F Εβδομάδα 11 ως 17/3 ~ official
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 | By: offisiall

Εβδομάδα 11 ως 17/3


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σου, ανανεώνεις τις διαθέσεις σου, οι σκέψεις σου θα είναι δυναμικές. Ο Άρης θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο βγαίνουν στην επιφάνεια τα δυναμικά στοιχεία της προσωπικότητας σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό με αμεσότητα και ενθουσιασμό θα αξιοποιήσεις τα ενθαρρυντικά ανοίγματα που θα προκύψουν. Οι συναντήσεις που θα έχεις θα φέρουν άνοιγμα νέας αρχής, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπική σου ζωής.
Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο με σοβαρότητα θα σκεφτείς και θα πράξεις, νέες αποφάσεις θα πάρεις, πολύ πιθανόν να εστιάσεις στο πως μπορεί να γίνει δημιουργική η εξέλιξη του δεσμού σου. Η ειλικρίνεια σου σε συνδυασμό με την δυναμικότητα σου θα δημιουργήσει μια νέα βάση δεδομένων μέσα στη σχέση σου. Ξεκάθαρες κουβέντες και άμεσες προτάσεις θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση στην πορεία του δεσμού σου
Επανασύνδεση: Θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου σε απρόοπτη στιγμή, θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Τερματίζει ο χωρισμός, εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση θα έχεις μέσα στην εβδομάδα συνάντηση επανένωσης. Συζητήσεις, αποκαλύψεις και εξομολογητικά λόγια θα οδηγήσουν σε επανεκτιμήσεις, αναθερμαίνονται τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο που σκέπτεσαι.
Νέα γνωριμία: Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η τυχαία συνάντησή σας θα γίνει σε περιβάλλον οικείο και γνώριμο. Το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο, πολλά κοινά στοιχεία θα έχει το στυλ και ο χαρακτήρας σας. Άφησε την αμοιβαία σας έλξη να κάνει τη δουλειά της, αυτό το πρόσωπο θα είναι ταιριαστό στην προσωπικότητά σου.
Σχέση – Γάμος: Από τυχαίο γεγονός θα ανοιχτεί δίοδος αποκαλυπτικών εξομολογήσεων, εσύ και το ταίρι σου θα μιλήσετε για δέσμευση, ξεκινάτε καινούργια σχέδια. Από τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσετε τους μελλοντικούς προγραμματισμούς, θα ενθουσιαστείτε, θα προχωρήσετε αγαπημένοι και ακόμα πιο ενωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα είσαι σε θέση να περάσεις σε αυθόρμητες προσεγγίσεις, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να πλησιάσεις καινούργια πρόσωπα. Για σένα που βιώνεις έναν πρόσφατο χωρισμό με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να τερματίσεις την απόσταση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις και να αναδομήσεις, θα μπορέσεις να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου.
Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα προσοχή στις εκκεντρικές ενέργειες και στις απότομες συναισθηματικές αλλαγές, καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιέσεις, κινήσου με χαλαρότητα. Αν θέλεις να αλλάξεις κάποια δεδομένα μέσα στην σχέση σου κάνε μια ουσιαστική και σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σου, ξεκαθάρισε σκέψεις και αισθήματα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα προσπάθησε να αποφύγεις να δημιουργήσεις κόντρες υπεροχής.
Επανασύνδεση: Τερματίζει η στασιμότητα, μέσα στην εβδομάδα θα σου ανοιχτεί δίοδος επανασύνδεσης, με εύστοχες ενέργειες θα αξιοποιήσεις τις αφορμές και τα συμβάντα. Η στάση σου θα είναι δυναμική, οι μεθοδευμένες σου κινήσεις θα πιάσουν τόπο. Πέρνα σε άμεσες προτάσεις, θα λάβεις θετικές απαντήσεις.
Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιαστεί από το στυλ και τη προσωπικότητά σου, τα λόγια που θα ακούσεις θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις δυνάμεις. Με ορμή και δυναμισμό περνάς σε άμεσες προσεγγίσεις, τώρα στόχος σου θα είναι βαδίσεις μπροστά. Παίρνεις απόφαση να ζήσεις αυτή την καινούργια σχέση με απελευθερωμένα αισθήματα, χωρίς φοβίες και αναστολές.
