Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 20-26/11


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Δυναμικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε δραστηριοποιήσει, αποφασιστική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την εικόνα σου ελκυστική και ποθητή.  Με τον Ήλιο στον Τοξότη και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, ευχάριστα γεγονότα θα ενισχύσουν τις προσδοκίες σου. Τυχαία συμβάντα θα σου ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας, προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου σε συνετά πλαίσια.

Σε σχέση. Ομαλά θα κυλήσει η σχέση σου μέσα στην εβδομάδα, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα βρεθεί λύση σε ένα προβληματάκι που συχνά πυκνά δίνει αφορμές για εντάσεις. Θα ταχτοποιηθούν εκκρεμότητες, θα τερματίσουν αρνητικά ζητήματα, η επικοινωνιακή τακτική που θα εφαρμόσεις θα φέρει τάξη και ισορροπία.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και την Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό,  εσύ και το ταίρι σου παίρνετε αποφάσεις που θα αναζωογονήσουν τα μεταξύ σας αισθήματα.
Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε ωθήσουν στο να ξανασκεφτείς πολύ καλά το θέμα της επανένωσης. Αν πράξεις παρορμητικά ενδεχομένως η επανασύνδεση να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δεν σε ενδιαφέρει η σοβαρή δεσμευτική εξέλιξη, τότε πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό.
Νέα γνωριμία. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς και να οδηγηθείς σε ασυνήθιστες ενέργειες. Θα ξεχάσεις το παρελθόν, θα αδιαφορήσεις για το μέλλον,  αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους μακριά από σκέψεις και προβληματισμούς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα φέρει αναθεωρήσεις σε απόψεις και βλέψεις.
Σχέση- Γάμος. Περίεργη θα είναι η στάση σου, συνεπώς περίεργη και η εβδομάδα σου. Μπερδεμένες αντιφατικές ανάγκες, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και τι μπορείς να προσφέρεις
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, προσιτή θα είναι η στάση σου, ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, δυναμικές οι προσεγγίσεις σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το ανιαρό και το στάσιμο, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου θα  σε ενθουσιάσει θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Στην επιλογή σου θα είναι αν θα προχωρήσεις σε σταθερό δεσμό ή αν θα δεις αυτή τη νέα γνωριμία σαν μια απλή περαστική περιπέτεια.
Σε σχέση.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω εσύ που διατηρείς μακροχρόνια σχέση δεσμεύσεις θα θελήσεις, σοβαρές υποσχέσεις θα ακουστούν. Με τον ερχομό του Ήλιου στον Τοξότη αυτό που θα θελήσεις από τη σχέση σου θα είναι μελλοντική πορεία, οι σοβαρές συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν ελπιδοφόρα εξέλιξη. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς δοτική και συμπονετική θα είναι η στάση σου, η εβδομάδα σου θα κλείσει με στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.
Επανασύνδεση. Το έδαφος για επανασύνδεση έχει πλέον στρωθεί, το πρώην ταίρι σου έρχεται ανανεωμένο και με την σιγουριά πως δεν θα αρνηθείς την πρόταση που θα σου κάνει. Δεν θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, τώρα άλλαξαν τα δεδομένα, ετοιμάσου να ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων.
Νέα γνωριμία. Μη κάνεις το λάθος και φοβηθείς να ερωτευτείς ή να ονειρευτείς. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με την όμορφη εμφάνιση και το γοητευτικό του στυλ, θα έχει καλή καρδιά και θα την αφιερώσει εξ ολοκλήρου σε εσένα. Θα γνωριστείτε τυχαία, θα αγαπηθείτε αμοιβαία, η κατάληξη σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.
Σχέση- γάμος. Ξεδιαλύνονται οι αμφιβολίες, ότι αρνητικό και να σκέπτεσαι θα αποδειχτεί λάθος. Μην χαλάς τη διάθεση σου και μην παγιδεύεσαι στην καχυποψία. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα  φέρουν εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως αυτό το άτομο έχει αληθινά αισθήματα για σένα.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Έρχονται ελπιδοφόρα ανοίγματα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα  τα γεγονότα σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα σου θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις και να κερδίσεις το πρώην ταίρι σου. Καταφθάνουν αισιόδοξες πληροφορίες, ο άμεσος και σωστός σου χωρισμός θα οδηγήσουν τις εξελίξεις σε επανασύνδεση. Με τον Ήλιο να κάνει την εμφάνιση του στον Τοξότη, δυναμική και αυθόρμητη θα είναι η δράση σου, θα βρουν στόχο οι ενέργειες σου.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Αιγόκερω και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη βελτιώνονται οι συνθήκες μέσα στη σχέση σου,  θα καταφέρεις να τερματίσεις δυσκολίες ή εμπόδια.  Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Ιχθείς η αισθαντικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις το πρόσωπο που αγαπάς. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα σας βρει σε συνεννόηση και αρμονία, θερμές στιγμές θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας.
