F 3 ήμερο, 11-13/5 ~ official
Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 | By: offisiall

3 ήμερο, 11-13/5


Ο Ήλιος σε τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα
Δυναμικές χαρακτηρίζονται οι εξελίξεις του τριημέρου, με πολλές όψεις που δημιουργούν ένα σύνθετο κλίμα στην καθημερινότητα και το οποίο ομολογουμένως σε κάποιες περιπτώσεις θέλει ιδιαίτερη προσοχή!
Στα θετικά του τριημέρου, το τρίγωνο του Ήλιου με τον (ανάδρομο) Πλούτωνα, που προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μια αλλαγή, αρχικά σε εσωτερικό επίπεδο. Οι ημέρες προσφέρονται για αποφάσεις που σε βοηθούν να κάνεις αλλαγές που ίσως να σχεδιάζεις εδώ και καιρό, π.χ. να κόψεις κακές συνήθειες! Ίσως ακόμα οι αλλαγές αυτές δώσουν τη δυνατότητα της ανάπτυξης σε επαγγελματικό επίπεδο.
Αλλά και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, είναι μια καλή στιγμή να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις, να μιλήσεις για κάτι που σε απασχολεί ή ακόμα και να λύσεις μια παρεξήγηση.
Στα δύσκολα του τριημέρου, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, δημιουργεί οξύτητα στις συμπεριφορές, με αποτέλεσμα κάθε τύπου ξεσπάσματα, ακόμα και για ασήμαντη αφορμή.
Ο Εγωισμός είναι η αιτία των περισσότερων προβλημάτων, κυρίως σε θέματα διεκδικήσεων, επειδή υπάρχει αδιαλλαξία και έλλειψη διάθεσης συμβιβασμού.
Κυρίως, όμως, υπάρχει έντονη τάση για κριτική, που σε πολλές περιπτώσεις γίνεται πικρόχολη και καυστική.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά την οδήγηση, γιατί ο παρορμητισμός, η βιασύνη, αλλά και ο εκνευρισμός είναι κακοί σύμβουλοι που μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα.
Ο Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό
Παράλληλα, την Κυριακή 13/5/2018 ο Ερμής συναντιέται με τον ανατρεπτικό Ουρανό, λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Κριού, κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο απρόβλεπτο!
Δημιουργείται, έτσι, μια διάθεση για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν ή που σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις πιο έντονα την καθημερινότητά σου.
Κυρίως όμως Ερμής και Ουρανός φέρνουν ...εκπλήξεις, απρόοπτα, αλλά και συναντήσεις, με πρόσωπα που έχεις να δεις εδώ και καιρό!
Κι αυτό αφορά και την ερωτική σου ζωή. Ειδικότερα, αυτές τις ημέρες οι ...πρώην επανεμφανίζονται κι έχουν την τιμητική τους!
Φυσικά, υπάρχει το ενδεχόμενο και νέων γνωριμιών, που μπορεί να έχουν ανεβασμένο το δείκτη της αδρεναλίνης, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη διάρκειά τους.
Ο Ερμής στον Ταύρο
Από την Κυριακή ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα μείνει έως τις 30/5/2018. Ο Ερμής εδώ θα βοηθήσει στην καλύτερη επεξεργασία των όποιων θεμάτων διαχειριζόμαστε. Η θέση του στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει στο να γίνουμε πιο προσγειωμένοι και περισσότερο ρεαλιστές. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να διαχειριστούμε πάσης φύσεως πρακτικά και οικονομικά ζητήματα και να τα επιλύσουμε.
Αυτή είναι επίσης μια καλή περίοδος για να οργανωθούμε, αλλά και για να επιχειρήσουμε όποια ανοίγματα ενδεχομένως θελήσουμε. Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, την περίοδο αυτή φαίνεται να κινείται σε ένα κλίμα πιο σταθερό, που βοηθά και στην εξισορρόπηση των σχέσεων μας.
Από τη νέα θέση του Ερμή ευνοούνται τα ζώδια της γήινης τριπλότητας, δηλαδή οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, που θα έχουν την ευκαιρία να τακτοποιήσουν πρακτικά θέματα.
Το τριήμερο αυτό ευνοούνται οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αφού είναι πιθανό να βρεθούν μπροστά σε ευκαιρίες που ανανεώνουν το ενδιαφέρον τους, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά τους ζητήματα.
Μεγαλύτερη προσοχή επιβάλλεται να δείξουν οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά! Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στην καθημερινότητα σας, αποφύγετε να εμπλακείτε σε τσακωμούς και εντάσεις, έστω και αν νοιώσετε να προκαλείστε και δείξτε μεγάλη προσοχή κατά τις μετακινήσεις σας.
Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαήμερου, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αφήστε τη ζωή να σας ξαφνιάσει ευχάριστα! Τα ξαφνικά ειναι πάντα τα καλύτερα!

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email