Σχέση – Γάμος: Τολμηρή και μεταρρυθμιστική θα είναι η διάθεσή σου, θα καταφέρεις να επιδράσεις θετικά στο ταίρι σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα ενεργήσεις δυναμικά, με στόχο να αλλάξεις τα τυχόν αρνητικά δεδομένα της σχέσης σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι δημιουργικές, ίσως και ριζοσπαστικές.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου θα βγει στην επιφάνεια η ζωτική και δραστήρια πλευρά του χαρακτήρα σου, θα νιώσεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να τονώσεις τη διάθεση σου. Από φιλικά πρόσωπα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, η ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση θα σε ωθήσει σε καινούργιες γνωριμίες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε ενθουσιάσει μια απρόσμενη συνάντηση, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις τον εαυτό σου να μιλήσει και να εκδηλωθεί αυθόρμητα χωρίς αναστολές, θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές.
Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σχέση θα προσπαθήσεις να αναζωογονήσεις τις επαφές με το ταίρι σου και θα τα καταφέρεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και στη συνέχεια στον Καρκίνο συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σου, οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου δεν θα απορριφτούν. Είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να προκύψει ένα ταξιδάκι ή μια ευχάριστη εκδρομή που θα καταφέρει να σας τονώσει συναισθηματικά.
Επανασύνδεση: Υπό τον έλεγχό σου θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σου, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς μεθοδικά και να κινηθείς συγκρατημένα, στοιχεία που θα σε οδηγήσουν στην επανένωση. Η συνάντηση που θα έχεις με το πρόσωπο που σκέπτεσαι, θα κλείσει με κατάληξη θετική και σοβαρή, την επανασύνδεση που επιδιώκεις, θα την κερδίσεις.
Νέα γνωριμία: Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, ναι μεν οι εκδηλώσεις μεταξύ σας θα είναι επιφυλακτικές και μετρημένες, ωστόσο στην πορεία θα ανοιχτείτε και θα φανερώσετε το αμοιβαίο σας ενδιαφέρον. Αυτό το άτομο θα καταφέρει να κυριαρχήσει στην ερωτική σου καθημερινότητα, αν δεν κάνεις το λάθος να κρύψεις την έλξη σου, τότε πολύ γρήγορα θα σημειωθεί αρχή σχέσης.
Σχέση – Γάμος: Οργανωμένα και μεθοδικά θα κινηθείς, γι’ αυτό θα καταφέρεις να οδηγήσεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στη σωστή κατεύθυνση. Οι πρωτοβουλίες σου θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα, θα τερματίσεις μια διαφωνία ή ένα αρνητικό ζήτημα, που σας δημιουργούσε δυσκολίες και εντάσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους ζωτικότητα θα σε χαρακτηρίζει, βγαίνει στην επιφάνεια η κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ο τρόπος προσέγγισης σου θα είναι αυθόρμητος και πρόσχαρος χωρίς ανασφάλειες και ενδοιασμούς. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ενθουσιασμό θα νιώσεις σε συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η μεταξύ σας θερμή συνομιλία θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς και να φανερώσεις τα αισθήματα σου, θα είναι σωστή απόφαση να μην φρενάρεις τα γεγονότα.
Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αυτοσυγκράτηση θα έχουν οι αντιδράσεις σου, αυτή τη φορά θα λείψουν οι υπερβολές, θα καταφέρεις να περιορίσεις την ανασφάλεια σου και να σκεφτείς λογικά. Αισιοδοξία και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, ωστόσο με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου και στη συνέχεια στον Λέοντα προσοχή σε τάσεις κτητικότητας. Κινήσου ήρεμα και χαλαρά, δεν θα υπάρξει κανένας λόγος εσωτερικής πίεσης
Επανασύνδεση: Τα τυχαία συμβάντα, σε συνδυασμό με τα αμοιβαία σας αισθήματα θα φέρουν τελικά κατάληξη επανασύνδεσης. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις και λόγια καρδιάς θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα ή στην αιτία που σας χώρισε. Καταφθάνει ένωση οριστική.
Νέα γνωριμία: Όμορφο και ελκυστικό θα είναι το πρόσωπο που θα συνομιλήσεις σε τυχαία και απρόοπτη χρονική στιγμή. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου, θα τονώσει τις ερωτικές σου διαθέσεις. Φιλοφρονήσεις και αμοιβαίες θερμές εκδηλώσεις θα φέρουν άνοιγμα σταθερής σχέσης.
