F Eβδομαδιαίες προβλέψεις, 12-18/2 ~ official
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Eβδομαδιαίες προβλέψεις, 12-18/2ΚΡΙΟΣ 

Ελεύθεροι. Με την Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου σε σκέψεις θα σε βάλει το πρόσωπο απ το παρελθόν που θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Από την άλλη πλευρά ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε μια καινούργια γνωριμία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενθουσιαστείς όμως θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή στους Ιχθείς και τη Σελήνη στον Κριό, θα πρέπει να επιλέξεις με ποιο πρόσωπο θα προχωρήσεις. 

Σε σχέση. Σε αναθεωρήσεις θα σε οδηγήσουν η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Σε περίπτωση που δε σε ικανοποιεί το ταίρι που διατηρείς δίπλα σου ή νιώθεις πως η σχέση σου δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό, τώρα θα βρεις τη δύναμη να φρενάρεις την κατηφόρα. Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, με τη Σελήνη στον Κριό οι κινήσεις σου θα είναι αποφασιστικές και άμεσες.   

Επανασύνδεση: Μεθοδική θα είναι η στάση σου, θα βρεις τρόπο να επανορθώσεις για τα λάθη σου, με την τακτική που θα εφαρμόσεις, θα καταφέρεις να καταλαγιάσεις το θυμό ή την ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας η απόσταση σας λαμβάνει τέλος, η επιχειρηματολογία σου και οι διπλωματικές σου υποσχέσεις, θα ανοίξουν δρόμο επανένωσης. 

Νέα γνωριμία: Από τη μια η γοητεία σου, από την άλλη ο θερμός σου λόγος, θα καταφέρεις να το εντυπωσιάσεις το γοητευτικό πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου. Εύστοχος θα είναι ο τρόπος προσέγγισής σου, θα εντυπωσιαστεί από την ευγενική και άμεση πολιορκία σου. Με λίγα λόγια, μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να κατακτήσεις άτομο, που θα θελήσει μαζί σου σταθερή σχέση. 

Σχέση – Γάμος: Συγκρατημένη και αποτελεσματική θα είναι η συμπεριφορά σου, αυτή τη φορά θα το καθοδηγήσεις το ταίρι σου. Για ένα συγκεκριμένο θέμα που είχε αρνητική στάση και δημιουργούσε εμπόδια, τώρα αλλάζει γνώμη, οι τεκμηριωμένες σου απόψεις θα σε βοηθήσουν να λάβεις το ‘‘ναι’’, που εδώ και καιρό περιμένεις. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Ελεύθεροι. Η Σελήνη στον Υδροχόο και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου ανοίξουν προοπτική αισθηματικών εξελίξεων. Ελκυστικό πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, προσέγγισε με αμεσότητα, θα σου βγει σε καλό. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύεται σχέση έντονων αισθημάτων. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ενδεχομένως να εμφανιστούν αναστολές, καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και δισταγμούς. 

Σε σχέση. Με την Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου και αργότερα με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο οι βλέψεις για την εξέλιξη του δεσμού σου θα γίνουν πλέον σοβαρές. Το ταίρι σου θα κρατήσει θετική στάση σε συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Έρχονται αποφάσεις σοβαρές και ώριμες, τα μελλοντικά σας σχέδια θα βρουν εκπλήρωση. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή οι υποσχέσεις σας θα αποσκοπούν στο να αποκτήσετε σταθερό μέλλον. 

Επανασύνδεση: Συγκαταβατικότητα και ερωτισμό θα εκδηλώσεις, στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να επανασυνδεθείς με το ταίρι σου. Αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας και επειδή θα αποδειχτεί πως είναι δυνατά, γι’ αυτό θα καταφέρετε λύσετε τις διαφορές σας, θα ταχτοποιεί το ζήτημα που σας χώρισε. Εκτοπίζεται ο εγωισμός, τώρα θα εστιάσετε στην έλξη σας και θα σας βγει σε καλό. 

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να σε εντυπωσιάσει, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς από τις πρώτες σας επαφές. Το παρουσιαστικό του θα είναι ελκυστικό, η προσωπικότητα του οικεία, θα πιαστεί στα δίχτυα της γοητείας σου. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις, θα το ερωτευτείς, ξεκινάτε μαζί σχέση μακροχρόνιας πορείας. 

