F Το ζώδιο του μήνα ~ official
Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Το ζώδιο του μήνα


Στις 21 Μαρτίου 2015 ο Ήλιος εισέρχεται στον δυναμικό, ανεξάρτητο και ορμητικό Κριό, εγκαινιάζοντας ένα μήνα, όπου η αμεσότητα, ο δυναμισμός και η περιπέτεια θα γραφτούν με έντονα γράμματα και θα αποτυπωθούν με ακόμα πιο έντονα βιώματα.

Με τον Άρη να βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου (τι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό), βρίσκεσαι στο ζενίθ της ικανότητας σου να χειρίζεσαι άψογα και με κότσια, από ερωτικές, προσωπικές, οικογενειακές, έως και επαγγελματικές καταστάσεις. Έχοντας το προβάδισμα και μην αφήνοντας τίποτα να ξεφύγει, προσεγγίζεις στόχους με την ακρίβεια ελεύθερου σκοπευτή. Οι δραστηριότητες δεν ανακόπτονται στιγμή, ο ερωτικό κυνήγι είναι για σένα το ελιξίριο ζωής και νεότητας, ενώ οι αλλαγές για τις οποίες επαναστατείς και ζητάς άμεσα, είναι στο χέρι σου.

Στις 21 Μαρτίου, ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Άρης έχουν σημείο συνάντησης το ζώδιό σου, ενεργοποιώντας τα εκρηκτικά στοιχεία του Ουρανού που βρίσκεται ήδη εκεί.
Ένας μάχιμος μήνας

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου, ενδυναμώνοντας την επιρροή σου στο άλλο φύλο, κάνοντας αδιαμφισβήτητη την επικράτησή σου και κυριαρχική τη στάση σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Μέσα από τους στόχους και τη κατάκτηση προκλήσεων που βάζεις, αναγεννιέσαι, αυτοεπιβεβαιώνεσαι και αξιολογείσαι. Δοκιμάζεις τον εαυτό σου στις αντοχές, τις κρίσεις, τα δύσκολα, τη διεκδίκηση, την τόλμη. Το να φτάσεις κάπου, ακόμα και με επιτυχία, δεν είναι για σένα τόσο ικανοποιητικό, όσο το ίδιο το ταξίδι. Οι συνθήκες της προσπάθειας δηλαδή που καλείσαι να φέρεις σε πέρας, είναι για σένα πιο σημαντικές από το ίδιο το αποτέλεσμα.

Τις μέρες αυτές θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου, την αποφασιστικότητα, τη γρηγοράδα, αλλά και την τιμιότητα, καθώς και τη δικαιοσύνη που σε διακατέχουν. Δεν τρέχεις μπροστά και… όποιον πάρει η μπάλα, αλλά δίνεις αξία στους άλλους και τις ικανότητές τους, έστω και αν αυτοί είναι ανταγωνιστές.

Ο τομέας όμως που ο Άρης σε ευνοεί είναι ο ερωτικός, φέρνοντάς σου ευκαιρίες να επιβεβαιώσεις τις φήμες περί δυνατού εραστή, που κυκλοφορούν γύρω από το ζώδιό σου.

Στις 24 Μαρτίου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα σου ξυπνά μνήμες από το παρελθόν, ίσως αναπολείς ένα άτομο ή μία κατάσταση, που κάποτε κέρδισε τη καρδιά σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με εκκρεμότητες από το παρελθόν, που ανοίγουν πάλι και απαιτούν το χρόνο και την ενέργειά σου.

Στις 25 Μαρτίου, ο Ήλιος σου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο, γεγονός που φέρνει μυαλωμένες ενέργειες, μεστωμένες κινήσεις και σχέδια που έχουν κάποια σοβαρότητα. Ίσως έχεις κάποια πρόταση από μακριά, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές ή σεμινάρια, ή ακόμα να επεκτείνεις τις δουλειές σου. Μπορεί να σε χαροποιήσει η κατάληξη μίας κατάστασης, η απόφαση ενός δικαστηρίου ή μία δωρεά.

