Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εβδομάδα 13 έως 19/11


ΚΡΙΟΣ
Επανασύνδεση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποτελέσει γέφυρα συμφιλίωσης και ένωσης. Αυτό το φιλικό άτομο θα καταφέρει να σας τα βρει με τον πρώην ταίρι σου. Θα σε διαφωτίσει με πληροφορίες για καταστάσεις και αισθήματα που δεν γνωρίζεις, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο θα σας φέρει σε συνάντηση που η κατάληξη της θα είναι επανένωση.
Νέα γνωριμία. Θα τραβήξει την προσοχή σου πρόσωπο που θα έχει ένα ιδιαίτερο ίσως και εκκεντρικό στυλ. Στο παρουσιαστικό και στην προσωπικότητα αυτού του ατόμου θα παγιδευτεί τόσο η σκέψη σου όσο και η καρδιά σου. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία, αν κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς αναστολές, τότε ο οικείος διάλογος θα μετατραπεί σε απολύτως προσωπικός.
Σχέση – Γάμος. Να την ακούσεις τη συμβουλή που θα σου δώσει ένα κοντινό σου πρόσωπο, θα σε βοηθήσει να δώσεις λύση στο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή υπάρχει μέσα στη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα με την παρέμβαση ενός τρίτου ατόμου εσύ και το ταίρι σου θα περάσετε σε περίοδο ισορροπίας και εμπιστοσύνης.
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, το ταπεραμέντο σου θα είναι ιδιαιτέρως γοητευτικό, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει το ενδιαφέρον του επάνω σου. Θα τη λάβεις την πρόταση για ραντεβού,  η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τολμηρή θα κάνει τη στάση σου,  καταφθάνει άνοιγμα καινούργιας σχέσης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ξεκίνημα που θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.
Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα λύσει ζητήματα τσακωμού, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες ή απόσταση, τώρα θα θερμανθεί το κλίμα, έρχεται συμφιλίωση και επανασύνδεση. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό αισθησιακή, ρομαντική, ίσως και κάπως παθιασμένη θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα βρει πρόσφορο έδαφος να προτείνει και να μην λάβει απόρριψη. Στο κλείσιμο του εξαημέρου η εμφάνιση της Σελήνης τον Τοξότη θα δημιουργήσει συνθήκες ικανές να ανανεώσεις τα δεδομένα της σχέσης σου. 
ΤΑΥΡΟΣ
Επανασύνδεση. Τώρα θα πρέπει να βγεις από την συναισθηματική σύγχυση και να αποφασίσεις, το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι; ή μήπως κουράστηκες με τα παλιά και θέλεις οπωσδήποτε τα καινούργια; Ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, θα λάβεις πρόταση για επανένωση και η απάντηση σου θα πρέπει να είναι άμεση. Μπες στο βάθος της καρδιάς σου και βρες επειγόντως την απάντηση.
Νέα γνωριμία. Έρχονται χτυποκάρδια έντασης και ενθουσιασμού. Είχες καιρό να αντικρίσεις πρόσωπο τις αρεσκείας σου; Τώρα όχι απλά θα εντυπωσιαστείς, αλλά δεν αποκλείεται να νιώσεις πως βρήκες επιτέλους το πρόσωπο των ονείρων σου. Θα ερωτευτείς, θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις και θα επιτύχεις, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.
Σχέση- Γάμος. Εσύ που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση προσοχή στις συναισθηματικές σου εξάρσεις.  Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις γι αυτό θα θελήσει δεσμευτική πορεία. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις βλέψεις σου, οι υπεκφυγές θα φέρουν αρνητισμό.
Ελεύθεροι. Στις αρχές της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό κάπως αναποφάσιστη θα είναι η στάση σου. Θέλεις νέα γνωριμία; ή μήπως το πρώην ταίρι σου δεν λέει να αφήσει την πρωταγωνιστική θέση στην καρδιά σου; Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βγεις από την παγίδα της συναισθηματικής εξάρτησης, θα σε εξοπλίσει με ψυχικό δυναμισμό. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα καταλάβεις πως αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή σου είναι μια ολοκαίνουργια γνωριμία.
