Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 13 ως 19/5


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και την είσοδο της Σελήνης στον  Ζυγό θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, συναντήσεις, και προσωπικά ραντεβού. Δυναμικές και επικοινωνιακές θα είναι οι διαθέσεις, στις επαφές θα ανοιχτούν προσωπικές συζητήσεις, ίσως να ακουστούν και εξομολογήσεις. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί με τρόπο που ίσως να σε εκπλήξει ή να αιφνιδιάσει. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα αλλάξει τους στόχους και τις βλέψεις σου.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη η στάση σου θα είναι δυναμική και άμεση, θα μιλήσεις στο ταίρι σου με ειλικρίνεια, οποιαδήποτε υπόσχεση δοθεί θα τηρηθεί. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα ανοίξει θέματα μελλοντικής εξέλιξης, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές θα αποσκοπούν στη σταθεροποίηση. Με την εμφάνιση του Άρη στον Καρκίνο ίσως να βγάλεις μια υπερπροστατευτική στάση προς το ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις την έντονη ανησυχία.
Επανασύνδεση. Δημιουργική και ειρηνική θα είναι η κουβέντα που θα κάνεις με το πρώην ταίρι σου.  Τα μεταξύ σας λόγια θα είναι ειλικρινά και ξεκάθαρα, θα ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι η τελική κατάληξη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, η εξέλιξη δε θα σε απογοητεύσει.
Νέα γνωριμία. Θα γνωριστείς με πρόσωπο τις αρεσκείας σου, αυτή η γνωριμία θα ανοίξει πορεία μελλοντικών προδιαγραφών. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές και θα σε ενθουσιάσουν, θα νιώσεις αισιοδοξία και χαρά. Η προσέγγιση του θα είναι άμεση, σου δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείς, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.
Σχέση- Γάμος. Για εσένα που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση ανοίγεται δίοδος επισημοποίησης. Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις. Θα την λάβεις την πρόταση της δέσμευσης, τώρα θα καταφέρεις να αγκυροβολήσεις, να ξεκουραστείς, και να προγραμματίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου και ο Άρης περνά στον Καρκίνο, αυτό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα αισθήματα σου σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο η στάση σου πρακτικά θα είναι κάπως διστακτική και αρκετά σκεπτόμενη. Αν νιώθεις πως το έδαφος δεν είναι ακόμα κατάλληλο τότε δώσε χρόνο στα γεγονότα, καλό θα είναι να μην αγχωθείς. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρεις να κινηθείς με ωριμότητα, δεν θα υπάρξει κίνδυνος να πέσεις σε επιπολαιότητες.
Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να θα χειριστείς το ταίρι σου με υπομονή και διπλωματία, ωστόσο με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου προσοχή να μην παρασυρθείς από τάσεις κτητικότητας. Το πάθος σου και η ανάγκη σου για αποκλειστικότητα δεν θα πρέπει να σε οδηγήσουν σε σκηνές ζήλειας.  Κινήσου με χαλαρότητα, δείξε τα αισθήματα σου με ισορροπημένο τρόπο, βγες από τις άτοπες ανασφάλειες.
Επανασύνδεση. Θα καταφέρεις να το κερδίσεις το πρώην ταίρι σου, εκδηλώσου χωρίς ενδοιασμούς και θα διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο δεν έχει σκοπό να σε διαγράψει από την καρδιά του. Η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φανερώσεις την έλξη και τα αισθήματα σου με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο.
Νέα γνωριμία. Θα την κλέψεις την καρδιά του γοητευτικού προσώπου που θα σε κοιτάζει με επιμονή ίσως και με θαυμασμό. Εσείς οι δυο θα γίνετε ένα πολύ όμορφο, ταιριαστό και επιτυχημένο ζευγάρι. Η νέα γνωριμία θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα το ερωτευτείς και θα σε ερωτευτεί από την πρώτη ματιά.
