Σάββατο 9 Μαΐου 2015 | By: offisiall

Αν ο ωροσκόπος σας είναι:

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα στοιχεία που γενικότερα σας προσδίδει ο ωροσκόπος σας. Φυσικά αυτά τα στοιχεία διαφοροποιούνται και εκφράζονται μέσα από τη θέση του Ήλιου σας, τον οίκο στον γενέθλιο χάρτη στον οποίο βρίσκεται ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σας και από πολλές άλλες παραμέτρους.

Η ανάλυση του γενέθλιου χάρτη από έναν έμπειρο αστρολόγο είναι σαφέστατα ο καλύτερος τρόπος για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την προσωπικότητα σας και τις μελλοντικές τάσεις στη ζωή σας. 



Ωροσκόπος Κριός.   
Ο ωροσκόπος στον Κριό σας κάνει άτομα ενεργητικά και πάρα πολύ ανταγωνιστικά. Είστε άνθρωποι με πολλή ενέργεια και πάντα ζωντανοί σε βαθμό που τις περισσότερες φορές βγάζετε ένταση, πείσμα και ενέργεια που κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι είστε πολύ αρνητικοί άνθρωποι, ενώ στην ουσία όχι μόνο δεν είστε αλλά μάλιστα είστε πιο άκακοι και από τα μυρμήγκια. Παρορμητικοί πέρα από το κανονικό, με τον Άρη να σας κυβερνάει, είστε σκέτη φωτιά.

Έχετε πολύ πείσμα αλλά δεν έχετε υπομονή. Όταν κάτι που θέλετε αργεί να γίνει, γίνεστε ανυπόμονοι και μπορεί και να σταματήσετε να το θέλετε μόνο και μόνο γιατί απλά βαρεθήκατε! Είναι σημαντικό για εσάς με ωροσκόπο στον Κριό να κινείστε και να κρατάτε το σώμα σας δραστήριο. Αν η ενέργειά σας δε βρει τρόπους να εκτονωθεί τότε είναι πιθανό να σας βγει θυμός, απογοήτευση ή ακόμη και ''μαράζωμα''.

Είναι καλή διέξοδος λοιπόν για εσάς ο αθλητισμός και τα σπορ ή ένα επάγγελμα που απαιτεί τη σωματική δύναμη. Είστε πολύ καλοί στο να σκέφτεστε γρήγορα και με την αδρεναλίνη που σας χαρακτηρίζει μπορείτε να δράσετε άμεσα και στιγμιαία σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι οι πράξεις σας μπορεί και να έχουν αποτελέσματα που στην ουσία δεν θα θέλατε και μπορεί να το μετανιώσετε, αφού βέβαια έχετε καταστρέψει πράγματα

Ωροσκόπος Ταύρος.
Με ωροσκόπο στον Ταύρο έχετε μια προσωπικότητα που είναι σταθερή, είστε χαριτωμένοι και με πολύ αρμονικά φτιαγμένο σώμα. Είστε στοργικοί, σταθεροί στα πιστεύω σας και είναι βασικό για εσάς να έχετε καλυμμένες τις βασικές σας ανάγκες που είναι οι εξής τρεις: καλό φαγητό, μια καλή σχέση και μια καλή δουλειά. Είστε γενικότερα νωθροί, ηδυπαθείς και παθητικοί σαν προσωπικότητες αλλά ενεργοποιείστε πολύ όταν είστε σε κατάσταση άγχους ή όταν αντιμετωπίζετε έντονα προβλήματα.

Αν σας προκαλέσουν ή αν σας ξεβολέψουν γίνεστε πολύ επίμονοι έως και άκαμπτοι στις θέσεις σας, ακόμη και να έχετε φοβερές εξάρσεις και ξεσπάσματα οργής που θα έκαναν και έναν πυγμάχο του μποξ να σας φοβηθεί και να τρέξει στη γωνιά του! Δεν τα πάτε πολύ καλά με τις αλλαγές και όταν κάτι χρειάζεται να αλλάξει τότε παίρνετε το χρόνο σας για να σκεφτείτε διπλά και τριπλά τα πράγματα, τα πιθανά σενάρια, τις πιθανές επιπλοκές και στο τέλος πάντα θα επιλέξετε αυτό που έχει τους λιγότερους κινδύνους και τα μικρότερα ρίσκα.

