Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26/2ΚΡΙΟΣ
Φίλε μου Κριέ, να προβείς σε προσεγγίσεις, οι πράξεις σου θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, σε συμβουλεύω να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις ερωτικά. Προχώρα σε προτάσεις και εξομολογήσεις, θα κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που στοχεύεις. Αν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στον ορίζοντα, θα εμφανιστεί ένα προς το τέλος της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο.
Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προσοχή στη στάση σου, θα είναι επικίνδυνα αντιδραστική. Θα σου προκύψει ανάγκη για ανεξαρτησία, απαιτητική θα είναι η συμπεριφορά σου, ριζοσπαστικές αλλαγές θα επιδιώξεις μέσα στη σχέση σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες, τα πολλά νεύρα θα φέρουν εντάσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα βγάλει στην επιφάνεια την ελκυστικότητα και τη θερμότητά σου, μην περιορίσεις τις ερωτικές σου εκδηλώσεις.
Μεθοδική θα είναι η στάση σου, θα βρεις τρόπο να επανορθώσεις για τα λάθη σου, με την τακτική που θα εφαρμόσεις, θα καταφέρεις να καταλαγιάσεις το θυμό ή την ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας η απόσταση σας λαμβάνει τέλος, η επιχειρηματολογία σου και οι διπλωματικές σου υποσχέσεις, θα ανοίξουν δρόμο επανένωσης.
Από τη μια η γοητεία σου, από την άλλη ο θερμός σου λόγος, θα καταφέρεις να το εντυπωσιάσεις το γοητευτικό πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου. Εύστοχος θα είναι ο τρόπος προσέγγισής σου, θα εντυπωσιαστεί από την ευγενική και άμεση πολιορκία σου. Με λίγα λόγια, μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να κατακτήσεις άτομο, που θα θελήσει μαζί σου σταθερή σχέση.
Συγκρατημένη και αποτελεσματική θα είναι η συμπεριφορά σου, αυτή τη φορά θα το καθοδηγήσεις το ταίρι σου. Για ένα συγκεκριμένο θέμα που είχε αρνητική στάση και δημιουργούσε εμπόδια, τώρα αλλάζει γνώμη, οι τεκμηριωμένες σου απόψεις θα σε βοηθήσουν να λάβεις το ‘‘ναι’’, που εδώ και καιρό περιμένεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, με επιτυχημένο τρόπο θα προβάλεις τον εαυτό σου και γενικά την εικόνα σου, θα κατάφερες να εντυπωσιάσεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Οικειότητα, έλξη και ερωτισμός θα αναπτυχτεί μεταξύ σας, αυτό το άτομο θα έχει ευγενική συμπεριφορά, προσιτή στάση, σε διαβεβαιώνω πως δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Προχώρα άφοβα χωρίς ανασφάλειες, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σας ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού.
Πεισματική θα είναι η στάση σου, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Θυμήσου πως το καθετί έχει το μέτρο και τα όρια του, αν τραβήξεις την κατάσταση στα άκρα θα πέσεις σε αδιέξοδο. Σε περίπτωση που ήδη έχεις εγκλωβιστεί σε μια αδιέξοδη σχέση, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τη δίοδο που θα τερματίσει την αρνητική σου πορεία, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από ασφυκτικές καταστάσεις.
Συγκαταβατικότητα και ερωτισμό θα εκδηλώσεις, στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να επανασυνδεθείς με το ταίρι σου. Αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας και επειδή θα αποδειχτεί πως είναι δυνατά, γι’ αυτό θα καταφέρετε λύσετε τις διαφορές σας, θα ταχτοποιεί το ζήτημα που σας χώρισε. Εκτοπίζεται ο εγωισμός, τώρα θα εστιάσετε στην έλξη σας και θα σας βγει σε καλό.
Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να σε εντυπωσιάσει, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς από τις πρώτες σας επαφές. Το παρουσιαστικό του θα είναι ελκυστικό, η προσωπικότητα του οικεία, θα πιαστεί στα δίχτυα της γοητείας σου. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις, θα το ερωτευτείς, ξεκινάτε μαζί σχέση μακροχρόνιας πορείας.
