Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 7-13 Αυγούστου


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Σου έρχονται ευχάριστα μαντάτα, ανατρεπτικές συναντήσεις, και απρόοπτες χαρές. Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σου ανοίξει δίοδο για να διεκδικήσεις και να επιτύχεις. Αν είσαι σε αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας ετοιμάσου να ξαφνιαστείς και να εντυπωσιαστείς. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου ανοίξει κουβέντα, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα φέρει ευχάριστες αλλαγές που θα προέρχονται από τολμηρές αποφάσεις.
Σε σχέση. Θα νιώσεις μέσα σου μια απελευθέρωση, μια τάση να οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα, με στόχο να ανανεωθείς. Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βάλει στη διαδικασία να διεισδύσεις στους εσωτερικούς σου φόβους, να εντοπίσεις τους υποσυνείδητους φραγμούς σου και να αντιταχτείς στο καθορισμένο. Ίσως να προκαλέσεις μια μικρή συναισθηματική έκρηξη μέσα στη σχέση σου, όμως τα αισθήματα δεν πρόκειται να μετατοπιστούν, θα πειστείς πως είναι γερά και αληθινά

Επανασύνδεση. Η καλή σου τύχη θα βάλει το χεράκι της και θα στρώσει την κατάσταση, θα κόψει και ράψει συγκυρίες και γεγονότα, με αποτέλεσμα εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς να βρεθείτε αντικριστά ανταλλάσσοντας λόγια αγάπης. Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, η έλξη και η αγάπη σας θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια.
Νέα γνωριμία. Τυχερά γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο χώρο που εκεί θα γνωρίσεις τη μεγαλύτερη σου αγάπη. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου θα αποτελέσει συντροφικό ταίρι μελλοντικής πορείας.
Σχέση- γάμος. Αυτό που θέλεις θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Μια μεγάλη σου ευχή θα υλοποιηθεί, θα χαρείς και θα ευτυχίσεις. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για θέμα δέσμευσης, αν περιμένεις κάποια απάντηση θα είναι θετική. Μέσα στην εβδομάδα ένα ευχάριστο συμβάν θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα νιώσεις την ανάγκη να το γνωστοποιήσεις. δειτε
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου σε δοκιμασία θα βάλει την καρδιά σου , άτομο από το παρελθόν θα κάνει την ξαφνική του εμφάνιση, ίσως να υπάρξει δίλλημα. Νέα γνωριμία ή επανασύνδεση; Δυο άτομα, δυο προοπτικές θα απασχολήσουν την καρδιά σου. Το παλιό που είναι γνωστό ή το καινούργιο που είναι αβέβαιο; Το ένα πρόσωπο θα σου δημιουργήσει ενθουσιασμό και πρωτόγνωρα αισθήματα , το άλλο θα σου ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.
Σε σχέση. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, και στο κλείσιμο της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα ηρεμήσουν τη σκέψη και το πνεύμα σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα στόχος σου θα είναι να κατασταλάξεις και να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία. Επιθυμία σου θα είναι να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα ταυτοχρόνως θα θελήσεις να διασφαλίσεις τα κεκτημένα. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις

Επανασύνδεση. Με δυναμικότητα και ευθύτητα θα αντιμετωπίσεις το πρώην ταίρι σου, η συναισθηματική σου τοποθέτηση θα βάλει καρδιές και αισθήματα στη σωστή τους θέση. Σε αυτή την παρτίδα νικητής θα είσαι εσύ, θα επιτύχεις την επανασύνδεση που θέλεις, με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο θα καταφέρεις να γίνουν δεκτοί οι όροι σου.
Νέα γνωριμία. Θα το κατακτήσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα πολιορκήσεις. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου και ευτυχώς θα αρπάξεις αμέσως την ευκαιρία να συνομιλήσετε. Με το σπαθί σου θα την κερδίσεις αυτή τη νέα γνωριμία, με τη γοητεία σου θα κερδίσεις την πρωταγωνιστική θέση στην καρδιά του.
Σχέση- Γάμος. Με το μεθοδικό σου πείσμα και την οργανωμένη σου επιμονή θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Θα στο πει το ναι που επιθυμείς , θα βρεις τρόπο να καθοδηγήσεις την κατάσταση και θα γίνει τελικά αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείς να επιτύχεις.δειτε
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Άνοιγμα νέας γνωριμίας θα σου φέρει η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου, τώρα παίρνεις απόφαση να διαγράψεις οριστικά το παρελθόν. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη η γοητεία σου θα είναι έντονη, κάποιος θα έρθει και θα σου πιάσει την κουβέντα. Τα λόγια σας θα προσδίδουν άνεση και οικειότητα, αυτό το άτομο απ την αρχή θα κερδίσει την καρδιά σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα νιώσεις πως τώρα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα της νέας αρχής.
Σε σχέση. Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα καταφέρεις να μάθεις τι ακριβώς νιώθει το ταίρι σου για σένα, τι σκέπτεται και τι βλέψεις έχει. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε ωθήσει σε δυναμικές διεκδικήσεις, ωστόσο με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, προσοχή στις απαιτήσεις σου, καλό θα είναι να μην πέσεις σε υπερβολές. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα τονώσει τη μεταξύ σας έλξη, εσύ και το ταίρι σου θα σταθεροποιείτε συναισθηματικά

Επανασύνδεση. Φαεινή ιδέα ή αφορμή θα σε οδηγήσει στη σωστή προσέγγιση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου φανερωθεί ο τρόπος για να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου. Απρόοπτο συμβάν θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς.
Νέα γνωριμία. Σε παροτρύνω να το ακολουθήσεις πιστά το καινούργιο πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί. Τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, θα σου φέρουν ευτυχισμένη κατάληξη. Η γνωριμία που θα κάνεις δεν θα είναι καθόλου ανούσια ή περαστική, αντιθέτως θα είναι ουσιαστική, θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα σου αναλογεί.
Σχέση – Γάμος. Αυτό που θα συμβεί το περιμένεις πολύ καιρό τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, θα εκπλαγείτε. Ανακτάτε δυνάμεις επανέρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, ευχάριστο γεγονός θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, ξεκινάτε νέα σχέδια..δειτε
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Θα ξεμπερδέψει τους συναισθηματικούς σου κόμπους η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου, τώρα θα καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεσαι και τι πρέπει να αναζητήσεις. Την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις είναι πολύ πιθανόν να την απορρίψεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς και τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα έχεις προσιτή στάση στα καινούργια πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν. Με τη Σελήνη στον Κριό θα σου δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας.
Σε σχέση. Τερματίζουν ανησυχίες και ανασφάλειες, με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα φωτιστεί η σκέψη σου, θα εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, η στάση σου θα είναι ορμητική και δυναμική, τώρα παίρνεις απόφαση να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα που χαλούν την ψυχολογία σου αλλά και την προσωπική σου εξέλιξη. Εσύ που βιώνεις μια προβληματική σχέση ενδεχομένως να δώσεις τέλος και να προχωρήσεις προς μια καινούργια κατεύθυνση