Ο πλανήτης Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ταύρου, συνδέεται με την αγάπη, την ομορφιά, την ευκολία, τη χάρη και τη γοητεία. Η Αφροδίτη δίνει ικανότητες διπλωματίας, διακριτικότητας, και κοινωνικότητας. Από την πιο αρνητική πλευρά, μπορεί να είστε πάρα πολύ τεμπέληδες και να δικαιολογείτε τον εαυτό σας συνεχώς. Η αισθησιακή φύση είναι έντονη σε εσάς. Συχνά, υπάρχει κάποιο ταλέντο ή τουλάχιστον ένα μεγάλο ενδιαφέρον για το τραγούδι ή τον λόγο. Φυσικά, υπάρχει μια τάση να παίρνετε κιλά εύκολα και να τα διατηρείτε. 

Ωροσκόπος Δίδυμος.
Με τον ωροσκόπο σας στον Δίδυμο είστε άτομα πνευματώδη και έξυπνα. Έχετε όμως και μια φύση ανήσυχη που λειτουργεί διάχυτα. Με αυτό το ζωηρό ζώδιο για ωροσκόπο, χρειάζεστε τη σταθερή διανοητική εγρήγορση. Αυτό ισχύει επειδή δεν μπορείτε να μείνετε για πολύ με την ίδια σκέψη και χρειάζεστε πάντα κάτι καινούργιο για να έχετε στο μυαλό σας να δουλεύει και να σκέφτεστε. Σας αρέσει να κρατάτε επαφή με τους ανθρώπους, να γνωρίζετε καινούργιους και να κάνετε μαζί συναρπαστικά πράγματα.

Είστε ευτυχισμένοι όταν είστε πολύ πολυάσχολοι και συμμετέχετε πλήρως σε ποικίλες δραστηριότητες. Είστε φιλικοί και προσαρμόσιμοι, αλλά κατά περιόδους μπορείτε να είστε ευμετάβλητοι και κάπως αναποφάσιστοι. Αν και εμφανίζεστε σίγουροι, η εσωτερική σιγουριά δεν είναι ένα φυσικό σας γνώρισμα. Είστε θαυμάσιος δεινός συνομιλητής και θα μπορούσατε να είστε συγγραφείς, δημοσιογράφοι ή να ασχολείστε με κάτι που έχει να κάνει με την επικοινωνία.

Είστε γενικότερα γρήγοροι, έξυπνοι, ευκίνητοι και καλά συντονισμένοι. Η νευρική δραστηριότητα σας κρατά λεπτούς. Ο ενθουσιασμός σας για την αλλαγή είναι ένα γνώρισμα που σας καθιστά μονίμως νέους και προοδευτικούς στο μυαλό και στις ιδέες. Στη φύση σας επικρατεί η δυαδικότητα και μπορείτε να χειριστείτε περισσότερες από μια εργασίες τη φορά. Έχετε την τάση να πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο, από έναν στόχο στον επόμενο, από σχέση σε σχέση. Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης. 

Ωροσκόπος Καρκίνος.
Με ωροσκόπο στον Καρκίνο έχετε μια προσωπικότητα που είναι πολύ ευαίσθητη και συνεσταλμένη. Η Σελήνη, κυβερνήτης του Καρκίνου είναι ο δείκτης των συγκινήσεων, των συναισθημάτων, και των ευαισθησιών. Είναι επίσης στενά συνδεδεμένη με το ένστικτο της αναπαραγωγής. Είστε πολύ προστατευτικοί με εκείνους που συνδέεστε στενά. Όντας εξαιρετικά δεκτικοί, μπορείτε να είστε κάπως διαισθητικοί ή τουλάχιστον εξαιρετικά ευαίσθητοι στο περιβάλλον σας και τις δονήσεις.