Μια χαρά θα πάει η εβδομάδα σου, φίλε μου Ταύρε, η τρυφερότητα και ο αισθησιασμός σου θα προσκολλήσουν επάνω σου το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να σου φανερώσει ένα είδος εξάρτησης. Μεταξύ σας θα υπάρξει εμπιστοσύνη, θα γίνουν πράξεις αγάπης, είναι πολύ πιθανό να ανοιχτεί συζήτηση μελλοντικής δεσμευτικής εξέλιξης.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα πάνω σου θα πάρεις, φίλε μου Δίδυμε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα δώσει δυναμισμό στη στάση σου. Τώρα θα σε πιάσει το ασυγκράτητο και το ασυνήθιστο, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Ένα καινούργιο άτομο θα πλησιάσεις, δε θα απογοητευτείς ούτε θα απογοητεύσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο ξεκινάς ερωτική σχέση, που αυτή τη φορά η κατάληξη θα είναι διαφορετική απ’ τις προηγούμενες.
Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις, πρώτα ψυχικά και ύστερα ερωτικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα βρεθεί λύση σε ζήτημα που τον τελευταίο καιρό δημιουργούσε εμπόδια στην περεταίρω εξέλιξή σας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς.
Προσπάθησε να σταθεροποιηθείς στις επιθυμίες σου, στην παρούσα φάση αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να φέρει μπέρδεμα και όχι ξεκαθάρισμα. Τα λόγια σου θα είναι αντιφατικά, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι.
Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, δεν αποκλείεται να παθιαστείς και να οδηγηθείς προς νέα ερωτική κατεύθυνση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα θελήσεις από την αρχή να το κερδίσεις, από την πρώτη σας συνομιλία θα νιώσεις δυνατή έλξη. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τις διαθέσεις και τους στόχους σου, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να χαράξεις νέα ερωτική πορεία.
Μια θα θέλεις εκείνο, μια θα θέλεις το εντελώς αντίθετο, κάπου θα χαθεί το μέτρο και ο έλεγχος. Πρόσεξε να μην μπερδέψεις το ταίρι σου και οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα. Σταθεροποίησε τα αισθήματά σου, δείξε αυτό που πραγματικά νιώθεις, αν υπάρχει κάτι μέσα στη σχέση σου που σε ενοχλεί, διατύπωσέ το ξεκάθαρα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις το κάτι διαφορετικό. Θα αναζητήσεις καινούργια ερωτική αρχή, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα. Το ελκυστικό σου στυλ θα κάνει εύκολη την προοπτική της νέας γνωριμίας. Στο τέλος της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, ένα ερωτεύσιμο πρόσωπο με θερμό τρόπο θα σου δείξει την έλξη του.
: Φιλέ μου Καρκίνε, πρόσεχε να μην τα μπέρδεψες τα πράγματα και βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέσης σου. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να εναντιωθείς, να επαναστατήσεις, επιθυμία σου θα είναι να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, ευέξαπτες θα είναι οι αντιδράσεις σου, το νου σου να μην πέσεις σε υπερβολές.
Καλά έκανες και κράτησες στάση αναμονής, το πρώην ταίρι σου θα σε πλησιάσει, θα σε ικανοποιήσει η πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις. Με λογικό τρόπο θα προσπαθήσεις να σκεφτείς και θα τα καταφέρεις, αντισταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά θα είσαι σε θέση να πάρεις τη σωστή απόφαση.
Ένα εμφανίσιμο και καλοσυνάτο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου, θα βρει τρόπο να εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Με δυναμικότητα θα αντισταθείς στις ανασφάλειές σου, τολμηρή θα είναι η στάση σου, αυτό το άτομο θα καταφέρεις να το κερδίσεις, θα μείνει για πολλά χρόνια στην ερωτική σου ζωή.
