Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εβδομαδιαίες,17-23 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Θα το ανανεώσεις το στυλ σου, η Σελήνη στον Ταύρο θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, ο Άρης στο Λέοντα δεν θα αφήσει την εικόνα σου να περάσει απαρατήρητη. Θα το τσακώσεις το επίμονο βλέμμα να σε κοιτάζει, θα είναι από πρόσωπο που δεν θα στοχεύει σε μια απλή ερωτική περιπέτεια. Αυτό το άτομο από την αρχή θα σου δείξει με τον δικό του θερμό και εκδηλωτικό τρόπο, πως θέλει κάτι όμορφο και ουσιαστικό μαζί σου, προμηνύεται έναρξη δεσμού.
Σε σχέση. Η εβδομάδα σου θα είναι ξέγνοιαστη, αισθησιακές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα εκδηλώσετε την αγάπη και την έλξη σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας φέρει ηρεμία και αρμονία, ο Ήλιος στον Λέοντα θα ανανεώσει τα μεταξύ σας αισθήματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα εσύ και το ταίρι σου ξεκινάτε κοινά σχέδια και μελλοντικούς προγραμματισμούς. Δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης
Επανασύνδεση. Καρμικά γεγονότα θα σε επανασυνδέσουν με το πρώην ταίρι σου, απρόσμενα συμβάντα θα σας φέρουν σε αντάμωση, έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Καταφθάνει επανένωση που θα έχει κατάληξη δέσμευσης, στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε πίσω πικρά λόγια, ξεκινάτε δεύτερο γύρο αγάπης.
Νέα γνωριμία. Ολοκαίνουργιο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σου καθημερινότητα. Καινούργια αγάπη θα σου ανοίξει πορεία για επιτυχημένο παρόν και μακροχρόνιο μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι, θα τα βρείτε, θα ερωτευτείτε, σου φανερώνω πως αυτό το άτομο δεν πρόκειται να σε κάνει να μετανιώσεις ή να απογοητευτείς.
Σχέση – Γάμος. Ετοιμάσου μέσα στο εξαήμερο θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σου επιθυμία, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα δέσμευσης. Γεγονότα πράξεις και πρόσωπα θα κινηθούν υπέρ σου, οι συνθήκες για σένα θα είναι ευνοϊκές και τυχερές. Διεκδίκησε με σταθερότητα τις επιθυμίες σου, δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι που αγαπάς, θα προκύψει αποτέλεσμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και στο κλείσιμο με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό και εμπιστεύσιμο. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές βάσεις, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεων σου. Μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση, θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς και να εξελιχτείς. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, το ταίρι σου θα εκτιμήσει τη συγκαταβατική σου στάση, θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Ισορροπείς συναισθηματικά, μπαίνει ο δεσμός σου σε πορεία μελλοντικής εξέλιξης.
Επανασύνδεση. Μη βιάζεσαι φίλε μου Ταύρε, θα είναι λάθος αν παρασυρθείς από το άγχος ή τις ανασφάλειες. Ο χωρισμός σου θα λήξει, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά, οι βιασύνες και οι πιέσεις θα φέρουν καθυστερήσεις και δυσκολίες. Για την ώρα δείξε ψυχραιμία , άσε τον χρόνο να κυλήσει, όλα θα ‘ρθουν στην ώρα τους.
Νέα γνωριμία . Θα καθυστερήσει η νέα γνωριμία, στην προκειμένη φάση ακόμα και να βρεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, οι ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν στο επόμενο στάδιο. Η συμβουλή μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθεί γιατί το άγχος θα σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις βεβιασμένες αποφάσεις.
Σχέση – Γάμος. Σε μια πρόταση ή επιθυμία σου θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις την απαισιοδοξία να σε πάρει από κάτω. Οι δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές, αν δείξεις καλλιεργημένη υπομονή και χαλαρότητα τότε θα δεις πως σταδιακά όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και στη συνέχεια με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξει άνοιγμα καινούργια γνωριμίας, όμως το θέμα είναι τι είδους σχέση θέλεις να αποκτήσεις. Μήπως αυτό που σε ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι οι περιστασιακές επαφές; Σε σκέψεις θα σε βάλει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ερωτευτείς, θα ενθουσιαστείς, όμως θα πρέπει να αποφασίσεις. Σε συμβουλεύω να κινηθείς με ειλικρίνεια, προσπάθησε να αποφύγεις τα μπερδέματα.
