Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εβδομάδα 9 έως 15 Οκτωβρίου.


ΚΡΙΟΣ
Επανασύνδεση. Ένα γεγονός θα σε οδηγήσει στη σωστή προσέγγιση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου φανερωθεί ο τρόπος για να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου. Απρόοπτο συμβάν θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, θα καταφέρεις να κυριαρχήσεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς.
Νέα γνωριμία. Σε παροτρύνω να το εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα σου δείξει το ενδιαφέρον του. Έρχεται τυχερό άνοιγμα που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, θα σου φέρει ευτυχισμένη κατάληξη. Η γνωριμία που θα κάνεις δεν θα είναι καθόλου ανούσια ή περαστική, αντιθέτως θα είναι ουσιαστική, θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα σου αναλογεί.
Σχέση – Γάμος. Αυτό που θα συμβεί το περιμένεις πολύ καιρό τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, θα εκπλαγείτε. Ανακτάτε δυνάμεις επανέρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, ευχάριστο γεγονός θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, ξεκινάτε νέα σχέδια
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό θα έχεις γοητεία, ελκυστικότητα, και ανάγκη για ανεξαρτησία. Θα κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία , θα αναζητήσεις πάθος ίσως και  μυστήριο.  Το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου ενδεχομένως να έχει κάπως εξτριμ στυλ, κατά πασά πιθανότητα δεν θα πρόκειται για μια συνηθισμένη προσωπικότητα. Με δυναμισμό θα φλερτάρεις και θα προσεγγίσεις, η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ξεκίνημα.
Σε σχέση. Με τον Δία να εμφανίζεται στον Σκορπιό δεν αποκλείεται  να στοχεύσεις στη δέσμευση, σοβαρές θα γίνουν οι βλέψεις σου.  Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις.  Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και δεσμευτικές υποσχέσεις
ΤΑΥΡΟΣ
Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να κάνεις το τέλος αρχή. Θα είσαι σε θέση να παραδεχτείς τα λάθη σου, να διατυπώσεις τα λάθη που έκανε το πρώην ταίρι σου, και να περάσεις σε δυναμική επανόρθωση. Μέσα στην εβδομάδα η αποφασιστικότητα σου και η ισχυρή σου θέληση θα ανατρέψουν την αρνητική κατάληξη, ο χωρισμός θα γίνει επανένωση.
Νέα γνωριμία. Θα τολμήσεις να ξεκινήσεις νέα σχέση και θα σου βγει σε καλό. Ενθουσιασμό θα νιώσεις με τις φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα ρισκάρεις να εμπιστευτείς τα λόγια που θα ακούσεις και δεν θα απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα, σε διαβεβαιώνω πως όλα θα πάνε καλά!
Σχέση- γάμος. Θα έχεις τη θέληση να φέρεις τα πάνω κάτω και τη δύναμη να ανατρέψεις τα γεγονότα. Επιθυμείς αλλαγές στη σχέση και θα καταφέρεις να αποτινάξεις αναστολές που φράζουν την ψυχική σου ικανοποίηση. Τώρα θα αποδείξεις στο ταίρι σου πως λανθασμένα νομίζει ότι μπορεί να σε περιορίσει ή να καθοδηγήσει τις επιθυμίες σου.
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα ενδεχομένως να σε ρίξει σε αδράνεια, βασική σου επιθυμία θα είναι να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε εξοπλίσει με γοητεία , η θετική και ελκυστική σου αύρα θα προσελκύσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις στα όμορφα του λόγια. Θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ό,τι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτουμένη βάση και δεν θα χάσεις.
Σε σχέση . Με τον Δία να εμφανίζεται στον Σκορπιό και με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα το ταίρι σου θα δυσκολευτεί να επικοινωνήσει μαζί σου, ενδεχομένως να εμφανίσεις τάσεις αντιλογίας και αντίδρασης, καλό θα είναι η συμπεριφορά σου να μην χαρακτηριστεί ως εριστική. Λίγο αργότερα με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα θελήσεις να βγάλεις στην επιφάνεια τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα εσύ και το ταίρι σου θα έχετε ξεχάσει τις εντάσεις, θα εστιάσετε στην έλξη σας
ΔΙΔΥΜΟΣ
Επανασύνδεση. Καρμικά γεγονότα θα σε φέρουν αντικριστά με το πρώην ταίρι σου. Η τύχη θα σας βοηθήσει να είστε μαζί, ωστόσο για να καταλήξετε σε επανασύνδεση θα πρέπει να χειριστείς τα γεγονότα με ειλικρίνεια και ξεκάθαρη στάση. Δείξε τα αισθήματα σου, θα είναι λάθος αν άλλα νιώθεις και άλλα αφήσεις να εννοηθούν.