Στις 27 Μαρτίου, το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία από τον Λέοντα, ευθύνεται για αναταραχές στη προσωπική σου ζωή, υπερβολές, επιπολαιότητες, ατασθαλίες, αλλά και μία έντονη και ανανεωτική αισιοδοξία. Ό,τι και να συμβαίνει, τίποτα δε μπορεί να κλέψει το χαμόγελό σου. Οικονομικά, είναι μία όψη που σε ωθεί σε ασυδοσίες και σπατάλες, ενώ παράλληλα θα σου φέρει και κάποια επιτυχία, έστω και με κόπο.

Στις 30 Μαρτίου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Πλούτωνα, δίνει νέα ώθηση στις υποθέσεις σου, τις οποίες βλέπεις να τακτοποιούνται, μαζί με ευκαιρίες να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, δυναμικό και μακροχρόνιο. Οι επαγγελματικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, μαζί με τις ερωτικές εκκρεμότητες. Μία γνωριμία θα σε ενθουσιάσει, αλλά θέλει χρόνο να δείξει την οριστική κατάληξη. Χρήματα θα έρθουν από κάποια πηγή, οπότε και εκεί δε θα μείνεις με παράπονο.

Τη 1η Απριλίου, ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο Ταύρο, πράγμα που για σένα σημαίνει βιαστικές αποφάσεις οικονομικής φύσεως και μία εκτός ελέγχου τάση να σπαταλάς το χρήμα σε καλοπέραση.

Στις 2 Απριλίου, το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Κρόνο, κλείνει ενδιαφέρουσες συμφωνίες και αποτελεί βασική προϋπόθεση να βάλεις τη βάση σε κάτι που αργότερα θα ευοδώσεις. Αν έχεις θέματα γραφειοκρατικής ή δικαστικής φύσεως, το πιθανότερο είναι να προχωρήσουν προς όφελός σου.

Στις 5 Απριλίου, μία δύσκολη όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα σε βάζει σε προβληματισμό και φόβο, όσον αφορά τις εξελίξεις σε υγεία και επαγγελματικά. Απόφυγε να ρισκάρεις, να μπλοφάρεις και να αναμιχθείς σε διενέξεις, αφού μπορεί να έχουν ύπουλο και κουραστικό χαρακτήρα. Έχε υπόψιν σου πως πάνω εκεί μπορεί να βιώσεις ένα πισώπλατο χτύπημα και μία άδικη επίθεση, αλλά θα ανταπεξέλθεις.

Στις 6 Απριλίου, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό, σου βάζει φυτίλια και με το παραμικρό ξεσπάς ασυγκράτητα. Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις, διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Πολύ πιθανό η όψη αυτή να επιφέρει μία αλλαγή ερωτικού περιεχομένου στη ζωή σου, όπως για παράδειγμα μία απρόοπτη εξέλιξη, ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Στις 11 Απριλίου, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, γεγονός που σε κάνει ακαταμάχητο και πειστικό στα λόγια, πολύπλευρο και ανήσυχο. Δεν κατασταλάζεις, δεν σταματάς να αναζητάς και να φλερτάρεις. Εκεί πάνω κατανοείς πως η Άνοιξη φέρνει μαζί της ενδιαφέροντα δώρα, που σε αναστατώνουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Στις 14 Απριλίου ο Ερμής περνά στο Ταύρο, κάνοντας σε λιγότερο επιπόλαιο και περισσότερο λογικό. Ηρεμείς για λίγο και αξιολογείς καλύτερα τις καταστάσεις, αλλά και το αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένας έρωτας στη ζωή σου, ή μια άμυαλη οικονομική συναλλαγή.

Στις 19 Απριλίου, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αποτελεί τον επίλογο του μήνα σου. Θα περάσεις από μεταπτώσεις ψυχολογικές, ερωτικές, οικονομικές. Ίσως απογοητευτείς από πρόσωπα, που τα περίμενες πιο αξιόπιστα απέναντί σου, αλλά ξέρεις πως τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Σε κάποια περίπτωση, την ανυπακοή και την έλλειψη ενδιαφέροντος προς το άτομο σου, θα τα θεωρήσεις προδοσία. Όπως επίσης, μπορεί να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε κάποιον. Ειδικά αν είχες προσφέρει και τη καρδιά σου.


Όπως και να έχει, θα προχωρήσεις, αφού στα εύκολα βαριέσαι, ενώ στα δύσκολα ξαναγεννιέσαι. Ευτυχισμένα γενέθλια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email