Σχέση – Γάμος: Μια χαρά θα πάει η εβδομάδα σου, φίλε μου Ταύρε, η τρυφερότητα και ο αισθησιασμός σου θα προσκολλήσουν επάνω σου το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να σου φανερώσει ένα είδος εξάρτησης. Μεταξύ σας θα υπάρξει εμπιστοσύνη, θα γίνουν πράξεις αγάπης, είναι πολύ πιθανό να ανοιχτεί συζήτηση μελλοντικής δεσμευτικής εξέλιξης 

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή στους Ιχθείς θα ενθουσιαστείς, θα γεμίσει ο συναισθηματικός σου κόσμος, η λογική δε θα είναι ικανή να φρενάρει τις διαθέσεις σου. Οδηγός των πράξεων σου θα είναι το συναίσθημα, προσοχή στις παρορμητικές προσεγγίσεις και αποφάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε ωθήσει στο να ρισκάρεις, θα κανείς το βήμα να προχωρήσεις σε νέα σχέση. Θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις οπωσδήποτε από την αδράνεια και να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή. 

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σου και την ανάγκη σου για αλλαγές. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή η στάση και τα λόγια σου θα είναι ανέμελα και απελευθερωμένα, πρόσεξε τι ακριβώς θα τάξεις στο ταίρι σου. Με τον Ερμή στους Ιχθείς φεύγουν οι εντάσεις και οι προβληματισμοί, επιθυμία σου θα είναι να χαλαρώσεις δίπλα στο πρόσωπο που αγαπάς.   

Επανασύνδεση: Προσπάθησε να σταθεροποιηθείς στις επιθυμίες σου, στην παρούσα φάση αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να φέρει μπέρδεμα και όχι ξεκαθάρισμα. Τα λόγια σου θα είναι αντιφατικά, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι. 

Νέα γνωριμία: Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, δεν αποκλείεται να παθιαστείς και να οδηγηθείς προς νέα ερωτική κατεύθυνση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα θελήσεις από την αρχή να το κερδίσεις, από την πρώτη σας συνομιλία θα νιώσεις δυνατή έλξη. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τις διαθέσεις και τους στόχους σου, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να χαράξεις νέα ερωτική πορεία. 

Σχέση – Γάμος: Μια θα θέλεις εκείνο, μια θα θέλεις το εντελώς αντίθετο, κάπου θα χαθεί το μέτρο και ο έλεγχος. Πρόσεξε να μην μπερδέψεις το ταίρι σου και οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα. Σταθεροποίησε τα αισθήματά σου, δείξε αυτό που πραγματικά νιώθεις, αν υπάρχει κάτι μέσα στη σχέση σου που σε ενοχλεί, διατύπωσέ το ξεκάθαρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση θα την αναζητήσεις τη νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα και τη θετική σου αύρα. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή θα κρίνεις και θα αξιολογήσεις πολύ σωστά τις καταστάσεις, δώσε άνοιγμα για προσεγγίσεις δεν θα απογοητευτείς. Ο Ερμής στους Ιχθείς θα τονώσει τη διαίσθηση σου, ακολούθα το ένστικτο σου. 

Σε σχέση. Με την Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, να επανεκτιμήσεις, και να πάρεις τελικά σοβαρές αποφάσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης και θα είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Η εμφάνιση του Ερμή στους Ιχθείς θα ενδυναμώσει τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα ακουστούν υποσχέσεις, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.   

Επανασύνδεση: Καλά έκανες και κράτησες στάση αναμονής, το πρώην ταίρι σου θα σε πλησιάσει, θα σε ικανοποιήσει η πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις. Με λογικό τρόπο θα προσπαθήσεις να σκεφτείς και θα τα καταφέρεις, αντισταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά θα είσαι σε θέση να πάρεις τη σωστή απόφαση. 

Νέα γνωριμία: Ένα εμφανίσιμο και καλοσυνάτο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου, θα βρει τρόπο να εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Με δυναμικότητα θα αντισταθείς στις ανασφάλειές σου, τολμηρή θα είναι η στάση σου, αυτό το άτομο θα καταφέρεις να το κερδίσεις, θα μείνει για πολλά χρόνια στην ερωτική σου ζωή. 

Σχέση – Γάμος: Ανησυχίες, φοβίες και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα δοθούν εξηγήσεις, υποσχέσεις και όρκοι. Τα λόγια που θα γίνουν μεταξύ σας θα είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα, ετοιμάσου, περνάς σε στάδιο ριζικών δεσμεύσεων. 

