Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις, από 4-10/12


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα και η εμφάνιση του Άρη στον Σκορπιό, θα σου δώσουν την ώθηση να απελευθερώσεις τις διαθέσεις σου και τον αισθησιασμό σου, θα κυνηγήσεις, θα διεκδικήσεις, και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σε συναρπάσει, εσύ θα κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανατρεπτικές και ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σου, ασυνήθιστες οι επιλογές σου.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο ίσως πιεστική να γίνει η συμπεριφορά σου, θα πιέσεις και θα απαιτήσεις με τρόπο που θα βγάλει έντονη επιμονή. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό προσοχή στις παθιασμένες εκδηλώσεις σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό ίσως να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα
Επανασύνδεση. Αν την θέλεις την επανασύνδεση φίλε μου Κριέ τότε ετοιμάσου να χαρείς. Θα σου τηλεφωνήσει το πρώην ταίρι σου, το ραντεβού που θα έχετε στα μέσα της εβδομάδας θα είναι ευχάριστο, αποκαλυπτικά και εξομολογητικά λόγια θα αναθερμάνουν τα αισθήματα σας. Οι προτάσεις που θα ακούσεις θα είναι συνειδητοποιημένες, καταλήγετε σε επανένωση.
Νέα γνωριμία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει, θα το ερωτευτείς, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς. Η τύχη θα φέρει δίπλα σου πρόσωπο κατάλληλο για σταθερή σχέση. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείτε, αυτό το άτομο θα έχει τη δυνατότητα να γίνει το μόνιμο ερωτικό σου ταίρι.
Σχέση – Γάμος. Φεύγουν δυσκολίες και εμπόδια, ανοίγεται ο δρόμος της δέσμευσης και της επισημοποίησης. Θα ακούσεις πρόταση που θα σε ενθουσιάσει, τα λόγια που θα ειπωθούν θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν, καταφθάνει χαρά και ευτυχία.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με την Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, οι αισθησιακές σου διαθέσεις και η ανάγκη σου για ανανέωση προσιτή θα κάνουν τη στάση σου. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα βγεις έξω, θα βρεθείς με φιλικές παρέες, με τον Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε βάλει στο στόχαστρο του, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, θερμή συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό φεύγουν ανασφάλειες, ταχτοποιείς τις ψυχικές υποσυνείδητες φοβίες σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς με δυναμισμό. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρή και αισιόδοξη αντίληψη
Επανασύνδεση. Τερματίζει το στάδιο του χωρισμού, ανοίγεται πορεία ένωσης και μάλιστα με δεσμευτικές προδιαγραφές. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα επανασυνδεθείτε. Έρχονται νέες υποσχέσεις καινούργια σχέδια.
Νέα γνωριμία. Τυχαίο γεγονός θα σε φέρει αντικριστά με άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Ενδεχομένως στην αρχή να το δεις σαν μια περιστασιακή σχέση, πολύ γρήγορα όμως η αμοιβαία σας έλξη και τα αισθήματα που θα εκδηλωθούν θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο ήρθε για να ριζώσει μια και καλή στη ζωή σου. Θα ζήσεις χαρούμενα γεγονότα με ευτυχισμένη κατάληξη.
