F Ιανουαρίου 2019 ~ official
Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 | By: offisiall

Ιανουαρίου 2019

Προσθήκη λεζάντας
ΚΡΙΟΣ
Στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου τα πράγματα θα κινηθούν  καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν, αν δείξεις περισσότερη ανεκτικότητα και διάθεση διαλόγου προκειμένου να αμβλυνθούν οι τυχόν εντάσεις που επικρατούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Από τις 7 και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη και θα σε ευνοεί όλα θα πάνε καλά και είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις σε πολλά επίπεδα την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Εσύ που ψάχνεις να βρεις το ιδανικό ταίρι στη ζωή σου, θα πρέπει να ανοιχτείς σε γνωριμίες να κάνεις βήματα και να είσαι θετικός σε νέες γνωριμίες, διότι πολύ σύντομα ο έρωτας θα σου χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της καρδιάς σου.

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς και σε γεμίζει δυναμισμό, διάθεση για πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, παράλληλα όμως εντείνει τον εγωισμό  και τον παρορμητισμό και οι συγκρούσεις αν δεν είσαι προσεκτικός μπορεί να είναι έντονες. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου, τη διάθεση για φλερτ και διασκέδαση και είναι  σημαντικό για σένα να επικοινωνείς πνευματικά με το σύντροφο ή με πιθανή νέα γνωριμία. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή στο εξωτερικό με το ταίρι σου δεν αποκλείεται. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα σε ωθεί στο να κλείσεις οριστικά ζητήματα σε ερωτικές σχέσεις, με τον φιλικό σου περίγυρο, σε ότι αφορά δημιουργικές δράσεις και στόχους που μπορεί να έχεις θέσει ή συλλογικές προσπάθειες που μπορεί να συμμετέχεις. Γεγονός είναι ότι η αισιοδοξία μπορεί να είναι στα ύψη, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός σε αυταπάτες και να είσαι προετοιμασμένος για αιφνίδια γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.
2ο δεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί καθοριστικά νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, καθώς το πιθανότερο είναι να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα οδηγήσουν στη μεταμόρφωση σου σε επίπεδο καριέρας. Καταλυτικές μπορεί να είναι οι αποφάσεις και στην προσωπική σου ζωή που θα αλλάξουν την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, όπως η επισημοποίηση της σχέσης σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 16.01 σε επηρεάζει άμεσα και καλά θα κάνεις να διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια σε δράσεις και δημιουργικότητα για να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις λόγω εγωιστικών συμπεριφορών και υποκειμενισμού  που θα βλάψουν την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01 επηρεάζοντας το δεκαήμερο σου ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι, την ανάγκη για ξεφάντωμα και ερωτικό παιχνίδι, τη διάθεση για ταξίδια που θα σε γεμίσουν γνώση και θα νιώσεις πάλι την περιπέτεια με το σύντροφό σου. Προσοχή μόνο σε υπερβολές, ιδιαίτερα στο ποτό και στο φαγητό, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να χαθεί το μέτρο.
3ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου  έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα είναι άκρως ευνοϊκές για σένα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου εκτονώνονται με απότομο τρόπο. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01 σου δίνει η δυνατότητα να δρομολογήσεις σχέδια και να πραγματοποιήσεις συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την απολυτότητα και την αδιαλλαξία γιατί θα είναι αυτά που μπορεί να σε οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις με ανώτερους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της σε σένα η κοινωνικότητα εκτοξεύεται, η διάθεση για φλερτ και καλοπέραση είναι διάχυτη και έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις ριζικά τη σχέση σου, καθώς η αισιοδοξία και η χαρά δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι άλλο

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα κινηθούν ήσυχα αυτό το διάστημα και με πολύ καλή διάθεση επικοινωνίας με το ταίρι σου.  Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά όλα δείχνουν πως βαδίζουν προς το καλύτερο, και  απ΄ ότι φαίνεται δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το σύντροφό σου κάποια επόμενα βήματα στη σχέση σας, μια συγκατοίκηση, ή ενδεχομένως την προοπτική της επισημοποίησης της σχέσης σας. Γεγονός που θα σε χαροποιήσει πολύ. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος, αλλά έχεις δει τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον ενός προσώπου να εκδηλώνεται πιο έντονα, καλό είναι να δοκιμάσεις μια έξοδο ρομαντική μαζί του και που ξέρεις ίσως βγει κάτι ακόμα πιο καλό απ΄ αυτό που έχεις κατά νου.

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς και είναι γεγονός ότι ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια που μπορεί να χαλάνε το κέφι σου, καθώς ο θυμός και τα καταπιεσμένα συναισθήματα που νιώθεις σου δημιουργούν έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα που σε οδηγούν πιθανά σε θλίψη. Προσπάθησε να εκτονώσεις την κακή σου διάθεση μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 εκτοξεύοντας ανασφάλειες και απωθημένα που μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις την  καχυποψία και τη ζήλια στην άκρη και να διοχετεύσεις στην ενέργειά σου σε έντονα ερωτικές στιγμές. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στρέφει την προσοχή σου σε θέματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν και καλείσαι να κλείσεις κύκλους καταστάσεων ή σχέσεων που θα είναι καθοριστικοί για την πορεία της ζωής σου. Ιδιαίτερη προσοχή σε αυταπάτες, έλλειμμα αυτοπεποίθησης που θα σε μπλοκάρει και σε αιφνίδια γεγονότα που μπορεί να αλλάξουν άρδην ότι έχεις δρομολογήσει.
 2ο δεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το έναυσμα μιας μιας νέας πορείας σε ότι αφορά τη σχέση σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον,  σε νομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν,  σε ότι αφορά σπουδαίες και επιμορφωτικά σεμινάρια που αναπτύσσουν την πνευματικότητά σου. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού. Το κυριότερο είναι ότι καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που θα αλλάξουν ριζικά τη φιλοσοφία σου και την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01 Φέρνει στην επιφάνεια με  βία τραύματα και πληγές του παρελθόντος που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου  και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς θα το διαχειριστείς Γιατί η μοναχικότητα και η εσωστρέφεια μπορεί να σε οδηγήσουν στο να κλειστεί στον εαυτό σου προκαλώντας ζητήματα με τους γύρω σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01  εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση παράλληλα όμως εντείνει τη ζήλια και τις ανασφάλειές σου και οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές με το ταίρι σου. Ιδανική περίοδος για να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους πολύ επιτυχημένα.
 3ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και όλο αυτό σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, καθώς δεν είναι λίγα τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα.  Εξαιρετικά μπορεί να λειτουργήσει και στην παρούσα σχέση σου, καθώς το ερωτικό παιχνίδι με τον σύντροφό σου θα είναι έντονο και θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά και για τους δύο. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01 δεν σε βοηθά να συγκεντρωθείς σε ζητήματα καθημερινότητας και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε λάθη. Η διάθεση για διασκέδαση, συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου και ταξίδια είναι κυρίαρχη και έχεις τώρα την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά σπουδές και επιμόρφωση που σε ενδιαφέρει να ακολουθήσεις. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της καλό είναι να προσπαθήσεις να μετριάσεις την ένταση, τη νευρικότητα και την ανασφάλεια που κρύβεις μέσα σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουστείς με το σύντροφό σου αφού εκδηλώνεις καχυποψία και ζήλια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και απόλαυσε τις ρομαντικές στιγμές που περνάς με το ταίρι σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά αλλά και του Αρη στον Κριό για όλο το μήνα άδειασε το μυαλό σου από υποχρεώσεις και έννοιες και ζήσε κάθε θέλω σου ελεύθερα και χαλαρά. Η ζεστασιά και η τρυφερότητα που νιώθεις με το ταίρι σου, θα σου ανεβάσει πολύ τη διάθεση και τον ερωτισμό σου. Εσύ που ακόμα είσαι μόνος, μην αγχώνεσαι γιατί πολύ σύντομα στο εντελώς απρόβλεπτο θα συναντήσεις ένα πολύ ξεχωριστό άτομο που θα σε μαγνητίσει και θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου. 

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς  και η δράση σου επικεντρώνεται  σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις ή ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Καθοριστική είναι η συμβολή των φιλικών σου προσώπων, καθώς μέσα από το περιβάλλον αυτό μπορεί να βρεθούν αρωγοί στην οποία σου προσπάθεια για να επιτύχεις τα όνειρά σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01  απογειώνοντας τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, κοινωνικότητα αλλά και την ανάγκη να περιποιηθείς τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου, κάτι που ανεβάζει την ψυχολογία σου.  Οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, καθώς η απαράμιλλη γοητεία σου κερδίζει το ενδιαφέρον των γύρω σου. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα  σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις κεφάλαια σε ζητήματα ή σχέσεις που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά εμπορικές ή επικοινωνιακές δραστηριότητες σου, σε ότι αφορά ζητήματα γνώσεων που πιθανά σε ενδιαφέρουν να ακολουθήσεις. Προσοχή σε όποιες αποφάσεις πάρεις, καθώς οι αυταπάτες, οι υπερβολές και τα αιφνίδια γεγονότα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτι.
2οδεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ένα κομβικό ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με τρίτους και την ερωτική σου ζωή που θα είναι καθοριστικό για τις επερχόμενες εξελίξεις.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι, καθώς το πιθανότερο είναι να αναλάβεις ευθύνες  που θα σε οδηγήσουν σε μία ριζική εξέλιξη διαχείρισης οικονομικών θεμάτων αλλά και την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01 επικεντρώνει το ενδιαφέρον στο να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, σε φιλικές σχέσεις και στα σπό κοινού όνειρα που έχετε θέσει. Γεγονός είναι ότι λειτουργείς μοναδικά στα πλαίσια ομάδας και μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου καθοριστικά. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01  επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και την ανάγκη για φλερτ, καθώς επιβεβαιώνεται μέσω των κατακτήσεων σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, καθώς εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και θα είναι δύσκολο να σουν αντισταθούν.
3οδεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου έχεις τη δυνατότητα να εξομαλύνεις τις σχέσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και πιθανά να είχε δημιουργηθεί ένταση τον προηγούμενο καιρό. Είναι έντονη η ανάγκη να περιποιηθείς τον εαυτό σου γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αγορές προϊόντων περιποίησης σώματος που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01  σου δημιουργεί τη διάθεση να παρατηρείς το περιβάλλον σου και λιγότερο να εκφράζεσαι και έχεις τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς έντονα σε συζητήσεις ή συμφωνίες οικονομικής και επιχειρηματικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καχυποψία που μπορεί να είναι άδικη προς τους άλλους. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της  εκτοξεύοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση, την ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι που σε ανεβάζει και που φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα, καθώς δείχνουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Η διάθεση να προσέξεις τον εαυτό σου είναι εμφανής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βαδίζουν από το καλό στο καλύτερο, ίσως κιόλας κάποιες προτάσεις για απόδραση από την καθημερινότητα να είναι πηγή αναζωογόνησης τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος, βγες έξω με φίλους, απόλαυσε όμορφες και χαλαρές εξόδους με την παρέα σου, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο μακριά από φοβίες του παρελθόντος και θα δεις ότι πολύ σύντομα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα εμφανιστούν ευκαιρίες για φλερτ που θα σε γοητεύσουν. Καλό είναι να μην κλείνεσαι την περίοδο αυτή στον εαυτό σου, άφησε κάθε δισταγμό στην άκρη κι ένας έρωτας από το άγνωστο θα γίνει η αιτία να ξεκινήσεις ξανά τα όνειρα και η αληθινή αγάπη να εισβάλλει στο κατώφλι της καρδιάς σου.

