Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 | By: offisiall

Ο Ερμής στα ζώδια: Πόσο «επικοινωνιακός» είσαι;



Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που εκφράζει στην αστρολογία τις επικοινωνιακές ικανότητες μας. Όλες μας οι σχέσεις, από τις ερωτικές μέχρι τις τυπικά επαγγελματικές, βασίζονται στην καλή επικοινωνία. Χωρίς αυτήν δεν πετυχαίνει ούτε ερωτικός δεσμός, ούτε φιλία, ούτε επαγγελματική συνεργασία. Ο Ερμής, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη σου, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που έχεις να συνδιαλέγεσαι με τους ανθρώπους, αλλά και τον τρόπο που σκέφτεσαι γενικότερα. Δες λοιπόν παρακάτω πώς σε επηρεάζει αυτός ο πλανήτης, αλλά και με ποια άλλα ζώδια έχεις μεγαλύτερη ευκολία ή δυσκολία στην επικοινωνία.
Κριός
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Κριό, αντιδράς με ταχύτητα, είσαι ετοιμόλογος και μιλάς γρήγορα. Όπως και σκέφτεσαι γρήγορα, χωρίς να «ψειρίζεις» και πολύ τα πράγματα. Δεν σου αρέσει να χάνεσαι σε λεπτομέρειες, που μπορούν να καθυστερήσουν την εξέλιξη και την κατάληξη μιας συζήτησης. Ωστόσο δεν μένεις για πολύ συγκεντρωμένος σε κάποιο θέμα. Όσο ανάβουν τα πνεύματα στην κουβέντα, τόσο περισσότερο την απολαμβάνεις.
Με τον Ερμή σου στον Κριό, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Κριός, Λέων και Τοξότης, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Διδύμους και Υδροχόους.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους. 
Ταύρος
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Ταύρο, σκέφτεσαι αρκετά και μπορεί να αργήσεις να εκφράσεις μια τελική άποψη. Η σκέψη σου, όπως και οι θέσεις σου σε μια συζήτηση, βασίζονται στην πρακτικότητα. Συχνά αγνοείς παντελώς τα θέματα σε μια κουβέντα που δεν σε ενδιαφέρουν και κινδυνεύεις να θεωρηθείς λίγο μονότονος, εκτός αν επιστρατεύσεις το χιούμορ που μπορεί να διαθέτεις. Πάντως δεν ξεχνάς καθόλου εύκολα όσα ειπώθηκαν, και κυρίως όσα συμφωνήθηκαν.
Με τον Ερμή σου στον Ταύρο, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Ιχθείς και Καρκίνους.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Δίδυμοι
Αν έχεις τον Ερμή σου στους Διδύμους, είσαι το «αστέρι» της επικοινωνίας. Διαθέτεις γρήγορη σκέψη και ευφράδεια, ξέρεις πώς να πλησιάζεις τον καθένα, είσαι εξωστρεφής και γεμάτος ζωντάνια. Το μυαλό και η γλώσσα σου ανταγωνίζονται το ένα το άλλο σε ταχύτητα. Κερδίζεις με άνεση τους ανθρώπους, τουλάχιστον από μια πρώτη εντύπωση. Από την άλλη βέβαια, η προσοχή και το ενδιαφέρον σου δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και αλλάζεις εύκολα απόψεις και επιχειρήματα.
Με τον Ερμή σου στους Διδύμους, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Κριούς και Λέοντες.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθείς, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Καρκίνος
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Καρκίνο, η σκέψη και η επικοινωνία σου βασίζονται περισσότερο στον συναισθηματισμό παρά στη λογική. Δεν κρατάς μέσα σου τα αισθήματά σου, θετική ή αρνητικά, και τις περισσότερες φορές παίρνεις τις αποφάσεις σου ακούγοντας τι λέει η καρδιά σου και όχι ο νους. Είσαι αρκετά διπλωματικός, γιατί απεχθάνεσαι τις εντάσεις και έχεις ένα απίστευτο μνημονικό για πράγματα που σε ευχαρίστησαν ή, ακόμα περισσότερο, σε δυσαρέστησαν.
