F Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 21 ως 27/1 ~ official
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες προβλέψεις, 21 ως 27/1


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη πολύ πιθανόν παρελθοντικές υποθέσεις να βγουν στο προσκήνιο. Θα αποκαλυφθούν κάποιες κρυμμένες καταστάσεις, ουσιαστικά θα βγει στην επιφάνεια ο μυστήριος ή ανεξήγητος λόγος που είχε οδηγήσει σε απομάκρυνση. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξανασκεφτείς τα γεγονότα με άλλη πλέον οπτική. Η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, ωστόσο η εξέλιξη θα είναι σταδιακή, όλα θα γίνουν βήμα βήμα.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις επαναστατικές σου διαθέσεις και αντιδράσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα κάνει τη στάση σου αποκαλυπτική, εκδηλωτική και αρκετά αυθόρμητη. Η ανάγκη σου για τόνωση θα σου δώσει την ώθηση να περάσεις σε ουσιαστικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανόν να βάλεις στόχο να διαφοροποιήσεις το πλαίσιο του δεσμού σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει το ένστικτο και τη διαίσθηση σου.
Επανασύνδεση: Ευχάριστη συνάντηση θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που σας χώρισε, τα λόγια που θα ακούσεις θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και δυνατή συναισθηματική ικανοποίηση. Κράτα συγκαταβατική στάση, δε θα απογοητευτείς, δώσε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί, θα υπάρξει δεσμευτική κατάληξη.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει νέα γνωριμία, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα συστηθείς με πρόσωπο ευγενικό και αρκετά ελκυστικό. Οι εξελίξεις θα απαιτούν από εσένα αποφασιστικότητα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις σοβαρή εξέλιξη ή αν προτιμάς κάτι περιστασιακό. Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, τα ανοίγματα αισιόδοξα, αξιοποίησέ τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σχέση – Γάμος: Η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα είναι σοβαρή, δημιουργική και θα σου βγει σε καλό. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα που ουσιαστικά σας εμποδίζει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, τώρα λύνεται το εμπόδιο, δέξου αυτό που θα σου προτείνει, θα έχετε κατάληξη θετική και δεσμευτική. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία και την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Θα μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα λυθούν απορίες σχετικά με θέματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Θερμά λόγια θα ειπωθούν, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου. Αλλαγές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι αν θα πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις στα παλιά.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και μετέπειτα στον Ζυγό η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική, ρομαντική, και ανέμελη. Σε περίπτωση τσακωμού θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα γίνουν συζητήσεις που θα καταλήξουν σε αναθεωρήσεις, αναιρούνται τα αρνητικά λόγια. Στόχο βάζεις να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις θέματα που αφορούν το μέλλον.
Επανασύνδεση: Με επιμονή και πρακτικό μυαλό θα φτάσεις στο στόχο σου, φίλε μου Ταύρε, αυτό βεβαία προϋποθέτει ότι θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην σου ταίρι σου. Αν δε θέλεις ή αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι θέλεις, τότε μη δώσεις υποσχέσεις, τρέναρε όσο μπορείς την κατάσταση, ώσπου να νιώσεις σιγουριά για το τι ακριβώς επιθυμείς.