ΛΕΩΝ 

Ελεύθεροι. Στις αρχές της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα σε ωθήσουν στο να ψάξεις και να αναζητήσεις το διαφορετικό και το καινούργιο που θα μπορέσει να αλλάξει τη ζωή σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως για να βγεις από την στασιμότητα ή μοναχικότητα θα πρέπει να διαγράψεις τα παλιά και να κυνηγήσεις τα καινούργια. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή θα σκεφτείς και θα πράξεις δυναμικά. 

Σε σχέση. Ήρεμη θα είναι η στάση σου, φεύγουν νεύρα εκνευρισμοί και πείσματα, ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο επιθυμία σου θα είναι να σταθεροποιηθούν οι βάσεις του δεσμού σου, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις περί μελλοντικής εξέλιξης. Ο Ερμής στους Ιχθείς θα δημιουργήσει μια μεγάλη μεταστροφή στη σκέψη και στη δράση σου, ηρεμεί η ψυχολογία σου, με το ταίρι σου παίρνετε από κοινού σημαντικές αποφάσεις.   

Επανασύνδεση: Φίλε μου Παρθένε, δε σε ξέχασε το πρώην ταίρι σου, σε σκέπτεται και θα επιστρέψει και πάλι στη ζωή σου. Θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου σε εντελώς ανυποψίαστη στιγμή, η συνομιλία που θα έχετε θα αναπτερώσει το ηθικό σου, το ραντεβού που θα σου προτείνει θα φέρει κατάληξη επανένωσης. 

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει στη ζωή σου σταθερό ταίρι που θα αξίζει να το αγαπήσεις και να το εμπιστευτείς. Τα γεγονότα θα σταθούν στο πλάι σου, η τύχη θα σου φέρει την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο πρόσωπο. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με άτομο που σταδιακά και σταθερά θα γίνει μεταξύ σας μακροχρόνιος δεσμός. 

Σχέση – Γάμος: Θα σε εκπλήξουν τα λόγια που θα ακούσεις από το ταίρι σου, ανοίγεται δρόμος δέσμευσης και επισημοποίησης. Θα ακούσεις πρόταση που θα σε κάνει να πετάξεις από χαρά, ευχάριστα γεγονότα θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα νιώσετε τυχεροί και ευνοημένοι. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στους Ιχθείς χαλαρή θα είναι η στάση σου, διαισθητική η αντίληψη σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σου ξεκαθαρίσει τι σκέπτεται και τι αισθάνεται για σένα. Θα αφόρα άτομο που ήδη γνωρίζεστε πολύ καλά, είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης. Θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, θα είναι καθαρά στην δική σου επιλογή αν θα το αφήσεις να εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου. 

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στους Ιχθείς ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, και εσύ και το ταίρι σου θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας. Στο τέλος του εξαημέρου κάτι θα οργανώσετε οι δυο σας , ίσως να είναι ταξιδάκι, ίσως όμως να πρόκειται για μια γενικότερη αλλαγή στον ρυθμό και στο πλαίσιο του δεσμού σας με στόχο την ανανέωση σας.   

Επανασύνδεση: Φίλε μου Παρθένε, δε σε ξέχασε το πρώην ταίρι σου, σε σκέπτεται και θα επιστρέψει και πάλι στη ζωή σου. Θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου σε εντελώς ανυποψίαστη στιγμή, η συνομιλία που θα έχετε θα αναπτερώσει το ηθικό σου, το ραντεβού που θα σου προτείνει θα φέρει κατάληξη επανένωσης. 

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει στη ζωή σου σταθερό ταίρι που θα αξίζει να το αγαπήσεις και να το εμπιστευτείς. Τα γεγονότα θα σταθούν στο πλάι σου, η τύχη θα σου φέρει την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο πρόσωπο. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με άτομο που σταδιακά και σταθερά θα γίνει μεταξύ σας μακροχρόνιος δεσμός. 

Σχέση – Γάμος: Θα σε εκπλήξουν τα λόγια που θα ακούσεις από το ταίρι σου, ανοίγεται δρόμος δέσμευσης και επισημοποίησης. Θα ακούσεις πρόταση που θα σε κάνει να πετάξεις από χαρά, ευχάριστα γεγονότα θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα νιώσετε τυχεροί και ευνοημένοι. 