Σχέση – Γάμος. Κακώς αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι, άσε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, η δέσμευση που θέλεις θα έρθει και μάλιστα με σταθερά βήματα. Την χαρά που προσμένεις θα την πάρεις, η σχέση σου θα έχει μακροχρόνια πορεία, η επισημοποίηση θα γίνει και μάλιστα με τον κατάλληλο τρόπο.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα βγάλει στην επιφάνεια την συγκαταβατική και σκεπτόμενη πλευρά του χαρακτήρα σου. Τώρα αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι μια σχέση που να μπορεί να σου προσφέρει σταθερότητα και εμπιστοσύνη, δεν αποκλείεται να μπεις στον πειρασμό της επανασύνδεσης. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό ανασυγκροτείσαι και περνάς σε δυναμική δράση. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη σκέψη σου και τις κινήσεις σου.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στη σχέση σου θα υπάρξει ισορροπία και αισθησιασμός, δε θα λείψουν οι εκδηλώσεις αγάπης. Ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να πάρεις δυναμικές αποφάσεις, ωστόσο ο τρόπος που θα χειριστείς το ταίρι σου δεν θα πρέπει να είναι απαιτητικός. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα είσαι σε θέση να κινηθείς με ορθολογισμό, κλείνεις αρνητικές υποθέσεις που δεν αφήναν τη σχέση σου να εξελιχτεί σε σοβαρό επίπεδο
Επανασύνδεση. Εντελώς απρόοπτα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ τα παλιά, θα εμφανιστεί μπροστά σου, τα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν. Οι εξηγήσεις και οι εξομολογήσεις που θα λάβεις θα αναστατώσουν τη σκέψη και την καρδιά σου. Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχεις πάρει την απόφαση να δώσεις σε αυτό το άτομο μια δεύτερη ευκαιρία.
Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, από την αρχή της συνομιλίας σας θα παρατηρηθεί μεταξύ σας έλξη και οικειότητα. Αυτό το άτομο θα σε πλησιάσει με στόχο να προχωρήσουν οι επαφές σας προσωπικό επίπεδο, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σταθερής σχέσης!
Σχέση - γάμος. Έρχονται προτάσεις δέσμευσης που θα δώσουν επίσημη όψη στον δεσμό σου. Κάτι που από καιρό προσμένεις θα γίνει πράξη, ανοίγεται δίοδος επιτυχίας. Καταφθάνουν ανοίγματα και ευνοϊκά συμβάντα που θα σε βοηθήσουν να πορευτείς με σταθερότητα ανασφάλεια και με αποφάσεις μελλοντικών προδιαγραφών.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύση σε παλιά αρνητικά κεφάλαια, να ξεπεράσεις απογοητεύσεις και πληγές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πας παρακάτω. Ο ψυχικός δυναμισμός σου και η ορθολογική σου σκέψη θα σε βγάλουν από τυχόν συναισθηματικά αδιέξοδα. Με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό οι ριζοσπαστικές σου αποφάσεις θα έχουν ως κατάληξη να καταφέρεις να απεγκλωβιστείς οριστικά από το παρελθόν σου.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ισορροπημένη θα είναι η στάση σου, αρμονία θα πετύχεις στη σχέση σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο αναλυτικές και επεξηγηματικές συζητήσεις θα φέρουν κατανόηση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, οι κουβέντες σας θα έχουν δημιουργική κατάληξη. Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό απαλλάσσεσαι από άτοπες ή αβάσιμες φοβίες
Επανασύνδεση. Προσπάθησε να σταθεροποιηθείς στις επιθυμίες σου, στην παρούσα φάση αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να φέρει μπέρδεμα και όχι ξεκαθάρισμα. Τα λόγια σου θα είναι αντιφατικά, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι.
Νέα γνωριμία. Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, δεν αποκλείεται να παθιαστείς και να οδηγηθείς προς νέα ερωτική κατεύθυνση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα θελήσεις από την αρχή να το κερδίσεις, από την πρώτη σας συνομιλία θα νιώσεις δυνατή έλξη. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τις διαθέσεις και τους στόχους σου, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να χαράξεις νέα ερωτική πορεία.