Σε σχέση. Μήπως το ζηλεύεις το ταίρι σου και δεν θέλεις να το παραδεχτείς; Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε ωθήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας, προσοχή στις υπερβολές και στα καχύποπτα σενάρια. Ο ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα σου αλλάξει τρόπο σκέψης, θα σε βοηθήσει να  απελευθερωθείς και να τερματίσεις τις σκοτεινές σκέψεις. Η εβδομάδα σου θα έχει συναισθηματική ποικιλία , κρατά στάση χαλαρή, προσπάθησε να αποφύγεις τις ακρότητες. 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Επανασύνδεση. Θα σε ξαφνιάσει η αντάμωση που θα έχεις με πρώην ταίρι σου. Δεν θα είναι άτομο από το μακρινό παρελθόν σου, είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για το τελευταίο σου ταίρι. Με χειραψία θα ξεκινήσετε, σε φιλιά και αγκαλιές θα καταλήξετε. Η αμοιβαία σας έλξη θα σε κάνει να ξεχάσεις τις κακές στιγμές και να ξεκινήσεις το έργο και πάλι από την αρχή.
Νέα γνωριμία. Για εσένα που προσμένεις πολύ καιρό την νέα γνωριμία, ετοιμάσου καταφθάνει! Μέσα στην εβδομάδα προς το τέλος των ημερών, κάπου θα σε καλέσουν ή κάπου θα βρεθείς σε καινούριο μη γνώριμο χώρο, και εκεί θα γίνει το μοιραίο! Θα σου συστήσουν πρόσωπο που οι πρώτες σας κουβέντες θα ανοίξουν πορεία συστηματικών επαφών.
Σχέση- γάμος. Χαρά θα πάρεις και εσύ και το ταίρι σου. Θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε, θα ξεκινήσετε πορεία επίσημων δεσμεύσεων. Ένα γεγονός θα σε κάνει να αισθανθείς πως κέρδισες επιτέλους την εύνοια της τύχης, πως ανταμείφτηκες για τους κόπους σου. Τώρα θα περάσεις σε καινούργιο στάδιο, αυτό που θα νιώσεις θα είναι αισιοδοξία και ευτυχία.
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό βασική σου επιθυμία και ανάγκη θα είναι να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή, να απαλλαγείς από την αβεβαιότητα και τις διακυμάνσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό μεθοδική θα κάνει την προσέγγιση σου, το ευπαρουσίαστο στυλ σου σε συνδυασμό με την ευγενική σου συμπεριφορά, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα το έχεις κατακτήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απελευθερωμένη και ταυτοχρόνως τρυφερή  θα είναι η συμπεριφορά σου.  Με τον ερχομός της Σελήνη στον Τοξότη θα αλλάξεις στόχους, θα συμβεί ανατρεπτικό γύρισμα στην καρδιά και στην σκέψη σου, προσοχή στις υπερβολές. Είναι πολύ πιθανόν να  αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις τις απόψεις σας σχετικά με το θέμα της δέσμευσης.  Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν εντάσεις, προσοχή στις ακραίες καταστάσεις. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επανασύνδεση. Η τύχη θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου. Ένα απρόοπτο συμβάν θα αποτελέσει αφετηρία επαφών που θα γίνουν συχνές και καθημερινές. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και η πρώτη σας συνομιλία θα φέρει οριστική κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.
Νέα γνωριμία. Από μια φιλική πρόταση θα ξεκινήσουν όλα. Θα βρεθείς σε καινούργιο χώρο θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα γίνει τελικά το ταίρι σου. Από την αρχή θα αναπτυχτεί μεταξύ σας οικειότητα και έλξη , τηλεφωνήματα και προσωπικές συναντήσεις θα έχουν κατάληξη μοιραίας σχέσης!
Σχέση – Γάμος. Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Δεν αποκλείεται να ακουστεί δεσμευτική πρόταση, το σίγουρο είναι πως φεύγουν τα εμπόδια , εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.
Ελεύθεροι.  Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό και λίγο αργότερα στον Σκορπιό, το πρώην ταίρι σου θα εστιάσει τη σκέψη του σε εσένα, θα στοχεύσει στην επανασύνδεση. Θα διαπιστώσεις πω δεν επιθυμεί οριστικό χωρισμό θα σου τηλεφωνήσει, θα σου πει ευθέως τι ακριβώς θέλει και τι νιώθει. Αν ακόμα έχεις αισθήματα γι αυτό το άτομο τότε κινήσου δραστικά, σε συμβουλεύω να φανερώσεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Αν αφήσεις περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας  να ξέρεις πως η επανένωση σας δε θα έχει απογοητευτικό αποτέλεσμα.