Νέα γνωριμία: Ένα πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την ελκυστικότητα που θα εκπέμπεις. Η γοητεία του δε θα σου επιτρέψει να αδιαφορήσεις, το βλέμμα σου θα προσκληθεί επάνω του, καλό θα είναι να μην κρύψεις το ενδιαφέρον σου. Εσείς οι δύο θα πιάσετε την κουβέντα μόνο αν υπάρξει από σένα το κατάλληλο άνοιγμα.
Σχέση – Γάμος: Σε συμβουλεύω να αφήσεις τις εγωιστικές κόντρες, η εβδομάδα σου θα καθοριστεί από τις δικές σου πράξεις και αποφάσεις. Αν δημιουργήσεις καβγάδες, θα έχεις ένα επταήμερο μέσα στην κόντρα, αν φερθείς συγκαταβατικά και προσθέσεις και λίγο ερωτισμό στις ενέργειες σου, τότε θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις καταστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σου. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Η Σεληνιακή έκλειψη ίσως να σου φέρει προβληματισμούς, αγχωμένες θα είναι οι σκέψεις σου, αβεβαιότητα θα σε κυριεύει. Η εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο θα καταφέρει να αλλάξει και να τονώσει την ψυχολογία σου, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ενθαρρυντικά. Παίρνεις την απόφαση να απομακρύνεις πρόσωπα που σε απογοήτευσαν και να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα προσεγγίσεις, θα ανοιχτείς και θα μιλήσεις αυθόρμητα. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα σκεφτείς λογικά, θα μπεις στην διαδικασία να διορθώσεις τις λανθασμένες ενέργειες και θα καταφέρεις να βγεις από τις αρνητικές καταστάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε ωθήσει να επιδιώξεις την σταθερότητα και την ισορροπία, θα καταφέρεις να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο θα βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις ανασταλτικές σκέψεις.
Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, μη χάνεις την αισιοδοξία σου, σε περίπτωση που δεν έφταιξες εσύ για το χωρισμό που προέκυψε, να ξέρεις πως τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν. Το πρώην ταίρι σου ξέρει πού έσφαλε και πού όχι, θα κάνει το βήμα να τα ξαναβρείτε, η κοινή σας ανάγκη να ξεκαθαρίσετε, να εξηγήσετε και να επανορθώσετε, θα φέρει άμεση επανένωση.

Νέα γνωριμία: Το καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Τα ειλικρινή λόγια και οι θερμές φιλοφρονήσεις που θα ακούσεις, θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου, δείξε εμπιστοσύνη, το αποτέλεσμα θα είναι θερμό και άμεσο. Με αυτό το άτομο θα ταιριάξετε, θα σου δείξει από την αρχή πως θέλει μαζί σου κάτι σταθερό, ώριμο και σοβαρό.
Σχέση – Γάμος: Κάτι είχε πάρει στραβά τις τελευταίες μέρες το ταίρι σου, κάτι είπες και το παρεξήγησε, αλλά τώρα θα το ξανασκεφτεί, με σιγουριά σου λέω πως θα μετανιώσει για τις εγωιστικές ή παρατραβηγμένες του αντιδράσεις. Θα την ακούσεις τη συγγνώμη, θα πάρει πίσω πικρές ή αρνητικές κουβέντες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη ίσως να μην υπάρξουν τα κατάλληλα ανοίγματα, ωστόσο δεν θα πρέπει να χάσεις τον δυναμισμό σου. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα σου δώσει την εσωτερική ώθηση που χρειάζεσαι για να κινηθείς, πέρνα σε προσεγγίσεις, όμως μη βιαστείς για άμεσα αποτελέσματα. Άφησε το περιθώριο για νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσα θα βρεις την κουβέντα που θα ανοίξεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό παίρνεις καινούργιες αποφάσεις.
Σε σχέση. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα έχουν οι συζητήσεις που θα κάνεις, ίσως να μην λείψουν τα ξαφνιάσματα. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στην καχυποψία που ανά διαστήματα σε διακατέχει. Απέφυγε τον βιαστικό και επιφανειακό τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα μέσα στη σχέση σου. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, σκέψου με ορθολογισμό.
Επανασύνδεση: Αν συνδυάσεις οξυδέρκεια και ειλικρίνεια, θα την κερδίσεις την επανασύνδεση. Γνωρίσεις πολύ καλά τα αδύναμα σημεία που έχει το πρώην ταίρι σου, από την άλλη ξέρεις τι είναι αυτό που αγαπάει σε σένα, άρα βάλε σε λειτουργία την διορατικότητά σου και κάνε το μεγάλο βήμα, σε καμία περίπτωση δε θα πέσεις έξω.

Νέα γνωριμία: Θα εντυπωσιαστείς από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα πέσεις στα δίχτυα της γοητείας που θα εκπέμπει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Τα γεγονότα θα σας φέρουν σε προσωπικό διάλογο, αν κινηθείς με αυθορμητισμό δε θα σου βγει σε κακό. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία με προοπτική αρχή σχέσης!
Σχέση – Γάμος: Θα το τουμπάρεις το ταίρι σου. Λίγο ο ερωτισμός σου, λίγο η επιβλητική σου γοητεία, την κατάσταση θα την κόψεις και θα τη ράψεις στα μέτρα σου. Θα γίνει αυτό που θέλεις, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Σε συμβουλεύω στις πράξεις και στα λόγια σου να υπάρχει σύνεση και μελετημένη τακτική. 

