F 3 ήμερο, από 2 μέχρι 4 Φεβρουαρίου ~ official
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 | By: offisiall

3 ήμερο, από 2 μέχρι 4 ΦεβρουαρίουΤο κλίμα κάτω από την επιρροή της πρόσφατης σεληνιακής έκλειψης παρουσιάζει μια ιδιαίτερη φόρτιση και μας καλεί να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές μας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε αυτήν την περίοδο τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Όλα με μέτρο..

Αυτήν την περίοδο, είναι το συναίσθημα που βάλλεται περισσότερο και πραγματικά μπορεί να λειτουργήσει καταστροφικά αν το αφήσουμε ανεξέλεγκτο!
Μια και κάτω από το φως αυτού του φεγγαριού, τα γεγονότα αποκτούν μια μεγαλύτερη διάσταση από αυτήν που έχουν πραγματικά, υπερτονίζονται, έτσι που δεν είσαι σε θέση να δεις καθαρά και να κρίνεις να αποφασίσεις τι πραγματικά πρέπει να κάνεις και τι όχι.
Οι αποστάσεις σε κάθε περίπτωση θα παίξουν έναν ευεργετικό ρόλο, καθώς επίσης και η στόχευση στην αξιοποίηση κάθε δημιουργικής δυνατότητας ή ταλέντου, που όλοι λίγο ως πολύ διαθέτουμε, και αναδεικνύει την μοναδικότητα του καθενός μας!

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Άρη

Για το τριήμερο αυτό το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, το Σάββατο, σε προτρέπει να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε δυσκολεύει ή να σε προβληματίζει.
Παράλληλα ωθεί κάθε δημιουργική δράση σου, μια και σου προσφέρει την δυνατότητα να βρεις λύσεις που θα σε εξυπηρετήσουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο.
Ευνοούνται επίσης και θέματα που σχετίζονται με συλλογικότητα, με συνεργασίες, τα οποία μπορούν να προσφέρουν λύσεις μέσα από καλή και εποικοδομητική επικοινωνία.
Από την όψη αυτή ευνοούνται κυρίως οι εκπρόσωποι των Κριών, Διδύμων, Λεόντων, Ζυγών, Τοξοτών και Υδροχόων του πρώτου δεκαημέρου, που θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν λύσεις και εξυπηρετήσεις σε θέματα που τους απασχολούν και έχουν έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Παράλληλα, στην ημέρα της Κυριακής έχουμε άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα όψη, αυτή του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία.
Μπορείς να αφήσεις για λίγο τα όποια προβλήματα σε απασχολούν και να αποφορτιστείς από την πίεση της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν.
Η κατανάλωση φυσικά βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα, και ένα shopping therapy είναι από τις δραστηριότητες που θα σου δώσουν σε μεγάλο βαθμό ικανοποίηση.
Το τριήμερο αυτό, είναι ιδανικό και κοινωνικότητα, παρέα, εξόδους, διασκέδαση, φλερτ και ότι άλλο μπορεί να σε κάνει να νοιώθεις καλά!
Από την άλλη, όλα αυτά μπορεί να γίνουν, χάνοντας τελείως το μέτρο και βγαίνοντας έξω από τις συνηθισμένες σου δράσεις. Η όποια κατανάλωση μπορεί να έχει υπερβολή, είτε μιλάμε για ψώνια, είτε για φαγητό ή ποτό, είναι εύκολο να βγεις εκτός ορίων, γι αυτό το νου σου...
Το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι είναι και αυτό μια πηγή ευχαρίστησης, κι έτσι μπορείς να το απολαύσεις και φυσικά να ανανεώσεις την σχέση σου με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου.
Στο “παιχνίδι” υπάρχουν και οι νέες γνωριμίες, που ωστόσο μπορεί αρχικά να σε ενθουσιάσουν, αλλά καλό είναι να δώσεις χρόνο πριν επενδύσεις συναισθηματικά στο  άλλο πρόσωπο.

Την εύνοια της όψης εισπράττετε οι Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί, και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή, τις σχέσεις σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που πιθανόν να βρείτε μπροστά σας, μια και αυτοί οι δύο ευεργέτες πλανήτες φέρνουν έκτακτη τύχη
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε δύο συγκεκριμένα ερώτημα.

Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως και την ημερομηνία ,χρονολογία,ώρα και τόπο γέννησης. Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.

E-mail
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email