Σχέση -  γάμος. Μια θα θέλεις εκείνο, μια θα θέλεις το εντελώς αντίθετο, κάπου θα χαθεί το μέτρο και ο έλεγχος. Πρόσεξε να μην μπερδέψεις το ταίρι σου και οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα. Σταθεροποίησε τα αισθήματα σου, δείξε αυτό που πραγματικά νιώθεις, αν υπάρχει κάτι μέσα στη σχέση σου που σε ενοχλεί διατύπωσε το ξεκάθαρα.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον Άρη να εισέρχεται στον Σκορπιό θα αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί, καταφθάνουν γεγονότα που αυτή τη φορά δε θα σου ξεφύγουν. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο που ενδεχομένως να σε εντυπωσιάσει το στυλ του, δεν αποκλείεται να έχει εκκεντρική εμφάνιση. Προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει με τη στάση σου και τα λόγια σου να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και στη συνέχεια στο ζώδιο σου, η στάση σου απέναντι στο ταίρι σου θα είναι συγκαταβατική και χαλαρή, δεν θα θελήσεις να ανοιχτούν συζητήσεις προβληματισμού. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Σκορπιό θα νιώσεις την ανάγκη να αποκαλύψεις αυτό ακριβώς που νιώθεις και σκέπτεσαι, ωστόσο προσοχή στις αυθόρμητες κουβέντες σου, δεν θα πρέπει να προσβάλεις ή να θίξεις. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα αναζητήσεις χαλαρότητα, αισθησιασμό και όχι πίεση.
Επανασύνδεση. Με το πρώην ταίρι σου θα συναντηθείς, δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει κάποιο τρίτο φιλικό σας άτομο. Τα μεταξύ σας λόγια θα είναι αποκαλυπτικά και ειλικρινά, δε θα κρύψετε την επιθυμία σας για επανένωση. Η επανασύνδεση θα είναι άμεση, δείξε εμπιστοσύνη τα λόγια που θα ακούσεις.
Νέα γνωριμία. Γνώριμο πρόσωπο που από καιρό τρέφει θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για σένα θα κάνει το τολμηρό βήμα να σε πλησιάσει μέσα στη εβδομάδα. Αυτό το άτομο ήδη έχει κερδίσει την συμπάθεια και την καρδιά σου τώρα θα κερδίσει και το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Σε απρόοπτη στιγμή θα σου αποκαλυφθεί ερωτικά, θα σε ξαφνιάσουν οι εξομολογήσεις του.
Σχέση - γάμος. Θα βρεις τον τρόπο να λύσεις ένα πρόβλημα μέσα στη σχέση σου ή αν δεν πρόκειται για πρόβλημα αλλά για πρόταση, θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εκμαιεύσεις από το ταίρι σου θετική απάντηση. Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχημένη κατάληξη κάτι που το επιθυμείς από καιρό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο προσιτή θα κάνει τη στάση σου. Ο ερχομός του Άρη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς, να κυνηγήσεις την αλλαγή στην ζωή σου. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπροφορά σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό αισιοδοξία θα φέρει στη σκέψη σου, θα νιώσεις την ανάγκη να δράσεις ανατρεπτικά, είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την αποφάσεις να διαγράψεις τα παλιά.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δεσμεύσεων ή συγκατοίκησης. Ένα συγκεκριμένο και ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις σε σταθερό και μακροχρόνιο μέλλον, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για οριστικές αποφάσεις.
Επανασύνδεση. Πρώην ταίρι σου θα κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του, το παρουσιαστικό του καθώς και ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα ξανά ανάψει φλόγα μεταξύ σας. Αποκαλυπτικά λόγια και δελεαστικές προτάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις πως αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, δεν θα αντισταθείς στη μεταξύ σας έλξη.
Νέα γνωριμία. Καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσεις, από την πρώτη ματιά θα αισθανθείς ένα είδος ερωτικού ηλεκτρισμού, αυτό το γοητευτικό πρόσωπο θα καταφέρει να συνεπάρει τις αισθήσεις σου. Η δύναμη της έλξης θα σας φέρει σε αυθόρμητη συνομιλία, πολύ γρήγορα η κουβέντα σας θα κλείσει με πρόταση για ραντεβού.
