F Eβδομάδα 3/9 ως 9/9 ~ official
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 | By: offisiall

Eβδομάδα 3/9 ως 9/9


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση, με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη προσιτή αυθόρμητη και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, σου δίνω τη συμβουλή να μιλήσεις και να κινηθείς με απόλυτη ειλικρίνεια.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις εσωτερικές σου αντιθέσεις, ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κατασταλάξεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου. Σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις, κινήσου με χαλαρότητα
Επανασύνδεση. Η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα είναι έντονη ίσως και εκρηκτική, ωστόσο δεν θα παρατείνει τον χωρισμό σας. Ναι μεν οι απόψεις σας θα αντικρουστούν, τα λόγια σας θα είναι αιχμηρά, όμως στο τέλος αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αμοιβαία σας έλξη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανένωση!

Νέα γνωριμία. Για σένα που έχεις τελειώσει με την προηγούμενη σου σχέση εδώ και καιρό, θα χτυπήσει καμπανάκι και μάλιστα θα είναι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστο χώρο. Τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία, η οικειότητα ανάμεσα σας θα οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού!
Σχέση- γάμος. Εσύ και το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιθέσεις σας είναι αρκετές, ωστόσο στα δύσκολα αυτό που υπερισχύει είναι η χημεία σας. Στην παρούσα φάση θα αφήσετε στην άκρη εντάσεις και εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματα σας, επιπλέον θα πάρετε μια σοβαρή απόφαση που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη αυθορμητισμός άνεση και γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα αφήσεις τον εαυτό σου να εκδηλωθεί και να αναζητήσει το νέο και το διαφορετικό. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι θα αφήσεις περιθώριο νέας γνωριμίας. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε ματιές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβεντούλα, θα αυτοσυστηθείτε, και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.
Σε σχέση. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ενισχύσει τις διαθέσεις σου, δεν θα υπάρξει όρεξη για εντάσεις. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειες σου, θετικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με την παραπέρα εξέλιξη του δεσμού σου.
Επανασύνδεση. Προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις και στις βιαστικές ή επιπόλαιες αποφάσεις. Η στάση σου θα είναι αυθόρμητη, ορμητική, ωστόσο οι δυναμικές σου κινήσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Αν θέλεις να περάσεις σε άμεσες προτάσεις καλό θα είναι πρώτα να συνειδητοποιήσεις τι είδους αισθήματα τρέφεις για το πρώην ταίρι σου.

Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει σε τέτοιο βαθμό, που ουσιαστικά θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις δυνάμεις. Θα αποκτήσεις ορμή και δυναμισμό, θα ερωτευτείς και θα βαδίσεις μπροστά, στόχος σου θα είναι να ζήσεις αυτή την καινούργια σχέση που θα προκύψει με πάθος και χωρίς αναστολές.
Σχέση – Γάμος. Επαναστατική θα είναι η διάθεση σου, εξάρσεις θα σημειωθούν από την πλευρά σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να αλλάξεις το κατεστημένο της σχέση σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι δυναμικές, τολμηρές ίσως και ακραίες. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη δε θα θελήσεις να καμουφλάρεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Η θετική σου διάθεση και η ανάγκη σου να προσεγγίσεις θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές προτάσεις, θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, οι κινήσεις σου θα είναι οργανωμένες και σκεπτόμενες, δεν πρόκειται να πέσεις έξω.
Σε σχέση. Με το Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις στην έλξη και στην χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Αν βάλεις στόχο να ενθουσιάσεις ή να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου θα τα καταφέρεις, πρότεινε ελεύθερα αυτό που θα σκεφτείς.
Επανασύνδεση. Φεύγει το εμπόδιο ή ο λόγος που σε κρατά χώρια με το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τα τυχαία γεγονότα θα λύσουν τους κόμπους, δεν θα υφίστανται πλέον η αιτία που σας οδήγησε στον χωρισμό. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, θα κερδίσεις αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.

