Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3 ήμερο, 10-12/11


Πως θα μας επηρεάσει ο Κρόνος σε τρίγωνο με Ουρανό
Έχουμε σε κορύφωση το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, για τρίτη και τελευταία φορά (η πρώτη ήταν στις 24 Δεκεμβρίου 2016 και η δεύτερη στις 19 Μαΐου 2017).
Η όψη αυτή, έρχεται να ολοκληρώσει θέματα που έκαναν την έναρξή τους στο προηγούμενο διάστημα, σκηνοθετώντας τώρα το φινάλε. Είναι μια στιγμή, που οι αλλαγές που σχεδίαζες τώρα θα επιτευχθούν κατά βάση με θετικό τρόπο.
Το σημαντικό ωστόσο στην φάση αυτή, είναι να μη βιαστείς για οτιδήποτε, αλλά να ακολουθήσεις την ροή που επιβάλλει ο Κρόνος, δηλαδή αργά και σταθερά. Γιατί μπορεί οι εξελίξεις να “σκάνε” πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις και να σε βάζουν στη διαδικασία να ακολουθήσεις τις γρήγορες ταχύτητες του Ουρανού, αλλά να θυμάσαι πως αυτό που θα κάνει την διαφορά, είναι η μεθοδική και ουσιαστική δουλειά πάνω σε ότι εμφανίζεται τώρα στο προσκήνιο.
Είναι επίσης μια καλή στιγμή που επιτρέπει τον πειραματισμό πάνω σε νέες ιδέες που ενδεχομένως έχουν και τολμηρό χαρακτήρα, αλλά η εξέλιξη σε πολλές περιπτώσεις τις επιβάλλει.
Ίσως ακόμα να υπάρξει με κάποιο τρόπο ένα είδος επιπρόσθετης δέσμευσης, που σε αναγκάζει να επωμιστείς ευθύνες που δεν είχες πριν, όμως είναι και αυτό μέρος των εξελίξεων.
Είναι μια περίοδος που πολλά πράγματα θα μπουν σε τάξη και θα ακολουθήσουν έναν νέο εξελικτικό κύκλο, που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει καμία σχέση με  ότι μπορεί να έκανες μέχρι τώρα.
Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς  Υδροχόους και Τοξότες, του τρίτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος αυτή σου επιφυλάσσει σημαντικές εκπλήξεις τις οποίες καλείσαι να αξιοποιήσεις κατάλληλα κάνοντας ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση των ονείρων σου.
Είναι όμως και κάτι άλλο που ενεργοποιείται το τριήμερο αυτό και παρόλο που η όψη κορυφώνεται την Δευτέρα το σίγουρο είναι πως και το Σαββατοκύριακο θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή της.
Πρόκειται για την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της αρμονίας, της ομορφιάς και την ένωση του με τον μεγάλο Ευεργέτη του Ζωδιακού τον Δία.
Θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να απογειώσουν το συναίσθημα σου, την επιθυμία σου για μοίρασμα, για αγκαλιά, για ένωση και που οι συνθήκες για όλα αυτά φαίνεται να είναι σχεδόν ιδανικές!
Ας μην ξεχνάμε πως η σύνοδος αυτή γίνεται κάτω από την ενέργεια του Σκορπιού, η οποία κινητοποιεί εκείνες τις πολύ βαθιές σου ανάγκες, τις οποίες θα αναζητήσεις και σε πολλές περιπτώσεις θα δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα για να μπορέσεις να τις ικανοποιήσεις.
Γιατί – μη ξεχνάς – πως όταν οι πλανητικές επιρροές συναινούν, όλα εξελίσσονται με μια ιδιαίτερη ευκολία, σαν να ακολουθούν ένα καλογραμμένο σενάριο που σε οδηγεί από την μια κατάσταση στην άλλη.
Στο φόρτε τους λοιπόν οι νέες γνωριμίες, οι σχέσεις που γεννιούνται μέσα σε έντονη ερωτική δίνη, που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το δυνατό πάθος, αυτό που μπορεί να απογειώσει την καθημερινότητα σου και να αλλάξει ολοκληρωτικά την ζωή σου. Αφέσου στη μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα και στη μαγεία που δημιουργούν τα ερωτικά φίλτρα των ημερών και να είσαι σίγουρος πως θα απολαύσεις το μεγαλείο του!
Κυρίως αν ανήκεις στους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που σε καλεί να την αξιοποιήσεις για να ζήσεις το όνειρο σου!
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, η Σελήνη κινείται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον 5ο ηλιακό σου οίκο, κάτι που σου ξυπνά την ανάγκη να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή. Έχεις ανάγκη από φλερτ, πάθος, χαρά και παιχνίδι, ενώ γίνεσαι πιο θελκτικός και γοητευτικός, κάτι που σε βοηθά να προσελκύσεις νέο ταίρι. Οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν το κλίμα στη σχέση τους…
ΤΑΥΡΟΣ