Σε σχέση. Με τον ερχομό τη Σελήνης στον Σκορπιό ενδεχομένως κάποιες ανασφάλειες να κάνουν την εμφάνιση τους, υποσυνείδητα ψυχολογικά συμπλέγματα θα σου δημιουργήσουν φοβίες, σκοτεινή θα είναι η σκέψη σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και ζήλειες, το ταίρι σου σε αγαπάει, σου δίνω τη συμβουλή να επικεντρωθείς στα μεταξύ σας αισθήματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη δεν αποκλείεται να προκύψει ευκαιρία για μετακίνηση, εκδρομή ή ταξίδι, 
ΛΕΩΝ
Επανασύνδεση. Τώρα θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την απόλυτη αλήθεια. Η συμπεριφορά που έχει το πρώην ταίρι σου απέναντι σου σε πείθει πως θέλει επανασύνδεση; ή μήπως προσπαθεί έμμεσα να σου αποδείξει πως μεταξύ σας όλα τελείωσαν; Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει.
Νέα γνωριμία. Θα υπάρξει πρόσωπο που θα σε πλησιάσει , θα δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας, όμως για να είναι αξιόλογη θα πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Πριν προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα, καλό θα είναι πρώτα να αξιολογήσεις την κατάσταση, να κρίνεις χαρακτήρες, να υπολογίσεις τα επακόλουθα.
Σχέση – Γάμος. Εντάσεις και συγκρίσεις θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σου. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία που θα μπερδευτεί το παρελθόν με το παρόν, θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα. Θα αναγκαστείς να συγκρίνεις τι γινόταν παλιά με το τι γίνεται τώρα, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις που θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα.
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα σου ανοίξουν δυνατότητα νέας αρχής. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, πίσω από τυχαίο και εντελώς απρογραμμάτιστο γεγονός θα κρύβεται μια πολύ ευχάριστη γνωριμία. Θα σε γοητεύσει το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, θα καταφέρει να ανανεώσει το παρόν σου και να  σου ανοίξει μελλοντική πορεία.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό με ηρεμία θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο λίγο αργότερα με την εμφάνιση της στον Σκορπιό, ίσως να μην λείψουν οι ζήλειες. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό κτητική θα κάνει τη διάθεση σου,  σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις επικίνδυνες σκηνές. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη  σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν επαναστατικές εξάρσεις που όμως θα έχουν μικρή διάρκεια, προσπάθησε να μην παρατεντώσεις το σκοινί. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επανασύνδεση. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα ίσως να μη δώσεις στο πρώην ταίρι σου το άνοιγμα για εξηγήσεις ή επανορθώσεις. Κάπως κάθετη και παγωμένη θα είναι η στάση σου, αυτό που θα θέλεις είναι να βγεις από πιεστικές καταστάσεις και να μείνεις με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να ηρεμήσεις.
Νέα γνωριμία. Απρόσιτη και απόμακρη θα είναι η στάση σου, μάλλον δε θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ωστόσο μέσα σε οικείο σου περιβάλλον θα κάνει την εμφάνιση του ένα καινούργιο πρόσωπο, που στην πορεία δεν θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο. Ίσως η τωρινή εβδομάδα να μην έχει εξελίξεις, θα έχει όμως η επόμενη.
Σχέση- γάμος. Μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις και επειδή θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου γι αυτό θα επιλέξεις να απομονωθείς προκειμένου να σκεφτείς. Πάρε τον χρόνο σου, το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου δεν πρόκειται να σε πιέσει. Θα έχεις μια ήρεμη εβδομάδα, σκέψου και αναλόγως πράξε
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, άνετη, απελευθερωμένη και ρομαντική θα είναι η στάση σου. Με τον ερχομό της Σελήνης Σκορπιό θα αναζητήσεις συναισθηματική ένταση, εσύ που έχεις καιρό να ερωτευτείς τώρα θα το βάλεις σκοπό να συμβεί. Ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο θα γνωρίσεις, οι εκδηλώσεις του θα είναι θέρμες και οι δικές σου ασυνήθιστα τολμηρές. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναρπαστικό γεγονός που θα πάρει θετική έκταση, ανοιχτή θα είναι η προοπτική σχέσης.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να γίνει κάπως αλλοπρόσαλλη η στάση σου, η αισιοδοξία ίσως να δώσει τη θέση της στην καχυποψία. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στις ανέμελες στιγμές, θα καταφέρεις να βρεις τις προσωπικές σας ισορροπίες. Ίσως να ακουστεί πρόταση για κάποια κοινωνική δραστηριότητα ή για ολιγοήμερη εκδρομούλα. Σε ότι προκύψει δώσε απάντηση θετική, το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο, θα βγεις από τις αγχωμένες ή αρνητικές σκέψεις
ΖΥΓΟΣ
Επανασύνδεση. Θα συμβεί η επανασύνδεση που αναμένεις, τα αισθήματα σας είναι δυνατά δεν θα σας αφήσουν να γίνετε θύματα εγωισμού. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης και μάλιστα προετοιμάσου θα δοθούν μεταξύ σας σοβαρές υποσχέσεις που θα ανοίξουν προοπτική δέσμευσης.
