Σάββατο 9 Μαΐου 2015 | By: offisiall

Αιγόκερως ωροσκόποι


Αιγόκερως ωροσκόποι

Με ωροσκόπο Κριό:
Ο ριψοκίνδυνος χαρακτήρας που έχετε, σας κάνει να ζείτε έντονα την κάθε σας στιγμή. Παρορμητικοί και τολμηροί σε ό,τι και να κάνετε, ενώ παράλληλα έχετε μια απίστευτη ικανότητα να αντιλαμβάνεστε γρήγορα την ουσία μιας κατάστασης. Έχετε πάντα μια λύση για κάθε πρόβλημα που προκύπτει κι αυτό σας δίνει την σιγουριά την επιτυχίας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Σας χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η αξιοπιστία σε όλες σας τις διαπροσωπικές σχέσεις. Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να υλοποιείτε με επιτυχία τους στόχους σας και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε μια ζωή γεμάτη ανέσεις. Ευαίσθητοι αλλά και απόλυτα κτητικοί στις σχέσεις σας, επιζήτάτε πάντα τον ιδανικό σύντροφο που θα σταθεί αντάξιος στα θέλω σας.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Ερευνητικά και ανήσυχα πνεύματα από την φύση, σας χαρακτηρίζει η εξαιρετική αντίληψη που διαθέτετε και η πειστικότητα του λόγου σας. Πολλές φορές είστε νευρικοί και ανυπόμονοι και έχετε έναν επιφανειακό τρόπο να αντιμετωπίζετε κάποια πράγματα. Λατρεύετε τα ταξίδια και τις άλλαγες στην ζωή σας και η μονοτονία είναι κάτι που κυριολεκτικά μπορεί να σας σκοτώσει.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Είστε άτομα με πάρα πολύ πλούσια αισθήματα και ξέρετε να δίνεστε ολοκληρωτικά στις σχέσεις που κάνετε. Ωστόσο η ζωή σας χαρακτηρίζεται από γρήγορες εναλλαγές στόχων και σκοπών. Παρόλο την ευαισθησία σας, πολλές φορές κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε σκληροί και άκαρδοι. Αυτό είναι αποτέλεσμα της έντονης ανασφάλειας που σας διακατέχει και της ανάγκη σας να προστατέψετε τον ευάλωτο ψυχισμό σας.
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Είστε μεγαλόψυχοι και γενναίοι και από την πρώτη στιγμή που θα σας γνωρίσει κάποιος έχετε τον τρόπο να τον μαγνητίσετε με την άψογη εμφάνιση αλλά και την γοητεία σας. Αγαπάτε την ελευθερία σας και δεν γίνεστε ποτέ κτητικοί με τους συντρόφους σας. Αναζητάτε πάντα την πολυτέλεια και την ποιότητα στο κάθε τι και ξέρετε να ζείτε την κάθε στιγμή σας έντονα.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Είστε υπομονετικοί αξιόπιστοι και στοργικοί. Αγαπάτε την οικογένεια και επιζήτητε μια μόνιμη και σταθερή σχέση στην ζωή σας. Εργατικοί και απόλυτα δημιουργικοί συνήθως καταφέρνετε να αποκτήσετε μια οικονομική ασφάλεια που σας προσφέρει μια άνετη και γεμάτη πολυτέλεια ζωή. Είστε γοητευτικοί και ειλικρινείς και απεχθάνεστε την απιστία.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Ήρεμος, ατάραχος χαρακτήρας. Ρομαντικός, διπλωμάτης, ιδεαλιστής. Διαθέτετε καλλιεργημένο πνεύμα και ευγενικούς τρόπους.  Πολλές φορές είστε αναποφάσιστοι και αυτό σας φέρνει σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να πάρετε γρήγορες και σοβαρές αποφάσεις. Αγαπάτε πολύ βαθιά και αληθινά και επιζητείτε μια μόνιμη και σταθερή σχέση, που θα σας προσφέρει την συναισθηματική ολοκλήρωση.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Σας διακρίνουν τα πλούσια αισθήματα και το λεπτό και οξύ πνεύμα. Ενθουσιάζεστε εύκολα και οι αποφάσεις σας είναι τις περισσότερες φορές γρήγορες. Μυστικοπαθείς από την φύση σας πολλές φορές κρατάτε πράγματα μόνο για τον εαυτό σας, πράγμα που είναι παρά πολύ πιθανόν να ενοχλήσει τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Δραστήρια και άκρως επικοινωνιακά άτομα γεμάτα αυθορμητισμό. Πρόσχαρα αλλά και ανήσυχα πνεύματα από την φύση σας, σας χαρακτηρίζει η εξαιρετική αντίληψη που διαθέτετε και η πειστικότητα του λόγου σας. Πολλές φορές πεισματάρηδες και ιδιότροποι, έχετε έναν επιφανειακό τρόπο να αντιμετωπίζετε κάποια πράγματα.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Σχολαστικοί και απόλυτα σταθεροί στις απόψεις σας θέλετε πάντα να πατάτε γερά στα πόδια σας και να μην αφήνετε περιθώρια αποτυχίας. Αγαπάτε την οικογένεια και δίνεστε ολοκληρωτικά στον σύντροφο σας.  Σας χαρακτηρίζει ο σεβασμός και η αξιοπιστία σε όλες σας τις διαπροσωπικές σχέσεις. Απόλυτα στοργικά άτομα, γεμάτα από ισχυρή θέληση και δύναμη.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Διαθέτετε μεγάλη φαντασία και λατρεύετε τα ταξίδια και τις άλλες στην ζωή σας. Αγαπάτε την επικοινωνία  με τους άλλους και είστε ιδιαίτερα ομιλητικοί αλλά και ετοιμόλογοι. Ειλικρινείς και πολύ έξυπνοι σαν χαρακτήρες γεμάτοι από αυτοπεποίθηση. Αγαπάτε την ελευθερία σας και δεν την θυσιάζετε εύκολα ακόμη και για κάποιο σοβαρό λόγο.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Ρομαντικά άτομα, γεμάτα από ευαισθησίες που συχνά καταλήγουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Ανιδιοτελείς και ιδεαλιστές αλλά και μυστικοπαθείς και εύθικτοι. Διακρίνεστε για την γοητεία που ασκείτε στο αντίθετο φύλλο. Ιδιαίτερα συναισθηματικοί, ξέρετε να δίνεστε ολοκληρωτικά στις σχέσεις σας. Είστε ιδιαίτερα ταπεινοί και συμπονετικοί αλλά και απόκοσμοι. 
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email