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς και ανεβάζει κατακόρυφα τους ρυθμούς σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είναι εμφανές ότι ευθύνες και υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται κάτι που μπορεί να σε αγχώσει και να σου προκαλέσει διάθεση σύγκρουσης με τους ανωτέρους σου. Μείνε στα θετικά που σου προσδίδει τη μεθοδικότητα, την υπευθυνότητα και την αντοχή να ανταπεξέλθεις σε ότι κι αν επωμιστείς και μην αφήσεις τίποτα να παρεισφρήσει στη διάθεσή σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 και ευνοεί την καθημερινότητά σου, καθώς σε διευκολύνει να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις επωμιστεί αλλά επίσης να εξομαλύνει τις σχέσεις σου με συναδέλφους ή είμαι πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά αφήνοντας πίσω πιθανά προβλήματα. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα  σε ωθεί να κλείσεις οικονομικά ζητήματα οριστικά που μπορεί να σε απασχολούν, αυτό που κυρίως όμως θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι πιθανές αυταπάτες που θα σε οδηγήσουν σε λάθη ή αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα προκαλέσουν ανατροπές και θα δημιουργήσουν επιπλέον ένταση.
2οδεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω Θα σημάνει κομβικές αλλαγές και γεγονότα στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις σημαντικές νέες αρχές που θα είναι καταλυτικές για την προσωπική σου εξέλιξη. Ξεκαθαρίσματα που δεν θα είναι εύκολα και μπορεί να σου δημιουργήσουν ευθύνες και πληγές είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, είναι όμως μονόδρομος καθώς δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις με πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στις προϋποθέσεις που θέτεις στις σχέσεις σου εν γένει ή καλείσαι να προχωρήσεις με πρόσωπα που δημιουργούν σημαντικές προϋποθέσεις για το μέλλον. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01  δημιουργεί έντονη δράση στην καριέρα, καθώς οι ευθύνες αυξάνονται όπως και οι υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σου προκαλέσει έντονο άγχος και νευρικότητα. Η μεθοδικότητα και η αντοχή σου θα δώσει σημαντικές λύσεις. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01  ομορφαίνει την καθημερινότητα αφού σε βοηθάει να ισορροπήσεις μέσα σε ένα έντονο καθημερινό προγραμματισμό αλλά επίσης να ενδιαφερθείς για τη σωματική σου υγεία προσέχοντας τον εαυτό σου.
3ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου είναι η δική σου στιγμή για να  διασκεδάσεις και να ερωτοτροπήσεις, καθώς η γοητεία, η ανάγκη για φλερτ, για καλοπέραση είναι εμφανής όπως επίσης και η διάθεση να εκφράσεις συναισθήματα με έντονο τρόπο, με σκοπό να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01 σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις συζητήσεις και συμφωνίες για νέες συνεργασίες καταλυτικές για σένα, καθώς έχεις το απαιτούμενο κριτήριο  για να εντοπίσεις ποιες από αυτές είναι ιδανικές για σένα και ποιες όχι. Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα είναι καταλυτικές για να εξομαλύνετε το κλίμα στις σχέσεις σας και για να υπάρξει απόλυτη συνεννόηση σε σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και μπορείς να λύσεις επιτυχημένα αλλά κυρίως στην ερωτική σου ζωή, καθώς ένταση, νευρικότητα, ανασφάλειες σε χαρακτηρίζουν και δεν θα είναι δύσκολο να προκαλέσεις συγκρούσεις. 

ΛΕΩΝ
Στα αισθηματικά σου δε θα λείψουν οι στιγμές εντάσεων με το ταίρι σου καθώς η κακή σου διάθεση πολύ πιθανό να επηρεάσει τη σχέση σου και τη συμπεριφορά σου στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνος και να συναισθανθείς και το πρόσωπο που σε νοιάζεται και να μην το πληγώνεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος απ΄ ότι φαίνεται αγαπητέ Λέοντα δεν περνάς κι άσχημα καθώς οι ευκαιρίες για φλερτ  θα είναι πολλές και φαίνεται να το απολαμβάνεις, ωστόσο η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα σου φέρει στο δρόμο σου τον έρωτα που περιμένεις καθώς θα αισθανθείς την καρδιά σου να χτυπά δυνατά με την παρουσία ενός προσώπου που θα εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σου

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς και επικεντρώνεσαι σε πνευματικές και φιλοσοφικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, αλλά κυρίως σε ταξίδια στην ύπαιθρο ή ακόμα και στο εξωτερικό που θέλεις να πραγματοποιήσεις.  Είναι ξεκάθαρο ότι διάθεση σου για να εργαστείς είναι ελάχιστη, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να υποπέσεις σε λάθη που θα σου κοστίσουν. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 εκτοξεύοντας τη γοητεία σου και τη διάθεση για φλερτ, καθώς μέσα από παρέες και διασκέδαση είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες αφού καταφέρνεις να μαγνητίζεις τα βλέμματα των γύρω σου. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Υδροχόο σηματοδοτεί το κλείσιμο σημαντικών κεφαλαίων σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, μέσα όμως από ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να φέρουν ανατροπές και να εκτοξεύσουν την ένταση αλλά και από πιθανές αυταπάτες που μπορεί να έχεις και υπερβολές τις οποίες μπορεί να υποθέσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθη που θα κοστίσουν αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Οι ρεαλιστικές κινήσεις και η λογική σκέψη θα είναι τα όπλα σου αυτή την περίοδο.
2ο δεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σημάνει μία καθοριστική νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις ή εξελίξεις στην παρούσα δουλειά σου που να σου φέρουν επιπλέον ευθύνες και αγγαρείες. Ο δρόμος αυτός της εξέλιξης δεν θα είναι εύκολος θα είναι όμως κομβικός, καθώς θα οδηγήσει σε μία πραγματική αναγέννηση στο επαγγελματικό πεδίο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο άγχος και στη νευρικότητα που μπορεί να σε καταβάλλουν αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01  εκτοξεύει την αισιοδοξία και στρέφει το ενδιαφέρον σου στη διασκέδαση και σε πιθανά ταξίδια που έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας γιατί η αμέλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01  δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα στην ερωτική σου ζωή, αφού η γοητεία σου εκτοξεύεται και το ερωτικό παιχνίδι παίζει πρωταρχικό ρόλο της ζωής σου. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στις ανάγκες σου γιατί μπορεί να ενοχλήσεις το σύντροφο ή πιθανές νέες γνωριμίες.
 3ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογενειακή εστία και στο προσωπικό σου χώρο, καθώς έχεις την ανάγκη διακαώς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου ή δικούς σου ανθρώπους που σε επισκέπτονται ώστε να περνάτε όμορφες στιγμές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες για τη διακόσμηση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με σύνεση τα οικονομικά σου. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01  λειτουργεί βοηθητικά σε καθημερινό επίπεδο, καθώς έχεις την ευκαιρία να δώσεις άμεσες και γρήγορες λύσεις σε υποχρεώσεις ή αγγαρείες που έχεις αναλάβει στον εργασιακό χώρο και να απαλλαγείς από αυτές χωρίς περαιτέρω προβλήματα ή άγχος. Συζητήσεις οι συμφωνίες για νέο εργασιακό πλαίσιο είναι πολύ πιθανές να υπάρξουν. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της επικεντρώνεσαι στην ερωτική σου ζωή και στο πώς να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι εξαιρετική περίοδος για να ανανεώσεις την παρούσα σχέση σου ή για να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα αισθηματικά σου τα νέα είναι ευχάριστα καθώς η σχέση σου αυτή την περίοδο μπορεί να πάρει το δρόμο της επισημοποίησης κάτι που από καιρό προσμένεις και περιμένεις με λαχτάρα να συμβεί. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά με το ταίρι σου διανύετε ένα πολύ όμορφο και τρυφερό διάστημα στη μεταξύ σας επικοινωνία ενώ είσαι περισσότερο από ποτέ βέβαιος για το βάθος των συναισθημάτων σου. Εσύ  που είσαι ακόμα μόνος, αυτή την περίοδο ετοιμάσου να ζήσεις τον έρωτα που περιμένεις να φανεί στη ζωή σου, αφού η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν θα σε συγκλονίσει, και θα σε φέρει στο πιο όμορφο διάστημα της ζωής σου.