Νέα γνωριμία. Για κάποιο λόγο θα βρεθείς σε χώρο που εκεί θα ‘ρθεις αντικριστά με πρόσωπο γοητευτικό και ιδιαιτέρως ερωτέυσιμο. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό του, θα το εντοπίσεις και θα το παρατηρήσεις από την πρώτη στιγμή. Τυχαία αφορμή θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, αν βγάλεις την οικεία και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σου τότε στο κλείσιμο της εβδομάδας ετοιμάσου για ραντεβού.
Σχέση- Γάμος. Τυχερό συμβάν θα ανανεώσει τη σχέση σου, σε περίπτωση που επιθυμείς δέσμευση ή συγκατοίκηση θα φύγουν τα εμπόδια ετοιμάσου για μετακόμιση. Στα μέσα του εξαημέρου θα πάρεις μεγάλη χαρά, θα ενθουσιαστείς, η εξέλιξη θα σου ανοίξει σταθερό μέλλον
Ελεύθεροι. Την ανανέωση θα αναζητήσεις και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να τη βρεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου, η Αφροδίτη στον Ζυγό δε θα σε αφήσει να αντισταθείς στην έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα σε εξιτάρει γοητευτικό άτομο, η προσπάθεια σου να κερδίσεις το ενδιαφέρον του θα πιάσει τόπο. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα σε βρει να ετοιμάζεσαι για ραντεβού!
Σε σχέση. Με τον Δία να εισέρχεται στον Σκορπιό ίσως να μιλήσεις για δεσμεύσεις και για μονιμότητες, ωστόσο προσοχή στον χειρισμό σου. Το νου σου στις εμμονές, απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος εντάσεων. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να έχεις ομαλή εξέλιξη στις συζητήσεις σου αρκεί να αποφύγεις την αδιαλλαξία και τις πεισματικές αντιδράσεις. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ζυγό ευγενική και ελκυστική θα κάνει τη στάση σου, θα καταφέρεις να γοητεύσεις το ταίρι σου
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σου θα προέλθει από συνδυασμό έλξης και ειλικρίνειας. Μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσετε, να τα εμπιστευτείς τα λόγια που θα σου πει, όποια υπόσχεση σου δώσει θα την τηρήσει. Οι κουβέντες που θα ακουστούν θα είναι ειλικρινείς και θα απορρέουν από αληθινά αισθήματα.
Νέα γνωριμία. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα είσαι σε θέση να μαγνητίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Ένα συγκριμένο πρόσωπο θα σου δείξει θερμό ενδιαφέρον, θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει με την ευγενική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις γνωριμία μελλοντικών και δεσμευτικών προδιαγραφών.
Σχέση – Γάμος. Από την μια η εξυπνάδα σου από την άλλη η γοητεία σου θα κάνουν το μικρό θαύμα και θα καταφέρεις να επιτύχεις στους στόχους σου. Αν θέλεις δέσμευση ή επισημοποίηση θα την κερδίσεις,  θα γίνει αυτό που επιθυμείς, θα έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς συναισθηματικά.
Ελεύθεροι. Αγαπητέ μου Καρκίνε επανασύνδεση θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου. Ναι μεν θα υπάρξει πρόσωπο που θα σου δείξει ενδιαφέρον ωστόσο δε θα έχεις καμία διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Η σκέψη σου θα είναι σταθμευμένη στα παλιά, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου και η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ζυγό στο κλείσιμο της εβδομάδας θα σου φέρει ασφάλεια και σταθερότητα.