Σχέση – Γάμος: Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τις δυνάμεις και την αισιοδοξία σου. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγεται δρόμος για δέσμευση, εσύ που αναζητάς τη σταθερότητα και την ασφάλεια, τώρα θα αποκτήσεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Ανατρεπτικά και θετικά θα είναι τα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους απελευθέρωση θα έχουν οι ενέργειες σου, θα πλησιάσεις, δεν θα διστάσεις να εκδηλωθείς και να προτείνεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και στη συνέχεια με την εμφάνιση της στο ζώδιο σου πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Αν θέλεις να διαγράψεις τις παλιές σχέσεις που σε απογοήτευσαν τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να δράσεις με αποφασιστικότητα.
Σε σχέση. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα ενισχύσει τη δυναμικότητα σου ταυτοχρόνως θα σε αποτρέψει από τις υπερβολές, θα καταφέρεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις και τις εσωτερικές σου τάσεις σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου βγαίνει στην επιφάνεια η ανέμελη και παιχνιδιάρικη πλευρά της προσωπικότητας σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από ανιαρές ή αγχωτικές καταστάσεις. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές ανανέωσης
Επανασύνδεση: Η τύχη θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου, απρόσμενα γεγονότα θα σας φέρουν σε τυχαία αντάμωση, που δε θα λήξει άδοξα. Έρχεται επανένωση που θα έχει κατάληξη δέσμευσης, στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε πίσω πικρά λόγια, ξεκινάτε δεύτερο γύρο αγάπης.
Νέα γνωριμία: Ολοκαίνουργιο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σου καθημερινότητα. Νέος έρωτας θα σου ανοίξει πορεία για επιτυχημένο παρόν και μακροχρόνιο μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει το μόνιμο ταίρι σου, θα τα βρείτε, θα ερωτευτείτε, σου φανερώνω πως αυτό το άτομο θα καταφέρει να γίνει ο άνθρωπός σου.
Σχέση – Γάμος: Ετοιμάσου, μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σου επιθυμία, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα δέσμευσης. Γεγονότα, πράξεις και πρόσωπα θα κινηθούν υπέρ σου, οι συνθήκες για σένα θα είναι ευνοϊκές και τυχερές. Διεκδίκησε με σταθερότητα τις επιθυμίες σου, δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι που αγαπάς, θα προκύψει ευτυχισμένο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα ενθαρρυντικά θα είναι τα συμβάντα για σένα που θέλεις να βγεις από τη στασιμότητα και προσμένεις την αλλαγή. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους επικοινωνιακά ανοίγματα και προσεγγίσεις θα πρέπει να βρουν προσιτή τη στάση σου. Μην ανακόψεις τα γεγονότα, κινήσου αυθόρμητα, μίλα με οικειότητα, άφησε στην άκρη τους δισταγμούς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου ανοίξει προοπτική νέας γνωριμίας, καλό θα είναι να δράσεις χωρίς καθυστερήσεις και αναστολές.
Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα οι συγκυρίες θα δώσουν την αφορμή σε εσένα και το ταίρι σου να ανοίξετε τις καρδιές σας και να αποκαλύψετε κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις. Φεύγουν οι αμφιβολίες και οι καχύποπτες σκέψεις, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ειπωθούν θα υπάρχει ειλικρίνεια. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στην έλξη και στην έννοια της συντροφικότητας.
Επανασύνδεση: Γύρισε ο τροχός, φίλε μου Παρθένε, η εβδομάδα σου θα είναι τυχερή, βγαίνεις απ’ τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης. Αρχές του εξαημέρου εσύ και το πρώην ταίρι σου θα κλείσετε ραντεβού, από τυχαίο γεγονός θα δοθεί η αφορμή της συνάντησής σας. Και οι δύο θα έχετε την ανάγκη και τη θέληση να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς, τώρα θα εστιάσετε στα αισθήματά σας, τα λόγια σας θα φέρουν κατάληξη επανασύνδεσης.
Νέα γνωριμία: Η τύχη θα φέρει μπροστά σου πρόσωπο γοητευτικό, θα ενθουσιαστείς, ίσως και να ερωτευτείς. Αυτό το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, θα σου ανοίξει δίοδο σταθερής σχέσης, αμοιβαίο θα είναι το μεταξύ σας ενδιαφέρον. Η πρώτη σας συνομιλία θα κλείσει με πρόταση για ραντεβού, ξεκινάς καινούργια ερωτική σχέση μελλοντικής εξέλιξης.
Σχέση – Γάμος: Η εβδομάδα σου θα είναι ανατρεπτική, δημιουργική και ιδιαιτέρως τυχερή. Ένα ευχάριστο και απρόσμενο γεγονός θα δώσει χαρά σε εσένα και το ταίρι σου, τώρα θα ισχυροποιηθούν τα μεταξύ σας αισθήματα. Από κοινού παίρνετε αποφάσεις για μελλοντικά ζητήματα, με ειλικρίνεια θα μιλήσετε για οριστικές δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους ανανεώνεσαι και προσεγγίζεις. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις. Εκδηλωτική θα είναι η στάση σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα νιώσεις την ανάγκη να τρέξεις τα γεγονότα, βγαίνεις από την αναμονή. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις που θα σε ανανεώσουν, θα χαρείς και θα βγεις από αμφιβολίες ή ανασφάλειες. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να τονώσεις την αυτοεκτίμηση σου.
Σε σχέση. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κινηθείς συνετά, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τους ανούσιους τσακωμούς. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου το κλίμα θα είναι ισορροπημένο, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο συναισθηματική θα κάνει τη στάση σου, αυτό που θα επιδιώξεις θα είναι η σταθερότητα και η μελλοντική εξέλιξη
Επανασύνδεση: Το τηλεφώνημα που θα λάβεις και τα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσεις, θα σου αλλάξουν τις επιθυμίες. Οι καταστάσεις και τα νέα γεγονότα θα σε βγάλουν από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, τώρα θα συνειδητοποιήσεις πως το πρώην ταίρι σου δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για σένα, θα σιγουρευτείς πως αξίζει να επανασυνδεθείτε.
Νέα γνωριμία: Μέσα στην εβδομάδα θα βρει το θάρρος να σου ανοιχτεί ερωτικά πρόσωπο, που ως τώρα θεωρούσες αποκλειστικά και μόνο φιλικό. Ξεκάθαρη και αποκαλυπτική θα είναι η στάση που θα κρατήσει απέναντί σου, ό,τι ακούσεις θα είναι αλήθεια, στη δική σου επιλογή θα βρίσκεται το αν θα προχωρήσετε σε ερωτική σχέση.
Σχέση – Γάμος: Αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις, να δικαιολογήσετε λάθη, να βρείτε την αιτία των αρνητικών καταστάσεων. Τώρα θα μάθετε και οι δυο σας τι πρέπει να αποφεύγετε, τι είναι αυτό που μπορεί να σας κρατήσει ενωμένους, και αναλόγως θα πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σου φέρει απρόοπτους ενθουσιασμούς που ίσως να μην σε βοηθήσουν να πάρεις κατασταλαγμένες αποφάσεις. Τα γεγονότα θα έχουν γρήγορο ρυθμό θα καταφέρεις να ανανεωθείς, ωστόσο απέφυγε τα συμπεράσματα και τα πορίσματα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις το βήμα να προχωρήσεις σε πρόσωπο επίπεδο με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανοιχτεί μεταξύ σας δίοδος επικοινωνίας.
Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα κλείνουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες και καχύποπτες σκέψεις, θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε συναισθηματική τάξη. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν θα φορτώσεις τη σκέψη σου με αρνητικές εκδοχές, θα μπορέσεις να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτηση και τον ορθολογισμό σου. Θα είσαι σε θέση να αντιληφτείς και να πράξεις με καθαρή σκέψη, βγαίνεις από την καχυποψία και την υπερβολή.
Επανασύνδεση: Κλειστή και αποστασιοποιημένη θα είναι η στάση σου απέναντι στο πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνει το βήμα να σου τηλεφωνήσει και να σου μιλήσει, ωστόσο μάλλον θα κρατήσεις κλειδωμένη την καρδιά σου. Βασική σου ανάγκη θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, θα αρνηθείς να αποκαλύψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.
Νέα γνωριμία: Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας, ωστόσο εσύ από πλευράς σου ενδέχεται να μην το αξιοποιήσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σε προσεγγίσει, καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις για το ενδιαφέρον που θα σου δείξει. Κινήσου με αργό ρυθμό και σταθερά βήματα, όμως μη βιαστείς να απορρίψεις.
Σχέση – Γάμος: Ναι μεν η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου θα είναι ήρεμη, ωστόσο δε θα είναι ανοιχτή ή αποκαλυπτική. Σιωπηλή θα είναι η στάση σου, δε θα αφήσεις περιθώριο αναλυτικών συζητήσεων. Σου δίνω τη συμβουλή να μην απομακρυνθείς από το πρόσωπο που αγαπάς, κάνε το βήμα να φανερώσεις τους προβληματισμούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους αφήνεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, χαλαρή θα είναι η στάση σου, η διάθεση σου θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις διαφόρων ειδών. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που θα καταφέρουν να σε τονώσουν συναισθηματικά, απρόοπτες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δραστηριοποιηθείς, εκδηλώσου και κινήσου με αμεσότητα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους εσύ και το ταίρι σου θα ανταλλάξετε προτάσεις που στόχο θα έχουν να βγει η σχέση σας από τη ρουτίνα, σαν ζευγάρι ανανεώνεστε και κοινωνικοποιήστε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να οργανώσετε ένα ταξιδάκι απόδρασης, θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν χαλαρές και ανανεωτικές στιγμές, θα αποφευχθούν οι κόντρες και οι εντάσεις
Επανασύνδεση: Σου προτείνω να δράσεις άμεσα, φίλε μου Τοξότη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου. Αν ακόμα το αγαπάς και το σκέπτεται το πρώην ταίρι σου, τότε αξιοποίησε την αφορμή που θα δοθεί για συνάντηση. Στην προκειμένη φάση θα είναι λάθος αν καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, άρπαξε την ευκαιρία και προχώρα σε οριστικό ξεκαθάρισμα.
Νέα γνωριμία: Από απρόβλεπτο συμβάν θα βρεθείς να συνομιλείς με ένα ελκυστικό πρόσωπο, που θα κεντρίσει την προσοχή σου. Σου προτείνω να κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις και να εκδηλώσεις άμεσα ή έμμεσα το ενδιαφέρον σου. Η ανταπόκριση που θα λάβεις, θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική, οι εξελίξεις θα οδηγήσουν σε προσωπική συζήτηση.
Σχέση – Γάμος: Πάρε πρωτοβουλίες, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά κυρίως για θέματα γύρω από δεσμευτικά ζητήματα. Το ταίρι σου θα εκτιμήσει το δυναμισμό σου, θα εμπιστευτεί την κρίση σου, τώρα θα έχεις το άνοιγμα να κατευθύνεις τη σχέση σου εκεί όπου εσύ θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους θα ενεργήσεις με αυθόρμητο τρόπο, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις για να μην δημιουργήσεις μπερδεμένες καταστάσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τάσεις ανυπομονησίας, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις σπασμωδικές ή παρορμητικές πράξεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό οι εξελίξεις θα είναι απρόοπτες, θα υπάρξουν απρόσμενες και ευχάριστες επαφές που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείς και να προχωρήσεις μπροστά.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους δεν θα πρέπει να κινηθείς απερίσκεπτα ή βιαστικά, προσπάθησε να αποφύγεις τις άστατες ή αντιφατικές σκέψεις, αν μπερδευτείς συναισθηματικά τότε θα οδηγηθείς σε ανοργάνωτες ενέργειες. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς συγκαταβατικά και προσγειωμένα, θα είσαι σε θέση να κατασταλάξεις και να αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις. 
Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, οι συγκύριες θα οδηγήσουν εσένα και το πρώην ταίρι σου σε έναρξη δεύτερης αρχής. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείτε να τα λέτε σε προσωπικό τετ α τετ, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε υποσχέσεις, που ουσιαστικά θα ανοίξουν μεταξύ σας δεύτερο κύκλο αγάπης.
Νέα γνωριμία: Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει και γενικότερα η συμπεριφορά που θα κρατήσει απέναντί σου θα σε ενθουσιάσει, θα καταφέρει να σου κλέψει την καρδιά. Αυτό το άτομο θα κερδίσει την συμπάθεια και την αγάπη σου, αν αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς να ανακόψεις την εξέλιξη, τότε πολύ γρήγορα θα ξεκινήσετε μαζί σταθερό δεσμό.
Σχέση – Γάμος: Αποκαλυπτική συζήτηση θα σου ανοίξει το ταίρι σου, θα μάθεις πράγματα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, φεύγουν οι αμφιβολίες, τώρα θα εμπιστευτείς και θα κατασταλάξεις. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα σε απαλλάξουν από ενοχές ή ανασφάλειες, είναι πολύ πιθανό να πάρετε απόφαση δεσμευτικών ενεργειών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από τα παλιά και αναζητάς νέο ταίρι με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα οι προσεγγίσεις και τα αποκαλυπτικά συμβάντα θα σε φέρουν σε προσωπική συνομιλία με πρόσωπο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα δώσει ώθηση στα γεγονότα, ουσιαστικά θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις στην προσωπική σου ζωή ένα διαφορετικό άνοιγμα. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να προβάλεις τη γοητεία σου.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους θα χαλαρώσεις, θα αφήσεις στην άκρη αγχωτικές έγνοιες και προβληματισμούς. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά και να πράξεις με συγκρατημένη παρορμητικότητα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα κατάφερες να ανανεώσεις τις συνθήκες και τα δεδομένα του δεσμού σου, η πρόταση που θα κάνεις θα ενθουσιάσει το ταίρι σου.
Επανασύνδεση: Τυχαία συνάντηση θα έχεις με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, το ξάφνιασμα θα είναι μεγάλο. Από την αρχή που θα ξεκινήσει η κουβέντα σας, τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά και θερμά. Είναι πολύ πιθανό πριν κλείσει η έβδομα να γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης.
Νέα γνωριμία: Καινούργια προοπτική θα δημιουργήσει στη ζωή σου η νέα γνωριμία που θα κάνεις. Από τυχαίο γεγονός θα ανοιχτεί συνομιλία με γοητευτικό πρόσωπο, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις άνοιγμα για περεταίρω επαφές. Με αυτό το άτομο η γνωριμία σας θα έχει προοπτική μακροχρόνιου δεσμού.
Σχέση – Γάμος: Αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μέσα στη σχέση σου, θα δοθεί λύση. Λύνεται ζήτημα που σας δημιουργούσε κόντρες και εκνευρισμούς, στα μέσα της εβδομάδας θα βγει στο φως μια αλήθεια, θα πειστείτε πως αυτό που υπάρχει μεταξύ σας είναι πραγματική αγάπη, που δεν πρέπει να τη δηλητηριάζετε με καχύποπτες αμφιβολίες.

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους προσοχή στα συναισθηματικά σταυροδρόμια και στους εσωτερικούς διχασμούς. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να αποκαλυφτείς και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου ανοίξει δίοδο επαφών, προσέγγισε με αμεσότητα, τα τυχαία συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύονται απρόσμενες επαφές που θα καταφέρουν να σε αναζωογονήσουν, απέφυγε τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς.
Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σοβαρές και ώριμες θα είναι οι βλέψεις σου για την εξέλιξη του δεσμού σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο θετική στάση θα έχει το ταίρι σου σχετικά με θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις την πίεση, προσπάθησε να κινηθείς ανέμελα, εστίασε στις συναισθηματικές στιγμές.
Επανασύνδεση: Έντονος θα είναι ο διάλογος που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα ακούσεις για αισθήματα και καταστάσεις, που ίσως να μη γνώριζες ως τώρα. Θα συναντηθείτε, θα ανοίξετε μια ιδιαιτέρως τολμηρή συζήτηση, θα καταφέρετε να βάλετε κάποια πράγματα στη σωστή τους θέση. Ουσιαστικά θα υπάρξουν εξομολογήσεις, αλλάζεις απόψεις και αποφάσεις.
Νέα γνωριμία: Μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, όμως τα γεγονότα ίσως να μπερδέψουν την καρδιά σου. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα σε δυσκολέψει, θα υπάρξουν ζητήματα που ενδεχομένως να σε βάλουν σε συναισθηματικές δοκιμασίες. Η ερωτική σας έλξη θα είναι αμοιβαία και έντονη, ωστόσο δε θα λείψουν οι προβληματισμοί.
Σχέση – Γάμος: Ίσως να τσακωθείς με το ταίρι σου, αλλά μη βιαστείς να απογοητεύεις, ουδέν κακό αμιγές καλού. Θα βγουν στη φόρα αλήθειες, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό, βρίσκετε λύσεις, καταλήγετε σε σοβαρές αποφάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email