.
Επανασύνδεση. Μη βιάζεσαι φίλε μου Καρκίνε άσε την ανυπομονησία στην άκρη, με το ζόρι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Ο χωρισμός δεν γίνεται να λήξει με πιέσεις, το καθετί θέλει τον τρόπο του και κυρίως τον χρόνο του. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό τότε θα έχεις τα ακριβώς ανάποδα αποτελέσματα. Δείξε αδιαφορία, άσε τον χρόνο να κυλήσει όλα θα ‘ρθουν στην ώρα τους.
Νέα γνωριμία. Θα καθυστερήσει η νέα γνωριμία, στην προκειμένη φάση ακόμα και να βρεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, οι ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν στο επόμενο στάδιο. Η συμβουλή μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθεί γιατί το άγχος θα σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, θα κάνεις πράξεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις.
Σχέση – Γάμος. Δύσκολη θα είναι η εβδομάδα σου θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις την απαισιοδοξία να σε πάρει από κάτω. Οι δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές, αν δείξεις καλλιεργημένη υπομονή και ψυχραιμία τότε θα δεις πως σταδιακά όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.δειτε
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου ένα γεγονός-έκπληξη θα σου προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που οι δρόμοι σας όχι μόνο θα ενωθούν, αλλά θα έχουν και μακροχρόνια πορεία αγάπης. Προμηνύεται έναρξη νέας αρχής, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό και γοητεία. Ξεκινά για σένα νέα περίοδος ευχάριστων αλλαγών.
Σε σχέση. Προσοχή στις εξάρσεις, στις επαναστάσεις και στις νέες ιδέες ή επιθυμίες. Από την μια η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου, από την άλλη ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, θα θελήσεις να αντιστρέψεις καταστάσεις πιέσεις. Ξαφνικά συμβάντα θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχο σου. Η παρορμητικότητα σου καθώς και μια ανεξήγητη εσωτερική απελευθέρωση θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ανατρεπτικές.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ένα πολύ περίεργο συμβάν που θα αναποδογυρίσει τη σκέψη σου και κυρίως την καρδιά σου. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις ριζικά στόχους και βλέψεις, ίσως να σταματήσεις να επιθυμείς πλέον το πρώην ταίρι σου.
Νέα γνωριμία. Με ιδιαιτέρως θερμό μάτι θα δεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Θα ερωτοχτυπηθείς θα ξεχάσεις παρελθόν αλλά και παρόν. Θα τα αφήσεις όλα πίσω σου και θα ξεκινήσεις νέα αρχή με ολοκαίνουργιο πρόσωπο, θα είσαι σε θέση να ρισκάρεις και δεν θα χάσεις.
Σχέση – Γάμος. Ορεξάτη θα είναι η διάθεση σου, χαρούμενη και αισιόδοξη η στάση σου, θα προσεγγίσεις τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική. Με ενθουσιασμό θα αντιμετωπίσεις τα απρόοπτα, ναι μεν η στάση σου θα είναι παρορμητική, ωστόσο συνειδητά θα καταφέρεις να αποφύγεις τις ακρότητες. Έλξη και αισθησιασμό θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου, η συμπεριφορά σου θα είναι απρόβλεπτη αλλά θετική.δειτε
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Έντονο ενδιαφέρον θα βρεις στα μάτια ενός γοητευτικού προσώπου. Λίγο η προσεγμένη του εμφάνιση, λίγο η ευγένεια στην συμπεριφορά του, θα καταφέρει να κερδίσει την προσοχή σου. Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου και λίγο αργότερα ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια, αυτή τη φορά δεν θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, θα περάσεις σε προσεγγίσεις που θα ανοίξουν δίοδο νέα γνωριμίας, νέας σχέσης.
Σε σχέση. Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα ξεκαθαρίσεις, θα αποκαλύψεις, και θα οδηγήσεις τη σχέση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο χωρισμού τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, με την Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα είναι η αρχή νέου κύκλου αγάπης. Ο Ερμής στο ζώδιο σου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, θα σου δώσει τη δυνατότητα να διορθώσεις λάθη των προηγούμενων ημερών