Σε σχέση. Σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί το ταίρι που διατηρείς δίπλα σου ή νιώθεις πως η σχέση σου βαδίζει προς το τέρμα, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις. Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στη σχέση σου, το ταίρι σου θα είναι σε θέση να αλλάξει πολλά προκειμένου να σε κρατήσει σταθερά στο πλάι του.
Επανασύνδεση. Θα το κάνουν το θαύμα τα αισθήματα σας, η αμοιβαία έλξη θα σε ενώσει με το ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σας φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο, οι εκδηλώσεις μεταξύ σας θα είναι ιδιαιτέρως θερμές. Αφήνετε πίσω σας τα εγωιστικά πείσματα, θα πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις.
Νέα γνωριμία. Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο που από την αρχή που θα το αντικρίσεις θα το ερωτευτείς. Θα είναι ταιριαστό στα γούστα σου με προσεγμένη εμφάνιση και ευγενική συμπεριφορά, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει θα σε αφοπλίσει. Αυτό το άτομο θα έχει τα προσόντα να γίνει το άλλο σου μισό, πες ‘ναι’ στην πρόταση που θα λάβεις.
Σχέση - Γάμος. Τερματίζουν οι τσακωμοί και οι διαφωνίες, ένα απρόοπτο συμβάν θα είναι η αιτία που θα ανοιχτεί μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με αποτέλεσμα όχι μόνο να βρείτε τη χρυσή οδό αλλά και να καταλήξετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναισθηματική ηρεμία και αμοιβαία εμπιστοσύνη
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και στα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιο σου, θα εστιάσεις σε χαρακτήρες ανθρώπων που να μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια και σταθερή αγάπη. Πρόσωπο από το παρελθόν σου θα κάνει την εμφάνιση του, θα σου ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, βάλε κάτω τα υπέρ και τα κατά και πάρε τη σωστή απόφαση. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό, αλλάζουν οι συνθήκες και τα δεδομένα.
Σε σχέση. Με συναισθηματισμό και ανάγκη για ασφάλεια θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα εκδηλώσεις την αγάπη σου, θα αναζητήσεις ηρεμία, θα διοχετεύσεις τη θετική σου αύρα. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα δυναμικά θα είναι τα σχέδια σου για το μέλλον. Πέρνα σε αποφασιστικές πράξεις, ωστόσο μη κάνεις το λάθος και βγάλεις πιεστική στάση, χαλιναγώγησε τάσεις ανυπομονησίας
Επανασύνδεση. Ένα ευχάριστο και εντελώς απρόοπτο γεγονός θα προκύψει, αν το αξιοποιήσεις καταλλήλως τότε θα βρεθείς αγκαλιά με το πρώην ταίρι σου. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αισιοδοξία και με ειλικρίνεια τότε η επανένωση θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη.
 Νέα γνωριμία. Ταιριαστό στην προσωπικότητα σου θα είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσεις. Από την αρχή που θα μιλήσετε θα νιώσεις έντονη συμπάθεια και κρυφή έλξη, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσετε επαφές και συναντήσεις. Δείξε το ενδιαφέρον σου, προμηνύεται σταθερή σχέση.
Σχέση - Γάμος. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, η τύχη θα είναι με το μέρος σου, μια επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα. Οι εξελίξεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχουν αίσια κατάληξη, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίη
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Λέοντα θα ενθουσιαστείς, θα εντυπωσιάσεις, και θα κατακτήσεις. Με τον Άρη και τον Ήλιο να εισέρχονται στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να γίνεις το επίκεντρο ενός συγκεκριμένου προσώπου. Το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις θα σε ερωτευτεί, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, εσείς οι δυο θα έχετε πολλά κοινά στους χαρακτήρες σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία και να την πας πολύ μακριά. Θα στοχεύσεις στο μακροχρόνιο δεσμό, η κατάληξη θα σε ενθουσιάσει.
