F 3 ήμερο, 16-18 ~ official
Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 | By: offisiall

3 ήμερο, 16-18


Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο
Το εξάγωνο ωστόσο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που συνοδεύει την έκλειψη αυτή, έρχεται να μας προσγειώσει και να μας υπενθυμίσει πως μόνο κάτω από μέθοδο και οργάνωση μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα.
Την περίοδο αυτή επίσης θα μας δοθεί η δυνατότητα να διορθώσουμε λάθη ή παραλείψεις της προηγούμενης περιόδου, αν μεθοδεύσουμε σωστά τις κινήσεις μας.
Ωστόσο, η όψη αυτή έρχεται σε αντίθεση με την άλλη σημαντική όψη του τριημέρου που κυρίως θα μας επηρεάσει και ολοκληρώνεται την ημέρα του Σαββάτου.Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερωτήματα.
Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail

Ο Άρης από τον Τοξότη, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες
Είναι δύσκολο να αντιληφθείς την αλήθεια που βρίσκεται γύρω σου, στα πρόσωπα ή τις καταστάσεις, μια και μοιάζει σαν να ένα πέπλο να έχει πέσει πάνω από τα μάτια σου και να μην σε αφήνει να βλέπεις καθαρά το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου, κυρίως όμως δεν είσαι σε θέση να έχεις ξεκάθαρη κρίση και άποψη. Υπάρχει έντονη ανησυχία μέσα σου, ακόμα και αν γύρω σου δεν υπάρχει λόγος για να νοιώθεις έτσι.
Πολλές φορές μπορεί να βλέπεις πολλά πράγματα, να ξεγλιστρούν κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια σου χωρίς να μπορείς να το αντιληφθείς. Είναι σημαντικό τις ημέρες αυτές να κινηθείς έχοντας σαν γνώμονα τις ρεαλιστικές τάσεις και δυνατότητες που υπάρχουν, γιατί είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείς και να κάνεις λάθος κινήσεις ή να πάρεις λάθος αποφάσεις.
Μην επιτρέπεις στην φαντασία σου να σε οδηγεί, και μείνε προσγειωμένος στην πραγματικότητα που έχεις μπροστά σου.
Γεγονός είναι πως το τριήμερο αυτό οι επιθυμίες γίνονται πιο έντονες, ενώ υπάρχει και μια τάση φυγής που σε βγάζει εύκολα έξω από τους συνηθισμένους σου ρυθμούς και σε στρέφει σε μέρη ή πρόσωπα, που μπορεί να έχουν ιδιαίτερη γοητεία, έχουν όμως και έναν άκρως παραπλανητικό χαρακτήρα.
Κάθε είδους κατανάλωση και κυρίως αυτή του αλκοόλ ή των διαφόρων ουσιών, προσφέρει μια φυγή από την πιεστική καθημερινότητα που σε πιέζει, με άγνωστες ωστόσο συνέπειες.
Έλλειψη ενέργειας και ζωτικότητας, είναι από τα κύρια θέματα των ημερών και οι διαθέσεις φαίνεται να κινούνται σε ιδιαίτερα υποτονικά επίπεδα.
Στην θετική πλευρά της όψης, ευνοούνται ιδιαίτερα τα θέματα που σχετίζονται με πνευματικότητα, ενασχολήσεις με διαλογισμό , γιόγκα ή ότι άλλο μπορεί να σε βοηθά να έρχεσαι σε επαφή με εκείνο το πιο βαθύ κομμάτι του εαυτού σου. Αλλά και ότι σχετίζεται με την τέχνη μπορεί να σου δώσει ανάταση... όπως μια καλή παράσταση, ένα ωραίο έργο, όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν λυτρωτικά για την ψυχή σου.
Προσοχή σε ότι σχετίζεται με το νερό ή γενικότερα το υγρό στοιχείο.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που καλό είναι να μην λειτουργούν κάτω από την παρόρμηση της στιγμής, αλλά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κρίσεις και τις αποφάσεις τους.
Το Σάββατο, η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή, μας δημιουργεί την ανάγκη της κοινωνικότητας, την ανταλλαγή που μπορούμε να κάνουμε μέσα από τις παρέες ή συλλογικούς χώρους και μας δημιουργεί ερεθίσματα για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στις κοινωνικές συναναστροφές.
Η επικοινωνία έχει την τιμητική της και διευκολύνονται αισθητά θέματα που αφορούν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις.
Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ευνοϊκό, για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να οργανώσεις ή να προγραμματίσεις ή και να κάνεις ένα ταξιδάκι.
Από την όψη αυτή ευνοούνται ιδιαίτερα οι Δίδυμοι, Ζυγοί, και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τα αιτήματα σας στα κατάλληλα πρόσωπα και να γίνουν αποδεκτά, να οργανώσετε ή να βρεθείτε ανάμεσα σε παρέες και να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα σας. Επίσης μπορεί να βρεθείτε πιο κοντά σε πρόσωπα που αγαπάτε ή ακόμα και να κάνετε νέες γνωριμίες

Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερωτήματα.
Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail

Ήλιος και Ερμής στους Ιχθείς
Την ημέρα της Κυριακής, Ήλιος και Ερμής κάνουν την είσοδό τους στην ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων.
Σε αυτήν την ζωδιακή περιοχή, τα πάντα αποκτούν μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα. Μπαίνουμε σε μια περίοδο, που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η σύγχυση και η ασάφεια, μια και όλα ή σχεδόν όλα ενεργοποιούνται από το συναίσθημα.
Φυσικά και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να λειτουργήσει πολύ ευεργετικά, κυρίως στα θέματα των σχέσεων αυτών των πιο προσωπικών, μια και νοιώθουμε πιο έντονα την ανάγκη να δώσουμε, να συμπαρασταθούμε και να φροντίσουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Κυρίαρχες όμως είναι οι επιθυμίες, που φουντώνουν, γίνονται πολύ πιο έντονες και πιο απαιτητές, με αποτέλεσμα συχνά να υπάρχουν και απογοητεύσεις από την μη εκπλήρωση τους..
Υπάρχει μια έντονη ασάφεια που βιώνουμε σε όλους τους τομείς, και ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της είναι ο χρόνος! Χρειάζεται σε ότι νοιώθουμε να μην εξελίσσεται κατά πως το έχουμε φανταστεί, να μάθουμε να ακολουθούμε την ροή και να μην λειτουργούμε πιεστικά απέναντι στα πρόσωπα ή τις καταστάσεις.
Να θυμόμαστε πως πολλές φορές, αν δεν κατανοούμε κάτι ή αν κάτι δεν συμβαδίζει σύμφωνα με το σχέδιο μας, είναι γιατί δεν έχει έρθει η ώρα του να ολοκληρωθεί.
Θα υπάρχει επίσης μια έντονη τάση φυγής, που είναι πολύ πιθανό να μας στρέψει σε κατευθύνσεις που δεν γνωρίζουμε, και αυτό είναι κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξουμε.
Η τέχνη ωστόσο είναι κάτι που μπορεί να εκτονώσει υγιώς την τάση αυτή, και είναι καλό στο επόμενο διάστημα να την βάλουμε σε πρώτη προτεραιότητα , γιατί θα μας προσφέρει όμορφες στιγμές που γαληνεύουν την ψυχή.
Στα θέματα της επικοινωνίας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, μια και ο Ερμής στο ζώδιο αυτό βρίσκεται στην αδυναμία του και στην πτώση του, κι έτσι είναι εύκολο άλλα να λέμε εμείς και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι και το αντίθετο. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις είναι στην πρώτη γραμμή, γι αυτό χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι λέμε και σε ότι ακούμε.
Στα συν της περιόδου, το υγιές συναίσθημα και η έκφρασή του, που μπορεί να εξυγιάνει σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί, είτε να ομορφύνει αυτές που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας.
Η αλληλεγγύη, το δόσιμο, η φροντίδα για τους ανθρώπους μας, είναι ποιότητες που μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν.
Επίσης, η περίοδος αυτή, προσφέρεται για κάθε είδους πνευματικές αναζητήσεις, που θα βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα το εξελικτικό μονοπάτι της ψυχής μας.
Από τη νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή ευνοούνται οι εκπρόσωποι της υδάτινης τριπλότητας: Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, που ανανεώνουν την συναισθηματική τους κατάσταση και μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τις σχέσεις με τα κοντινά τους πρόσωπα.

Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερωτήματα.
Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
E-mail

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email