Σε σχέση. Μια χαρά θα τα πας με το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι σταθερή και δημιουργική. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου και  ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις δέσμευσης. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να ακούσετε πρόταση επισημοποίησης, κάποιοι άλλοι θα τολμήσετε εσείς οι ίδιοι να την προτείνετε. Συνειδητά θα αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σας θα είναι δυναμική και αισιόδοξη
ΛΕΩΝ
Επανασύνδεση. Τερματίζει ο χωρισμός, ανοίγεις καινούργιο κεφάλαιο με το πρώην ταίρι σου. Θα γίνει επανασύνδεση, τα αισθήματα σας είναι πολύ δυνατά για να σας αφήσουν να παραμείνετε παγωμένοι και απόμακροι. Στα μέσα της εβδομάδας θα επανασυνδεθείτε, αυτή τη φορά θα υπάρξουν ώριμες και πιο σοβαρές βλέψεις.
Νέα γνωριμία. Αποχαιρέτα τη μοναξιά, από εδώ και πέρα ό,τι κάνεις θα το κάνεις με σταθερό ταίρι δίπλα σου. Μοιραία θα είναι η νέα γνωριμία που θα προκύψει, το πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και απρόσμενα θα  μείνει για χρόνια στη ζωή σου. Αποκτάς μόνιμη σχέση δεσμευτικής κατάληξης!
Σχέση- γάμος. Μήπως επιθυμείς αρραβώνα ή γάμο; Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση θα πάρεις μεγάλη χαρά. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία, καταφθάνει επίσημη πρόταση. Βγαίνεις από την αβεβαιότητα, μπαίνει η σχέση σου σε δεσμευτική τροχιά, ξεκινάς καινούργια όνειρα. 
Ελεύθεροι.  Στην αναζήτηση νέας γνωριμίας θα σας ωθήσει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους. Λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα θελήσεις να πολιορκήσεις, να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις. Με ένα πρόσωπο θα συνομιλήσεις σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να το ερωτευτείς και να κινηθείς με τρόπο κάπως ασυνήθιστο για τα δικά σου δεδομένα. Η έλξη που θα νιώσεις γι αυτό το άτομο θα σε ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες.
Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ταραχτούν τα νερά της σχέσης σου με συμβάντα που θα προκληθούν από εσένα. Με τον Δία να εισέρχεται στον Σκορπιό εξουσιαστική θα είναι η στάση σου, κατά πασά πιθανότητα θα απαιτήσεις, θα εναντιωθείς και θα πιέσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις τάσεις που θα έχεις για επιβολή και κυριαρχία, καλό θα είναι να αποφύγεις να φτάσεις την κατάσταση στα άκρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επανασύνδεση. Τα πραγματικά του αισθήματα θα σου αποκαλύψει το πρώην ταίρι σου, θα πάρει την απόφαση να σου δείξει τι ακριβώς νιώθεις για σένα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε βγάλουν από αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, θα πειστείς πως το πρόσωπο που αγαπάς σε αγαπάει, απλά φοβόταν μέχρι τώρα να στο φανερώσει.
Νέα γνωριμία. Σοβαρό, ώριμο, και αξιόλογο θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ίσως στην αρχή να μην μπορέσεις να διακρίνεις το ενδιαφέρον του, ωστόσο στην πορεία των επαφών σας θα βρει τρόπο να σου εκδηλώσει τους θερμούς σκοπούς του. Αξιοποίησε αυτή την καινούργια πρόκληση, όλα θα πάνε πολύ καλά δεν θα υπάρξει περίπτωση να απογοητευτείς, η διαίσθηση σου θα είναι θετική και δεν θα σε ξεγελάσει.
Σχέση – Γάμος. Το αγαπημένο σου ταίρι θα αναγνωρίσει ένα λάθος που έκανε, θα σου αποκαλύψει κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις με αποτέλεσμα να διαλευκανθεί το θολό τοπίο. Ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε την ισορροπία σας, θα σταθεροποιηθούν τα μεταξύ σας αισθήματα, βγαίνεις από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.
Ελεύθεροι. Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στον καλλωπισμό σου φίλε μου Παρθένε. Από την μια η Σελήνη στον Λέοντα, από την άλλη η ερχομός της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα δώσεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως γοητευτική και ελκυστική εικόνα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην έλξη που θα νιώσει για σένα, θα κάνει το τολμηρό βήμα να σε φλερτάρει, δείξε το ανάλογο ενδιαφέρον.