Νέα γνωριμία.  Καταφθάνει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει το έτερον ήμισυ σου. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δεν θα είναι καθόλου περιστατικό στη ζωή σου. Όντως η διαίσθηση σου θα βγει αληθινή, η γοητεία του θα σε εντυπωσιάσει, ο χαρακτήρας που θα έχει θα συμπληρώνει τον δικό σου.
Σχέση- γάμος. Αυτό που σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να εξελιχτείς, λήγει. Έρχεται χαρμόσυνο γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και τη στασιμότητα, εσύ και το ταίρι σου θα ξεκινήσετε πορεία μελλοντικής προοπτικής. Βάζετε μπρος καινούργια σχέδια, καινούργια όνειρα! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Τα γεγονότα δε θα σε αφήσουν να αδρανήσεις, οι συνθήκες και οι νέες προοπτικές θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις τη ζωή σου, να ονειρευτείς, να επιδιώξεις και να βγάλεις στην επιφάνεια την αποκαλυπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε αποτρέψει από τα ίδια λάθη, θα προχωρήσεις μπροστά αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες.
Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακρόχρονο δεσμό ίσως να νιώσεις κάπως στάσιμες τις καταστάσεις. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ίσως να αισθανθείς πως πιέζεσαι ή πως τα πράγματα δεν παίρνουν την εξέλιξη που θέλεις, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, κινήσου διπλωματικά.
Επανασύνδεση. Μπροστά σου θα εμφανιστεί το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Από τυχαίο συμβάν θα βρεθείς εσύ και το πρώην ταίρι σου την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο. Θα είναι μια τυχερή και δημιουργική αντάμωση, τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα και ειλικρινά. Με χαρά θα κλείσει η επαφή σας, η κατάληξη θα είναι γρήγορη επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Ενδέχεται να μην είναι εντελώς ολοκαίνουργιο το πρόσωπο που θα σου ζητήσει ραντεβού. Ίσως κάπου κάποτε να είχατε συναντηθεί, πάντως τώρα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις επαφές σας. Αμοιβαία θα είναι η έλξη σας, κοινή η επιθυμία σας για σχέση, από το δεύτερο κιόλας ραντεβού θα καταλήξετε σε έναρξη σταθερού δεσμού.
Σχέση – Γάμος. Μέσα στο εξαήμερο θα δοθεί αφορμή που θα ανοίξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δίοδο δεσμευτικών υποσχέσεων.  Κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει που θα βγάλει από τον δρόμο σας τα εμπόδια και θα αρχίσετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα επισημοποίησης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά και έντονη αισιοδοξία, τώρα θα δημιουργηθεί βάση για νέα μελλοντικά όνειρα. 

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρουν καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να βγεις από την παθητικότητα και να αναλάβεις δράση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, θα δεχτείς να συνεχίσεις τις επαφές σου με το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Η απόφαση σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα δώσει ώθηση στις εξελίξεις.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξουν ανοίγματα και νέα ενδεχόμενα μέσα στη σχέση σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη η σκέψη σου θα δημιουργήσει ανασταλτικούς παράγοντες που θα σε δυσκολέψουν να πάρεις μια καθοριστική απόφαση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παθιασμένες αντιδράσεις, καλό θα είναι να μην να δώσεις τροφή στις έκρυθμες καταστάσεις, ψάξε για τις απαιτούμενες λύσεις.
Επανασύνδεση.  Καταφθάνουν αισιόδοξα ανοίγματα, τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να τερματίσεις ό,τι αρνητικό συνέβηκε ως τώρα ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συμβάν που θα σε πείσει πως με αυτό το άτομο γνωριστήκατε για να διανύσετε μαζί πορεία μακροχρόνιας αγάπης.

