F Ετήσιες Προβλέψεις ~ official
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 | By: offisiall

Ετήσιες ΠροβλέψειςΑναλυτικές ετήσιες προβλέψεις 2017 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας το 2017  στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.
Το 2017 έρχεται με αρκετές ευκαιρίες για τον Κριό, καθώς φέρνει μαζί του τη σταδιακή βελτίωση των οικονομικών σου, καθώς και των συνθηκών που επικρατούν στη δουλειά σου. Παρά τις γενικότερες δυσκολίες, θα ζωντανέψει μέσα σου τόσο πολύ η αισιοδοξία, που θα αποτελέσει "βασικό" ρυθμιστή εξέλιξης και προόδου σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η δημιουργικότητά σου θα σε ωθήσει να βάλεις νέους στόχους στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική σου ζωή.
Ο Ουρανός που παραμένει στο ζώδιό σου, τον Κριό, αλλά και ο Κρόνος στον Τοξότη μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2017, είναι το κλειδί για τις μεταβολές που θα επιδιώξεις μέσα σου και γύρω σου. Μέσα από τις συγκυρίες, αλλά και την αλλαγή της δικής σου νοοτροπίας, θα δώσεις (ίσως με επαναστατικό τρόπο) νέα διάσταση στη σχέση σου με αγαπημένα πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου ή ανθρώπους που θα γνωρίσεις και θα αγαπήσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Βέβαια, από την άλλη ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω συνεχίζει να εφιστά την προσοχή σου στη διαχείριση των οικονομικών σου. Η θέση του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, προοιωνίζεται αντίξοες συνθήκες για τον Κριό σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας καινούργια έξοδα, στα οποία θα χρειαστεί να ανταπεξέλθεις χωρίς χρονοτριβή. Γενικά όμως, οι υποχρεώσεις σου φέτος θα είναι πιο σαφείς, άρα και πιο εύκολα θα μπορείς να προγραμματίζεις την διεκπεραίωσή τους. Η βοήθεια και οι ευκαιρίες δε θα λείψουν κυρίως την άνοιξη, κι εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις. Δείξε σύνεση, ώστε να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου με τέτοιο τρόπο, για να μην βρεθείς εκτεθειμένος τις περιόδους που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του 2017 και είναι δύσκολες για εσένα (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα).
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τον Κριό, από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι τις 6 Ιουνίου 2017 με μία διακοπή τον Απρίλιο, που οπισθοδρομεί στους Ιχθείς (ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου), αποτελεί εχέγγυο ενίσχυσης και ασφάλειας, τόσο στην εργασία όσο και στην προσπάθειά σου να διατηρήσεις τις βασικές ισορροπίες και στα οικονομικά σου. Ο Δίας, που θα περάσει στον Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου, θα απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος τους δυναμισμού σου, είτε για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου στη δουλειά, είτε για να καθιερωθείς σε αυτήν ή να ανοίξεις νέες προοπτικές. Το 2017 σε γενικές γραμμές είναι ένα σημαντικό πέρασμα για εσένα. Σε κάνει περισσότερο πρακτικό στη σκέψη, αλλά και στη συμπεριφορά. Σε υποχρεώνει να βάλεις σαφείς στόχους για το μέλλον και να το υπερασπιστείς. Μέσα σε όλη αυτήν την διαδικασία, αναζήτησε ανθρώπους που θα σε συναρπάσουν, εμπειρίες που θα σε εκφράσουν και ασφαλιστικές δικλείδες, που θα σε προφυλάξουν από τις θύελλες.
Αισθηματικές προβλέψεις
Ως Κριός, που είσαι, προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή το 2017, αλλά και κάποιες δραματικές εξελίξεις. Η παρουσία του κυβερνήτη σου Άρη στους Ιχθείς στο ξεκίνημα του χρόνου και μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2017 σε υποχρεώνει να ανεχτείς ανθρώπους που αγαπάς, αλλά και εκείνοι που σε αγαπούν να δεχτούν τις ιδιοτροπίες ή τις αιφνίδιες παρεμβάσεις σου. Έτσι, η αισθηματική σου ζωή αυτό το διάστημα θα περάσει αρκετές διακυμάνσεις. Από τις αρχές Φεβρουαρίου και μετά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Δίας που παραμένει Ζυγό, η περίοδος είναι ιδανική για να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου, που περιμένει πώς και πώς να σε αγκαλιάσει και να σε στηρίξει.
Η αλήθεια είναι ότι ο προηγούμενος χρόνος έφερε πολλά προβλήματα στη σχέση σου και η αποξένωση κυριάρχησε. Ούτε εσύ από την μεριά σου, ούτε το ταίρι σου αισθανόσασταν καλά, και πολλές ήταν οι φορές που σκεφτήκατε ή ακόμη και συζητήσατε την πιθανότητα χωρισμού. Τώρα όμως η τύχη έρχεται να σε αποζημιώσει και να αφήσει πίσω σου όλες τις κακές στιγμές, αντικαθιστώντας τες με αγάπη και πλήρη κατανόηση. Φέτος θα αισθάνεσαι πραγματικά τυχερός και ευγνώμων που κατάφερες να μείνεις δεσμευμένος και θα ξαναθυμηθείς τους λόγους που σε έκαναν να ερωτευτείς και να εμπιστευτείς το ταίρι σου.
Το διάστημα του καλοκαιριού απαιτεί την προσοχή σου, μην τυχόν ξελογιαστείς από επίδοξους εραστές ή ερωμένες, που θα σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Μείνε προσγειωμένος! Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, το 2017 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την εξέλιξη του αισθηματικού σου τομέα. Πρέπει να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις και στις νέες γνωριμίες, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βιώσεις κεραυνοβόλα συναισθήματα και να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά σε πολύ τρελούς ρυθμούς. Φρόντισε μόνο να κάνεις την πιο ορθή επιλογή, ώστε η σχέση που θα ξεκινήσεις να αντέξει στο χρόνο και να μην γκρεμιστεί με την πρώτη ατυχία.
Επαγγελματικά και χρήμα
Ο Κριός ανήκει στα ζώδια που με σύνεση και ψυχραιμία θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες του 2017. Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί να δώσεις αγώνα, καθώς το οικονομικό κλίμα θα επηρεάσει την εργασία και τα συμφέροντά σου. Ωστόσο, θα τονιστεί η δημιουργικότητά σου, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση συνεργασιών, με στόχο όχι μόνο άφθονες συγκινήσεις, αλλά και εγγυήσεις για το μέλλον.
Ωστόσο, τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες δυσκολίες με τους συνεργάτες σου, από τις οποίες όμως θα διδαχθείς, αλλά και θα εξασκήσεις την υπομονή, που δεν έχεις. Επίσης, αυτά τα διαστήματα καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους ξεκινήματος ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και φρόντισε να μείνεις συνεργάσιμος, ακόμη και με τα άτομα εκείνα που δε δείχνουν να σε καταλαβαίνουν. Οι ελιγμοί σου θα είναι καθοριστικής σπουδαιότητας για την μετέπειτα εξέλιξή σου. Πάρε λοιπόν βαθιές ανάσες και επίβαλε στον εαυτό σου την ψυχραιμία. Ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος και εξάλλου έχεις όλα τα προσόντα να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάθε πρόκληση. Επίσης, φρόντισε να είσαι προσεχτικός σε περίπτωση που ανακύψουν αντιθέσεις με συνεργάτες ή αντιπάλους. Πρέπει άμεσα να τους βάλεις στη θέση τους, προτού σε προλάβουν αυτοί!
Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι σου να παραμείνεις ασφαλής, και εσύ σαν Κριός ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες! Το τελευταίο τρίμηνο του 2017, ο Δίας στον Σκορπιό από τις 11 Οκτωβρίου και μετά και ο Κρόνος σε ορθή πορεία από τις 25 Αυγούστου και μετά στον Τοξότη, εκτός από έμπνευση και φαντασία, θα σου δώσουν την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου, που θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Το άγχος και η ένταση για τις δυσκολίες των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα αρχίσουν σιγά-σιγά να καταλαγιάζουν και θα βρεις ενδιαφέρουσες λύσεις, για να αντεπεξέλθεις. Δεν είναι βέβαιο πως θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα, αλλά είναι σίγουρο ότι όσα θα κερδίσεις, θα τα επενδύσεις σωστά.

Τα αισθηματικά του Κριού το 2017 ανά μήνα

Η χρονιά αυτή προμηνύεται αρκετά σημαντική και ανατρεπτική για την πορεία των σχέσεών σου, αγαπητέ Κριέ, καθώς το πλανητικό σκηνικό φέρνει ανακατατάξεις. Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα και η αντίθεση Δία – Ουρανού, που κορυφώνονται συνολικά 3 φορές από τα τέλη του 2016 έως το φθινόπωρο του 2017, είναι οι κυρίαρχες όψεις που θα διαμορφώσουν την πορεία των σχέσεών σου, υπαρχουσών και νέων. Επίσης, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιό σου από τους πρώτους μήνες του έτους, συνηγορώντας στο κλίμα αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού, που θα χαρακτηρίσει την ερωτική σου ζωή. Διάβασε παρακάτω τις γενικές τάσεις κάθε μήνα όσον αφορά τα αισθηματικά σου, ώστε να προετοιμαστείς για τη νέα χρονιά!
Ιανουάριος 2017: Αν και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βρίσκει σε φάση ανεμελιάς και ξεκούρασης, η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 έχει βαλθεί να σε οδηγήσει στο κλείσιμο συναισθηματικών κεφαλαίων από το παρελθόν. Μετά τις 19, ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε κάνει και πάλι κοινωνικό, όμως η πραγματική δράση ξεκινά στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου, οπότε και υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου. Σεξ, πάθος και συναισθηματική ένταση είναι τα στοιχεία που σου προσδίδει, εισάγοντάς σε έναν φλογερό Φεβρουάριο…
Φεβρουάριος 2017: Το πάρτι ξεκινά αυτό το μήνα, αγαπητέ Κριέ, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 3/2, από το οποίο φεύγει οριστικά στις 6 Ιουνίου! Ο έρωτας καραδοκεί σε κάθε γωνιά και σε αυτό συνηγορεί και η Έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/2, η οποία ενδέχεται να φέρει έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή σου. Σε συνδυασμό με τον Άρη που κινείται ήδη στο ζώδιό σου, ολόκληρος ο μήνας εμπεριέχει πάθος και ένταση στα αισθήματα, αλλά και αρκετές ανατροπές, οι οποίες κορυφώνονται γύρω στις 27/2, με τον Άρη να συναντά Δία – Ουρανό. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις ξεκινούν…
Μάρτιος 2017: Ο μήνας αυτός προμηνύεται καθοριστικός για τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στο ζώδιό σου στις 3/3 και παρόλο που τον Απρίλη θα κάνει μια σύντονη αναδρομή στους Ιχθύες, φαίνεται πως από τώρα και για διάστημα τεσσάρων μηνών, μπαίνεις σε φάση σημαντικών αναθεωρήσεων, παρελθοντικών επιστροφών και αισθηματικών ανακατατάξεων, που θα καθορίσουν την πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων για τα επόμενα χρόνια. Πρόσεξε, γιατί μέχρι τις 15/4 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, δεν είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Ξεμπέρδεψε με το παλιό, για να κάνεις χώρο για το νέο…
Απρίλιος 2017: Υποδέχεσαι τον μήνα των γενεθλίων σου, οι εξελίξεις τρέχουν στα αισθηματικά σου και μπαίνεις στην τελική ευθεία της… επανεξέτασης. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10, αλλά βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και μπαίνει ξανά στο ζώδιό σου στις 20/4, φέρνοντας και πάλι το παρελθόν στο μυαλό σου. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 15 Απριλίου, όμως έχει γυρίσει στον Ιχθύ και ξαναμπαίνει στο ζώδιό σου στις 28/4, για να φέρει το οριστικό ξεκαθάρισμα σε ό,τι αναθεώρησες και το φρέσκο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου από τον επόμενο μήνα…
Μάιος 2017: Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 3/5 και η Αφροδίτη κινείται όλο το μήνα επίσης σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο. Η περίοδος επαναπροσδιορισμού τελείωσε και μπαίνεις σε μια καινούρια φάση τον μήνα αυτό, έχοντας κρατήσει κοντά σου μόνο ό,τι άξιζε να μείνει. Αν και μάλλον αυτό το μήνα απλώς θα συνέρχεσαι από την συναισθηματική ένταση των προηγούμενων, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα ανοίγματα στο έρωτα, ακόμα και μια καινούρια σχέση, που θα σε απογειώσει.
Ιούνιος 2017: Ο Ιούνιος σου κάνει ποδαρικό με μια σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, που φέρνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα στο δρόμο σου. Από την άλλη, αν ακόμα δεν είχες καταφέρει να ξεμπερδέψεις από μια βασανισμένη σχέση που σε ταλάνιζε τους τελευταίους μήνες, με την όψη αυτή έρχεται η ώρα της απελευθέρωσης. Στις 9/6, ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δρομολογώντας εξελίξεις που πλέον δε θα χρειαστούν αναθεώρηση. Επισημοποιήσεις σχέσεων, αρμονία στον γάμο σου και νέοι δεσμοί για τους αδέσμευτους, είναι τα σενάρια του μήνα…
Ιούλιος 2017: Εάν το 2017 δε σου έχει φέρει ακόμη έναν μεγάλο έρωτα, προετοιμάσου να τον υποδεχθείς τον μήνα Ιούλιο. Ο Ερμής και ο Άρης περνούν στον Λέοντα, στον φλογερό και ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλικότητά σου στα ύψη, ενώ η Νέα Σελήνη στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου στις 23/7 σε απογειώνει και φέρνει στο δρόμο σου πολυάριθμους θαυμαστές. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου που διατηρούν μακροχρόνια σχέση, προχωρούν σε επισημοποίηση, ακόμη και σε απόκτηση απόγονων!
Αύγουστος 2017: Αν και πιθανόν έχεις χορτάσει ανατροπές και απρόοπτα τη χρονιά αυτή, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον στην ερωτική σου ζωή. Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος για τελευταία φορά στο ζώδιό σου και ο Δίας σχηματίζει το τελευταίο του τετράγωνο με τον Πλούτωνα, διαμορφώνοντας ένα εκρηκτικό και συνάμα μεταμορφωτικό κλίμα στις σχέσεις σου. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα δουν να αλλάζει ριζικά o τρόπος που βλέπουν το ταίρι τους αλλά και ο τρόπο που παρουσιάζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους μέσα στις σχέσεις. Η Έκλειψη Ηλίου στις 21/8 στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζει να φέρνει γόνιμες μέρες, τόσο για νέους έρωτες όσο και για απόκτηση απογόνων…
Σεπτέμβριος 2017: Τις πρώτες 20 μέρες του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα χαρίζει έρωτα και πάθος στη ζωή σου, με τις αισθηματικές σου υποθέσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Επίσης, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, σχηματίζονται όψεις που φανερώνουν πως τα πάντα είναι «μεγάλα» και έντονα τις ημέρες αυτές, τα συναισθήματα, οι υποσχέσεις, τα σχέδια και τα όνειρά σου για το μέλλον. Η τελευταία ανατροπή στις σχέσεις σου καταφθάνει γύρω στις 28/9, όπου ο Δία συναντά τον Ουρανό σε μια τελευταία αντίθεση, πριν ο πρώτος εγκαταλείψει το ζώδιο του Ζυγού. Και εκεί, διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα που εγκαθιδρύεται στις σχέσεις σου και με την οποία θα ζεις για καιρό…
Οκτώβριος 2017: Μέχρι τον μήνα αυτό, λίγοι θα είναι οι Κριοί που δεν έχουν συνάψει γάμο, δεν έχουν προχωρήσει σε συμβίωση ή έχουν παραμείνει αδέσμευτοι. Αλλά και αυτοί αποκαθίστανται τώρα, διότι με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Δία και μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ο τομέας «σχέσεις» πρωτοστατεί και το “Μαζί” κυριαρχεί. Δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν. Μόνο να ευχηθούμε «βίο ανθόσπαρτο».
Νοέμβριος 2017: Όπως κι αν έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις σου, το σίγουρο είναι ότι το σεξ και το συναισθηματικό βάθος δε θα λείψουν το μήνα αυτό. Οι πλανήτες μεταφέρονται σταδιακά στο ζώδιο του Σκορπιού και είτε προχωράς σε συμβίωση, είτε έχεις ήδη κάνει το βήμα αυτό και διανύεις μια περίοδο πρωτόγνωρων συναισθημάτων στη σχέση σου. Από την άλλη, όσοι Κριοί άφησαν πίσω τους μια σχέση τους προηγούμενους μήνες, επειδή τελικά προτίμησαν την ελευθερία τους, αυτό το μήνα τη χαίρονται στο έπακρο, μέσα από ερωτικές περιπέτειες και πειραματισμούς, που τους χαρίζουν επάξια τον τίτλο του καρδιοκατακτητή.
Δεκέμβριος 2017: Προετοιμάζεσαι για τη νέα χρονιά και τα φώτα στρέφονται σε τομείς της ζωής σου που άφησες στην άκρη, λόγω των εξελίξεων στα αισθηματικά σου. Αν και η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό στις 9/12 συνεχίζει να σου χαρίζει πάθος και έντονη σεξουαλικότητα, φαίνεται πως από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η ζωή σου έχει διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά και έχεις περάσει στο επόμενο στάδιο της εξελικτικής σου πορείας
Το 2017 θα είναι τελείως αντιφατικό για τον Ταύρο, μιας και ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο εξάμηνο του έτους θα υπάρχουν διαφορετικές επιρροές και οι διαφορές μεταξύ τους θα είναι αξιόλογες. Κατά κάποιον τρόπο, το πρώτο μισό του 2017 βαδίζει στα χνάρια του προηγούμενου χρόνου και είναι σημαντικό στη διάρκειά του να μην υποπέσεις σε λάθη και παραλείψεις.
Ο Ταύρος, το πρώτο τρίμηνο του 2017, με την κυβερνήτη του, την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου, θα πιεστεί κάπως και είναι πιθανό να νιώσει ότι τα γεγονότα και οι εξελίξεις απαιτούν κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα για να αντιμετωπιστούν.
Από τον Μάιο και μετά, το διάστημα απαιτεί από εσένα να είσαι σε εγρήγορση, καθώς θα υπάρχει μία εύνοια για να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία. Τώρα θα πρέπει να είσαι πιο εργατικός, υπάκουος και πρόθυμος, και επίσης θα έχεις τη δυνατότητα - αν εσύ το θελήσεις - να αφήσεις τον τρόπο ζωής που είχες μέχρι τώρα και να περάσεις σε έναν άλλον, τελείως διαφορετικό από ό,τι ήξερες. Θα αναλάβεις πρωτόγνωρες ευθύνες, ενώ την ίδια στιγμή οι άλλοι γύρω σου θα έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από εσένα. Το κλίμα μέσα στο οποίο θα ζήσεις, δε θα είναι και τόσο ήρεμο, γι’ αυτό χρειάζεται εσύ να κρατάς σωστά τα γκέμια και την ψυχραιμία σου. Το σπίτι, ως χώρος με τις ανάγκες του, ο επαγγελματικός σου χώρος, κάποιο άλλο ακίνητο, αλλά και γενικά περιουσιακές ή κληρονομικές υποθέσεις απαιτούν προσοχή, ενώ οι ανάγκες των δικών σου ανθρώπων και η σχέση σου με κάποιους συγγενείς, μπορεί να σε επιβαρύνουν.
Τα διαστήματα κοντά στις Εκλείψεις (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα) οφείλεις να προσπαθείς περισσότερο για να ανταπεξέρχεσαι στην καθημερινότητα, αλλά μην περιμένεις μεγάλη ανταμοιβή για τις προσπάθειες που θα καταβάλεις.
Το φθινόπωρο, με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω από τις 28 Σεπτεμβρίου και με τον Δία να περνάει στον Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου, θα καταφέρεις να εργαστείς πιο αποδοτικά, αλλά και να ζήσεις με τρόπο που σε εκφράζει περισσότερο. Ακόμη, τα σχέδιά σου θα είναι αντικειμενικά πιο σωστά και πραγματοποιήσιμα. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, σαν Ταύρος που είσαι, σε συμφέρει να αξιοποιήσεις περισσότερο το δεύτερο μέρος της χρονιάς σε όλους τους τομείς.
Αισθηματικές προβλέψεις
Ο Ταύρος θα ασχοληθεί πολύ με τα αισθηματικά του το 2017. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα στη σχέση, η ανάγκη για ανανέωση και ξεκαθαρίσματα θα είναι έντονη και θα τολμήσεις να τελειώνεις μια και καλή με ιστορίες που βλέπεις ότι δεν προχωρούν, όσο κι αν αυτό πληγώνει τον εγωισμό και την υπερηφάνεια σου. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την επιθυμία να βάλετε σε νέες πιο γερές βάσεις το γάμο ή τη σχέση σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να γνωρίσετε το έτερον σας ήμισυ, έτσι ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί. Προσέχετε μόνο να κρατήσετε τις ισορροπίες και τον αυθορμητισμό σας όταν εκφράζετε τα συναισθήματα σας, και οι κινήσεις σας, αν μη τι άλλο να μην είναι σπασμωδικές και τρομάξετε τον ταίρι σας.
Από το καλοκαίρι και μετά μπορείτε να μιλήσετε με το ταίρι σας για επισημοποίηση σχέσης ή ακόμη και για μετακίνηση της μόνιμης κατοικίας σας. Φροντίστε μόνο να υπολογίσετε και τις ανάγκες και επιθυμίες του συντρόφου σας και όχι μόνο τις δικές σας.
Τα διαστήματα της ανάδρομης πορείας του Ερμή (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ τα λόγια σου και τις ενέργειές σου, για να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφό σου στα όριά του.
Επαγγελματικά και χρήμα
Ο Ταύρος, το δεύτερο μισό του 2017 θα έχει πολλές ευκαιρίες, για να βελτιώσει τα οικονομικά του. Ακόμη, θα μπορεί να διεκδικήσει αποτελεσματικότερα μία ανώτερη θέση στην καριέρα του. Μέχρι τότε όμως, ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό και ο τομέας των επαφών, των μετακινήσεων, αλλά και των δραστηριοτήτων σου θα τονωθεί και θα ευνοηθεί ιδιαίτερα από τις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις και που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες.
Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι όλα τέλεια στη ζωή σου και ότι τα πάντα θα σου προσφέρονται απλόχερα από το σύμπαν, αλλά αν δουλέψεις σκληρά και μείνεις συνεπής στο δρόμο που έχεις χαράξει, θα πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που έχεις βάλει στόχο και επιθυμείς. Ο τομέας της επικοινωνίας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο τρίμηνο του 2017 και θα εμπλουτιστεί με μεγαλύτερη δυναμική. Παρά τις ευκαιρίες όμως, που θα έχεις για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, πολλές θα είναι οι φορές που θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού και υπαίτια για αυτό θα είναι η τάση σου να ξοδεύεις αλόγιστα και αυθόρμητα, χωρίς να υπολογίζεις το αύριο… Σαν Ταύρος που είσαι, μην παρασύρεσαι λοιπόν σε έξοδα που δεν πρέπει να γίνουν.

