Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 | By: offisiall

Ένα σημάδι ότι τα πας καλύτερα στη ζωή σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!


Ζώδια και αυτοβελτίωση
Kατά πάσα πιθανότητα, δεν ζεις όπως ακριβώς θα ήθελες. Όμως, ακόμα κι αν δεν έχεις τη σχέση, τη δουλειά ή τον… προϋπολογισμό των ονείρων σου, πάντα έχεις τη δυνατότητα να βελτιώνεις τον εαυτό σου. Κι αυτό μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Ίσως να έχει ήδη συμβεί, αλλά να μην το έχεις καταλάβει.
Ανάλογα με το ζώδιό σου, να η ένδειξη ότι, έστω κι αν δεν σου φαίνεται, έχεις καταφέρει κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου. Κι όσο για τα… έξω, μην ανησυχείς, δεν θα αργήσουν να επακολουθήσουν.

ΚΡΙΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν αρχίζεις να αποδέχεσαι αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις. Γιατί ως Κριός, είσαι γνωστός για την επιμονή σου να φέρνεις όλα τα πράγματα στα δικά σου μέτρα και να αρνείσαι να τα παρατήσεις, όταν βλέπεις ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα κι αν καταλήγεις να… βαράς κουτουλιές στον τοίχο! Που σημαίνει ότι το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να σπάσεις το δικό σου κεφάλι. Όμως, το να ξέρεις πότε να παραιτηθείς δεν είναι θέμα αδυναμίας, αλλά η δυνατότητα να διακρίνεις πότε ήρθε η ώρα να εγκαταλείψεις και να κινηθείς προς μια άλλη κατεύθυνση. Είναι ένα δείγμα ωριμότητας και εξισορρόπησης αυτό για σένα.
ΤΑΥΡΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν παύεις να νοιάζεσαι τι λένε οι άλλοι για σένα. Γιατί ναι, πάντα προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, αν και όχι με τον κραυγαλέο τρόπο άλλων ζωδίων. Η αγάπη σου για τα ωραία πράγματα και την καλή ζωή χάνει το μισό της… γούστο, αν δεν μπορείς να τη μοιραστείς. Ωστόσο, μέσα στη διάθεσή σου να ευχαριστήσεις τον άλλο, κρύβεται και η επιθυμία σου να σε θαυμάσει. Αφενός για την αισθητική σου και αφετέρου για τη δυνατότητά σου να παρέχεις στον εαυτό σου και στους άλλους όλα αυτά τα ωραία. Αν παραβλέπεις την αξιολόγηση των άλλων, έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ευτυχία σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν μπορείς βρεις κάτι που σε παθιάζει και να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά και με διάρκεια σε αυτό. Γιατί οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τις μανίες που τους πιάνουν κατά καιρούς και για το πόσο εύκολα τις εγκαταλείπουν. Αλλά όταν κάτι σε παθιάζει πραγματικά, γίνεται ο έρωτας της ζωής σου. Και οι άνθρωποι που τον ανακαλύπτουν, είτε πρόκειται για μια καριέρα, ένα χόμπι, ένα σπορ, μια οποιαδήποτε απασχόληση, είναι οι πιο ευτυχισμένοι στη ζωή. Ειδικά για σένα, που έχεις την ικανότητα να αξιοποιείς τις ιδέες σου, το να βρεις το πάθος σου μπορεί να είναι και μια πηγή πλούτου, όχι μόνο συναισθηματικού, αλλά και υλικού.  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν οι σχέσεις σου αποκτούν περισσότερη ηρεμία και λιγότερο δράμα. Εντάξει, ο Καρκίνος είναι αισθηματίας και πληγώνεται εύκολα. Αλλά πραγματικά, κάποτε πρέπει να ξεπεράσει κανείς την κατάσταση του μικρού παιδιού που… δεν το παίζουνε και κλαίει. Αν καταφέρεις να αγαπάς, χωρίς να σε πνίγει ο καημός όποτε δεν σου φέρονται όπως θα ήθελες, προχωράς προς τη δημιουργία σχέσεων που χαρακτηρίζονται από ωριμότητα και προπαντός απουσία εξάρτησης. Μπορείς να αγαπάς, χωρίς να κρεμιέσαι από τον άλλο ή να ανησυχείς μήπως χάσεις την αγάπη του. Ο πιο ουσιαστικός και ολοκληρωμένος έρωτας είναι ανάμεσα σε άτομα που μένουν μαζί, έχοντας την ελευθερία να φύγουν όποτε θέλουν.