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου ίσως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, η εξέλιξη θα απαιτεί υπομονή. Από πλευράς σου ενδεχομένως να εμφανιστεί αδυναμία για λήψη αποφάσεων, προσπάθησε να βγάλεις από τη μνήμη σου τα απογοητευτικά συμβάντα. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο η στάση σου θα γίνει ανατρεπτική, η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά με ξεκάθαρες βλέψεις.
Σε σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ενδέχεται να παρεξηγήσεις κάποιες καταστάσεις, απέφυγε την απόλυτη και κάθετη στάση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό επειδή θα είσαι επιρρεπής στις εξάρσεις και στις παρορμήσεις γι αυτό περιόρισε τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, καλό θα είναι να μην χαθεί ο έλεγχος, απέφυγε τις υπερβολές και τις ακρότητες.
 Επανασύνδεση: Η επανασύνδεση θα συμβεί από απρόοπτο και τυχερό συμβάν, το θετικό αναποδογύρισμα που θα προκύψει, θα σε ξαφνιάσει. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει συνάντηση και συζήτηση, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, οι μεταξύ σας ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σε πείσουν πως τα αισθήματά σας έχουν έκταση και βάθος.

Νέα γνωριμία: Θα καταφέρει να σου αλλάξει τη ζωή το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την επομένη μέρα της γνωριμίας σας θα αποκτήσει νόημα η καθημερινότητά σου, θα βρεις ενδιαφέρον και λόγο για να ξεκινήσεις καινούργια όνειρα. Δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις τη ζωή σου.
Σχέση – Γάμος: Θα προκύψουν θερμά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Θα το λάβεις αυτό που εδώ και καιρό ζητάς από το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα ακουστεί πρόταση, που θα σου εξασφαλίσει παρόν και μέλλον. Αν αναζητάς δέσμευση, θα ακούσεις πρόταση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα θα φέρει καθυστερήσεις που ίσως να ανατρέψουν το σκεπτικό σου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα σε βοηθήσει να κινηθείς με σταθερά βήματα και ώριμη αντίληψη, θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σου για δημιουργικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε αποτρέψει από τις παρορμητικές και αυθόρμητες ενέργειες, θα προχωρήσεις σε προτάσεις και προσεγγίσεις με οργανωμένη δράση.
Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό θα πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως να δώσεις λάθος εξηγήσεις, ψευδαισθήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις γι αυτό δώσε χρόνο στα γεγονότα. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις και να σκεφτείς αντικειμενικά
Επανασύνδεση: Φίλε μου Παρθένε, βάλε σε λειτουργία τη θερμή ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου και θα δεις πως το πρώην ταίρι σου θα ξεχάσει τα αρνητικά και θα εστιάσει στα ωραία, στα ελκυστικά και στα όμορφα. Μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να την τουμπάρεις την κατάσταση, το πρόσωπο που αγαπάς σε αγαπάει, δείξε το ενδιαφέρον σου, η ανταπόκριση θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.

Νέα γνωριμία: Κάποιος θα σε ερωτευτεί, θα υποκύψει στη γοητεία σου, θα τη δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. Το παρουσιαστικό του θα είναι ιδιαιτέρως όμορφο, στοιχείο που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου, η στάση του θα είναι άμεση και αποκαλυπτική. Δέξου την πρόταση για ραντεβού, στο χέρι σου θα είναι η κατάληξη.
Σχέση – Γάμος: Αυτή την εβδομάδα και εσύ και το ταίρι σου θα αφήσετε στην άκρη προβληματισμούς και καβγαδάκια, θα επικεντρωθείτε καθαρά και μόνο στην ερωτική σας έλξη. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει συμφιλίωση, το εξαήμερο θα κλείσει με δεσμευτικές υποσχέσεις. 