Ανησυχίες, φοβίες και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα δοθούν εξηγήσεις, υποσχέσεις και όρκοι. Τα λόγια που θα γίνουν μεταξύ σας θα είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα, ετοιμάσου, περνάς σε στάδιο ριζικών δεσμεύσεων.
ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και λίγο αργότερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ανιαρή στασιμότητα. Μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο, γοητευτικό θα είναι το στυλ σου, αεράτος ο τρόπος ομιλίας σου, πολύ γρήγορα θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένο ατόμου. Καταφθάνει στην ζωή σου πρόσωπο που θα δώσει νέα ώθηση στην ερωτική σου ζωή.
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και το Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προσοχή στις εξουσιαστικές αντιδράσεις και στις εγωιστικές ενέργειες, θα ελλοχεύει κίνδυνος υπερβολών και ακραίων πράξεων. Σε συμβουλεύω να μην παρατεντώσεις το σκοινί, οι εντάσεις και οι συγκρούσεις μέσα στη σχέση σου δε θα σου βγουν σε καλό. Προς το τέλος της εβδομάδας, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να συγκρατηθείς, θα καταφέρεις να βγάλεις τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου.
Κάπου θα μπερδευτεί η σκέψη σου, η αντίληψή σου θα είναι θολωμένη. Στην παρούσα φάση τα στοιχεία και οι πληροφορίες που θα έχεις, δε θα είναι αρκετές για να μπορέσεις να καταλάβεις τι σκέπτεται το πρώην ταίρι σου και τι ακριβώς θέλει να γίνει μεταξύ σας. Δε θα υπάρξει για την ώρα καμία ευκρίνεια, προσοχή στις προσωπικές σου εικασίες.
Καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, ωστόσο κάτι θα σε προβληματίσει, η συμπεριφορά του ίσως να σου δημιουργήσει κενά. Τη στάση του δε θα την νιώσεις απολύτως ξεκάθαρη, στο αρχικό στάδιο μάλλον θα διατηρήσεις επιφυλάξεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα, ο χρόνος θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις, να καταλάβεις και να βρεις την άκρη του νήματος.
Προσοχή να μη διαστρεβλώσεις την ουσία κάποιων ενεργειών που θα κάνει το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να κρατήσει μυστική μια συγκεκριμένη του πράξη, αλλά μη το πάρεις στραβά, δείξε εμπιστοσύνη στα αισθήματα που τρέφει για σένα. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί, φανερό ή μη, θα είναι υπέρ σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχει η εβδομάδα σου, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, δυναμικές και απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, θα τα παίξεις όλα για όλα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, ξεκινάς νέα ερωτική σχέση με τις καλύτερες προδιαγραφές. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα αφήσει τον ρομαντισμό σου να σε οδηγήσει σε θερμές εκδηλώσεις, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, η σκέψη σου και η κρίση σου θα είναι ώριμες. Στα μέσα της εβδομάδας λύνεις επίμαχα ζητήματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα επιθυμείς ηρεμία και γαληνή μέσα στη σχέση σου, καταφθάνουν ρομαντικές στιγμές ερωτισμού και αγάπης. Ήρεμη θα είναι η στάση σου, τρυφερή η ερωτική σου συμπεριφορά, θα απολαύσεις με τον πλέον κατάλληλο τρόπο την ασφάλεια του σταθερού δεσμού.
Φίλε μου Παρθένε, δε σε ξέχασε το πρώην ταίρι σου, σε σκέπτεται και θα επιστρέψει και πάλι στη ζωή σου. Θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου σε εντελώς ανυποψίαστη στιγμή, η συνομιλία που θα έχετε θα αναπτερώσει το ηθικό σου, το ραντεβού που θα σου προτείνει θα φέρει κατάληξη επανένωσης.
Καταφθάνει στη ζωή σου σταθερό ταίρι που θα αξίζει να το αγαπήσεις και να το εμπιστευτείς. Τα γεγονότα θα σταθούν στο πλάι σου, η τύχη θα σου φέρει την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο πρόσωπο. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με άτομο που σταδιακά και σταθερά θα γίνει μεταξύ σας μακροχρόνιος δεσμός.