Σχέση – Γάμος. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, αν τσακώθηκες η ένταση θα τερματίσει με καινούργιες υποσχέσεις αγάπης, η κόντρα και τα νεύρα θα μετατραπούν σε έλξη ίσως και πάθος. Από τη μια στιγμή στην άλλη θα φουντώσουν και πάλι οι ερωτικές σας αισθήσεις, εσείς οι δυο αγαπιέστε, υπάρχει χημεία μεταξύ σας, και θα αποδειχτεί εμπράκτως
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα υπάρξει ρομαντισμός στις διαθέσεις σου, θετική θα είναι η στάση σου στο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Ο ερχομός του Άρη στον Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς σε ηττοπάθειες και αρνητικές θεωρίες, θα τολμήσεις να κανείς το βήμα για νέο ξεκίνημα. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις συναισθηματικά, βάζεις στόχο να στρώσεις την προσωπική σου ζωή και τα γεγονότα δε θα σας απογοητεύσουν.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα την εμφάνιση της στον Λέοντα, με το ταίρι σου θα περάσετε όμορφες στιγμές, ανέμελες χαλαρές και αισθησιακές. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να λύσεις δύσκολα ζητήματα σχετικά με υποθέσεις που αφορούν δεσμευτικές αποφάσεις. Έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τον δεσμό σου, τώρα προχωρείς ένα βήμα πιο μπροστά
Επανασύνδεση. Αλλαγές θα υπάρξουν τόσο στις επιθυμίες σου όσο και στα αισθήματα σου. Στο τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου τα νέα που θα ακούσεις θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, φεύγει ο θυμός και η ένταση. Στην συνάντηση σας θα γίνουν ξεκάθαρα λόγια, θα ειπωθούν αλήθειες, τώρα θα δεις με διαφορετικό μάτι το ζήτημα της επανασύνδεσης.
Νέα γνωριμία. Από ερωτικό κεραυνό θα χτυπηθεί η καρδιά σου, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς σε βαθμό που θα διαγράψεις μονομιάς το παρελθόν σας. Πριν κλείσει η εβδομάδα εσύ και το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα ανοίξετε πορεία σχέσης που δεν θα είναι εφήμερη, θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.
Σχέση – Γάμος. Σε νέο στάδιο περνά η σχέση σου, τερματίζουν οι αμφιβολίες, μπαίνουν γερές βάσεις. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για σοβαρές αποφάσεις, τώρα μπαίνουν σε τάξη αισθήματα και επιθυμίες. Εσύ που έχεις απογοητευτεί θα δώσεις τέλος στις αρνητικές καταστάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα χαλαρή και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις με άμεσο τρόπο, θα προσεγγίσεις και θα καταφέρεις να προσελκύσεις. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις ένα καινούργιο ειδύλλιο, ο χειρισμός σου θα δώσει ώθηση στις εξελίξεις, φεύγουν οι αναστολές. Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει στη μνήμη σου καταστάσεις που θα σε αποτρέψουν από λάθη, θα τονωθεί η ανάγκη σου για αλλαγή.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο ειρηνική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να σε εμπιστευτεί και να προσκολληθεί επάνω σου. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο σου αισθήματα έλξης και ενέργειες πάθους θα σε δέσουν ακόμα πιο πολύ με το ταίρι σου, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις τις ανταγωνιστικές πράξεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, ισορροπία θα φέρει στη μεταξύ σας επικοινωνία
Επανασύνδεση. Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, ενθαρρυντικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Η κουβέντα που θα γίνει μεταξύ σας θα είναι ουσιαστική, τώρα θα σταματήσεις να αμφισβητείς την αγάπη που νιώθει για σένα. Υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, στο κλείσιμο της εβδομάδας καταλήγετε σε θερμή επανένωση.
Νέα γνωριμία. Αναζωογονητική θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, θα χαρείς, θα ενθουσιαστείς, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τα παλιά. Ανανεώνεται η ψυχολογία σου, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου ανοίξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης, η πορεία σας θα έχει μακροχρόνια εξέλιξη.