Επανασύνδεση. Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δεν θα προκύψει από τηλεφώνημα αλλά απ μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ιδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, το συμβάν θα το θωρήσετε σημάδι της μοίρας.
Νέα γνωριμία. Ξέρεις να κερδίζεις με την ομιλία σου και την επικοινωνιακή σου μέθοδο γι αυτό η προσέγγιση σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του, και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!
Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.δειτε
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα θελήσεις να ανανεωθείς, θα την επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση και το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις την εικόνα σου, να φωτίσεις την αύρα σου, θα καταφέρεις να δώσεις ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στους ιχθείς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει με τρόπο εύστοχο, στο τελείωμα της εβδομάδας θα έχετε κλείσει μεταξύ σας ραντεβού.
Σε σχέση. Αν έχεις αμφιβολίες ή ανασφάλειες, στην αρχή της εβδομάδας με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις και να διαπιστώσεις. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε σοβαρές και ειλικρινείς συζητήσεις που θα τονώσουν τα αισθήματα σας, θα νιώσεις εμπιστοσύνη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία , θα βρεις τη μέση οδό που θα φέρει συνεννόηση και δημιουργική εξέλιξη.

Επανασύνδεση. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό κάποιες καταστάσεις δεν είχαν την αναμενόμενη εξέλιξη, ενδεχομένως να ταλαιπωρήθηκες συναισθηματικά, τώρα όμως θα αποζημιωθείς. Μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί το πρόσωπο που διατηρείς στην καρδιά σου, η πρόταση που θα σου κάνει θα σου δώσει χαρά.
Νέα γνωριμία. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, θα νιώσεις πως επιτέλους βρήκες το κατάλληλο άτομο για να το ερωτευτείς και να το αγαπήσεις. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά και οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν. Θα γνωριστείς με ελκυστικό πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερής σχέσης .
Σχέση- γάμος. Τώρα θα ισορροπήσεις και θα ηρεμήσεις, θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα καταλήξετε σε απόφαση που θα έχει μελλοντικό αντίχτυπο. Λύνεται μια διαφωνία που αποτελούσε αιτία στασιμότητας, πριν κλείσει η εβδομάδα θα ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία δέσμευσης.δειτε
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σου δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν και να δοκιμάσεις νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα στοχεύσεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η τολμηρή σου προσέγγιση θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Τυχαία θα είναι η γνωριμία που θα κάνεις, σου δίνω τη συμβουλή να αρπάξεις την ευκαιρία χωρίς καθυστερήσεις . Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να σταθμεύσεις συναισθηματικά.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς θα αναζητήσεις ανέμελες και χαλαρωτικές στιγμές χωρίς εντάσεις, ωστόσο με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα υπάρξει σύγχυση στη σκέψη σου, προσοχή στις εικασίες σου. Ενδέχεται με λάθος τρόπο να ερμηνεύσεις, ίσως να παρεξηγήσεις τα λόγια που θα σου πει το ταίρι σου, το νου σου να μην γίνεις θύμα καχυποψίας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο η ανάγκη σου για σταθερότητα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά

Επανασύνδεση. Κάτι σε μπερδεύει φίλε μου Σκορπιέ, κάτι σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα κατά συνέπεια και σε λάθος εκτιμήσεις. Ίσως να είναι οι ανασφάλειες σου, ίσως να είναι η ανυπομονησία σου, πάντως υπάρχει ένα δικό σου προσωπικό θέμα που δεν σε αφήνει να καταλάβεις πως σκέπτεται το πρώην ταίρι σου και τι αναμένει από σένα.
Νέα γνωριμία. Θα συνομιλήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, όμως δεν θα είσαι σε θέση να καταλάβεις αν θέλει σχέση ή αν επιθυμεί μόνο χαλαρές επιφανειακές επαφές. Επειδή για την ώρα το τοπίο θα είναι θολό, η ορατότητα σου περιορισμένη, γι αυτό πάρε χαλαρά την κατάσταση, μείνε για την ώρα στη θέση του παρατηρητή.
Σχέση – Γάμος. Κάτι θα παρεξηγήσεις γι αυτό δεν θα μπορείς να εξηγήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει. Μέσα στην εβδομάδα κάποια πράγματα θα τα νιώσεις μπερδεμένα, θα τα θεωρήσεις ανεξήγητα.  Η εκδοχή ότι χάνετε ο έλεγχος θα είναι τελείως λανθασμένη, για την ώρα απέφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα.δειτε
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα ανανεωθείς, ξεχνάς τις παλιές αποτυχίες και ξεκινάς για καινούργιες διεκδικήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις, και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούργια σου γνωριμία θα φέρει κατάληξη σταθερού δεσμού. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με έναρξη νέας σχέσης, η πορεία σου δεν θα έχει ούτε εμπόδια ούτε απογοητεύσεις.
Σε σχέση. Με τη Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα τις διαγράψεις τις κακές στιγμές, θα σκεφτείς ενθαρρυντικά, απαλλάσσεσαι από εσωτερικούς αρνητισμούς, τώρα θα βγει στην επιφάνεια η αποφασιστική και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος αισθησιασμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι προτάσεις σου στόχο θα έχουν να βγει η σχέση σου εκτός ρουτίνας. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα συνειδητά θα αποφύγεις τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να αναζωογονηθείς