Σε σχέση. Ανέμελη θα είναι η στάση σου, ερωτική η διάθεση σου, ναι μεν θα υπάρξει ζωηράδα στις κινήσεις σου, όμως δε θα έχεις την επιθυμία να ξεφύγεις από τα πλαίσια της σχέσης σου. Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο σου θα σου ανοίξει την όρεξη για φλερτ, ωστόσο τίποτα δεν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα σταθεροποιείται η πορεία του δεσμού σου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επισημοποιήσεις
Επανασύνδεση. Προσωπικά θα το πάρεις το θέμα της επανένωσης, περνάς σε δυναμική δράση, τώρα θα απαιτήσεις εξηγήσεις και άμεσα ξεκαθαρίσματα. Η αποφασιστική σου στάση θα φέρει επιτυχημένο αποτέλεσμα, θα καταφέρεις να βάλεις πράγματα και αισθήματα στη σωστή τους θέση.
Νέα γνωριμία. Θα το φλερτάρεις το γοητευτικό άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Ευγενική και διακριτική θα είναι η προσέγγιση σου, ναι μεν έμμεση, ωστόσο φανερά υποσχόμενη. Θετική στάση θα λάβεις, η συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας δεν θα κλείσει τυπικά ή φιλικά. Στο τέλος του εξαημέρου θα έχεις ραντεβού, ο δυναμικός σου χειρισμός θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα αρχή.
Σχέση - γάμος. Μπαστούνια θα τα βρει το ταίρι σου, αν φερθεί ανώριμα θα την πατήσει, αν αδιαφορήσει θα το μετανιώσει. Η δυναμική σου στάση και η απόφαση σου να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς, θα φέρει αλλαγές μέσα στη σχέση σου, θα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Η Σελήνη στους Διδύμους και ο ερχομός του Άρη στον Λέοντα θα σε βγάλουν στο κυνήγι της περιπέτειας και της ποικιλίας. Προσοχή η καρδιά σου ενδεχομένως να βρεθεί ανάμεσα σε ένα παλιό άτομο και σε μια καινούργια γνωριμία. Στα μέσα της εβδομάδας τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αποφασίσεις αν θέλεις επιστροφή στα παλιά ή έναρξη νέας πορείας με καινούργια αγάπη. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να πάρεις γρήγορες και άμεσες αποφάσεις.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη στον Ταύρο ηρεμία, ησυχία, τάξη και ασφάλεια θα αναζητήσεις, στόχος σου θα είναι να εξασφαλίσεις και διασφαλίσεις. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε ενισχύσει με ορθολογισμό, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο και μετέπειτα η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς στους στόχους σου, σταθερό θα είναι το μέλλον με το ταίρι που έχεις δίπλα σου
Επανασύνδεση. Την εμφάνιση του θα κάνει πρόσωπο από τα παλιά, σχέση που στο παρελθόν δεν ολοκληρώθηκε τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να την πάρεις και πάλι απ την αρχή. Στο χέρι σου θα είναι αν θα συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει, θα ακούσεις θερμά λόγια, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σου υποσχεθούν.
Νέα γνωριμία. Απρόοπτο συμβάν θα σου αποκαλύψει ένα κρυμμένο πρόσωπο. Ένα άτομο στριφογυρίζει στο περιβάλλον σου, σε βλέπει με μάτι θερμό, αλλά μάλλον εσύ ως τώρα δεν αντιλήφτηκες το παραμικρό. Θα σου φανερωθεί, δεν θα παραμείνει άλλο στο παρασκήνιο, θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή σου.