Οι διαθέσεις σας είναι πολύ μεταβλητές και αντιδράτε μέσω των συναισθημάτων και των συγκινήσεων. Όταν έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, μπορείτε να είστε πολύ κατανοητικοί προς τους ανθρώπους και οι άλλοι βρίσκουν σε εσάς κάποιον που τους καταλαβαίνει πλήρως! Όπως ακριβώς και το καβούρι, συχνά κινείστε πλαγίως κάνοντας έτσι μια έμμεση προσέγγιση στους στόχους σας. Έχετε την τάση να κάνετε πίσω όταν κάποιος ή κάτι σας προσεγγίζει άμεσα, αλλά ή επιμονή στο σκοπό σας είναι παροιμιώδης.

Η προσωπικότητα σας συνήθως σας κάνει σχεδόν απρόσιτους όταν αισθάνεστε ότι απειλείστε. Έχετε στενές σχέσεις με την οικογένειά σας και ταυτίζεστε με αυτήν. Κάτι τέτοιο είναι βασικό για την ασφάλεια και την ευημερία σας. Γενικά όμως ταυτίζεστε με τους ανθρώπους και νοιώθετε αυτά που νοιώθουν. Αυτό σας καθιστά ιδιαίτερα ευαίσθητους.  

Ωροσκόπος Λέων.
Με ωροσκόπο στον Λέοντα έχετε μια προσωπικότητα που είναι γενναιόδωρη, καλόκαρδη, και ισχυρή. Έχετε την ικανότητα να βρίσκεστε σε έλεγχο του εαυτού σας στις περισσότερες των καταστάσεων. Είστε ένα πολύ ανοικτό και ενεργό πρόσωπο, και δείχνετε πολύ ευτυχισμένος όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Η ακεραιότητα, το θάρρος, και η αξιοπρέπεια είναι τα κύρια γνωρίσματά σας, και η εξωστρεφής διάθεσής σας είναι αυτό με το οποίο κερδίζετε τη δημοτικότητα στον κύκλο σας.

Αγαπώντας της δύναμης και τον έλεγχο, προσπαθείτε μερικές φορές να εξουσιάσετε τις καταστάσεις σε βαθμό μάλιστα που ακόμη και αν δεν είστε υπεύθυνος για κάτι συμπεριφέρεστε σαν να ήσασταν ο διευθυντής! Είστε άτομα υπερήφανα και επιδιώκετε σχεδόν πάντα την αναγνώριση. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση σας μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους κατά περιόδους. Είστε επίμονοι, αλλά όχι με έναν δυσάρεστο τρόπο.

Είστε ρομαντικοί και συναισθηματικοί, αλλά μερικές φορές είστε και λίγο παράτολμοι. Κρίνετε τους ανθρώπους, ποιοι κάνουν για σας και ποιοι όχι, και είστε αφιερωμένος και πιστός φίλος που θα θυμηθεί και θα ξεπληρώσει κάθε χάρη που σας έχουν κάνει. Έχετε βασιλικές προτιμήσεις και την αίσθηση της πολυτέλειας, και ξοδεύετε πολλά για να διατηρήσετε την εμφάνισή σας άψογη. 

Ωροσκόπος Παρθένος.
Με ωροσκόπο στην Παρθένο είστε αναλυτικοί σε όλα! Είστε πάρα πολύ συστηματικοί στην ανάπτυξη των ιδεών και επιβλέπετε κάθε πρόγραμμα και σχέδιο από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του και σπάνια υπάρχει ψεγάδι σε αυτά που αναλαμβάνετε. Είστε ένα πρότυπο της τάξης! Είστε μανούλα στο χειρισμό των θεμάτων που για άλλους είναι δύσκολα και δεν μπορούν να τα διεκπεραιώσουν. Έχετε την τάση να εθίζεστε με τη δουλειά σας και την καθημερινότητα σας και καλό θα ήταν να κρατάτε τις ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή.

