.ContactForm { display: none; }

Νέα

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2013


Υδροχόος 2013 Γενικές προβλέψεις
Το 2013 επιφυλάσσει για τους Υδροχόους αρκετές στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, αλλά και περιόδους με μεγάλο φόρτο εργασίας και περισσότερη πίεση. Πιο συγκεκριμένα, όσο βρίσκεστε σε περίοδο εργασίας και έχετε να διεκπεραιώσετε ένα σωρό υποθέσεις, ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι ελάχιστος. Αντίθετα, την περίοδο των διακοπών, θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να ξεσκάσετε. Η χρονιά θα κυμανθεί σε ήρεμα και αρμονικά επίπεδα, ενώ θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης. Οι σχέσεις σας με τους γύρω σας θα είναι σε θετικό κλίμα και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω στη ζωή σας. Αρκετοί θα δεχτείτε μεγάλες και σημαντικές προκλήσεις. Στο χέρι σας είναι να αντεπεξέλθετε, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εξελίξεις θα τρέχουν γρήγορα και εσείς θα είστε αναγκασμένοι να λειτουργείτε σε υψηλούς ρυθμούς. Το περιβάλλον σας θα γίνει πιο απαιτητικό και εσείς θα πρέπει να είστε πιο ευθείς, πιο άμεσοι και πιο αποδοτικοί. Φροντίστε να μην αφήνετε ανοικτές υποθέσεις και να μη δημιουργείτε στους άλλους προσδοκίες, τις οποίες δεν θα μπορέσετε να πραγματώσετε.

Υδροχόος 2013 Επαγγελματικά
Σε ό,τι αφορά τα εργασιακά σας, οι απαιτήσεις των άλλων προς το πρόσωπο σας θα αυξηθούν. Αυτό μπορεί να σας φανεί αρνητικό στο ξεκίνημα του χρόνου, αλλά γρήγορα θα συνηθίσετε και στη συνέχεια θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα για εσάς. Τα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν θα έχουν τακτοποιηθεί στο πρώτο εξάμηνο, κάτι που θα σας γεμίσει με ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση και θα μετριάσει την κόπωσή σας. Αρκετοί θα χρειαστεί να κάνετε ορισμένα επαγγελματικά ταξίδια. Φροντίστε να έχετε κάποιον καλό και έμπειρο συνάδελφο μαζί σας, προκειμένου να τα βγάλετε πέρα. Προς το τέλος του χρόνου θα έρθει και η υλική ανταμοιβή. Οι άνεργοι θα πρέπει να έχουν υπομονή, αλλά και να βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού οι ευκαιρίες θα είναι λίγες και θα εμφανιστούν ξαφνικά. Όσοι έχετε να δώσετε εξετάσεις, θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερες ώρες για μελέτη, αν θέλετε να μην πάνε χαμένοι τόσο οι κόποι σας όσο και ο χρόνος σας. Όσοι μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, θα παρουσιαστείτε πιο παραγωγικοί στο δεύτερο μισό του έτους και αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε και τη γενναιοδωρία των αφεντικών σας. Μερικοί θα μπορέσουν να φανερώσουν κάθε πτυχή του ταλέντου τους και οι ικανότητες τους θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και ανταγωνιστικών εταιρειών.

Υδροχόος 2013 Οικονομικά
Στα οικονομικά, οι προβλέψεις είναι ευοίωνες για τους περισσότερους Υδροχόους. Όσοι έχετε την τάση να κυριεύεστε από τον εγωισμό σας, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Στο χέρι σας είναι να δώσετε ένα τέλος και μάλιστα πολύ γρήγορα. Είναι πολύ σημαντικό να μην αναφέρετε στοιχεία που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας κατάσταση, την περιουσία και τις απολαβές σας μπροστά σε τρίτους. Αρκετοί επιχειρηματίες και επενδυτές θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται προς τα μέσα της χρονιάς. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να τους υπερενθουσιάσει και να τους οδηγήσει σε νέα ανοίγματα. Τα περισσότερα κέρδη θα έρθουν από επενδύσεις και προσπάθειες προηγούμενων ετών, δικαιώνοντας παλαιότερες επιλογές σας. Μερικοί θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί και θα αποκομίσετε κέρδη από λαχεία και άλλα τυχερά παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση, το κλειδί είναι η διαχείριση των χρημάτων. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε, προτιμήστε να ξοδέψετε μικρά ποσά και σε τομείς, που κρίνετε απαραίτητο να βελτιωθούν. Οι επιρροές του Κρόνου θα σας βοηθήσουν να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και επιλογές στο μεγαλύτερο μέρος του έτους, αλλά η επιμονή και η ισχυρογνωμοσύνη σας είναι ικανές να λειτουργήσουν αρνητικά.