Σχέση – Γάμος. Το ταίρι σου θα σου δώσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει και τι είδους μελλοντικές βλέψεις έχει για τη σχέση σας. Τολμηρή θα είναι η συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, ειλικρινά λόγια θα σας βγάλουν από τυχόν προβλήματα, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη δύσκολες υποθέσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσεις δεσμευτική πρόταση.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Φίλε μου Ζυγέ, από την αρχή της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου. Ο ερχομός του Άρη στον Λέοντα δεν θα σε αφήσει να αδρανήσεις, θα κινηθείς γρήγορα και μεθοδικά, στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα κλειδώσει το θέμα επιτυχώς. Καταφθάνει έναρξη νέας σχέσης, η διάθεση σου να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά θα φέρει άνοιγμα μακροχρόνιου δεσμού.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο σύνεση και ωριμότητα θα έχει η στάση σου γεγονός που θα φέρει ισορροπία και ομαλότητα στη σχέση σου, δεν θα υπάρξουν ούτε διακυμάνσεις ούτε σκαμπανεβάσματα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε αποτρέψει από σπασμωδικές ή μη σκεπτόμενες κινήσεις. Ο τρόπος σκέψης σου θα είναι σοβαρός και ρεαλιστικός, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να βαδίσεις σταθερά με αγάπη και συναισθηματική ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις δέσμευσης.
Επανασύνδεση. Πρώην ταίρι σου θα στρέψει την καρδιά του προς εσένα. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει η αιτία για να συγχωρέσει λάθη, εσύ θα γίνεις η βασική σκέψη και επιθυμία του. Κάτι θα καταλάβει, κάτι θα συνειδητοποιήσει, πάντως το θέμα είναι πως θα σου τηλεφωνήσει με στόχο την επανένωση.
Νέα γνωριμία. Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να πρωταγωνιστήσει στην ερωτική σου ζωή. Στόχο θα έχει να σε κατακτήσει, να κερδίσει την σκέψη και την καρδιά σου. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βάλει όλα του τα δυνατά για να μπορέσει να καθιερωθεί δίπλα σου, θα σου ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.
Σχέση – Γάμος. Θα τον βρεις το τρόπο και τη σωστή τακτική, θα καταφέρεις να καλμάρεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα νερά σου. Από την μια η ελκυστική σου αύρα, από την άλλη η δυναμικότητα σου, με δημιουργικό τρόπο θα τα γυρίσεις όλα υπέρ σου. Περνάς σε στάδιο ηρεμίας και σταθερότητας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό του Άρη και του Ήλιου στον Λέοντα θα το κατακτήσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα ερωτευτείς. Θα την κλέψεις την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, η ελκυστικότητα σου σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για νέα γνωριμία θα σε ωθήσουν σε δυναμικές και αυθόρμητες προσεγγίσεις. Έξυπνα θα είναι τα λόγια σου, προσιτή η στάση σου, θα φτάσεις στο ξεκίνημα καινούργιας σχέσης. Οι εξελίξεις θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν.
Σε σχέση. Μπερδεματάκια θα φέρεις μέσα στη σχέση σου, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να σημειωθούν από την πλευρά σου εγωιστικές πράξεις. Επειδή θα ακουστούν από το ταίρι σου κάποια παράπονα, το νου σου να μην τα αντιμετωπίσεις αδιάφορα ή ειρωνικά, δεν θα σου βγει σε καλό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα καταφέρεις να κατανοήσεις την ψυχολογική διάσταση κάποιων καταστάσεων. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις στο ταίρι σου αισθήματα αγάπης και συγκατάβασης.
Επανασύνδεση. Σκοτεινή θα είναι η σκέψη σου, ίσως να αρχίσεις να τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα αλλά μη βιαστείς να κλείσεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Μη το βάζεις κάτω, θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, απλά αυτή τη στιγμή περνάτε μια θολή περίοδο που δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ανοίγετε δρόμος επανένωσης.
Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο προσοχή να μην σε θαμπώσει η ομορφιά του. Από την αρχή που θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε θα κολλήσει η καρδιά σου, πρόσεξε να μην υποπέσεις σε άτοπες εξιδανικεύσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με οδηγό τη λογική.
 Σχέση – Γάμος. Ελλοχεύει κίνδυνος να μεταφράσεις λάθος τα λόγια ή τις κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σου. Σκοτεινές καταστάσεις θα σε οδηγήσουν σε σκηνές ζήλιας, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σου. Ενδέχεται να παρεξηγήσεις, ερεύνησε πολύ καλά τα γεγονότα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και του Άρη στον Λέοντα, ελκυστική θα κάνουν την παρουσία σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις βλέμματα, εντυπώσεις και την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου. Θα προκύψει νέα γνωριμία, αυτό που θα νιώσεις θα είναι έλξη, πάθος, και εντυπωσιασμός. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις, η ένταση των αισθημάτων σου θα είναι δυνατή και θα δοθεί έκταση. Δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να στοχεύσεις στον σταθερό δεσμό.