Επανασύνδεση. Απόμακρη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην δώσεις περιθώρια στο πρώην ταίρι σου να σε πλησιάσει, όμως αυτό θα βρει τρόπο να τρυπώσει στη ζωή σου. Κάτι θα σκηνοθετήσει, κάτι θα χειριστεί με ιδιαιτέρως δεξιοτεχνικό τρόπο και θα καταφέρει να προκαλέσει συνάντηση που η κατάληξη της θα είναι στο χέρι σου.
Νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να μη βαρεθείς να βγεις από το σπίτι σου. Άσε την αδράνεια, μην απορρίψεις καμία πρόταση και ετοιμάσου για δράση. Μέσα στην εβδομάδα σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, σε ανυποψίαστο χώρο, θα εμφανιστεί πρόσωπο της αρεσκείας σου. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις από την μοναχικότητα σου.
Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση το ταίρι σου ενδέχεται να μπερδέψει την αποστασιοποίηση με την αδιαφορία. Ναι μεν καλά θα κάνεις και δεν θα έχεις καμία διάθεση για ανούσιες συζητήσεις και πολλά λόγια, ωστόσο αν δεν το πράξεις με το σωστό τρόπο, τότε το πρόσωπο που συνδέεσαι ενδεχομένως να πιστέψει πως έχασες το ενδιαφέρον σου
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει στην αναζήτηση σταθερής σχέσης, κοινωνική θα είναι η στάση σου, πρόσχαρη η συμπεριφορά σου. Με την εμφάνιση του Ήλιου στον Τοξότη δε θα αδιαφορήσεις στην προοπτική της νέας γνωριμίας, στη συνομιλία σου με ένα καινούργιο πρόσωπο θα δώσεις έκταση, θα δεχτείς την πρόταση για ραντεβού που θα λάβεις. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα καταφέρεις να εναντιωθείς σε κάποιες προσωπικές σου αναστολές, αποφασίζεις να ξεκινήσεις καινούργια σχέση.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω αν είσαι στην αρχή της σχέσης σου οι χαλαρές επαφές θα γίνουν πιο σταθερές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βγεις από την αβασιμότητα. Αν ήδη είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς το ενδεχόμενο της επισημοποίησης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ηρεμία θα υπάρξει στη σχέση σου, η στάση σου ως προς το ταίρι σου θα είναι συγκαταβατική, θα υπάρξει κατανόηση και υποχωρητική διάθεση και από τις δυο πλευρές.
Επανασύνδεση. Αργό ρυθμό θα έχουν οι εξελίξεις, οι βιασύνες δεν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, στην παρούσα φάση προσπάθησε να αποφύγεις τις ανυπόμονες και πιεστικές κινήσεις. Η κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και ταίρι σου θα χρειαστεί χρόνο για να στρώσει,  αυτό που πρέπει να κάνεις για την ώρα είναι να αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν από μονά τους χωρίς παρεμβάσεις.
Νέα γνωριμία. Με ένα συγκεκριμένο άτομο θα συνομιλήσεις, στην αρχή ίσως να μη σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ωστόσο καθώς θα εξελίσσονται οι επαφές σας θα διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο αξίζει να του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Το φιλικό σας ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε έλξη, όλα θα γίνουν βήμα βήμα.
Σχέση – Γάμος. Για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγεις τις ανατρεπτικές ή ριζοσπαστικές ενέργειες, αν βιαστείς θα πέσεις έξω. Για να μην γυρίσεις την κατάσταση εναντίον σου και από πάνω βρεθείς ξαφνικά κάτω, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιεστικές καταστάσεις, κράτα χαλαρή στάση
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι.  Θα την περιποιηθείς την εμφάνιση του, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξει κατάκτηση. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σου θα είναι ελκυστική, ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη θα σε ωθήσει σε στοχευμένες προσεγγίσεις. Ένα όμορφο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, στο ραντεβού που θα κλείσεις θα περάσεις ανέμελα και ευχάριστα με ιδιαιτέρως ρομαντική διάθεση.
Σε σχέση. Ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως στα μέσα του εξαημέρου με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό  η στάση σου θα δημιουργήσει αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Η συμπεριφορά σου θα είναι απελευθερωμένη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη για ελευθερία. Το νου σου να μην δημιουργήσεις ανούσιες κόντρες. Προσπάθησε να κρατήσεις στάση διπλωματική και όχι αντιδραστική.
Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα νήματα θα δουλέψουν υπέρ σου, τυχερές συγκυρίες θα σας φέρουν σε επαφή με το πρώην ταίρι σου. Μπροστά σου θα εμφανιστεί εκεί που δεν θα το περιμένεις. Θα ξαφνιαστείς, θα ταραχτείς και θα ενθουσιαστείς. Καταφθάνει ευχάριστη ανατροπή!
Νέα γνωριμία . Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο προσώπου που θα σου συστήσουν, θα έχει ελκυστική γοητεία. Με τη στάση του θα βρει τον τρόπο να σε  μαγνητίσει,  από τις πρώτες σας κουβέντες θα νιώσεις έλξη. Δεν θα σε απογοητεύσει, οι συναντήσεις που θα ξεκινήσουν θα πάνε παραπάνω από πολύ καλά, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.
Σχέση – Γάμος. Έντονο ενθουσιασμό θα σου φέρει αυτό που θα σου προτείνει το αγαπημένο σου ταίρι. Θα νιώσεις μεγάλη χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, τα γεγονότα θα σε πείσουν πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει αληθινά . Τα αισθήματα του έχουν βάθος, αξίζει να το κρατήσεις σταθερά κοντά σου
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι.  Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου, ελκυστικότητα θα αποπνέει η αύρα σου. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Τοξότη παίρνεις απόφαση να πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Τώρα θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο εκδηλωτικό και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, καταφθάνει έναρξη σχέσης.
Σε σχέση. Ώριμη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι και εκείνο σε σένα.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη δέσμευση, πέρνα σε ανάλογες προτάσεις οι απαντήσεις δε θα είναι αρνητικές. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς δυνατή και σωστή θα είναι διαίσθηση σου, αυτή τη φορά  θα καταφέρεις να καταλάβεις και να ψυχολογήσεις σωστά το ταίρι σου.
Επανασύνδεση. Θερμή συνάντηση με το πρώην ταίρι σου θα τερματίσει τον χωρισμό σας. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης ανοίγουν δρόμο επανασύνδεσης. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλυπτικά λόγια ανατρέπουν τα αρνητικά δεδομένα, ελεύθερα θα εκδηλώσετε την αγάπη σας, δεν θα σταθείτε σε εγωισμούς.
Νέα γνωριμία. Νέα γνωριμία θα προκύψει, καταφθάνει σχέση αγάπης και συναισθηματικής ασφάλειας. Αντικριστά θα πέσεις με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο, ταιριαστό στο χαρακτήρα σου. Η θερμή συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας θα πάρει αμέσως έκταση, αυτό το άτομο θα σε αγαπήσει και θα το ερωτευτείς.
Σχέση –Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι παραμερίζετε κόντρες και εντάσεις, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας αγάπης και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, μια ενδόμυχη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Σε περίπτωση που αναζητάς λύση προβλήματος έρχεται αισιόδοξο γεγονός που θα τερματίσει φραγμούς και εμπόδια.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι.  Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου , θα αφήσεις στην άκρη τυχόν αναστολές, θα πάρεις την απόφαση να φλερτάρεις ένα καινούργιο άτομο ή να διεκδικήσεις πρόσωπο από το παρελθόν σε περίπτωση που η σκέψη σου είναι προσκολλημένη στα παλιά. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη η ανάγκη σου για περιπέτεια θα σε ωθήσει σε τολμηρή δράση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ανατροπές στον τρόπο σκέψης σου.
Σε σχέση.  Από την αρχή της εβδομάδας  η στάση σου θα είναι ώριμη, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα θελήσεις να δώσεις σοβαρή και δεσμευτική διάσταση στον δεσμό σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ρομαντική θα είναι η διάθεση σου, θα χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα. Στο κλείσιμο του εξαημέρου μια ευχάριστη πρόταση που θα ακούσεις θα σε ωθήσει στο να ξεκινήσεις νέα σχέδια , αποκτάς καινούργιες προσδοκίες.