Σχέση  -  γάμος. Αναλυτική συζήτηση θα γίνει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα. Με αφορμή ένα τυχαίο και ευχάριστο γεγονός θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη, ενδυναμώνονται οι μεταξύ σας συναισθηματικοί δεσμοί
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Θετική θα κάνει τη διάθεση σου το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, σε συνδυασμό με τον ερχομό του Άρη στον Σκορπιό θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες και καινούργιες γνωριμίες. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου, αυτή τη φορά δε θα αντισταθείς στην έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα σε εξιτάρει γοητευτικό άτομο, η προσπάθεια σου να κερδίσεις το ενδιαφέρον του θα πιάσει τόπο.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς δίπλα στο ταίρι σου. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου, προσοχή στις εσωτερικές σου διακυμάνσεις καλό θα είναι να αποφύγεις τον πιεστικό τρόπο δράσης. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα ισορροπήσει τις ψυχολογικές σου διαθέσεις, θα ξέρεις τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις για να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως οι εξελίξεις περιμένουν τις δικές σου αποφάσεις. Το πρώην ταίρι σου θέλει να είναι μαζί σου, θα στο πει καθαρά, το θέμα είναι εσύ τι θέλεις και τι έχεις σκοπό να κάνεις. Στα μέσα της εβδομάδας, κατόπιν μιας ευχάριστης συνάντησης, θα πάρεις απόφαση να επανασυνδεθείς.
Νέα γνωριμία. Αν επιθυμείς καινούργια ερωτική σχέση τότε αξιοποίησε την γοητεία σου και άρπαξε την ευκαιρία που θα εμφανιστεί. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας. Σε χώρο που κινείσαι συχνά θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από το στυλ και την προσωπικότητα σου, σε συμβουλεύω να μην κρατήσεις αδιάφορη στάση.
Σχέση -  γάμος. Από τη στιγμή που αγαπάς το ταίρι σου και το θέλεις σταθερά δίπλα σου δε έχεις κανέναν λόγο να αναλώνεσαι σε ανούσιες κόντρες. Προμηνύεται μια θερμή και ερωτική εβδομάδα αρκεί να πάρεις την απόφαση να εστιάσεις στη μεταξύ σας ερωτική έλξη. Ανοίγεται προοπτική επισημοποιήσεων, σκέψου καλά και προχώρα άφοβα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανόν να κάνει το βήμα να σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο ο ανάδρομο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο δε θα σε βοηθήσει να πάρεις άμεση απόφαση. Αρνητικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, δε αποκλείεται να αναζητήσεις την μοναξιά με στόχο να βρεις την ηρεμία σου και τις προσωπικές σου ισορροπίες.  Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό θα εναντιωθείς σε πιέσεις, προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις.
Σε σχέση. Εσύ που έχεις σταθερό ταίρι στο πλάι σου με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα προσοχή στις κόντρες και στις εξουσιαστικές διαθέσεις.  Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό η στάση σου θα είναι απελευθερωμένη, πάθος θα βγάλουν οι ενέργειες σου. Από την πλευρά σου δε θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, θα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να προγραμματίσεις
Επανασύνδεση. Φίλε μου Αιγόκερε, η επανασύνδεση θα συμβεί πιο γρήγορα από ότι το υπολογίζεις και μάλιστα το θετικό αναποδογύρισμα που θα προκύψει θα σου φανεί ανεξήγητο. Με έναν μαγικό τρόπο θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση , αυτή η θαυματουργή κατάληξη θα προκληθεί από τα αισθήματα που τώρα θα αντιληφτείς την έκταση και το βάθος τους.
Νέα γνωριμία. Θα καταφέρει να σου την αλλάξει τη ζωή το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την επομένη μέρα της γνωριμίας σας θα αποκτήσει νόημα η καθημερινότητα σου, θα βρεις ενδιαφέρον και λόγο για να ξεκινήσεις καινούργια όνειρα. Δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την ζωή σου.
