F Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 8 έως 14/1 ~ official
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 8 έως 14/1


ΚΡΙΟΣ
Επανασύνδεση: Θα λυθεί το ζήτημα που χώρισε εσένα και το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι ουσιαστική και θα τερματίσει με επανασύνδεση. Το τηλεφώνημα που θα γίνει μεταξύ σας θα είναι καθοριστικό, τολμηρή και ειλικρινής συζήτηση θα κλείσει το πρόβλημα και θα φέρει έναρξη σταθερού δεσμού.
Νέα γνωριμία: Θα σου τραβήξει την προσοχή το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε συνομιλία, θα έχει άνετη και οικεία στάση, πρόσεχε να μη χάσεις τα λόγια σου. Επιστράτευσε την ελκυστικότητά σου, μίλα αυθόρμητα, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ερωτικό του ενδιαφέρον.
Σχέση – Γάμος: Αν συζητήσεις με ειλικρίνεια, τότε θα καταφέρεις να λύσεις την παρεξήγηση. Ένα γεγονός που θα είναι αποκαλυπτικό, με την έννοια του ότι δε θα το περιμένεις, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει, με αποτέλεσμα να κάνεις για να μην οδηγηθεί η κατάσταση σε λάθος δρόμο.
Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσουν την ανάγκη σου για πάθος και ένταση. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα έχεις τη δύναμη να προσελκύσεις και τη σωστή μέθοδο για να κατακτήσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση θα κανείς το βήμα να γνωριστείς με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα έχεις τον δυναμισμό να στρέψεις τη σχέση σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τον επιτακτικό τρόπο στάσης. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω θα είσαι σε θέση να επηρεάσεις τις αντιλήψεις και της πεποιθήσεις που έχει το ταίρι σου, όμως το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα ενισχύσει την αντιδραστικότητα σου, θα είναι λάθος αν πιέσεις με εξουσιαστικό ύφος
ΤΑΥΡΟΣ
Επανασύνδεση: Αστάθεια θα είναι το χαρακτηριστικό σου, μάλλον δε θα ξέρεις τι θέλεις. Από τη μια θα προσμένεις επανασύνδεση, από την άλλη θα έχεις το μυαλό σου σε ένα καινούργιο πρόσωπο, προσοχή να μην μπερδέψεις ακόμα πιο πολύ τα ήδη μπερδεμένα. Μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις αλλάξει κάνα-δυο φορές γνώμη, η συμβουλή μου είναι να αποφύγεις τις αποφάσεις.
Νέα γνωριμία: Δε θα κοντοσταθείς στο κάλεσμα που θα λάβεις από ένα καινούργιο, ελκυστικό πρόσωπο. Απ’ την πρώτη στιγμή θα το δεις με ερωτικό μάτι, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Ανοίγεται νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο, που το στυλ του θα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό.
Σχέση – Γάμος: Θα υπάρξουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά όλα θα είναι περαστικά και επιφανειακά. Η νευρικότητα που θα έχεις θα κάνει κάπως αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σου, ωστόσο θα βρεις τρόπο να ισιώσεις την κατάσταση. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου.
Ελεύθεροι.  Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία τώρα ο ορθολογισμός που θα σε διακρίνει θα σας βοηθήσει να σκεφτείς επάνω σε σοβαρή βάση, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι ριζικές και ώριμες.  Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις, να ψάξεις τις αιτίες και να λύσεις τους συναισθηματικούς σου κόμπους.  Για σένα που προσφάτως χώρισες,   ο ερχομός του Ερμή στον Αιγόκερω θα σε ωθήσει σε μια ουσιαστική συζήτηση με το πρώην ταίρι σου, έρχονται άμεσα ξεκαθαρίσματα.
Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσει να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου,  πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, διεκδίκησε με μεθοδικό τρόπο. Ο ερχομός του Ερμή στον Αιγόκερω και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα στρώσουν το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές εξελίξεις. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στους ενδοιασμούς σου, θα καταφέρεις να καταρρίψεις ανυπόστατες φοβίες.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, μη βιαστείς να κρίνεις και να συμπεράνεις, το τοπίο θα είναι θολό. Ναι μεν θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι και περιμένεις, ωστόσο η κατάσταση δε θα είναι ξεκάθαρη, για την ώρα οι βλέψεις θα είναι αδιευκρίνιστες. Μην απορρίψεις, μην κατασταλάξεις, το αποτέλεσμα θα φανεί στην επομένη φάση, στη δεύτερη κίνηση.
Νέα γνωριμία: Όμορφο και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς και να παραβλέψεις κάτι πολύ ουσιαστικό. Θα ταιριάζετε; Θα μπορέσει να σου προσφέρει αυτό που επιθυμείς για το παρόν και το μέλλον σου; Πρόσεχε να μην σου πάρει τα μυαλά η ομορφιά και ξεχάσεις τις προσδοκίες σου.
Σχέση – Γάμος: Το νου σου να μη γίνεις θύμα ζήλειας, εστίασε σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που νομίζεις πως θα δεις. Κάτι θα σε τυφλώσει, η καχυποψία θα είναι, η παραποίηση θα είναι; Πάντως θα κινδυνεύεις να εκτεθείς, από κάτι που εσφαλμένα θα υποψιαστείς και όχι από αυτό που πραγματικά θα συμβαίνει
Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσει θα καταρρίψεις τις ανασφάλειες σου, θα δώσεις τέλος στις επιφυλάξεις σου. Αν ήδη υπάρχει πρόσωπο που το έχεις ερωτευτεί θα προχωρήσεις σε τολμηρές εκδηλώσεις και προτάσεις,  στο ραντεβού που θα ζητήσεις δε θα πάρεις απογοητευτική απάντηση. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στον ορίζοντα σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε ενθαρρύνει να προσεγγίσεις, η στάση σου θα είναι αυθόρμητη και αισιόδοξη.
Σε σχέση. Αν νιώθεις συναισθηματικό μπέρδεμα θα καταφέρεις να ευθυγραμμίσεις τις σκέψεις σου  και να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες . Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα βγάλει στην επιφανεια αλήθειες που θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα αναποδογυρίσουν τα καθιερωμένα, θα καταφέρεις να δώσεις εξηγήσεις και να λύσεις απορίες. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Αιγόκερω και εσύ και το ταίρι σου θα μπείτε σε σκέψεις που θα φέρουν ριζικές διαφοροποιήσεις, αλλάζει κατεύθυνση η σχέση σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επανασύνδεση: Ετοιμάσου, θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρώην ταίρι σου και μάλιστα με ιδιαιτέρως θερμές διαθέσεις. Η εξομολόγηση που θα λάβεις, θα σε πείσει πως αξίζει αυτό το άτομο να το κρατήσεις στη ζωή σου. Η επανασύνδεση θα έρθει από μόνη της, η αμοιβαία σας έλξη θα κάνει πολύ σωστά τη δουλειά της.
Νέα γνωριμία: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει το βλέμμα σου την εντυπωσιακή παρουσία που θα στριφογυρίζει δίπλα σου. Είναι πολύ πιθανό να χτυπηθείς από σφοδρό έρωτα, οι δυο σας πολύ γρήγορα θα πιάσετε προσωπική κουβεντούλα. Αν κινηθείς χαλαρά και αυθόρμητα, τότε στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού.
Σχέση – Γάμος: Λίγο το ταμπεραμέντο σου, λίγο η θερμή δελεαστική σου στάση, θα βρεις τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου και να γίνει τελικά το δικό σου. Ζήτα αυτό που θέλεις, θα το έχεις, θα καταφέρεις να πάρεις θετική απάντηση σε αυτό που θα προτείνεις ή που ήδη έχεις προτείνει.
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες, προσιτή και ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις με τρόπο αισιόδοξο και απελευθερωμένο.  Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν θα δοκιμαστείς με καινούργιο πρόσωπο, ή αν θα παραμένεις στα παλιά προσμένοντας επανασύνδεση.
Σε σχέση. Με τον Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό ενδεχομένως να θελήσεις να υπερισχύσεις και να αποδείξεις στο ταίρι σου ποιος κρατά τα ηνία. Προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να μην δημιουργηθούν εγωιστικές εντάσεις, δεν θα πρέπει να τεντωθεί το σκοινί . Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα, ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα γεγονότα και όχι στις εικασίες σου.
ΛΕΩΝ
Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα είναι ανατρεπτικά, κατά πάσα πιθανότητα δε θα σε βρουν σε ετοιμότητα. Αυτό που θα συμβεί, θα καταφέρει να σου αλλάξει γνώμη, θα αλλάξεις την οπτική σου τοποθέτηση σχετικά με το πρώην ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας οι επιθυμίες σου θα είναι διαφορετικές απ’ αυτές που έχεις αυτή τη στιγμή.
Νέα γνωριμία: Στόχος σου θα είναι το νέο ερωτικό ξεκίνημα και η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σου. Με αποφασιστικό τρόπο θα διαγράψεις τα παλιά, κλείνεις την πόρτα στο παρελθόν και ταυτόχρονα ξεκινάς καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, οι εξελίξεις θα σε ανανεώσουν.
Σχέση – Γάμος: Συναισθηματική ένταση θα προκαλέσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα στη σχέση σου, που στόχο θα έχεις να το κόψεις μαχαίρι. Θα καταφέρεις να τερματίσεις μια αρνητική υπόθεση που σε πιέζει, ωστόσο προσοχή στην τακτική σου, δε θα πρέπει να είναι σπασμωδική ή παρορμητική
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα τα συναισθήματα σου θα έχουν βάθος, αυτή τη φορά δε θα σταθείς στην επιφάνεια, θα αναζητήσεις και θα επιβεβαιώσεις.  Δεν θα λείψουν οι συζητήσεις με τον ίδιο σου το εαυτό, θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό θα καταφέρεις να αποκοπείς από το αρνητικό σου παρελθόν, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει  να ελέγξεις σκέψεις και αισθήματα. 
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα δεις κατάματα αλήθειες, ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Τα γεγονότα θα σου δώσουν το έναυσμα να βγεις από το παραμύθι και να αντιμετωπίσεις την πραγματική όψη των καταστάσεων. Ταιριάζεις όντως με το ταίρι σου; Έχετε τις ίδιες επιθυμίες; Είναι αμοιβαία τα αισθήματα; Θα βρεις τις απαντήσεις που πλέον σου είναι αναγκαίες. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο  φεύγουν οι εσωτερικές εντάσεις και η συναισθηματική σύγχυση, θα καταφέρεις να βάλεις βλέψεις και αισθήματα στη σωστή τους θέση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επανασύνδεση: Τυχαίο γεγονός θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου και μάλιστα το συμβάν θα είναι αιφνιδιαστικό, θα σε ξαφνιάσει. Ίσως αυτή τη στιγμή να μην πιστεύεις πως η έλξη σας έχει μείνει ανέπαφη, όμως αυτά που θα ζήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα, θα σε πείσουν πως η αγάπη σας είναι πολύ δυνατή για να μπορέσει να σβήσει τόσο εύκολα.
Νέα γνωριμία: Έντονη οικειότητα θα νιώσεις με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, τα αισθήματα θα είναι απολύτως αμοιβαία. Η διαίσθησή σου θα σου πει πως αυτό το άτομο δε θα είναι περαστικό στη ζωή σου και όντως θα έχει δίκιο. Εσείς οι δυο θα γνωριστείτε, θα ερωτευτείτε, θα χαράξετε δυνατή πορεία αγάπης που θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.
Σχέση – Γάμος: Έρχεται κάτι που προσμένεις εδώ και παρά πολύ καιρό. Ένα ζήτημα για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου, τώρα θα γίνει πραγματικότητα και θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα αναστατωθείς, θα εκπλαγείς, τα μαντάτα που σου έρχονται, θα νιώσεις την ανάγκη να τα γνωστοποιήσεις.
Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει στο να αναρωτηθείς, να ψάξεις και να εντοπίσεις σε ποια σημεία έγιναν απερίσκεπτες πράξεις από πλευράς σου. Καλό θα είναι να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες.  Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς προσμένεις είτε από την παλιά σου σχέση είτε από μια καινούργια σε περίπτωση που αναζητάς νέο ταίρι.  Τα γεγονότα που θα προκύψουν δε θα πρέπει να βρουν μπερδεμένη τη σκέψη σου και τις επιθυμίες σου.
Σε σχέση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα σε βοηθήσει να προβείς σε δυναμικές ενέργειες, θα καταφέρεις να στρώσεις πρόσφορο έδαφος για αλλαγές αρκεί να κινηθείς μεθοδικά. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Αιγόκερω δείξε μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις δηλώσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου, στην προκείμενη φάση θα πρέπει να μείνεις εντός πραγματικότητας, μη δώσεις τροφή στις ψευδαισθήσεις σου. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό το νου σου να μην εγκλωβιστείς στις αυταπάτες σου
ΖΥΓΟΣ
Επανασύνδεση: Υπάρχουν αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, το ξέρεις το πιστεύεις και όντως έτσι είναι. Το τηλεφώνημα και η πρόταση συνάντησης που θα σου κάνει, θα στοχεύουν στην επανασύνδεση. Θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να διατηρείτε αποστάσεις, με πράξεις θα σου αποδείξει πως τρέφει αληθινή αγάπη για σένα.
Νέα γνωριμία: Ευγενικό και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, από την αρχή θα νιώσεις μια περίεργη οικειότητα, θα αισθανθείς ότι αυτό το άτομο δεν το γνωρίζεις για πρώτη φορά. Η διαίσθησή σου θα σου πει να το εμπιστευτείς και να δώσεις άνοιγμα για περεταίρω επαφές. Σου δίνω τη συμβουλή να ακούσεις τη φωνή της καρδιάς σου, θα σου βγει σε καλό.
Σχέση – Γάμος: Φεύγουν οι αμφιβολίες, τερματίζουν οι αμφισβητήσεις, θα βρεις την ψυχολογική σου ισορροπία. Η συζήτηση που θα ανοίξεις εσύ και το ταίρι σου, θα κλείσει μια πολύ σοβαρή πρόταση που δε θα αφορά μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις, έρχονται δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις
Ελεύθεροι.  Η Αφροδίτη σε σύνοδο  με τον Πλούτωνα σε καλεί να απελευθερωθείς από το παρελθόν, από τις προσκολλημένες σκέψεις και από τις συναισθηματικές εξαρτήσεις. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και ο ερχομός τη Σελήνης στον Τοξότη  θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια, τα γεγονότα  θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις μπροστά.  Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη  θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, οι προσεγγίσεις σου θα είναι ουσιαστικές.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία, έρχεται τάξη αρμονία και ασφάλεια. Θα βάλεις στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν αρχίσει να σου δημιουργούν άγχος για το μέλλον του δεσμού σου.  Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Αιγόκερω με το ταίρι σου  θα συζητήσεις, θα ξεκαθαρίσεις, και θα οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που  προσμένεις δεσμεύσεις προσπάθησε να ρεγουλάρεις την ανυπομονησία σου όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η τύχη δε θα αφήσει εσένα και το ταίρι σου να χαραμίσετε την αγάπη σας χωρίς λόγο και αιτία. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε από μια εντελώς απρόοπτη αφορμή, με σιγουριά σου λέω πως θα τα ξαναβρείτε, η κατάληξη θα είναι θερμή και μόνιμη. Αυθόρμητες εξομολογήσεις θα αποδείξουν πως τα αισθήματά σας είναι αμοιβαία και αληθινά.
Νέα γνωριμία: Ξαφνικά και απρόοπτα θα δεις μπροστά σου το πρόσωπο, που αμέσως θα το ερωτευτείς. Η έλξη που θα νιώσεις θα είναι δυνατή, δε θα σου αφήσει περιθώριο σκέψης ή απόρριψης. Εσείς οι δύο, πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού, προμηνύεται σχέση μακροχρόνιας πορείας.
Σχέση – Γάμος: Είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για οριστικοποιήσεις, τα συμβάντα δε θα φέρουν καμία κακοτυχία, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ελπιδοφόρα. Διανύεις περίοδο εμπιστοσύνης και αγάπης, σε παροτρύνω να δεχτείς την πρόταση που θα λάβεις.
Ελεύθεροι. Φίλε μου Σκορπιέ, η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να στοχεύσεις. Εσύ που αναζητάς τη νέα ευκαιρία θα είσαι σε θέση να γοητεύσεις και να μαγνητίσεις, η ελκυστικότητα σου θα σταθεί στο πλευρό σου. Η εβδομάδα σου είναι πολύ πιθανόν να  κλείσει με ευχάριστο ίσως και ρομαντικό ραντεβού, σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις την καχυποψία σου να δημιουργήσει εμπόδια.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου καλό θα είναι να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από ζήλειες, παθιασμένες ενέργειες, και τάσεις κτητικότητας. Προσπάθησε να αποφύγεις ζηλοτυπίες και εντάσεις προσοχή στις υπερβολές και στις εκρήξεις.  Ο Ερμής στον Αιγόκερω σύνεση θα φέρει στον τρόπο σκέψης σου, ωστόσο θα είναι λάθος αν κρύψεις ή καμουφλάρεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Δείξε στο ταίρι σου αυτό που νιώθεις, περιόρισε την καχυποψία σου
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα σε διαφωτίσουν, αποκαλυπτικά λόγια θα σε βοηθήσουν να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου. Με μια κίνηση που θα κάνει, θα ανοιχτεί μεταξύ σας δίοδος επικοινωνίας, στη συνάντησή σας θα γίνει ουσιαστική συζήτηση, που θα τερματίσει τον αρνητισμό, θα λύσει εμπόδια και παρεξηγήσεις.