Για να νοιώσετε άνετα θα πρέπει όλα να είναι σε τάξη και στη θέση τους και με δεδομένο ότι αγαπάτε τη λεπτομέρεια, αγαπάτε επίσης την ακρίβεια και τη διαταγή. Ταπεινοί στη συμπεριφορά σας, υπάρχει ο κίνδυνος να μείνετε στο επίπεδο της μετριότητας και να μην ζητήσετε την αύξηση που αξίζετε ή να μην ασχοληθείτε καν με πράγματα που δεν είναι ουσίας για εσάς. Προτιμάτε το ρόλο ενός ερευνητή, ενός παρατηρητή, ενός κριτικού, ή ενός δασκάλου.

Μπορείτε να γίνετε πολύ ανήσυχοι και νευρικοί, μιας και έχετε δυσκολία στο να μάθετε να χαλαρώνετε. Η ανησυχία σας, που συνδυάζεται με μια κριτική φύση, σας οδηγεί μερικές φορές στο να βλέπετε μόνο τα ελαττώματα των άλλων και να τα επισημαίνετε κάνοντας σας να προβάλετε μια άσχημη εικόνα για το άτομό σας. Έχετε τέλος την τάση να εστιάζετε σε αυτό που είναι στο άμεσο παρόν, παραμελώντας συχνά να διαμορφώσετε ένα όραμα για το μέλλον. 


Ωροσκόπος Ζυγός.
Με ωροσκόπο στον Ζυγό έχετε μια προσωπικότητα που είναι από τη φύση της διπλωματική και κοινωνική. Η χάρη, η συμβατότητα, και η κοινωνικότητα είναι τα προφανή γνωρίσματά σας. Η βασική ιδιότητα που συνδέεται με τον Ζυγό είναι η ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης. Μπορείτε να δείτε και τις δύο πλευρές οποιουδήποτε ζητήματος, και υπάρχει πάντα μια εσωτερική ανάγκη τα πάντα να είναι δίκαια και ισορροπημένα. Οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες έχουν ωροσκόπο στον Ζυγό.

Είστε καλοί στη συζήτηση, αλλά δεν είστε πάντα πάρα πολύ διαλεκτικοί. Η τάξη και ο έλεγχος του περιβάλλοντος πρέπει να διατηρούνται εάν πρόκειται να είστε άνετοι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Έχετε συνήθως μια καλή διάθεση, και είστε τόσο πολύ γοητευτικοί, ώστε μπορείτε να ικανοποιήσετε κάθε γούστο! Στα αρνητικά σας χαρακτηριστικά τώρα συγκαταλέγεται η τάση να διατηρείτε την θέση σας σταθερή. Θέλετε να αποφύγετε τη διάσπαση που φέρνει η αλλαγή και αποφεύγετε να πάτε κόντρα στους άλλους.

Μερικές φορές επίσης παρασύρεστε από την τεμπελιά και τη νωθρότητα, όπως επίσης αρκετές φορές λέτε αυτό που πιστεύετε ότι θα αρέσει στους άλλους παρά αυτό που πραγματικά αισθάνεστε. Λόγω της εγγενούς τάσης σας για ειρήνη και διπλωματία μερικές φορές δεν προωθείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας. 


Ωροσκόπος Σκορπιός.
Με ωροσκόπο στον Σκορπιό έχετε μια προσωπικότητα που είναι βαθιά συντηρητική, μυστικοπαθής και καθορισμένη. Η δύναμη της προσωπικότητας που προκύπτει από έναν Σκορπιό ωροσκόπο είναι τόσο έντονη, μαγνητική, και χαρισματική, ώστε είναι συχνά κάπως συντριπτικό το αποτέλεσμα! Έχετε μια εξωτερική τεθωρακισμένη πανοπλία που σας προστατεύει και σας επιτρέπει να επιζήσετε σε πολύ εχθρικές καταστάσεις. Η προσωπικότητά σας είναι πολύ ισχυρή.