ΖΥΓΟΣ 

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, φεύγουν οι δισταγμοί και οι επιφυλάξεις, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Περνάς σε άμεσες προσεγγίσεις, θα καταφέρεις να το κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα με την μερική Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου θα πάρεις ριζικές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό ξεκινάς νέα σχέση. 

Σε σχέση. Μέσα στο εξαήμερο κάτι θα σε ωθήσει στο να σταθεροποιήσεις το πρόσωπο που αγαπάς, θα θελήσεις να το κατοχυρώσεις δίπλα σου, να σιγουρευτείς πως δεν πρόκειται να σου φύγει. Με τον ερχομό της Σελήνης σους Ιχθείς θα νιώσεις έντονα αισθήματα αγάπης για το ταίρι σου, προσπαθήσει να αποφύγεις τις ανασφάλειες, δείξε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη. Ο Ερμής στους Ιχθείς θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα νιώσεις και θα βεβαιωθείς πως η αγάπη σας είναι αμοιβαία.   

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ζυγέ, εσύ που προσφάτως χώρισες, θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια παύση, ένα είδος συναισθηματικής ξεκούρασης. Στην αρχή της εβδομάδας θα ξεκαθαριστούν δυο-τρία πραγματάκια ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου και από εκεί πέρα θα θελήσεις να απομονωθείς για να σκεφτείς και να ηρεμήσεις. 

Νέα γνωριμία: Δε θα την επιδιώξεις την νέα γνωριμία, μέσα στην εβδομάδα ίσως να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές και τις διαφόρων ειδών παρέες. Σε χώρο που κινείσαι πολύ συχνά, άτομο που ήδη γνωρίζεις θα κάνει την προσπάθεια να σε πλησιάσει. Θα καταλάβεις πως έχει θερμές ερωτικές βλέψεις για εσένα, σε συμβουλεύω να μην ανακόψεις την πορεία των εξελίξεων. 

Σχέση – Γάμος: Συγκαταβατική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις, διαλλακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Στην παρούσα φάση αυτό που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ηρεμήσεις και να συνυπάρξεις με το ταίρι σου όσο γίνεται πιο ήρεμα και αρμονικά 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ελεύθεροι. Με διαίσθηση και διορατικότητα θα σε εφοδιάσει ο ερχομός της Σελήνης και του Ερμή στους Ιχθείς , μέσα στην εβδομάδα αν σχεδιάσεις την απόδραση σου από το παρελθόν θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο λογική θα κάνει τη σκέψη σου, θα σε βοηθήσει να αποκολληθείς συναισθηματικά από τις παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας προοπτικής, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα. 

Σε σχέση. Η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσεις θα πιάσει τόπο, η Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να συντονίσεις τις κινήσεις σου. Θα καταφέρεις να πείσεις και να επηρεάσεις το ταίρι σου, προχώρα στις διεκδικήσεις σου με σταθερά βήματα. Σε περίπτωση που στοχεύεις στη δέσμευση, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα στρώσουν έδαφος για δημιουργικές και σοβαρές συζητήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό εσύ και το ταίρι σου παίρνατε σε νέο στάδιο 

Επανασύνδεση: Μια τυχαία συνάντηση θα στρώσει έδαφος για να τα ξαναβρείς με το ταίρι σου. Η τύχη θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, έντονη ερωτική έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας. Θα αφήσετε πίσω σας τα εγωιστικά πείσματα, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως εσείς οι δυο δεν έχετε κανέναν λόγο να ζείτε χώρια. 

Νέα γνωριμία: Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, που θα έχει όλα τα προσόντα για να το ερωτευτείς. Θα είναι ταιριαστό στα ερωτικά σου γούστα, το παρουσιαστικό του ιδιαιτέρως ελκυστικό, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει θα σε αγγίξει αμέσως την καρδιά σου. Αυτό το άτομο θα καταφέρει να γίνει το άλλο σου μισό, εσείς οι δυο ξεκινάτε πορεία μακροχρόνιας αγάπης. 