Σε σχέση. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα σου φέρει ευνοϊκά συμβάντα, σε περίπτωση που κάποια εμπόδια καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας σε διαβεβαιώνω πως θα απαλλαγείς από αυτά μια και καλή. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σχέδια μελλοντικής εξέλιξης
ΖΥΓΟΣ
Επανασύνδεση. Θα σε προβληματίσει το θέμα της επανασύνδεσης, προσοχή στις αγχωμένες σκέψεις και στις βεβιασμένες ενέργειες. Ύστερα από λόγια που θα κάνεις με το πρώην ταίρι σου κάτι θα αναποδογυρίσει στην καρδιά σου, ίσως να αλλάξεις γνώμη ή βλέψεις, θα νιώσεις την ανάγκη να ξανασκεφτείς αποφάσεις και επιθυμίες.
Νέα γνωριμία. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σου, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα τολμήσεις να ξεκινήσεις στα τυφλά μια νέα αρχή. Θα γνωριστείς με άτομο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε σχέση, σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις την προσπάθεια να απεγκλωβιστείς από φοβίες και άτοπους αρνητισμούς.
Σχέση – Γάμος. Κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η εβδομάδα σου, με το ταίρι σου θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ωστόσο δες το σαν μια δοκιμασία και όχι σαν κατάληξη ή τερματισμό. Θα υπάρξουν εκρήξεις και αντιθέσεις, ίσως να ακουστούν κοφτερά λόγια, όμως θα πρόκειται για μια περαστική φάση που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα. 
Ελεύθεροι.  Η εμφάνιση του Δία στον Σκορπιό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο δε θα σε αφήσουν να παρασυρθείς από τις φιλοφρονήσεις και τα κολακευτικά λόγια που θα ακούσεις, θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις τον καμουφλαρισμένο σκοπό και την παραποιημένη αλήθεια. Πολλά θα σου πει το ελκυστικό πρόσωπο με το εντυπωσιακό στυλ, λίγα θα πιστέψεις, και πολύ καλά θα κάνεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα σε εξιτάρει το όμορφο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, σε συμβουλεύω να μην σταθείς στο περιτύλιγμα, κάνε το βήμα να συλλέξεις τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, η στάση σου ίσως να είναι κάπως διφορούμενη. Σε περίπτωση που σε πιέζει η σχέση που έχεις ή νιώθεις πως έχουν μειωθεί απειλητικά τα όρια της ελευθερίας σου, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες.  Η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει  να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, θα είσαι σε θέση να προνοήσεις για τις συνέπειες των πράξεων σου
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επανασύνδεση.  Μήπως έχασες την ελπίδα σου για επανασύνδεση; Θα την ξαναβρείς, και μάλιστα από τυχαίο εντελώς αναπάντεχο γεγονός. Το πρώην ταίρι σου, κατόπιν ενός απρόσμενου συμβάντος που θα ζήσει, θα νιώσει έντονα την ανάγκη να σου μιλήσει και να σε δει από κοντά. Θα λάβεις πρόταση επανασύνδεσης συνοδευόμενη με μια δυνατή υπόσχεση μελλοντικής έκτασης.
Νέα γνωριμία. Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα σου δημιουργήσει ο τρόπος που θα σε φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ενδεχομένως να μην σου είναι τελείως άγνωστο, ίσως τις προηγούμενες μέρες κάπου να είχατε συναντηθεί, όμως τώρα θα περάσει σε άμεσες εκδηλώσεις, τώρα θα σε κάνει να νιώσεις έλξη και ενθουσιασμό.
Σχέση- γάμος. Έρχονται τυχερά γεγονότα, μέσα στην εβδομάδα θα σου φανερωθεί η πραγματική όψης μιας καμουφλαρισμένης κατάστασης δίνοντας σου μεγάλη χαρά και συναισθηματική αγαλλίαση. Ένα βάρος θα φύγει από πάνω σου, θα χαρείς και θα ανανεωθείς. Εσύ και το ταίρι σου δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση συμβίωσης
Ελεύθεροι. Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα και της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα ενισχύσουν την γοητεία σου, το παρουσιαστικό σου θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό. Αν έχεις βάλει στόχο να  βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου να ξέρεις πως θα σου εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο. Θα σε εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση, θα έχει συμπεριφορά και προσωπικότητα ταιριαστή στις προτιμήσεις σου, κάνε βήμα προσέγγισης θα σου βγει σε καλό.