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα κάπως ανασταλτική θα είναι η στάση σου, η διάθεση σου θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, ίσως να έρθουν στη μνήμη σου αρνητικά γεγονότα της προηγούμενης σχέσης σου. Ενδεχομένως να απορρίψεις ή να αρνηθείς, μην αφήσεις την απογοήτευση να σε καταβάλει. Λίγο αργότερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δεχτείς τις προτάσεις που θα λάβεις. Αξιοποίησε τα συμβάντα, κράτα αισιόδοξη τη διάθεση σου.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία δεν αποκλείεται να βάλεις στόχο να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, ώριμο θα είναι το σκεπτικό σου. Η σταθερότητα των αισθημάτων σου θα σε βοηθήσει να περάσεις σε πράξεις, οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου θα είναι ουσιαστικές. Η εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου. 
Επανασύνδεση: Καρμικά θα είναι τα συμβάντα που θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, καταφθάνει άμεση επανασύνδεση. Τα θερμά και αμοιβαία αισθήματα θα εκτοπίσουν τους εγωισμούς, η πρώτη σας επαφή θα είναι ουσιαστική. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε συνομιλία, το αμήχανα λόγια πολύ γρήγορα θα εξελιχτούν σε σοβαρές υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία: Στην αρχή θα το βρεις συμπαθητικό το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, καθώς θα περνά η ώρα όμως, η έλξη σου θα γίνεται εντονότερη. Η οικειότητα θα γίνει δυνατός ερωτισμός, οι τυπικές κουβέντες θα μετατραπούν σε προσωπική συζήτηση. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως ερωτεύτηκες και πως είσαι σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης!
Σχέση – Γάμος: Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία που θα αλλάξει το ερωτικό σου κατεστημένο. Τώρα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, τα δεδομένα θα έχουν πλέον καινούργια βάση και το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως τυχερό. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πράξη μια κρυμμένη σου επιθυμία. Θα πάρεις μεγάλη χαρά, έρχονται δεσμεύσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι.  Η Σεληνιακή έκλειψη δε θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με αισιοδοξία, κάπως σκοτεινός θα είναι ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις παροντικές και παρελθοντικές. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα λάθος συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε άτοπες εξιδανικεύσεις, δεν αποκλείεται η πορεία των γεγονότων τελικά να σε μπερδέψει. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς, ωστόσο δύσκολα θα φανερώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι ενέργειες σου θα είναι μεθοδικές, φρένο θα βάλεις στις αυθόρμητες πράξεις.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις, να εξηγήσεις, και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς αμφιβολίες ή συναισθηματικά κενά. Σε περίπτωση που πάρεις την απόφαση να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου κινήσου με ειλικρίνεια και αμεσότητα όχι όμως με πιεστική διάθεση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε εφοδιάσει με αποφασιστικότητα, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την κτητική στάση.
Επανασύνδεση: Το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σου μιλήσει, η πράξη του ενδεχομένως να είναι έμμεση και όχι άμεση. Ίσως να βάλει μεσολαβητή προκειμένου να στρώσει έδαφος, το σίγουρο όμως είναι πως την επανασύνδεση θα σου τη ζητήσει με ξεκάθαρο τρόπο. Αν ακόμα θέλεις να τα ξαναβρείτε, τότε άσε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου, δώσε μια δεύτερη ευκαιρία, δε θα απογοητευτείς.