Υδροχόος 2013 Αισθηματικά – ΟΙκογενειακά
Στα αισθηματικά, τα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά. Δώστε βάση στα λεγόμενα σας και τη συμπεριφορά σας. Μην κάνετε κινήσεις, αν πρώτα δεν έχετε μιλήσει και αποφασίσει από κοινού. Κάποιες πρωτοβουλίες ενδέχεται να φέρουν το χωρισμό, ακόμα και αν η πρόθεση σας ήταν διαφορετική. Όσοι είστε ειλικρινείς και συνεργάσιμοι με το έτερον ήμισυ, δεν θα έχετε προβλήματα. Οι προσφάτως παντρεμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για κάποιο διάστημα μόνοι, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να ζήσετε υπέροχες στιγμές. Ένα ταξίδι ή μια μικρή τουρνέ είναι δύο άριστες επιλογές. Οι πρώτοι μήνες του 2013 προσφέρονται για ευχάριστες εκπλήξεις σε ζευγάρια που έχουν αρμονική συμβίωση. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε με περισσότερη λαχτάρα το ιδανικό ταίρι, ενώ κάποιοι πιο βιαστικοί θα σκεφτούν ακόμα και τον γρήγορο γάμο. Πάντως, είναι προτιμότερο να χτίσετε μια δυνατή σχέση και να προχωρήσετε βήμα βήμα. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες να περάσετε ξεχωριστές στιγμές κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι αυξημένες. Για κάποιους θα επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα που τους είχαν απασχολήσει έντονα στο παρελθόν, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στη ζωή τους. Σε αυτό συμβάλει η παρουσία του Κρόνου, ενώ εξαιτίας των ωθήσεων του Άρη και της Αφροδίτης θα είστε πιο ερωτικοί και παθιασμένοι. Στα οικογενειακά σας, θα έρθουν στιγμές που θα νιώσετε πιεσμένοι, αφού δεν έχετε μάθει να λειτουργείτε ομαδικά και με κανόνες. Πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε προβλήματα με Κριούς, Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Παρθένους. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς θα έρθετε πιο κοντά με γονείς, συγγενείς και φίλους.

Υδροχόος 2013 Υγεία
Το 2013 είναι μια χρονιά, κατά την οποία πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση σε θέματα υγείας. Ξεκινήστε από τη διατροφή σας. Τραφείτε υγιεινά, διορθώστε το μεταβολισμό σας και βάλτε στη ζωή σας τα βότανα και τη γυμναστική. Στο τελευταίο τέταρτο του χρόνου θα νιώσετε κάποιους πόντους στις αρθρώσεις και κυρίως στα πόδια, θα έχετε περισσότερα κρυολογήματα και αλλεργίες. Αυτό ισχύει κυρίως για τους ηλικιωμένους. Προγραμματίστε σωστά τις ώρες που κοιμάστε και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από καταχρήσεις και ξενύχτια. Όσοι έχετε ευαίσθητο στομάχι ή αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, θα πρέπει να ακολουθείτε αυστηρά τις συμβουλές των γιατρών. Ασχοληθείτε με χόμπι ή εργασίες που σας βοηθούν να ξεχαστείτε και να διώξετε το άγχος. Όσοι πάρετε στα σοβαρά την υγεία σας, δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γεια σας

Email

astra

ΡΗΤΑ ΜΟΥ

ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΩΝΤΑΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ.