F Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 5 ως 11/2/2018. ~ official
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 5 ως 11/2/2018.


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και λίγο αργότερα με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δυναμική, ανεξάρτητη και ανανεωμένη θα είναι η στάση σου, τόσο, που ενδεχομένως να μη θελήσεις σταθερή σχέση. Αντιδραστικότητα θα σε διακρίνει, δε θα έχεις σταθεροποιημένα θέλω. Αυτό που θα έχεις ανάγκη για την ώρα είναι να ζήσεις ελεύθερα και ανέμελα χωρίς υποσχέσεις. Προσπάθησε να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες, απέφυγε τις υπερβολές!
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, σε ένταση θα βρίσκονται τα συναισθήματα σου, δε θα λείψουν πράξεις πάθους. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σου βγάλει το ανεξάρτητο και το απελευθερωμένο, ίσως να σε ρίξει σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις. Η διαίσθηση σου θα είναι έντονη ωστόσο τις υποψίες σας καλό θα είναι να τις επιβεβαιώσεις με αποδείξεις και όχι με επιφανειακές ενδείξεις. 
Επανασύνδεση: Δυναμικότητα θα έχει η στάση σου, πειθώ τα λόγια σου, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα βρεθείτε αντικριστά να μιλάτε για επανασύνδεση. Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, η έλξη και η αγάπη σας θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια, και οι δυο παίρνετε απόφαση να επανορθώσετε, θα συνεχίσετε μαζί, ενωμένοι και αυτή τη φορά με κοινές επιθυμίες.
Νέα γνωριμία: Θα το βρεις το μόνιμο ταίρι σου, η γνωριμία που θα προκύψει θα είναι σημαντική και θα καθορίσει το μέλλον σου. Τυχαία γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο χώρο, που εκεί θα γνωρίσεις τη μεγαλύτερή σου αγάπη. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου, θα αποτελέσει συντροφικό ερωτικό ταίρι μελλοντικής πορείας.
Σχέση – Γάμος: Αυτό στο οποίο στοχεύεις και επιθυμείς εδώ και παρά πολύ καιρό, θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό που λαχταράς θα υλοποιηθεί, θα χαρείς και θα ευτυχίσεις. Αν περιμένεις απάντηση, θα είναι θετική, τώρα θα στρωθεί δρόμος για δεσμεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα ένα ευχάριστο συμβάν θα ζήσεις με το ταίρι σου, είναι ώρα υποσχέσεων και επισημοποιήσεων
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη ευχάριστες ανατροπές θα προκύψουν μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει κίνηση προσέγγισης, ίσως να αφόρα το πρώην ταίρι σου ή να πρόκειται για μια παλιά αγάπη που ποτέ δεν βγήκε από τη σκέψη σου. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με τη Αφροδίτη στους Ιχθείς με συγκαταβατική διάθεση θα προσπαθήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα εστιάσεις στην έλξη και τον αισθησιασμό.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σε θέματα ζήλειας καλό θα είναι να μην κρατήσεις στάση πεισματική και κάθετη. Προσπάθησε να αποφύγεις την επιμονή, οι καχύποπτες σκέψεις θα φέρουν εντάσεις και αρνητισμό. Με την εμφάνιση της Αφροδίτη στους Ιχθείς η διάθεση θα γίνει συγκαταβατική ίσως και πιο ανέμελη, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις στην άκρη αδυναμίες και ανασφάλειες που σου δημιουργούν άτοπες φοβίες.
Επανασύνδεση: Με ηρεμία θα αντιμετωπίσεις το πρώην ταίρι σου, αυτή τη φορά δε θα έχεις καμία διάθεση να βιαστείς ή να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις εδώ και τώρα. Ουσιαστικά, με τη στάση που θα κρατήσεις δε θα αφήσεις περιθώριο για άμεσες εξελίξεις. Τώρα θα εστιάσεις στην ηρεμία σου, στην ισορροπία σου και σε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη.
Νέα γνωριμία: Ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει ερωτικά, ωστόσο μάλλον θα βρει τη στάση σου απόμακρη ή κάπως απρόσιτη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε γυροφέρνει με σκοπό να βρει την κατάλληλη δίοδο να σου εκδηλωθεί, αν έχεις έστω και ένα μικρό ενδιαφέρον, τότε μην κλείσεις την πόρτα της καρδιάς σου.
Σχέση – Γάμος: Ούτε εντάσεις θα προκαλέσεις, ούτε αλλαγές, ούτε ξεσπάσματα. Αυτό που θα θελήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα, θα είναι ηρεμία και απόσταση από οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει ή να σε προβληματίσει. Στο ταίρι σου δε θα δώσεις το περιθώριο για συζητήσεις περί μελλοντικών εξελίξεων, η συμπεριφορά σου θα είναι αποστασιοποιημένη. 
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα αναζητήσεις την ανανέωση, τον ενθουσιασμό και την αισθησιακή τόνωση. Θερμές θα είναι οι προσεγγίσεις σου χωρίς ενδοιασμούς, ωστόσο καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις αν σε ενδιαφέρει ένας περιστασιακός έρωτας ή αν επιθυμείς έναν σταθερό δεσμό. Σε συμβουλεύω να κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια, ξεκαθάρισε τι ακριβώς αναζητάς, απέφυγε τις επιπολαιότητες και τις διφορούμενες καταστάσεις.
Σε σχέση. Ένταση και πάθος θα έχει η στάση σου, το πέρασμα της Σελήνης από τον Σκορπιό θα απελευθερώσει τον συναισθηματισμό σου. Με την Αφροδίτη τους Ιχθείς δε θα θελήσεις αρνητισμούς και κόντρες, με το ταίρι σου θα ζήσεις θερμές στιγμές ανέμελων εκδηλώσεων, βασική σου επιθυμία θα είναι να δώσεις καινούργιο νόημα στη σχέση σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα ωθήσουν εσένα και το ταίρι σου να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την πίεση ή από την ανιαρή ρουτίνα.
Επανασύνδεση: Τα λόγια που θα ακούσεις από το πρώην ταίρι σου, ουσιαστικά θα τερματίσουν το χωρισμό σας, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα γίνει συνάντηση και θα ξεκαθαριστεί η αιτία που σας χώρισε. Τελειώνουν οι δοκιμασίες, μπαίνει τέλος στις αμφιβολίες, βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια τα θερμά σας αισθήματα. Έρχεται επανασύνδεση, που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε σταθερή δέσμευση.
Νέα γνωριμία: Δυνατή θα είναι η διαίσθησή σου, θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς τις προθέσεις που θα έχει το πρόσωπο, που έντονα θα σε κοιτάζει. Το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς, θα νιώσεις πως μπορεί να γίνει σταθερό ταίρι για σένα και δε θα πέσεις έξω. Ξεκινάς καινούργια ερωτική σχέση μακράς πορείας.
Σχέση – Γάμος: Μέσα στην εβδομάδα θα μάθεις από το ίδιο σου το ταίρι πράγματα που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αμφιβολίες και εσωτερικές φοβίες. Αν για κάτι αμφέβαλες, τώρα θα σιγουρευτείς και θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Αν επιθυμείς δέσμευση, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να στρωθεί σιγά-σιγά δρόμος επισημοποίησης.
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και της Αφροδίτης στους Ιχθείς, ελκυστικό θα κάνουν το παρουσιαστικό σου. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν πεδίο δράσης, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα σε ωθήσουν στο να κυνηγήσεις και να εκδηλωθείς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις θα ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια.
Σε σχέση. Ο ερχομός της Αφροδίτης στους Ιχθείς ομαλότητα θα φέρει μέσα στη σχέση σου, η στάση σου θα είναι ισορροπημένη, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών τώρα θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα είστε σε θέση να σκεφτείτε σοβαρά για το μέλλον σας. Μιλήστε ανοιχτά με ξεκάθαρους σκοπούς, θα βρείτε συνεννόηση, θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε στους κοινούς σας στόχους
Επανασύνδεση: Καρμική θα είναι η τυχαία αντάμωση που θα έχεις με μια παλιά σου αγάπη. Μέσα στην εβδομάδα ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με έναν παρελθοντικό, ανεκπλήρωτό σου έρωτα, με κατάληξη πριν κλείσει το εξαήμερο να βρεθείτε σε θερμό ερωτικό ραντεβού. Νυχτερινή ώρα θα αναβιώσει και πάλι ο έρωτάς σας.
Νέα γνωριμία: Η νέα γνωριμία που θα κάνεις, θα καθορίσει το παρόν και το μέλλον σου, το πρόσωπο που θα περάσει στη ζωή σου, θα έχει κυριαρχικό ρολό στην εξέλιξή σου. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα γνωριστείς με γοητευτικό άτομο, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να γίνει το μόνιμο ταίρι σου. Προχώρα ελεύθερα, χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βρεις τον άνθρωπό σου!
Σχέση – Γάμος: Ανοίγεται δρόμος για δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να παρθεί απόφαση επισημοποίησης ή έστω συγκατοίκησης. Έρχονται τυχερά γεγονότα και καρμικά συμβάντα, που θα δρομολογήσουν το δεσμό σου σε μια απολύτως δεσμευτική κατάληξη.
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, βγαίνεις από αρνητικές ή απογοητευτικές σκέψεις. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους και συναναστροφές, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς και να προβείς σε ασυνήθιστες ενέργειες ή αποφάσεις. Θα σε γοητεύσει ελκυστικό πρόσωπο που με αυθορμητισμό θα σε πλησιάσει, σου ανοίγεται νέα πορεία.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκόρπιο προσοχή στις εξάρσεις τις ζήλειες και τις αμφιβολίες. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να κάνει κάπως καχύποπτη τη σκέψη σου, δεν είναι ανάγκη να παγιδευτείς σε αβάσιμες αμφισβητήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς ανέμελη θα κάνει τη διάθεση σου, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει ηρεμία ισορροπία και εμπιστοσύνη. 
Επανασύνδεση: Ερωτική κατάληξη θα έχει η συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Θερμή και αποκαλυπτική συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα λύσει τους συναισθηματικούς κόμπους. Θα τα βρείτε μεταξύ σας, κλείνει το ενδεχόμενο του χωρισμού, έρχονται εξομολογήσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις πως αυτό το άτομο δεν έχει σκοπό να φύγει από δίπλα σου.
Νέα γνωριμία: Αναζωογονητική θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, τώρα θα σου δοθεί άνοιγμα για καινούργια ερωτική αρχή. Δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα σου ανοίξει φιλική κουβέντα, τα λόγια που θα ακούσεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη, ανοίγεται προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.
Σχέση – Γάμος: Κάτι που αναμένετε εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι καταφθάνει, έρχεται πληροφορία ή κατάληξη που θα σας ενθουσιάσει, θα νιώσετε αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Τερματίζουν οι διαφωνίες, λήγει το στάδιο της αβεβαιότητας, τώρα θα νιώσετε σίγουροι και έτοιμοι να προχωρήσετε σε δεσμευτικές πράξεις.
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη και λίγο αργότερα η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα απελευθερώσουν και θα τονώσουν τις διαθέσεις και τις αισθήσεις σου, θα φλερτάρεις και θα προσεγγίσεις με τρόπο ελκυστικό. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε εφοδιάσει με ορθολογισμό, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σωστές. Αυτή τη φορά θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις λογική με συναίσθημα, οι επιλογές σου θα δώσουν ώθηση στην προσωπική σου ζωή.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, συναισθηματική και θερμή θα είναι η στάση σου, υποσχέσεις θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για εξομολογήσεις, θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω η εβδομάδα σου θα κλείσει με σοβαρές αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.
Επανασύνδεση: Μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματά σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου, αναποφασιστικότητα θα σε χαρακτηρίζει, στην παρούσα φάση δε θα είσαι σε θέση να κατασταλάξεις αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει συνάντηση μεταξύ σας, δε θα δώσεις οριστική απάντηση στην πρόταση επανένωσης που θα σου γίνει.
Νέα γνωριμία: Θα πάρεις το δισάκι σου στο ώμο και θα βγεις προς αναζήτηση νέας γνωριμίας. Δεν πρόκειται να απογοητεύεις, δε θα γυρίσεις ούτε με άδεια χέρια ούτε με άδεια αγκαλιά. Πριν κλείσει η εβδομάδα εσύ και πρόσωπο γοητευτικό και ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα ξεκινήσετε καινούργια ερωτική διαδρομή. Σου φανερώνω πως μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη, ίσως και έντονο πάθος.
Σχέση – Γάμος: Από απρόσμενο γεγονός θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να περάσεις σε ριζικές αλλαγές, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα μέσα στη σχέση σου. Κάποιες καταστάσεις θα τις νιώσεις καταπιεστικές, ίσως και ασφυκτικές, θα εναντιωθείς στο κατεστημένο, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να τερματίσεις υποθέσεις που σε κουράζουν ψυχολογικά
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα απρόβλεπτη θα κάνουν τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, με τον ερχομό της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα καταφέρεις να προσελκύσεις δίπλα σου πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό που θα κερδίσει τον ενδιαφέρον και την έλξη σου. θετικότητα θα έχουν οι ενέργειες σου, θα μπεις στην διαδικασία να κάνεις καινούργια αρχή.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, στις απότομες αντιδράσεις και σε αισθήματα ζήλειας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε κυριεύει το ανικανοποίητο, άστατη θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να κρατήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου σε ισορροπία. Σε περίπτωση που κάτι το ακαθόριστο σε ωθήσει σε ριζοσπαστικές ενέργειες, σκέψου λογικά, απέφυγε τις τελεσίδικες αποφάσεις. 
Επανασύνδεση: Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, τώρα θα αναθερμανθούν παλιά, ξεχασμένα αισθήματα. Η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη, οι εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν, δεν αποκλείεται να πρόκειται για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που μέσα στην εβδομάδα, η τύχη θα σε βοηθήσει να τον ολοκληρώσεις και να τον οδηγήσεις στο σημείο που εσύ θα επιθυμείς.
Νέα γνωριμία: Θα σε εντυπωσιάσει το ελκυστικό και καλοπροαίρετο πρόσωπο, που θα βρει τρόπο να σου ανοίξει συζήτηση. Κατά πάσα πιθανότητα θα το ερωτευτείς, θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου, η συνομιλία σας θα γίνει σε ατμόσφαιρα θερμή και οικεία. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε μόνοι σε προσωπικό ραντεβού!
Σχέση – Γάμος: Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης, τερματίζουν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ερωτισμός, εξομολογήσεις και αλληλοκατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Τώρα υποχωρεί ο εγωισμός, μεταξύ σας θα συμβούν πράξεις αγάπης, η πρόταση που θα ακουστεί, θα είναι δεσμευτική
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις με το παρελθόν σου, κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου στα αρνητικά πρόσωπα, παίρνεις απόφαση να πορευτείς με καινούργια άτομο. Δυναμικές θα είναι οι αποφάσεις σου, ότι νιώσεις θα το αισθανθείς σε μεγάλη ένταση, καταφθάνουν στιγμές έλξης και πάθους. Η Αφροδίτη θα κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανόν να την κάνεις την νέα γνωριμία, πάρε τις αποφάσεις σου και κινήσου με ξεκάθαρες βλέψεις.
Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να νιώσεις πιεστικές τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου. Επειδή θα είσαι επιρρεπείς στις εξάρσεις και στις παρορμήσεις, γι αυτό περιόρισε τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απελευθερωθείς, να ανανεωθείς, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Καλό θα είναι να μην χαθεί ο έλεγχος, απέφυγε τις υπερβολές και τις ακρότητες.
Επανασύνδεση: Τώρα θα πρέπει να κινηθείς, φίλε μου Σκορπιέ, αν ενδιαφέρεσαι για επανασύνδεση σε συμβουλεύω να αναλάβεις δράση. Τα γεγονότα θα σου ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, όσο πιο άμεσα δραστηριοποιηθείς, τόσο πιο γρήγορα θα επανασυνδεθείς. Το πρώην ταίρι σου θα σε αντιμετωπίσει με δεκτικότητα, πέρνα σε άμεσες προτάσεις, δε θα υπάρξει απόρριψη.
Νέα γνωριμία: Δώσε το περιθώριο να σε πλησιάσει το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου, αυτή τη φορά οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τη στάση σου. Σε συμβουλεύω να μην κρατήσεις απρόσιτο ύφος, απελευθέρωσε τον ερωτισμό και την οικειότητά σου, αυτό το άτομο θα έχει τη διάθεση να σε γνωρίσει και να σου ζητήσει ραντεβού.
Σχέση – Γάμος: Για να σταματήσουν οι εντάσεις ή οι διαφωνίες, θα πρέπει να μπεις δυναμικά μέσα στο παιχνίδι. Σε περίπτωση που όλα βαίνουν μια χαρά και θέλεις να διεκδικήσεις δεσμεύσεις ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς, τότε πάρε στα χέρια σου τα ηνία, ανάλαβε δράση, όσο πιο αποφασιστικά κινηθείς, τόσο πιο εύκολα θα φτάσεις τη σχέση σου στο σημείο που θέλεις
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Ευχάριστα γεγονότα θα έχει η εβδομάδα σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα φλερτάρεις ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις και αναστολές, απελευθερωμένη θα είναι η συναισθηματική σου διάθεση. Καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στην έλξη που θα νιώσεις, οι συγκύριες θα σε παρακινήσουν να κινηθείς με αισιοδοξία, ουσιαστικά θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από το αποτυχημένο παρελθόν.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και λίγο αργότερα στο ζώδιο σου σοβαρούς στόχους θα βάλεις, θα κινηθείς μελετημένα, πολύ καλά σκεπτόμενα και με στρατηγική. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη να καταφθάνει στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανό να εκπληρωθεί η επιθυμία σου για δέσμευση, η στάση σου σε συνδυασμό με τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό, δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση για συγκατοίκηση
Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα κυλήσουν με τέτοιο τυχερό τρόπο, που εσύ και το πρώην ταίρι σου θα επανασυνδεθείτε. Τα αισθήματά σας είναι δυνατά και αμοιβαία, συνεπώς τα συμβάντα θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα σας ενώσουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρίσκεστε ήδη σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, αυτή τη φορά θα υπάρξουν ώριμες και πιο σοβαρές βλέψεις.
Νέα γνωριμία: Μπαίνει τέλος στη μοναχικότητά σου, από εδώ και πέρα ό,τι κάνεις, θα το κάνεις με σταθερό ταίρι δίπλα σου. Τυχερή θα είναι η νέα γνωριμία που θα προκύψει, το πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και απρόσμενα, θα εισχωρήσει στην ερωτική σου καθημερινότητα. Αποκτάς μόνιμη σχέση δεσμευτικής κατάληξης!
Σχέση – Γάμος: Αν ο δεσμός σου κρατάει χρόνια, δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση θα πάρεις μεγάλη χαρά, ένα ευχάριστο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία, καταφθάνει επίσημη πρόταση. Βγαίνεις από την αβεβαιότητα, μπαίνει η ερωτική σου ζωή σε δεσμευτική τροχιά, ξεκινάς καινούργια όνειρα
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και της Αφροδίτης στους Ιχθείς, αισθησιασμός θα διακρίνει τις πράξεις σου. Θα φλερτάρεις με τρόπο άμεσο, επιθυμία σου θα είναι να εντυπωσιάσεις, η ελκυστικότητα που θα αναδύεις θα σου δώσει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει συνάντηση που θα αποτελέσει έναρξη περαιτέρω συστηματικών επαφών. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου δώσει δυνατότητα σταθερού δεσμού, στο χέρι σου θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Αφροδιτης στους Ιχθείς θα ανανεωθείς, θα ονειρευτείς, θα επιχειρήσεις να δώσεις ουσιαστικό νόημα στην πορεία του δεσμού σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω κυρία επιδίωξη σου θα είναι η σταθερότητα, η ισορροπία, και η μακροχρόνια εξέλιξη. Συζητήσεις περί δέσμευσης θα κάνεις με το ταίρι σου, θα δείξεις την απαιτουμένη εμπιστοσύνη, στο κλείσιμο του εξαημέρου μια συγκεκριμένη διαφωνία τερματίζει με ειρηνική κατάληξη. 
Επανασύνδεση: Ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο, που θα ενώσει εσένα και το πρώην ταίρι σου. Στη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα μάθεις με εξομολογητικά λόγια για καταστάσεις και αισθήματα που δε γνώριζες ως τώρα, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος επανένωσης, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς όλα όσα ακούσεις.
Νέα γνωριμία: Θα τραβήξει την προσοχή σου πρόσωπο που θα έχει ένα ιδιαίτερο, ίσως και εντυπωσιακό στυλ. Στο παρουσιαστικό και στην προσωπικότητα αυτού του ατόμου θα παγιδευτεί τόσο η σκέψη σου όσο και η καρδιά σου. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία, αν κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς αναστολές, τότε ο οικείος διάλογος θα μετατραπεί σε απολύτως προσωπικός.
Σχέση – Γάμος: Έρχεται λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή υπάρχει μέσα στη σχέση σου και που στέκεται εμπόδιο στη μελλοντική σας εξέλιξη. Πριν κλείσει η εβδομάδα, με την πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα περάσετε σε περίοδο ισορροπίας και εμπιστοσύνης, καταφθάνουν σοβαρές υποσχέσεις. 
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, κοινωνική η στάση σου, ανοιχτή θα είναι η προοπτική της νέας γνωριμίας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα δώσει ένα αεράτο και ελκυστικό στυλ στην εικόνα σου, αν προσεγγίσεις θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σου ανοίξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, στο κλείσιμο της εβδομάδας ίσως να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις στην έλξη και στην χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Δεν αποκλείεται εσύ το ταίρι σου να δραπετεύσετε από τα ανιαρά και τα συνηθισμένα με ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής.
Επανασύνδεση: Έρχεται πίσω το παλιό σου ταίρι, μπροστά σου θα εμφανιστεί, η αντάμωσή σας θα είναι καθοριστική. Τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι ξεκάθαρα, θα λάβεις πρόταση για επανένωση, ωστόσο η απάντηση που θα δώσεις, θα πρέπει να είναι σίγουρη και άμεση. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που επιθυμείς και πράξε αναλόγως.
Νέα γνωριμία: Θα γνωριστείς με πρόσωπο τις αρεσκείας σου, αυτή η γνωριμία δε θα είναι ασήμαντη, ούτε ανούσια. Θα ενθουσιαστείς, θα νιώσεις αισιοδοξία και χαρά, αυτό το άτομο θα έρθει για να μείνει στη ζωή σου. Η προσέγγισή του θα είναι άμεση, σου δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείς, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.
Σχέση – Γάμος: Για εσένα που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση ανοίγεται δίοδος επισημοποίησης. Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις. Θα την λάβεις την πρόταση της δέσμευσης, τώρα θα καταφέρεις να αγκυροβολήσεις, να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.
Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σε ωθήσει στο να ακολουθήσεις το συναίσθημα και όχι τη λογική, εσύ που έχεις πολύ καιρό να εξιτάρεις τις αισθήσεις σου, τώρα θα νιώσεις την ανάγκη να ανοιχτείς, να ρισκάρεις και να ερωτευτείς. Η εβδομάδα σου δε θα είναι άτονη ή ανούσια, καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσει καινούργια νόημα η προσωπική σου ζωή, κινήσου απελευθερωμένα, άσε στην άκρη τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, είναι πολύ πιθανόν να μην τα γλυτώσεις τα καβγαδάκια, θα υπάρξουν μικρό εντάσεις με το ταίρι σου, απ πλευρά σου θα έχεις τη διάθεση να το τεντώσεις το σκοινί. Το νου σου να μην πέσεις σε υπερβολές, θα υπάρξει κίνδυνος να παγιδευτείς στις ψευδαισθήσεις σου, μη δώσεις έμφαση στις εικασίες σου, ζήτα εξηγήσεις.
Επανασύνδεση: Μέσα στην εβδομάδα συνάντηση θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, η συζήτηση θα γυροφέρνει το ζήτημα της επανασύνδεσης, όμως από την πλευρά σου δεν είναι σίγουρο αν θα θέλεις επανένωση. Θα έχεις ανάγκη για καινούργιες και διαφοροποιημένες καταστάσεις, ωστόσο ενδέχεται να νιώσεις πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκίνημα δεύτερης ευκαιρίας.
Νέα γνωριμία: Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου, ίσως τα πράγματα μέσα σου να μην είναι ξεκάθαρα, ωστόσο δε θα αδιαφορήσεις μπροστά στην καινούργια ερωτική πρόκληση που θα εμφανιστεί. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές περιπέτειες, στο χέρι σου θα είναι η νέα ερωτική αρχή.
Σχέση – Γάμος: Έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις, εντάσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, όμως δε χρειάζεται να αγχωθείς, η μεταξύ σας κρίση θα είναι μικρή και περαστική. Το νου σου στις παρορμητικές αντιδράσεις, προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις προσγειωμένη στάση, δεν είναι ανάγκη να ρίξεις λάδι στη φωτιά
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email