Τα αισθηματικά του Ταύρου το 2017 ανά μήνα

Το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς αυτής, φαίνεται πως θα κυλήσει στους ρυθμούς που διαμορφώθηκαν το 2016. Με εξαίρεση κάποιους μήνες έντονης κινητικότητας στα αισθηματικά σου, δεν παρουσιάζονται αξιοσημείωτες αλλαγές μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, όπου η ερωτική σου ζωή αλλάζει σημαντικά. Μάλλον το πρώτο 7μηνο του έτους προσπαθείς να αφομοιώσεις αλλαγές που προηγήθηκαν την περασμένη χρονιά, ώστε να καταφέρεις να υποδεχθείς σταδιακά το «νέο κύμα». Το σύμπαν γνωρίζει άλλωστε πόσο αντιπαθείς την αλλαγή, γι’ αυτό σου τη φέρνει σε μικρές δόσεις…
Ιανουάριος 2017: Ο πρώτος μήνας του έτους κυλά σε χαλαρούς και γνώριμους ρυθμούς για τα αισθηματικά σου, καθώς φαίνεται ότι η προσοχή σου είναι στραμμένη σε άλλους τομείς της ζωής σου. Η Αφροδίτη, που κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο των Ιχθύων το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές και μεγάλες δόσεις ρομαντισμού, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι. Αν αναζητάς ταίρι ή έχεις ανάγκη από φλερτ και παιχνίδι, είναι πιο πιθανό να προέλθουν από τις φιλικές σου παρέες και τα άτομα που γνωρίζεις μέσα από αυτές…
Φεβρουάριος 2017: Το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι στραμμένο σε καριέρα και οικογένεια τον μήνα αυτό, όμως φαίνεται ότι προετοιμάζονται εξελίξεις και στα αισθηματικά σου, οι οποίες προς το παρόν… σιγοβράζουν. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο του Κριού όπου κινείται και ο Άρης, δημιουργώντας σου μια εσωτερική ένταση που θα ξεσπάσει τον επόμενο μήνα. Μην αναλάβεις ακόμη δράση ή πρωτοβουλίες, γιατί θα πέσουν στο κενό…
Μάρτιος 2017: Οι εξελίξεις τρέχουν τον μήνα αυτό, καθώς ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 10/3, ενώ δύο μέρες μετά κορυφώνεται μια Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά τον έρωτα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πιθανό να κάνεις μια άκρως ερωτική γνωριμία, που θα αναστατώσει τις αισθήσεις σου, ενώ οι έχοντες μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να αναλάβουν πρωτοβουλίες για απόκτηση απόγονου. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό για να διεκδικήσεις αυτά που ζητάς από τον έρωτα και τις σχέσεις σου…
Απρίλιος 2017: Ο Ερμής έχει εισέλθει στο ζώδιό σου και στις 10 του μήνα επιστρέφει ανάδρομος, για να εισέλθει και πάλι στον Κριό στις 20/4. Άρα, καλό είναι να προετοιμαστείς για αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμό των επιλογών που έκανες των προηγούμενο μήνα στα αισθηματικά σου. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν και αξιολόγηση νέων ατόμων που έχουν μπει στη ζωή σου, είναι στην ατζέντα του μήνα τουλάχιστον μέχρι τις 26/4, όπου η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα…
Μάιος 2017: Βρισκόμαστε στον γενέθλιο μήνα του ζωδίου σου. Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και εισέρχεται και πάλι στο ζώδιό σου στις 15/5, ενώ παράλληλα σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονά σου. Η αναθεώρηση σταματά, ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούριος ανοίγει στις αισθηματικές σου υποθέσεις, με εσένα να αισθάνεσαι πιο σίγουρος και δυνατός από ποτέ για την τροπή που έχουν πάρει η σχέσεις σου. Να θυμάσαι ότι οι εξελίξεις του μήνα αυτού θα καθορίσουν σημαντικά την πορεία των ερωτικών σου, η οποία θα αρχίσει να διαφαίνεται σε λίγους μήνες από τώρα.
Ιούνιος 2017: Ο μήνας Ιούνιος είναι εξαιρετικός για τα αισθηματικά σου, αφού στις 6/6 υποδέχεσαι τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φανερώνουν πως το ερωτικό κλίμα, ο αισθησιασμός και οι όμορφες στιγμές αγάπης και αρμονίας, θα κυριαρχήσουν. Οι δεσμευμένοι ξαναερωτεύονται το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι καλωσορίζουν ένα νέο υποψήφιο σύντροφο, που θα τους χαρίσει συγκινήσεις…
Ιούλιος 2017: Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 5/7 και η πλανητική κινητικότητα στρέφεται και πάλι σε άλλους τομείς του ωροσκοπίου σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Βέβαια, όχι για όλο το μήνα, αφού στις 24, ο Ερμής εισέρχεται στον ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στους αδέσμευτους. Μια νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία είναι πιθανό να έρθει στη ζωή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ταύρους, η επισημοποίηση της σχέσης σου και η απόκτηση ενός παιδιού βρίσκονται έντονα στις σκέψεις σου.
Αύγουστος 2017: Τον μήνα αυτό, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται, ενώ στο σκηνικό προστίθενται και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας αναθεωρήσεις. Μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις μια νέα γνωριμία σου, το ενδεχόμενο να προχωρήσεις λίγο παρακάτω το δεσμό σου ή μια πρόταση από ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί και δε σ’ αφήνει να φύγεις εύκολα από τη ζωή του…
Σεπτέμβριος 2017: Αναθεωρήσεις τέλος! Το πλανητικό σκηνικό του Σεπτεμβρίου δρομολογεί εξελίξεις. Ή μάλλον εσύ τις δρομολογείς, καθώς στις 5/9 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και στη συνέχεια προχωρούν στην ίδια θέση ο Ερμής (σε ορθή πλέον πορεία) και η Αφροδίτη. Η ανάγκη σου για φλερτ, σεξ και παιχνίδι ενισχύεται τόσο, που ελάχιστοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα ξεμείνουν από ερωτικές ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη στις 20/9 στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, φέρνει γονιμότητα σε όσους επιθυμούν απόκτηση απόγονου…
Οκτώβριος 2017: Οι μεγάλες αλλαγές στον τομέα «σχέσεις» ξεκινούν. Ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό, απέναντι από το ζώδιό σου, παραμένοντας σε αυτή τη θέση έως τον Νοέμβριο του 2018! Επισημοποιήσεις σχέσεων, νέοι δεσμοί και αναβίωση παρελθοντικών ερωτικών υποθέσεων με μπόλικο πάθος, θα είναι στο μενού των επόμενων μηνών. Στις 17/10 εισέρχεται και ο Ερμής στην ίδια θέση, ενισχύοντας τα παραπάνω σενάρια…
Νοέμβριος 2017: Άκρως ερωτικός και ο μήνας αυτός, γεμίζει τη ζωή σου με ίντριγκα, πάθος και έντονα συναισθήματα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 4/11 και η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 7/11, φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια μοιραία γνωριμία γύρω στις 18/11 αλλάζει τα δεδομένα σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι εξαιρετικά πιθανό να προχωρήσεις σε μια συμβίωση ή και επισημοποίηση της σχέσης σου.

Δεκέμβριος 2017: Η χρονιά κλείνει σε ρομαντική ατμόσφαιρα, καθώς το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα στις 3/12 και είσοδος του Άρη στον Σκορπιό στις 9/12, διαμορφώνουν ένα ερωτικό σκηνικό την περίοδο τον εορτών. Ελάχιστοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα βιώσουν μοναχικές στιγμές τις ημέρες των Χριστουγέννων, αφού το πλανητικό σκηνικό έχει βαλθεί να αλλάξει ριζικά την πορεία των αισθηματικών σου, εισάγοντάς σε στη νέα χρονιά πλήρως μεταμορφωμένο.
Ο Δίδυμος το 2017 θα βρει τη δύναμη να καλυτερέψει τις προσωπικές του σχέσεις, αλλά και να ομορφύνει αισθητά (αν όχι να αλλάξει) το σπίτι του. Με τον Δία μέχρι τις 11 Οκτωβρίου στο φιλικό για τον Δίδυμο ζώδιο του Ζυγού, ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου είναι αισθητά βελτιωμένος και σε βοηθά να βρεις νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης. Ο Ουρανός, που παραμένει στον Κριό, θα αλλάξει την νοοτροπία σου κάνοντας τη δράση σου πιο αποτελεσματική και τις επιλογές σου περισσότερο εύστοχες.
Η ανάδρομη όμως πορεία του Κρόνου στον Τοξότη από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου 2017, θα σε αναγκάσει να κάνεις μεγάλες εκκαθαρίσεις, τόσο στο περιβάλλον που κινείσαι και εργάζεσαι, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Εκείνη την περίοδο, θα διεκδικήσεις πιο σθεναρά ανθρώπους και υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν, θα υπερασπιστείς τις ιδέες σου και θα αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες. Θα εξοφλήσεις τις χρεωστικές συνέπειες των λαθών σου και θα αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεών σου. Μέχρι το καλοκαίρι οι πλανήτες σε βοηθούν να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα και δίνουν ένα οριστικό τέλος σε φρούδες ελπίδες και σε ανέφικτα όνειρα. Ήρθε ίσως η στιγμή μίας σκληρής αλήθειας, όπου προέχει η πράξη και όχι οι ασαφείς θεωρίες.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου, ξεχωρίζοντάς σε στην εργασία, αλλά και στον κοινωνικό σου περίγυρο. Μια προαγωγή, μία μετάθεση, ένα μεγάλο ταξίδι ή ακόμη και μία μετανάστευση για επαγγελματικό λόγο, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόοδό σου και στην πορεία των συμφερόντων σου. Πάνω απ’ όλα όμως, τη χρονιά τούτη προσπάθησε να είσαι πρακτικά συνεργάσιμος, αποφασιστικός και μαχητικός συγχρόνως. Μη βλέπεις την προσαρμογή στο κλίμα της εποχής σαν συνθηκολόγηση ή σαν συμβιβασμό. Μην κάνεις σχέδια και προγράμματα, τα οποία δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Από τις 5 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, που ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, το πρακτικό πνεύμα σου θα δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα και αυτές με την σειρά τους θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, ακόμη και στην αισθηματική ζωή σου ή στους ερωτικούς πειραματισμούς. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το 2017 θα σε δικαιώσει κοινωνικά και αισθηματικά, αρκεί και εσύ να είσαι πιο συνειδητός στις επιλογές σου και να μη διστάζεις να λες "όχι", αν κάτι ή κάποιος δε σε αντιπροσωπεύει. Οι καλοί φίλοι δε θα λείψουν από το πλευρό σου, ούτε οι διέξοδοι, όταν σε πιέζουν, ή οι σωτήριες συμπτώσεις την ώρα που χρειάζεσαι βοήθεια, συναισθηματική ή πρακτική. Τέλος, το 2017 τονίζει την ανάγκη σου να εκφραστείς δημιουργικά, ανεξάρτητα από το πώς διαμορφώνεται η γενική κατάσταση. Σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις πιο δημιουργικός, να επινοήσεις νέους τρόπους έκφρασης και να βάλεις καινούργιους, σημαντικούς σκοπούς στη ζωή σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Κάποια ασαφή δεδομένα ή και ανησυχίες που αιωρούνται μέχρι τώρα, βρίσκουν διεξόδους αυτόν το χρόνο όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε. Το 2016 πέρασες από ένα στάδιο προβληματισμού και ερωτημάτων που σε άγχωσαν πολύ, αλλά τώρα το τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει και η ηρεμία να επανέρχεται στη ζωή σου.
Για τους ελεύθερους, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι περισσότερες και πιο εύκολα αναγνωρίσιμες και ασφαλείς, ιδιαίτερα μέχρι το καλοκαίρι. Το φιλικό περιβάλλον θα είναι αισθητά πιο ανοιχτό στις διαθέσεις και προσεγγίσεις σας και δεν αποκλείεται να συνάψετε μία όμορφη σχέση με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, με ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο. Τολμήστε να κάνετε την υπέρβαση και αφήστε πίσω τις αναστολές σας, γιατί πραγματικά η ευτυχία μπορεί να είναι χρόνια στο πλευρό σας και να μην την έχετε ανακαλύψει.
Για τους δεσμευμένους Διδύμους, το 2017 κρύβει κάποιες ανησυχίες που θα πρέπει να ξεπεράσετε πιο ψύχραιμα, καθώς ο σύντροφός σας μπορεί να φανεί πιο απόμακρος ή και πιο απαιτητικός απέναντι σας. Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το 2017 θα δημιουργεί πάντα τεστ στις αντοχές και στη βιωσιμότητα της σχέσης σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στη συμπεριφορά σας και να μην παρασυρθείτε σε λάθη με απρόβλεπτες συνέπειες. Τις στιγμές που διαισθάνεστε ότι κάτι συμβαίνει, κουβεντιάστε μαζί του και μην τον αφήνετε στην άγνοια, γιατί και αυτός με τη σειρά του θα σας αντιμετωπίσει ανάλογα και δε θα σας αρέσει καθόλου. Είναι στο χέρι σας να κρατήσετε ισορροπίες, αρκεί να είστε πιο ανοιχτοί, θετικοί και συνεργάσιμοι μαζί του. Επίσης, φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και με τα παιδιά ή τα συγγενικά πρόσωπά σας.
Επαγγελματικά και χρήμα
Δίδυμε, το πρώτο εξάμηνο του 2017 είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να οριστικοποιήσεις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ παράλληλα το πιο ισχυρό σου όπλο θα είναι η επικοινωνιακή σου ικανότητα. Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στον Κριό, από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου, θα πρέπει να περιμένεις να ανέβει αισθητά το θερμόμετρο στο καθημερινό σου πρόγραμμα και θα χρειαστεί εκ των προτέρων να σχεδιάσεις ένα πιο προσεχτικό πρόγραμμα οργάνωσης της δουλειάς και των αρμοδιοτήτων σου.
Τις περιόδους στις οποίες ο Ερμής, που είναι κυβερνήτης των Διδύμων, θα κινείται ανάδρομα (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) η κούραση θα είναι αισθητή και μάλλον θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις καλύτερα τις διάφορες δραστηριότητές σου, για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις και να εκμεταλλευτείς καλύτερα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.
Σε οικονομικό επίπεδο, θα ασχοληθείς περισσότερο με τη γενικότερη οικονομική σου υποδομή και είναι πιθανό επίσης να προωθήσεις και κινήσεις, που αφορούν περιουσιακά σου στοιχεία. Κάποιες αναθεωρήσεις στον οικονομικό σου σχεδιασμό είναι πιθανές στο τέλος του χρόνου, με τον Κρόνο να κάνει το πέρασμα του στις 20 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και θα σου φέρει νέα δεδομένα. Απόφυγε με κάθε δυνατό τρόπο λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην αφήνεις εκκρεμότητες, που θα σε επιβαρύνουν στο μέλλον.

Τα αισθηματικά των Διδύμων 2017 ανά μήνα

Το 2017 είναι η χρονιά που θα καθορίσει σημαντικά την πορεία των αισθηματικών σου για αρκετά χρόνια αργότερα. Ο Δίας από τον Ζυγό μέχρι το φθινόπωρο, θα συνεχίζει να φέρνει ερωτικές ευκαιρίες και υποψήφιους συντρόφους στο δρόμο σου, αλλά ο Κρόνος από τον Τοξότη έως το τέλος του έτους, θα δοκιμάζει σκληρά τις σχέσεις σου, ώστε όποιος μείνει στη ζωή σου μετά το πέρας της διέλευσης αυτής, να έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο πλάι σου για καιρό…
Ιανουάριος 2017: Με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, να κινείται ανάδρομος από τα μέσα Δεκεμβρίου, εισέρχεσαι στη νέα χρονιά με διάθεση επαναπροσδιορισμού. Μάλιστα, από τις 4 έως τις 12/1, κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον Τοξότη, φέρνοντας ιστορίες από το παρελθόν, κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Όμως, να έχεις υπόψη σου ότι οι όψεις που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Άρη και την Αφροδίτη στις 19 και στις 27/1 αντίστοιχα, φέρνουν τα πρώτα τεστ αντοχής της χρονιάς στον τομέα «σχέσεις»…
Φεβρουάριος 2017: Ο Φλεβάρης έρχεται να ισορροπήσει για λίγο τις ζωές των δεσμευμένων εκπρόσωπων του ζωδίου σου, καθώς ο Κρόνος σχηματίζει ευνοϊκά εξάγωνα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φέρνοντας σταθεροποίηση και εξομάλυνση του κλίματος στις σχέσεις σου. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, με τον Δία να γυρίζει ανάδρομος από τις 6/2 έως τις 9/6, εισέρχονται σε μια φάση επανεξέτασης νέων γνωριμιών που έχουν προκύψει στη ζωή τους αλλά και μιας γενικότερης αναθεώρησης στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον έρωτα…
Μάρτιος 2017: Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιό του Κριού στις 4/3, βάζοντάς σε στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον των σχέσεών σου, ενώ οι όψεις του Δία με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, κάνουν την ερωτική σου ζωή να μοιάζει πότε με ρομαντική κομεντί, πότε με δράμα και πότε με περιπέτεια. Ανατροπές και μια βαθιά ανάγκη να αλλάξεις τον τρόπο που σχετίζεσαι, είναι στην ατζέντα του Μαρτίου…
Απρίλιος 2017: Μία πολύ σημαντική περίοδος για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής ξεκινά αυτό το μήνα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού στις 11/4, φέρνει εξελίξεις στις ερωτικές σου σχέσεις, με εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο μιας επισημοποίησης ή ακόμη και της απόκτησης ενός απόγονου για τους δεσμευμένους. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, που θα τους αλλάξει τη ζωή. Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από τις 21/4, σε κάνει πρωταγωνιστή στις ερωτικές εξελίξεις…
Μάιος 2017: Έχεις μπει για τα καλά στον χορό του έρωτα και το πλανητικό σκηνικό του Μαΐου φανερώνει πως θα συνεχίσεις να… χορεύεις. Ο Κρόνος τριγωνίζει για δεύτερη φορά τον Ουρανό (η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2016), φέρνοντας επισημοποιήσεις σχέσεων και μια αίσθηση ότι ξεκινάς από την αρχή, με καινούρια όνειρα για το μέλλον σου. Σε αυτό συνηγορεί και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 25/5, η οποία δεν ευνοεί μόνο τους δεσμευμένους, αλλά φέρνει και νέες ευκαιρίες για σταθερές σχέσεις στους αδέσμευτους. Προσοχή χρειάζεται μόνο η αντίθεση Άρη – Κρόνου στις 29/5, η οποία ίσως να σπάσει μια σημαντική σου σχέση (κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο).
Ιούνιος 2017: Διανύεις τον μήνα των γενεθλίων σου, με τις πιο σημαντικές εξελίξεις της χρονιάς να λαμβάνουν χώρα το πρώτο εικοσαήμερο. Ειδικά οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα προβλέπονται καθοριστικές για τις σχέσεις σου, με εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα προχωρήσετε πολύ γρήγορα στα επόμενα στάδια της σχέσης σας. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι φαίνεται πως λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις γύρω στις 9/6, με την Πανσέληνο στον άξονα του ζωδίου τους να κλείνει έναν πολύ σημαντικό κύκλο σε μια αισθηματική τους υπόθεση, εισάγοντάς τους σε νέα φάση…
Ιούλιος 2017: Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για τα αισθηματικά σου, με εξαίρεση μερικές ημέρες που μπορεί να σε βάλουν σε διλήμματα. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 5/7 και παραμένει μέχρι το τέλος του μήνα, κάνοντάς σε να νιώθεις όμορφος/η, γοητευτικός/ή και ελκυστικός/ή. Αν ο Δίας από τον Ζυγό, δεν σε έχει «αποκαταστήσει» ακόμη, αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί γύρω στις 18/7, με το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη. Μέρα παγίδα η 24/7, με την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου, να δημιουργεί δυσμενές κλίμα στις σχέσεις…
Αύγουστος 2017: Ένας εξαιρετικά θετικός μήνας για τα αισθηματικά σου, ο Αύγουστος έρχεται να σταθεροποιήσει κάθε σημαντική σου σχέση. Οι όψεις που σχηματίζει ο Κρόνος με τους άλλους πλανήτες και η επιστροφή του σε ορθή πορεία στις 25/8, εισάγουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στην τελική τους φάση. Ό,τι έχει καταφέρει να αντέξει, μένει δίπλα σου. Ό,τι άφησες πίσω σου, μένει για πάντα εκεί και εσύ ανοίγεις τα φτερά σου για νέες περιπέτειες. Για το τελευταίο, φροντίζει ο Δίας που συνεχίζει να σε προικίζει με αυτοπεποίθηση και γοητεία από το ζώδιο του Ζυγού…
Σεπτέμβριος 2017: Ακόμα ένας μήνας σταθεροποίησης και θετικών εξελίξεων για την ερωτική σου ζωή, είναι εδώ. Ο Κρόνος συνεχίζει να σχηματίζει θετικές όψεις με τους άλλους πλανήτες, σοβαρεύοντας τις σχέσεις σου και θέτοντας τις βάσεις στις νέες που ήρθαν στη ζωή σου. Κι αν ανήκεις στους Διδύμους που θέλησαν να απελευθερωθούν από καταπιεστικές σχέσεις που δεν τους ικανοποιούσαν το προηγούμενο διάστημα, από τις 22/9 η σταδιακή πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο, πολλαπλασιάζει τις ευκαιρίες για νέους συντρόφους. Δε θα μείνεις για καιρό μόνος/η…
Οκτώβριος 2017: Ο οίκος που αφορά τον έρωτα, τη σεξουαλικότητα αλλά και τα παιδιά, φλέγεται από πλανητικές διελεύσεις και φαινόμενα τον μήνα αυτό. Έχεις μόνιμο δεσμό; Μάλλον προχωράς σε συμβίωση, παντρεύεσαι ή αποκτάς ένα απόγονο. Είσαι αδέσμευτος; Φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, γεμίζεις τη ζωή σου με χαρά, ενθουσιασμό και παιχνίδι. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, είναι βέβαιο ότι ο Οκτώβρης θα μείνει στη μνήμη σου χαραγμένος για καιρό…
Νοέμβριος 2017: Οι εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις προχωρούν, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 5/11, φέρνοντας κινητικότητα και ανάγκη για επικοινωνία στις σχέσεις σου. Φαίνεται πως βρίσκεσαι στη φάση των τελικών ξεκαθαρισμάτων σε όσες συνεχίζουν να παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα και δεν έχουν δείξει ακόμη σημάδια σταθεροποίησης. Ο μήνας αυτός, είναι η ευκαιρία σου να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε απασχολούν, καθορίζοντας εσύ ο ίδιος τις εξελίξεις από δω και πέρα…