Θα σε εκπλήξουν τα λόγια που θα ακούσεις από το ταίρι σου, ανοίγεται δρόμος δέσμευσης και επισημοποίησης. Θα ακούσεις πρόταση που θα σε κάνει να πετάξεις από χαρά, ευχάριστα γεγονότα θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα νιώσετε τυχεροί και ευνοημένοι.
ΖΥΓΟΣ
Αν νιώθεις πως έχεις αποδυναμωθεί και δεν υπάρχει όρεξη για προσεγγίσεις, να ξέρεις πως η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα σου αλλάξει τη διάθεση. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σου, τα γεγονότα θα σου δώσουν άνοιγμα προσωπικών επαφών, η δυναμική σου στάση θα στρώσει έδαφος για αρχή νέας ερωτικής σχέσης. Μεταξύ σας θα προκύψουν ουσιαστικές συναντήσεις, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σου.
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα οργανωθείς, θα σχεδιάσεις και θα αναδομήσεις τη σχέση σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, με τη διπλωματία και την ευστροφία σου θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις, που θα οδηγήσουν σε δεσμευτική κατάληξη.
Φίλε μου Ζυγέ, εσύ που προσφάτως χώρισες, θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια παύση, ένα είδος συναισθηματικής ξεκούρασης. Στην αρχή της εβδομάδας θα ξεκαθαριστούν δυο-τρία πραγματάκια ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου και από εκεί πέρα θα θελήσεις να απομονωθείς για να σκεφτείς και να ηρεμήσεις.
Δε θα την επιδιώξεις την νέα γνωριμία, μέσα στην εβδομάδα ίσως να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές και τις διαφόρων ειδών παρέες. Σε χώρο που κινείσαι πολύ συχνά, άτομο που ήδη γνωρίζεις θα κάνει την προσπάθεια να σε πλησιάσει. Θα καταλάβεις πως έχει θερμές ερωτικές βλέψεις για εσένα, σε συμβουλεύω να μην ανακόψεις την πορεία των εξελίξεων.
Συγκαταβατική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις, διαλλακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Στην παρούσα φάση αυτό που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ηρεμήσεις και να συνυπάρξεις με το ταίρι σου όσο γίνεται πιο ήρεμα και αρμονικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε μου Σκόρπιε, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα απελευθερωθούν οι διαθέσεις σου, θα την κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία και θα την κερδίσεις. Θα την κλέψεις την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, η ελκυστικότητά σου σε συνδυασμό με την τολμηρή σου στάση, θα σε ωθήσουν σε αυθόρμητες ενέργειες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα καταφέρεις να ξεκινήσεις καινούργια ερωτική σχέση.
Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να δημιουργήσεις εξουσιαστικές κόντρες, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σου εγωιστικές πράξεις. Καλό θα είναι να μην αποκτήσεις υπεροπτική ή εγωκεντρική διάθεση, προσπάθησε να προσεγγίσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογική διάσταση κάποιων καταστάσεων, για να μην υπάρξει αλλοπρόσαλλη εξέλιξη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, πλησίασε το ταίρι σου με αγάπη και συγκατάβαση, θα βρεις ανάλογη ανταπόκριση.
Μια τυχαία συνάντηση θα στρώσει έδαφος για να τα ξαναβρείς με το ταίρι σου. Η τύχη θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, έντονη ερωτική έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας. Θα αφήσετε πίσω σας τα εγωιστικά πείσματα, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως εσείς οι δυο δεν έχετε κανέναν λόγο να ζείτε χώρια.
Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, που θα έχει όλα τα προσόντα για να το ερωτευτείς. Θα είναι ταιριαστό στα ερωτικά σου γούστα, το παρουσιαστικό του ιδιαιτέρως ελκυστικό, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει θα σε αγγίξει αμέσως την καρδιά σου. Αυτό το άτομο θα καταφέρει να γίνει το άλλο σου μισό, εσείς οι δυο ξεκινάτε πορεία μακροχρόνιας αγάπης.