Σε σχέση.  Με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα προσπαθήσεις να ελέγξεις και να χειραγωγήσεις το ταίρι σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, τα λόγια σου ενδεχομένως να είναι κάπως υπεροπτικά, προσοχή να μην δημιουργήσεις δυσαρέσκειες. Καλό θα είναι, άθελα ή μη, να μη προσβάλεις το ταίρι σου, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επανασύνδεση. Την αιφνιδιαστική του εμφάνιση ετοιμάζει το πρώην ταίρι σου. Το τηλεφώνημα και η πρόταση συνάντησης που θα σου κάνει θα στοχεύουν στην επανασύνδεση. Θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να διατηρείτε αποστάσεις, με πράξεις θα σου αποδείξει πως τρέφει αληθινή αγάπη για σένα.
Νέα γνωριμία. Ευγενικό και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, από την αρχή θα νιώσεις μια περίεργη οικειότητα, θα αισθανθείς ότι αυτό το άτομο δεν το γνωρίσεις για πρώτη φορά. Η διαίσθηση σου θα σου πει να το εμπιστευτείς και να δώσεις άνοιγμα για περεταίρω επαφές. Σου δίνω τη συμβουλή να ακούσεις τη φωνή της καρδιάς σου, θα σου βγει σε καλό.
Σχέση- Γάμος. Φεύγουν οι αμφιβολίες, τερματίζουν οι αμφισβητήσεις, θα βρεις την ψυχολογική σου ισορροπία. Η συζήτηση που θα ανοίξεις εσύ και το ταίρι σου θα κλείσει μια πολύ σοβαρή πρόταση που δεν θα αφορά μόνο το παρόν αλλά και το κοινό σας μέλλον.
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους απελευθερωμένη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θα  φλερτάρεις και θα βρεις ανταπόκριση.  Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει τη δυναμική και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου, μόλις εντοπίσεις το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα βρεις αυτομάτως τον τρόπο να του τραβήξεις την προσοχή. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με την εμφάνιση  της Αφροδίτης στον Ζυγό θα ξεκινήσει για σένα καινούργιος κύκλος αγάπης.
Σε σχέση. Με τον Δία να εισέρχεται στον Σκορπιό θα το περικυκλώσεις το ταίρι σου, θα εφαρμόσεις μελετημένη στρατηγική με στόχο να το εξουσιάσεις, ωστόσο κι αυτό από την πλευρά του δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια.  Μέσα στην εβδομάδα προσοχή ενδεχομένως να υπάρξει  κόντρα υπεροχής, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές.   Με την Αφροδίτη στον Ζυγό  θα αλλάξεις τακτική, θα είναι πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις τη θερμή και ελκυστική πλευρά του χαρακτήρα σου
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επανασύνδεση. Διαφοροποιείται η οπτική σου γωνία, κάποια τυχαία συμβάντα θα σου ανοίξουν τα μάτια, τα γεγονότα θα σου δώσουν το χρονικό περιθώριο να ξανασκεφτείς αν θέλεις το πρώην ταίρι σου πίσω ή αν πρέπει να απαλλαγείς απ αυτό μια και καλή. Θα κλονιστούν τα αισθήματα σου, θα αλλάξεις γνώμη και στάση συμπεριφοράς.
Νέα γνωριμία. Ανατροπές θα φέρει στη ζωή σου το καινούργιο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Θα τονώσει τα αισθήματα σου, θα διεγείρει τις αισθήσεις σου, θα κινηθείς αυθόρμητα και παρορμητικά αδιαφορώντας για την περαιτέρω εξέλιξη. Αν είσαι σε σχέση, το νου σου να μην προκαλέσεις επικίνδυνες ρήξεις.
Σχέση- γάμος. Αμφιβολίες θα σου φυτρώσουν κατόπιν ενός απροόπτου συμβάντος, ωστόσο σε συμβουλεύω πρώτα να επιβεβαιώσεις και ύστερα να αντιδράσεις. Κάτι θα προκύψει, κάτι θα υποψιαστείς, το θέμα είναι πως θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν θα λείψουν οι σκηνές ζηλοτυπίας.
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να ψάξεις, να αναζητήσεις, και να βρεις.  Με τον ερχομό του Δία στον Σκορπιό η προσέγγιση σου θα είναι μεθοδική, η αντίληψη σου κοφτερή. Θα το βρεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό, διακριτικό και ελκυστικό, θα κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου.