Νέα γνωριμία. Τώρα θα διαγράψεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται καινούργιο κεφαλαίο στη ζωή σου. Τα τυχαία συμβάντα και οι περίεργες συγκυρίες που θα προκύψουν μέσα στο εξαήμερο, θα σε οδηγήσουν μπροστά σε ένα γοητευτικό πρόσωπο που βήμα βήμα θα γίνει το σταθερό σου ταίρι. Αυτή η γνωριμία θα πάρει δεσμευτικές και μόνιμες διαστάσεις.
Σχέση- γάμος. Λήγει το στάδιο της αναμονής, καταφθάνει γεγονός που εσύ και το ταίρι σου το περιμένατε καρτερικά και με αγωνία. Μια κοινή σας επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, θα χαρείτε, θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Έρχονται αισιόδοξα και ελπιδοφόρα συμβάντα, τώρα βάζετε μπρος για καινούργια σχέδια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θετική θα είναι η προδιάθεση σου, θα το συμπαθήσεις το πρόσωπο με τον αυθόρμητο και πρόσχαρο χαρακτήρα που θα έχει. Ενδεχομένως να σας συστήσουν σε φιλικό περιβάλλον, οι φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει θα είναι θερμές και δε θα τις βρεις καθόλου ενοχλητικές. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς αυθόρμητα, απελευθερωμένα και χωρίς άγχος ή αναστολές. Αξιοποίησε τα συμβάντα, προσπάθησε να σπρώξεις τα γεγονότα.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να βάλεις στόχο να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σου. Η αυτοπεποίθηση και η σταθερότητα των αισθημάτων σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις σε πράξεις και να μην μείνεις μόνο σε θεωρητικό επίπεδο ωστόσο δε θα πρέπει να αγχωθείς ή να πιέσεις τις καταστάσεις. Χειρίσου με χαλαρότητα το ταίρι σου, απέφυγε τις βιασύνες και την απαιτητική συμπεριφορά
Επανασύνδεση. Με επιμονή και πρακτικό μυαλό θα φτάσεις στον στόχο σου, αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί. Αν έχεις σταθερά και δυνατά αισθήματα πέρνα σε υποσχέσεις, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε εμπιστευτεί, θα κάνει το βήμα να περάσει σε εξομολογήσεις.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την ελκυστική σου παρουσία. Διακριτικές θα είναι οι κινήσεις του, αν δώσεις το πράσινο φως τότε θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Εσείς οι δύο θα πιάσετε την κουβέντα μόνο αν υπάρξει από σένα το κατάλληλο νεύμα ή σινιάλο, επειδή θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον δώσε το ανάλογο περιθώριο προσέγγισης.
Σχέση – Γάμος. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα συγκαταβατικό θα είναι το ταίρι σου, οι εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την δική σου στάση. Αν  και εσύ με την σειρά σου φερθείς συγκαταβατικά και πρόθυμα τότε θα προκύψει η απαιτουμένη ηρεμία και ισορροπία, πέρνα σε άμεσες προτάσεις θα λάβεις την κατάλληλη ανταπόκριση. 

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα βγει στην επιφάνεια η ανέμελη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ενθουσιαστείς θα αφήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει ελεύθερα χωρίς αναστολές και φοβίες για τυχόν ανατροπές.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανανεωτικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις θα καταφέρεις να αναζωογονήσεις τη σχέση σου. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου, θερμά και ειλικρινά λόγια θα ανταλλάξετε, δεν αποκλείεται να προσανατολιστείτε προς διεξόδους απόδρασης. Είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να μιλήσετε για το πώς μπορείτε να τονώσετε τα δεδομένα της σχέσης σας.
Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ανέλπιστο τηλεφώνημα θα σε ξαφνιάσει.  Η ειλικρίνεια με την οποία θα σου μιλήσει θα του δώσει το εισιτήριο της επανασύνδεσης, εσείς οι δυο θα τα ξανά βρείτε, θα είναι σοφή η κοινή σας απόφαση να αποφύγετε τα ίδια λάθη.