ΛΕΩΝ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν έχεις μάθει ότι η αποτυχία σε βοηθά να εξελιχθείς. Ο Λέων θέλει μια ζωή που να περνά μόνο κάτω από αψίδες θριάμβου. Για σένα ο δρόμος είναι μόνο άνοδος και όταν κολλάς ή αναγκάζεσαι να κάνεις… όπισθεν, αισθάνεσαι σκέτος looser. Όμως, το κέρδος που αποκομίζεις από τις αποτυχίες είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο φαντάζεσαι. Κι όταν το καταλάβεις αυτό, θα αρχίσεις να τις βλέπεις σαν ένα μέσον, που θα σε κάνει ακόμα καλύτερο, εξυπνότερο, σοφότερο, πιο έμπειρο και πιο επιδέξιο. Εφόσον παραμερίζεις τον πληγωμένο σου εγωισμό, μπορείς να δεις ολοκάθαρα τι το ουσιαστικό σου προσφέρει η κάθε σου εμπειρία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν μπορείς να δέχεσαι τα κομπλιμέντα χωρίς να το κάνεις ζήτημα. Ο Παρθένος, θέλοντας να έχει την καλύτερη απόδοση παντού και πάντα, εκτιμά την έξωθεν μαρτυρία. Από την άλλη όμως, θέλεις και να το παίζεις μετριόφρων. Αλλά μπορεί πραγματικά να μη θεωρείς ότι έκανες και τίποτα σπουδαίο. Ή ότι σου πάει τρομερά αυτή η μπλούζα… Ε, λοιπόν, όταν πετύχεις να απενοχοποιηθείς ως προς αυτό το ζήτημα, θα σημαίνει ότι βρήκες μια σημαντική ισορροπία και με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζονται ούτε αμηχανίες, ούτε μετριοφροσύνες, αληθινές ή ψεύτικες. Αποδέξου την αξία σου σε κάτι και απόλαυσε την αναγνώρισή της!  
ΖΥΓΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν φεύγεις από τις καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι δυσάρεστα. Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ούτε μπορείς να κάνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά. Διάφορες παροιμίες μοιάζουν να έχουν βγει για τον Ζυγό, που ανέχεται πολλά προκειμένου να μη δημιουργήσει συγκρούσεις και ρήξεις. Και να μη φανεί δυσάρεστος. Για όλους είναι σημαντικό το να βρίσκουν τη δύναμη να απεμπλακούν από ψυχοφθόρες καταστάσεις, αλλά ειδικά για σένα αυτό αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Και δεν είναι εγωισμός. Όντας δυστυχισμένος, δεν δίνεις ευτυχία σε κανέναν άλλο γύρω σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν μπορείς να χαίρεσαι για την ευτυχία των «πρώην» σου. Καθώς είσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, θέλεις να παραμένεις μοναδικός, αξέχαστος και αξεπέραστος για όσους σε αγάπησαν. Ακόμα κι αν εσύ τους εγκατέλειψες, επιμένεις να διατηρείς κατ’ αποκλειστικότητα την πρώτη θέση στις αναμνήσεις τους. Πόσο μάλλον αν ο χωρισμός προήλθε από εκείνους! Ειδικά για ένα Σκορπιό λοιπόν, είναι μεγάλο βήμα όχι μόνο να αποδεσμευτεί από αυτή την εμμονή, αλλά και να μάθει να χαίρεται ειλικρινά και γνήσια, όταν κάποιος που αγάπησε, είναι τώρα ευτυχισμένος με ένα άλλο ταίρι. Σίγουρα κάτι τέτοιο μπορεί να σε απαλλάξει από ένα συναισθηματικό φορτίο που στην ουσία θα σε εμπόδιζε να εξελιχθείς.