Σε σχέση. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση ο ερχομός του Δία στον Σκορπιό και λίγο αργότερα ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να σοβαρέψεις την πορεία του δεσμού σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης , ναι μεν οι πράξεις σου δεν θα είναι άμεσες, ωστόσο η θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το πρώτο λιθαράκι προς την επισημοποίηση
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επανασύνδεση. Φεύγει το εμπόδιο ή ο λόγος που σε κρατά χώρια με το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τα τυχαία γεγονότα θα λύσουν τους κόμπους, δεν θα υφίστανται πλέον η αιτία που σας οδήγησε στον χωρισμό. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, θα κερδίσεις αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.
Νέα γνωριμία.  Καταφθάνει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει το έτερον ήμισυ σου. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δεν θα είναι καθόλου περαστικό στη ζωή σου. Όντως η διαίσθηση σου θα βγει αληθινή, η γοητεία του θα σε εντυπωσιάσει, ο χαρακτήρας που θα έχει θα συμπληρώνει τον δικό σου.
Σχέση- γάμος. Αυτό που σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να εξελιχτείς, λήγει. Έρχεται χαρμόσυνο γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και τη στασιμότητα, εσύ και το ταίρι σου θα ξεκινήσετε πορεία μελλοντικής προοπτικής, βάζετε μπρος καινούργια σχέδια
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις καινούργιες περιπέτειες, επιθυμία σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που να μπορεί να σου προσφέρει ένα ευχάριστο παρόν. Με Δία να εμφανίζεται στον Σκορπιό θα βρεις τον έξυπνο τρόπο να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό κομψή και εκλεπτυσμένη θα είναι τόσο η εμφάνιση σου όσο και η στάση σου.
Σε σχέση.  Με τον ερχομό του Δία στον Σκορπιό συναισθηματικό βάθος αλλά και πάθος θα έχουν οι ενέργειες σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σοβαρέψει τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου, η συγκαταβατικότητα σου θα βοηθήσει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας.  Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα  ίσως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων, ωστόσο η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα καταφέρει να σας ηρεμήσει.
ΙΧΘΥΣ
Επανασύνδεση. Η έλξη είναι δυνατή και αμοιβαία δεν θα σας αφήσει χωρισμένους, εκδηλώσει τα αισθήματα σου και θα δεις το πρώην ταίρι σου να επιστρέφει στη ζωή σου τρέχοντας. Η μεταξύ σας αγάπη δεν έχει υποστεί καμία απολύτως φθορά, αν περάσεις σε άμεσες εξομολογήσεις το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!
Νέα γνωριμία. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα, πολύ γρήγορα το γλυκό θα ‘ρθει και θα δέσει. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις ξεκίνημα σχέσης με ολοκαίνουργο άτομο, η μεταξύ σας χημεία θα σας κρατήσει για πολλά χρόνια ενωμένους.
Σχέση- γάμος. Φρένο θα μπει σε τυχόν εντάσεις και τσακωμούς, αυτή τη φορά θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας , εσύ και το ταίρι σου όχι μόνο θα ισορροπήσετε αλλά θα περάσετε σε ένα καινούργιο στάδιο. Θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις που θα αποσκοπούν στην οριστική δέσμευση.
Ελεύθεροι. Την εικόνα σου θα θελήσεις να βελτιώσεις και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Με τη Σελήνη στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο Ζυγό θα δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση σου, θα επιμεληθείς το στυλ σου, και όντως θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η κομψότητα σου θα τραβήξει το βλέμμα ενός συγκεκριμένο ατόμου που θα κλέψει την καρδιά σου. Αμοιβαίο θα είναι το ενδιαφέρον σας, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να οργανώσεις τις κινήσεις σου και να προσεγγίσεις με επιτυχία.
Σε σχέση. Προσοχή στις καταπιεστικές ενέργειες, με την εμφάνιση του Δία στον Σκορπιό ενδεχομένως να προσπαθήσεις να κατευθύνεις τον ταίρι σου με απαιτητικό τρόπο.  Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τη σχέση σου, θα θελήσεις να εστιάσεις στην ουσία των αισθημάτων, θα καταφέρεις να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και αρμονία, σου δίνω τη συμβουλή να προτείνεις αυτό που σκέπτεσαι, το πρόσωπο που αγαπάς θα έχει συγκαταβατική διάθεση.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email