Για τους άλλους είστε ένα αίνιγμα και τους είναι πολύ δύσκολο να σας καταλάβουν, και δε μπορούν ποτέ να ξέρουν τι μπορεί να σκέφτεστε. Τις περισσότερες φορές λοιπόν εσείς αισθάνεστε ότι δε σας καταλαβαίνουν και ότι σας παρανοούν. Είστε πολύ σκόπιμοι και αυτοδύναμοι, δίνετε την εικόνα του ήρεμου και ότι έχετε πάντα τον έλεγχο. Αυτό εσωτερικά δεν ισχύει πάντα γιατί είστε ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Τις συγκινήσεις σας όμως μπορείτε και τις ελέγχετε πλήρως και αυτό σας κάνει να υπερνικάτε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Νοιώθετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τη ζηλοτυπία και ακολουθείτε πάντα τους στόχους σας με ένταση και πάθος. Μπορείτε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις στιγμιαία και η εκτίμηση σας είναι πάντα η σωστή. Είστε συχνά σεξομανής και αναζητάτε την εκδίκηση αν σας πληγώσουν. Τις περισσότερες φορές παίρνετε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε.


Ωροσκόπος Τοξότης.
Με ωροσκόπο στον Τοξότη έχετε μια προσωπικότητα που είναι ανήσυχη, διερευνητική και πολύ ανεξάρτητη. Είστε άτομα που έχετε πάντα στόχους και που είστε πάντα προσανατολισμένα προς την επίτευξή τους. Διατηρείτε μια φιλοσοφική τοποθέτηση και προσέγγιση απέναντι στις καταστάσεις και είστε ικανοί να έχετε μια θετική και αισιόδοξη προοπτική.

Ζείτε με την πεποίθηση ότι όλα τα προβλήματα σας θα είναι εντάξει στο τέλος ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα μπορεί να είναι. Έχετε αντοχές για να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις είτε κυριολεκτικά είτε διανοητικά. Συνήθως, όλα πάνε καλά για σας. Ο πλανήτης που σας κυβερνά είναι ο πιο τυχερός στον ζωδιακό! Είστε ανοικτοί και φιλικοί, συνήθως εύθυμοι, με ενδιαφέρον και εύθυμοι.

Μπορεί κάθε τόσο να έχετε φόβους ότι θα απογοητευτείτε, κάτι που μπορεί να σας αποτρέψει από να δείτε την πορεία σας προς την επιτυχία καθαρά και με σαφήνεια. Είστε άριστος φιλόσοφος και σας αρέσουν πάρα πολύ η εξοχή και οι αποδράσεις. Αγαπάτε τη φύση. Οι συλλογιστικές σας ικανότητες είναι θαυμάσιες. Για να αισθανθείτε πλήρεις χρειάζεστε μια σταθερή πρόκληση και έναν στόχο. 

Ωροσκόπος Αιγόκερως.
Με ωροσκόπο στον Αιγόκερω έχετε μια προσωπικότητα που είναι σοβαρή, συνετή και υπομονετική. Η επιρροή του Κρόνου σας κάνει ίσως τον περισσότερο αρμόδιο και υπεύθυνο χαρακτήρα του ζωδιακού. Δίνετε την εικόνα ενός ατόμου ψυχρού και χωρίς συναισθήματα αλλά αυτό ξεκινάει από το γεγονός ότι θεωρείτε ότι θα πρέπει να είστε μετρημένοι και σωστοί γιατί τα πάντα πληρώνονται.

Έχετε έναν πολυσύνθετο ωροσκόπο! Δίνετε την εντύπωση ότι είστε απόμακρος και ότι κρατάτε τις αποστάσεις από τους άλλους και αυτό ξεκινάει από το ότι κουβαλάτε μια έμφυτη συστολή που δεν διακρίνεται εύκολα. Παίρνετε τη δουλειά πολύ σοβαρά, είστε κανονικά εργασιομανής και περιμένετε και από τους συνεργάτες σας την ίδια αφιέρωση στο καθήκον.