Σε σχέση. Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε ωθήσει σε διπλωματικές και ειρηνικές ενέργειες. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον Ήλιος στο Λέοντα αγάπη και τρυφερότητα θα δείξεις στο ταίρι σου. Μέσα στο εξαήμερο δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη για ταξιδάκι απόδρασης. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από προβληματισμούς και ευθύνες, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστείς στο ταίρι σου με εισιτήρια ακτοπλοϊκών στο χέρι. 
Επανασύνδεση. Τα λόγια που θα σου πει το πρώην ταίρι σου στην αρχή ίσως να σε ταράξουν συναισθηματικά. Ενδεχομένως να νιώσεις πως απείλησε από οριστικό χωρισμό, ωστόσο μην αγχωθείς, η υπόθεση σας θα κλείσει με ένωση. Θα αποκαλυφθούν αλήθειες που ναι μεν θα φέρουν εντάσεις δεν θα παρατείνουν όμως τον χωρισμό.
Νέα γνωριμία. Θα σε αναστατώσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει χαρακτήρα διαφορετικό από τον δικό σου, οι μεταξύ σας διαφορές θα είναι πολλές, ωστόσο η έλξη σας θα είναι αμοιβαία και δυνατή. Αυτό το άτομο θα σημαδέψει τη ζωή σου, θα βρει τρόπο να καρφιτσωθεί στη σκέψη και στην καρδιά σου.
Σχέση - γάμος. Σε περίπτωση που ειπωθούν αρνητικές κουβέντες ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, μη το ρίξεις στην απογοήτευση. Η εκρήξεις θα βγάλουν αλήθειες στη φόρα, και οι δυο σας θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις ψευδαισθήσεις σας. Θα υπάρξουν εντάσεις, ωστόσο τίποτα δεν πρόκειται να τερματίσει άδοξα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Άρη και τον Ήλιο να εισέρχονται στον Λέοντα, εντυπωσιακό θα είναι το στυλ σου, ενισχυμένη η αυτοπεποίθηση σου, στο πέρασμα σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Επιθυμία σου θα είναι να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα τα καταφέρεις μια χαρά, θα προκύψει καινούργια γνωριμία. Συγκεκριμένο άτομο θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σου, δεν θα έχεις καμία διάθεση να το απορρίψεις, η συνομιλία σας θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού.
Σε σχέση. Το νου σου στις εξάρσεις και στις υπερβολές. Από την μια ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό, από την άλλη η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η στάση σου θα είναι αντιφατική, σε κάποιες περιπτώσεις αδιάφορη, σε κάποιες άλλες επαναστατική. Πρόσεξε να μην εξωθήσεις την κατάσταση στα άκρα , μη δημιουργήσεις εντάσεις και προβληματισμούς. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα του δεσμού σου προχώρα με σταθερά βήματα , μην αφήσεις την παρορμητικότητα σου να σε ωθήσει σε εγωιστικές ενέργειες. 
Επανασύνδεση. Η αυτοσυγκράτηση που θα δείξεις θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Στη συζήτηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα συμπεριφερθείς συνετά, θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Τερματίζει ο χωρισμός σας, ξεκινάτε την επανένωση σας με ανανεωμένες διαθέσεις.
Νέα γνωριμία. Θα τον συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό που θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο και πολύ καλά θα κάνεις γιατί τα γεγονότα θα απαιτούν ώριμη στάση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι εμφανίσιμο, θα κερδίσει την προσοχή σου, ωστόσο ο χαρακτήρας που θα έχει θα είναι κάπως κλειστός, η εξέλιξη θα έρθει σταδιακά βήμα βήμα.