Επανασύνδεση. Αστάθεια θα είναι το χαρακτηριστικό σου, μάλλον δεν θα ξέρεις τι θέλεις. Από τη μια θα προσμένεις επανασύνδεση, από την άλλη θα έχεις το μυαλό σου σε ένα καινούργιο πρόσωπο, προσοχή να μην μπερδέψεις ακόμα πιο πολύ τα ήδη μπερδεμένα. Μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις αλλάξει κάνα δυο φορές γνώμη, η συμβουλή μου είναι να αποφύγεις τις αποφάσεις.
Νέα γνωριμία. Δεν θα κοντοσταθείς στο κάλεσμα που θα λάβεις από ένα καινούργιο ελκυστικό πρόσωπο. Απ την πρώτη στιγμή θα το δεις με θερμό μάτι, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Ανοίγεται νέο ξεκίνημα με πρόσωπο που το στυλ του θα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό.
Σχέση- Γάμος. Θα υπάρξουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά όλα θα είναι περαστικά και επιφανειακά. Η νευρικότητα που θα έχεις θα κάνει κάπως αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σου, ωστόσο θα βρεις τρόπο να ισώσεις την κατάσταση. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητα σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μελετημένες και συνειδητοποιημένες θα είναι οι κινήσεις σου.  Θα φλερτάρεις ευγενικά και διακριτικά, θα υπάρξουν γεγονότα και ανοίγματα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσεις σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη ενθουσιώδης θα κάνει τη στάση σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου. Ετοιμάσου για ερχομό καινούργιας αγάπης, καταφθάνουν έντονα αισθήματα αμοιβαία έλξης!
Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σου, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη βάζεις στόχο να τερματίσεις τα αρνητικά δεδομένα και θα το καταφέρεις . Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο  και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στη στάση σου και στις επιθυμίες σου.  Ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου, το νου σου να μην μπερδέψεις το ταίρι σου.
Επανασύνδεση. Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δεν θα προκύψει από τηλεφώνημα αλλά απ μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ειδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, προμηνύεται θερμή εβδομάδα.
Νέα γνωριμία. Τολμηροί θα είναι η στάση σου, η προσέγγιση σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του, και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!
Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με  την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον ερχομό του Ήλιου στο ζώδιο σου ελκυστική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου , θετική η αύρα σου, θα υπάρξουν επιτυχημένες προσεγγίσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία που θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ήλιο να εμφανίζεται στο ζώδιο σου έξυπνη θα είναι η συμπεριφορά σου, σοφό το σκεπτικό σου, δεν θα θελήσεις ανούσιες εντάσεις. Ηρεμία και αρμονία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, το  πρόσωπο που αγαπάς δεν θα αντισταθεί στα αισθήματα σου, η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα χωρίς εγωισμούς και κόντρες. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε ωθήσει σε ενέργειες και προτάσεις που θα ενθουσιάσουν το ταίρι σου. 
Επανασύνδεση. Διατήρησε ακμαία την αισιοδοξία σου, το τηλεφώνημα που περιμένεις θα γίνει. Θα σε πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, πολύ καλά θα κάνεις και θα δεχτείς το ραντεβού που θα σου προτείνει. Τα θερμά λόγια που θα ακούσεις θα σε ξαφνιάσουν, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμή ένωση που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.
Νέα γνωριμία. Θα σου αλλάξει την ψυχολογία η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή σου και το μέλλον σου με αισιοδοξία και ελπίδα. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.
Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ουσιαστικά θα γίνει κάτι που επιθυμείς από καιρό. Μια απάντηση ή ένα ευχάριστο μαντάτο θα σου ανοίξουν τον δρόμο της δέσμευσης, μέσα στην εβδομάδα θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις που όλες θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σου εξέλιξη. Ετοιμάσου έρχεται γεγονός ευτυχίας
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα αναζητήσεις στο πλάι σου ένα σοβαρό ταίρι που να μπορείς να το εμπιστευτείς. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα της σταθερής σχέσης. Σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν γοητευτικό άτομο, οικείας προσωπικότητας.
Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και μέλλον. Το ταίρι σου θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου δεν αποκλείεται να στρωθεί έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Σε συμβουλεύω να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου θα βρεις ανάλογη ανταπόκριση.
Επανασύνδεση.  Θα σου δοθεί το έναυσμα να ψάξεις καλά μέσα στο βάθος της καρδιάς σου για να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Τώρα θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που νιώθεις για το πρώην ταίρι σου είναι αγάπη ή συνήθεια, είναι έλξη ή συμβιβασμός,  θα σκεφτείς παρά πολύ καλά και θα αποφασίσεις αν όντως θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι.
