Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εβδομάδα 19 έως 25 Ιουνίου 


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ερωτεύσιμη θα είναι παρουσία σου, ερωτική θα είναι η αύρα σου, θα τραβήξεις τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ο τρόπος προσέγγισης του θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία που θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού. Αυτή τη φορά θα κινηθείς με στόχο τον σταθερό δεσμό.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Ταύρο και στο κλείσιμο του επταήμερου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα προσκολληθείς στο ταίρι σου, ερωτική και θερμή θα είναι η στάση σου, θα ξεκλειδώσεις τα αισθήματα σου. Η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, δεν θα υπάρξουν εγωισμοί και κόντρες, πράξεις αγάπης θα γίνουν και από εσένα και από το ταίρι σου. Τώρα αυτό που θα έχει σημασία για εσάς θα είναι η σταθερότητα και τα αληθινά αισθήματα
Επανασύνδεση. Αν κάνεις το βήμα να επανασυνδεθείς σε συμβουλεύω η απόφαση σου να είναι συνειδητοποιημένη και όχι παρορμητική. Σε περίπτωση που τα αισθήματα σου για το πρώην ταίρι σου είναι μπερδεμένα ή αδύναμα τότε σκέψου πολύ καλά πριν δράσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.
Νέα γνωριμία. Στόχος σου θα είναι το νέο ερωτικό ξεκίνημα και η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σου. Με αποφασιστικό τρόπο θα διαγράψεις τα παλιά, κλείνεις την πόρτα στο παρελθόν και ταυτόχρονα ξεκινάς καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, οι εξελίξεις θα σε ανανεώσουν.
Σχέση - Γάμος. Μπερδεμένος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, η στάση σου θα είναι αλλοπρόσαλλη, μάλλον δεν θα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και αναζητάς. Σε περίπτωση που νιώθεις πιεστικές τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου καλό θα είναι να κάνεις την προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου και με το ταίρι σου τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι επιβάλλεται να αλλάξει.δείτε
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό και εμπιστεύσιμο. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεων σου. Μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο την δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και τακτοποιημένο μέλλον. Το ταίρι σου θα εκτιμήσει τις διαθέσεις σου, θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Ήρεμη θα είναι η εβδομάδα σου, απόλαυσε την ισορροπία και τον ερωτισμό που θα υπάρξει
Επανασύνδεση. Συγκρατημένη θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις ανυπόμονες και βιαστικές κινήσεις, θα είσαι σε θέση να ελέγξεις και να κουμαντάρεις την παρορμητικότητα σου. Το πρώην ταίρι σου ενδεχομένως να στα πει κάπως μπερδεμένα, δε θα σε πείσουν οι αόριστες υποσχέσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα.
Νέα γνωριμία. Παρά το ότι θα σε εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο θα συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου, θα επιλέξεις το επίγειο έδαφος και όχι τα ουράνια συννεφάκια. Τα γεγονότα θα είναι θετικά, θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε, η θερμή σας κουβέντα θα ανοίξει προοπτική προσωπικής συνάντησης.
Σχέση – Γάμος. Συγκαταβατική και ειρηνική θα είναι η στάση που θα κρατήσεις απέναντι στο ταίρι σου, θα επιδιώξεις ισορροπία και θα την πετύχεις. Η σοβαρή και ειλικρινής τοποθέτηση σου θα φέρει αλλαγές στις συνθήκες της σχέσης σου, με αναλυτικές συζητήσεις τακτοποιείτε ζητήματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη.δείτε
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου καταφθάνει καινούργια γνωριμία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την ερωτική σου ζωή, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα θελήσει να κάνει μαζί σου σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, οι αποφάσεις σου θα είναι σοβαρές και όχι επιπόλαιες, τα γεγονότα θα σε ικανοποιήσουν, δεν θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη στον Ταύρο ήρεμα και ερωτικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο στην πορεία με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, κάτι θα αναποδογυρίσει στη σκέψη σου, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου. Προσοχή σε πειρασμούς ή προκλήσεις που θα μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη διάρκεια της σχέσης σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα στρέψει τις βλέψεις σου στην σταθερότητα, θα ισορροπήσεις συναισθηματικά.