Τη σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα φέρνοντας εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή που προέρχονται από το παρελθόν. Θα θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που δε σου προσφέρουν αυτά που έχεις ανάγκη…
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα τονίζοντας την ανάγκη σου για επικοινωνία και δημιουργώντας σου χαρούμενη διάθεση. Κάποια ευχάριστα νέα που βελτιώνουν το κλίμα στη σχέση σου, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στις σκέψεις σου ή μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου, είναι κάποια από τα σενάρια που σε αναζωογονούν και σου χαρίζουν ενθουσιασμό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα, η Σελήνη κινείται στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον 2ο ηλιακό σου οίκο, που συνδέεται με την αυτοπεποίθησή σου αλλά και με το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται ότι η σχέση σου στα ενισχύει, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο που θέλεις να κατακτήσεις, σήμερα έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου…
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα, βάζοντάς σε στο επίκεντρο. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και φαίνεται πως πολλαπλασιάζεις τις ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να αφεθείς στο ερωτικό παιχνίδι, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σημερινή μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε φέρουν πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα ενισχύει τη διαίσθησή σου και σε βοηθά να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή, ώστε να έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου. Οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην αισθηματική σου ζωή σε καλούν να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σου και οι όψεις της Σελήνης, σε παρακινούν να ακούσεις το ένστικτο σου, ώστε να οδηγηθείς στο σωστό μονοπάτι.
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, ενεργοποιώντας τον 11ο ηλιακό σου οίκο, κάτι που σε παρακινεί να οργανώσεις ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου και με φίλους. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, δεν αποκλείεται να κάνουν μια γνωριμία μέσα από τον κύκλο τους, που θα καθορίσει την πορεία της αισθηματικής τους ζωής
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου, κάνοντάς σε να νιώθεις περισσότερο ελκυστικός και θελκτικός. Οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και οι υποψήφιοι σύντροφοι αυξάνονται. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί φαίνεται πως θα έχουν τη διάθεση να οραματιστούν το κοινό τους μέλλον με το ταίρι τους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα ενεργοποιεί τον 9ο σου ηλιακό σου οίκο και προσδίδει χαρά και ενθουσιασμό στη μέρα σου. Δεν αποκλείεται να σχεδιάζεις τις διακοπές της εορταστικής περιόδου με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους μια γνωριμία με ένα ξεχωριστό πρόσωπο, φαίνεται να σου δημιουργεί φλογερά συναισθήματα…
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πορεία της Σελήνης στον Λέοντα σου ξυπνά έντονα συναισθήματα. Η ανάγκη σου για βάθος και ουσία στη σχέση σου θα είναι έντονη και θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον/την σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως αναζητήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σκέφτεσαι ακόμη…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Οι πιθανότητες να κάνεις καινούρια σχέση με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους, φαίνεται πως θα θελήσεις να προχωρήσεις παρακάτω με το ταίρι σου…
ΙΧΘEIΣ
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα και σου δημιουργεί την ανάγκη να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να φέρεις περισσότερη ζωντάνια στην καθημερινότητά σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσεις μια εκδρομή με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο σε μέρη που κυκλοφορείς μέσα στην καθημερινότητά σου, είναι αυξημένες…

Προσωπικό ωροσκόπιο και συναστρια για ολόκληρο το 2018

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email