Με τον Ερμή σου στον Καρκίνο, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Ταύρους και Παρθένους.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Κριός, Ζυγός ή Αιγόκερως, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Λέων
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Λέοντα, ξέρεις πάντα πώς να γίνεσαι το επίκεντρο σε μια συζήτηση και όχι μόνον. Έχεις άνεση στο να εκφράζεσαι και επιδιώκεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Παρόλο που μερικές φορές δείχνεις αλαζόνας και «ξερόλας», σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι γοητεύονται και παρασύρονται από τα επιχειρήματά σου. Η σκέψη σου είναι καθαρή και οργανωμένη, ενώ δεν μετακινείσαι καθόλου εύκολα από τις απόψεις και τις αποφάσεις σου.
Με τον Ερμή σου στον Λέοντα, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Λέων, Κριός και Τοξότης, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Διδύμους και Ζυγούς.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Ταύρος, Σκορπιός και Υδροχόος, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Παρθένος
Αν έχεις τον Ερμή σου στην Παρθένο, αυτό που θα πεις το έχεις σκεφτεί διπλά και τρίδιπλα. Η σκέψη σου είναι αναλυτική, ακριβής και οργανωμένη και επεξεργάζεσαι με συστηματικότητα και αυτοσυγκέντρωση όλα τα θέματα. Φροντίζεις να μιλάς με βεβαιότητες και επιχειρήματα. Στην επικοινωνία σου με τους άλλους δεν εξωτερικεύεις εύκολα το πώς νιώθεις και προτιμάς να επικαλείσαι τη δική τους φωνή της λογικής, αντί να προσπαθείς να τους αγγίξεις στο συναίσθημα.
Με τον Ερμή σου στην Παρθένο, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Παρθένος, Ταύρος και Αιγόκερως, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Καρκίνους και Σκορπιούς.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Δίδυμοι, Τοξότης και Ιχθείς, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Ζυγός
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Ζυγό, «ζυγιάζεις» προσεκτικά αυτό που θα πεις, περνώντας το μέσα από το φίλτρο της ευγένειας, της κατανόησης και της διπλωματικότητας. Είσαι άτομο έξυπνο και με ευρεία αντίληψη, μπαίνεις εύκολα στη θέση του άλλου και βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Τόσο, που μερικές φορές, έχοντας στο μυαλό σου πολλές πλευρές μιας κατάστασης, να δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μια απόφαση. Είσαι πάντως γοητευτικός και πειστικός συνομιλητής.
Με τον Ερμή σου στον Ζυγό, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Ζυγός, Δίδυμοι και Υδροχόος, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Λέοντες και Τοξότες.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Κριός, Καρκίνος και Αιγόκερως, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Σκορπιός
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Σκορπιό, διαθέτεις μια ανεπτυγμένη και διαισθητική νοημοσύνη, που μαζί με τη φυσική σου περιέργεια σε βοηθά να ανακαλύπτεις πλευρές ενός ζητήματος που κανένας άλλος δεν έχει δει. Το πάθος που σε χαρακτηρίζει, εκφράζεται και στην επικοινωνία σου, κάνοντας σε από γοητευτικό μέχρι …απαίσιο, αν θυμώσεις ή πληγωθείς. Τίποτα δεν σε αποτρέπει από το να εκφράσεις τη γνώμη σου και επιμένεις μέχρι τέλους στις απόψεις σου.