Νέα γνωριμία. Αν αναζητάς καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα έχει εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Θα την πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ότι θα το υπολογίζεις. Αυτό το πρόσωπο θα σε γοητεύσει και δε θα σε απογοητεύσει, άσε τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει όλα θα πάνε μια χαρά!
Σχέση- Γάμος. Μήπως περιμένεις κάποια απάντηση; Έρχονται ξαφνικά και θετικά μαντάτα, αυτό που ελπίζεις θα γίνει πράξη, θα πάρεις μεγάλη χαρά. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί άνοιγμα θα καταφέρεις να δραπετεύσεις από την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Ανοίγει η καρδιά σου, απάλλασσε από ψυχολογικό βάρος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε εξάγωνο με την Αφροδίτη με ευχάριστο και αισιόδοξο συμβάν θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, έρχεται επικοινωνιακό άνοιγμα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τηλεφώνημα. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό έχει ενδιαφέρον για σένα παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε στενό προσωπικό πλαίσιο. Θα ακούσεις λόγια κολακευτικά, αποκαλυπτικά και ειλικρινά. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο εσύ και το ταίρι σου θα συζητήσετε για την πορεία σας επάνω σε σοβαρή βάση. Σε περίπτωση που είχατε τσακωθεί θα μιλήσετε ανοιχτά, θα ειπωθούν ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες που θα λύσουν το πρόβλημα. Ηρεμείς συναισθηματικά, θα βγουν στην επιφανεια τα θετικά ενδεχόμενα, οι υποσχέσεις που θα δοθούν δεν θα είναι άτοπες ή επιπόλαιες, ό,τι ακουστεί θα τηρηθεί και από τις δυο πλευρές
Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η αφορμή που θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις την ευκαιρία να σου ξεφύγει. Πάρε την απόφαση να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβεις δεν θα είναι αρνητικές.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή και το βλέμμα του επάνω σου,  οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, στο χέρι σου θα είναι η καινούργια γνωριμία. Γοητευτική θα βρεις την εξωτερική του εμφάνιση, αν δεν κρατήσεις στάση αδιάφορη και αν βρεις τρόπο να δώσεις το πράσινο φως, τότε ετοιμάσου αυτή η καινούργια γνωριμία θα καταλήξει σε ραντεβού που θα φέρει έναρξη σχέσης.
Σχέση- Γάμος. Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου στείλε σήμα ανακωχής, οι καταστάσεις θα εξελιχτούν ανάλογα με το προς τα που εσύ θα τις κατευθύνεις. Με λίγα λόγια μέσα στην τωρινή εβδομάδα τα ηνία θα είναι στα χέρια σου, εσύ θα κρατάς τα γκέμια, όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα σε παρακινήσει να ανοιχτείς και να φλερτάρεις, θα αποκαλυφθείς συναισθηματικά και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου. Είναι πολύ πιθανόν με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ανοίξετε προσωπική συζήτηση αν δώσεις το πράσινο φως θα ακουστούν εξομολογήσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς και να εκφραστείς ελεύθερα, προμηνύεται σχέση αμοιβαίων αισθημάτων. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα, πολύ καλά θα κάνεις και θα διατηρήσεις τη αισιοδοξία σου.
Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ευνοϊκές ως προς τις επιθυμίες σου. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα των αισθημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε ένα και το ταίρι σου. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις και οι σοβαρές υποσχέσεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε ώριμες και σκεπτόμενες αποφάσεις που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία σας
Επανασύνδεση. Καταφθάνουν συμβάντα σμίξης, πέφτει ο τοίχος που σας χώριζε με το ταίρι σου. Αν η απόσταση σας οφείλεται σε παρεξήγηση ή σε ηθικούς φραγμούς ή σε κάποιον άδικο λόγο, τώρα η τύχη θα σταθεί στο πλάι σου. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης θα  ανοίξουν δρόμο επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία. Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, ετοιμάσου καταφθάνει γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σχέση ζωής.  Σε απρόσμενη στιγμή, σε τυχαίο χώρο, αντικριστά θα βρεθείς με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα σε ξαφνιάσει η θερμή πρόταση για ραντεβού που θα σου ζητήσει. Σε διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα θα είναι δεσμός μακροχρόνιας πορείας.
Σχέση –Γάμος. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση ετοιμάσου έρχονται δεσμεύσεις. Θα  λάβεις αυτό που προσμένεις, η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα ανοίξει δίοδο μελλοντικής εξέλιξης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, θα πάρεις τα πάνω σου, μια ενδόμυχη σου επιθυμία μπαίνει σε τροχιά πραγματοποίησης, τώρα όλα ολοκληρώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα σε τρίγωνο με τον Ουρανό αφήνεις την αδράνεια, θα δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για επαφές και συναντήσεις. Δυναμικές και αυθόρμητες θα είναι οι ενέργειες σου, θα βάλεις στόχο να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου άτομου. Θα βρεις τρόπο να το προσεγγίσεις, ίσως να αφορά πρόσωπο που υπάρχει στη σκέψη σου ή στη ζωή σου εδώ και αρκετό καιρό. Κάνε το δυναμικό βήμα να πλησιάσεις και να εκδηλωθείς, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κινηθείς δημιουργικά.
Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα υπάρξει ψυχική ένταση, πιεστική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα ενδέχεται να υπάρξουν από την πλευρά σου ξεσπάσματα. Το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα εξαρτηθεί από τις δικές σου διαθέσεις και αντιδράσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, εστίασε στην ισορροπία και στη σταθερότητα
Επανασύνδεση. Φίλε μου Αιγόκερε, το νου σου η κρίση σου δε θα είναι σωστή, θα την επισκιάζουν λανθασμένα συμπεράσματα. Θα αποδειχτεί λάθος αν νομίζεις πως η αδιαφορία θα κάνει το πρώην ταίρι σου να λυγίσει. Στην προκειμένη φάση η αντίληψη σου θα παρουσιάζει κενά, κάποιες καταστάσεις θα τις ερμηνεύσεις πατώντας σε διαστρεβλωμένα παραδείγματα.

