Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 | By: offisiall

Έγκυρες προβλέψεις ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Στέλνεις στο e-mail  τις Φώτο και σου κλείνω τηλεφωνικό ραντεβού για να στο πω
Είναι  απλό πίνεις το καφεδάκι σου σκέφτεσαι τι θέλεις να μάθεις το γυρνάς και βγάζεις 4 φωτογραφίες από το εσωτερικό γύρω-γύρω και μία πανοραμική τον πάτο.
6985602714

Λόγου απορρήτου είναι λογικό να μην αναρτώ εδώ τον κόσμο και τις ευχαριστίες για το 100%των επιτυχιών μου. Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και δεν σας κρύβω πως 70 άτομα μέσω όρο την ημέρα έχουν βρει πολλές λύσεις σε σοβαρά θέματα που τους απασχολούν .









H Τέχνη των Σοφών         - Μαντεία            
Όταν ακούμε «καφεμαντεία» (ή αλλιώς «το φλιτζάνι»), όλοι λίγο πολύ έχουμε στο μυαλό μας την εξής εικόνα: τις γιαγιάδες και τις «κουτσομπόλες» του χωριού μαζεμένες σε ένα σπίτι, γύρω από ένα φλιτζάνι του καφέ και να προσπαθούν μέσα από εκεί να «διαβάσουν» τα μελλούμενά τους.
Όσο και αν φαίνεται αστείο κάτι τέτοιο, στην πραγματικότητα η καφεμαντεία είναι τέχνη. Είναι και αυτό ένα είδος μαντείας όπως τα χαρτιά ή τ' αστέρια και δεν είναι κάτι το δύσκολο! Σχεδόν όλοι μπορούν να μάθουν να διαβάζουν το φλιτζάνι του καφέ και να μαθαίνουν έτσι το μέλλον τους γρήγορα και…ανέξοδα. Το φλιτζάνι μας δίνει τη δυνατότητα να προβλέψουμε μελλοντικές καταστάσεις και να έχουμε το χρόνο να τις αποτρέψουμε άμα θέλουμε.
Η μοναδική ικανότητα που χρειάζεται να έχει κανείς για να διαβάσει τον καφέ είναι να έχει ανοιχτό μυαλό και φαντασία.

Πώς γίνεται μέσα από ένα φλιτζάνι του καφέ να καταφέρουμε να μάθουμε το μέλλον μας;
Το κάθε άτομο, όπως είναι γνωστό, έχει τη δική του αύρα, το δικό του ενεργειακό πεδίο. Η αύρα διαποτίζει κάθε ουσία που έρχεται σε επαφή και την επηρεάζει. Κάθε κύτταρό μας φέρει πληροφορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας, και η αύρα μας περιέχει αυτές τις πληροφορίες. Έτσι λοιπόν, αφού μάθουμε να διαβάζουμε τον καφέ, μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες για το άτομο του οποίου η αύρα επηρέασε τον καφέ, μέσω της επαφής με τα χείλη.

Πως ετοιμάζεται το φλιτζάνι;
Το πιο συνηθισμένο είναι με τον ελληνικό καφέ. Αφού ο ενδιαφερόμενος έχει πιει τον καφέ, όχι μέχρι το τέλος ώστε να έχει μείνει λίγο υγρό για να διαλυθεί το κατακάθι, του ζητάτε να γυρίσει κυκλικά το φλιτζάνι δύο με τρεις φορές και στη συνέχεια να το αναποδογυρίσει απαλά στο πιατάκι του φλιτζανιού. Το αφήνετε για περίπου 5 λεπτά, ώστε να στεγνώσει το κατακάθι στα τοιχώματα του φλυτζανιού, και στη συνέχεια το αναποδογυρίζετε έτοιμοι να... αρχίσετε την ανάγνωση.

Ανάγνωση του φλιτζανιού
Το φλιτζάνι αποκαλύπτει πληροφορίες για ένα έτος, από τη στιγμή που θα διαβαστεί. Τα σύμβολα που βρίσκονται κοντά στα χείλη αντιπροσωπεύουν το παρόν και τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Όσο πιο κάτω πηγαίνουμε τόσο πιο μακρινό γίνεται το γεγονός.
Το σημείο από όπου θα ξεκινήσετε θα είναι τα χείλη και το επάνω μέρος του φλιτζανιού μαζί με το χερούλι. Πάντα να το διαβάζετε με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Τα σύμβολα που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή σχετίζονται με τα γεγονότα που γίνονται τώρα ή που θα συμβούν σε διάστημα από μία μέρα ως 2-3 εβδομάδες. Αυτά που υπάρχουν στο πρώτο τέταρτο του φλιτζανιού αντιπροσωπεύουν τα γεγονότα που θα γίνουν μέσα σε τρεις μήνες περίπου κ.ο.κ., μέχρι να διαγράψετε τον κύκλο.
Τα σύμβολα που βρίσκονται στο πάτο αφορούν και τους δώδεκα μήνες του έτους. Αλλά το σύμβολο πρέπει να βρίσκεται στον πάτο, όχι κοντά σε αυτόν. Αν ένα σύμβολο βρίσκεται μισό στα τοιχώματα του φλιτζανιού και μισό στον πάτο, η ερμηνεία ισχύει για τις τελευταίες δύο μέρες του μήνα και για το υπόλοιπο διάστημα των δώδεκα μηνών.

Ερμηνεύοντας τα σύμβολα
Αν τα σύμβολα που φαίνονται διαγράφονται καθαρά, τότε το άτομο είναι καλότυχο. Όσο λιγότερο ευδιάκριτα είναι τόσο πιο ευάλωτο είναι το άτομο στις κακοτοπιές.
Τα τρίγωνα σημαίνουν τύχη, τα τετράγωνα προστασία, οι κύκλοι απογοήτευση.
Οι ευθείες γραμμές υποδηλώνουν προγράμματα, οι κυματιστές αβεβαιότητα. Οι γραμμές με τελίτσες δηλώνουν κάποιο ταξίδι.
Οι αριθμοί συμβολίζουν δείκτες χρόνου, μηνών, εβδομάδων, ημερών ή ακόμη και ωρών. Αν τους δείτε στο πάνω μέρος του φλιτζανιού θα σημαίνουν ώρες ή ημέρες, καθώς σε εκείνο το σημείο βρίσκονται γεγονότα.

Τα γράμματα συμβολίζουν αρχικά ενός ονόματος (μικρού ή επώνυμου) από άτομα τα οποία είναι φίλοι, συγγενείς ή και συνεργάτες για το πρόσωπο του οποίου λέτε το φλιτζάνι.
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

email:astraorama5@gmail.com
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email