Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εβδομαδιαίες 12-18/6


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Κριέ, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, μετέπειτα στον Κριό, και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, το συναρπαστικό θα κυνηγήσεις, θα βγεις ραντεβού με πρόσωπο ελκυστικό που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς από την πρώτη ματιά. Θα ρισκάρεις χωρίς αναστολές, δεν θα φοβηθείς το αβέβαιο, θα νιώσεις τη δύναμη να χαράξεις νέα ερωτική πορεία και όπου σε βγάλει. Σε ασυνήθιστες ενέργειες θα σε ωθήσει ο καινούργιος σου έρωτας, αυτό το άτομο να σου δημιουργήσει αισθήματα πάθους.
Σε σχέση. Με θερμό και ρομαντικό τρόπο θα πλησιάσεις το ταίρι σου, θα καταφέρεις να διεισδύσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογία του. Οι επαφές σας μέσα στην εβδομάδα θα είναι θερμές και ερωτικές, ωστόσο στα μέσα του εξαημέρου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, θα υπάρξουν απρόσμενες ή ανυποψίαστες αποκαλύψεις που ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια την κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ελευθερώσει από τυχόν συναισθηματικές εξαρτήσεις.
Επανασύνδεση. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, το απρόοπτο τηλεφώνημα που θα λάβεις θα σου φέρει έκπληξη και ενθουσιασμό. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μεταξύ σας προσωπική συνάντηση, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ολοκληρώσετε μαζί αυτό που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση.
Νέα γνωριμία. Σοβαρή θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό, ώριμης προσωπικότητας, αυτό το άτομο θα ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει για να σε κερδίσει.
Σχέση – Γάμος. Αυτά που θα μάθεις από το ίδιο σου το ταίρι θα σε καθησυχάσουν, μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις θα καταλάβεις τι είναι αυτό που σας απομακρύνει και τι είναι αυτό που σας κρατά ενωμένους. Απ δω και πέρα θα είσαι σε θέση να ρυθμίσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, τώρα θα σταθεροποιηθούν αισθήματα και επιθυμίες
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Ταύρε, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και στην πορεία η εμφάνιση της στον Κριό θα σου φέρει καινούργιες ερωτικές ευκαιρίες, τώρα θα είναι σωστή χρονική στιγμή να βγεις από την παθητικότητα και να αναλάβεις δράση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, θα δεχτείς να συνεχίσεις τις επαφές σου με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωριστείς. Η απόφαση σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα σου βγει σε καλό.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο έρχονται νέα ενδεχόμενα μέσα στη σχέση σου, ωστόσο με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο η σκέψη σου θα δημιουργήσει ανασταλτικούς παράγοντες που θα σε δυσκολέψουν να πάρεις μια καθοριστική απόφαση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα υπάρξει αγάπη, συνεννόηση και συντροφικότητα. Με τη Σελήνη στον Κριό, από κοινού θα προχωρήσετε σε ενέργειες που θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. 
Επανασύνδεση. Επανένωση θα προκύψει με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, στην συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας θα ακουστούν αισιόδοξα και ερωτικά λόγια που θα ανατρέψουν την αρνητική σας κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα αναθερμάνουν τα μεταξύ σας αισθήματα, ξεκινάτε δεύτερο γύρο αγάπης που αυτή τη φορά θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια.
Νέα γνωριμία. Τυχερή θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε ενθουσιάσει. Αν κινηθείς αυθόρμητα και αφήσεις περιθώριο να σε πλησιάσει τότε το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο, προμηνύεται σταθερός δεσμός μελλοντικών προδιαγραφών, δεν αποκλείεται αυτό το πρόσωπο να γίνει το μόνιμο σου ταίρι.
Σχέση- γάμος. Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η σταθερή σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης ή επισημοποίησης, ανοίγεται πορεία δέσμευσης
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου και οι επιθυμίες σου, μέσα στην εβδομάδα θα φλερτάρεις, θα βρεις τρόπο να πλησιάσεις το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ενισχύσουν τη δυναμική και δραστήρια πλευρά του χαρακτήρα σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας παίρνεις την απόφαση να ξεκινήσεις νέο ερωτικό κύκλο με ολοκαίνουργιο πρόσωπο.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως άλλα να συμβαίνουν και άλλα να καταλαβαίνεις, προσοχή να μην επισκιάσουν την αντίληψη σου αρνητικές αναμνήσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τη σκέψη σου, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από ψυχολογικά συμπλέγματα. Στο τέλος του επταήμερου με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αισιόδοξη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να ανανεωθείτε.
Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα στη συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης, ωστόσο η στάση σου ίσως να είναι κάπως απόμακρη, κατά πασά πιθανότητα θα αρνηθείς να δώσεις άμεση απάντηση. Αυτό που θα θελήσεις στην παρούσα φάση θα είναι ηρεμία και ψυχική ισορροπία.
Νέα γνωριμία. Η ανάγκη σου για εσωτερική απομόνωση και ψυχολογική ξεκούραση ίσως να σε ωθήσει στο να αδιαφορήσεις μπροστά στην καινούργια ερωτική πρόκληση που θα εμφανιστεί. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου δώσει άνοιγμα γνωριμίας, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη των γεγονότων.
Σχέση- γάμος. Στο τωρινό εξαήμερο αποστασιοποιημένη θα είναι η συμπεριφορά σου, σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσεις το ταίρι σου να σου προκαλέσει συναισθηματικές αναστατώσεις, συνειδητά θα αποφύγεις το άγχος και την πίεση. Προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις ξεκάθαρη στάση, καλό θα είναι να μην φερθείς με αδιαφορία ή απάθεια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Καρκίνε, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και στην συνέχεια στους Ιχθείς, θα ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή, η θετική και συγκαταβατική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, παίρνεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως ο τρόπος σκέψης σου είναι σωστός.
Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα ρομαντική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο θα αποφύγεις να μπεις σε σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος, ίσως να παγώσεις καταστάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σου. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να χαλαρώσεις, να περάσεις καλά και ευχάριστα με το ταίρι σου χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Ενδεχομένως να ακούσεις πρόταση για ταξιδάκι αναψυχής και ανανέωσης
Επανασύνδεση. Ευχάριστη ταραχή θα σου φέρει το ξαφνικό τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως η μεταξύ σας έλξη δεν έχει αλλοιωθεί, με την πρόταση που θα σου κάνει θα καταλάβεις πως η αγάπη σας είναι πολύ δυνατή και απολύτως αμοιβαία.
Νέα γνωριμία. Χαρά και ενθουσιασμό θα νιώσεις με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, τα συμβάντα θα τονώσουν την αισιοδοξία σου. Η διαίσθηση σου θα σου πει πως αυτό το άτομο δεν θα είναι περαστικό στη ζωή σου και όντως θα έχει δίκιο. Η γνωριμία σας θα πάρει ευχάριστη διάσταση, οι δυο σας θα διανύσετε πορεία αγάπης που θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.
Σχέση- γάμος. Έρχεται κάτι που προσμένεις εδώ και παρά πολύ καιρό. Ένα ζήτημα για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου, τώρα θα γίνει πραγματικότητα και θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα αναστατωθείς, θα εκπλαγείς, τα μαντάτα που σου έρχονται θα νιώσεις την ανάγκη να τα γνωστοποιήσεις
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Λέοντα, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο σου φέρνει ερωτικά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δύο προοπτικές, δύο πρόσωπα. Το ερώτημα που θα αναγκαστείς να απαντήσεις θα είναι νέα γνωριμία ή επανασύνδεση; Κίνηση επανένωσης θα κάνει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο, ίσως να μην είσαι σε θέση να επιλέξεις και να αποφασίσεις , απόφυγε τις βιαστικές πράξεις.
Σε σχέση. Στην αρχή της εβδομάδας κάπως κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, ωστόσο η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα ηρεμήσει την καρδιά σου, συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, στόχος σου θα είναι να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Ισορροπία και σταθερότητα θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, σε περίπτωση που στο προηγούμενο στάδιο υπήρξαν τσακωμοί ή άλυτα ζητήματα, τώρα λύνονται 
Επανασύνδεση. Ανανεώνεται η ψυχολογία σου, θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, η συνάντηση που θα προκύψει θα έχει ευχάριστο και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει οριστική επανένωση, εσείς οι δυο έχετε αμοιβαία αισθήματα που θα αποκαλυφθούν με εκδηλωτικό τρόπο.
Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα στην αρχή τυπική και μετά προσωπική. Θα το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και η διαίσθηση σου θα είναι απολύτως αληθινή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βγεις ραντεβού με άτομο που θα σου ανοίξει πορεία δεσμού.