Νέα γνωριμία: Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σου τραβήξει την προσοχή, το ενδιαφέρον του θα είναι φανερό και ο τρόπος που θα σε πλησιάσει άμεσος. Θα βρει λόγο να σου πιάσει την κουβέντα, αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά με καινούργιο πρόσωπο, τότε μη γυρίσεις την πλάτη σου σε αυτό το ολοκαίνουργιο ενδεχόμενο.
Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα και αναζητάς άμεση λύση, να ξέρεις πως θα την βρεις. Ένα τυχαίο και απρόσμενο γεγονός θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, για να υλοποιήσεις μια συγκεκριμένη σου επιθυμία. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να φέρεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στα δικά σου μέτρα και σταθμά.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ναι μεν θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να εκδηλωθείς και να προχωρήσεις αναζητώντας νέες περιπέτειες, ωστόσο προσοχή στην κρίση σου και στις εκτιμήσεις σου. Η αισιοδοξία σου θα τονώσει τις διαθέσεις σου όμως απέφυγε τις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να περιορίσεις τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Προσοχή να μην παρερμηνεύσεις τις ενδείξεις και δημιουργήσεις αυταπάτες που θα έχουν απογοητευτική κατάληξη.
Σε σχέση. Η Σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει την συμπεριφορά σου και κυρίως τις διαθέσεις σου. Ίσως να σε αιφνιδιάσουν κάποιες αλήθειες που θα βγουν στο φως, αμφισβητήσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό κτητική θα είναι η στάση σου, προσοχή στα πείσματα, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου
Επανασύνδεση: Μέσω εσωτερικής αναζήτησης θα καταφέρεις να εντοπίσεις τι θέλεις και πώς μπορείς να αποκτήσεις αυτό που έχεις μέγιστη ανάγκη. Θα απομονωθείς, θα έρθεις σε προσωπική επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε θέματα, που σου προκαλούν άγχος και ανασφάλεια.

Νέα γνωριμία: Ίσως να μην αναζητήσεις τη νέα γνωριμία με προσωπικές σου κινήσεις, ωστόσο το καινούργιο πρόσωπο θα σου έρθει τελικά στο πιάτο. Γοητευτικό άτομο θα σε πλησιάσει με φιλικό τρόπο, αν δεν κρατήσεις στάση απρόσιτη ή αδιάφορη, τότε θα υπάρξει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η γνωριμία να γίνει σχέση μακροχρόνιας διάρκειας.
Σχέση – Γάμος: Κάποια στιγμή στα μέσα της εβδομάδας θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, να αποτραβηχτείς μέσα στο δικό σου, εσωτερικό κόσμο, προκειμένου να βρεις την ηρεμία σου. Μη κάνεις το λάθος να κρατήσεις μπερδεμένη στάση, μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου, θα δεις πως θα σου φερθεί με κατανόηση, θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη είναι πολύ πιθανόν να εστιάσεις στην απαισιόδοξη και σκοτεινή πλευρά των καταστάσεων, ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κινηθείς ισορροπημένα και όχι αντιδραστικά. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις το πάθος σου, ωστόσο προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις κτητικές σου διαθέσεις.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία η στάση σου θα είναι σοβαρή και σκεπτόμενη, ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα υπάρξει συμπαράσταση, κατανόηση και εμπιστοσύνη. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό από την πλευρά σου δε θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, θα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Πέρασε σε ουσιαστικές προτάσεις θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία της σχέσης σου.
Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, το νου σου, η κρίση σου δε θα είναι σωστή, θα την επισκιάζουν λανθασμένα συμπεράσματα. Θα αποδειχτεί λάθος αν νομίζεις πως η αδιαφορία θα κάνει το πρώην ταίρι σου να λυγίσει. Στην προκειμένη φάση η αντίληψή σου θα παρουσιάζει κενά, κάποιες καταστάσεις θα τις ερμηνεύσεις πατώντας σε διαστρεβλωμένα γεγονότα.

Νέα γνωριμία: Θα σε εξιτάρει η ομορφιά που θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αλλά σίγουρα θα αξίζει να αφεθείς ψυχή και σώματι; Σου δίνω τη συμβουλή να ερευνήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις, μη δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο προφανές, ίσως αυτό που θα βλέπεις να είναι καμουφλαρισμένο και όχι απολύτως πραγματικό.
Σχέση – Γάμος: Σκοτεινό και θολό θα είναι το τοπίο μέσα στη σχέση σου, για την ώρα δε θα μπορέσεις να εξηγήσεις τα τυχόν ανεξήγητα. Μη στηριχτείς σε υποψίες, μη πράξεις βάσει υποθέσεων, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τις απτές αποδείξεις. Άσε το χρόνο να κυλήσει, απόφυγε συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη τα γεγονότα και οι συμπτώσεις ίσως να μη σε βοηθήσουν να αποκτήσεις για την ώρα αυτό που αναζητάς, θα πρέπει να καλλιεργήσεις την υπομονή σου. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου προσπάθησε να κινηθείς με μεθοδική σκέψη, απέφυγε τις βιασύνες. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική καταστάλαξη, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει σταδιακά.
Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σου ανάγκη σου θα είναι η ειλικρινής επικοινωνία, προσοχή στον αυθορμητισμό σου, προσπάθησε να κινηθείς με ορθολογισμό και σοβαρότητα. Τα γεγονότα θα απαιτούν προσγειωμένη σκέψη και οργανωμένη στάση, για να μην υπάρξουν αρνητικά απρόοπτα θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές. Η στάση σου στο ταίρι σου δε θα πρέπει να είναι μπερδεμένη, από πλευράς σου θα υπάρξουν συναισθηματικές εναλλαγές, σκέψου πολύ καλά πριν περάσεις σε πράξεις
Επανασύνδεση: Φίλε μου Υδροχόε, αν την επιθυμείς την επανασύνδεση, μην την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί η αφορμή που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα, αν κινηθείς άμεσα, ξεκάθαρα και δυναμικά, να ξέρεις πως το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως θερμό.