Σχέση – Γάμος: Ένα απρόοπτο συμβάν θα είναι η αιτία που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση. Καταλήγετε σε αποφάσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης, η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναισθηματική ικανοποίηση και χαρά που δε θα μετατραπεί σε απογοήτευση 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ελεύθεροι. Με διαθέσεις συμφιλίωσης θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν. Με την εμφάνιση της Σελήνης και του Ερμή στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανόν να την ακούσεις τη συναισθηματική εξομολόγηση. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα θερμάνει τη συνομιλία σας, κάνε το βήμα να δεχτείς τη συνάντηση που θα σου προτείνει, το ραντεβού θα κλείσει με εκδηλώσεις που θα σε εκπλήξουν. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου δώσει ώθηση και αποφασιστικότητα. 

Σε σχέση. Η Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου σε σένα που είσαι στο ξεκίνημα της γνωριμίας ή της σχέσης σου, φέρνει ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές υποσχέσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα ακούσεις όμορφα λόγια που θα είναι βάσιμα, δείξε εμπιστοσύνη. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή ανάμεσα σε εσένα και το προσώπου που αγαπάς θα υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση, θα είστε σε θέση να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας που θα είναι εφικτά και υλοποιήσιμα.   

Επανασύνδεση: Σε πρόσωπο από τα παλιά θα επιστρέψει η καρδιά σου, το απρόοπτο τηλεφώνημα που θα λάβεις, θα αναποδογυρίσει αισθήματα και βλέψεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μεταξύ σας προσωπική συνάντηση, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί, θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ολοκληρώσετε μαζί αυτό που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση. 

Νέα γνωριμία: Σοβαρή θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό, ώριμης προσωπικότητας, αυτό το άτομο θα ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει για να σε κερδίσει. 

Σχέση – Γάμος: Αυτά που θα μάθεις από το ίδιο σου το ταίρι θα σε καθησυχάσουν, μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις θα καταλάβεις τι είναι αυτό που σας απομακρύνει και τι είναι αυτό που σας κρατά ενωμένους. Από εδώ και πέρα θα είσαι σε θέση να ρυθμίσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, τώρα θα σταθεροποιηθούν αισθήματα και επιθυμίες 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ελεύθεροι. Η μερική Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να αποφασίσεις. Με λίγα λόγια θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου με ποιο πρόσωπο θέλεις να πορευτείς, σταθεροποιείται το ενδιαφέρον σου και βήμα βήμα προχωρείς σε σταθερή σχέση. Η εξέλιξη των γεγονότων δε θα σε απογοητεύσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα βρίσκεσαι σε προσωπικό τετ α τετ με άτομο που θα μένει σταθερά στη ζωή σου. 

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα απελευθερώσεις την έλξη και τα αισθήματα σου, δεν αποκλείεται να ανοίξεις με το ταίρι σου κουβέντα γύρω από το θέμα της συγκατοίκησης. Με τον Ερμή να καταφθάνει στους Ιχθείς θα συνειδητοποιήσεις πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει νόημα να καθυστερείτε τις κινήσεις σας. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματα σας σταθερά, προχωρήστε σε δεσμευτικές ενέργειες. 

Επανασύνδεση: Αν έχεις αποφασίσει πως θέλεις επανασύνδεση, τότε μην κάθεσαι καθόλου, βγες μπροστά στα γεγονότα χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις. Το ταίρι σου βρίσκεται σε αναμονή, περιμένει τις δικές σου κινήσεις, τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να το εκπλήξεις και να το ξανακερδίσεις. Κάνε το βήμα να τηλεφωνήσεις, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που επιθυμείς. 

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αυτή η γνωριμία θα σε βοηθήσει να διαγράψεις και να ξεχάσεις το παρελθόν σου. Αν δείξεις την έλξη σου και αν αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει, με σιγουριά σου λέω πως θα σου βγει σε καλό. Θα υπάρξει θετικό και απρόσμενο αποτέλεσμα, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης, με κατάληξη που θα καταφέρει να σε ανανεώσει. 

Σχέση – Γάμος: Αν θέλεις να τουμπάρεις ή να καθοδηγήσεις το ταίρι σου, καλό θα είναι να το κάνεις με τρόπο διπλωματικό και μελετημένο. Έχεις την εξυπνάδα και την δυνατότητα να κατευθύνεις τις καταστάσεις, αν κινηθείς με μεθοδικό τρόπο θα φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, θα δοθεί η λύση που εσύ θα προτείνεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ελεύθεροι. Μην απογοητεύεσαι δεν πρόκειται να βυθιστείς στη στασιμότητα. Μέσα στην εβδομάδα με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου κάτι θα αλλάξει, κάτι διαφορετικό και ουσιαστικό θα προκύψει στη ζωή σου. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα, δε θα σε αφήσουν να παγιδευτείς στις αρνητικές εκδοχές, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κινηθείς με ωριμότητα, βάζεις τον συναισθηματικό σας κόσμο σε τάξη, παίρνεις ριζικές αποφάσεις. 