Νέα γνωριμία: Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία και μάλιστα το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα παίξει ουσιαστικό ρολό στο υπόλοιπο της ερωτικής σου ζωής. Αυτό το γοητευτικό άτομο που θα σου συστήσουν, θα το συμπαθήσεις, θα το ερωτευτείς, θα το αγαπήσεις. Μέσα στη εβδομάδα θα γνωρίσεις το ταίρι που θα μείνει στο πλάι σου για παρά πολλά χρόνια.
Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που σε πήραν από κάτω οι απαισιόδοξες σκέψεις, να ξέρεις πως μέσα στην εβδομάδα θα ορθοποδήσεις, θα την βρεις την άκρη, η κατάληξη θα είναι αισιόδοξη. Θα καταφέρεις να εντοπίσεις πού είναι το πραγματικό πρόβλημα και ποια η οριστική λύση. Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, συνεννόησης και εμπιστοσύνης
Ελεύθεροι. Φίλε μου Τοξότη, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα στοχεύσεις στις νέες εμπειρίες, θα θελήσεις να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα και οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Η ελκυστικότητα σου θα είναι έντονη,  θα νιώσεις την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από συναισθηματικές εξαρτήσεις, θα προσεγγίσεις με τρόπο απελευθερωμένο. Στο χέρι σου θα είναι αν θα καθιερώσεις στην προσωπική σου ζωή καινούργιο πρόσωπο, τα γεγονότα θα πορευτούν ανάλογα με τις αποφάσεις σου.
Σε σχέση . Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ερμή στον Αιγόκερω, αν διατηρείς σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να σοβαρέψεις τη σχέση σου, ουσιαστικά θα θελήσεις να εδραιώσεις τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η μελλοντική σου εξέλιξη. Αυτή τη φορά να κινηθείς σε ρεαλιστικά επίπεδα, κατανόηση θα δείξεις στις φοβίες και στις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σου. Η εβδομάδα σου θα είναι ουσιαστική, καταφθάνουν θετικά ανοίγματα
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επανασύνδεση: Αυτή τη φορά θα καταφέρεις να αντισταθείς στην παρορμητικότητά σου, θα είσαι σε θέση να ελέγξεις και να ρεγουλάρεις τόσο τις αντιδράσεις σου, όσο και τις επιθυμίες σου. Το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να συνομιλήσει μαζί σου, αν έχει σκοπό να σε τουμπάρει θα πέσει έξω, δε θα σε πείσουν οι αόριστες υποσχέσεις.
Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κερδίσει την προσοχή σου, ο αυθορμητισμός σου θα είναι συγκρατημένος, ωστόσο το ενδιαφέρον που θα σου δείξει, θα φέρει θερμά αποτελέσματα. Η οικειότητα που θα δείξεις θα σου βγει σε καλό, θα γνωριστείτε, θα ανοίξετε προσωπική κουβέντα, και βήμα-βήμα θα περάσετε τα δυο σας σε πορεία σταθερής σχέσης.
Σχέση – Γάμος: Ξεκάθαρη και συνειδητή θα είναι η στάση που θα κρατήσεις απέναντι στο ταίρι σου, θα επιδιώξεις ισορροπία και θα την επιτύχεις. Η σοβαρή και ειλικρινής τοποθέτησή σου θα φέρει αλλαγές στις συνθήκες της σχέσης σου, αναλυτικές συζητήσεις θα δώσουν λύση σε τυχόν προβλήματα, τερματίζουν οι εντάσεις.