Νέα γνωριμία. Το γνωρίζεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, όμως όχι σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα νιώσεις ενθουσιασμό. Ίσως να αναρωτηθείς πως είναι δυνατόν να είχες αυτό το άτομο μπροστά σου τόσο καιρό και να μην είχες πάρει χαμπάρι την μεταξύ σας έλξη.
Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξεις με το ταίρι σου αποκαλυπτική κουβέντα, θα συνειδητοποιήσεις πως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που δεν τις αντιλήφτηκες ποτέ. Θα εμφανιστούν κρυμμένες ανησυχίες, συμπλεγματικά αισθήματα ίσως και ενδόμυχοι πόθοι, που θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με τελείως διαφορετικές βλέψεις
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δυναμική και ελκυστική θα είναι η στάση σου, ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη θα σου φέρει άνοιγμα σχέσης με πρόσωπο που ενδεχομένως να μην σου είναι τελείως άγνωστο. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό τρέφει θερμά αισθήματα για σένα, θα βρει το θάρρος να κάνει το βήμα να σου ανοιχτεί. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό  έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, οι επαφές που θα προκύψουν θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την κατεύθυνση της προσωπικής σου ζωής.
Σε σχέση. Στα μέσα της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό  θα αναζητήσεις την αλλαγή, θα θελήσεις να μεταμορφώσεις τη σχέση σου σε κάτι τελείως διαφορετικό απ αυτό που είναι.   Ασυνήθιστες θα είναι οι πράξεις σου, απελευθερωμένες οι σκέψεις σου, με δική σου πρωτοβουλία θα προκύψει γεγονός ανατροπής. Έρχονται θετικές εξελίξεις, στις προτάσεις σου δε θα βρεις απόρριψη.
Επανασύνδεση. Φίλε μου Υδροχόε, τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να δράσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να τηλεφωνήσεις και να ζητήσεις συνάντηση, σε αναμονή βρίσκεται το πρώην ταίρι σου και περιμένει το κάλεσμα σου. Όσο πιο άμεσα δραστηριοποιηθείς τόσο πιο γρήγορα θα επανασυνδεθείς.
Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, αλλά δεν πρέπει να αδρανήσεις. Δώσε το περιθώριο να σε φλερτάρει, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου. Αν κρατήσεις απρόσιτο ύφος, ενδεχομένως το τρένο να σου φύγει. Απελευθέρωσε τον αισθησιασμό και την οικειότητα σου, θα καταφέρεις να προσεκλύσεις και να μαγνητίσεις.
Σχέση- γάμος. Για να σταματήσει η κόντρα και η ένταση θα πρέπει να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου, μη περιμένεις όλα να συμβούν εκ θαύματος. Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου κινητοποιήσου δραστικά, κάνε εσύ το πρώτο βήμα να  ισορροπήσεις την κατάσταση , σε διαβεβαιώνω πως θα σου βγει σε καλό
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό του Ήλιου στον Τοξότη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει με τρόπο που θα σε ενθουσιάσει, ακολούθα το ένστικτο σου, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, διαίσθηση, διορατικότητα και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, αυτή τη φορά δεν θα πέσεις σε λάθη. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις ευκαιρία νέας αρχής με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω, βασική σου επιθυμία θα είναι να κατασταλάξεις και να διασφαλίσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, και αν κρατήσεις μια ανάλογη στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο. Τις τελευταίες μέρες του επταημέρου που η Σελήνη θα εμφανιστεί στο ζώδιο σου ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, με το ταίρι σου θα ζήσετε αρμονικές στιγμές αγάπης και έλξης.
Επανασύνδεση. Καινούργιο ξεκίνημα θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλήσεις που θα ανατρέψουν το καταστημένο. Άγνωστες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα αναθεωρήσεις, θα τοποθετήσεις σχέσεις και αισθήματα επάνω σε μια νέα και εντελώς διαφορετική βάση.
Νέα γνωριμία. Αυτό δεν θα είναι μια απλή περαστική γνωριμία, θα πρόκειται  για μοιραίο γεγονός. Όλα θα κινηθούν με στόχο εσύ και ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο να συναντηθείτε, να ερωτευτείτε, και να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό μελλοντικών προδιαγραφών. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου, μάλλον θα βρεις το μόνιμο σου ταίρι.
Σχέση- γάμος. Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η δεσμευτική σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Τυχερά ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που από καιρό αναμένεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης ή  επισημοποίησης.
x
x
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email