Δεκέμβριος 2017: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη στις 3/12, ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Φαίνεται πως μέχρι τις 20 του μήνα, περνάς μια περίοδο αναθεώρησης των επιλογών που έκανες την χρονιά αυτή, ώστε να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Η Νέα Σελήνη στις 18/12 και η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 20/12, σηματοδοτούν τη νέα πραγματικότητα στον τομέα «σχέσεις», η οποία διαμορφώνεται και θα σε ακολουθεί για καιρό…
Ο Καρκίνος το 2017 θα βοηθηθεί από το πλανητικό σκηνικό, τόσο ηθικά όσο και πρακτικά, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά και όχι στο ξεκίνημά του. Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου μην αφήσεις την απαισιοδοξία να αμφισβητεί τα επιτεύγματά σου, οργάνωσε τις κινήσεις σου και προσπάθησε να βλέπεις τα πάντα με θετική ματιά.
Ο Κρόνος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Τοξότη, επηρεάζει σημαντικά τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι αλλαγές εδώ θα συνεχιστούν. Το ίδιο και οι υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, με τον Δία να ευνοεί τους Καρκίνους από το ζώδιο του Ζυγού, σε περιμένει τόσο ηθική όσο και υλική ανταμοιβή. Με σταθερά βήματα και οργανωμένες κινήσεις, εργάσου με επιμονή και υπομονή και ο χρόνος θα σε ανταμείψει.
Το διάστημα που ο Ουρανός στον Κριό θα κινείται ανάδρομα, από τις 3 Αυγούστου και μετά, θα αλλάξει αναγκαστικά τις συνθήκες στην καθημερινότητά σου και γενικότερα στον τρόπο ζωής σου, καθώς θα επηρεάζει την κατάσταση στο σπίτι, την εργασία ή και στα δύο. Καταπολέμησε την ανησυχία και τον εκνευρισμό σου, αναζήτησε λύσεις, όταν εμφανίζονται καινούργια προβλήματα και συνέχισε την τακτική της… συνεχούς αναπροσαρμογής. Μία τακτική που, όπως γνωρίζεις, συμβάλλει κυρίως στην ασφάλεια και στην επιβίωσή σου, ουσιαστικά και μεταφορικά. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς από την άλλη, θα σε οδηγήσει σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης, γόνιμης και δημιουργικής, και θα σε βοηθά να ξεπερνάς εύκολα την οποιαδήποτε απογοήτευση πάρεις από ανθρώπους ή καταστάσεις.
Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου από αρχές μέχρι 26 Αυγούστου, θα συμβάλει στην αύξηση της αποδοτικότητάς σου και θα φέρει νέες, χρήσιμες γνωριμίες. Θα ανακαλύψεις καινούργιες αλήθειες για τον εαυτό σου και θα απομυθοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, που για χρόνια σε κρατούσαν δέσμιο. Πρακτικά, αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να αλλάξεις σπίτι, να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να κλείσεις οριστικά κληρονομικές υποθέσεις και περιουσιακές εκκρεμότητες, που σε βασάνιζαν κυρίως ψυχολογικά.
Από την δίνη των αλλαγών δεν μπορεί να ξεφύγει, βέβαια, ούτε ο αισθηματικός σου τομέας. Εδώ, ιδιαίτερα από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό, θα συμβούν γεγονότα καθοριστικά και χαρακτηριστικά. Εάν έχεις ήδη προβλήματα με το δεσμό σου ή το γάμο σου από πέρσι, θα υποχρεωθείς από τις ίδιες τις εξελίξεις και την συμπεριφορά του συντρόφου να πάρεις αποφάσεις, που θα δώσουν τέλος σε διφορούμενες καταστάσεις. Ό,τι κι αν συμβεί ή όπου κι αν καταλήξει το όλο θέμα, να είσαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα εξυπηρετεί το μέλλον και το "συμφέρον" της ψυχής σου. Στο τέλος της διαδρομής αυτής θα είσαι διαφορετικός άνθρωπος. Ανανεωμένος, πιο ώριμος και αναμφίβολα απαλλαγμένος από κάθε "χρέος" ή εκκρεμότητα που θόλωνε την επιφάνεια, έβαζε εμπόδια στην πορεία της ζωής σου και καθυστερούσε την ικανοποίηση.
Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Αισθηματικές προβλέψεις
Το 2017 αλλάζει λίγο το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και γίνεται πιο θερμό, φίλε Καρκίνε! Έχοντας ήδη αποβάλλει τις έννοιες και τις ανασφάλειες, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονταν με τα συναισθήματα του συντρόφου σου, και έχοντας ξεκαθαρίσει τις ανάγκες και τα ζητούμενά σου από την μεριά σου, ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός για να απολαύσεις την καθημερινότητα και τη συμβίωση μαζί του. Με το Δία να σε ευνοεί από τον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, δώσε βάση σε κοινές επιδιώξεις, όπως η απόκτηση ενός απογόνου, ακίνητης περιουσίας ή ακόμη και μετακίνησης. Προσπάθησε να στολίσεις την κοινή σας ζωή με όσα περισσότερα χρώματα έχεις στη διάθεση σου και παραμέρισε την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε ‘‘τρώει’’ κατά καιρούς. Άλλωστε, σαν Καρκίνος που είσαι, ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος είναι η αισθητή παρουσία και συμβολή του αγαπημένου σου, που υποστηρίζει τα όνειρά σου και σε ωθεί να τα υλοποιήσεις. Μην το ξεχνάς!
Όσο για εσένα που ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, για να ξεκινήσεις μία σχέση με έναν άνθρωπο που θα σου γεμίσει τη ζωή. Εκδήλωσε το μεγαλείο της πολύπλευρης προσωπικότητάς σου, απαλλάξου από συναισθηματικές εξαρτήσεις του παρελθόντος και ο ορίζοντας της αισθηματικής σου ζωής τώρα διαγράφεται φωτεινότερος από ποτέ! Το 2017, ο έρωτας θα είναι πολύ κοντά σου και θα αρκεί ένα νεύμα σου για να τον συναντήσεις!
Επαγγελματικά και χρήμα
Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτή τη χρονιά, αγαπημένε Καρκίνε, διαφαίνεται ανθεκτικός και σε αρκετές περιόδους, γόνιμος και παραγωγικός. Ακόμη κι αν έχεις αντικείμενο εργασίας που χρειάζεται τεράστια συνέπεια και που ομολογουμένως δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, θα μπορέσεις να το υπηρετήσεις πιστά και να καλύψεις έτσι τις βασικές σου ανάγκες.
Μέχρι το φθινόπωρο μπορείς να σχεδιάσεις την επαγγελματική σου ζωή πάνω σε νέες βάσεις ή να απλώσεις τα ενδιαφέροντά σου και σε κάποιο άλλο, διαφορετικό αντικείμενο από το τωρινό, με θετικές συνέπειες για την τσέπη σου. Η παραμονή του Ουρανού στον Κριό, τουλάχιστον μέχρι τις 3 Αυγούστου 2017, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα βοηθήσει τους Καρκίνους στην κατάστρωση νέων σχεδίων και θα φέρει πιο κοντά σου πρόσωπα χρήσιμα, αλλά και αντισυμβατικά, που οι απόψεις σας θα συγκλίνουν και θα οραματιστείτε μαζί ένα μέλλον πιο προοδευτικό και ελπιδοφόρο.
Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο Δίας θα εισέλθει στον Σκορπιό, θα παρατηρηθεί μία ένταση στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου, μην προκαλείς τις αντιδράσεις τους και κινήσου κάτω από το πρίσμα της συνεργασίας και της διπλωματικότητας. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τους σκοπέλους και να κρατηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι συνετός, προνοητικός και ευέλικτος. Φέτος είναι επιτακτική ανάγκη να απαλλαγείς από τις εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί ή να τις περιορίσεις στο ελάχιστο και προπάντων να μη δημιουργήσεις νέες, ακόμη κι αν έρθεις αντιμέτωπος με έκτακτες πιέσεις για δαπάνες. Εάν μπορέσεις να περιορίσεις τα έξοδά σου και – όπου είναι εφικτό – να κερδίζεις πίστωση χρόνου, θα έχεις καταφέρει το επιθυμητό και δε θα αγχώνεσαι. Είναι γεγονός, πάντως, ότι η γενικότερη κατάσταση θα είναι έντονη και δύσκολη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις. Μη χάνεις το κουράγιο σου λοιπόν, πίστεψε στον εαυτό σου και περιόρισε τη γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει, ώστε να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το συμφέρον σου προηγείται! 

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2017 ανά μήνα

Το 2017 είναι μια χρονιά προετοιμασίας κάποιων σημαντικών αλλαγών που θα ακολουθήσουν στην αισθηματική σου ζωή, οι οποίες ξεκινούν επίσημα στο τέλος του έτους. Με τον Πλούτωνα να συνεχίζει την πορεία του στο κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων και τον Δία να τον τετραγωνίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, φαίνεται πως αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα κληθούν να μεταμορφώσουν τον τρόπο που σχετίζονται. Ίσως, έρθεις αντιμέτωπος με κάποια ζητήματα που κάνουν την εμφάνισή τους στις σχέσεις σου, τα οποία παρέμεναν κρυμμένα ή θαμμένα και τώρα βγαίνουν στο φως. Σημασία έχει να δεις την αλήθεια και να αναζητήσεις νέους τρόπους για να προχωρήσεις στα αισθηματικά σου, μακριά από σχέσεις εξάρτησης…
Ιανουάριος 2017: Υποδέχεσαι το καινούριο έτος σε κλίμα επαναπροσδιορισμού. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος απέναντι από το ζώδιό σου, κάνοντας για λίγες μέρες και ένα πέρασμα από τον Τοξότη, επιστρέφοντας και πάλι στον Αιγόκερω στις 12/1 σε ορθή πλέον πορεία. Οτιδήποτε προέκυψε στα αισθηματικά σου τον Δεκέμβριο του 2016, εξελίσσεται και φαίνεται πως θα υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που έχει επιστρέψει από το παρελθόν. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου επίσης, στις 12/1, σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου στα αισθηματικά σου και την έναρξη μιας νέας κατάστασης…
Φεβρουάριος 2017: Ο δεύτερος μήνας της καινούριας χρονιάς προμηνύεται δύσκολος και ανατρεπτικός. Ο Ερμής που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι τις 7/2, σχηματίζει δυσμενείς όψεις με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνοντας ένταση και απρόοπτα στα αισθηματικά σου. Μέχρι τις 20, έρχονται στην επιφάνεια θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, ενώ το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 22/2, προμηνύει ρήξη σε μια σημαντική σου σχέση ή την οριστική διαγραφή κάποιου προσώπου από τα παλιά…
Μάρτιος 2017: Αν και τον μήνα αυτό φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σου πορεία, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 10/3 ανεβάζει την κοινωνική σου διάθεση και πολλαπλασιάζει τις ερωτικές ευκαιρίες. Ο φιλικός σου κύκλος διευρύνεται και ανάμεσα στα πρόσωπα που γνωρίζεις, ενδέχεται να υπάρχουν και κάποια, με τα οποία αναπτύσσεις κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα χρειαστεί να προσέξουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα, οπότε και κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, καθώς φαίνεται να βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχαν θαφτεί…
Απρίλιος 2017: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σε βοηθά να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να ισορροπήσεις κάποιες σχέσεις. Τα τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 6/4, αποτελεί μια όψη που φέρνει αρμονία και σταθερότητα στη σχέση σου, ενώ σε βοηθά να ξεδιαλύνεις και κάποια πράγματα που αφορούν γενικά την πορεία των αισθηματικών σου. Φαίνεται πως έχεις αρχίσει να επιδιορθώνεις κομμάτια του εαυτού σου και πτυχές τις σχέσεις σου που οδηγούσαν σε νοσηρές καταστάσεις. Όμως, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στις 20/4, φανερώνει πως η μεταμόρφωση δεν έχει τελειώσει. Απλώς αρχίζει η τελευταία της φάση…
Μάιος 2017: Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης σε βρίσκει ανανεωμένο. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, φανερώνουν πως έχουν μειωθεί οι εντάσεις, ενώ η Πανσέληνος στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 11/5, αποτελεί ένα άκρως ερωτικό φαινόμενο, που γεμίζει τη ζωή σου με πάθος. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, ενώ οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να υποδεχθούν έναν απόγονο…
Ιούνιος 2017: Οι σημαντικές εξελίξεις ξεκινούν αυτό το μήνα. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 4/6, ανεβάζοντας την σεξουαλικότητά σου, αλλά και τους τόνους στις σχέσεις σου. Καλείσαι να διαχειριστείς τη συναισθηματική ένταση και να αναλάβεις δράση χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Και παρόλο που μέχρι τις 21 που ξεκινά η γενέθλια περίοδος του ζωδίου σου δε διαφαίνονται εκρηκτικές καταστάσεις, από εκεί και μετά οι εξελίξεις είναι καθοριστικές. Ειδικά η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 24, προμηνύει την αρχή του τέλους κάποιων σχέσεων που σε ταλαιπώρησαν…
Ιούλιος 2017: Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου διαφαίνεται εκρηκτικό. Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον τελευταίο, συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης. Αποδόμηση σχέσεων, ζηλόφθονες συμπεριφορές, χειριστικές καταστάσεις και παιχνίδια εξουσίας είναι μερικές από τις εκφάνσεις των φαινομένων, τα οποία σε καλούν να μεταμορφωθείς και να μεταμορφώσεις οτιδήποτε προβληματικό και νοσηρό υπάρχει στην ερωτική σου ζωή. Να θυμάσαι πως αυτά που αντιμετωπίζεις, γίνονται με σκοπό να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη…
Αύγουστος 2017: Το καλοκαίρι κλείνει με την τελευταία «πράξη του δράματος». Το τελευταίο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα κορυφώνεται στις 4/8, κάτι που φανερώνει πως όποια σχέση κατάφερε να αντέξει, προχωρά παρακάτω, ενώ σε όσες επανέρχονται προβλήματα και εντάσεις, φαίνεται πως θα κλείσουν τον κύκλο τους μέχρι τις 17/8. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη κινείται πλέον στο ζώδιό σου, δρώντας βοηθητικά και εξισορροπητικά, ακόμη και στις δύσκολες όψεις. Νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και έχεις αποκτήσει τη δύναμη να καθορίσεις εσύ την πορεία των εξελίξεων.
Σεπτέμβριος 2017: Εισέρχεσαι στο φθινόπωρο με την αίσθηση ότι εισέρχεσαι σε μια νέα κατάσταση. Οι πλανήτες πλέον σχηματίζουν ως επί το πλείστον θετικές γωνίες με το ζώδιό σου, απομακρύνοντας το συναισθηματικό βάρος και την ψυχολογική ένταση, ενώ η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στις 28/9, ολοκληρώνει το διάστημα της εσωτερικής μεταμόρφωσης και σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τη δύναμή σου. Παράλληλα, φαίνεται πως έχεις ανακαλύψει πλευρές του εαυτού σου που είχες αφήσει καταχωνιασμένες και πλέον μπαίνεις στη νέα φάση της ζωής σου περισσότερο ασφαλής και ανανεωμένος.
Οκτώβριος 2017: Το πλανητικό σκηνικό του Οκτωβρίου αλλάζει τα δεδομένα και ανταμείβει την υπομονή σου. Ο Δίας εισέρχεται στο φιλικό για σένα Σκορπιό και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τον έρωτα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Αν η σχέση σου έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις αντιξοότητες, προχωρά παρακάτω και αρχίζει να σας απασχολεί η απόκτηση απογόνων. Αν όμως άφησες πίσω σου ερωτικές υποθέσεις που αποδείχθηκαν κατώτερες των προσδοκιών σου, τότε ξεκινά μια περίοδος, η οποία θα χαρακτηρίζεται από νέους έρωτες και έντονα πάθη…
Νοέμβριος 2017: Ο Νοέμβριος είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς σου. Η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο φανερώνει πως το σεξ, το φλερτ και οι ερωτικές περιπέτειες δε θα λείψουν λεπτό από τη ζωή σου, η οποία γίνεται παθιασμένη και πολυτάραχη. Αν έχεις επισημοποιήσει τη σχέση σου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης ή ο ερχομός του πρώτου σας απογόνου. Σε κάθε περίπτωση και σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, ο Νοέμβριος δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο…

Δεκέμβριος 2017: Το καλό κλίμα συνεχίζεται και κλείνεις τη χρονιά σου με πολύ σημαντικές διελεύσεις που σε εισάγουν σιγά-σιγά στη νέα κατάσταση που θα σε συντροφεύει το 2018. Ο Άρης περνά στον Σκορπιό, ο Δίας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και γενικώς το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα προμηνύεται φλογερό, παθιασμένο, ερωτικό και γενικώς αξέχαστο. Στις 20/12, ο Κρόνος περνά στη νέα του θέση, απέναντι από το ζώδιό σου. Και εκεί ξεκινά η νέα περίοδος για το κεφάλαιο σχέσεις, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2020. Ευθύνη, ωριμότητα, υπομονή, το τρίπτυχο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.
Ο Λέων το 2017, με το ξεκίνημα του έτους είναι σημαντικό να βάλει σαφή όρια στις σχέσεις του. Είναι δεδομένο, πως η προδιάθεσή σου είναι να βοηθάς τους αδύναμους και ταλαιπωρημένους και γενικά να δείχνεις στοργή και κατανόηση σε οποιονδήποτε χτυπά την πόρτα σου. Όμως χωρίς όρια, κινδυνεύεις να γίνεις θύμα της γενναιοδωρίας και της καλής σου καρδιάς, πρόσεξε λοιπόν για να έχεις!
Το πρώτο ενιάμηνο του έτους, ο Δίας που παραμένει στον Ζυγό θα επιταχύνει τους ρυθμούς σου, θα ευνοήσει θέματα επικοινωνίας, θα δώσει νέες ιδέες και θα προσφέρει την υποστήριξή του σε ταξίδια. Πιθανώς υπό την επιρροή του να αλλάξεις και μεταφορικό μέσο. Μπορεί κιόλας αυτό το διάστημα να κάνεις μία σημαντική αγοραπωλησία ή να κάνεις τη δική σου οικογένεια.
Ο Κρόνος, που θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα πιέζει γενικά τους Λέοντες για καλύτερη αντιμετώπιση και διαχείριση των οικονομικών τους. Όμως, το διάστημα που ο Ουρανός θα κινείται σε ορθή πορεία στον Κριό, μέχρι τις 3 Αυγούστου, είναι κατάλληλο για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου, να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου ή να πάρεις προαγωγή. Σημαντικό όφελος θα μπορούσες να έχεις και από ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα είδος επαγγελματικής επαφής με ξένους ή το εξωτερικό.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, από τις 28 Σεπτεμβρίου 2017 σε ορθή πορεία, φέρνει στη ζωή σου νέους και σημαντικούς φίλους, που θα σε στηρίξουν. Το σημαντικό τώρα είναι να προσεγγίσεις τα πράγματα με νέα οπτική και όχι με τον τρόπο που χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα.
Τα διαστήματα των Εκλείψεων (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα) μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, είτε στην εργασία είτε στις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα και στενούς συνεργάτες, αλλά αυτές θα σε βοηθήσουν, ώστε να κρατηθούν οι λεπτές ισορροπίες μεταξύ σας.
Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί τον Σκορπιό, άλλαξε τις τακτικές που ακολουθούσες μέχρι τώρα και έβλεπες ότι δεν απέδωσαν καρπούς - είτε επαγγελματικούς είτε αισθηματικούς - και σκέψου νέους τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων. Επίσης, μην επιμένεις σε κάτι που δεν αναστρέφεται ή δεν αλλάζει προς το παρόν, αξιοποίησε περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σου, διάλεξε οπωσδήποτε νέους συνεργάτες - αν χρειαστεί - και τέλος μη φοβηθείς ακόμη και να αλλάξεις τόπο διαμονής ή εργασιακό χώρο, αν αυτό κριθεί απαραίτητο!
Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Λέοντα, το 2017, το πλανητικό σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής φέρνει έναν οργασμό δημιουργικότητας στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να κάνεις συνεχώς νέα σχέδια και να επιθυμείς διακαώς να απαλλαγείς οριστικά από ό,τι σε στεναχώρησε στο παρελθόν.
Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό του Λέοντα, από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2017, η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά τονισμένη και κάποιες φορές θα σε οδηγήσει σε εκρήξεις ζήλειας και εντάσεων. Φρόντισε αυτήν την περίοδο οι κινήσεις σου να είναι προσεχτικές και να μην παρασύρεσαι από τον αυθορμητισμό σου και τα σενάρια φαντασίας που συχνά ταλαιπωρούν το εύστροφο κεφαλάκι σου, γιατί θα διαλύσεις ένα δεσμό σου χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Ιδιαίτερα, αν ανήκετε στους αδέσμευτους Λέοντες πρέπει να προσέχετε να μην εμπλακείτε σε παράνομες καταστάσεις, ιδιαίτερα με άτομα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.
Από τον Σεπτέμβριο και μετά, οι πλανήτες θα σου αφήσουν περιθώρια να εκφραστείς με ρομαντικό τρόπο και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, ιδίως αν ακόμη παραμένεις ελεύθερος. Οι γνωριμίες που θα κάνεις παράλληλα με την διασκέδαση κάθε τύπου, θα σε ανανεώσουν και θα χαράξουν το δρόμο για να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.
Επαγγελματικά και χρήμα
Το 2017, σαν Λέων που είσαι, στα επαγγελματικά σου πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την επιμονή, την υπομονή και τη διπλωματία, για να πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις βάλει. Άφησε πίσω οριστικά το παρελθόν και κάνε το 2017 μία νέα αρχή στη δουλειά σου, είτε αυτή αφορά την αλλαγή επαγγέλματος, είτε το να αναλάβεις το ρίσκο και να πορευτείς μόνος σου, μακριά από εργοδότες και προϊσταμένους, είτε ακόμη και να διεκδικήσεις μια θέση στην εταιρεία σου, που θα ικανοποιήσει τις ανησυχίες και τη δημιουργικότητά σου.
Σίγουρα τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες δυσκολίες με τους συνεργάτες σου, από τις οποίες όμως θα διδαχθείς, αλλά και θα εξασκήσεις την υπομονή, που δεν έχεις. Επίσης, αυτά τα διαστήματα καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους ξεκίνημα ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και φρόντισε να μείνεις συνεργάσιμος, ακόμη και με τα άτομα εκείνα που δε δείχνουν να σε καταλαβαίνουν. Οι ελιγμοί σου θα είναι καθοριστικής σπουδαιότητας για την μετέπειτα εξέλιξή σου.
Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, ο Δίας στον Σκορπιό εκτός από έμπνευση και φαντασία, θα σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά τα σχέδιά σου, που θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Το άγχος και η ένταση για τις δυσκολίες των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα αρχίσει σιγά-σιγά να καταλαγιάζει και θα βρεις ενδιαφέρουσες λύσεις για να ανταπεξέλθεις. Δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα, αλλά είναι βέβαιο ότι όσα θα κερδίσεις, θα τα επενδύσεις σωστά.