Μπορείτε να είστε επικριτικοί σε πολλά ζητήματα και να έχετε απόλυτες απόψεις. Αυτό δημιουργεί ένταση συχνά στις προσωπικές σας σχέσεις. Κάνετε τα πράγματα αργά και σταθερά και έχετε πολλές φιλοδοξίες. Σας ενδιαφέρει περισσότερο η εξουσία παρά το χρήμα. Είστε πιο ώριμοι από την ηλικία σας και αυτό δηλώνεται ακόμα και στην εμφάνισή σας.


Ωροσκόπος Υδροχόος.
Με ωροσκόπο στον Υδροχόο έχετε μια προσωπικότητα που είναι δημιουργική, ανεξάρτητη και αποστασιοποιημένη. Είστε ένας ασυνήθιστος άνθρωπος τελείως διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Είστε ευφυείς και από πολλές απόψεις εκκεντρικοί. Έχετε ένα καλό μυαλό που είναι αυθόρμητο, εφευρετικό, με πρωτοβουλίες και μοναδικό. Αναπτύσσετε δραστηριότητες, ακούτε τη διαίσθησή σας και ακολουθείτε αυτά που σας λέει.

Δεν τυποποιείστε και κάνετε διαφορετικά πράγματα κάθε φορά. Είστε φιλικοί και μπορείτε πάντα να συνεισφέρετε σημαντικά μέσα σε μια ομάδα. Ακόμη και σε μια ομάδα όμως παραμένετε προσωπικά ανεξάρτητοι και αντιστέκεστε πολύ στην αφομοίωση. Είστε ανθρωπιστές αλλά με έναν πολύ απρόσωπο τρόπο.

Φροντίζετε για τους ανθρώπους και μερικές φορές μάλιστα εις βάρος της δικής σας οικογένειας. Το πνεύμα σας και η ελεύθερη ροή της σκέψης και της ενέργειάς σας βοηθάνε στο να πετύχετε πολλές διανοητικές αναζητήσεις και ικανοποίηση του εσωτερικού σας πνευματικού κόσμου. Απολαμβάνετε οτιδήποτε έχει να κάνει με βοήθεια και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. 


Ωροσκόπος Ιχθύες. 
Με ωροσκόπο στους Ιχθύς έχετε μια προσωπικότητα που είναι ιδεαλιστική, υπερευαίσθητη, και συνήθως είστε ένα άτομο με μεγάλο όραμα. Μπορείτε να είστε πολύ βολικοί, κατά περιόδους μπορείτε ακόμη και να φανείτε αδρανείς, ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Είστε ο τύπος του ανθρώπου που ζητά συχνά συμβουλές, επειδή συχνά δεν έχετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας να κινηθείτε μπροστά μόνοι σας και γιατί είστε πολύ αβέβαιοι και συγκεχυμένοι μέσα σας.

Σπάνια όμως ακολουθείτε τις συμβουλές που λαμβάνετε. Είστε πολύ μυστικοπαθείς, εν μέρει επειδή είστε κάπως συνεσταλμένοι, ένα γεγονός που κρύβετε με μεγάλη ικανότητα. Έχετε μια ισχυρή εσωτερική ανάγκη στη ζωή να εξυπηρετείτε και να βοηθάτε τους άλλους και τα πηγαίνετε καλά σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με αυτό.

Συχνά οι άνθρωποι με αυτόν τον ωροσκόπο δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μουσική ή μια άλλη μορφή τέχνης. Είναι πιθανό να έχετε υψηλούς στόχους και να περιμένετε περισσότερα από τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Πολλές φορές λοιπόν απογοητεύεστε γιατί οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι και ιδανικά πλασμένοι.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email