Επανασύνδεση. Θα βρεις τον τρόπο να κατευθύνεις τις εξελίξεις, τα συμβάντα θα σου δώσουν το άνοιγμα που αν το αξιοποιήσεις τότε η επανασύνδεση θα είναι ζήτημα ωρών. Πέρνα σε άμεσες προτάσεις, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι θετικές, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε εμπιστευτεί θα σου δώσει την δεύτερη ευκαιρία που αναζητάς.
Νέα γνωριμία. Ακμαίο θα είναι το ηθικό σου, έντονη η αυτοπεποίθηση σου, αεράτο το στυλ σου, θα βάλεις στόχο να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δεν θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.
Σχέση – Γάμος. Από την μια η δυναμικότητα σου από την άλλη η γοητεία σου θα καταφέρεις να φτάσεις στον σκοπό σου. Αν θέλεις δέσμευση ή επισημοποίηση θα την κερδίσεις, θα γίνει αυτό που επιθυμείς, θα έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς, θα φτάσεις στο επιθυμητό σημείο.δείτε
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Σταθερό ταίρι θα αναζητήσεις φίλε μου Καρκίνε. Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιο σου και στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιο σου θα εστιάσεις σε χαρακτήρες ανθρώπων που να μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια και σταθερή αγάπη. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, θα σου ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, βάλε κάτω τα υπέρ και τα κατά και πάρε τη σωστή απόφαση, θα χαρακτηρίζεσαι από διορατικότητα και σωστή διαίσθηση.
Σε σχέση. Με συναισθηματισμό και ανάγκη για ασφάλεια θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ταύρο θα εκδηλώσεις την αγάπη σου, θα αναζητήσεις ηρεμία, θα διοχετεύσεις τον ερωτισμό και την συγκαταβατικότητα σου. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αρχίσεις να προγραμματίζεις και να σχεδιάζεις για το μέλλον. Ότι σκεφτείς να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθεί, αρκεί να μην κάνεις το λάθος και εγκαταλείψεις τα όνειρα σου.
Επανασύνδεση. Ένα τυχαίο συμβάν θα σου ανοίξει δίοδο προσέγγισης, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πλησιάσεις το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου, δεν πρέπει να αδρανήσεις, αυτή τη φορά οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες σου.
Νέα γνωριμία. Σε παροτρύνω να το πλησιάσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου , η προσέγγιση σου δεν θα καταλήξει στο κενό. Θα σου δοθεί το τυχερό άνοιγμα που θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, μην αφήσεις τα γεγονότα να σε προσπεράσουν.
Σχέση – Γάμος. Άσε στην άκρη τις εγωιστικές διαθέσεις, εστίασε στα αισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου και πέρνα στις προτάσεις που από καιρό σκέπτεσαι. Εσύ θα κρατάς τον έλεγχο της σχέσης σου, στην παρούσα φάση από εσένα θα εξαρτηθεί η πορεία των γεγονότων , οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι θετικές.δείτε
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Ερωτική και συναισθηματική θα είναι η στάση σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, το στυλ και η εμφάνιση σου θα είναι ελκυστική έως και ακαταμάχητη. Ένα όμορφο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού και με ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης!
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό ελεύθερα θα εκφράσεις στο ταίρι σου αυτό που αισθάνεσαι και σκέπτεσαι. Οι προτάσεις που θα κάνεις θα γίνουν αποδεχθείς, σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους δεν αποκλείεται να προκύψουν σχέδια για ταξιδάκι. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός σου, θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης
Επανασύνδεση. Θαμπό θα είναι το τοπίο, μέσα στην τωρινή εβδομάδα ίσως να μην καταφέρεις να καταλάβεις ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις που έχει για σένα το πρώην ταίρι σου. Θα υπάρξει επικοινωνία μεταξύ σας, ωστόσο η κατάσταση δε θα είναι ξεκάθαρη, για την ώρα μην κατασταλάξεις άποψη, το τελικό αποτέλεσμα θα δοθεί στο επόμενο στάδιο.
Νέα γνωριμία. Ενδεχομένως να μην είναι ξεκάθαρα τα αισθήματα που θα νιώσεις για το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ναι μεν θα σου τραβήξει την προσοχή η εξωτερική εντυπωσιακή εμφάνιση που θα διαθέτει, ωστόσο την προσωπικότητα του ίσως να μην την αισθανθείς ταιριαστή με τη δική σου. Άφησε τα γεγονότα να τρέξουν χωρίς βιαστικά συμπεράσματα.