Τα αισθηματικά του Λέοντα το 2017 ανά μήνα

Το 2017 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την αισθηματική σου ζωή. Κι αυτό γιατί οι Εκλείψεις επιστρέψουν στον άξονά σου και ο Κρόνος συνεχίζει να διελαύνει τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που συνδέεται με τον έρωτα και τα παιδιά. Μοιραία πρόσωπα που προϋπήρχαν ή μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, θα σου διδάξουν αρκετά πράγματα για τις σχέσεις. Τα γεγονότα θα είναι πολλά και οι εξελίξεις καθοριστικές, φαίνεται δε ότι μέχρι το φθινόπωρο θα έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πολλές θολές καταστάσεις, ώστε να προχωρήσεις σε μια νέα φάση.
Ιανουάριος 2017: Μετά από έναν αρκετά ανανεωτικό για την ερωτική σου ζωή Δεκέμβριο, υποδέχεσαι το νέο έτος με όρεξη και χαρά. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιό σου στις 19/1, ενώ λίγες μέρες μετά κορυφώνεται η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ίδιο ζώδιο, φέρνοντας φρέσκο αέρα στα αισθηματικά σου. Μία νέα σχέση που ομορφαίνει τη ζωή σου ή μια ευχάριστη εξέλιξη στο δεσμό σου, σε εισάγουν στο 2017 με την αίσθηση ότι δημιουργείς ένα καινούριο μέλλον…
Φεβρουάριος 2017: Εισέρχεσαι σε ένα μήνα έντονων εξελίξεων, που θα φέρει νέα δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή. Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο στις 7/2 και για είκοσι περίπου ημέρες συζητάς με το ταίρι σου θέματα που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και δεκτικός στο φλερτ από υποψήφιους συντρόφους. Το γεγονός του μήνα όμως είναι η πρώτη σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς, η οποία κορυφώνεται στον άξονά σου. Μην ανησυχείς, γιατί οι θετικές όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως ό,τι κι αν συμβεί σε επίπεδο σχέσεων, θα είναι για καλό…
Μάρτιος 2017: Ο Μάρτιος είναι ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας για τα αισθηματικά σου. Αν και το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή αποτελεί ένα απάγκιο που σε προφυλάσσει. Καταφέρνεις να δεις το νόημα στα πράγματα, να οραματιστείς το μέλλον και να διαμορφώσεις μια καινούρια εικόνα για τον κόσμο και τις σχέσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό τον μήνα αυτό, που θα κρύβει ερωτικές εκπλήξεις…
Απρίλιος 2017: Ο μήνας αυτός σε βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Κρόνος γυρίζει επίσης ανάδρομος στον Τοξότη, κάτι που φανερώνει πως κάνεις μια παύση για να αφομοιώσεις τις αλλαγές που έχουν λάβει χώρα ως τώρα. Νέες γνωριμίες που έχουν προκύψει επανεξετάζονται, αποφάσεις για υπάρχουσες σχέσεις επαναπροσδιορίζονται και πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται…
Μάιος 2017: Ο Μάιος φιλοξενεί μια όψη που αποτελεί σημείο σταθμό για την ερωτική σου ζωή. Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού κορυφώνεται για δεύτερη φορά στις 19/5 (η πρώτη προηγήθηκε τα Χριστούγεννα του 2016) και εκτός του ότι επαναφέρει ζητήματα που ξεκίνησαν τότε, δημιουργεί και ένα κλίμα σταθεροποίησης στις σημαντικές σου σχέσεις. Το θέμα «παιδί» γίνεται κυρίαρχο για τους δεσμευμένους Λέοντες, ενώ δε θα λείψουν οι επισημοποιήσεις σχέσεων και οι νέες γνωριμίες, με προοπτικές εξέλιξης σε μόνιμους και ισχυρούς δεσμούς…
Ιούνιος 2017: Υποδέχεσαι το καλοκαίρι σε πολύ θετικό κλίμα, ενώ συνεχίζουν να σε απασχολούν όσα ανέκυψαν τον προηγούμενο μήνα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 9/6, εγείρει και πάλι θέματα επισημοποίησης και απογόνων, ενώ για όσους έχουν παραμείνει αδέσμευτοι, φέρνει και σημαντικές ερωτικές γνωριμίες. Ειδικά ο κοινωνικός σου κύκλος αποτελεί πηγή χαράς, ευχαρίστησης και ευκαιριών, ενώ δεν αποκλείεται η σχέση σου με έναν φίλο ή φίλη να εξελιχθεί σε σχέση ζωής…
Ιούλιος 2017: Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας έντονης δράσης και κινητικότητας. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 25/7, ακολουθεί ο Άρης στις 20 και ο Ήλιος στις 22, οπότε και ξεκινά ο γενέθλιος μήνας σου. Οι δεσμευμένοι θα διανύσουν ένα άκρως ερωτικό διάστημα, γεμάτο πάθος και φλόγα. Επισημοποιήσεις σχέσεων, η απόκτηση ή η σύλληψη ενός παιδιού σε γεμίζουν χαρά, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23/7 ενδέχεται να σου φέρει τον έρωτα της ζωής σου…
Αύγουστος 2017: Το καλοκαίρι σου κλείνει με έναν επίσης εξαιρετικά έντονο μήνα. Στις 7 και στις 21/8 σχηματίζονται δύο εκλείψεις στον άξονά σου, οι οποίες φέρνουν μοιραία γεγονότα στα αισθηματικά σου. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου έχουν αποκτήσει ή αποκτούν τον πρώτο τους απόγονο, κάτι που τους εισάγει σε μια νέα περίοδο, ανανεώνει σημαντικά τη σχέση τους και τους βοηθά να εκφράσουν τον γενναιόδωρο, δημιουργικό εαυτό τους. Σε άλλους Λέοντες, αυτά εκφράζονται μέσα από τον έρωτα, που έχει έρθει στη ζωή τους δίνοντάς της νόημα και σκοπό…
Σεπτέμβριος 2017: Το θετικό κλίμα δε σταματά. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου έως τις 20/9, ενώ οι θετικές όψεις του Κρόνου φέρνουν ασφάλεια και σταθερότητα στα αισθηματικά σου. Αισθάνεσαι όμορφος/η, γοητευτικός/η και σίγουρος/η για το μέλλον, κάτι που εκφράζεται και στις σχέσεις σου. Αν και ο μήνας εμπεριέχει και αρκετές πρακτικές υποχρεώσεις, εσύ καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ρομαντικές στιγμές και να λάβεις την αγάπη που χρειάζεσαι.
Οκτώβριος 2017: Τα δεδομένα αλλάζουν και διαμορφώνεται μια καινούρια πραγματικότητα τον μήνα αυτό. Ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με βαθιές πτυχές του εαυτού σου, οι οποίες ήταν κάπου καταχωνιασμένες. Το προσεχές διάστημα ανακαλύπτεις κομμάτια που αγνοούσες ότι υπήρχαν και έναν εσωτερικό συναισθηματικό πλούτο. Και για όσους έχουν ακόμη παρτίδες με το παρελθόν, ξεκινά η διαδικασία απελευθέρωσης…
Νοέμβριος 2017: Αυτά που άρχισαν να σε απασχολούν τον προηγούμενο μήνα, προχωρούν, εξελίσσονται και διαμορφώνουν το σκηνικό στα αισθηματικά σου. Μία κατάσταση ολοκληρώνεται και μια καινούρια γεννάται, μέσα από την οποία αναγεννιέσαι κι εσύ. Είναι ένας μήνας που αφομοιώνεις τις εμπειρίες και τα μαθήματα που έλαβες τα δύο τελευταία χρόνια, ώστε να προχωρήσεις με αυτά σε μια καινούρια πραγματικότητα.

Δεκέμβριος 2017: Η χρονιά σου κλείνει σε πολύ ερωτικό κλίμα, καθώς η πλανητική κινητικότητα στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου συνεχίζεται έως τις 20/12. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου δεν έχουν γνωρίσει μέχρι τώρα κάποιο πρόσωπο που θα τους θυμίσει τι σημαίνει έρωτας, ας προετοιμαστούν να το υποδεχθούν τις ημέρες αυτές. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη πάθος και για τους δεσμευμένους, που ανανεώνουν τους όρκους αγάπης και προχωρούν στην καινούρια φάση της ζωής τους, με τον Κρόνο να αλλάζει σημαντικά την καθημερινότητα και την πορεία της σχέσης τους…
Το 2017 ξεκινά με τους ευνοϊκότερους όρους για τον Παρθένο. Ο έρωτας καλά κρατεί και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Στην συνέχεια τα πράγματα σοβαρεύουν. Καλείσαι να επωφεληθείς από ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την εργασιακή σου δράση, ενώ από το φθινόπωρο και μετά, η προσοχή σου εστιάζεται στην προσωπική σου ζωή.
Η παρουσία του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν μοναδικές εμπειρίες με το άλλο σου μισό, ενώ αν είσαι μόνος σου, νέες γνωριμίες σου υπόσχονται πολλά. Τώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει. Άλλωστε, με τον Ουρανό να παραμένει στον Κριό, φαίνεται πως έχεις διάθεση για αλλαγές, ανατροπές και επαφές με άτομα που σε συναρπάζουν. Μέχρι να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, στις 3 Αυγούστου, θα μπορέσεις να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου στη δουλειά ή να αδράξεις νέες ευκαιρίες.
Να έχεις μόνο το νου σου τα διαστήματα που ο Ερμής, ο οποίος είναι κυβερνήτης του ζωδίου της Παρθένου, θα κινείται ανάδρομα (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι, αφού είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε εμμονές ή να πέσεις στην παγίδα ενός παρασκηνίου.
Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, που ο Άρης και η Αφροδίτη θα "βολτάρουν" στο ζώδιο της Παρθένου, νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στη ζωή σου για να βελτιώσεις μία σχέση, ένα γάμο ή μία συνεργασία. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται σε τροχιά προόδου και μπορείς τώρα να ισχυροποιήσεις τις σχέσεις με το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Αν αναζητάς μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία, αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί.
Ο Κρόνος στον Τοξότη σχεδόν όλη την χρονιά, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017, σε αναγκάζει να κάνεις μία βαθιά ενδοσκόπηση και να αντιμετωπίσεις φοβίες, ανασφάλειες, απωθημένα, αλλά και πληγές του παρελθόντος, που ακόμη δεν έχεις ξεπεράσει. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη, προκειμένου να βάλεις μία τάξη στη ζωή σου από τον Δεκέμβριο και μετά.
Από τις 22 Νοεμβρίου που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, αλλάζει σταδιακά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την υγεία και τη δουλειά σου. Ψάχνεις την πρωτοτυπία και αναζητάς νέους στόχους εργασιακής δράσης. Δε συμβιβάζεσαι με την ρουτίνα ή με μονότονες δουλειές.
Τα διαστήματα των Εκλείψεων (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα), η υγεία σου μπορεί να περάσει από δοκιμασίες, αλλά αν παραμείνεις ήρεμος, θα βγεις αλώβητος από την επιρροή τους. Τέλος, από τις 11 Οκτωβρίου 2017 που ο Δίας θα αλλάξει θέση και θα μετακινηθεί στον Σκορπιό, η ερωτική ευτυχία είναι πολύ κοντά σου, ενώ ένα πρωτότυπο δημιουργικό σχέδιο μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.
Αισθηματικές προβλέψεις
Όσον αφορά τον τομέα της αισθηματικής σου ζωής, το 2017 θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο, φίλε Παρθένε. Ο Άρης στον Κριό από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου 2017 θα καθορίσει την εξέλιξη του αισθηματικού σου δεσμού και στη διάρκεια της παραμονής του εκεί πρέπει να είσαι προσεχτικός στις αντιδράσεις και τις αποφάσεις σου.
Από εκεί και μετά, και κυρίως στην αρχή του καλοκαιριού, η κατάσταση θα βελτιωθεί, με τη συμβολή του αρμονικού συνδυασμού της λογικής με το συναίσθημα και της συνεννόησης με την αμοιβαία αποδοχή και εκτίμηση. Η παγίδα του καλοκαιριού που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, θα είναι οι συναρπαστικές στιγμές που θα βιώνεις, οι οποίες όμως δεν πρέπει να σε παρασύρουν σε μεγαλόστομες δηλώσεις.
Εάν θέλεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, επίλεξε τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο για να το κάνεις. Εάν πάλι θέλεις να απαλλαγείς από μία σχέση που σε ταλαιπωρεί, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες μέχρι τότε και κόψε οριστικά τις γέφυρες που σε συνδέουν με το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι το ενδιάμεσο εξάμηνο του χρόνου είναι αναμφισβήτητα πιο ξεκάθαρο διάστημα για την πορεία των αισθηματικών σου και πρέπει να προβείς στις απαραίτητες διεργασίες, για να νιώσεις ανάλαφρος και χαρούμενος.
Επαγγελματικά και χρήμα
Παρά το γεγονός ότι οικονομικές δυσκολίες δε θα πάψουν να υφίστανται και το 2017, οι γενικές πλανητικές συνθήκες που θα σε επηρεάζουν, αγαπητέ Παρθένε, θα διευκολύνουν αρκετά συχνά την επαγγελματική σου πορεία στη διάρκεια αυτού του χρόνου.
Μη διστάσεις να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ξεχάσεις κάποιες από τις συνήθειές σου και να προσαρμοστείς σε ένα νέο, αλλά περισσότερο αισιόδοξο περιβάλλον. Αξίζει τον κόπο, αρκεί να υπάρχουν οι προοπτικές του θετικού αποτελέσματος, τις οποίες μπορείς και θα έχεις και τα εφόδια να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος. Στο δευτερο εξαμηνο του 2017, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και άλλο τόσο ευέλικτος, ιδιαίτερα μπροστά στις αντιξοότητες ή τα δυσάρεστα περιστατικά γενικότερου χαρακτήρα που θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Επίσης, στα διαστήματα που ο κυβερνήτης της Παρθένου, ο Ερμής, θα κινείται ανάδρομα να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε κάθε μορφή επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ οι σχέσεις σου με το επαγγελματικό σου κοινό θα είναι κάπως ετοιμόρροπες. Στα οικονομικά σου, δε σου επιτρέπονται λάθη, κακοί υπολογισμοί και επιπόλαιες επενδύσεις. Σου επιτρέπονται μόνο πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς και συμφωνίες, οι οποίες θα στηρίζονται σε εχέγγυα διασφάλισης των χρημάτων σου

Τα αισθηματικά της Παρθένου το 2017 ανά μήνα

Το 2017 είναι η τελευταία χρονιά των δεινών σου. Μετά από ένα αρκετά δύσκολο 2016, το καινούριο έτος έρχεται να βεβαιώσει ότι έλαβες τα μαθήματά σου και προχωράς στην αφομοίωση και την ανταμοιβή για τους κόπους σου. Ξεμπερδεύεις οριστικά με το παρελθόν, τονώνεις την αυτοπεποίθησή σου και προχωράς παρακάτω, κουβαλώντας τις εμπειρίες που σε έκαναν σοφότερο στις επιλογές σου…
Ιανουάριος 2017: Σε άκρως ρομαντικό κλίμα υποδέχεσαι το νέο έτος. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα φανερώνει πως θα περάσεις μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά με το ταίρι σου ή με ένα καινούριο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου. Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/1, όπου και θα παραμείνει έως τις τα τέλη του μήνα, διανθίζοντας τις σχέσεις σου με κατανόηση, σύμπνοια, ομορφιά και συναίσθημα. Αν είσαι μόνος/η, το παρελθόν ενδέχεται να κάνει μια επανεμφάνιση στη ζωή σου…
Φεβρουάριος 2017: Ένας πολύ σημαντικός μήνας, με εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας έντονη σεξουαλικότητα και πάθος, αλλά σε συνδυασμό με τον Άρη που κινείται στην ίδια θέση, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν και θέματα συμβίωσης με το ταίρι σου. Το καθοριστικό πλανητικό γεγονός του μήνα όμως, είναι η έκλειψη Ηλίου απέναντι από το ζώδιό σου, η τελευταία που πραγματοποιείται στον άξονα των μεταβλητών και ουσιαστικά κλείνει έναν πολύ σημαντικό κύκλο στη ζωή σου, ο οποίος μάλλον αφορά μια σχέση που σε απασχόλησε τα τελευταία χρόνια…
Μάρτιος 2017: Τα σημαντικά πλανητικά φαινόμενα που επηρεάζουν άμεσα τον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων, συνεχίζονται. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Κριό και 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, βάζοντάς σε στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που αφορούν τη σχέση σου ή μία παρελθοντική ερωτική σου υπόθεση, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 12/3, κορυφώνει μοιραία γεγονότα. Πρόσεξε τις αποφάσεις που λαμβάνεις για το ερωτικό σου μέλλον. Στα θετικά, ο Άρης εισέρχεται στο φιλικό για σένα Ταύρο, αλλάζοντας την οπτική σου…
Απρίλιος 2017: Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, επανερχόμενη στους Ιχθύες. Το παρελθόν κάνει έντονη επανεμφάνιση και μέχρι τις 15/4, οι αναθεωρήσεις σε επιλογές που έχεις κάνει καθορίζουν την πορεία των αισθηματικών σου από εδώ και πέρα. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Ερμής ανάδρομος, αρχικά στον Ταύρο και στη συνέχεια στον Κριό. Το βέβαιο είναι ότι καμία σχέση ή κατάσταση δε θα μείνει αμετάβλητη, γι’ αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτείς το μήνα για περισυλλογή και όχι για αποφάσεις…
Μάιος 2017: Ο Μάιος βάζει ένα τέλος στις αναθεωρήσεις και τον επαναπροσδιορισμό. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και πλέον καλείσαι να δρομολογήσεις τις αποφάσεις που έλαβες και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12/5, μια όψη που ενδέχεται να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και απογοήτευση. Μην παραπλανείς τον εαυτό σου και μη δίνεις ευκαιρίες σε άτομα που δε σου αξίζουν…
Ιούνιος 2017: Υποδέχεσαι το καλοκαίρι σε κλίμα αλλαγών. Η πλανητική κινητικότητα στον άξονα των μεταβλητών, φανερώνει πως ο μήνας παρουσιάζει έντονες μεταβολές, οι οποίες αναμφίβολα επηρεάζουν και τη σχέση σου. Πρόσεξε παραπλανητικές σκέψεις και αποφάσεις που προέρχονται από κακή κρίση ή φόβο. Μετά τις 21/6 η μπόρα καταλαγιάζει, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, παρουσιάζονται ερωτικές ευκαιρίες. Ειδικά το τέλος του μήνα σε βρίσκει σε άκρως ερωτικό και ανανεωτικό κλίμα…
Ιούλιος 2017: Στις 5/7 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους πολλαπλασιάζοντας τις ερωτικές επιλογές για τους αδέσμευτους, ενώ η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου ενδέχεται να φέρει ένα μοιραίο πρόσωπο στο δρόμο σου. Οι δεσμευμένοι χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικοί, καθώς ο Ποσειδώνας και οι όψεις που σχηματίζει φέρνουν αυταπάτες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 24/7 σε βοηθά να σκεφτείς λογικά και να βάλεις τα πράγματα σε μία τάξη…
Αύγουστος 2017: Ο μήνας αυτός προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικός. Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στις 10/8 και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δύο μέρες μετά, διαμορφώνοντας ένα ρομαντικό, τρυφερό σκηνικό για τους δεσμευμένους του ζωδίου και φέρνοντας ερωτικές συγκινήσεις στους αδέσμευτους Παρθένους. Βέβαια, στις 13/8 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου, βάζοντάς σε και πάλι σε διαδικασία αναθεώρησης αποφάσεων. Το παρελθόν σου επανεμφανίζεται και σε βάζει σε μία τελευταία, μικρή δοκιμασία…
Σεπτέμβριος 2017: Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ. Το πλανητικό σκηνικό του Σεπτεμβρίου φανερώνει έντονη δράση, μεταβολές, αποφάσεις και εξελίξεις. Στις 5/9 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία ενώ μια μέρα μετά κορυφώνεται Πανσέληνος στον άξονά σου. Η πορεία της ζωής σου αναδιαμορφώνεται και οι σχέσεις που έχουν παραμείνει στη ζωή σου παρουσιάζουν νέα δεδομένα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 20/9, την ίδια μέρα που υποδέχεσαι την Αφροδίτη, φανερώνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, ακόμη και μια επισημοποίηση, ενώ για τους αδέσμευτους μία νέα σχέση είναι προ των πυλών…
Οκτώβριος 2017: Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού αφήνοντάς σε πιο σίγουρο για τον εαυτό σου. Με ανεβασμένη αυτοεκτίμηση προχωράς πλέον παρακάτω και από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Σκορπιού αρχίζεις να σκέφτεσαι τα πράγματα διαφορετικά, πιο αισιόδοξα και θετικά. Βέβαια, η πλανητική κινητικότητα στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου συνεχίζεται αυτό το μήνα, γεμίζοντάς σε αυτοπεποίθηση, ενώ το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα στις 24/10 υπόσχεται ρομαντισμό και πάθος, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι…
Νοέμβριος 2017: Διανύεις την πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο μήνας αυτός αποτελεί ένα διάστημα σταθερότητας και θετικών εξελίξεων για τις σχέσεις σου, με το πάθος, τα έντονα συναισθήματα και τις υποσχέσεις να κυριαρχούν. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσουν μια άκρως ερωτική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα αλλάξει την οπτική τους για τον έρωτα και τις σχέσεις.
Δεκέμβριος 2017: Η χρονιά κλείνει με έναν μήνα που δε θα αφήσει κανέναν εκπρόσωπο του ζωδίου παραπονεμένο. Το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα στις 3/12 αποτελεί μια όψη-σταθμό, που ομορφαίνει το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και σου χαρίζει ένα μεγάλο συναισθηματικό άνοιγμα. Μία νέα σχέση ή η επισημοποίηση της υπάρχουσας, είναι στα πιθανά σενάρια που φέρνει η όψη αυτή, ενώ η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 20/12 και μετά, με Ήλιο, Κρόνο και Αφροδίτη να περνούν στον Αιγόκερω, φανερώνει πως ακόμη και η έλευση ενός απόγονου δεν είναι μακριά…
ς των επιλογών που έκανες την χρονιά αυτή, ώστε να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Η Νέα Σελήνη στις 18/12 και η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 20/12, σηματοδοτούν τη νέα πραγματικότητα στον τομέα «σχέσεις», η οποία διαμορφώνεται και θα σε ακολουθεί για καιρό…
Ο Ζυγός το 2017 βρίσκεται στο ξεκίνημα της χρονιάς σε μία φάση μεταβατική, άρα πιθανώς και μέσα στην ανασφάλεια. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό του Ζυγού μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, βάζοντας σε προτεραιότητα θέματα υγείας και εργασίας. Οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι ικανοποιητικές, ενώ είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να αυξήσεις λίγο και το εισόδημά σου. Βέβαια, προκειμένου να το κάνεις αυτό, μπορεί να επωμιστείς με περισσότερες ευθύνες και εργασιακό φόρτο.
Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Κριό στις 15 Απριλίου και μετά να περνάει στον Ταύρο μέχρι τις 7 Ιουνίου 2017, θα γίνεις ιδιαίτερα κοινωνικός, ενώ θα τονωθεί και η ερωτική σου διάθεση. Εκείνη την περίοδο, η επιρροή του Δία στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να βρεις ερωτικό ενδιαφέρον σε κάποιο πρόσωπο αν είσαι μόνος σου ή να ξεπεράσεις το άγχος της δέσμευσης και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Μην υποτιμάς το ταίρι σου ή το θεωρείς δεδομένο.
Ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Οκτωβρίου στον Τοξότη, κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα στις φιλικές σου σχέσεις. Παλιοί φίλοι με τους οποίους δεν έχεις πλέον τίποτα κοινό, θα απομακρυνθούν από τη ζωή σου και θα αντικατασταθούν από νέους, που θα έχουν να σου διδάξουν κάτι σημαντικό, να σου δώσουν κίνητρα εξέλιξης. Με τον Κρόνο στον Τοξότη επίσης, πιθανώς να αναλάβεις ηγετική θέση σε μία ομάδα ατόμων με κοινούς σκοπούς και ενδιαφέροντα ή να δεις πιο ζεστά την προσφορά σου στα κοινά. Σημαντικό είναι να θυμάσαι πως ο σκοπός αυτής της θέσης του Κρόνου είναι να μάθεις να μοιράζεσαι τις ευθύνες, να μην τις παίρνεις όλες πάνω σου.
Οι ρεαλιστικοί στόχοι με δουλειά και καλή οργάνωση, θα επιτευχθούν πιο εύκολα από το φθινόπωρο και μετά. Στις 11 Οκτωβρίου, που ο Δίας θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου και θα περάσει στον Σκορπιό, θα σε ενθαρρύνει να ρίξεις μία ματιά μέσα σου, θα ζητήσει αυτογνωσία, αλλά και μία συνολική θεώρηση της ζωής σου μέχρι τώρα. Η διέλευσή του θα βοηθήσει να τελειώνεις και με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο Ουρανός τώρα θα συνεχίσει να κινείται στον Κριό, κάνοντάς σε πιο δημιουργικό και εφευρετικό. Από την άλλη, θα ξυπνήσει τον κυνηγό μέσα σου, γίνεσαι πιο δραστήριος ερωτικά, αλλά ίσως απρόθυμος να δεσμευτείς σοβαρά.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, τα διαστήματα που δε θα κινείται ανάδρομα - μέχρι τις 16 Ιουνίου και από τις 22 Νοεμβρίου και μετά - θα σε κάνει πιο ευαίσθητο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τις ρίζες, το παρελθόν σου. Από την άλλη, θα έχεις πιο μελαγχολική, άτονη και πεσιμιστική διάθεση. Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, μετασχηματίζει τον οικονομικό σου τομέα, αλλά και τη σχέση σου με το χρήμα ως μέρος της αυτοπεποίθησης σου. Καιρός να δεις ρεαλιστικά κάποια ζητήματα διαχείρισης και να κάνεις αλλαγές, με στόχο να προχωρήσεις ανοδικά.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εδώ και καιρό έχεις αρχίσει να βλέπεις πιο σοβαρά τις σχέσεις σου και να σκέφτεσαι για κάτι πιο σταθερό. Αν ξεκινήσεις κάτι όσο ο Δίας θα παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, μάλλον θα έχει διάρκεια και δεν είναι καθόλου απίθανο το άτομο που θα συσχετιστείς μαζί του, να ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο. Εάν είσαι αδέσμευτος, θα είναι στο χέρι σου να επιλέξεις από πλήθος επιλογών με ποιον άνθρωπο θα φτιάξεις και θα συνεχίσεις τη ζωή σου.
Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία σου θα καλύψουν πολλές από τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν και θα βρουν ελευθερία έκφρασης από τον Σεπτέμβριο και μετά, που ο Πλούτωνας θα κινείται σε κανονική πορεία στον Αιγόκερω και θα σφραγίσει για τα καλά το δεσμό που έχεις ήδη ξεκινήσει.
Όσο για εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση ή ένα γάμο, το 2017 έρχεται και σου καταλαγιάζει όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν, ενώ φέρνει το σύντροφό σου πιο κοντά και με μεγαλύτερη κατανόηση για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η οικογένειά σου ήταν και συνεχίζει να είναι προτεραιότητα και πλέον θα αισθάνεσαι δικαιωμένος για αυτά που έχεις δημιουργήσει.
Επαγγελματικά και χρήμα
Σαν Ζυγός, επαγγελματικά, θα συνεχίσεις το 2017 τον αγώνα σου για να κατακτήσεις τους στόχους σου και θα δουλέψεις σε εντατικούς ρυθμούς για να διατηρήσεις όλα όσα έχεις αποκτήσει. Θα διαπιστώσεις ότι είναι λίγοι οι άνθρωποι που σε στηρίζουν και θέλουν την πρόοδό σου, βρίσκονται όμως κοντά σου όταν τους χρειαστείς.
Οι ιδέες σου και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου ίσως αντιμετωπίσουν την ζήλεια κάποιων συναδέλφων σου, οι οποίοι δεδομένης της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί, ίσως προσπαθήσουν να βρουν και να εκμεταλλευτούν τα ευάλωτά σου σημεία. Οφείλεις λοιπόν να χτίσεις γερά οχυρά γύρω σου, ώστε να μη βρουν διόδους να μπουν και να σε βλάψουν.
Οι διακυμάνσεις δε θα λείψουν στα οικονομικά σου, αλλά όσο ο χρόνος θα περνά, ολοένα και θα σταθεροποιούνται περισσότερο, γι’ αυτό το μόνο που σου απομένει είναι να μείνεις πιστός και συνετός στους προϋπολογισμούς σου και να μην ξεφεύγεις με παράτολμες επενδύσεις και αγορές. Το 2017 είναι μία χρονιά που σε καλεί να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν και να ωριμάσεις περισσότερο από τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν, αλλά εν κατακλείδι θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