Ελεύθεροι.  Σε εσωτερικές αναζητήσεις θα σε ωθήσει η Αφροδίτη  σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, τα γεγονότα θα σου δώσουν το έναυσμα να ψάξεις στο βάθος και να βρεις τι είναι αυτό που ουσιαστικά προσμένεις, τι μπορείς να προσφέρεις σε μια σχέση, και τι προσδοκείς να λάβεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί συναισθητικά, ουσιαστικά θα ανοίξει μεταξύ σας δίοδο εξομολογήσεων. Κάνε το βήμα να εκδηλωθείς και να φανερώσεις σκέψεις και αισθήματα.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σου κάτι θα θελήσεις να μάθεις, το νου σου στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να ταραχτούν τα νερά της σχέσης σου με συμβάντα που θα προκληθούν από εσένα. Αρνητική θα είναι η στάση σου, με πολύ μεγάλη ευκολία θα εναντιωθείς και θα αντιδράσεις
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επανασύνδεση: Η επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σου θα προέλθει από συνδυασμό έλξης και ειλικρίνειας. Μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσετε, να τα εμπιστευτείς τα λόγια που θα σου πει, όποια υπόσχεση σου δώσει, θα την τηρήσει. Οι κουβέντες που θα ακουστούν θα είναι ειλικρινείς και θα απορρέουν από αληθινά αισθήματα.
Νέα γνωριμία: Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα είσαι σε θέση να μαγνητίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Ένα συγκριμένο πρόσωπο θα σου δείξει θερμό ενδιαφέρον, θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει με την ευγενική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις γνωριμία μελλοντικών και δεσμευτικών προδιαγραφών.
Σχέση – Γάμος: Από την μια η εξυπνάδα σου, από την άλλη η γοητεία σου, θα κάνουν το μικρό θαύμα και θα καταφέρεις να επιτύχεις στους στόχους σου. Αν θέλεις δέσμευση ή επισημοποίηση θα την κερδίσεις, θα γίνει αυτό που επιθυμείς, θα έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς σε ύψιστο βαθμό.
Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές, για προσεγγίσεις, τώρα διαφοροποιούνται οι βλέψεις σου, απελευθερώνεται η στάση σου. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε ωθήσει σε  ενέργειες που θα είναι ώριμα σκεπτόμενες,  συνειδητά θα αποφύγεις τις επιπολαιότητες και τις βιαστικές αποφάσεις.  Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό εξτρεμιστική θα κάνει τη συμπεριφορά σου, προσοχή στις απότομες συναισθηματικές αλλαγές.
Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη στάση σου, μειωμένα θα είναι τα σκαμπανεβάσματα, συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Αιγόκερω, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσεις για κάποιες αποτυχημένες παρορμητικές πράξεις που συνέβηκαν από πλευράς σου. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να ακουστούν υποσχέσεις που θα δώσουν μια πιο δεσμευτική όψη στην πορεία του δεσμού σου.
ΙΧΘΕΙΣ
Επανασύνδεση: Απρόοπτο συμβάν σε τελείως ανυποψίαστο χώρο, θα σε φέρει σε συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Θα εντυπωσιαστείς από τις αλλαγές, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Ξεκινά για σένα δεύτερος ερωτικός γύρος με πρόσωπο, που ο χωρισμός σας είχε στηριχτεί σε ανούσιο και ασήμαντο λόγο.
Νέα γνωριμία: Το άτομο που θα γνωρίσεις θα σε συναρπάσει. Δε θα τη χάσεις την ευκαιρία, θα βρεις τρόπο να πιάσεις την κουβέντα, θα γίνουν οι συστάσεις, θα ανταλλάξετε στοιχεία και τηλέφωνα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα ενθουσιαστείς, θα χαρείς και δε θα απογοητευτείς. Θα βρεις το ταίρι σου, θα ξεφύγεις από αποτυχίες και αδιέξοδα.
Σχέση – Γάμος: Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι ο λόγος που το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσει πως αξίζει να σε κρατήσει κοντά του πάση θυσία. Θα σου κάνει πρόταση δέσμευσης, θα θελήσει να σε εξασφαλίσει δίπλα του και να ξέρεις πως ό,τι σου πει και ό,τι σου υποσχεθεί, θα στηρίζεται σε απόλυτη αγάπη και ειλικρίνεια.
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, εσύ που απογοητεύτηκες θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τη σκέψη σου, θα εισχωρήσεις στα ενδότερα των επιθυμιών σου και θα είσαι σε θέση να πάρεις ορθολογικές αποφάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη δεν αποκλείεται να σε ωθήσει στην αναζήτηση νέων περιπετειών,  συναισθηματικά θα δοκιμαστείς και θα πειραματιστείς, θετική θα είναι η στάση σου στο ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας.
Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό σωστή θα κάνει τη διαίσθηση σου, κινήσου ενστικτωδώς. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά και ρεαλιστικά, θα καταφέρεις να απαγκιστρωθείς από προκαταλήψεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό το νου σου στις αντιδράσεις σου καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές, ίσως να δημιουργήσεις κλίμα ανατρεπτικό.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email