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν καταφέρνεις να απολαμβάνεις το σπιτικό σου. Γιατί τις περισσότερες φορές για τον Τοξότη το σπίτι είναι απλώς ένα… ξενοδοχείο. Περνάς από εκεί κατ’ ανάγκη, ώστε να προετοιμαστείς για την επόμενη εξόρμησή σου. Εξ ου και το ενδιαφέρον σου για αυτό περιορίζεται στα στοιχειώδη. Όταν όμως μετατρέψεις το σπίτι σου σε αληθινό σπιτικό, που να σου δίνει ζεστασιά, ασφάλεια και ευχαρίστηση, θα έχεις μάθει κάτι σημαντικό: ότι σε όλους χρειάζεται μια βάση εκκίνησης, μια εστία, ένα σημείο αναφοράς. Και ότι η φυλακή είναι μέσα στο μυαλό μας. Αν από μέσα μας είμαστε ελεύθεροι, τίποτα δεν μπορεί να μας περιορίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν μπορείς να περνάς πλουσιοπάροχα, ακόμα και χωρίς χρήματα. Αυτό βέβαια δεν εννοεί να ζεις εις βάρος κάποιου άλλου. Άλλωστε ένας Αιγόκερως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Από την άλλη όμως, έχεις μια τάση να θες το είδος της πολυτέλειας που μόνο με τα λεφτά αγοράζει κανείς. Ο πλούτος στη ζωή, όπως θα πρέπει να καταλάβεις κάποτε, δεν είναι μόνο το καλό ντύσιμο, οι ακριβές διασκεδάσεις, τα σούπερ αυτοκίνητα. Ευτυχισμένος είσαι ανεξάρτητα με το τι φοράς και το πού πας διακοπές (αν πας…). Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να περνάς καλά, που δεν εξαρτώνται από το πορτοφόλι σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν ακούς πολλά «σ’ αγαπώ» από τους γύρω σου. Από φίλους, από την οικογένεια, από το ταίρι σου. Το αντίθετο δεν σημαίνει ότι δεν σ’ αγαπούν. Σημαίνει όμως ότι δεν τους δίνεις την άνεση να το εκδηλώσουν. Ο Υδροχόος έχει την τάση να κρατά συναισθηματικές αποστάσεις. Χωρίς να γίνεσαι ακριβώς ψυχρός, είναι σαν να υψώνεις ένα φράκτη, που δεν αφήνει τον άλλο να γίνει διαχυτικός απέναντί σου. Αλλά αν ένα συναίσθημα δεν εξωτερικεύεται, χάνει το νόημά του. Για το ζώδιό σου, το να ξεπερνά αυτή του την αμηχανία και να ανταλλάσσει γλυκές κουβέντες, είναι ένα σπουδαίο βήμα για πιο ειλικρινείς και αυθόρμητες σχέσεις
ΙΧΘΕΙΣ

Προχωράς καλά στη ζωή σου, όταν αντί να προσηλώνεσαι στο πρόβλημα, κοιτάς πού είναι η λύση. Ο Ιχθύς συχνά πελαγώνει και παραλύει όταν μια κατάσταση τον ζορίζει. Αλλά πραγματικά με το να κάθεσαι απλώς και να κλαις τη μοίρα σου, δεν θα κατέβει ο από μηχανής Θεός να σου διορθώσει τα πράγματα. Όσο μένεις κολλημένος στη… συμφορά που σε βρήκε, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρεις την έξοδο από το πρόβλημά σου. Είναι απλώς θέμα εστίασης. Διοχετεύοντας την ενέργειά σου στο να αντιμετωπίσεις το θέμα σου, αντί να τη σπαταλάς γκρινιάζοντας, θα κάνεις τη ζωή σου ασύγκριτα πιο εύκολη και πιο δημιουργική. 
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email