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς  και σου δημιουργεί επιπλέον νευρικότητα και ένταση, καθώς έρχονται με ορμή στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που κυρίως εκτονώνονται στο σύντροφό σου γι’ αυτό καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Είναι εξαιρετικό διάστημα για να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές συμφωνίες, καθώς η διαίσθησή σου θα είναι καταλύτης στις εξελίξεις. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και στη διακόσμησή του, πάντα με σκοπό να δημιουργήσεις ένα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα για το ταίρι ή για τα κοντινά σου πρόσωπα. Ιδιαίτερα επιτυχημένες μπορεί να είναι οι συναλλαγές σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα  και σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν ή που απασχολούν την καθημερινότητα και την εργασία σου, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς αυταπάτες και έλλειμμα πίστης στον εαυτό σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Προσοχή ιδιαίτερη γιατί αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα.
2οδεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω αποτελεί πιθανά καθοριστικό σημείο για την προσωπική σου ζωή, καθώς σε καλεί σε μία νέα αρχή μακριά από την παλιά σου θεωρία ως προς τον έρωτα, σε μία νέα αρχή που θα πρέπει να δείξεις σοβαρότητα, ωριμότητα, να αναλάβει τις ευθύνες της παρούσας σχέσης σου ή μιας νέας γνωριμίας οδηγώντας σε σε αναγέννηση όσον αναφορά την ερωτική σου ζωή και πως τη διαχειρίζεσαι από εδώ και στο εξής. Οι αποφάσεις που μπορεί να πάρεις πιθανά να οδηγήσουν στον αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου, κάτι που δεν θα είναι εύκολο ή στο να βάλεις γερά θεμέλια με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01 ανεβάζει κατακόρυφα το πάθος στη σχέση σου εκτοξεύει όμως και την καχυποψία και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο και εριστικός τώρα πως το ταίρι σου δημιουργώντας εντάσεις.  Δείξε πάθος και ερωτισμό στο σύντροφό σου και δεν θα χάσεις.  Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01  σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις σπίτι και να φτιάξεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου.
3οδεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου η διάθεση να διασκεδάσεις είναι ξεκάθαρει, να φλερτάρεις και να κάνεις γνωριμίες που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για εσένα. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις κοντινά ταξίδια και αποδράσεις για εσένα και το ταίρι σου, ώστε να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσεις άκρως ρομαντικές και ευχάριστες στιγμές μαζί του. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01  εντείνει τη διάθεσή σου για να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς και είναι πολύ πιθανό να εκφράζεις με στόμφο και πομπώδεις εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Θα πρέπει όμως να περιορίσεις τον έντονο υποκειμενισμό και να είσαι δεκτικός σε αυτά που οι άλλοι έχουν να πουν γιατί αν επικεντρωθείς στις δικές σου απόψεις θα δημιουργήσεις δυσαρέσκεια. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της επιδιώκεις να δημιουργήσεις ένα άκρως τρυφερό και ρομαντικό κλίμα για σένα και τον σύντροφό σου, καθώς είναι ιδιαίτερη ανάγκη σου για να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο μαζί του. 

ΖΥΓΟΣ
Τα αισθηματικά σου για σένα που είσαι σε μια σταθερή σχέση, ολοένα και βελτιώνονται και παίρνουν μια καλύτερη τροπή στον τομέα της επικοινωνίας με το ταίρι σου. Ένα ταξίδι που θα κάνεις σύντομα με το ταίρι σου θα σε φέρει ακόμα πιο πολύ κοντά του κι ενδεχομένως ένα μονόπετρο να σε αιφνιδιάσει. Η ώρα η καλή λοιπόν, και με το καλό. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, μην περιμένεις να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα του σπιτιού σου, βγες, διασκέδασε με φίλους και γνωστούς, κι εκεί να είσαι σίγουρος ότι κάτι καλό σε περιμένει, Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα σε φέρει μπροστά σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

1οδεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς και είναι γεγονός ότι η νευρικότητα και εγωισμός μπορεί να επηρεάσουν έντονα τις προσωπικές και επαγγελματικές του Σχέσεις γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δείξεις ψυχραιμία και να αποφύγεις τις έντονες συγκρούσεις που θα σου κοστίσουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δεχτείς ή να περιορίσουν τις δικές σου ανταγωνιστικές διαθέσεις απέναντι στο σύντροφο ή σε συνεργάτες σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01  και είναι γεγονός ότι η διάθεσή να διασκεδάσεις. να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να φλερτάρεις είναι εμφανής γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να μη χάσεις κοινωνικό γεγονός ή πάρτι στο οποίο θα  προσκληθείς.  Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα οριστικοποιεί ζητήματα που αφορούν όνειρα και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις, ερωτικές και φιλικές σχέσεις, δημιουργικές δράσεις ή συλλογικές προσπάθειες τις οποίες συμμετέχει.  Οι αυταπάτες και οι υπερβολές μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονα προβλήματα, επίσης καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για καταστάσεις που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου.
2οδεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω αποτελεί πιθανά για σένα ένα κομβικό σημείο σε ότι αφορά την οικογενειακή σου ζωή ή θα είναι καταλυτική νέα αρχή σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Το βέβαιο είναι ότι καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε βαραίνουν ψυχολογικά ή να σε περιορίσουν στο πεδίο της δράσης, αυτό όμως που θα πρέπει να αντιληφθείς είναι μόνο μέσω αυτής της διαδρομής θα καταφέρεις να μεταμορφωθείς κυριολεκτικά στο συγκεκριμένο τομέα. Αποφάσεις για τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας είναι πολύ πιθανές. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01  επηρεάζει το δεκαήμερο σου και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές που να ταλαιπωρήσουν τις σχέσεις σου εν γένει. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01 εκτοξεύει την κοινωνικότητά σου και είναι ξεκάθαρο ότι η διάθεση για ξεφάντωμα και ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί αυτή την εποχή στη ζωή σου. Πιθανά είναι τα ταξίδια ή οι αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με το σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου.
3οδεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου δείχνεις την επιτακτική ανάγκη σου να ικανοποιήσεις μικρές απολαύσεις της ζωής που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται όμως να υποπέσει σε σπατάλες ή να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων. Το πάθος και κτητικότητα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου, όμως είναι βέβαιο ότι το κλίμα είναι άκρως ερωτικό. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01 σου δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο ώστε να δώσεις λύσεις για θέματα που μπορεί να απασχολούν. Ιδιαίτερα επιτυχημένες μπορεί να είναι οι συζητήσεις για την ακίνητη περιουσία σου ή οι συμφωνίες που μπορεί να επιτευχθούν. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της και βγάζει στην επιφάνεια την έντονα κοινωνική σου πλευρά, την έντονα επικοινωνιακή σου διάθεση καθώς δεν χάνεις χρόνο και ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα γνωρίζοντας νέα πρόσωπα που το πιθανότερο είναι να εντυπωσιαστούν από εσένα και να δείξουν το ενδιαφέρον τους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου αυτό το διάστημα θα έχει τη φλογερή εκείνη αύρα που θα σε ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο να είσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου θα κάνετε ένα μικρό ταξίδι απόδρασης που θα αναζωογονήσει ουσιαστικά τα θέλω και τις επιθυμίες σας από κοινού. Εσύ που είσαι στους μοναχικούς του ζωδίου, σύντομα μια απρόσμενη συνάντηση με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο θα σε συγκινήσει και θα κερδίσει αμέσως την προσοχή σου, καλώς λοιπόν να δεχτείς το νέο έρωτα που εισβάλλει και πολιορκεί τη ζωή σου.

1οδεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς ανεβάζει κατακόρυφα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και είναι πιθανό να αγχωθείς, καθώς το πιεσμένο πρόγραμμα σου επιβαρύνει την ψυχολογία και τα νεύρα σου. Προσπάθησε να βάλεις στην καθημερινότητα γυμναστική ή κάποιο είδος άσκησης για να μπορέσεις να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις λόγω του ότι θέλεις να ανταποκριθείς σε όλα με τέλειο τρόπο. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 επικεντρώνεσαι στις μικρές απολαύσεις της ζωής που λειτουργούν άκρως θετικά στην ψυχολογία σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να προκαλέσεις υπέροχες στιγμές για δύο με το ταίρι σου που το πάθος και η έξαψη θα σας κατακλύσουν. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα  σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που πρέπει να οριστικοποιήσεις. Πρόσεξε μόνο γιατί αυταπάτες, υπερβολές και αιφνίδια γεγονότα μπορεί να σε οδηγήσουν στο να χάσεις το δρόμο και να υποπέσεις σε λάθη. Σκέψου ψύχραιμα, ρεαλιστικά και πάρε αποφάσεις  πιστεύοντας τον εαυτό σου.
2οδεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε ωθεί σε μία νέα πορεία σε σχέση με τα κοντινά σου πρόσωπα, σε ότι αφορά εμπορικές ή επικοινωνιακές δραστηριότητες που έχεις, σε ότι αφορά γνώσεις που θέλεις να αποκτήσεις ή ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι γεγονός ότι καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες, να δουλέψεις σκληρά, να ανταποκριθείς με ωριμότητα και ρεαλιστική σκέψη σε ότι προκύψει, καθώς αυτός είναι ο δρόμος που θα σε οδηγήσει σε μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση στον τρόπο σκέψης και έκφρασης. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα είναι καταλυτικές στην προσωπική σου ζωή. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01 προκαλεί εντάσεις και νευρικότητα στην καθημερινότητα, καθώς αυξάνει υποχρεώσεις και ευθύνες και είναι πιθανό το πρόγραμμά σου να είναι φορτωμένο και αυτό να σε αγχώνει. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01  σε οδηγεί στο να απολαύσεις το φαγητό, την ήσυχη και καλή παρέα, τις υπέροχες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή σε έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού ενώ δεν τα έχεις πραγματικά ανάγκη.
3οδεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου  πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία, την αισιοδοξία, την επικοινωνιακή διάθεση, την έντονη προβολή του χαρακτήρα και των απόψεων σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. καθώς πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01 σου δημιουργεί έντονη τη διάθεση για επικοινωνία κυρίως με τα κοντινά σου πρόσωπα αλλά και με νέες γνωριμίες, καθώς θεωρείς ότι μπορούν να σου δώσουν νέες γνώσεις και πληροφορίες άκρως ενδιαφέρουσες. Συμφωνίες σε ότι αφορά εμπόριο και επικοινωνία είναι πολύ πιθανές να υπάρξουν. Κοντινά ταξίδια και αποδράσεις μπαίνουν μέσα στο πρόγραμμά σου και αλλάζουν τη διάθεσή σου. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφο και πώς να περάσεις μοναδικά μαζί του γι’ αυτό μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχες στιγμές όπου θα απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση θα νιώσεις πως έχει έρθει ο καιρός να πάρεις πια σοβαρά την απόφαση μιας πιο επίσημης εμφάνισης της σχέσης σου, η προοπτική μιας συγκατοίκησης είναι πολύ στοχευμένη αυτή την περίοδο με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου από τις 7 και μετά και καλό είναι να τη δείτε και οι δύο πιο σοβαρά, αφού πλέον η σχέση σας είναι δοκιμασμένη και πατά σε γερά θεμέλια. Εσύ που είσαι μόνος, πολύ σύντομα, το πλανητικό σκηνικό θα σου δείξει το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά και το μυαλό σου. Να ξέρεις ότι ένας πολύ δυνατός έρωτας σε πλησιάζει για να σου δώσει τις πιο δυνατές συγκινήσεις που έχεις ζήσει ως σήμερα. Απαλλάξου από το οτιδήποτε σε βαραίνει ώστε να τον ευχαριστηθείς όπως του αρμόζει.

1οδεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς και εκτοξεύει τον ερωτισμό και τη διάθεση να πρωτοστατήσεις σε διασκέδαση και κάθε είδους απόλαυση που μπορεί να επιθυμεί η παρέα σου. Ο δυναμισμός σου κερδίζει τους πάντες, αυτό όμως που θα πρέπει να δείξεις την ιδιαίτερη προσοχή είναι ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός που μπορεί να ενοχλήσει να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Η Αφροδίτη περνάει  στο ζώδιό σου στις 07.01  και εντείνει την επικοινωνιακή σου διάθεση, την αισιοδοξία, τη δυναμική προβολή του εαυτού σου, τη γοητεία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου της προσωπικής του ζωής, καθώς μαγνητίζεις με την προσωπικότητά σου και κερδίζεις τους πάντες γύρω σου. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε καλεί να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον, θέματα σπουδών ή νομικής φύσεως που κυρίως σε απασχολούν,  ζητήματα ταξιδιών που πιθανά να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς πιθανές αυταπάτες ή έλλειμα πίστης στον εαυτό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. 
2ο δεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μία καμπή σημαντική σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς πιθανές ευθύνες που θα αναλάβεις σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να σε πιέσουν, όμως θα λειτουργήσουν καταλυτικά σε μία αναγεννησιακή για εσένα εξέλιξη ως προς τη διαχείριση του εισοδήματός σου. Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να διαχωρίσεις μέσα σου την προσωπική σου αξία με την οικονομική σου ευρωστία, καθώς πιθανά να τα συσχετίζεις λανθασμένα.  Είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζική αναθεώρηση των προσωπικών ηθικών αξιών. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01 σε καθιστά πρωταγωνιστή στον έρωτα, καθώς δείχνεις το δυναμισμό να κυριαρχήσεις σε πιθανές νέες γνωριμίες που σε ενδιαφέρουν αλλά και στην παρέα καθώς πρωτοστατείς στη διασκέδαση και σε όποιες απολαύσεις θέλετε να βιώσετε. Η έντονη επιθυμία αυτοπροβολής μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και δυσαρέσκεια τους γύρω σου. Η Αφροδίτη  στο ζώδιό σου από τις  17.01  επηρεάζει το δεκαήμερο σου και λειτουργεί καθοριστικά σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητά σου, γοητεύεις με τον τρόπο που επικοινωνείς και κερδίζεις  τους πάντες στο πέρασμά σου.
3οδεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου η ανάγκη να δώσεις συναίσθημα, τρυφερότητα και στήριξη στο σύντροφο ή σε όποιον χρειαστεί τη βοήθειά σου είναι κυρίαρχη. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμείς την έντονη κοινωνικότητα με το ταίρι σου αλλά προτιμάς μοναχικές στιγμές για δύο που έχουν να δώσουν πολλά αισθηματικά και ψυχολογικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες πού μπορεί  να μη δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01  σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν, σε σχέση με σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος που σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου. Η επιμονή και η υπομονή που δείχνεις είναι το όπλο σου για να κερδίσεις. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει άμεση την επιρροή της  στις κοινωνικές του σχέσεις, καθώς είναι πιθανές σημαντικές νέες γνωριμίες που θα είναι καταλυτικές για την προσωπική σου ζωή ή η ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου που θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσένα και τον σύντροφό σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση έχεις την απόλυτη στήριξη από το ταίρι σου, όμως αυτή την περίοδο με τον Αρη να κινείται στον Κριό για όλον τον Ιανουάριο θα πρέπει να μην πιέζεις καταστάσεις γιατί και οι δύο περνάτε μια φάση που θέλετε να δείτε πιο καθαρά το μέλλον της σχέσης σας. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια, όμως όταν κάποιος θέλει μπορεί να ξεπεράσει και τα πιο δύσκολα εμπόδια που υπάρχουν μπροστά του κι εσείς έχετε αποδείξει ότι θέλετε και υποστηρίζετε από κοινού τη δύναμη της αγάπης που σας ενώνει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, καλό είναι  να απολαύσεις την παρέα των αγαπημένων σου φίλων σου αυτό το διάστημα, η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα σου στείλει στη ζωή σου το πρόσωπο που αξίζει να έχεις δίπλα σου και να μοιραστείς τον έρωτα και τα όνειρά σου. 

