Σάββατο 9 Μαΐου 2015 | By: offisiall

Λέοντας ωροσκόποι


Λέοντας ωροσκόποι

Με ωροσκόπο Κριό:
Άφοβοι, τολμηροί και παρορμητικοί. Είστε άτομα που τους αρέσει να ξεχωρίζουν και να ηγούνται στο κάθε τι. Πρωτοποριακό πνεύμα που δεν αναγνωρίζει κανένα εμπόδιο και δεν φοβάται τίποτα. Αγαπάτε πολύ την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας και δεν δέχεστε κανενός είδους περιορισμό. Κάποιες φορές γίνεστε ιδιοτελείς και βάζετε πάντα πρώτο τον εαυτό σας.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Πρακτικά και αξιόπιστα άτομα γεμάτα από φιλοδοξίες όνειρα και υψηλού στόχους που συνήθως πετυχαίνουν. Η δύναμη της αυτοσυγκέντρωσης που έχετε, είναι εξαιρετική. Υπερόπτες πολλές φορές και αυτό κάνει τους γύρω σας να νιώθουν άβολα. Σας διακρίνει η φιλαρέσκεια και το πείσμα και έχετε έντονο το αίσθημα της κτητικοτητας στις σχέσεις σας.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Είστε έξυπνα και δραστήρια άτομα και προπάντων προσαρμοστικά και αυτό σας κάνει να αποκτάτε πολλές εμπειρίες. Σας αρέσει να συναναστρέφεστε με πολλούς ανθρώπους και να μαθαίνεται από αυτούς. Είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και οτιδήποτε καινούριο σας συναρπάζει. Η συνέπεια όμως που σας διακρίνει, πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα σας.
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Σας χαρακτηρίζει η δυνατή φαντασία, η καλοσύνη και η επινοητικότητα. Ιδιαίτερα ομιλητικοί και κοινωνικοί στις συναναστροφές σας. Είστε πολύ συναισθηματικά και ευαίσθητα άτομα έχετε διαρκώς την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσέχουν. Είστε ευαίσθητοι και αυτό σας κάνει να αλλάζετε διαρκώς ψυχολογικές διαθέσεις και συμπεριφορά.
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Είστε πολύ ενθουσιώδη και δημιουργικά άτομα, γεμάτα μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση. Ξέρετε να προχωρείτε μπροστά και να στηρίζεστε πάντα στις δίκες σας δυνάμεις. Αυτοκρατορικό ταμπεραμέντο και η κοινωνική θέση που συνήθως αποκτάτε είναι αξιοζήλευτη. Σας χαρακτηρίζει η μεγαλοψυχία σας και η γενναιότητα σας και είναι πολύ δύσκολο κάποιος να σας αντισταθεί.
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Είστε συντηρητικά και επιφυλακτικά άτομα, ορμώμενα, σχεδόν πάντα, από μεθοδευμένη σκέψη. Έχετε μια πρακτική θεώρηση των πραγμάτων και δεν ανοίγεστε καθόλου εύκολα στους γύρω σας. Πολλές φορές γίνεστε ιδιαίτερα αυστηροί με τα σφάλματα των άλλων και αυτό δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις σας. Σχολαστικοί και υπερβολικά εκλεκτικοί στις προτιμήσεις σας.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Είστε πολύ ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Ιδεαλιστές από την φύση σας και διαθέτεται ένα καλλιεργημένο πνεύμα. Ο χαρακτήρας σας είναι ήρεμος και ατάραχος στις όποιες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσετε. Ελκύετε τους άλλους με την καλή σας εμφάνιση και τους ευγενικούς σας τρόπους και έχετε μεγάλη ικανότητα και άνεση στην επικοινωνία μαζί τους.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Σας χαρακτηρίζει ο έντονος συναισθηματισμός και η κτητικότατα που επιδεικνύετε στις σχέσεις σας. Είστε εκδικητικά άτομα με έντονη όμως σεξουαλικότητα και πάθος. Μαχητική προσωπικότητα, που μαγνητίζει το βλέμμα όσων βρεθούν κοντά σας. Στόχος σας είναι η απόκτηση εξουσίας και δύναμης, πάνω σε κάθε σας δραστηριότητα.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Έχετε μια πολύ δυναμική προσωπικότητα, πλούσια σε αισθήματα και ενθουσιάζεστε με κάθε νέα πρόκληση που θα σας βοηθήσει να διευρύνεται τους ορίζοντες σας. Αγαπάτε τα ταξίδια και οτιδήποτε καινούριο είναι για εσάς μια πρόκληση. Έχετε ανεπτυγμένη φαντασία, λεπτό και οξύ πνεύμα. Πολλές φορές όμως γίνεστε απρόσιτοι, αινιγματικοί και καχύποπτοι.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Σας διακρίνει η σύνεση και η αξιοπιστία. Έχετε μεγάλη επιμονή σε ζητήματα πρακτικής φύσης όπου τις περισσότερες φορές σας βοηθά να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Πολλές φορές γίνεστε απαιτητικοί με τους άλλους προσπαθώντας να τους εναρμονίσετε στα δικά σας δεδομένα. Σας διακατέχει μια βαθιά ανησυχία για το μέλλον, πράγμα που σας κάνει να αναζητάτε την οικονομική και επαγγελματική ασφάλεια.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Είστε ανεξάρτητοι άτομα και σας χαρακτηρίζει ο ανθρωπισμός και η προθυμία σας. Αγαπάτε την ελευθερία σε όλες της τις μορφές και δεν ανέχεστε κανενός είδους πίεση. Διακατέχεστε όμως συχνά από ισχυρογνωμοσύνη, ιδιορρυθμία και αλαζονεία, νομίζοντας πως εσείς μόνο ξέρετε τον σωστό τρόπο για όλα. Αυτό πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Ταπεινοί και απόλυτα συμπονετικοί με τους άλλους, συνήθως κερδίζετε από την πρώτη κιόλας στιγμή την συμπάθεια και την εύνοια τους. Σας χαρακτηρίζει ο βαθύς στοχασμός και πολύ συχνά ασχολείστε με τον διαλογισμό. Προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε είδους αλλαγών κι αυτό σας κάνει να ζείτε διαρκώς σε νέα δεδομένα. Αγαπάτε πολύ τα παιδιά και την οικογένεια. 

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email