Νέα γνωριμία: Σε τυχαίο χώρο και χρόνο θα έρθεις αντικριστά με γοητευτικό πρόσωπο, που η έλξη σας θα είναι απολύτως αμοιβαία. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις τα γεγονότα να φύγουν ανεκμετάλλευτα, στο χέρι σου θα είναι η τυπική σας συνομιλία να καταλήξει σε έναρξη σχέσης.
Σχέση – Γάμος: Δε θα σου αντισταθεί το ταίρι σου, θερμή ανταπόκριση θα λάβεις στις τολμηρές και αισθησιακές σου προτάσεις. Θα ξεχαστούν οι τσακωμοί, θα ξεχαστούν και τα καβγαδάκια, αρκεί να δείξεις τις θερμές σου διαθέσεις. Τα ηνία θα τα κρατάς εσύ, ανάλαβε ουσιαστική δράση, θα δεις πως όλα θα δρομολογηθούν έτσι όπως εσύ θα θελήσεις. 

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείς από συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να μην είσαι σε θέση να βρεις λύσεις. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία σχετικά με ένα πρώην ταίρι σου θα αναθεωρήσεις και θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι συγκαταβατικότητα και ανάγκη για επανένωση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό ακολούθα το ένστικτο σου, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις φαντασιώσεις και στις ονειροπολήσεις σου, απέφυγε τις εξιδανικεύσεις. Θα θελήσεις να ηρεμήσεις συναισθηματικά, ωστόσο η άστατη σκέψη σου ίσως να δημιουργήσει άτοπους προβληματισμούς. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ήρεμο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει την αισθαντικότητα σου.
 Επανασύνδεση: Μπερδεμένος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, να την κάνεις την επανασύνδεση; Να μην την κάνεις; Αυτό το ερώτημα ίσως να σε ταλαιπωρήσει λιγάκι. Θα έχεις πρόταση για συνάντηση, το πρώην ταίρι σου θα σου δείξει τις διαθέσεις του, ωστόσο εσύ κατά πάσα πιθανότητα δε θα είσαι σε θέση να δώσεις συγκεκριμένη και σίγουρη απάντηση.

Νέα γνωριμία: Απαραιτήτως αναγκαία θα είναι για σένα η νέα γνωριμία και επειδή η τύχη αγάπα τους τολμηρούς, γι’ αυτό εντελώς απρόοπτα θα έρθει και θα σταθεί μπροστά σου πρόσωπο όμορφης εμφάνισης, γοητευτικής παρουσίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αδιαφορήσεις, θα φλερτάρεις και είναι πολύ πιθανό το ίδιο βράδυ να βρεθείς σε προσωπικό ραντεβού.
Σχέση – Γάμος: Κάπως ατίθαση θα είναι η στάση σου, το νου σου στις σπασμωδικές ενέργειες. Θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την πίεση και τη ρουτίνα, μια εσωτερική δύναμη θα σε ωθήσει να επιδιώξεις ριζικές αλλαγές. Προσοχή στις επιπόλαιες ή εν βρασμώ αποφάσεις, οι ριζοσπαστικές κινήσεις θα απαιτούν πολύ σοβαρή σκέψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email