Σάββατο 9 Μαΐου 2015 | By: offisiall

Ζυγός και ωροσκόποι


Ζυγός και ωροσκόποι

Με ωροσκόπο Κριό:
Είστε παρορμητικοί και απόλυτα ρομαντικοί στις εκδηλώσεις σας απέναντι στους άλλους και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργείτε συχνά καινούριες σχέσεις. Είστε ετοιμόλογοι και σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δείξετε υπομονή μπροστά σε μια κατάσταση που δεν σας αρέσει. Έχετε πάντα την επιθυμία να γίνετε αυτό που θέλετε εσείς και αυτό σας εξωθεί συχνά σε επικίνδυνες ενέργειες.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Κυρία χαρακτηριστικά είναι η στοργικότητα και η αξιοπιστία που σας χαρακτηρίζει. Αν και η σκέψη σας δεν θα χαρακτηρίζονταν πρωτότυπη, εργάζεστε δημιουργικά και αυτό συνήθως σας προσφέρει μια ασφαλή οικονομική και επαγγελματική ζωή. Προσαρμόζεστε εύκολα και δύσκολα παρεκκλίνετε από τις αρχικές αποφάσεις που έχετε πάρει πάνω σε ένα ζήτημα.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Είστε έξυπνοι, γρήγοροι και βασίζετε παρά πολλά στην επικοινωνία που έχετε με τους γύρω σας. Αρκετά ομιλητικοί και πολλές φορές αλλάζετε διαθέσεις χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Πιστεύετε πως έχετε πάντα δίκιο και αυτό κάποιες φορές εκνευρίζει τους συνομιλητές σας. Όμως έχετε πάντα τον τρόπο να λύνετε τις διάφορες σας, χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις και αντιδικίες.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Σας χαρακτηρίζει η ανθρωπιά, η ευαισθησία και η τρυφερότητα που ξέρετε να δίνετε απλόχερα στους γύρω σας. Ανασφαλείς αλλά και πολύ δοτικοί, συνήθως καταφέρνετε να βρείτε τον σύντροφο που θα σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι. Θέλετε να έχετε την αποδοχή των άλλων και επιζητάτε πάντα ένα περιβάλλον που θα σας δώσει την ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη.
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Είστε υπερήφανα άτομα, γεμάτα δυναμισμό κι αξιοπρέπεια. Έχετε μεγάλη σταθερότητα στα πιστεύω σας και συχνά είστε αμετακίνητοι στις απόψεις που έχετε. Είστε απίστευτα γενναιόδωροι και δοτικοί στους ανθρώπους που αγαπάτε και είστε πάντα πρόθυμοι να κινδυνέψετε για χάρη τους! Είστε στοργικοί, πρόσχαροι και κυριολεκτικά γεννημένοι να δίνετε την χαρά στους γύρω σας.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Κύρια χαρακτηριστικά είναι η σχολαστικότητα και η εργατικότητα που σας διακρίνει. Αν και η σκέψη σας δεν θα χαρακτηρίζονταν πρωτότυπη, εργάζεστε δημιουργικά και αυτό συνήθως σας προσφέρει μια ασφαλή οικονομική ζωή. Αγαπάτε αληθινά και ξέρετε να φροντίζεται απόλυτα τους ανθρώπους που έχετε διπλά σας.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η ανάγκη για αρμονία, συνύπαρξη, συντροφικότητα και ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είστε περισσότερο συναισθηματικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους και αυτό σας κάνει αρκετά ευάλωτους και τρωτούς. Σας χαρακτηρίζει η δίκαιη κρίση σε όλα τα πράγματα και η έντονη ευαισθησία.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Διαθέτετε ισχυρή θέληση και έντονο πάθος σε ό,τι και να κάνετε. Κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η αποφασιστικότητα αλλά και η μυστικοπάθεια. Πεισματάρηδες και πολλές φορές εγωιστές, συχνά υποτιμάτε τον τρόπο που ενεργούν και σκέφτονται οι γύρω σας και αυτό ίσως δεν σας κάνει τόσο αγαπητούς σε εκείνους.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Είστε αξιόπιστοι και ευσυνείδητοι. Δίνετε παρά πολύ μεγάλη έμφαση στην ικανότητα επικοινωνίας που έχετε με τους γύρω σας και θέλετε πάντα να περιστοιχίζεστε από φίλους και γνωστούς. Επιρρεπείς σε λάθος επιλογές και εκτιμήσεις, πολλές φορές δίνετε την εντύπωση πως αντιμετωπίζετε επιπόλαια την ζωή. Δείχνετε ιδιαίτερη αδυναμία στο αντίθετο φύλλο.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Σας διακρίνει η οικονομία, η τάξη και η επιμονή σε ζητήματα πρακτικής φύσης. Έχετε πολύ ισχυρό το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και την ικανότητα να δείχνετε μεγάλη υπομονή και επιμονή μέχρι την υλοποίηση των στόχων σας. Αγαπάτε την οικογένεια και επιζήτητε μια μόνιμη και σταθερή σχέση στην ζωή σας. Είστε πρακτικοί, επιδέξιοι στην επίτευξη των στόχων σας.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Εκκεντρικά άτομα από την φύση σας, αγαπάτε πολύ τον ανθρωπισμό και την προοδευτική σκέψη. Διακρίνεστε και την κοινωνικότητα σας και την άνεση που έχετε στο να δημιουργείτε φίλους. Διακατέχεστε όμως συχνά από ισχυρογνωμοσύνη, ιδιορρυθμία και αλαζονεία, νομίζοντας πως εσείς μόνο ξέρετε τον σωστό τρόπο για όλα.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Ανασφαλείς αλλά και πολύ δοτικοί, συνήθως καταφέρνετε να βρείτε τον σύντροφο που θα σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι. Θέλετε να έχετε την αποδοχή των άλλων και επιζητάτε πάντα ένα περιβάλλον που θα σας δώσει την ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη. Σας χαρακτηρίζει η εγκράτεια και η έντονη ευαισθησία. 
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email