Επανασύνδεση. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αναμονής ή της απόστασης, περνάς σε στάδιο συμφιλίωσης και επανένωσης. Τώρα και εσύ και το πρώην ταίρι σου διδαχτήκατε από τα λάθη σας, ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, θα ξεκινήσετε τη σχέση σας και πάλι από την αρχή.
Νέα γνωριμία. Κάνεις δεν ξεφεύγει από το πεπρωμένο του. Της μοίρας γραφτό σου θα είναι το πρόσωπο που θα συναντήσεις, θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να καταφέρετε να γνωριστείτε. Οποίες κι αν είναι οι συνθήκες της γνωριμίας σας ένα πράγμα να ξέρεις, εσείς οι δυο θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε, ο δεσμός που θα γίνει θα φτάσει στο μακρινό μέλλον .
Σχέση – Γάμος. Οι κόποι σου και οι προσπάθειες σου έπιασαν τόπο, τώρα θα απολαύσεις τα κερδισμένα, θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς στο έπακρο. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό για το οποίο αγωνίστηκες, καταφθάνει γεγονός χαράς και ευτυχίας. Ενδέχεται να αφορά πρόταση γάμου ή ίσως να πρόκειται για ζήτημα πολύ πιο ευτυχές και σοβαρό.δειτε
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Τα γεγονότα της εβδομάδας θα δημιουργήσουν συμπτώσεις με αποτέλεσμα να βρεθείς σε συνομιλία με πρόσωπο που θα το νιώσεις γοητευτικό και ταιριαστό. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς και το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Αυτή τη φόρα η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει εποικοδομητική κατάληξη. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό θα περάσεις σε νέο ξεκίνημα που θα καταφέρει να σε ανανεώσει.
Σε σχέση. Μερικές φορές τα άστατα συναισθήματα σου μπερδεύουν τις καταστάσεις, τώρα η Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να βάλεις τέλος στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, θα ψάξεις, θα αναζητήσεις, και τελικά θα ρίξεις φως στη σκοτεινή πλευρά της καρδιάς ή της σκέψης σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέση σας, θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά αισθήματα βάσει των οποίων θα πάρετε ριζικές αποφάσεις

Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να κάνεις το τέλος αρχή. Θα είσαι σε θέση να παραδεχθείς τα λάθη σου, να διατυπώσεις τα λάθη που έκανε το πρώην ταίρι σου, και να περάσεις σε δυναμική επανόρθωση. Μέσα στην εβδομάδα η αποφασιστικότητα σου και η ισχυρή σου θέληση θα ανατρέψουν την αρνητική κατάληξη, ο χωρισμός θα γίνει επανένωση.
Νέα γνωριμία. Θα τολμήσεις να ξεκινήσεις νέα σχέση και θα σου βγει σε καλό. Ενθουσιασμό θα νιώσεις με τις φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα ρισκάρεις να εμπιστευτείς τα λόγια που θα ακούσεις και δεν θα απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα, σε διαβεβαιώνω πως όλα θα πάνε καλά!
Σχέση- γάμος. Θα έχεις τη θέληση να φέρεις τα πάνω κάτω και τη δύναμη να ανατρέψεις τα γεγονότα. Επιθυμείς αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και θα καταφέρεις να αποτινάξεις αναστολές που φράζουν την ψυχική σου ικανοποίηση. Σήμερα θα αποδείξεις στο ταίρι σου πως λανθασμένα νομίζει πως μπορεί να σε περιορίσει ή να καθοδηγήσει τις επιθυμίες σου.δειτε
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Μερική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα ενθουσιαστείς, να περιμένεις ευχάριστα συμβάντα που θα σε εκπλήξουν. Θα βρεθείς ανάμεσα σε διαφόρων ειδών παρέες, κουβέντα θα πιάσεις με άγνωστα πρόσωπα, ένα γοητευτικό άτομο θα ερωτευτείς. Καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία με πρόσωπο που αμέσως θα ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας και μάλιστα ιδιαιτέρως θερμής. Με τον ερχομός της Σελήνης στον Κριό ξεκινάς νέα σχέση με μακροχρόνια πορεία αγάπης.
Σε σχέση. Εσωτερικές αναστατώσεις θα σου φέρει η Μερική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, απ την αρχή της εβδομάδας θα υπάρξουν τάσεις επαναστατικότητας. Όποιος επιχειρήσει να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι θα την πατήσει, εμμέσως πλην σαφώς αναφέρομαι στο ταίρι σου. Πάρε με το μαλακό οτιδήποτε σου ζητηθεί, ναι μεν δεν αντέχεις τις συντηρητικές απόψεις και τα κλισέ, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και τις αντιδραστικές εξάρσεις. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα καταφέρει να σε ηρεμήσει, θα βρεις τη χρυσή τομή