Τα αισθηματικά του Ζυγού το 2017 ανά μήνα

Πρόκειται για μια χρονιά σταθμό για την ερωτική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ. Ο Δίας παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, συναντώντας τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε δυσμενείς όψεις για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, ενώ η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, επιστρέφει ανάδρομη στον τομέα των σχέσεων την περίοδο της Άνοιξης. Τα πλανητικά αυτά φαινόμενα καθορίζουν την πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, φέρνουν νέους έρωτες, επισημοποιήσεις, ιστορίες από το παρελθόν, αλλά και ρήξη δεσμών που κινούνται σε τεντωμένο σκοινί…
Ιανουάριος 2017: Η νέα χρονιά σού κάνει ποδαρικό σε ρομαντικό κλίμα. Ξεγνοιασιά και όμορφες στιγμές μέσα στην καθημερινότητα της σχέσης σου, σε βοηθάνε να γεμίσεις μπαταρίες και να νιώσεις ανανεωμένος. Η δράση ξεκινά τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 28/1, να φέρνει μια ξεχωριστή γνωριμία στους αδέσμευτους και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού την ίδια μέρα, να σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου έντονων εξελίξεων για τους δεσμευμένους…
Φεβρουάριος 2017: Ξεκινά μια περίοδος που δύσκολα θα ξεχάσεις… Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό στις 3/2 και ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου την επόμενη μέρα, εκκινώντας ένα διάστημα κατά το οποίο τα αισθηματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μία νέα σχέση για τους αδέσμευτους είναι καθ’ οδόν, όμως οι κόντρες και ο πιθανός ανταγωνισμός ανάμεσά σας, την κάνουν να μοιάζει πιο πολύ με πεδίο μάχης παρά με ερωτική περιπέτεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δεσμευμένους, οι οποίοι αν καταφέρουν να αποφύγουν την ένταση, μπορεί να συναποφασίσουν ένα νέο ξεκίνημα με νέα δεδομένα για την πορεία τους…
Μάρτιος 2017: Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο του Κριού και ο Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό τις πρώτες ημέρες του μήνα. Τα σενάρια; Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν ταράζει συθέμελα τη σχέση σου. Ο σύντροφός σου αναθεωρεί κάποια κοινή σας απόφαση, δημιουργώντας ρήξη. Κάποια νέα δεδομένα σε μια σχέση που ξεκίνησες πρόσφατα, σου δημιουργούν αναστάτωση. Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 13/3 σηματοδοτεί την έναρξη συζητήσεων για να ξεδιαλύνει το τοπίο, όμως και μια περίοδο έντασης που χρειάζεται προσοχή, ειδικά γύρω στις 28/3.
Απρίλιος 2017: Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να μυρίζει… μπαρούτι. Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιό σου στις 10/4, είναι πιθανό να σπάσει σημαντικές σου σχέσεις και να ανατρέψει πολλά που θεωρούσες δεδομένα, ενώ η επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Κριό από 20/4, σε καλεί να αναθεωρήσεις τα σχέδια που είχες κάνει για μια σχέση σου και να πάρεις άλλη πορεία. Όσοι έχουν συνάψει πρόσφατα δεσμό, μάλλον θα χρειαστεί να… δέσουν τη ζώνη τους, γιατί το διάστημα αυτό εμπεριέχει ασταμάτητες αναταράξεις.
Μάιος 2017: Η Αφροδίτη κινείται σε ορθή πορεία στον Κριό, το ίδιο και ο Ερμής. Ο Μάιος αποτελεί τον μήνα-ξέφωτο, καθώς φαίνεται να ηρεμείς λίγο από την αναμπουμπούλα και να εισέρχεσαι σε νέα τροχιά. Οτιδήποτε άρχισε να αλλάζει τους προηγούμενους δύο μήνες, παίρνει την τελική του μορφή. Όσοι παρέμειναν δεσμευμένοι διανύουν ένα ανανεωτικό διάστημα για τη σχέση τους, ενώ όσοι έσπασαν δεσμούς, ανακτούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση…
Ιούνιος 2017: Ο μήνας αυτός παρουσιάζει θετικές εξελίξεις για τα αισθηματικά σου. Σταθεροποίηση σχέσεων, νέες ερωτικές ευκαιρίες και γενικά ένα όμορφο κλίμα που σε κάνει να νιώθεις γεμάτος και χαρούμενος, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Ιουνίου. Εξάλλου, η προσοχή σου είναι στραμμένη σε άλλους τομείς της ζωής σου, οι οποίοι παρουσιάζουν αλλαγές και γι’ αυτό το ερωτικό κομμάτι φαίνεται να αποτελεί το απάγκιο σου…
Ιούλιος 2017: Το καλό κλίμα συνεχίζεται και, με εξαίρεση κάποιες μέρες μικροεντάσεων κι εξελίξεων σε άλλους τομείς της ζωής σου που σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια, η ερωτική σου ζωή παραμένει σταθερή. Έχεις κοινωνική διάθεση και επιθυμία να μοιραστείς πράγματα με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, οι ερωτικές ευκαιρίες δε λείπουν από τη ζωή σου το μήνα αυτό. Προσπάθησε να απολαύσεις τις ημέρες αυτές, γιατί ο επόμενος μήνας παρουσιάζει και πάλι σκαμπανεβάσματα.
Αύγουστος 2017: Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 4/8 έρχεται να μεταμορφώσει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και το σύντροφό σου. Η όψη φέρνει κάποια πράγματα στην επιφάνεια, τα οποία ίσως παρέμεναν κρυμμένα ή θαμμένα για καιρό και με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος μία μέρα νωρίτερα, πιθανόν εισέρχεσαι σε περίοδο μιας εσωτερικής αλλαγής, που σε λίγο καιρό θα εξωτερικεύσεις. Από την άλλη, όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου έχουν καταφέρει να διατηρήσουν σταθερή πορεία στη σχέση τους, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε απόκτηση απογόνων…
Σεπτέμβριος 2017: Βρίσκεσαι σε ένα μήνα προετοιμασίας για μια σημαντική αλλαγή. Η πλανητική κινητικότητα στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φανερώνει πως οργανώνεις ένα καινούριο βήμα στα αισθηματικά σου. Η σχέση σου παρουσιάζει σταθερότητα, σύμπνοια και ομορφιά και δεν αποκλείεται να έχεις δεχθεί και μια πρόταση επισημοποίησης ή να σχεδιάζεις μια συμβίωση με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, αλλά και όσοι χώρισαν το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται σε διαδικασία απολογισμού…
Οκτώβριος 2017: Βρισκόμαστε στον μήνα των γενεθλίων σου και το πλανητικό σκηνικό απογειώνει την ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 5/10, ολοκληρώνει έναν κύκλο στον τομέα των σχέσεων και σε εισάγει σε μια καινούρια φάση. Στις 10/10 ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε αυτό του Σκορπιού, για να σου χαρίσει σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια για διάστημα ενός έτους, ενώ η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου στις 14/10, χαρίζοντάς σου αυτοπεποίθηση και αρμονία σε κάθε σημαντική σου σχέση. Ακολουθούν η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου στις 19/10 και η είσοδος του Άρη, επίσης στο ζώδιό σου στις 22/10. Τα λόγια είναι περιττά. Η αγάπη κάνει θαύματα.
Νοέμβριος 2017: Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου έχουν προχωρήσει σε γάμο και απόκτηση απογόνων ως τώρα. Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με πολύ έρωτα και συναισθηματική σταθερότητα για το ζώδιό σου. Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού μεταμορφώνει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και σε καλεί να δεις αυτά που έχουν πραγματική αξία στη ζωή. Προχωράς παρακάτω με τα άτομα που έχεις επιλέξει να κρατήσεις κοντά σου και αισθάνεσαι σίγουρος για τις επιλογές που έκανες την χρονιά αυτή…

Δεκέμβριος 2017: Τον τελευταίο μήνα του έτους σε χαρακτηρίζει επικοινωνιακή διάθεση και εξωστρέφεια. Το πλανητικό σκηνικό σε παρακινεί να διασκεδάσεις και να ευχαριστηθείς το γιορτινό κλίμα με το ταίρι σου και με φίλους. Όσοι Ζυγοί αναζητούν υποψήφιο ταίρι, έχουν πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες, ειδικά έως τις 18/12. Όμως, από τις 20 του μήνα ξεκινά μια νέα περίοδος για όλους τους εκπρόσωπους του ζωδίου. Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω έως το 2020, επηρεάζει τον τομέα που αφορά την οικογένεια και το σπίτι σου, τα οποία έρχονται σε πρώτο πλάνο και είναι τα κύρια θέματα που σε απασχολούν από εδώ και πέρα
Το 2017 φέρνει τον Σκορπιό ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που γνωρίζει πώς να κάνει σχεδόν ασυνείδητα: να μεταμορφώνεται! Εκείνα που οι άλλοι αποκαλούν δυσκολίες και εμπόδια, εσύ τα βλέπεις ως δυνατότητες και αυτό η αλήθεια είναι ότι θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, μιας και η πορεία σου μέσα στη νέα χρονιά θα είναι πορεία μεταβολών.
Και αυτό, όχι μόνο επειδή ο Πλούτωνας, παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, σε καλεί να αλλάξεις, αλλά επειδή στο ζώδιό σου θα περάσει το τελευταίο τρίμηνο ο Δίας, σηματοδοτώντας μία νέα φάση εμπειριών και ωρίμανσης. Βέβαια, ο Δίας μέχρι τότε θα κινείται στον Ζυγό, συμβάλλοντας στην ανανέωσή σου μέσω αλλαγών στον τρόπο ζωής σου, ενώ πιθανόν να χρειαστεί να βοηθήσεις και κάποιο γηραιότερο μέλος της οικογενείας σου ή να διαθέσεις χρόνο στους πιο αδύναμους.
Ο Κρόνος, που εξακολουθεί να κινείται στον Τοξότη για όλο σχεδόν το χρόνο, θα διαλύσει πολλές από τις ανασφάλειές σου. Το 2017 είναι χρονιά προαγωγής, αύξησης ή εκκίνησης της δικής σου επιχείρησης ή ενός ελεύθερου επαγγέλματος. Μπορεί η αλλαγή να έρθει μετά από μία δύσκολη κατάσταση ή μία περίοδο αναστάτωσης και σύγχυσης, όμως κάποιες στιγμές ακόμη και ένα σοκαριστικό γεγονός, όπως μία απόλυση, είναι κινητήριος δύναμη για να ανακαλυφθούν και να αξιοποιηθούν οι πραγματικές σου ικανότητες.
Από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου 2017, ο Άρης που θα κινείται στον Καρκίνο θα σου φέρει ευκαιρίες και τύχη σε συνεργασίες, αλλά και γενικότερα στις επαφές σου με τους άλλους. Δεν είναι απίθανο η τύχη αυτή να συνδεθεί με την ερωτική σου ζωή και να ερωτευτείς παράφορα ή ακόμη και να επισημοποιήσεις τη σχέση που διατηρείς.
Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 28 Σεπτεμβρίου και μετά, θα ευνοήσει τα οικονομικά σου φέρνοντάς σου έσοδα από δυο μεριές ή χρήματα από ακίνητα, κληρονομιές ή αγοραπωλησίες. Εκμεταλλεύσου την επιρροή του για να εξετάσεις καλύτερα ασφαλιστικά συμβόλαια και θέματα συνταξιοδότησης ή για να ξεχρεώσεις.
Οι Εκλείψεις του 2017 (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα) θα φέρουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στη δουλειά σου. Το απρόσμενο θα "παίζει" έντονα αυτές τις περιόδους, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις λογικός και ρεαλιστής.
Το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου μπορείς να βάλεις τη ζωή σου σε μία ρότα, γι’ αυτό μην επαναπαυτείς καθόλου. Μη φοβηθείς τις αλλαγές και μην τις αναβάλλεις. Μέσα σου ξέρεις τί είναι αυτό που χρειάζεται για να αποκτήσει η καθημερινότητα σου καλύτερη προοπτική. Μη διστάσεις να το κάνεις!
Αισθηματικές προβλέψεις
Αναμφίβολα ο τομέας των αισθηματικών σου θα δοκιμαστεί το 2017, αγαπητέ Σκορπιέ, ενώ πολλά και ποικίλα είναι τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν κατά τη διάρκειά του. Αρκετές οι διακυμάνσεις των δικών σου συναισθημάτων και μοιραίες κάποιες εξελίξεις που θα συμβούν, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του χρόνου.
Ωστόσο, τη χρονιά αυτή περισσότερο από ποτέ, η πορεία σου γίνεται πιο συγκεκριμένη και καθοριστική. Με τον Πλούτωνα να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω και να σε επηρεάζει, δέξου όποια εξέλιξη είναι μη αναστρέψιμη, μη βυθίζεσαι σε απαισιόδοξα συναισθήματα και αν βιώσεις ένα χωρισμό, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, από 20 Απριλίου μέχρι 28 Σεπτεμβρίου, εστίασε στο ότι το τέλος φέρνει πάντα μία νέα αρχή!
Επίσης, να είσαι ιδιαίτερα προνοητικός τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017). Αυτά είναι τα δύσκολα περάσματα και εκεί θα κριθεί η τύχη, η αντοχή και το ερωτικό σου μέλλον!
Το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου, οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε νέες σχέσεις, οι οποίες θα σας ενισχύσουν έντονα και θα σας ωριμάσουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του χρόνου, με τον Κρόνο να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, θα έρθεις αντιμέτωπος με διλήμματα, που με ευελιξία και υπομονή πολύ γρήγορα θα διαλυθούν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα σε επηρεάσουν. Επιστράτευσε την προσοχή σου και τα αποτελέσματα θα σε αποζημιώσουν.
Επαγγελματικά και χρήμα
Ο επαγγελματικός τομέας θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου το 2017, φίλε Σκορπιέ. Στο πρώτο τρίμηνο μην προχωρήσεις σε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και προνόησε για περιστασιακές δυσκολίες, που θα εμφανιστούν το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, από τις 4 Μαρτίου μέχρι 15 Απριλίου. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και μη βιαστείς να απογοητευτείς από ματαιώσεις σχεδίων.
Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πρέπει να είσαι πιο μεθοδικός, οργανωμένος και προσαρμόσιμος σε αλλαγές, που δε γίνεται να αγνοήσεις. Εκμεταλλεύσου το δεύτερο εξάμηνο του έτους, που οι πλανήτες θα τονίσουν τη δημοτικότητά σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τακτικές, συνήθειες, ενδεχομένως και το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σου. Για να παγιωθεί μία νέα κατάσταση, πρέπει να περιμένεις μέχρι τις αρχές φθινοπώρου. Η δημιουργικότητα πάντως δε θα σου λείψει, ούτε και η ανάλογη αμοιβή που δικαιούσαι.
Γενικότερα, τα αποτελέσματα στον τομέα αυτόν θα σε ενισχύσουν ηθικά, θα περάσει όμως χρόνος γι’ αυτό, γιατί το πρώτο μισό του 2017 είναι προπαρασκευαστικό. Ανταμοιβές και οφέλη θα δεις από τον Οκτώβριο και μετά. Σημαντικό επίσης είναι να είσαι ειλικρινής με τους νέους συνεργάτες σου και σαφής στις αποφάσεις που κόβουν γέφυρες συνεργασίας με το παρελθόν.
Τέλος, η κατάσταση των οικονομικών σου το 2017 δε θα είναι και η καλύτερη, όμως θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για ανεφοδιασμό ή κάλυψη μεγάλου ποσοστού των αναγκών σου. Έστω και καθυστερημένα, λύσεις θα σου δοθούν, αρκεί οι επιδιώξεις ή απαιτήσεις σου να μην είναι παράλογες.