Ένα απρόοπτο συμβάν θα είναι η αιτία που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση. Καταλήγετε σε αποφάσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης, η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναισθηματική ικανοποίηση και χαρά που δε θα μετατραπεί σε απογοήτευση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα σε εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό ετοιμάσου, η εβδομάδα σου θα έχει έντονες ερωτικές εξελίξεις και εκπλήξεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα καταφέρεις να αποκτήσεις καινούργιο ερωτικό ταίρι, προμηνύεται γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών. Θα γνωριστείς με άτομο που θα νιώσεις έντονη ερωτική έλξη, θα γίνει σχέση μεταξύ σας, που θα εξελιχτεί σε δεσμό μακροχρόνιας πορείας.
Πείσματα και αντιδράσεις θα σου φέρει η Σελήνη στον Αιγόκερο και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Σου δίνω τη συμβουλή να μη υποπέσεις σε εγωιστικές κουβέντες ή ενέργειες, απόφυγε τις απειλές, οι υπερβολές δε θα σου επιφέρουν τίποτα το θετικό. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε ηρεμήσει, θα βρεις τις ισορροπίες σου, θα καταφέρεις να ισιώσεις τα στραβά και τα ανάποδα των προηγούμενων ημερών.
Σε πρόσωπο από τα παλιά θα επιστρέψει η καρδιά σου, το απρόοπτο τηλεφώνημα που θα λάβεις, θα αναποδογυρίσει αισθήματα και βλέψεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μεταξύ σας προσωπική συνάντηση, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί, θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ολοκληρώσετε μαζί αυτό που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση.
Σοβαρή θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό, ώριμης προσωπικότητας, αυτό το άτομο θα ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει για να σε κερδίσει.
Αυτά που θα μάθεις από το ίδιο σου το ταίρι θα σε καθησυχάσουν, μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις θα καταλάβεις τι είναι αυτό που σας απομακρύνει και τι είναι αυτό που σας κρατά ενωμένους. Από εδώ και πέρα θα είσαι σε θέση να ρυθμίσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, τώρα θα σταθεροποιηθούν αισθήματα και επιθυμίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα αναζητήσεις στο πλάι σου ένα σοβαρό ταίρι, που να μπορείς να το αγαπήσεις και να το εμπιστευτείς. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα της σταθερής σχέσης. Σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν γοητευτικό άτομο, οικείας προσωπικότητας.
Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση, που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και τακτοποιημένο μέλλον. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, το ταίρι σου θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, δεν αποκλείεται να στρωθεί έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Σε συμβουλεύω να εκδηλώσεις τον ερωτισμό σου, θα βρεις θετική ανταπόκριση.
Αν έχεις αποφασίσει πως θέλεις επανασύνδεση, τότε μην κάθεσαι καθόλου, βγες μπροστά στα γεγονότα χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις. Το ταίρι σου βρίσκεται σε αναμονή, περιμένει τις δικές σου κινήσεις, τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να το εκπλήξεις και να το ξανακερδίσεις. Κάνε το βήμα να τηλεφωνήσεις, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που επιθυμείς.
Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αυτή η γνωριμία θα σε βοηθήσει να διαγράψεις και να ξεχάσεις το παρελθόν σου. Αν δείξεις την έλξη σου και αν αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει, με σιγουριά σου λέω πως θα σου βγει σε καλό. Θα υπάρξει θετικό και απρόσμενο αποτέλεσμα, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης, με κατάληξη που θα καταφέρει να σε ανανεώσει.
Αν θέλεις να τουμπάρεις ή να καθοδηγήσεις το ταίρι σου, καλό θα είναι να το κάνεις με τρόπο διπλωματικό και μελετημένο. Έχεις την εξυπνάδα και την δυνατότητα να κατευθύνεις τις καταστάσεις, αν κινηθείς με μεθοδικό τρόπο θα φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, θα δοθεί η λύση που εσύ θα προτείνεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα προσδώσει μια αεράτη και απελευθερωμένη όψη στην εικόνα σου, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι έντονη. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που θα το ερωτευτείς και θα σε ερωτευτεί.