Σχέση –Γάμος. Ο συνδυασμός των θετικών σου στοιχείων θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Η ορθή σου κρίση και η αποφασιστικότητα σου θα σε οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Θα το λάβεις αυτό που εδώ και καιρό ζητάς από το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα ακουστεί πρόταση που θα σου εξασφαλίσει παρόν και μέλλον
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς ενδιαφέρον, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και τον Άρη να εμφανίζεται στον Σκορπιό θα αναζητήσεις νεες περιπέτειες, ένταση, πάθος και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειες σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς. Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσει σε ενέργειες απελευθερωμένες.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο ίσως να μπερδευτούν οι επιθυμίες και οι βλέψεις σου, προσοχή στις αντιφατικές σκέψεις και στην αλλοπρόσαλλη στάση. Η είσοδος του Άρη στον Σκόρπιο θα τονώσει τον δυναμισμό σου, αν νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μια αποτυχημένη σχέση, θα βρεις τη δύναμη να τερματίσεις τις ασφυκτικές καταστάσεις. Παίρνεις την απόφαση να διαφοροποιήσεις τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις υπερβολές
Επανασύνδεση. Δυναμικότητα θα διακρίνει τις ενέργειες σου, η ψυχική σου δύναμη θα σε βοηθήσει να βγεις από τις συναισθηματικές παγίδες μέσα στις οποίες εγκλωβίστηκες. Αυτή τη φορά δεν θα αφήσεις το πρώην ταίρι σου να παίξει με τα αισθήματα σου, το ξεκαθάρισμα που θα απαιτήσεις θα κλείσει με οριστική κατάληξη που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.
Νέα γνωριμία. Με τολμηρή διάθεση θα ανταποκριθείς στο φλερτ που θα σου κάνει ένα συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει αποκτήσεις καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή. Καταφθάνει νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν σου.
Σχέση – Γάμος. Αφήνεις στην άκρη απαισιοδοξίες και ηττοπάθειες, με τον δυναμισμό σου θα καταφέρεις να οδηγήσεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στη σωστή κατεύθυνση. Οι πρωτοβουλίες σου θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα, θα τερματίσεις μια διαφωνία ή ένα αρνητικό ζήτημα που σας δημιουργούσε δυσκολίες και εντάσεις
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα βαρεθείς τη μοναχικότητα, η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου, ανοίγεται δίοδος δράσης. Η τολμηρή και αποκαλυπτική σου στάση θα δημιουργήσει άνοιγμα προσέγγισης, δε θα έχεις σκοπό να αφήσεις την ευκαιρία να σε προσπεράσει. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα είναι έντονες και θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσεις, ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα απελευθερώσει τη σκέψη σου από αναστολές.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Καρκίνο, συγκαταβατική και υπομονετική θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου θα αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε από κοινού. Σε περίπτωση που εδώ και αρκετό καιρό επιδιώκεις μια συγκεκριμένη αλλαγή μέσα στη σχέση σου, τώρα με τον ερχομό του Άρη στον Σκορπιό θα έχεις τη διάθεση να δράσεις άμεσα. Σε συνδυασμό με την Σελήνη στην Παρθένο θα καταφέρεις να κανείς το ταίρι σου να ακολουθήσει τις επιθυμίες σου, θα αποδεχτεί τις προτάσεις σου.
Επανασύνδεση. Μέσω εσωτερικής αναζήτησης θα καταφέρεις να εντοπίσεις τι θέλεις και πως μπορείς να αποκτήσεις αυτό που έχεις μέγιστη ανάγκη. Θα απομονωθείς, θα έρθεις σε προσωπική επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε θέματα που σου προκαλούν άγχος και ανασφάλεια.
Νέα γνωριμία. Ίσως να μην αναζητήσεις τη νέα σχέση με προσωπικές σου κινήσεις, ωστόσο το καινούργιο πρόσωπο θα σου έρθει τελικά στο πιάτο. Γοητευτικό άτομο θα σε πλησιάσει με φιλικό τρόπο, αν δεν κρατήσεις στάση απρόσιτη ή αδιάφορη, τότε θα υπάρξει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η γνωριμία να γίνει σχέση μακροχρόνιας διάρκειας.
Σχέση – Γάμος. Κάποια στιγμή στα μέσα της εβδομάδας θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, να αποτραβηχτείς μέσα στον δικό σου εσωτερικό κόσμο προκειμένου να βρεις την ηρεμία σου. Μη κάνεις το λάθος και κρατήσεις μπερδεμένη στάση, μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου, θα δεις πως θα σου φερθεί με κατανόηση, θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου

x
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email