Επανασύνδεση. Το αν θα προκύψει επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός θα εξαρτηθεί από την βάση στην οποία στηριζόταν ως τώρα η παλιά σου σχέση. Τα αισθήματα σας ήταν αληθινά; Η μήπως επιφανειακά και ψεύτικα; Τώρα θα συνειδητοποιήσεις αν το άτομο που προσμένεις νιώθει αληθινή αγάπη για σένα ή αν αυτό που νιώθεις είναι απλά και μόνο μια ψευδαίσθηση.
Νέα γνωριμία. Σημαδιακή θα είναι η νέα γνωριμία στη ζωή σου. Θα μπει στην καθημερινότητα σου πρόσωπο που θα βρει τρόπο να αφήσει τη σφραγίδα του στην καρδιά σου. Με αυτό το άτομο θα νιώσεις αισθήματα και θα ζήσεις καταστάσεις που δεν θα σβηστούν από τη μνήμη σου. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα και οι εξελίξεις δεν θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σου.
Σχέση- γάμος. Σεισμική δόνηση σου έρχεται, το θέμα είναι που θα βρεις να πιαστείς για να στηριχτείς. Ένα γεγονός θα σε βγάλει εκτός πορείας όχι όμως και εκτός σχέσης. Ναι μεν θα ταρακουνηθείς, θα δοκιμαστούν τα θεμέλια του δεσμού σου, ωστόσο τίποτα δεν πρόκειται να ισοπεδωθεί. Τώρα θα αποκαλυφθούν τα συναισθηματικά όρια, θα συνειδητοποιήσετε την έκταση της αγάπης σας.δειτε
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με την Μερική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου δεν θα είναι ανιαρή η εβδομάδα σου, ετοιμάσου έρχονται εκπλήξεις. Σε ξαφνική στιγμή, εντελώς αναπάντεχα, εντυπωσιακή είσοδο θα κάνει ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα ανεβάσει τους παλμούς της καρδιά σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό και δυο μέρες μετά στον Ταύρο θα σε ενισχύσουν με αυτοπεποίθηση, η τακτική και ο χειρισμός σου θα έχουν ως κατάληξη να κερδίσεις την καρδιά του προσώπου που θα ερωτευτείς.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερώσεις σκέψεις και αισθήματα. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, αποκαλύψεις και εξομολογήσεις θα τονώσουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Πέρνα σε διεκδικήσεις, το ένστικτο σου θα είναι σωστό δεν πρόκειται να πέσεις έξω. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο το πρόσωπο που αγαπάς θα φροντίσει να σε κρατήσει κοντά του

Επανασύνδεση. Θα σε ξαφνιάσει το τηλεφώνημα που θα λάβεις από το πρόσωπο που προσμένεις. Λήγει το μεταβατικό στάδιο, με τη συνάντηση που θα προκύψει μεταξύ σας ουσιαστικά θα τερματίσει ο χωρισμός και η απόσταση, θα γίνει ξεκίνημα δεύτερης αρχής. Η υπόσχεση που θα λάβεις θα είναι ειλικρινής και θα τηρηθεί.
Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα σου συστήσουν, σου δίνω τη συμβουλή να μην περιορίσεις την έκταση που θα πάρουν τα αισθήματα σου. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς και δεν θα απογοητευτείς. Θα φέρει τύχη και χαρά στη ζωή σου, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία , η σχέση που θα γίνει θα έχει μακροχρόνια διάρκεια.
Σχέση- γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, κάτι που θα σου προτείνει θα σε ενθουσιάσει, θα νιώσεις πως ανοίγεται ένας καινούργιος ορίζοντας στη ζωή σου. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου κρατάει χρόνια δεν αποκλείεται η πρόταση που θα ακούσεις να αφορά επισημοποίηση! δειτε


go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email