Σε σχέση. Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου φεύγουν τα σκαμπανεβάσματα και οι αμφιβολίες, εμπιστοσύνη θα δείξεις στο ταίρι σου. Ο ερχομός της Σελήνης και του Ερμή στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τη στάση σου, θα το ρίξεις στις ονειροπολήσεις, θα νιώσεις την ανάγκη για σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα θερμά λόγια. Θα τη βρεις τη χρυσή οδό που θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με το πρόσωπο που αγαπάς. 

Επανασύνδεση: Μοιραία θα είναι η αντάμωση που θα έχεις με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Η χαρά και η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη, μην ανακόψεις τον ενθουσιασμό σου, οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν. Από την αρχή της συνομιλίας σας τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά, εσείς οι δυο θα επανασυνδεθείτε και θα δεσμευτείτε! 

Νέα γνωριμία: Καρμική θα είναι η νέα γνωριμία που θα προκύψει και θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς σε χώρο που θα προκύψει μοιραία συνάντηση, θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα νιώσεις πως εσείς οι δυο θα χαράξετε μακροχρόνια πορεία αγάπης. 

Σχέση – Γάμος: Χαρά θα πάρεις και εσύ και το ταίρι σου. Θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε, καταφθάνουν δεσμευτικά γεγονότα. Οι προσδοκίες σου θα βρουν άμεση ικανοποίηση, περνάς σε καινούργιο ερωτικό στάδιο, τώρα θα πάρεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Καταφθάνουν αισιόδοξα και ευτυχισμένα συμβάντα, θα νιώσεις ασφάλεια και ολοκλήρωση 

ΙΧΘΥΣ 

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης και του Ερμή στο ζώδιο σου θα σε εφοδιάσουν με αυθορμητισμό, διαίσθηση και συναισθηματική ευαισθησία. Η ήρεμη ψυχολογία σου θα σε κάνει να εμπιστευτείς και να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη και ελπιδοφόρα πλευρά. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει το πρώην ταίρι σου, θα είσαι σε θέση να κινηθείς με συγκατάβαση. Θα έχεις την διάθεση για νέο ξεκίνημα γεγονός που θα σε ωθήσει στο να πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. 

Σε σχέση. Με την μερική Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου θα θελήσεις να εξηγήσεις, να αποσαφηνίσεις και να ξεκαθαρίσεις. Και στο ξεκίνημα της εβδομάδας και στο κλείσιμο να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σου. Για εσένα που θέλεις δεσμεύσεις θα μπει το νερό στο αυλάκι, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις ευθέως για τις επιθυμίες και τις βλέψεις σου. Ο ερχομός του Ερμή στο ζώδιο σου ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης 

Επανασύνδεση: Στα μέσα της εβδομάδας θα επανασυνδεθείς με το ταίρι σου, η ξεκάθαρη συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα γεφυρώσει τις καρδιές σας. Αυτή τη φορά θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, έρχεται συμφιλίωση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Η επανένωσή σας θα δώσει διαφορετική μορφή στη σχέση σας, οι από εδώ και πέρα κινήσεις σας θα είναι δεσμευτικές. 

Νέα γνωριμία: Σε φιλικό και οικείο περιβάλλον θα προκύψει νέα γνωριμία, το πρόσωπο που θα σου συστήσουν θα το συμπαθήσεις, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Πολλά κοινά στοιχεία θα έχετε εσείς οι δυο, τα βασικότερα θα είναι γοητεία, ειλικρίνεια και διάθεση για σταθερή σχέση. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, καταφθάνει έναρξη δεσμού. 

Σχέση – Γάμος: Τερματίζουν οι εντάσεις, κλείνουν τα αδιέξοδα, έρχονται ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές υποσχέσεις. Το ταίρι σου θα σου κάνει πρόταση σοβαρή και ώριμη, που αν τη δεχτείς, θα μπεις σε πορεία δέσμευσης, θα αποκτήσει η ζωή σας ουσιαστικό νόημα  
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email