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς και ανεβάζει την ένταση στα ύψη στην οικογενειακή εστία, καθώς καταπιεσμένη οργή και απωθημένα παρελθόντων ετών έρχονται με βία στην επιφάνεια και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις ή να αδικήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου εκτονώνοντας τη νευρικότητα που νιώθεις. Μόνο με ψυχραιμία και ρεαλιστική σκέψη θα καταφέρεις να διατηρήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις κόντρες. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 εντείνει την ευαισθησία, το ρομαντισμό, τον συναισθηματισμό, την τρυφερότητα και αυτό εκδηλώνεται έντονα στο σύντροφό σου, καθώς δεν θα διστάσεις να προκαλέσεις στιγμές για δύο που θα απολαύσεις τη ζεστασιά και την ασφάλεια μακριά από όλους και όλα. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα  σε καλεί να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή επιχειρηματικές προσπάθειες. επενδύσεις. δάνεια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ξεκαθαρίσματα και κλείσιμο κύκλων πιθανά να υπάρχουν και στην ερωτική σου ζωή, προσοχή όμως γιατί όποιες αποφάσεις πάρεις θα πρέπει να είναι κάτω από ρεαλιστική σκέψη και όχι μέσα από εξιδανίκευση ή υπερβολές.
2ο δεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου καθιστά την παρούσα στιγμή στη ζωή σου άκρως καθοριστική, καθώς μέσα από γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν στο να αναλάβεις ευθύνες να ξεκαθαρίσεις σχέσεις και συνεργασίες, να ξεκαθαρίσεις εσύ στους γύρω σου ποιος είσαι και τι θέλεις πραγματικά και οδήγησε σε ριζικές αλλαγές σε μία πραγματική μεταμόρφωση στην προσωπικότητά σου. Πιθανό είναι τον αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που ζητάς ή να γνωρίσεις σημαντικά πρόσωπα που θα είναι σημαντικά για την προσωπική σου πορεία από δω και πέρα. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01  επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου και εκτοξεύει τη νευρικότητα σε οικογενειακό επίπεδο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκαλέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος λόγω τραυμάτων του παρελθόντος και καταπιεσμένης οργής που κρύβεις μέσα σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01  σε επηρεάζει άμεσα και είναι η περίοδος που αποφασίζεις να ζήσεις τον έρωτα μακριά από τα περίεργα βλέμματα των πολλών θέλοντας να επικεντρωθείς αποκλειστικά και μόνο στο σύντροφό σου. Προσοχή γιατί πιθανές νέες γνωριμίες δεν είναι βέβαιο ότι δείχνουν ξεκάθαρα αυτό που πραγματικά θέλουν.
3ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου είναι ξεκάθαρο ότι επιδιώκεις να θέσεις από κοινούς στόχους με το ταίρι σου, καθώς αυτό είναι κάτι που σας φέρνει πιο κοντά και δουλεύοντας σαν ομάδα μπορείτε να επιτύχετε τα όνειρά σας.  Προσοχή γιατί η έντονη ανεξαρτησία και οι τάσεις ελευθερίας που δείχνεις μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σας και να δημιουργηθούν προβλήματα. Ο Ερμής  το ζώδιό σου από τις 19.01  σε βοηθά να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά απόψεις, ιδέες, προβληματισμούς διεκδικώντας το δίκιο σου και δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τη διάθεση να πρωταγωνιστήσεις σε συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή για τη διάθεση να εκλαμβάνεις τα πάντα ως προσωπικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της και είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό κλίμα με τον σύντροφό σου, καθώς είναι έντονη ανάγκη να περάσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και έρωτα μαζί του. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι θα σταθείς δίπλα σε όποιον χρειαστεί τη βοήθεια σου, καθώς δείχνεις τη διάθεση να στηρίξεις όποιον νιώθει αδύναμος περνάει μία δυσκολία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση, καλό είναι αυτό το διάστημα να αφιερώσεις ακόμα πιο πολύ χρόνο στο ταίρι σου γιατί μπορεί τα παράπονά του να σου φανούν παράλογα, όμως ξέρεις κατά βάθος ότι δεν είναι. Δώσε στο σύντροφό σου τη στοργή και την αγάπη που χρειάζεται και σύντομα θα δεις πόσο τυχερός είσαι που έχεις αυτό το πρόσωπο δίπλα σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνος πολύ σύντομα θα αναγνωρίσεις ότι γύρω σου υπάρχουν άτομα που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για σένα, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτός και πολύ σύντομα με τη βοήθεια της Αφροδίτης που από τις 7 και μετά θα κινείται στον Τοξότη, ένας έρωτας θα εισβάλλει για τα καλά στη ζωή σου και θα σε αναζωογονήσει.

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς και ανεβάζει την ενεργητικότητα και τη διάθεση να ασχοληθείς παράλληλα με πολλά πράγματα καθώς έχεις έντονα την τάση να βαριέσαι όταν δεν κίνησε, δραστηριοποιείσαι, δημιουργείς. Η διάθεσή σου είναι καταλυτική, καθώς μπορεί να είναι μεταβαλλόμενη και να έχεις κυκλοθυμία και αυτό να προκαλέσεις συγκρούσεις ιδιαίτερα με τα κοντινά σου πρόσωπα. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01  και δίνεις όλη σου την συγκέντρωση στο σύντροφο και στην ανάγκη να δημιουργήσετε κοινούς στόχους, καθώς το να λειτουργήσει σαν ομάδα μαζί του είναι σημαντικό για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ομαδικές δράσεις που ενδιαφέρουν και τους δύο και να ενταχθείτε. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να αποστασιοποιηθείς και αυτό να δημιουργήσει  ζητήματα. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται  τον άξονα σου με τον Λέοντα σε καλεί να κλείσεις ζητήματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών που πιθανά σε απασχολούν. Τα ανατρεπτικά γεγονότα, η ανάγκη για να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις και το έλλειμμα αυτοπεποίθηση στις δράσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να σε ωθήσουν σε λάθη, καλό είναι να είσαι προσεκτικός ρεαλιστής και λογικός τις όποιες αποφάσεις.
2ο δεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω είναι μία καταλυτική στιγμή για σένα, καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος και να τα αφήσεις πίσω σου κάνοντας μία νέα αρχή απαλλαγμένος από ψυχολογικά βαρίδια τραύματα και πληγές που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε παρασκήνιο στη δουλειά που μπορεί να αποκαλυφθεί και να σε προβληματίσει. Το ξεκαθάρισμα που γίνεται δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για την ψυχολογία σου και για την πορεία σου από δω και πέρα. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01 σου δημιουργεί έντονη επιθυμία να δράσεις παράλληλα σε πολλά πράγματα, τη διάθεση για έντονη κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες και φλερτ, την επιθυμία να ταξιδέψεις για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα των υποχρεώσεων. Προσοχή γιατί η νευρικότητα που σε διέπει μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01 εκτοξεύει την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα στη σχέση και αυτό είναι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου, καθώς δείχνεις να παίρνεις αποστάσεις και αυτό είναι κάτι που θα ενοχλήσει. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανά να δείξουν τα συναισθήματά τους για εσένα κάτι που μπορεί να σε αιφνιδιάσει.
3ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου στρέφεις το ενδιαφέρον στην αυτοπροβολή σου, σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, καθώς αυτό είναι ο κύριος στόχος. Πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου μπορεί να δώσουν χέρι βοηθείας όπου χρειάζεται αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή αλλάζοντας τα δεδομένα μέχρι στιγμής. Προσοχή μόνο για την ανάγκη αυτοπροβολής που δεν σε αφήνει να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01  επηρεάζει το δεκαήμερο σου και είναι γεγονός ότι έρχονται στην στο μυαλό σου παρελθούσες καταστάσεις, τραύματα και πληγές που μπορεί ακόμα να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν έντονη μοναχικότητα και θλίψη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί το μυαλό ταξιδεύει και τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της και είναι σημαντικό για σένα να θέσεις στόχους και φιλοδοξίες μαζί με τον σύντροφό σου, καθώς η ομαδική προσπάθεια θα σας φέρει πιο κοντά. Πιθανά είναι τα πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