Τα αισθηματικά του Σκορπιού για το 2017 ανά μήνα

Το 2017 και συγκεκριμένα οι πρώτοι εννέα μήνες του έτους, αποτελούν μια περίοδο προετοιμασίας σημαντικών αλλαγών που έπονται στην αισθηματική σου ζωή. Ο Δίας κινείται στον παρασκηνιακό 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και οι όψεις που σχηματίζει σε καλούν να ξεμπερδέψεις με το παρελθόν για να μεταμορφώσεις το παρόν. Οτιδήποτε αποτελεί αγκάθι ή εκκρεμότητα για σένα, καλείσαι να το γιατρέψεις και να το ολοκληρώσεις, ώστε να ανοίξεις τον δρόμο για μια νέα αρχή που ξεκινά από τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Ιανουάριος 2017: Το 2017 σου κάνει ποδαρικό με μεγάλη δόση από έρωτα. Ο 5ος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου φλέγεται από τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη, τον Άρη, ενώ στις 3/1 εισέρχεται και η Αφροδίτη στην ίδια θέση, φέρνοντας πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες στο δρόμο σου και ένα ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα για τους δεσμευμένους. Μέχρι τα τέλη του μήνα, καλό είναι να εκμεταλλευτείς το πλανητικό σκηνικό για να ερωτευτείς, να ζήσεις έντονες συγκινήσεις και να δημιουργήσεις αναμνήσεις, που δύσκολα θα ξεχάσεις…
Φεβρουάριος 2017: Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει εντελώς και στρέφει την προσοχή σου σε άλλους τομείς της ζωής σου, βάζοντας τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Σκορπιούς, η σχέση σου δεν παρουσιάζει μεταβολές και φαίνεται πως διανύει έναν μήνα σταθερότητας. Οι αδέσμευτοι που αναζητούν υποψήφιο ταίρι, ενδέχεται να αναπτύξουν ερωτικά ειδύλλια στο περιβάλλον εργασίας τους, ενώ δεν αποκλείεται να στραφούν σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο αισθάνονται ότι έχουν ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς…
Μάρτιος 2017: Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου ξεκινούν από τις 10/3, με τον Άρη να εισέρχεται στον Ταύρο, απέναντι από το ζώδιό σου. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, θα υπάρξουν νέα δεδομένα που την αφορούν, ενώ φαίνεται ότι η σεξουαλική διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, χαρίζοντάς σου στιγμές πάθους. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να ξεκινούν ένα καινούριο δεσμό με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή τους και τους ξυπνά πρωτόγνωρα πάθη…
Απρίλιος 2017: Ο Ερμής έχει εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας εξελίξεις στις σχέσεις σου, όμως στις 10/4 γυρίζει ανάδρομος και στις 20/4 εισέρχεται και πάλι στον Κριό. Αυτό το 10ήμερο φαίνεται πως θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις μια απόφαση που έλαβες για την πορεία του δεσμού σου ή να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα που σκέφτεσαι για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Από την άλλη, αν έχεις συνάψει πρόσφατα έναν καινούριο δεσμό δεν αποκλείεται να κάνεις ένα βήμα πίσω, για να εξετάσεις κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει παρακάτω η σχέση αυτή. Σε κάθε περίπτωση, το καινούριο φεγγάρι στο ζώδιο του Ταύρου στις 26/4 σε βρίσκει αποφασισμένο για ένα νέο ξεκίνημα.
Μάιος 2017: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα διαφαίνεται αρκετά σημαντικό για τον τομέα «σχέσεις». Ο Ερμής εισέρχεται σε ορθή πορεία και μπαίνει και πάλι στον Ταύρο στις 15/4, ενώ η Πανσέληνος του μήνα κορυφώνεται στο ζώδιό σου. Έχεις λάβει τις αποφάσεις σου και κλείνεις έναν κύκλο σε μια σχέση σου για να εισέλθεις σε μια νέα περίοδο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο φανερώνει έντονη σεξουαλικότητα και ανάγκη για βαθιά ένωση με τον άλλο. Αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, τις ημέρες αυτές καλείσαι να τους κλείσεις…
Ιούνιος 2017: Υποδέχεσαι το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερα θετικό μήνα για τα αισθηματικά σου. Ο Άρης περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου στις 4/6, ενώ δύο μέρες μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο. Συντροφικότητα, ρομαντικές στιγμές, αισθαντικότητα και ασφάλεια συνθέτουν το σκηνικό που επικρατεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όσο για τους αδέσμευτους, ένας νέος δεσμός που έρχεται για να μείνει, είναι προ των πυλών…
Ιούλιος 2017: Το ερωτικό κλίμα συνεχίζεται, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον οίκο που αφορά την σεξουαλικότητά σου στις 5/7, όπου και παραμένει μέχρι το τέλος του μήνα. Εκτός από την ανεβασμένη λίμπιντο που ανανεώνει τη σχέση σου, δεν αποκλείεται να προχωράς σε μια συμβίωση με το ταίρι σου τις ημέρες αυτές, ενώ για τους αδέσμευτους Σκορπιούς φαίνεται να εμφανίζονται πρόσωπα που τους ξυπνούν ένα πρωτόγνωρο πάθος…
Αύγουστος 2017: Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας. Οι εκλείψεις στον σταθερό άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε επηρεάζουν άμεσα και καλείσαι να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον σου, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου φανερώνει πως βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή, όπου χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις στόχους και σχέδια που, μεταξύ άλλων, αφορούν και τη σχέση σου. Παρόλο που αυτό μάλλον συμβαίνει εν μέσω πίεσης, η πορεία της Αφροδίτης στον Καρκίνο δρα βοηθητικά και φανερώνει πως έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι από το ταίρι σου ή ένα σημαντικό πρόσωπο. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 12/8 φέρνει ερωτικές συγκινήσεις και μοιραία πρόσωπα…
Σεπτέμβριος 2017: Η φάση αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού στόχων τελειώνει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Έχεις λάβει τις αποφάσεις σου και πλέον εισέρχεσαι σε μια νέα περίοδο, με απόλυτη οργάνωση για το μέλλον και με την αίσθηση ότι έχεις στο πλάι σου τους κατάλληλους συμμάχους. Παράλληλα, φαίνεται πως προετοιμάζεις την υλοποίηση ενός σχεδίου που αφορά τη σχέση σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ο μήνας αυτός φέρνει ευκαιρίες στο δρόμο σου, ανάμεσα στις οποίες κρύβεται και ένα πρόσωπο που θα σε απογειώσει συναισθηματικά…
Οκτώβριος 2017: Καλώς τα δέχτηκες! Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 10/10 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τον Νοέμβριο του 2017, χαρίζοντάς σου τα δώρα του. Νέοι δυνατοί έρωτες, μία συμβίωση, η επισημοποίηση της σχέσης σου, ακόμη και η απόκτηση απογόνων είναι στα σενάρια της διέλευσης αυτής, αλλά και στα σενάρια του μήνα, καθώς ξεκινά μια έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιό σου, που φέρνει εξελίξεις και αποφάσεις…
Νοέμβριος 2017: Βρίσκεσαι στον μήνα των γενεθλίων σου και οι εξελίξεις είναι πολλές και σημαντικές. Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου στις 4/11 σου χαρίζει υπέρμετρο ρομαντισμό, κάτι που ενισχύεται από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου τρεις μέρες αργότερα. Συντροφικότητα, έντονα συναισθήματα και μια αίσθηση ότι μπορείς να μοιραστείς τα πάντα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου χαρακτηρίζουν όλο το μήνα, με αποκορύφωμα τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 18/11. Κι αν παραμένεις αδέσμευτος, δε θα είσαι για πολύ… Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στις 13/11, φέρνει ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή σου.

Δεκέμβριος 2017: Ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικός για την αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ. Το θεαματικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στις 3/12 φέρνει αξέχαστες στιγμές, μεγάλες ερωτικές συγκινήσεις και μια αίσθηση ότι έχεις πραγματοποιήσει ένα πολυπόθητο όνειρο. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 9/12 σε κάνει μαχητικό και γεμίζει τη ζωή σου με πάθος, ενώ ο Κρόνος, που περνά στον Αιγόκερω στις 20/12, σχηματίζει πλέον θετική γωνία με το ζώδιό σου, δημιουργώντας σου την αίσθηση ότι έχεις απελευθερωθεί από όλα τα βάρη που σου δημιουργούν καταπίεση και υποδέχεσαι το 2018 με αέρα ανανέωσης…
Το 2017, ο Κρόνος από το ζώδιό σου τον Τοξότη, εξακολουθεί να "παραδίδει" μαθήματα,, επηρεάζοντας τόσο τις ερωτικές όσο και τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Η διάθεσή σου και αυτήν τη χρονιά θα είναι να ξεκαθαρίσεις τί θέλεις, να σταθεροποιήσεις καταστάσεις και να δεις σοβαρά τους άλλους στη ζωή σου, κάνοντας τα απαραίτητα ξεδιαλέγματα.
Εκτός από τον Κρόνο, σημαντική για τον τομέα των σχέσεων θα είναι και η επιρροή του κυβερνήτη σου Δία στον Ζυγό, μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, που θα ανανεώσει τις σχέσεις, φέρνοντας εκπλήξεις και νέα πρόσωπα στη ζωή σου, με ποικίλα ενδιαφέροντα. Όπως αντιλαμβάνεσαι, προοιωνίζονται σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, φίλε Τοξότη. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει μία δυνατή νέα σχέση, που μπορεί να δώσει τέλος σε φθαρμένες καταστάσεις από το παρελθόν ή θα οδηγήσει στην αναβίωση ενός παλιότερου δεσμού. Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία δε θα είναι εύκολα διακριτή μέσα στη χρονιά, οπότε ένας φίλος μπορεί εύκολα να γίνει εραστής, ενώ κάποιες ερωτικές σχέσεις μπορεί να θυμίζουν περισσότερο φιλικές.
Πάντως, κάτω από την επιρροή του Δία, μπορεί να πάρεις πιο εύκολα την απόφαση της επισημοποίησης της σχέσης σου. Επίσης, οι σχέσεις που θα κάνεις μέσα στο 2017 μπορεί να είναι και ιδιαίτερα αντισυμβατικές, είτε με ανθρώπους που έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς, είτε με άτομα που μένουν μακριά, ενώ σίγουρα από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο κυβερνήτης σου περάσει στον Σκορπιό, το διάστημα θα είναι κάπως πιο ταραχώδες για τα ζητήματα της καρδιάς.
Οι πιο δύσκολες περίοδοι για τα ερωτικά σου, αλλά και γενικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είναι αυτές των Εκλείψεων (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα). Εκείνες τις περιόδους, ίσως να γίνεις ο ίδιος πιο απρόβλεπτος για τους γύρω σου, να δίνεις ασαφή μηνύματα ή να προκαλείς εντάσεις.
Ο Πλούτωνας, που παραμένει στον Αιγόκερω, είναι απόδειξη της καλής κατάστασης της υγείας σου φέτος. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, είσαι καλυμμένος και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι υπερβολές. Επίσης, αξιοποίησε την ενέργεια του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2017  για φυσική δραστηριότητα και σπορ, αποφεύγοντας βέβαια τις ακρότητες και προφυλάσσοντάς σε από ατυχήματα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν έχεις ανεξόφλητους ερωτικούς λογαριασμούς, δηλαδή αν υπάρχει μία ερωτική ιστορία που είχε λήξει άδοξα ή που δεν είχε μεσολαβήσει ανάμεσά σας μία επικοινωνία ή ένα γιατί… αυτόν το χρόνο θα επανέλθει στο προσκήνιο! Είναι βέβαιο ότι θα ξεχειλίζεις από γοητεία και ερωτισμό και η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Θα πάρεις ηθική και συναισθηματική επιβεβαίωση από την επιστροφή του άπιστου εραστή ή ερωμένης σου, ωστόσο δε θα είσαι σε φάση για να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις.
Μέχρι το φθινόπωρο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις το φλερτ, τον έρωτα και τις όμορφες στιγμές που μπορεί να σου προσφέρει η σχέση σου, μία νέα γνωριμία ή ένα άτομο από το παρελθόν σου. Πάρε τώρα τις καθοριστικές αισθηματικές αποφάσεις της ζωής σου, αλλά σε καμία περίπτωση μην κλείνεις πόρτες.
Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα προωθήσετε την ιδέα της επέκτασης οικογένειας στον σύντροφό σας και θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε, αν μείνετε πιστοί απέναντί του και δεν παρασυρθείτε από εφήμερους έρωτες που πιθανόν να σας ξελογιάσουν.
Επαγγελματικά και χρήμα
Από τους πρώτους μήνες του χρόνου θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και πολύ καλές ιδέες για τη βελτίωση της δουλειάς σου, αλλά το ανάδρομο πλανητικό σκηνικό, τουλάχιστον μέχρι τις 8 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, αλλά και όλα τα διαστήματα που θα εκτελεί ανάδρομη πορεία (από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) δεν προσφέρεται για να επιχειρήσεις να κάνεις αλλαγές ή να προσπαθήσεις να βάλεις κάποιο σχέδιο σου σε εφαρμογή, γιατί οι προσπάθειές σου δε θα έχουν την κατάληξη που προσμένεις.
Με τον Άρη στον Κριό από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου, θα εκδηλώσεις αρκετά εγωιστική, αλλά και πεισματική συμπεριφορά στο χώρο της εργασίας σου και θα θέλεις κάποια πράγματα να γίνονται ακριβώς όπως επιθυμείς εσύ. Ρίξε λίγο τους τόνους και άκουσε τις απόψεις και τις συμβουλές των συναδέλφων σου, γιατί με τέτοιες εριστικές συμπεριφορές μπορεί να προκαλέσεις ανεπανόρθωτες ζημιές, χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Από τις 25 Οκτωβρίου και μετά, που ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, θα μπορέσεις να κινηθείς καλύτερα και οι συνθήκες θα είναι πιο πρόσφορες για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ο Ουρανός στον Κριό τονίζει τις προσδοκίες σου για το μέλλον και σε βοηθά να εφεύρεις καινούργια μέσα για να τα καταφέρεις. Είσαι άνθρωπος που ξέρει τι θέλει και δεν έχεις παρά να κάνεις υπέρβαση στις υποχρεώσεις που δεν τελειώνουν ποτέ και οι οποίες συνήθως αποτελούν φρένο ή καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σου.
Το φθινόπωρο αξιοποίησε τον παράγοντα της τύχης, για να υλοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Τέλος, χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση της οικονομικής σου διαχείρισης και προνοητικότητα. Οφείλεις να καλύπτεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου και μετά να ξοδεύεις χρήματα για την προσωπική σου απόλαυση και μόνο. Τα διαστήματα του ανάδρομου Ερμή πρόσεξε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τους τελευταίους τρείς μήνες του 2017 μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και να συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Τα αισθηματικά του Τοξότη για το 2017 ανά μήνα
Το 2017 είναι η τελευταία χρονιά που διελαύνει ο Κρόνος στο ζώδιό σου, παραδίδοντας τα τελικά του μαθήματα, ειδικά στους εκπρόσωπους του τρίτου δεκαημέρου. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν σχηματίζει πλέον ιδιαίτερα αρνητικές όψεις με τους άλλους πλανήτες, όπως συνέβη το 2016 με το τετράγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα, γι’ αυτό και πιθανότητα ό,τι ήταν να διαλυθεί, διαλύθηκε. Τώρα χτίζεις νέες βάσεις στις σχέσεις που παρέμειναν στη ζωή σου και υποδέχεσαι νέα πρόσωπα που έρχονται για να μείνουν…
Ιανουάριος 2017: Εισέρχεσαι στη νέα χρονιά σε κλίμα αναθεώρησης, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου έως τις 8/1, μια διέλευση που σε καλεί να ασχοληθείς με μία ερωτική ιστορία ή κάποια υπόθεση που σε απασχόλησε στα τέλη Νοεμβρίου. Από κει και πέρα, οι σχέσεις σου φαίνεται πως κινούνται σε γνώριμους ρυθμούς, τουλάχιστον μέχρι τις 19/1, που ο Κρόνος από το ζώδιό σου ξεκινά να σχηματίζει δυσμενείς όψεις αρχικά με τον Άρη και στη συνέχεια με την Αφροδίτη (27/1), συνθέτοντας ένα δύσκολο και αποκαρδιωτικό κλίμα για τις σχέσεις σου. Όμως, στις 28/1 ο Άρης εισέρχεται στον φλογερό, ερωτικό 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και εκεί ξεκινά η δράση…
Φεβρουάριος 2017: Η Αφροδίτη συνοδεύει τον Άρη στον Κριό από τις 3/2, φέρνοντας τον έρωτα και το φλερτ στη ζωή σου. Ανεβασμένη σεξουαλικότητα, επιθυμία για διασκέδαση, παιχνίδι και πάθος θα χαρακτηρίσουν το μήνα αυτό, με τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου να μη βαριούνται λεπτό και τους δεσμευμένους να ερωτεύονται το ταίρι τους από την αρχή. Προσοχή χρειάζονται οι τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσμενείς όψεις με Ουρανό και Δία, φέρνοντας απρόοπτα και εντάσεις στις ερωτικές σου υποθέσεις…
Μάρτιος 2017: Από τον μήνα αυτό εισέρχεσαι σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού και αναθεωρήσεων, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Κριό στις 3/4, ενώ στην ίδια θέση εισέρχεται ο Ερμής στις 13/3 και κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στις 28/3. Εν ολίγοις, είτε υποδέχεσαι μια παλιά ερωτική ιστορία που χαρακτηριζόταν από πάθος, είτε βρίσκεσαι διαρκώς σε διαδικασία επανεξέτασης νέων και παλιών προσώπων, που σε πολιορκούν. Όσοι Τοξότες διατηρούν μόνιμο και σταθερό δεσμό, δεν αποκλείεται να υποδεχθούν τον πρώτο τους απόγονο…
Απρίλιος 2017: Οι αναθεωρήσεις συνεχίζονται και αυτό το μήνα, αφού ναι μεν η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 15/4, όμως πέντε ημέρες νωρίτερα έχει γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου και στις 20/4 εισέρχεται και πάλι στον Κριό. Μία σχέση από το παρελθόν ή κάποιες συνθήκες που αντιμετωπίζεις σε μια παρούσα σχέση σου, σε βάζουν συνεχώς στη διαδικασία να επανεξετάσεις την πορεία των αισθηματικών σου. Παράλληλα, ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους στις 21/4, μια θέση που φέρνει δυνατές εξελίξεις στον δεσμό σου. Το βέβαιο είναι πως το πάθος και η συναισθηματική ένταση, δε θα λείπουν από τις ημέρες σου…
Μάιος 2017: Φαίνεται πως μπαίνει ένα τέλος στον επαναπροσδιορισμό και από αυτό το μήνα προχωράς σιγά-σιγά σε ένα νέο ξεκίνημα. Ο Ερμής πλέον κινείται σε ορθή πορεία και μαζί με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/5, σε παρακινούν να δρομολογήσεις τις εξελίξεις και να προχωρήσεις παρακάτω με το πρόσωπο που έχεις κρατήσει δίπλα σου. Το αγκάθι του μήνα είναι ο Άρης και οι όψεις που σχηματίζει με τους Ποσειδώνα και Κρόνο από τον τομέα των σχέσεων. Πρόσεξε, γιατί οι ισορροπίες είναι εύθραυστες ακόμη και ενδέχεται να λάβεις τη λάθος απόφαση σε ένα δίλημμα…
Ιούνιος 2017: Οι εξελίξεις τρέχουν γοργά τον μήνα αυτό και ειδικά μέχρι τις 20/6 τα δεδομένα θα είναι πολλά και σημαντικά. Η πλανητική κινητικότητα στους Διδύμους και οι όψεις των πλανητών κάνουν σκωτσέζικο ντους στις σχέσεις σου, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 9/6, την ίδια μέρα που επιστρέφει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σου, σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας νέας. Παράλληλα, ο μήνας αυτός εμπεριέχει τις τελευταίες δοκιμασίες για μία σταθερή σου σχέση ή για μια γνωριμία που έκανες φέτος και θέλεις να τη δεις να εξελίσσεται…
Ιούλιος 2017: Στις 5/7 η Αφροδίτη εισέρχεται απέναντι από το ζώδιό σου, εκκινώντας ένα υπέροχο διάστημα για τα αισθηματικά σου. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου δεν έχουν συνάψει ακόμη μόνιμο δεσμό, έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα τους εξιτάρει. Οι δεσμευμένοι από την άλλη, διανύουν μια όμορφη περίοδο με το ταίρι τους, ενώ πιθανά σκαμπανεβάσματα που προκύπτουν στη σχέση, φαίνεται να ξεπερνιούνται μέσα από την καλή επικοινωνία…
Αύγουστος 2017: Το καλοκαίρι σου κλείνει με έναν εξαιρετικό μήνα. Οι θετικές όψεις των πλανητών σε φιλικά για σένα ζώδια, φανερώνουν πως το πάθος, η διασκέδαση, η χαρούμενη διάθεση, η κοινωνικότητα και οι ερωτικές ευκαιρίες δε θα λείψουν λεπτό από τις ημέρες και τις νύχτες σου. Βγάζεις προς τα έξω ένα ξεχωριστό, αισιόδοξο εαυτό, που αφήνει λίγους ασυγκίνητους. Οι έχοντες μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται να αποφασίσουν μια επισημοποίηση…
Σεπτέμβριος 2017: Η προσοχή σου στρέφεται σε διαφόρων ειδών υποχρεώσεις που φαίνεται να σου δημιουργούν πίεση και περιορισμό χρόνου. Όμως, οι ερωτικές σου υποθέσεις συνεχίζουν να δέχονται εύνοια και ειδικά μέχρι τις 20/9, ο μήνας εμπεριέχει χαρά και ενθουσιασμό, καθώς και μια έντονη επιθυμία να κάνεις σχέδια για το ερωτικό σου μέλλον. Για όσους αναζητούν ταίρι, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 18/9 φέρνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα…
Οκτώβριος 2017: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 5/10 φαίνεται πως ολοκληρώνει ένα ζήτημα που σε απασχόλησε κατά την περίοδο της Άνοιξης, ενώ στις 10/10 ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό για διάστημα ενός έτους, προετοιμάζοντας τη μεγάλη αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί με την είσοδό του στο ζώδιό σου. Η προσοχή σου βέβαια συνεχίζει να είναι στραμμένη σε άλλους τομείς της ζωής σου και αυτό το μήνα, όμως φαίνεται πως έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις ένα στόχο ή ένα όνειρο, με πολύ καλή συντροφιά στο πλάι σου…
Νοέμβριος 2017: Καταρχάς ο μήνας αυτός εμπεριέχει αρκετή χαλάρωση και ξεκούραση. Με την πλανητική κινητικότητα στον 12ο ηλιακό σου οίκο, όχι μόνο έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από τη ρουτίνα, αλλά φαίνεται ότι έχεις και καλή παρέα, που σε ανανεώνει. Ταξίδια και μετακινήσεις με το ταίρι σου αυξάνονται, ενώ το τελευταίο τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό φέρνει σταθερότητα και αρμονία στη σχέση σου, καθώς και αυξημένες πιθανότητες για μια εγκυμοσύνη.