Σχέση - γάμος. Ψυχραιμία και στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, θα ρεγουλάρεις το ταίρι σου. Σε περίπτωση καβγάδων και εντάσεων θα επιτύχεις ανακωχή, αν δέχεσαι πιέσεις θα βρεις τον τρόπο να ξεγλιστρήσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο νωχελικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, λίγο αργότερα όμως με τη Σελήνη στους Διδύμους και πιο μετά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα βγεις στο δρόμο της αναζήτησης και της περιπέτειας. Στην γοητεία σου θα αγκιστρωθεί ένα εξίσου γοητευτικό πρόσωπο, από την αρχή θα σε δει με μάτι σοβαρό. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις στη ζωή σου σταθερό ταίρι, η εβδομάδα σου θα κλείσει με έναρξη σχέσης.
Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σε πιάσει το αντιδραστικό σου, προσοχή να μην προκαλέσεις συγκρούσεις μέσα στη σχέση σου. Με τον ερχομό του Άρη στον Λέοντα θα νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις και να εναντιωθείς στο κατεστημένο σου, ωστόσο το νου σου το καθετί θέλει τον σωστό και κατάλληλο τρόπο. Επιρρεπής θα είσαι στις σπασμωδικές κινήσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις
Επανασύνδεση. Έρχεται χαρά και ενθουσιασμός, αυτό που προσμένεις θα το βρεις μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις και λόγια καρδιάς θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα ή στην αίτια που σας χώρισε. Καταφθάνει ένωση και οριστική σμίξη.
Νέα γνωριμία. Ίσως στην παρούσα φάση να μην έχεις διάθεση για ξεκίνημα νέας αρχής, ωστόσο το πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις μαζί του, θα είναι τόσο όμορφο και τόσο ελκυστικό που θα σου αλλάξει μονομιάς τις διαθέσεις. Σε περίπτωση που έδωσες όρκο πως δεν θα ξανά ερωτευτείς, μέσα στην τωρινή εβδομάδα μάλλον θα τον καταπατήσεις.
Σχέση - Γάμος. Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και την αισιοδοξία σου. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγεται δρόμος για δέσμευση, εσύ που αναζητάς τη σταθερότητα και την ασφάλεια τώρα θα αποκτήσεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Ετοιμάσου για τον ερχομό καινούργιας αγάπης. Από τη μια η Σελήνη στους Διδύμους, από την άλλη η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα θελήσεις το καινούργιο, το αναζωογονητικό και το συναρπαστικό. Η ελκυστικότητα και η γοητεία σου θα τραβήξουν την προσοχή του κατάλληλου ατόμου. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Λέοντα, θα γίνουν άμεσες προσεγγίσεις και από τις δυο πλευρές, από τις πρώτες σας επαφές θα ανοιχτεί δίοδος σταθερής σχέσης.
Σε σχέση. Καλά θα τα πας με το ταίρι σου , η κυκλοθυμία σου θα είναι περιορισμένη, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους από πλευρά σου θα γίνουν διασκεδαστικές και αναζωογονητικές προτάσεις. Ίσως να προτείνεις ταξιδάκι ή κάποια κοντινή εκδρομούλα, πάντως αποδεκτές θα γίνουν οι ιδέες σου, η εβδομάδα σου θα είναι ανέμελη. Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα αλλάζεις στέψεις και στόχους σχετικά με την μελλοντική πορεία του δεσμού σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σου βγουν σε καλό. 

Επανασύνδεση. Τώρα θα κινηθείς αποφασιστικά, αναλαμβάνεις τα ηνία της αισθηματικής σου ζωής. Βάζεις φρένο σε αρνητικές ή αρρωστημένες καταστάσεις, δίνεις οριστικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά εσύ θα ορίσεις το παιχνίδι με το πρώην ταίρι σου, επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός θα είναι μια καθαρά δική σου απόφαση και κατάληξη.
Νέα γνωριμία. Με δυναμισμό και ορμή θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις από το μηδέν με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Ένα γοητευτικό άτομο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια αισθηματική ιστορία που αυτή τη φορά η πορεία και το τέλος θα οριστούν από εσένα.
Σχέση - γάμος. Δεν θα επιτρέψεις στο ταίρι σου να αποφασίζει μόνο του για εσάς. Σθεναρά θα αντισταθείς σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν, θα πάρεις δυναμικά την υπόθεση στα χεριά σου. Κινήσου αποφασιστικά, διεκδίκησε με τρόπο μεθοδευμένο και ανυποχώρητο, με σιγουριά σου λέω πως θα σου βγει σε καλό.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email