Σχέση – Γάμος. Αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σου, όμορφη θα είναι η εβδομάδα σου, αν περιμένεις απάντηση ή αποτέλεσμα θα χαρείς θα υπάρξει θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που είσαι πολύ χρόνια με το πρόσωπο που αγαπάς, δεν αποκλείεται να ακουστεί εντελώς ξαφνικά πρόταση επισημοποίησης
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με ανανεωμένες επιθυμίες θα περάσεις σε ριζοσπαστικές ενέργειες, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε βγάλει από τη στασιμότητα , θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις την ερωτική σου τύχη. Η γοητεία σου δεν θα να περάσει απαρατήρητη, θα σε πλησιάσει ελκυστικό πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου. Πρόσχαρη και οικεία θα είναι η προσέγγιση του, αυτό το άτομο θα στοχεύσει μαζί σου στη σταθερή σχέση, κινήσου δυναμικά και αυθόρμητα.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και στη συνέχεια στους Ιχθείς, η εβδομάδα σου θα είναι ξέγνοιαστη και ερωτική, ανανεωμένα θα είναι τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Στο ενδιάμεσο των ημερών, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, καλό θα είναι να αποτρέψεις τη σκέψη σου από αρνητικά ή απαισιόδοξα σενάρια σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό συναισθηματική κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε ένα και το ταίρι σου. 
Επανασύνδεση. Οι πληροφορίες που θα λάβεις από το ίδιο το πρώην ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις την παρεξήγηση που σας χώρισε. Η εβδομάδα σου θα είναι ουσιαστική και ιδιαιτέρως αποκαλυπτική, οι μεταξύ σας επαφές θα κλείσουν με επανασύνδεση. Τολμηρή και ειλικρινής συζήτηση θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση, πολύ καλά θα κανείς και θα δώσεις τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί.
Νέα γνωριμία. Συμπαθητικό και γοητευτικό θα βρεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε συνομιλία, θα έχει άνετη και οικεία στάση, γρήγορα θα κερδίσει την καρδιά σου. Επιστράτευσε την ελκυστικότητα σου, μίλα αυθόρμητα, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης.
Σχέση – Γάμος. Αν συζητήσεις με ειλικρίνεια τότε θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος. Ένα γεγονός που θα είναι αποκαλυπτικό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις και αναλόγως να αποφασίσεις. Έρχονται ανατρεπτικές και αισιόδοξες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τον δεσμό σου.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Ζυγέ, ετοιμάσου μέσα στην εβδομάδα καταφθάνουν ευχάριστα και αισιόδοξα συμβάντα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και λίγο αργότερα η εμφάνιση της στον Κριό θα σου φέρει άνοιγμα για καινούργια σχέση. Ένα συγκεκριμένο άτομο παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε ερωτικό επίπεδο. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ακούσεις λόγια κολακευτικά και αποκαλυπτικά, δέξου το ραντεβού που θα σου προτείνει, ανοίγεται νέος ερωτικός ορίζοντας.
Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο προσοχή στις ανασφάλειες και τις φοβίες. Στα μέσα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, ηρεμία και χαλαρότητα θα υπάρξει στη σχέση σου, με το ταίρι σου θα νιώσεις αισθήματα αγάπης και αμοιβαιότητας. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Κριό ξεκινάτε καινούργια σχέδια, μια κοινή σας επιθυμία παίρνετε την απόφαση να την προχωρήσετε σε πορεία εκπλήρωσης, δεν αποκλείεται να αφορά δέσμευση ή επισημοποίηση.
Επανασύνδεση. Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, τώρα θα αναθερμανθούν παλιά ξεχασμένα αισθήματα. Η έκπληξη σου θα είναι μεγάλη, οι εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν, δεν αποκλείεται να πρόκειται για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που μέσα στην εβδομάδα η τύχη θα σε βοηθήσει να τον ολοκληρώσεις και να τον οδηγήσεις στο σημείο που εσύ θα επιθυμείς.
Νέα γνωριμία. Θα σε εντυπωσιάσει το ελκυστικό και καλοπροαίρετο πρόσωπο που θα βρει τρόπο να σου ανοίξει συζήτηση. Κατά πάσα πιθανότητα θα το ερωτευτείς, θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου, η συνομιλία σας θα γίνει σε ατμόσφαιρα θερμή και οικεία. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε μόνοι σε προσωπικό ραντεβού!
Σχέση- γάμος. Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης, τερματίζουν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ερωτισμός, εξομολογήσεις και αλληλοκατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Τώρα υποχωρεί ο εγωισμός, μεταξύ σας θα συμβούν πράξεις αγάπης, η πρόταση που θα ακουστεί θα είναι δεσμευτική
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση, θα στοχεύσεις στην νέα γνωριμία και όντως θα βρεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσεις. Με τη Σελήνη να καταφθάνει στους Ιχθείς και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς, οι ενέργειες σου θα είναι απελευθερωμένες ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα έχει σοβαρές βλέψεις για σένα, η έλξη θα είναι αμοιβαία.
Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τον ψυχολογικό σου κόσμο, συναισθηματισμό θα έχει η στάση σου, ο τρόπος που θα χειριστείς το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ζήσετε θερμές στιγμές έντονου ρομαντισμού. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, βασική σου επιθυμία θα είναι να δώσεις καινούργιο νόημα στη σχέση σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα σε οδηγήσουν σε σκέψεις συγκατοίκησης ή δέσμευσης.
Επανασύνδεση. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν τις αποφάσεις σου. Τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου ή όχι. Η συνάντηση που θα γίνει θα είναι καθοριστική, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα.
Νέα γνωριμία. Θα σε ξαφνιάσει το ερωτικό ενδιαφέρον που θα σου αποκαλύψει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από καιρό τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα, ωστόσο οι καταστάσεις ως τώρα δεν ήταν ευνοϊκές για να μπορέσει να περάσει σε ανάλογες εκδηλώσεις. Θα σε αιφνιδιάσουν τα λογία που θα ακούσεις, η απάντηση σου θα πρέπει να είναι άμεση.
Σχέση –Γάμος. Στην παρούσα φάση θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σε βγάλουν από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Ταχτοποιούνται ζητήματα αμφιβολιών, τώρα θα μπορέσεις να αντιληφτείς σωστά τις καταστάσεις, θα είσαι σε θέση να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Τοξότη θα σε ενθαρρύνει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, κοινωνική, προσιτή, και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα συνομιλήσεις, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να το ερωτευτείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, παίρνεις απόφαση να διαγράψεις παλιούς έρωτες και να βάλεις πλώρη για καινούργιους.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τώρα θα στοχεύσεις στην ανανέωση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, θερμή συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις. Στις δέκα οκτώ του μήνα με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η ανάγκη σου να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και να προχωρήσεις τον δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για προτάσεις μελλοντικής εξέλιξης
Επανασύνδεση. Το πρόσωπο που σκέπτεσαι, μέσα στην εβδομάδα θα σου αποδείξει εμπράκτως πως η έλξη που νιώθει για σένα είναι αδύνατον να παρατείνει τον χωρισμό σας. Θα σου κάνει ένα είδος θέρμης εξομολόγησης, δείξε αυτό που νιώθεις, στο χέρι σου θα είναι η επανασύνδεση σας.
Νέα γνωριμία. Ελκυστικό θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ερωτευτείς. Τώρα θα καταφέρεις να ξεχάσεις τα παλιά, να διαγράψεις οτιδήποτε αρνητικό ή αποτυχημένο είχε συμβεί στο παρελθόν σου. Πολύ καλά θα κανείς και θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί, τα αισθήματα θα είναι ειλικρινά, έντονα, και αμοιβαία.
Σχέση – Γάμος. Ερωτισμός και συγκατάβαση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τώρα θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική. Με ενθουσιασμό θα χειριστείς τα ευχάριστα απρόοπτα που θα προκύψουν. Στο κλείσιμο της εβδομάδας τα συμβάντα θα δημιουργήσουν στιγμές έντονης ερωτικής έλξης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Αιγόκερε, εσύ που αναζητάς νέο ταίρι, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προσεγγίσεις και να επιτύχεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ερωτευτεί, θα ανανεωθείς, αποκτά η ερωτική σου ζωή καινούργια νόημα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, με τη Σελήνη στον Κριό η αυτοπεποίθηση σου θα είναι ακμαία, αξιοποίησε τη γοητεία σου.
Σε σχέση. Τώρα θα χαλαρώσεις, θα αφήσεις στην άκρη σχέδια και οργανώσεις στρατηγικών κινήσεων. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, προσπάθησε να κατανοήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου με βάση τη λογική και όχι την καχυποψία. Προσοχή στις παραποιήσεις, διαστρεβλωμένα λόγια θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα διευρύνει τη σκέψη σου, αυτά που θα προτείνεις στο ταίρι σου θα γίνουν αποδεκτά.
Επανασύνδεση. Αν θέλεις να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ερωτικό σου ταίρι, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσεις . Η επανένωση θα έρθει κατόπιν δικών σου ενεργειών, κάνε το πρώτο βήμα είναι ώρα για δραστηριοποίηση. Πάρε την απόφαση να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, αν μιλήσεις με ειλικρίνεια θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς.