Νέα γνωριμία.  Θα σε εξιτάρει η ομορφιά που θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αλλά σίγουρα θα αξίζει να αφεθείς ψυχή και σώματι;  Σου δίνω τη συμβουλή να ερευνήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις, μη δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο φαινομενικό, ίσως αυτό που θα βλέπεις να είναι καμουφλαρισμένο και όχι απολύτως πραγματικό.
Σχέση- γάμος. Σκοτεινό και θολό θα είναι το τοπίο μέσα στη σχέση σου, για την ώρα δε θα μπορέσεις να εξηγήσεις τα τυχόν ανεξήγητα. Μη στηριχτείς σε υποψίες, μη πράξεις βάσει υποθέσεων, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τις απτές αποδείξεις. Άσε τον χρόνο να κυλήσει, απέφυγε συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη συναισθηματική και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση ίσως να πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα είσαι σε θέση να ξεφύγεις από κολλήματα και εξαρτήσεις. Δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσεις ταχύτητα στα γεγονότα, πάντως το σίγουρο είναι πως θα νιώσεις την ανάγκη να δώσεις ώθηση στις καταστάσεις, δεν θα αδρανήσεις, θα αξιοποιήσεις τα συμβάντα.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις απερισκεψίες, καλό θα είναι να αποφύγεις τις απότομες αντιδράσεις. Εσύ που προσπαθείς να κατευθύνεις το ταίρι σου θα πρέπει ο τρόπος που θα επιλέξεις για να καθοδηγήσεις τις καταστάσεις να είναι μεθοδικός ίσως και αρκετά διπλωματικός. Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, οι νευρικές ή παρορμητικές αντιδράσεις ίσως να δημιουργήσουν πεδίο έντασης.
Επανασύνδεση. Ετοιμάσου να προϋπαντήσεις το πρώην ταίρι σου,  έρχεται με βλέψεις δεσμευτικής επανασύνδεσης. Θα την ακούσεις την πρόταση για επανένωση, σε περίπτωση που ξαφνιαστείς και μπερδευτείς άκου τη διαίσθηση σου, θα είναι ο σωστός οδηγός. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, απρόοπτες, και με ελπιδοφόρα πορεία.

Νέα γνωριμία. Θα σου αποκαλυφθεί πρόσωπο που από καιρό σε θαυμάζει, σε εκτιμά, και διατηρεί για σένα ιδιαιτέρως θερμά αισθήματα. Το γνωρίζεις φυσιογνωμικά αυτό το άτομο και δεν σου είναι καθόλου αδιάφορο. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα, το ραντεβού που θα προκύψει μεταξύ σας κλείσει με τους καλυτέρους οιωνούς!
Σχέση- γάμος. Τώρα θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε δύσκολα ζητήματα που από καιρό ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τη σχέση σου σε ένα πιο βάσιμο ίσως και πιο επίσημο στάδιο. Σε περίπτωση που μέσα στην εβδομάδα νιώσεις την επιθυμία να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου προχώρα σε ανάλογα βήματα, δε θα πάρεις αρνητική απάντηση. 

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει επικοινωνιακά ανοίγματα για φλερτ. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα στις περιστάσεις. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, εσύ που θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου βγάλε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την απελευθερωμένη σου διάθεση.
Σε σχέση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε τονώσει, θα νιώσεις δυναμισμό, θα θελήσεις να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα υπάρξουν εσωτερικά μπερδέματα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σου. Συζήτησε με το ταίρι σου για τα θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες, μη προσπαθήσεις να καλύψεις τις επιθυμίες σου βγάζοντας πείσματα και αρνητικές αντιδράσεις
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σε ωθήσουν στο να επανεξετάσεις το θέμα της επανασύνδεσης. Ένα τυχαίο γεγονός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως θα είναι λάθος αν επανασυνδεθείς από ανασφάλεια και όχι επειδή η πρώην σχέση σου αξίζει όντως τη δεύτερη ευκαιρία. Μέσα στην εβδομάδα θα αλλάξεις γνώμη, θα σκεφτείς και θα αποφάσεις σωστά.
Νέα γνωριμία. Θα καταφέρεις να εναντιωθείς στην φοβία σου για το αβέβαιο και το άγνωστο, θα βρεις τη τόλμη να κάνεις μια νέα αρχή και θα σου βγει σε καλό. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα βρει ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου, δείξε το ενδιαφέρον σου χωρίς ενδοιασμούς, οι επαφές που θα ξεκινήσετε θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.
Σχέση –Γάμος. Με αποφασιστικότητα θα εκφράσεις παράπονα και επιθυμίες, με δυναμικό τρόπο θα διεκδικήσεις και δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα τα αποκαλυπτικά γεγονότα θα σου δώσουν ώθηση, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σου δημιουργούν ανασφάλειες.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email