Δεκέμβριος 2017: Βρίσκεσαι στον μήνα των γενεθλίων σου και μαζί με την χρονιά, αποχαιρετάς για πάντα τον παλιό σου εαυτό. Η Πανσέληνος στον άξονά σου στις 3/12, την ίδια μέρα που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου, φανερώνουν τον απολογισμό και το οριστικό κλείσιμο σε υποθέσεις σου, ώστε να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου. Αυτό ξεκινά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, όπου ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερω και στον οίκο που σχετίζεται με τις αξίες σου. Πιο σοφός και πιο ώριμος, κουβαλάς τα μαθήματα του δάσκαλου Κρόνου, κρατώντας κοντά σου τα πρόσωπα που άξιζαν να μείνουν…
Γενικά, ο Αιγόκερως το 2017 ξεκινά περίεργα. Στο επίπεδο της προσωπικής σου ζωής είναι πιθανό να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Ένας γάμος, μία σχέση ή μία στενή συνεργασία υποβάλλονται σε αλλαγές, που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα.
Με τον Πλούτωνα να παραμένει στο ζώδιό σου, στον Αιγόκερω, σε ανάδρομη πορεία από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2017, θα προκύψουν εκρηκτικές αλλαγές σε μία πολύ σημαντική σου σχέση. Αν είσαι μόνος σου, οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα είναι μοναδικές και δε θα πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες.
Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό, από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου 2017, μπορεί να νιώσεις έλξη για άτομα εκκεντρικά ή μπορεί να αναζητήσεις την συντροφιά ομοϊδεατών σου. Πρόσεχε αυτό το διάστημα τις υπερβολές και απέφυγε να προκαλείς τον περίγυρο σου με την στάση σου και τις επιλογές σου.
Ο κυβερνήτης του Αιγόκερου, ο Κρόνος, θα βρίσκεται στον Τοξότη για όλο το 2017 και προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Ωστόσο, προσοχή χρειάζεται το διάστημα που θα κινείται ανάδρομα, από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου 2017. Ενδεχόμενες οικονομικές εμπλοκές μπορεί να φέρουν ένα ισχυρό πισωγύρισμα στα φιλόδοξα σχέδιά σου εκείνη την περίοδο.
Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, που ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό, άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ταξίδεψε στο εξωτερικό, εμπλούτισε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου. Από εκεί και μετά, η διέλευσή του στον Σκορπιό σε καλεί σε ένα συνετό και οργανωμένο χειρισμό των οικονομικών σου και θα πρέπει να κάνεις οικονομία και να αποφύγεις περιττά έξοδα.
Το 2017 αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ιδεαλιστικά και λιγότερο συμφεροντολογικά. Για όλο το 2017 οι λέξεις-κλειδί που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία που ζητάς είναι οργάνωση, συνέπεια και υπομονή. Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις θα σε ωριμάσουν, θα σε κάνουν πιο δυνατό και στο τέλος θα βγεις νικητής, με αυξημένη αυτοπεποίθηση.
Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπημένε Αιγόκερε, ο τομέας των αισθηματικών σου θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον σου το 2017 και μέσα στα ευχάριστα, θα σε ταλαιπωρήσει κιόλας. Ωστόσο, η ταλαιπωρία ίσως αποδειχτεί απαραίτητη, ώστε να απαγκιστρωθείς από σχέσεις που δεν αξίζει να υπάρχουν πια.
Ο Κρόνος στον Τοξότη, αργά αλλά σταθερά θα επηρεάσει βαθιά το δεσμό σου και αν ακόμη παραμένεις ελεύθερος, θα διαμορφώσει μία νέα εποχή, προσελκύοντας κοντά σου διαφορετικούς τύπους ανθρώπων από ό,τι έχεις συνηθίσει. Εάν είσαι δεσμευμένος, μπορείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να ανανεώσεις τη σχέση σου, βάζοντας τη φαντασία σου να δουλέψει. Για αρκετούς η απόκτηση ενός απογόνου θα αποτελέσει σκοπό, γι’ άλλους ο σκοπός αυτός θα είναι η βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους.
Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, προκειμένου να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που απαιτεί η οικονομική κρίση, πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας σε σύγκριση με τις απαιτήσεις των σχέσεών σας και όχι μόνο των αισθηματικών. Μπορεί να σας πονέσει λίγο, αλλά θα έχετε τη δύναμη να προσαρμοστείτε. Η κατάσταση θα βελτιωθεί πάλι από το φθινόπωρο και μετά, αφού οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε εσείς το κλίμα, με δικές σας πρωτοβουλίες. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, οι νέες ερωτικές γνωριμίες ευνοούνται και οι μόνιμες σχέσεις ανανεώνονται. Ο χειμώνας του 2017, σας χαμογελά πλατιά!
Επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, οι πρώτοι μήνες του 2017 αποτελούν μεταβατικό στάδιο για την πορεία των επαγγελματικών σου. Θα είσαι σε κατάσταση αναμονής, αλλά οι φόβοι σου θα διαψευστούν και θα νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, η δυναμικότητά σου θα είναι τέτοια, που θα σου επιτρέψει να αντισταθείς σθεναρά στους κινδύνους που θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Με την παρουσία του Ουρανού στον Κριό - μέχρι τις 3 Αυγούστου σε ορθή πορεία - θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπολόγισε όμως ότι ακόμη και αυτό το διάστημα θα είναι έντονο και θα σου απαγορεύσει τα τολμηρά ανοίγματα. Κάτι τέτοιο μπορείς να το επιχειρήσεις μόνο αν έχεις οργανώσει πολύ προσεχτικά τις κινήσεις σου και ξέρεις με ποιους έχεις να διαπραγματευτείς.
Από το φθινόπωρο και μετά, μέσα από επεισόδια και διεκδικήσεις, από τη γενικότερη αναστάτωση που θα επικρατεί και πέρα από προσωπικές προσδοκίες, θα παραμείνεις δραστήριος επαγγελματικά με θετικά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές.
Το 2017, ο τομέας των οικονομικών σου θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, γι’ αυτό προσπάθησε να δώσεις σταθερότητα με τη συμπεριφορά σου, συμμάζεψε τα διάφορα μικρά μέτωπα που θα σου απορροφούν χρήματα κάθε μήνα, κόψε τις μη απαραίτητες δαπάνες και μετέθεσε τις μεγάλες προσδοκίες σου από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, που Κρόνος θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, τον Αιγόκερω

Τα αισθηματικά του Αιγόκερου για το 2017 ανά μήνα

Το 2017 είναι μια χρονιά που σε προετοιμάζει για σημαντικές αλλαγές που θα ακολουθήσουν στη ζωή σου, με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιό σου τον Δεκέμβριο. Αν και για το μεγαλύτερο μέρος του έτους μάλλον θα αισθάνεσαι ότι οι εξελίξεις κινούνται παρασκηνιακά, υπάρχουν διαστήματα που αναλαμβάνεις δράση και πρωτοβουλίες για να καθορίσεις την πορεία των σχέσεών σου και να μεταμορφώσεις όσες έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Ο Πλούτωνας που συνεχίζει την μακροχρόνια διέλευση στο ζώδιό σου, σε βοηθά να αλλάξεις κομμάτια του εαυτού σου που αποτελούν εμπόδια στην συναισθηματική σου εξέλιξη…
Ιανουάριος 2017: Οι εξελίξεις και η δράση ξεκινούν από τον πρώτο μήνα του έτους, αφού ο Ερμής, που κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου από τα μέσα Δεκεμβρίου, επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε επισκέπτεται και πάλι στις 12/1. Παράλληλα, η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς κορυφώνεται στον άξονά σου και αποτελεί ένα αρκετά δύσκολο φεγγάρι, που φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στις σχέσεις σου. Επένδυσε στο διάλογο, απόφυγε παρορμητικές ή εξουσιαστικές συμπεριφορές προς το ταίρι σου και προσπάθησε να ακούσεις τις ανάγκες των άλλων…
Φεβρουάριος 2017: Η ένταση φεύγει από τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αλλά περνά σε άλλα κομμάτια του ωροσκοπίου σου, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 3/2 και η ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11/2, φέρνουν στο νου σου πρόσωπα από το παρελθόν, σου ξυπνούν απωθημένα και κρυφές επιθυμίες. Πρόσεξε τις κινήσεις σου ειδικά γύρω στις 22 του μήνα, διότι το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα προμηνύει εντάσεις.
Μάρτιος 2017: Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Κριού, σε συνδυασμό με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 30/3, φανερώνει πως αυτός ο μήνας εμπεριέχει ανακατατάξεις στις σχέσεις σου. Η ανάγκη για ασφάλεια εντείνεται, όπως και η διάθεσή σου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αισθάνεσαι μέσα σου για κάποια πρόσωπα. Οι ισορροπίες θα είναι λεπτές, όμως ο Άρης που περνά στον Ταύρο από τις 10/3 δρα βοηθητικά, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι έχουν πολλές πιθανότητες να ζήσουν ένα μήνα πάθους με ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν…
Απρίλιος 2017: Τα σενάρια για παρελθοντικές επιστροφές εντείνονται αυτό το μήνα, καθώς γυρίζει ανάδρομος και ο Ερμής, σε οίκους που αφορούν τον έρωτα και το παρελθόν σου. Σίγουρα το πάθος και η αισθαντικότητα δε θα λείψουν από τη ζωή σου τις μέρες αυτές, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, ενδέχεται να σε απασχολήσουν θέματα επισημοποίησης της σχέσης σου ή ακόμη και το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Γενικά, ολόκληρη η Άνοιξη είναι γόνιμη, τόσο για τεκνοποίηση όσο και για να «γεννηθεί» στη ζωή σου ένας νέος έρωτας…
Μάιος 2017: Η πλανητική κινητικότητα σε οίκους που αφορούν τον έρωτα συνεχίζεται και πλέον οι πλανήτες κινούνται σε ορθή πορεία, βάζοντας ένα τέλος σε αναθεωρήσεις και επιστροφές από τα παλιά. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στις 9/5 αποτελεί μια εξαιρετική όψη για την αισθηματική σου ζωή, η οποία χαρίζει σταθερότητα και αρμονία σε κάθε νέα ή υπάρχουσα σχέση σου και σε κάνει να νιώθεις σίγουρος για τις επιλογές σου. Ο Ερμής εισέρχεται και πάλι στον Ταύρο στις 15/5 και οι θετικές όψεις που σχηματίζει σε κάνουν εκφραστικό και ρομαντικό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα…
Ιούνιος 2017: Το καλοκαίρι ξεκινά με μπόλικη δράση… Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο στις 4/6, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον τομέα «σχέσεις», ενώ δύο μέρες αργότερα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τα παιδιά. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου ενδέχεται να προχωρήσουν σε γάμο τον μήνα αυτό, λόγω έλευσης ενός παιδιού, ενώ όσοι δε διατηρούσαν μακροχρόνιο δεσμό, έχουν πολλές πιθανότητες να συνάψουν μια νέα σχέση αυτό το μήνα. Ειδικά η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24/6, προμηνύει ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτο ρομάντζο και έρωτα…
Ιούλιος 2017: Ο μήνας αυτός χρειάζεται λίγη προσοχή, διότι οι σχέσεις σου ενδέχεται να περάσουν από τεστ αντοχής. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 9/7 προμηνύει ένταση και καλό είναι να διαχειριστείς τις καταστάσεις με όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία. Χειριστικές συμπεριφορές, ζήλειες και ανταγωνισμοί δε θα έχουν καλή έκβαση, γι’ αυτό δράσε με ειλικρίνεια και αμεσότητα σε οτιδήποτε προκύψει. Εξάλλου, αυτό το δυσμενές κλίμα δε φαίνεται να κρατά για πολύ, αφού η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 31/7, επαναφέροντας τις ισορροπίες…
Αύγουστος 2017: Το τελευταίο τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα κορυφώνεται στις 4/8 και κλείνει έναν σημαντικό κύκλο που ξεκίνησε στα τέλη του 2016. Αρκετές σχέσεις σου μεταμορφώθηκαν και όσες ήταν αρκετά δυνατές, κατάφεραν να παραμείνουν στη ζωή σου και μέσα από αυτές, ανακάλυψες κομμάτια του εαυτού που χρειάζονται… επιδιόρθωση. Το καλοκαίρι, λοιπόν, κλείνει ανταμείβοντας σε. Συναισθηματικός πλούτος και ένα φρέσκο όραμα για το μέλλον σε εισάγουν στο φθινόπωρο…
Σεπτέμβριος 2017: Τον μήνα αυτό φαίνεται πως οργανώνεις τη ζωή σου και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου βγάζει τον μεθοδικό σου εαυτό προς τα έξω και σε παρακινεί να θέσεις καινούριες βάσεις και να αλλάξεις οπτική για ό,τι δε σε ικανοποιεί. Παράλληλα, ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου σχηματίζει θετικές όψεις με τους άλλους πλανήτες, φανερώνοντας πως το κλίμα στις σχέσεις σου δεν παρουσιάζει εντάσεις ή σκαμπανεβάσματα. Μοναδικό αγκάθι η αντίθεση Δία – Ουρανού στις 28/9, η οποία μάλλον αποτελεί το τελευταίο ξεσκαρτάρισμα πριν την είσοδό σου σε μια νέα πραγματικότητα.
Οκτώβριος 2017: Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σου τον μήνα αυτό και προχωράς παρακάτω. Η είσοδος του Δία στο φιλικό σου Σκορπιό στις 10/10, σε φέρνει κοντά σε ένα πολυπόθητο όνειρο και εκκινεί μια περίοδο ενός έτους, κατά την οποία θα ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και με τη συντροφιά ενός προσώπου, το οποίο θα νιώθεις ισχυρό σύμμαχο στο πλάι σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Ερμή και την Αφροδίτη στις 9 και στις 28/10 αντίστοιχα. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου και απόφυγε να χειρίζεσαι υπόγεια οτιδήποτε σε προβληματίζει…
Νοέμβριος 2017: Διανύεις τον πιο ερωτικό και συνάμα ξέγνοιαστο μήνα του έτους. Παρόλο που υπάρχουν όψεις που σίγουρα σε βάζουν σε δοκιμασίες, το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου εμπεριέχει πάθος και αισθαντικότητα. Ειδικά η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/11, σου φέρνει χαρά και ερωτική διάθεση, ενώ πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου πιθανόν να υποδέχονται έναν απόγονο τις ημέρες αυτές. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις γύρω στις 19/11, διότι το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα έρχεται να αποδομήσει όποια σχέση δε βασίζεται στην ειλικρίνεια και την ισότητα…

Δεκέμβριος 2017: Κλείνεις τη χρονιά υποδεχόμενος τις πιο σημαντικές διελεύσεις. Μέχρι τις 20/12 πιθανόν βρίσκεσαι σε φάση προετοιμασίας κι αν αυτό δε συμβαίνει πρακτικά, συμβαίνει ψυχολογικά, αφού φαίνεται πως είσαι φάση ενδοσκόπησης και απολογισμού. Πολλοί Αιγόκεροι μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε ετοιμασίες για επισημοποίηση της σχέσης τους ή για μια σημαντική εξέλιξη που έχουν σχεδιάσει, η οποία αλλάζει τη ζωή τους εκ βάθρων. Η αφετηρία των αλλαγών αυτών είναι η 20η Δεκεμβρίου, που ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σου για τα επόμενα 2,5 χρόνια και ανήμερα τα Χριστούγεννα συναντά την Αφροδίτη, κάτι που συμβολίζει ένα ισχυρό «Μαζί» και μια καινούρια βάση σε κάθε σημαντική σου σχέση…
Ο Υδροχόος το 2017, θα ασχοληθεί έντονα με τα επαγγελματικά του. Το ξεκίνημα του χρόνου σε βρίσκει σε εγρήγορση και ενδείκνυται για κινήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς και το ενδιαφέρον σου για τα εργασιακά θα είναι αυξημένο και οι συγκυρίες μπορεί να αποδειχτούν θετικά καθοριστικές για την εξέλιξή σου.
Ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017 (από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι τις 9 Ιουνίου σε ανάδρομη πορεία) και το διάστημα αυτό είναι καθοριστικό για να αναδιοργανώσεις όλα όσα σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το ζήτημα όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις είναι κατά πόσο ρεαλιστής και προσγειωμένος θα είσαι στις βλέψεις σου. Οι ευκαιρίες για το μέλλον θα φαντάζουν αυτήν την περίοδο πιο σημαντικές απ’ ό,τι θα είναι και υπάρχει ο κίνδυνος να αποκοπείς από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να χτίζεις… παλάτια στην άμμο. Πρέπει λοιπόν να εστιάσεις την προσοχή σου στην αξιολόγηση κάποιων λανθασμένων κινήσεων του παρελθόντος και την αποφυγή τους στο άμεσο μέλλον.
Οι ιδέες για την επαγγελματική σου επέκταση θα είναι πιο έντονες από τον Αύγουστο 2017 και μετά, που ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Κριό και τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως μέσα σου, όπως και οι δυνατότητες να βλέπεις τα πάντα από την πρακτική και καθαρά ωφελιμιστική τους πλευρά. Οι επαφές σου τότε θα διακρίνονται από μία αξιόλογη εύνοια και δυνατότητα δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας, προκειμένου να προωθήσεις τα συμφέροντά σου.
Από τις 11 Οκτωβρίου 2017 και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί τον Σκορπιό, καλό είναι να αποφύγεις τους πειραματισμούς, να ακολουθήσεις την πεπατημένη και να παραμείνεις πιστός σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να πετύχεις. Ο τομέας της επικοινωνίας θα είναι επίσης τονισμένος τον τελευταίο μήνα του χρόνου, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και να σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και τονισμένη κοινωνικότητα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Για τον Υδροχόο, το 2017 πνέει αέρας αλλαγής και ανανέωσης στον τομέα των αισθηματικών. Η βαθύτερη επιθυμία σου θα είναι να κάνεις ραγδαίες ανακατατάξεις, που θα σε βοηθήσουν να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί ακριβώς που επιθυμείς εσύ. Εάν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σου θα σε ωθήσουν να ζήσεις αξέχαστες και παθιασμένες στιγμές με το σύντροφό σου και ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα σε κάνει να δεις πιο σοβαρά τη σχέση που έχεις και να σκεφτείς για κάτι πιο σταθερό. Αν μάλιστα ξεκινήσεις κάτι κατά την διάρκεια αυτών των μηνών, έχεις πολλές πιθανότητες αυτή σου η απόφαση να έχει μελλοντική και βέβαιη διάρκεια.
Ωστόσο, οι ισορροπίες θα γίνουν κάπως ευαίσθητες το διάστημα που η Αφροδίτη θα εκτελεί ανάδρομη πορεία από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου 2017, και αυτό σημαίνει ότι μία απίστευτα ρομαντική στιγμή με το ταίρι σου μπορεί στιγμιαία να εξελιχθεί σε παρεξήγηση, γιατί δε θα διακρίνεσαι από συναισθηματική σταθερότητα. Η εριστική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορεί να σε παρασύρει σε ρήξεις και χωρισμούς. Έχε το νου σου!
Από τις 16 Απριλίου και μετά, η αισιοδοξία σου θα επιστρέψει και τα κοινά σας όνειρα θα πρωτοστατήσουν πάλι. Μην το βάζεις κάτω! Μέχρι τέλος του 2017 θα δεις πως θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο και πως θα είναι όλα ιδανικά για τη σχέση σου. Κι αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν βρει ακόμα το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις ότι φέτος θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι πολύ πιθανό ένας κεραυνοβόλος έρωτας να έρθει και να ανατρέψει πολλά από όσα αισθανόσουν ή πίστευες μέχρι τώρα!
Επαγγελματικά και χρήμα
Ο τομέας της καριέρας και των επαγγελματικών των Υδροχόων θα ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα το 2017. Κατά συνέπεια, το ενδιαφέρον σου για την κοινωνική προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο, με τον Κρόνο να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, όπως και οι ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδιά σου θα είναι εξίσου σημαντικές με τον Δία να πορεύεται στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου.
Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017), μπορεί να προκληθούν κάποιες δυσκολίες σε σχέση με επιταγές, γραφειοκρατικά ή κληρονομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα θα έχεις και μία τάση ανεξαρτητοποίησης και αποδέσμευσης από περιορισμούς, που σου επιβάλλονται στον επαγγελματικό σου χώρο.
Από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου 2017, που ο Άρης θα κινείται στον Κριό, μπορείς να μιλήσεις με προϊσταμένους και συνεργάτες και να προωθήσεις τις απόψεις σου, να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να βάλεις σε μία νέα βάση την καριέρα σου, με όποιο αντικείμενο κι αν ασχολείσαι. Δέξου στωικά τους πειρασμούς που ενδεχομένως θα προκύψουν την ίδια περίοδο και μη διστάσεις να αφήσεις πίσω σου κάτι, προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά.
Το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό απαιτεί την προσοχή σου, καθώς είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με μία απογοήτευση από επαγγελματική σου φιλία, η οποία θα συνοδεύεται και από οικονομική απώλεια. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από τις παρορμήσεις της στιγμής και απόφυγε τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό.
Αισθητή θα είναι η βελτίωση των επικοινωνιακών σου δυνατοτήτων τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Στα οικονομικά σου τέλος θα κάνεις ένα αδιάκοπο σκωτσέζικο ντους με το πορτοφόλι σου, μιας και θα υπάρχουν μήνες που θα θέλεις να κάνεις κομπόδεμα και μήνες που δε θα συγκρατείς την αγοραστική σου μανία, με αποτέλεσμα ο επόμενος χρόνος να σε βρει στα ίδια επίπεδα. Πάλι καλά…