Νέα γνωριμία. Γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Σου δίνω τη συμβουλή να μην κρατήσεις δήθεν αδιάφορη στάση, η προσποίηση δεν θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Αν βρεις τρόπο να δώσεις το πράσινο φως, τότε ετοιμάσου αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε ραντεβού που θα φέρει έναρξη σχέσης.
Σχέση- Γάμος. Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου τότε κάνε το βήμα να τερματίσεις τον αρνητισμό, θα σου βγει σε καλό . Σου δίνω τη συμβουλή να μην το τραβήξεις άλλο το σκοινί, η κατάσταση θα εξελιχτεί ανάλογα με την κατεύθυνση που εσύ θα της δώσεις. Ουσιαστικά στην παρούσα φάση εσύ θα κρατάς τα ηνία, όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου ανοίξει τα φτερά, τώρα θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ερωτικές ιστορίες , θα αναζητήσεις το καινούργιο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό τολμηρή θα κάνουν τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου ανοίξει προοπτική νέας σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε αυτό το νέο ερωτικό ξεκίνημα δεν θα απογοητευτείς.
Σε σχέση. Αλλαγές θα εισχωρήσεις μέσα στη σχέση σου, στην αρχή της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, και στο κλείσιμο με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα αντισταθείς στη στασιμότητα, θα επαναστατήσεις με στόχο να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Κριό παίρνεις ριζικές αποφάσεις δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις. Η ανάγκη σου για αλλαγή και βελτίωση θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές ενέργειες θετικής κατάληξης
Επανασύνδεση. Με άμεσες πράξεις θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, τα λόγια που θα σου πει θα είναι ειλικρινά, σου δίνω τη συμβουλή να τα εμπιστευτείς. Η εξομολόγηση που θα σου κάνει θα στρώσει το έδαφος για επανασύνδεση. Αν γι αυτό το άτομο νιώθεις πραγματική αγάπη τότε καλό θα είναι να μην κλείσεις την πόρτα της καρδιάς σου.
Νέα γνωριμία. Το ευγενικό και αυθόρμητο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει δεν θα σε απογοητεύσει, αντιθέτως μάλιστα θα σου ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης. Αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά με καινούργιο πρόσωπο τότε δείξε το ενδιαφέρον σου, τα αισθήματα που θα νιώσεις γι αυτό το άτομο θα βρουν άμεση ανταπόκριση.
Σχέση – Γάμος. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δέσμευσης. Ένα τυχαίο και απρόσμενο γεγονός θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο για να εκπληρώσεις τα μελλοντικά σου όνειρα. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να μπεις σε πορεία επισημοποίησης ίσως και γάμου
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Υδροχόο ερωτικές διαστάσεις θα δώσεις στην καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Η ανάγκη σου για ανανέωση, αλλαγή και βελτίωση, θα σε βγάλει από αναστολές και επιφυλάξεις, ανοίγεις νέο ερωτικό κεφάλαιο με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και στην συνέχεια στον Κριό, θα σου δώσει τη δύναμη να δια γράψεις το παρελθόν, απεγκλωβίζεσαι από ανασφάλειες, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά.
Σε σχέση. Αρμονική θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή βρίσκεσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα στη σχέση σου και θα τα καταφέρεις . Στα μέσα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου, εσύ που έχεις χαλαρή σχέση περνάς σε στάδιο σοβαρού δεσμού. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη και ανανεωτική πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου
Επανασύνδεση. Με αλλαγμένο τρόπο σκέψης και κατόπιν ώριμων αποφάσεων το πρώην ταίρι σου θα σου ζητήσει επανασύνδεση. Έχει σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει, τα αισθήματα του είναι συνειδητοποιημένα, θα σου μιλήσει με σαφήνεια, θα βρει τρόπο να σου αποδείξει πως έχει καταλάβει τα λάθη που έγιναν απ πλευράς του.
Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ελκυστικό με ευγενική συμπεριφορά, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου από την πρώτη στιγμή που θα συνομιλήσετε. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις το απογοητευτικό παρελθόν σου.
Σχέση – Γάμος. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Θα εκπλαγείς από τι εξελίξεις, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν τυχόν εμπόδια, ανοίγεται προοπτική επισημοποίησης. Περνά η ερωτική σου σχέση σε σοβαρό πλέον στάδιο, οι αποφάσεις που θα πάρεις εσύ και το ταίρι σου θα οδηγήσουν σε σταθερό και ασφαλές μέλλον


go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email