ΙΧΘΕΙΣ
Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε μια σταθερή σχέση, όσο κι αν θες να περάσεις σε ένα πιο ανώτερο επίπεδο με μια επισημοποίηση ή μια συγκατοίκηση, αυτό το διάστημα με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 5 μέχρι τις 24 δεν είναι και τόσο κατάλληλο για την ενέργεια αυτή, προσπάθησε να είσαι κοντά στο ταίρι σου, ζήσε κι απόλαυσε τις τρυφερές στιγμές που μοιράζεστε και δε θα αργήσει ο καιρός που τα κοινά σας όνειρα θα πάρουν σάρκα και οστά. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, μην ελπίζεις πως θα είσαι και για πολύ, καθώς η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά  θα σε φέρει μπροστά στο πρόσωπο που επιθυμείς να συναντήσεις στη ζωή σου.


1ο δεκαήμερο
Ο Άρης περνάει στον Κριό την πρώτη μέρα  της νέας χρονιάς και είναι γεγονός ότι στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις σε οικονομικό επίπεδο, καθώς οι ανασφάλειες που έχεις είναι έντονες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να υπερβάλλεις είτε σε σπατάλες είτε συμπεριφερόμενος άκρως συντηρητικά σε οικονομικό επίπεδο γι’ αυτό καλό είναι να βρεις τη χρυσή τομή στα πράγματα. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.01 και είναι ξεκάθαρο  ότι αυτό που σε ενδιαφέρει  είναι να καταφέρεις να προβληθείς στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο γι’ αυτό δεν θα χάσεις κανένα γεγονός σε σχέση με το επαγγελματικό σου περιβάλλον ή στο οποίο μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στο στόχο σου. Στις 21.01 η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε καθημερινό επίπεδο και στην εργασία σου και ήρθε ο καιρός να πάρει σημαντικές αποφάσεις ώστε να κλείσεις κύκλους που δεν έχουν κάτι άλλο να σου προσδώσουν. Καλό είναι να διαχειριστείς με σύνεση και ψυχραιμία την όποια κατάσταση μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά και να αποφύγεις εξιδανίκευση και υπερβολές που θα σε οδηγήσουν σε λάθος λύσεις.
2ο δεκαήμερο
Στις 06.01 η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά το φιλικό σου περίγυρο,  όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις,  συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και συμμετέχεις.  Το σημαντικότερο γεγονός αυτής της συγκυρίας είναι ότι καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να νιώθεις ότι σε βαραίνουν ψυχικά όμως θα είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν σε μία ουσιαστική μεταμόρφωση αντίληψης των στόχων σου αλλά και των προσώπων που βρίσκονται στον φιλικό σου κύκλο. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα είναι καθοριστικές για τα οποία  σχέδια σου. Ο Άρης στον Κριό από τις 16.01 πιθανά να σου δημιουργήσει ζητήματα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείονται τα έκτακτα έξοδα που θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα. Δεν χρειάζεται να είσαι άκρως συντηρητικός ή υπερβολικός στα έξοδά σου, προσπάθησε να διατηρήσεις ένα μέτρο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις  17.01  σε ωθεί να επικεντρωθείς στην καριέρα και στη δημόσια εικόνα σου και είναι γεγονός ότι για να επιτύχεις τους στόχους σου στο συγκεκριμένο τομέα επιθυμείς να βρεθεί σε ανάλογο περιβάλλον και να πραγματοποιήσεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν.
3οδεκαήμερο

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις αρχές του μήνα να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου η αισιοδοξία σου είναι ξεκάθαρη όπως και η ανάγκη να φλερτάρεις και να ερωτοτροπείς με μία διάθεση περιπέτειας που σου δίνει άλλο αέρα. Η διασκέδαση και το ξεφάντωμα κυριαρχεί αυτή την περίοδο και δεν θα χάσεις ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με παρέες που έχεις πιθανότατα κοινές πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 19.01  σε βάζει σε διαδικασία  νέων ιδεών, πρωτοποριακών δράσεων και διαθέσεων κοινωνικής ανατροπής σε ότι αφορά στερεότυπα και ιδεοληψίες. Η ανάγκη να συζητήσεις με τα  φιλικά σου πρόσωπα είναι διάχυτη  και είναι βέβαιο ότι μπορεί να επηρεάσεις με το πνεύμα σου και την επικοινωνιακή σου δεινότητα. Από τις 27.01 όπου η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει άμεση την επιρροή της και είναι κυρίαρχη η διάθεσή σου για προβολή στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου, όπως η επισημοποίηση της, στο πλαίσιο αυτό. Νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να σταθούν δίπλα σου τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική ζωή, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα μέχρι στιγμής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email