Νέα γνωριμία. Θα σε πλησιάσει ένα καινούργιο πρόσωπο, ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει θα είναι θερμός ευγενικός και διακριτικός. Θα εκτιμήσεις την συμπεριφορά που θα κρατήσει απέναντι σου, αυτό το άτομο στην πορεία των επαφών σας θα το αγαπήσεις και θα το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σοβαρής κατάληξης!
Σχέση – Γάμος. Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά θα πορευτεί η εβδομάδα σου και με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, ίσως να είναι δώρο, ίσως να είναι πρόταση, πάντως αυτό που θα σου προσφέρει πρακτικά ή θεωρητικά, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από δω και πέρα πορεία σας.
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα καταφέρεις να  βγεις ραντεβού. Βρες το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, εστίασε την προσοχή σου, και με σιγουριά σου λέω πως θα λάβεις το ενθαρρυντικό σινιάλο. Θα την κάνεις την νέα γνωριμία, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό και στη συνεχεία στον Τοξότη δε θα σε αφήσει να αδρανήσεις , θα ρισκάρεις, θα προσεγγίσεις και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.
Σε σχέση. Αν έχεις τσακωθεί ή χωρίσει με το ταίρι σου τώρα  με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα  τα ξαναβρείτε. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα υπάρξουν αποκαλύψεις που αν τις αξιοποιήσεις, τότε εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα περάσετε σε μόνιμη ένωση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα οργανωθείς και θα επιτύχεις στον σκοπό σου. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει στα άκρα, θα τολμήσεις να ρισκάρεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επανασύνδεση. Η εσωτερική και ψυχική σου δύναμη θα σε αποτρέψει από λάθη, δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς για άλλη μια φορά στην ίδια παγίδα. Θα συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου όμως μάλλον θα θέσεις τους όρους σου. Εσύ θα ορίσεις το παιχνίδι της επανασύνδεσης, αυτή τη φορά δε θα αφήσεις το συναίσθημα να παρασύρει τη λογική.
Νέα γνωριμία. Με δυναμισμό και ορμή θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις την προσωπική σου ζωή από το μηδέν με καινούργιο πρόσωπο. Ένα γοητευτικό άτομο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια ιστορία αγάπης που αυτή τη φορά δεν θα έχει δυσάρεστο τέλος.
Σχέση- γάμος. Δεν θα επιτρέψεις στο ταίρι σου να σε κατευθύνει. Στην προκειμένη φάση θα αφήσεις την άμυνα και θα περάσεις στην αντεπίθεση. Θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, θα διεκδικήσεις με τρόπο μεθοδευμένο και ανυποχώρητο. Σε καλό θα σου βγει, ακόμα κι αν υπάρξει το ενδεχόμενο να τεντωθεί το σκοινί, να ξέρεις πως δε θα σπάσει απ την πλευρά σου
Ελεύθεροι. Γοητεία, έλξη και κομψότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου φίλε μου Σκορπιέ. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα καταφέρεις να κερδίσεις τα βλέμματα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια ολοκαίνουρια γνωριμία, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα αναζητήσεις την ένταση και την περιπέτεια, η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα ενισχύσει την ανάγκη σου για κατάκτηση. Στην παρούσα φάση στόχος σου θα είναι να εντυπωσιάσεις, θα σε ερωτευτεί το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θερμά και αισθησιακά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο στην πορεία θα υπάρξουν ανατροπές.  Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα κάνει τη στάση σου δυναμική και απαιτητική, με πιεστικό ίσως και εξουσιαστικό τρόπο θα προσπαθήσεις να φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου . Ο  Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα ζωηρέψει τις καταστάσεις,  ωστόσο  τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα τονώσουν την μεταξύ σας έλξη. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επανασύνδεση. Τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβεις τα ηνία, πάρε την υπόθεση στα χέρια σου και ανέτρεψε τα δεδομένα. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις ξεκάθαρα με το πρώην ταίρι σου. Αν επιθυμείς επανασύνδεση, τότε βγες μπροστά και οδήγησε την κατάσταση στα δικά σου νερά.
Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα γοητεύει απ την παρουσία σου, θα νιώσει ασφάλεια και ζεστασιά στην οικεία σου συμπεριφορά. Κρατά θετική στάση στην προσπάθεια που θα κάνει να αποκτήσει μαζί σου επαφές, δείξε προσοχή και ενδιαφέρον, αυτό το άτομο θα σου δώσει άνοιγμα. Προμηνύεται γνωριμία σταθερού δεσμού!
Σχέση- γάμος. Εσύ που θέλεις δεσμεύσεις βαλε στόχο να κερδίσεις και θα δεις πως το βέλος σου θα πέσει διάνα. Η διορατικότητα και η διαίσθηση είναι δυο στοιχεία που ποτέ δεν σου λείπουν, αξιοποιήσετε τα. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να στρώσεις έδαφος, δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και πέρνα σε άμεσες προτάσεις.
Ελεύθεροι.  Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσουν να βρεις το πρόσωπο που θα νιώσεις την ανάγκη να σταθμεύσεις δίπλα του. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα το πλησιάσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα εντοπίσεις, οι ματιές που θα ανταλλάξετε θα είναι καθοριστικές.  Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα  προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές , θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερό δεσμό, καλό θα είναι να ανταποκριθείς στα γεγονότα με χαλαρότητα.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό εξάψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θερμές στιγμές θα ζήσεις με το αγαπημένο σου ταίρι. Προμηνύεται εβδομάδα ιδιαιτέρως αισθησιακή,  με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, πάθος έλξη και αγάπη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη ίσως να βάλετε στο πρόγραμμα σας ένα ρομαντικό ταξιδάκι αναψυχής. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επανασύνδεση. Την δικαιούσαι αυτήν την επανασύνδεση και θα την κερδίσεις. Τα λάθη έγιναν και από τις δυο πλευρές, ωστόσο αν τα λόγια της τελευταίας στιγμής ήταν κάπως πικρά, τώρα το ταίρι σου θα ‘ρθει με συγγνώμη στα χείλη. Δώσε τόπο στην οργή, μην αφήσεις τις παρορμητικές αντιδράσεις να διακόψουν την πορεία σας.
Νέα γνωριμία. Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, τώρα θα νιώσεις πως μερικές φορές οι ευχές πιάνουν. Ότι ζήτησες αυτό θα λάβεις, η καλή σου τύχη δεν θα σε απογοητεύσει. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου πιάσει την κουβέντα, εσείς οι δυο θα έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα!
Σχέση- γάμος. Καμία φορά πάνω στα νεύρα η κατάσταση ξεφεύγει, όμως μετά τη μπόρα, έρχεται ξαστεριά. Τώρα που έχει ξεθυμάνει η ένταση και ο θυμός, και εσύ και το ταίρι σου θα αλλάξετε οπτική γωνία, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, από την πλευρά του θα αναγνωρίσει που έσφαλε και που είχες δίκιο.
Ελεύθεροι.  Σταθερή σχέση θα αναζητήσεις φίλε μου Αιγόκερε. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ανανεωθείς, να βάλεις στη ζωή σου ένα ταίρι που να αγαπάς και να σας αγαπάει. Θα σου δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας ,  η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κινηθείς και να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη έρχεται καινούργιο πρόσωπο, θα γίνει ξεκίνημα σχέσης.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό ένταση θα έχουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, ίσως να υπάρξει ανταγωνισμός για το ποιος από τους δυο σας θα έχει το πάνω χέρι.  Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θέματα εξουσίας θα βγουν στο προσκήνιο. Αν το ταίρι σου είναι παρορμητικό ή ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές. Για να γλυτώσετε τη μάχη κατά συνέπεια και τις απώλειες, σου δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε στην έλξη σας και πουθενά αλλού. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επανασύνδεση.  Από αναπάντεχο γεγονός θα δημιουργηθεί ελπίδα επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σου κατόπιν ενός απρόσμενου συμβάντος που θα ζήσει, θα νιώσει έντονα την ανάγκη να σου μιλήσει και να σε δει από κοντά. Θα λάβεις πρόταση επανασύνδεσης συνοδευόμενη με μια δυνατή υπόσχεση μελλοντικής έκτασης.
