F Εβδομαδιαίες 4 ως 10 Μαρτίου 2019. ~ official
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 4 ως 10 Μαρτίου 2019.


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και λίγο αργότερα με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα παίρνεις την απόφαση να ενεργήσεις δραστικά. Εσύ που προσφάτως χώρισες ή τσακώθηκες θα δώσεις τέλος στις παρεξηγήσεις, εξηγείς και λύνεις τους κόμπους που οδήγησαν σε συναισθηματική απόσταση. Η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να παραδεχτείς κάποια λάθη θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης. Θα καταφέρεις να κινηθείς αποφασιστικά και συνειδητοποιημένα.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα συζητήσεις και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, δεν θα προσπαθήσεις να καμουφλάρεις αυτό που νιώθεις. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, στις μικρό δυσκολίες η στάση σου θα γίνει διπλωματική.
Επανασύνδεση: Στα μέσα της εβδομάδας θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις το θέμα της επανασύνδεσης στα χέρια σου, αν αναλάβεις πρωτοβουλίες θα καταφέρεις να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. Σου δίνω τη συμβουλή να ζητήσεις συνάντηση και ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Αν επιθυμείς επανασύνδεση, τότε βγες μπροστά και οδήγησε την κατάσταση στα δικά σου μέτρα.
Νέα γνωριμία: Ένα πρόσωπο θα γοητευτεί απ’ την παρουσία σου, με ελκυστικό τρόπο θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας. Κράτα θετική στάση, δείξε προσοχή και ενδιαφέρον, αν η προσέγγισή σου είναι άμεση και γρήγορη, τότε να ξέρεις πως αυτή γνωριμία βήμα-βήμα θα οδηγήσει σε έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης.
Σχέση – Γάμος: Ο μόνος τρόπος για να μπει φρένο στις εντάσεις ή στις διαφωνίες είναι να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Κάνε το βήμα να ανοίξεις μια αναλυτική συζήτηση, κατεύθυνε την κουβέντα εκεί που εσύ θέλεις και θα δεις πως όσο πιο ξεκάθαρα μιλήσεις για τις επιθυμίες σου, τόσο πιο γρήγορα θα επέλθει μεταξύ σας ισορροπία και συνεννόηση
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο σου θα έχεις τη διάθεση να ανατρέψεις τα αρνητικά δεδομένα, θα φλερτάρεις και θα είσαι σε θέση να προσεγγίσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς, ο ενθουσιασμός σου θα σε ωθήσει σε απελευθερωμένες ενέργειες, θα εκφραστείς ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις. Δεν αποκλείεται να νιώσεις αισθήματα που τον τελευταίο καιρό τα είχες ξεχάσεις, καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, θα καταφέρεις να ανανεωθείς.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα κινηθείς χαλαρά και ήρεμα, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου. Η ανάγκη σου για σταθεροποίηση θετική και συγκαταβατική θα κάνει τη στάση σου, θα σε ωθήσει στο να αποκτήσεις κάτι δεσμευτικό, επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις τη σχέση σου ίσως να συζητήσεις για το θέμα της συγκατοίκησης. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό θα πάρεις αποφάσεις σοβαρές και ώριμες.
Επανασύνδεση: Καταφθάνουν πληροφορίες για πρώην ερωτικό σου ταίρι που ποτέ δεν έβγαλες από τη σκέψη σου. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβούν αποκαλυπτικά γεγονότα, τα συμβάντα θα ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Τηλεφώνημα, συνομιλίες και συναντήσεις θα κλείσουν με επανασύνδεση, που θα έχει δεσμευτική πορεία.
Νέα γνωριμία: Γοητευτική εμφάνιση και έντονη προσωπικότητα θα έχει το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Για σένα που δεν έχεις σχέση, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείς ψυχολογικά και ερωτικά. Ετοιμάσου για έντονες συναισθηματικές δοκιμασίες, που όλες θα είναι ευχάριστες.