Σχέση – Γάμος. Το νου σου να μην παρεξηγήσεις λόγια και καταστάσεις , εστίασε σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που νομίζεις πως θα δεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να ζηλέψεις το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κάποιος υπαρκτός λόγος. Εσφαλμένα θα υποψιαστείς, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις εντάσεις.δείτε
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη για προσεγγίσεις, απελευθερωμένη θα είναι η ερωτική του στάση. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες, θα πλησιάσεις πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέα ερωτική αρχή.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο ομαλότητα και θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, μειωμένα θα είναι τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, θα επικρατεί ηρεμία και ερωτισμός. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Καρκίνο και τη Νέα Σελήνη επίσης στον Καρκίνο, παίρνεις την απόφαση να επανορθώσεις για κάποιες εγωιστικές ή παρορμητικές πράξεις που συνέβηκαν από πλευράς σου στο διάστημα των προηγούμενων ημερών. Σε περίπτωση που προκλήθηκε με το ταίρι σου τσακωμός τώρα συμφιλιώνεστε
Επανασύνδεση. Θα σε ικανοποιήσουν οι υποσχέσεις που θα σου δώσει το πρώην ταίρι σου. Τα λόγια του από την αρχή θα είναι ξεκάθαρα, θα σου ζητήσει ευθέως συνάντηση και θα είναι για καλό σκοπό. Αποκαλυπτικά λόγια και θερμές εξομολογήσεις θα θερμάνουν τις καρδιές σας, θα γίνει ραντεβού που θα κλείσει με επανασύνδεση.
Νέα γνωριμία. Από την αρχή θα σου κινήσει το ενδιαφέρον το γοητευτικό πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσει μαζί σου. Η οικεία του στάση και ο θερμός τρόπος που θα σε φλερτάρει θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η απόφαση σου να ανταποκριθείς θα σου βγει σε καλό. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σου, θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε σε μακροχρόνιο δεσμό.
Σχέση- Γάμος. Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί η σχέση σου σε δέσμευση, μέσα στην εβδομάδα θα ακούσεις πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε κάνουν να νιώσεις εμπιστοσύνη, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.δείτε
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνουν δίπλα σου πρόσωπο που θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, θα σε κάνει να εμπιστευτείς και να ερωτευτείς. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά στους χώρους που θα κίνησε, μέσα στην τωρινή εβδομάδα δεν αποκλείεται να βρεις το ταίρι σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ελκυστική θα κάνει την παρουσία σου και επειδή θα έχεις έντονη τη διάθεση για νέο ερωτικό ξεκίνημα, οι πράξεις σου θα οδηγήσουν σε έναρξη σχέσης.
Σε σχέση. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Και στο ξεκίνημα και στο κλείσιμο να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα, ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σου . Θερμές ερωτικές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα ακουστούν εξομολογήσεις, αν περάσατε προσφάτως τσακωμό τώρα συμφιλιώνεστε, καταφθάνει ισορροπία στη σχέση σου. Είναι πολύ πιθανόν να δοθούν σοβαρές υποσχέσεις, οι αποφάσεις σας θα ανοίξουν μελλοντική πορεία.
Επανασύνδεση. Ο ερωτισμός και η έντονη έλξη θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου. Τίποτα δεν χάθηκε μεταξύ σας , τα αισθήματα σας είναι δυνατά δεν θα σας αφήσουν να συνεχίσετε χώρια. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης, θα υπάρξουν θερμές και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα ενισχύσουν την αγάπη σας.
Νέα γνωριμία. Κατά πάσα πιθανότητα θα σε ερωτευτεί το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, έντονη η γοητεία σου, σε διαβεβαιώνω πως οι εντυπώσεις που θα αφήσεις θα είναι οι καλύτερες. Η πρόσχαρη και εκδηλωτική του συμπεριφορά θα κερδίσουν την καρδιά σου. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου θα κάνεις ολοκαίνουρια ερωτική γνωριμία!
Σχέση – Γάμος. Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά και ερωτικά θα πορευτεί η εβδομάδα σου, με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από δω και πέρα πορεία σας .δείτε
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο σε συνδυασμό με ένα τυχαίο γεγονός θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου , τερματίζουν οι τυχόν απαισιόδοξες σκέψεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση, θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα για σταθερή σχέση.
Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και λίγο αργότερα η εμφάνιση του Ερμή στον Καρκίνο, ήρεμη και σταθερή θα κάνει τη συμπεριφορά σου, αυτή τη φορά δεν θα ανοίξεις πεδία ανώριμων συγκρούσεων. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις τη διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο παίρνεις σοβαρές και δεσμευτικές αποφάσεις που όλες θα σου βγουν σε καλό
Επανασύνδεση. Αναζωογόνησε και ανανεώνεσαι , το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου θα αποτελέσει αφετηρία νέας αρχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε, όμορφα λόγια και αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αγάπη σας, αφήνετε στην άκρη τους εγωισμούς και τις ανούσιες κόντρες.
Νέα γνωριμία. Από ένα τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε χώρο που εντελώς απρόοπτα θα προκύψει καινούργια γνωριμία. Από την αρχή τις συνομιλίας σας θα νιώσεις ενθουσιασμό , το γοητευτικό πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει θα κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά σου. Οι επαφές σας θα γίνουν συστηματικές, αυτό το πρόσωπο δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη σου αγάπη.
Σχέση – Γάμος. Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Αυτό που θα ακούσεις από το ταίρι σου θα σε ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να υπάρξει δεσμευτικό γεγονός, περνάς σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.δείτε
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Τοξότη, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και στο κλείσιμο της εβδομάδας η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα καταφέρουν να σε στεριώσουν με ταίρι. Πρόσωπο από το παρελθόν σου θα κάνει την εμφάνιση του, το τηλεφώνημα που θα λάβεις θα είναι καθοριστικό. Στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη, εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Η ανάγκη σου για σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία θα σε οδηγούν στις σωστές αποφάσεις.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, οι συζητήσεις με το ταίρι σου στόχο θα έχουν την ισορροπία και την ομαλότητα της σχέσης σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους δεν αποκλείεται να οργανώσετε ταξιδάκι αναψυχής. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενδυναμώνονται τα αισθήματα σας, τερματίζουν οι αμφιβολίες, θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς και να δεσμευτείς.
Επανασύνδεση. Όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση, μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Σε περίπτωση που ο χωρισμός σου ήταν άδικος τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν. Το πρώην ταίρι σου μετάνιωσε και θα στο δείξει με άμεσες πράξεις, θα κάνει το βήμα να τα ξαναβρείτε, θα σου δώσει δεσμευτικές υποσχέσεις που ουσιαστικά θα αποδεικνύουν την αγάπη που τρέφει για σένα.
Νέα γνωριμία. Ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος με τον οποίο θα σε φλερτάρει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Καταφθάνει γνωριμία που θα σε ανανεώσει ψυχολογικά, δείξε εμπιστοσύνη, ανοίγεται προοπτική σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.
Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που υπάρχουν τσακωμοί και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου τώρα θα δοθεί λύση. Αναιρούνται τα πικρά λόγια, συγγνώμη θα ειπωθεί μεταξύ σας. Τερματίζουν οι εγωιστικές ή παρατραβηγμένες αντιδράσεις, και οι δυο σας παίρνετε πίσω άδικες και αρνητικές κουβέντες.δείτε
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο με ερωτισμό θα ενισχύσει την αύρα σου, η αυτοπεποίθηση σου θα είναι έντονη, πολύ καλά θα κάνεις και θα ανοιχτείς ερωτικά. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βρεις τα κατάλληλα λόγια προσέγγισης. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξει ηρεμία και έντονος ερωτισμός, συγκαταβατική θα είναι η στάση σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ποικιλία θα αναζητήσεις, θα θελήσεις να βγεις από τη ερωτική σου ρουτίνα προσοχή στις ανώριμες ή παρορμητικές ενέργειες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου.
Επανασύνδεση. Ένα ανέλπιστο συμβάν θα σε ενώσει με το πρώην ταίρι σου, καταφθάνει επανασύνδεση και μάλιστα σε στιγμή που δεν θα την περιμένεις. Η πρώτη σας επαφή θα είναι ουσιαστική, θα ακούσεις αποκαλυπτικά λόγια που δεν θα τα πιστεύεις. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε, η κουβέντα σας θα είναι καθοριστική, θα ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις.
Νέα γνωριμία. Αμέσως θα το συμπαθήσεις το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, πολύ γρήγορα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σου. Οι αμήχανες και τυπικές κουβέντες θα μετατραπούν σε προσωπική συζήτηση. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως ερωτεύτηκες και πως είσαι σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης!
Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία που θα αλλάξει το ερωτικό σου κατεστημένο. Τώρα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, τα δεδομένα θα έχουν πλέον καινούργια βάση. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πράξη μια κρυμμένη σου επιθυμία. Θα πάρεις μεγάλη χαρά, έρχονται δεσμεύσεις.δείτε
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη στον Ταύρο ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του ένα πρώην ερωτικό σου ταίρι, στο χέρι σου θα είναι η τελική σας κατάληξη. Εσύ που θέλεις να διαγράψεις τα παλιά, η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στην αναζήτηση νέας γνωριμίας, στη γοητεία σου θα αγκιστρωθεί ένα εξίσου γοητευτικό πρόσωπο, που από την αρχή θα σε δει με μάτι σοβαρό. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις σταθερό ταίρι.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό το απελευθερωμένο σου σκεπτικό θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές αποφάσεις, θα θελήσεις να εναντιωθείς στην ανία και στο κατεστημένο σου, προσοχή στις υπερβολές. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε προστατέψει από σπασμωδικές κινήσεις και επιπόλαιες ενέργειες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα κάνεις την αυτοψυχανάλυση σου, θα καταφέρεις να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ισορροπήσεις.
Επανασύνδεση. Πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί μπροστά σου σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή. Αυτή η τυχαία συνάντηση καθώς και τα ιδιαιτέρως θερμά λόγια που θα ακούσεις, θα σε αιφνιδιάσουν, θα σε αναστατώσουν, στη δεύτερη επαφή σας που θα είναι ραντεβού, θα μπεις σε σκέψεις επανένωσης.
Νέα γνωριμία. Γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που για έναν συγκεκριμένο λόγο θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου. Ίσως να πιστέψεις πως η συνομιλία σας θα μείνει μόνο στα απλά τυπικά λόγια, ωστόσο τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν. Εσείς οι δυο πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε ραντεβού που θα έχει κατάληξη δεσμού.
Σχέση - γάμος. Απαλλάσσεσαι από πρόβλημα ή ζήτημα που σε έριχνε ψυχολογικά, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα συμβεί γεγονός που θα καταρρίψει εμπόδια και ταυτοχρόνως θα δοθεί άνοιγμα συγκατοίκησης ή δέσμευσης. Τερματίζουν αμφιβολίες ή αμφισβητήσεις, τώρα θα πειστείς και θα εμπιστευτείς.δείτε
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους δίλημμα θα προκύψει στην καρδιά σου. Νέα γνωριμία ή επανασύνδεση; Το καινούργιο πρόσωπο θα σου δημιουργήσει ενθουσιασμό και πρωτόγνωρα αισθήματα, το παλιό θα σου ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστή και ώριμη απόφαση.
Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα ηρεμήσει την καρδιά σου κατά συνέπεια και τη στάση σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα στόχος σου θα είναι να κατασταλάξεις και όχι να αναζητήσεις. Επιθυμία σου θα είναι να μην αλλάξουν τα δεδομένα μέσα στη σχέση σου, θα θελήσεις να διασφαλίσεις τα κεκτημένα. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ισορροπήσεις με το ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε επίσημη δέσμευση.
Επανασύνδεση. Λήγει η αναμονή σου, τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, τώρα εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς επανασυνδέεστε και περνάτε σε καινούργιο στάδιο. Στη συνάντηση που θα προκύψει μεταξύ σας θα συνεννοηθείτε, θα ξεκαθαρίσετε αισθήματα και συμβάντα, κατάληξη θα είναι το ξεκίνημα δεύτερης αρχής.
Νέα γνωριμία. Καρμικό και μοιραίο θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα σου συστήσουν, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς τα γεγονότα και κυρίως τα λόγια που θα ακούσεις. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς, θα το αγαπήσεις και θα σε αγαπήσει στον ίδιο βαθμό. Τυχερές θα είναι οι συμπτώσεις, ανοίγεται προοπτική καρμικού έρωτα, μακροχρόνιας αγάπης.
Σχέση - γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, δεσμευτική θα είναι η πρόταση που θα σου κάνει, ανοίγεται μελλοντικός ορίζοντας. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου κρατάει χρόνια δεν αποκλείεται η πρόταση που θα ακούσεις να αφορά επισημοποίηση, ίσως να γίνει αρραβώνας ή γάμος.δείτε
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email