Νέα γνωριμία. Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα νιώσεις με τον τρόπο που θα σε φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ενδεχομένως να μην σου είναι τελείως άγνωστο, ίσως να υπήρχαν τυπικές επαφές μεταξύ σας όμως τώρα θα περάσει σε άμεσες εκδηλώσεις, με θερμό τρόπο θα σου φανερώσει την έλξη που νιώθει για σένα.
Σχέση- γάμος. Καταφθάνουν αποκαλύψεις θα ακουστούν αλήθειες. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σου φανερωθεί η πραγματική όψης μιας καμουφλαρισμένης κατάστασης δίνοντας σου μεγάλη χαρά και συναισθηματική αγαλλίαση. Ένα βάρος θα φύγει από πάνω σου, θα χαρείς και θα ανανεωθείς.
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό ερωτοχτυπήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, η στάση σου θα είναι αισθησιακή και ιδιαιτέρως ελκυστική. Σου φανερώνω πως θα σε ερωτευτεί πρόσωπο που στην πορεία θα νιώσει για εσένα έντονη εξάρτηση, είναι πολύ πιθανόν η γνωριμία σας να είναι μοιραία.  Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα συμβεί συμβάν που θα σου μείνει αξέχαστο, η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει πορεία αγάπης και έντονου πάθους.
Σε σχέση. Αγάπη και θερμά αισθήματα θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, από την μια  η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, από την άλλη η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα βρεις τον τρόπο να κάνεις το πρόσωπο που αγαπάς να παθιαστεί μαζί σου. Έντονος θα είναι ο μεταξύ σας αισθησιασμός, αυτή τη φορά θα εστιάσετε στην αμοιβαία σας έλξη και χημεία.   Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν εξομολογήσεις, θα συνειδητοποιήσετε το βάθος της αγάπης σας.
ΙΧΘΥΣ
Επανασύνδεση.  Για σένα που έχεις αφήσει τη σκέψη σου και την καρδιά σου πίσω στο παρελθόν έρχονται εξελίξεις που θα σε ξεσηκώσουν. Μια παλιά σου αγάπη θα κάνει το βήμα να σου τηλεφωνήσει, έντονη θα είναι η επιθυμία σου να ολοκληρώσεις μαζί του αυτό που άφησες στη μέση. Η συνάντηση σας θα έχει επιτυχημένη κατάληξη.
Νέα γνωριμία. Εσύ που ενδιαφέρεσαι μόνο για σοβαρή σταθερή σχέση και όχι για περιστασιακές επαφές, θα υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα σχέση. Το πρόσωπο που θα σου συστήσουν θα σε γοητεύσει, θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου, δέξου να βγεις ραντεβού μαζί του, δεν θα απογοητευτείς.

Σχέση – Γάμος. Αποκαλυπτική θα είναι η εβδομάδα σου. Εσύ και το ταίρι σου μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις, θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας συνδέει, θα εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας παγώνει. Απ δω και πέρα θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε τις μεταξύ σας καταστάσεις, τώρα θα σταθεροποιήσετε αισθήματα και βλέψεις
Ελεύθεροι.  Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό δυναμική θα είναι η στάση σου, θα τολμήσεις να ερωτευτείς και με σιγουριά σου λέω πως δε θα απογοητευτείς. Ελκυστικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου , θα το νιώσεις ποθητό, θα βρει τρόπο να σε προσεγγίσει. Με  τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα ξεκινήσεις μια έντονη σχέση με πάθος, ένταση, ίσως και παράφορες σκέψεις, σε διαβεβαιώνω πως αυτός ο δεσμός δε θα είναι περαστικός.
Σε σχέση. Ήρεμη  θα είναι η στάση σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό αγάπη και κατανόηση θα υπάρξει μεταξύ σας. Η Αφροδίτη  σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για πράξεις και προτάσεις ανανέωσης.   Όλα θα πάνε μια χαρά, η εβδομάδα σου θα είναι ισορροπημένη και αισθησιακή. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη δέσμευση, προχώρα με χαλαρότητα και όχι με άγχος.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email