Σχέση – Γάμος: Συζήτηση περί δεσμεύσεων θα ανοίξεις εσύ και το ταίρι σου, ξεκάθαρα και ειλικρινή λόγια θα ακουστούν, θα καταφέρετε να βάλετε σε πορεία πραγματοποίησης τις κοινές σας επιθυμίες. Οι αποφάσεις σας θα είναι σοβαρές και συνειδητοποιημένες, οι μεταξύ σας υποσχέσεις θα τηρηθούν κατά γράμμα
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς να βγεις ραντεβού με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από τις ως τώρα επιλογές σου. Θα σε κυριεύει ενθουσιασμός, δε θα φοβηθείς να ρισκάρεις, θα νιώσεις τη δύναμη να χαράξεις νέα πορεία και όπου σε βγάλει. Σε ασυνήθιστες ενέργειες θα σε ωθήσει η ανάγκη σου για ανανέωση, οι επαφές που θα ξεκινήσεις δεν αποκλείεται να καταφέρουν να αλλάξουν τον ρυθμό της ζωής σου.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς ίσως να υπάρξουν απρόσμενες αποκαλύψεις σχετικά με παρελθοντικά γεγονότα που πιθανόν να προσπάθησες να συγκαλύψεις. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς αλλάζεις σκέψη και συμπεριφορά, θα προσπαθήσεις να ελιχτείς, στα δύσκολα θέματα θα καταφέρεις να κινηθείς διπλωματικά. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει σε έναν έμμεσο τρόπο αντιμετωπισης, ίσως να θελήσεις να αποφύγεις το άμεσο ξεκαθάρισμα.
Επανασύνδεση: Τυχερά γεγονότα θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, σε συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας αποκαλυπτικά λόγια θα φέρουν επανένωση. Απρόοπτες εξομολογήσεις θα αναθερμάνουν την αγάπη σας, η έλξη σας είναι δυνατή, δεν πρόκειται να σας αφήσει χωρισμένους. Ξεκινάτε δεύτερη ερωτική αρχή, με νέες υποσχέσεις.
Νέα γνωριμία: Εντελώς τυχαία θα συνομιλήσεις με ένα καινούργιο άτομο, που σε συμβουλεύω να μην το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση, ευγενική και οικεία συμπεριφορά, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Από την αρχή που θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας, θα φανερωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον, κατάληξη θα είναι ο σταθερός δεσμός.
Σχέση – Γάμος: Ένα απρόοπτο συμβάν θα λύσει πρόβλημα που ταλαιπωρεί εσένα και το ταίρι σου. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, κλείνουν εμπόδια και δυσκολίες. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση ετοιμάσου, ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση, αποκτάς ασφάλεια και σταθερή μελλοντική πορεία
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βγεις από τη στασιμότητα, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς ίσως να μπερδευτούν οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ή παρορμητικές προσεγγίσεις. Μη προσπαθήσεις να τρέξεις τα γεγονότα, η εσωτερική σύγχυση θα σε οδηγήσει σε ενέργειες και σε επιλογές που δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να συνειδητοποιήσεις πως δεν έπρεπε να γίνουν.
Σε σχέση. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο ίσως να εναντιωθείς σε συνθήκες καταπίεσης. Τα απωθημένα και η εσωτερική πίεση αστάθεια θα δημιουργήσουν στο σκεπτικό σου, επαναστατικές τάσεις θα σε ωθήσουν σε ανατρεπτικές αποφάσεις. Προσπάθησε στις επαφές με το ταίρι σου να αποφύγεις την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, καλό θα είναι η διάθεση σου να είναι ισορροπημένη. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα εστιάσεις στο πως μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου.
Επανασύνδεση: Μεθοδικός και δυναμικός θα είναι ο χειρισμός σου, οι ενέργειες και οι υποσχέσεις που θα δώσεις, θα σε οδηγήσουν σε επιτυχημένη επανασύνδεση. Θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τη συναισθηματική κατάσταση τόσο τη δική σου όσο και του προσώπου που σκέπτεσαι. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητά σου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου.
Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε ενθουσιάσει, θα σε γοητεύσει, θα έχεις τα προσόντα να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την καρδιά του. Η αμεσότητα και η δυναμική σου στάση, θα ανοίξουν μεταξύ σας δίοδο επικοινωνίας, αυτή τη φορά θα χειριστείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, με τον κατάλληλο και σωστό τρόπο.
Σχέση – Γάμος: Δε θα παρασυρθείς από τη συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου, θα αποτρέψεις κινήσεις ανυπομονησίας και διαθέσεις κόντρας. Αυτή τη φορά, με την επιβλητική σου στάση θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα στη σχέση σου, με έμμεσο τρόπο θα κατευθύνεις τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ταίρι σου.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βγεις από τη στασιμότητα, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς ίσως να μπερδευτούν οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ή παρορμητικές προσεγγίσεις. Μη προσπαθήσεις να τρέξεις τα γεγονότα, η εσωτερική σύγχυση θα σε οδηγήσει σε ενέργειες και σε επιλογές που δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να συνειδητοποιήσεις πως δεν έπρεπε να γίνουν.
Σε σχέση. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο ίσως να εναντιωθείς σε συνθήκες καταπίεσης. Τα απωθημένα και η εσωτερική πίεση αστάθεια θα δημιουργήσουν στο σκεπτικό σου, επαναστατικές τάσεις θα σε ωθήσουν σε ανατρεπτικές αποφάσεις. Προσπάθησε στις επαφές με το ταίρι σου να αποφύγεις την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, καλό θα είναι η διάθεση σου να είναι ισορροπημένη. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα εστιάσεις στο πως μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου.
Επανασύνδεση: Μπερδεμένες θα είναι οι επιθυμίες σου, από την μια θα θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις στην περιπέτεια, να κάνεις νέες γνωριμίες. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα μάλλον δε θα είσαι σε θέση να καταλήξεις στο αν θα πρέπει να γίνει οριστικός χωρισμός ή επανένωση.
Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο, ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Ενθουσιασμό θα νιώσεις, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου οι φιλοφρονήσεις που θα ακούσεις. Οι επαφές σας θα οδηγήσουν σε προσωπικές συναντήσεις, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα, προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο των αισθημάτων σου.
Σχέση – Γάμος: Ανήσυχη θα είναι η στάση σου, δεν αποκλείεται με τα λόγια και τις πράξεις σου να φέρεις τα πάνω κάτω μέσα στη σχέση σου. Θα αποδείξεις στο ταίρι σου πως δε μπορεί να σε περιορίσει ή να σε καθοδηγήσει, ωστόσο καλό θα είναι να μην πέσεις σε αντιφάσεις, σταθεροποιήσου στις απόψεις και στις επιθυμίες σου
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς πολύ πιθανόν παρελθοντικές υποθέσεις να βγουν στο προσκήνιο. Θα ψάξεις να βρεις που έγιναν τα λάθη και που υπήρξαν υπερβολές, ουσιαστικά θα θελήσεις να διορθώσεις την κατάσταση που οδήγησε σε λάθος αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξανασκεφτείς τα γεγονότα με άλλη πλέον οπτική. Η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, ωστόσο η εξέλιξη θα είναι σταδιακή, όλα θα χρειαστούν τον χρόνο τους.
Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενισχύσει το ένστικτο και τη διαίσθηση σου. Με τον Ουρανό να εμφανίζεται στον Ταύρο προσοχή στις ανατρεπτικές αντιδράσεις. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα κάνει τη στάση σου αποκαλυπτική, εκδηλωτική και αρκετά αυθόρμητη. Η ανάγκη σου για τόνωση θα σου δώσει την ώθηση να περάσειςΕπανασύνδεση: Αιτίες, αφορμές και συναισθήματα, μπαίνουν όλα σε τάξη, δίνονται οι κατάλληλες εξηγήσεις. Θα επανασυνδεθείς, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείς με το πρόσωπο που θέλεις, θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωσή σας θα είναι μόνιμη και θα έχει μελλοντικές προοπτικές, θα δοθεί μεταξύ σας δεύτερη ευκαιρία, που αυτή τη φορά θα είναι ουσιαστική.
Νέα γνωριμία: Αισιοδοξία θα φέρει στην καρδιά σου ένα συγκεκριμένο άτομο, που θα το συμπαθήσεις και δε θα το βγάζεις από τη σκέψη σου. Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα είναι τυχερή και θα γεμίσει την καθημερινότητα σου, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα σου. Αποκτάς σταθερό ταίρι μελλοντικών προδιαγραφών.
 Σχέση – Γάμος: Στα μέσα της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε κουβέντες περί δεσμεύσεων, οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Ξεκαθαρίσματα, εξομολογήσεις και ειλικρινή λόγια θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε ωθήσει στο να ξανασκεφτείς κάποιες καταστάσεις, τονώνεται η διάθεση σου για προσεγγίσεις, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου θα σε ενθουσιάσει, θα το βρεις ιδιαιτέρως συμπαθητικό. Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό έντονο συναισθηματισμό, ωστόσο η διαίσθηση σου δε θα σε προδώσει.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ρομαντική θα είναι η διάθεση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι ήρεμες και ισορροπημένες χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια τη ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είναι σωστή η επιλογή σου να περάσεις σε προτάσεις ανανέωσης, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.
Επανασύνδεση: Φίλε μου Ζυγέ, μείνε σταθερά στις επιθυμίες σου, αυτό που θέλεις θα γίνει. Θα σε πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, η αγάπη σου, το ενδιαφέρον και τα αισθήματά σου θα βρουν άμεση ανταπόκριση. Τα θερμά λόγια που θα ακούσεις θα είναι αληθινά, η εβδομάδα σου θα κλείσει με ερωτική ένωση, που θα πάρει μελλοντικές δεσμευτικές διαστάσεις.
Νέα γνωριμία: Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις θα σου αλλάξει τη ζωή, την ψυχολογία και ολόκληρη την ερωτική σου πορεία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς, θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται νέος ερωτικός ορίζοντας, με κατάληξη το μακροχρόνιο δεσμό.
Σχέση – Γάμος: Η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ουσιαστικά θα γίνει κάτι που επιθυμείς από καιρό. Τυχαία συμβάντα, συζητήσεις και εξομολογητικά λόγια θα ανοίξουν πορεία δέσμευσης. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις, που όλες θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σου εξέλιξη, η σχέση σου φτάνει σε σημείο ολοκλήρωσης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς προσοχή να μην παρερμηνεύσεις παρελθοντικά γεγονότα και εστιάσεις στα λάθος σημεία. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να ξανασκεφτείς και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είδους αισθήματα διατηρείς, θα καταφέρεις να βρεις τη συναισθηματική διέξοδο που χρειάζεσαι. Η εξέλιξη των γεγονότων θα οριστεί από τον τρόπο αντίληψης σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα χαλαρώνεις και αλλάζεις συναισθηματική πλεύση.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα εκδηλώσεις τα αισθήματα σου, δεν αποκλείεται να ανοίξεις με το ταίρι σου κουβέντα για μελλοντικά θέματα. Οι μεταξύ σας εξομολογήσεις θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει νόημα να διατηρείς αμφιβολίες. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματα σας σταθερά, προχώρησε μπροστά χωρίς καχύποπτες σκέψεις.
Επανασύνδεση: Καταφθάνει αισιοδοξία και χαρά, σε απρόσμενη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου. Το πρόσωπο που σκέπτεσαι κάνει τις ίδιες σκέψεις με εσένα, θα διαπιστώσεις πως θέλει την επανασύνδεση τόσο, όσο και εσύ. Θα λάβεις πρόταση συνάντησης και επανένωσης, συνοδευόμενη με υπόσχεση μελλοντικής εξέλιξης.
Νέα γνωριμία: Θα σε εντυπωσιάσει και θα το ερωτευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα βρεθεί μπροστά σου, σου δίνω τη συμβουλή να του δώσεις ανεπιφύλακτα το περιθώριο να σε πλησιάσει. Αν κρατήσεις θερμή στάση δε θα απογοητευτείς, αυτό το άτομο θα θελήσει να καθιερωθεί στο παρόν και στο μέλλον σου. Δείξε άφοβα το ενδιαφέρον σου, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου σταθερού δεσμού.
Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη. Έρχονται μαντάτα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου, θα ενθουσιαστείς και θα χαρείς. Ό,τι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, αν επιδιώκεις επισημοποίηση ή δέσμευση τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς προσοχή στη συναισθηματική και πνευματική σύγχυση, προσπάθησε να βρεις τη ρεαλιστική εκδοχή των καταστάσεων και να επικεντρωθείς σε αυτήν. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς η διαίσθηση σου θα είναι εμπιστεύσιμη, θα καταφέρεις να αποφύγεις να κάνεις τα ίδια λάθη, θα απομακρυνθείς από πρόσωπα που στο παρελθόν σε απογοήτευσαν. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι τόσο οι διαθέσεις σου όσο και οι προσδοκίες σου.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς προσοχή στον καχύποπτο τρόπο σκέψης, σκέψου με ορθολογισμό, ψάξε τις πραγματικές αιτίες, εντόπισε που υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν συναισθηματικά και θα το καταφέρεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, οι πράξεις σου θα αποσκοπούν στο ξεκαθάρισμα
Επανασύνδεση: Θα γοητευτεί και πάλι από την εμφάνισή σου το πρώην ερωτικό σου ταίρι, με το αεράτο στυλ και τη θερμή ερωτική σου διάθεση θα ξανακερδίσεις ό,τι είχες χάσει την προηγούμενη περίοδο. Με σωστό και επιτυχημένο τρόπο θα συνδυάσεις γοητεία και συναίσθημα, θα καταφέρεις να φτάσεις στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα επανασυνδεθείτε μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ερωτικό.
Νέα γνωριμία: Προετοιμάσου καταλλήλως, καταφθάνει νέος έρωτας. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σου. Αμοιβαία έλξη και έντονα συναισθήματα θα φανερωθούν από την αρχή της συνομιλίας σας. Αυτή η γνωριμία θα πάρει πολύ γρήγορα ερωτικές και μελλοντικές διαστάσεις.
Σχέση – Γάμος: θερμή και σοβαρή πρόταση που θα λάβεις από το ταίρι σου, θα σε πείσει πως εσείς οι δυο θα διανύσετε μακρύ μέλλον. Περνάτε σε στάδιο δεσμευτικών υποσχέσεων, τα αισθήματα και οι λόγοι που σας ενώνουν θα γίνουν ακόμα πιο στέρεα και δυνατά
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς προσοχή να μην προσκολληθεί η σκέψη σου σε παλιές αρνητικές ιστορίες. Μπερδεμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, ενδεχομένως να μην μπορείς να δώσεις μια λογική εξήγηση. Από τη μια θα θελήσεις να αποκοπείς από το παρελθόν, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να περάσεις σε ενεργή δράση. Προσπάθησε να βρεις την άκρη του νήματος, η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να ξανασκεφτείς επάνω σε μια νέα συναισθηματική βάση.
Σε σχέση. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η καταπιεσμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, ανατρεπτικές θα είναι οι σκέψεις σου. Απέφυγε τις αψυχολόγητες εξάρσεις, στις συνομιλίες με το ταίρι σου καλό θα είναι να κρατήσεις ισορροπημένη στάση. Η ανάγκη σου για ανανέωση ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες, προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό, κινήσου με αυτοσυγκράτηση
Επανασύνδεση: Δικαιώνεσαι, ανταμείβεσαι, εκπληρώνεται η επιθυμία σου να επανασυνδεθείς με τον πρώην ταίρι σου. Συνάντηση θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, μίλα ξεκάθαρα και ανοιχτά, φανέρωσε τις σκέψεις, τα παράπονά σου και τις επιθυμίες σου, θα δεις πως θα παραδεχτεί τα λάθη που έκανε, θα αναγνωρίσει και θα εμπιστευτεί τα αισθήματα σου.
Νέα γνωριμία: Αν αυτό που προσμένεις είναι ένα ταίρι σοβαρό, ταιριαστό και σταθερό, τότε ετοιμάσου να δεχτείς τον ερχομό προσώπου που θα έχει τα προσόντα να γίνει ο άνθρωπός σου. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με άτομο που θα αξίζει την εμπιστοσύνη σου, θα συμπληρώνει το χαρακτήρα σου, θα έχει βλέψεις για παρόν και μέλλον.
Σχέση – Γάμος: Ευχάριστα γεγονότα θα σου φέρουν χαρά και ικανοποίηση, εσύ που θέλεις να περάσεις το δεσμό σου σε ένα κάπως πιο σταθερό ή επίσημο στάδιο, θα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς. Μέσα στην εβδομάδα ανοιχτό θα είναι το ενεχόμενο να ακούσεις πρόταση σοβαρή και δεσμευτική
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός του Ουρανού στον Ταύρο θα τονώσει την αισιοδοξία σου και γενικότερα την εσωτερική σου διάθεση. Μέσα στην εβδομάδα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικό θα προκύψει στη ζωή σου που ουσιαστικά θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σου. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα δε θα σε αφήσουν να παγιδευτείς στις αρνητικές εκδοχές, αλλάζεις την οπτική σου. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, βάζεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς αισθαντικότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα καταφέρεις να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία. Θα χαλαρώσει η στάση σου, θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από προσκολλήσεις και εμμονές. Δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα θερμά λόγια. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα βρεις τη χρυσή οδό που θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου.
Επανασύνδεση: Σε σκέψεις θα σε βάλουν τα απρόβλεπτα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα. Συνάντηση θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, οι μεταξύ σας συζητήσεις ίσως να σου αλλάξουν γνώμη σχετικά με το αν θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι. Καλό θα είναι να αποφύγεις να δώσεις άμεση απάντηση, για την ώρα κράτα διπλωματική στάση.
Νέα γνωριμία: Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς ένα εντυπωσιακό και ελκυστικό πρόσωπο, θα ενθουσιαστείς, ωστόσο δεν αποκλείεται η καρδιά σου να διχαστεί. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις, θα αποκτήσετε επαφές, όμως στο αρχικό στάδιο θα υπάρξουν δυσκολίες και μπερδέματα, που θα δημιουργήσουν διλήμματα.
Σχέση – Γάμος: Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι έντονες και αποκαλυπτικές, θα περάσεις από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείς παραπάνω από όσο πρέπει, ναι μεν θα υπάρξουν εντάσεις, όμως στο τέλος η κατάληξη θα είναι θετική, θα καταφέρετε να διαπιστώσετε και να ξεκαθαρίσετε.
ΙΧΘΕΙΣ
Ελεύθεροι. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου και η Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιο σου θα διαφοροποιήσουν τη σκέψη σου, ίσως να αλλάξεις οπτική και συναισθηματική γωνία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να απαγκιστρωθείς συναισθηματικά από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Θα αναζητήσεις ανανέωση και αισθησιακή αφύπνιση, βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είσαι σε θέση να στρέψεις τις βλέψεις και τις προσδοκίες σου προς άλλη κατεύθυνση.
Σε σχέση. Εσύ που έχεις σταθερό ταίρι δίπλα σου θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και ανανεωτική εξέλιξη, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο βασικός σου σκοπός να είναι κάπως ανατρεπτικός. Αφήνεις στην άκρη τον παθητικό τρόπο σκέψης ωστόσο μη βιαστείς να τρέξεις τα γεγονότα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα ενισχύσει το ένστικτο σου, όμως στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις προσπάθησε να εξισορροπήσεις συναίσθημα με λογική.
Επανασύνδεση: Επιθυμία επανασύνδεσης θα σου δημιουργήσουν οι αλλαγές που θα δεις στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά ενός ερωτικού προσώπου από τα παλιά. Αν η σχέση σας στο παρελθόν δεν είχε προλάβει να ολοκληρωθεί, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσετε από εκεί που το είχατε αφήσει. Θα γίνει συνάντηση, θα ακουστούν θερμά λόγια, στο χέρι σου θα είναι η από εδώ και πέρα εξέλιξή σας.
Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στο περιβάλλον σου, έντονη και ανεξήγητη έλξη θα νιώσεις, σου φανερώνω πως το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο. Αυτό το άτομο ξαφνικά η μοίρα θα το φέρει μπροστά σου, τα δυνατά σας αισθήματα θα σας ανοίξουν πορεία μακροχρόνιου δεσμού.
Σχέση – Γάμος: Το ταίρι σου θα σου δώσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις και τι είδους μελλοντικές βλέψεις έχει για τη σχέση σας. Τολμηρή θα είναι η συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, ειλικρινά λόγια θα λύσουν επίμαχα θέματα, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη δύσκολες υποθέσεις. Φεύγουν οι τυχόν αμφιβολίες, τερματίζουν οι αμφισβητήσεις, στη θέση τους περνούν οι δεσμευτικές υποσχέσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email