Διακυμάνσεις θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα εναντιωθείς στο ερωτικό σου κατεστημένο. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα σε πιάσει ξαφνικά το αντιδραστικό και το ασυμβίβαστο, προσοχή στις ακρότητες. Καλό θα είναι το ταίρι σου να μη χαρακτηρίσει τη στάση σου εγωιστική, προσπάθησε να αποφύγεις την ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, επαναστατικές θα είναι οι αποφάσεις σου.
 Μοιραία θα είναι η αντάμωση που θα έχεις με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Η χαρά και η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη, μην ανακόψεις τον ενθουσιασμό σου, οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν. Από την αρχή της συνομιλίας σας τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά, εσείς οι δυο θα επανασυνδεθείτε και θα δεσμευτείτε!
Καρμική θα είναι η νέα γνωριμία που θα προκύψει και θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς σε χώρο που θα προκύψει μοιραία συνάντηση, θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα νιώσεις πως εσείς οι δυο θα χαράξετε μακροχρόνια πορεία αγάπης.
Χαρά θα πάρεις και εσύ και το ταίρι σου. Θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε, καταφθάνουν δεσμευτικά γεγονότα. Οι προσδοκίες σου θα βρουν άμεση ικανοποίηση, περνάς σε καινούργιο ερωτικό στάδιο, τώρα θα πάρεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Καταφθάνουν αισιόδοξα και ευτυχισμένα συμβάντα, θα νιώσεις ασφάλεια και ολοκλήρωση.
ΙΧΘΕΙΣ
Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, ερωτική θα είναι η στάση σου, ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, δυναμικές οι προσεγγίσεις σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το ανιαρό και το στάσιμο, το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου θα έχει την επιθυμία να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Στην επιλογή σου θα είναι αν θα αποκτήσεις σταθερό δεσμό ή αν θα δεις αυτή τη νέα γνωριμία σαν μια απλή ερωτική περιπέτεια.

Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δε θα είσαι σε θέση να ανεχτείς πιέσεις, αν το ταίρι σου προσπαθήσει να σε κατευθύνει, θα βρει από πλευρά σου έντονες αντιδράσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, αυτό που θα θελήσεις από τη σχέση σου θα είναι έλξη, άνεση και απελευθέρωση, οι σοβαρές συζητήσεις δε θα είναι μέσα στα πλάνα σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη δε θα λείψουν τα αισθήματα αγάπης, η εβδομάδα σου θα κλείσει ήρεμα και ειρηνικά.
Στα μέσα της εβδομάδας θα επανασυνδεθείς με το ταίρι σου, η ξεκάθαρη συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα γεφυρώσει τις καρδιές σας. Αυτή τη φορά θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, έρχεται συμφιλίωση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Η επανένωσή σας θα δώσει διαφορετική μορφή στη σχέση σας, οι από εδώ και πέρα κινήσεις σας θα είναι δεσμευτικές.
Σε φιλικό και οικείο περιβάλλον θα προκύψει νέα γνωριμία, το πρόσωπο που θα σου συστήσουν θα το συμπαθήσεις, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Πολλά κοινά στοιχεία θα έχετε εσείς οι δυο, τα βασικότερα θα είναι γοητεία, ειλικρίνεια και διάθεση για σταθερή σχέση. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, καταφθάνει έναρξη δεσμού.
Τερματίζουν οι εντάσεις, κλείνουν τα αδιέξοδα, έρχονται ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές υποσχέσεις. Το ταίρι σου θα σου κάνει πρόταση σοβαρή και ώριμη, που αν τη δεχτείς, θα μπεις σε πορεία δέσμευσης, θα αποκτήσει η ζωή σας ουσιαστικό νόημα.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email