Με τον Ερμή σου στον Σκορπιό, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Σκορπιός, Καρκίνος και Ιχθείς, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Παρθένους και Αιγόκερους.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Ταύρος Λέων και Υδροχόος, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Τοξότης
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Τοξότη, μπορείς να κάνεις τον κόσμο να κρέμεται από τα χείλη σου, γιατί έχεις πάντα ενδιαφέροντα και πρωτότυπα πράγματα να πεις. Είσαι εξωστρεφής και αισιόδοξος χαρακτήρας, πράγμα που ενισχύει τη γοητεία σου. Καθώς το μυαλό σου αναζητεί διαρκώς καινούργιους ορίζοντες, έχεις ευρυμάθεια και προοδευτικότητα στις ιδέες, τις οποίες υπερασπίζεσαι με ειλικρίνεια και θάρρος. Πολλές φορές όμως, μέσα στον ενθουσιασμό σου, μπορεί να κρίνεις και να μιλάς κάπως επιπόλαια.
Με τον Ερμή σου στον Τοξότη, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Τοξότης, Κριός και Λέων, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Ζυγούς και Υδροχόους.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Δίδυμοι, Παρθένος και Ιχθείς, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Αιγόκερως
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Αιγόκερω, διαθέτεις οργανωμένη σκέψη, ικανή να εξετάζει τα πράγματα σε εύρος και σε βάθος. Φροντίζεις πάντα να ξέρεις τι θα πεις και γιατί. Έτσι, σπάνια θα «εκτεθείς» σε μια συζήτηση, ιδίως αν έχει να κάνει με θέματα που δεν αφορούν εσένα προσωπικά. Γιατί αν πρόκειται να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου ή γενικά για τη συναισθηματική πλευρά των διαφόρων σχέσεων ή καταστάσεων, εκεί …σου δένεται η γλώσσα.
Με τον Ερμή σου στον Αιγόκερω, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Αιγόκερως, Ταύρος και Παρθένος, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
 Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Σκορπιούς και Ιχθείς.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Κριός, Καρκίνος και Ζυγός, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Υδροχόος
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Υδροχόο, εξετάζεις τον κόσμο σαν μέσα από μικροσκόπιο, πολύ αναλυτικά και … από απόσταση. Ο τρόπος της σκέψης σου χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία σε βαθμό εκκεντρικότητας και συχνά ξαφνιάζεις, όπως και γοητεύεις τους άλλους σε μια συζήτηση. Έχεις ξεκαθαρισμένες απόψεις, συνήθως αλτρουιστικές και προοδευτικές, και τις υπερασπίζεσαι με πάθος, στα λόγια και στην πράξη. Όμως δύσκολα εκφράζεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου και μπορεί να φαίνεσαι πολύ «εγκεφαλικός».
Με τον Ερμή σου στον Υδροχόο, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Υδροχόος, Δίδυμοι και Ζυγός, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Κριούς και Τοξότες.
Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Ταύρος, Λέων και Σκορπιός, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Ιχθύες
Αν έχεις τον Ερμή σου στους Ιχθύες, η σκέψη σου ακολουθεί πολύ περισσότερα τα μονοπάτια του συναισθήματος και της διαίσθησης παρά της λογικής. Έχεις τάση να δείχνεις αγάπη και συμπόνια προς τους πάντες, πλησιάζοντάς τους πάντα με έναν καλό λόγο. Ανοίγεσαι εύκολα στην κουβέντα αλλά το μεγαλύτερο (και αρκετά σπάνιο!) χάρισμά σου είναι η ικανότητα να ακούς τον συνομιλητή σου με προσοχή και γνήσιο ενδιαφέρον. Ωστόσο αλλάζεις εύκολα γνώμη, καθώς επηρεάζεσαι πολύ από τους άλλους.
Με τον Ερμή σου στους Ιχθύες, σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις στις κάθε είδους σχέσεις σου (ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές) με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Ιχθείς, Καρκίνος και Σκορπιός, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.
Έχεις επίσης καλή επικοινωνία με Ταύρους και Αιγόκερους.

Αντίθετα, υπάρχει μια δυσκολία με άτομα που το ηλιακό τους ζώδιο είναι Δίδυμοι, Παρθένος και Τοξότης, ή έχουν εκεί τον Ερμή τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email