Τα αισθηματικά του Υδροχόου για το 2017 ανά μήνα

Το 2017 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σένα, αφενός γιατί εμπεριέχει εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου και αφετέρου γιατί με τις θέσεις του Κρόνου και του Δία, σου προσφέρονται τα απαραίτητα εχέγγυα για να εξελίξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Θα υπάρξουν μοιραία γεγονότα και πρόσωπα, που θα διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα στις σχέσεις σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι πως οφείλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Αυτή η χρονιά είναι η πιο θετική ανάμεσα σε αυτές που προηγήθηκαν και σε αυτές που έπονται…
Ιανουάριος 2017: Εισέρχεσαι στο νέο έτος με διάθεση για χαλάρωση και ξεκούραση. Μετά από έναν έντονο Δεκέμβριο έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τις εξελίξεις που προηγήθηκαν, από απόσταση. Η δράση ξεκινά από τις 19/1 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, εκκινώντας την γενέθλια περίοδό σου, ενώ στις 28/1 πραγματοποιείται επίσης στο δικό σου ζώδιο η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς. Ωθείσαι λοιπόν σε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο εκτός από ανανέωση, εμπεριέχει και μεγάλες δόσεις πάθους…
Φεβρουάριος 2017: Ο μήνας αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς της χρονιάς σου, καθώς αρχικά εμπεριέχει την πρώτη έκλειψη στον άξονά σου. Πρόκειται για μια μερική έκλειψη Ηλίου στο αντιδιαμετρικό ζώδιο του Λέοντα που κορυφώνεται στις 11/2 και φέρνει μοιραία γεγονότα και εξελίξεις σε μια υπάρχουσα σχέση σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια καινούρια, καρμική γνωριμία στο δρόμο σου. Παράλληλα, ο Ερμής έχει εισέλθει στο ζώδιό σου στις 7/2 και η Αφροδίτη στο φιλικό Κριό στις 2/2, φανερώνοντας αυξημένη επικοινωνία και μετακινήσεις…
Μάρτιος 2017: Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης εμπεριέχει αρκετά απρόοπτα. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου ίσως να έχουν συνάψει μια σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ανήκει σε διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή έχει κάποιο στοιχείο, το οποίο δεν επιτρέπει στη σχέση σας να σταθεροποιηθεί. Αυτό μαρτυρά η δεύτερη αντίθεση Δία – Ουρανού που κορυφώνεται στις 3/3 (η πρώτη προηγήθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα), η οποία φέρνει μια ξαφνική εξέλιξη με αυτό το πρόσωπο, ενώ αν δεν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία, ενδέχεται να σου παρουσιάσει μια ερωτική πρόκληση από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες…
Απρίλιος 2017: Η αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία και οι συχνές μετακινήσεις που ξεκίνησαν στις αρχές Φεβρουαρίου, συνεχίζονται. Ξεκαθαρίζεις πράγματα σε σημαντικές σου σχέσεις και παράλληλα φαίνεται πως αναθεωρείς πολλά πράγματα που σκεφτόσουν για κάποια πρόσωπα. Δεν αποκλείεται επίσης, να πηγαινοέρχεσαι στο εξωτερικό για να συναντήσεις ένα πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά σου. Αν δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω, μετά τις 21/4 που ο Άρης εισέρχεται στον παιχνιδιάρικο 5ο ηλιακό σου οίκο, ετοιμάσου για καινούριες ερωτικές περιπέτειες…
Μάιος 2017: Η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο εντείνεται αυτό το μήνα, κάτι που φανερώνει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και μπόλικο φλερτ. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι διανύουν μια περίοδο άκρως ερωτική, νιώθουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ενώ δέχονται συνεχώς ερεθίσματα και προτάσεις, που δε τους αφήνουν να βαρεθούν λεπτό. Οι δεσμευμένοι επαναφέρουν το πάθος στη σχέση τους και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια εγκυμοσύνη ή η απόκτηση ενός απογόνου να τους ξυπνά το παιδί που υπάρχει μέσα τους…
Ιούνιος 2017: Και ο μήνας αυτός εμπεριέχει μεγάλες δόσεις έρωτα και φλερτ, με αρκετούς πλανήτες να συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο των Διδύμων. Νέες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες που σπάνε τη ρουτίνα σου, ανεβασμένη διάθεση, χαρά και διασκέδαση είναι στο μενού των ημερών αυτών. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου μάλιστα, ενδέχεται να αναπτύξουν κάποιο ειδύλλιο στο περιβάλλον εργασίας τους ή να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους με ένα πρόσωπο, που παλιότερα ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους…
Ιούλιος 2017: Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο από τον μήνα αυτό, καθώς ξεκινά μια περίοδος έντονης πλανητικής κινητικότητας στο ζώδιο του Λέοντα. Αρχικά εισέρχεται ο Ερμής στις 6/7, στη συνέχεια ο Άρης στις 20/7 και στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στις 23/7. Πρόκειται για ένα άκρως ανανεωτικό διάστημα για τη σχέση σου, κατά το οποίο θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός, το πάθος και η συντροφικότητα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, ενώ υπάρχει και πάλι μεγάλη πιθανότητα εγκυμοσύνης. Αλλά και για τους αδέσμευτους Υδροχόους, οι ευκαιρίες να συνάψουν ένα δεσμό είναι πολλαπλάσιες, αφού εκτός από τις παραπάνω διελεύσεις, θα έχουν και την Αφροδίτη στον ερωτικό 5ο οίκο τους…
Αύγουστος 2017: Τα σημαντικά πλανητικά φαινόμενα συνεχίζονται, με τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού να φιλοξενεί δύο εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου. Στις 7/8 πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου και στις 21/8 έκλειψη Ηλίου στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Λέοντα, κάτι που φανερώνει πως η περίοδος αυτή είναι καθοριστική για την πορεία των αισθηματικών σου. Παρόλο που συνήθως οι εκλείψεις θεωρούνται κακοί οιωνοί, οι συγκεκριμένες δέχονται αρκετά θετικές επιρροές, κάτι που σημαίνει πως κάθε γεγονός που λαμβάνει χώρα, θα αποδειχθεί ότι συνέβη για καλό. Πολλοί Υδροχόοι είναι πιθανό να προχωρήσουν σε συμβίωση ή γάμο τις ημέρες αυτές, να αποκτήσουν έναν απόγονο αλλά και να απελευθερωθούν από καταπιεστικές σχέσεις και άτομα που δεν ικανοποιούν τα θέλω τους…
Σεπτέμβριος 2017: Υποδέχεσαι το φθινόπωρο με μια διάθεση να οργανώσεις την από εδώ και πέρα πορεία σου. Με την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, αισθάνεσαι μια βαθιά ένωση με το ταίρι σου και αν έχεις προχωρήσει σε μια συμβίωση, μάλλον προσπαθείς να οργανώσεις την κοινή σας καθημερινότητα. Αν από την άλλη παραμένεις αδέσμευτος, ο μήνας αυτός σου φέρνει ένα πρόσωπο από τα παλιά, με το οποίο σας συνδέει έντονη σεξουαλική χημεία…
Οκτώβριος 2017: Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού και περνά στον Σκορπιό, σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την καριέρα σου. Βέβαια, η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ζυγού συνεχίζεται, κάτι που φανερώνει πως το μήνα αυτό προσπαθείς να πατήσεις σε δύο βάρκες, αφού από τη μία υπάρχουν πράγματα που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά από την άλλη θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, στη σχέση σου ή στο γάμο σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο την αισιόδοξη αυτή περίοδο, γιατί οι δύο τελευταίοι μήνες του έτους σε βάζουν σε ένα διαφορετικό κλίμα…
Νοέμβριος 2017: Ο μήνας αυτός δε φαίνεται να σου αφήνει πολύ χρόνο για να χαρείς τον έρωτα και την αγάπη. Σίγουρα υπάρχουν όψεις που σου ξυπνούν την ανάγκη για ρομαντισμό και συντροφικότητα, όμως κατά κύριο λόγο υπάρχουν άλλοι τομείς που ζητούν την προσοχή και την ενέργειά σου το διάστημα αυτό. Δεν αποκλείεται βέβαια, πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου να αναπτύξουν ένα ερωτικό ειδύλλιο στο περιβάλλον εργασίας τους, καθώς η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει κρυφές σχέσεις, που κινούνται υπογείως…
Δεκέμβριος 2017: Η χρονιά κλείνει με μια ερωτική Πανσέληνο στις 3/12 και με την Αφροδίτη να κινείται στον κοινωνικό 11ο ηλιακό σου οίκο. Αν παραμένεις αδέσμευτος, είναι πιθανό να έρθει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή να επανέλθει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, με το οποίο έχετε αφήσει κάτι στη μέση. Το πιο σημαντικό φαινόμενο του μήνα είναι η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια λιγότερο ευνοϊκή θέση από αυτή του Τοξότη για σένα, η οποία όμως θα σε βοηθήσει να κλείσεις κάποια κεφάλαια της ζωής σου, που εμποδίζουν την προσωπική σου εξέλιξη…


Για τους Ιχθείς, το 2017, οι αναστατώσεις συνεχίζονται. Το νέο έτος, το πλανητικό σκηνικό θα αλλάζει αιφνίδια τα προγράμματά σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου 2017, η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα και θα έχεις δυσκολίες στην επικοινωνία σου, μυστικότητα στις επαφές σου και αρκετές έγνοιες. Τα καθημερινά γεγονότα θα αλλάξουν την καθημερινή σου πορεία, είτε αυτά προέρχονται από το χώρο της δουλειάς σου είτε από τους φίλους σου.
Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, σε ανάδρομη πορεία από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2017, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που χρειάζεσαι άμεσα για να προωθήσεις ένα σημαντικό σου σχέδιο, ενώ ο… από μηχανής θεός μπορεί να σου φέρει στο πιάτο τις ιδέες, τα όνειρα, τη διαίσθηση και να τα χρησιμοποιήσεις για τα επόμενα δημιουργικά σου βήματα.
Ο Δίας στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, θα σε βοηθήσει ώστε να ξαναβρείς τη χαμένη σου δημιουργικότητα, να βγεις πια στον ερωτικό στίβο με την παρορμητικότητα και τον ερωτισμό που θα σε χαρακτηρίζει και κυρίως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου.
Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου 2017, θα είναι άλλη μια κινητήρια δύναμη για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τα φλερτ και η επικοινωνία, ακόμα και η δημιουργία σχέσεων, είναι εκείνα που θα καλυτερέψουν κατά πολύ τη ζωή σου.
Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, θα βγάλει στην επιφάνεια όλες σου τις ευαισθησίες, κυρίως για αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, αν βρίσκεσαι μακριά ή να κάνεις δραστικές κινήσεις για να επεκτείνεις τη δική σου οικογένεια.
Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Ιχθύ χαμογέλασε, γιατί τα αισθηματικά προβλήματα φαίνεται πως ξεπερνιούνται το 2017 και εσύ βρίσκεις και πάλι τη χαμένη σου λάμψη και γοητεία. Συναισθηματική επιβεβαίωση και αποκατάσταση από μια ερωτική σχέση ή γνωριμία, θα σε κάνουν να νιώσεις ανακούφιση και χαρά.
Σε όλη την διάρκεια του 2017 θα έχεις την επιθυμία για νέα σχέδια, όνειρα, αλλά και προγραμματισμό διασκεδάσεων και απολαύσεων. Ο Δίας από τον Ζυγό και ο Ουρανός στον Κριό (μέχρι τις 3 Αυγούστου σε ορθή πορεία), θα σου χαρίσουν απλόχερα όλες τις καλές επιρροές τους και θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα κάποια όνειρα στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε όμως να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και πάρεις παρορμητικές αποφάσεις, που με τον ερχομό του Φθινοπώρου θα αναθεωρήσεις!
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το 2017 μάλλον θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου, που η αλήθεια είναι ότι σου είχε δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά τους προηγούμενους μήνες. Αν πάλι είσαι ένας μοναχικός Ιχθύς, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέες γνωριμίες, σκόρπισε τα βέλη σου σε άτομα που αξίζουν να σταθούν δίπλα σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερους έρωτες, που το μόνο που σου προσφέρουν είναι λίγες στιγμές παθιασμένου έρωτα και τίποτε άλλο.
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με τις δύο Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν (Έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα), δεν αποκλείεται κιόλας να γοητευτείς από ένα φιλικό σου πρόσωπο και ίσως να αναπτύξεις μαζί του μία γλυκιά και ουσιαστική σχέση, που θα πάει τη ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα… Στο χέρι σου είναι!
Επαγγελματικά και χρήμα
Για τους Ιχθείς, το 2017 είναι ένας εξαίρετος χρόνος για τις επαγγελματικές τους υποθέσεις. Παρόλο που με το ξεκίνημά του 2017 θα χαλαρώσεις τους επαγγελματικούς σου ρυθμούς, λόγω κούρασης και εξαντλητικών ωραρίων που θα σε έχουν ταλαιπωρήσει, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις νέα επαγγελματικά πλάνα και θα σου ανοίξει τους δρόμους για να τα κάνεις πραγματικότητα. Είναι μία καλή περίοδος για να αναπτύξεις τις γνώσεις σου, να αναλάβεις μία νέα ευθύνη και γενικότερα να αναπτυχθείς.
Ωστόσο, ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σε προειδοποιεί να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις και να μην βάλεις υπογραφές που αφορούν τον τομέα της καριέρας σου, τουλάχιστον τα προαναφερθέντα διαστήματα. Κάνε τις διαπραγματεύσεις σου, εξέτασε όλες τις ευκαιρίες, οργάνωσε το πλάνο σου, αλλά να μην έχεις τίποτα δεδομένο.
Από το καλοκαίρι και μετά θα μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή όλα όσα σχεδίαζες το περασμένο διάστημα και θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα είναι καθοριστικές για την επαγγελματική και οικονομική σου εξέλιξη. Οι πλανήτες θα σου χαρίσουν έμπνευση και φαντασία και θα σου δώσουν την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά σου σχέδια, τα οποία θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Στον οικονομικό τομέα, φαίνεται πώς θα έχεις τα τυχερά σου. Ακόμα και τις στιγμές που θα μένεις με άδειο το πορτοφόλι, κάτι θα συμβαίνει και θα βρίσκεσαι πάλι κερδισμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύεις αλόγιστα, αλλά όσο μπορείς να κάνεις οικονομία για τις δύσκολες μέρες που προμηνύονται, οι οποίες δε θα είναι και λίγες με τον Κρόνο να κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω στην εκπνοή του έτους και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου. 

Τα αισθηματικά των Ιχθύων το 2017 ανά μήνα

Το 2017 είναι μια χρονιά, κατά την οποία ολοκληρώνεις ένα σημαντικό κύκλο που ξεκίνησε στη ζωή σου το 2015, για να περάσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου. Σίγουρα, οι ευθύνες πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια και τα γεγονότα που έχουν προκύψει και θα προκύψουν τη χρονιά αυτή, αποτελούν στάδια ωρίμανσης και εξέλιξης. Από το φθινόπωρο και μετά, ετοιμάσου να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να ανοίξεις τα φτερά σου για ένα καινούριο μέλλον…
Ιανουάριος 2017: Υποδέχεσαι το νέο έτος σε πολύ ρομαντικό κλίμα, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου από 3/1 έως 3/2, χαρίζοντάς σου όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους σε προικίζει με αυτοπεποίθηση και ελκυστικότητα, για να γοητεύσεις τους γύρω σου. Οι ερωτικές ευκαιρίες δε θα λείψουν από τη ζωή σου, όπως και η μαχητικότητα για να κατακτήσεις αυτόν/ή που σε ενδιαφέρει, αφού μαζί με την Αφροδίτη έχεις και τον Άρη στο ζώδιό σου έως τις 28/1. Ανεβασμένη σεξουαλικότητα και πάθος χαρακτηρίζουν τις μέρες και τις νύχτες σου…
Φεβρουάριος 2017: Ο δεύτερος μήνας του έτους είναι εξαιρετικά σημαντικός, διότι φιλοξενεί μια έκλειψη στο ζώδιό σου, την τελευταία από μια σειρά εκλείψεων που έχουν λάβει χώρα στον άξονά σου τα δύο τελευταία χρόνια. Στις 26/2 σχηματίζεται λοιπόν ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, ενώ την ίδια μέρα υποδέχεσαι και τον Ερμή, κάτι που φανερώνει πως κάποιο νέο που λαμβάνεις ή μια εξέλιξη που λαμβάνει χώρα, κλείνει ένα πολύ σημαντικό κύκλο στη ζωή σου, ώστε να ανοίξει ένας καινούριος. Οι μέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου χρειάζονται προσοχή, γιατί ενδέχεται να λάβεις λανθασμένες αποφάσεις ή να «θυσιάσεις» κάτι σημαντικό, που αργότερα θα μετανιώσεις…
Μάρτιος 2017: Βρίσκεσαι στον μήνα των γενεθλίων σου, η έκλειψη διατηρεί την επιρροή της και η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιό σου φανερώνει πως οι εξελίξεις τρέχουν. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, οι οποίες κορυφώνονται στην Πανσέληνο του μήνα στις 12/3, στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, πιθανόν σκέφτονται ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη ζωή τους και λίγο παρακάτω φαίνεται να την αναστατώνει…
Απρίλιος 2017: Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη από τον προηγούμενο μήνα αλλά εισέρχεται και πάλι στο ζώδιό σου στις 3/4, βάζοντάς σε στη διαδικασία αναθεωρήσεων. Αν τερμάτισες μια σχέση την περίοδο του Φεβρουαρίου, τώρα το πρόσωπο αυτό επιστρέφει στη ζωή σου για μια ακόμη ευκαιρία, ενώ όσοι έχουν δεχθεί επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν, φαίνεται πως προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την κατάσταση και να αποφασίσουν κατά πόσο μπορούν να συνεχίσουν τη σχέση αυτή. Σε κάθε περίπτωση, ο Απρίλιος εμπεριέχει σημαντικές ανακατατάξεις, οι οποίες φανερώνουν τα τελικά τους αποτελέσματα μετά τις 15 του μήνα…
Μάιος 2017: Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης φαίνεται να σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές και ένα κλίμα σταθερότητας στα αισθηματικά σου. Παρόλο που κάποιοι άλλοι τομείς της ζωής σου παρουσιάζουν ένταση (οικογένεια – δουλειά) το κομμάτι του έρωτα δε φαίνεται να επηρεάζεται, καθώς υπάρχει καλή επικοινωνία, κατανόηση και μια διάθεση να μοιραστείς τα πάντα με το άτομο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι μόνος/η, ο μήνας αυτός σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και επικοινωνιακό, πολλαπλασιάζοντας τις νέες γνωριμίες…
Ιούνιος 2017: Υποδέχεσαι το καλοκαίρι σε κλίμα αλλαγών. Η πλανητική κινητικότητα στον μεταβλητό άξονα φέρνει ανακατατάξεις και ίσως αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια ρευστότητα στη ζωή σου, από τις συνεχείς και εναλλασσόμενες εξελίξεις. Όμως, ο έρωτας καραδοκεί παρόλο που μπορεί να έχεις μειωμένο χρόνο ή αλλού εστιασμένη την προσοχή σου… Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο, στον ερωτικό 5ο οίκο σου, στις 4/6, ενώ στην ίδια θέση μπαίνει ο Ερμής στις 21/6 και πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στις 24/6. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, δεν αποκλείεται να την επισημοποιήσεις ή να προκύψει μια εγκυμοσύνη το διάστημα αυτό, ενώ οι αδέσμευτοι Ιχθείς ας προετοιμαστούν να υποδεχθούν έναν μεγάλο έρωτα…
Ιούλιος 2017: Το ερωτικό κλίμα συνεχίζεται, καθώς ο Άρης παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου έως τις 20/7, χαρίζοντάς σου ανεβασμένη σεξουαλικότητα και διάθεση για φλερτ. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, τα ερωτικά παιχνίδια δε θα λείψουν από τη ζωή σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η πιθανότητα να μεταφέρεις στη σχέση σου προβλήματα που υπάρχουν σε άλλους τομείς της ζωής σου, επειδή επηρεάζουν την ψυχολογία σου, ειδικά με την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου στις 24/7. Όμως, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά για τον εαυτό σου επανέρχονται στις 31/7, καθώς η Αφροδίτη περνά και αυτή με τη σειρά της στο φιλικό για σένα Καρκίνο, χαρίζοντάς σου τρυφερότητα, ρομαντισμό και ευαισθησία…
Αύγουστος 2017: Ο Αύγουστος εμπεριέχει μερικές ανακατατάξεις. Ο Ερμής που έχει περάσει στο αντιδιαμετρικό ζώδιο της Παρθένου στα τέλη Ιουλίου, γυρίζει ανάδρομος στις 13/8 και σε βάζει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού. Είτε αλλάζετε κάποια σχέδια που είχατε κάνει με το ταίρι σου, είτε προχωράτε από κοινού σε κάποιες ανακατατάξεις που αφορούν τη σχέση σας, το βέβαιο είναι ότι τον μήνα αυτό θα χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να μεθοδεύσεις τις επόμενες κινήσεις σου, που ξεκινούν από Σεπτέμβριο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, προσοχή σε παρελθοντικές επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες…
Σεπτέμβριος 2017: Εισέρχεσαι στο φθινόπωρο με πλανητικές επιρροές που αλλάζουν άρδην το σκηνικό. Με Άρη, Ερμή, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ο Σεπτέμβριος φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι η ζωή σου μπήκε σε νέο πρόγραμμα. Είτε συμβιώνεις με το ταίρι σου, είτε επισημοποιείται τη σχέση σας, είτε κάνετε μαζί ένα νέο ξεκίνημα, το σίγουρο είναι ότι αισθάνεσαι να έχεις επανεκκινήσεις με πολύ καλή συντροφιά. Για τους αδέσμευτους, μια νέα σχέση είναι καθοδόν…
Οκτώβριος 2017: Πρόκειται για έναν εξαιρετικό μήνα, με πλανητικές μετακινήσεις που σου χαρίζουν μεγάλη εύνοια. Ο Δίας εισέρχεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας συναισθηματικό άνοιγμα και φρέσκο όραμα για τη ζωή, ενώ η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ζυγού φανερώνει πως το «Μαζί» είναι πιο έντονο από ποτέ. Πολύ πιθανό να προχωράς σε μια συμβίωση με το ταίρι σου ή να αποφασίζετε να ταξιδέψετε (ή ακόμα και να μεταναστεύσετε) σε μια χώρα του εξωτερικού…
Νοέμβριος 2017: Η πλανητική εύνοια συνεχίζεται και οι ερωτικές στιγμές πολλαπλασιάζονται τον μήνα αυτό. Ο 9ος ηλιακός σου οίκος δέχεται μια πληθώρα διελεύσεων και φαινομένων, κάτι που φανερώνει πως έχεις αλλάξει οπτική και κοσμοθεωρία, βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Υπάρχει μια βαθιά ένωση με το ταίρι σου και οργανώνεις την κοινή σας πορεία, ενώ αν ανήκεις στους Ιχθύες που παραμένουν αδέσμευτοι, δέχεσαι πολλές ερωτικές προτάσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε απογειώσει και θα θελήσεις να του/της παραδοθείς ολοκληρωτικά…
Δεκέμβριος 2017: Στις 3/12 κορυφώνεται μια όψη που θα σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές και μεγάλη δόση από έρωτα. Το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα και δεν αφήνει κανέναν εκπρόσωπο του ζωδίου σου παραπονεμένο, γιατί δημιουργεί σχέσεις και συνθήκες που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από παραμύθι. Παράλληλα, στις 20/12 ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη και περνά στον Αιγόκερω, τερματίζοντας μια δύσκολη διέλευση που σε ταλαιπώρησε τα τελευταία δύο χρόνια. Πλέον, σε θετική γωνία με το ζώδιό σου, σου φέρνει ανταμοιβές για τις προσπάθειές σου και σε βοηθά να υλοποιήσεις τα όνειρά σου…
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email