Σχέση- γάμος. Θα βρεις τον τρόπο να κατευθύνεις το ταίρι σου στα νερά σου, προμηνύεται εβδομάδα ένωσης, ηρεμίας, και έντονης ερωτικής έλξης. Σκέψου τι επιθυμείς εκ βάθους και διατυπώσετε το ευθέως, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι θετικές, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε κατανοήσει και θα σε εμπιστευτεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι.  Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και τη Σελήνη να καταφθάνει στον Ζυγό τολμηρή και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου,  θα συναναστραφείς με καινούργια πρόσωπα και θα καταφέρεις να κερδίσεις τον ενδιαφέρον τους. Εσύ που θέλεις να αποκτήσεις καινούργιο ταίρι θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα γεγονότα και να δώσεις ώθηση στην εξέλιξη.  Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην Πανσέληνο του Σκορπιού, εντόπισε τις ψευδαισθήσεις σου, βγες από τις αυταπάτες και τον επιφανειακό τρόπο σκέψης.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέπτεσαι το θέμα της αποκλειστικότητας και της μελλοντικής σταθερότητας. Ανασφάλειες ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους, προσπάθησε να βγεις από την εσωτερική πίεση. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις αδυναμίες σου και να λύσεις τους ψυχολογικούς σου κόμπους.
Επανασύνδεση. Θετικό αποτέλεσμα θα έχει η αντάμωση σου με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν.  Η χαρά και η έκπληξη σου θα είναι μεγάλη, μην ανακόψεις τον ενθουσιασμό σου, οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν. Από την αρχή της συνομιλίας σας τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά, εσείς οι δυο θα επανασυνδεθείτε και θα δεσμευτείτε!
Νέα γνωριμία. Καταφθάνει νέα γνωριμία που θα καταφέρει να δημιουργήσει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς σε χώρο που θα προκύψει μοιραία συνάντηση, θα γνωριστείς με πρόσωπο που απ την αρχή θα νιώσεις πως εσείς οι δυο θα χαράξετε μακροχρόνια πορεία αγάπης.
Σχέση- γάμος. Κλείνουν εμπόδια, βρίσκετε λύσεις, εσύ και το ταίρι σου θα ηρεμήσετε, έρχονται δεσμευτικά αποτελέσματα. Οι προσδοκίες σου θα βρουν άμεση ικανοποίηση, περνάς σε καινούργιο ερωτικό στάδιο, τώρα θα πάρεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς.  Καταφθάνουν αισιόδοξα και ευτυχισμένα συμβάντα, θα νιώσεις ασφάλεια και ολοκλήρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο έντονη θα είναι η ανάγκη σου να σταθμεύσεις δίπλα σε ένα σταθερό ταίρι. Είναι πολύ πιθανόν να στρέψεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που από καιρό γνωρίζεις, ίσως να αφόρα και πρώην ταίρι. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο οι  σκέψεις σου θα είναι συνετές και προσγειωμένες, θα καταφέρεις να κινηθείς ισορροπημένα. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις.
Σε σχέση. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου δυναμικότητα θα σε διακρίνει, ωστόσο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου και αναθεωρήσεις στις απόψεις σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει τόσο τις άμυνες σου όσο και τη διαίσθηση σου, θα καταφέρεις τελικά να ισορροπήσεις την ψυχική σου διάθεση. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις.
Επανασύνδεση. Αναποφασιστικότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα μιλήσεις και θα συναντηθείς με τον πρώην ταίρι σου, ωστόσο η στάση σου μάλλον δεν θα είναι απολύτως ξεκάθαρη.  Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τι νιώθεις και τι προσμένεις, σου δίνω τη συμβουλή να μην επιστρέψεις σε καταστάσεις που σε απογοήτευσαν.
Νέα γνωριμία. Δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η προσωπικότητα του θα σε εξιτάρει. Με αυτό το άτομο θα καταφέρεις να διαγράψεις το αρνητικό παρελθόν, τα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις που η πορεία τους θα είναι στο χέρι σου.
Σχέση- γάμος.  Ένα γεγονός θα σε αποσυντονίσει, ενδεχομένως να υπάρξουν συναισθηματικοί εκτροχιασμοί από πλευράς σου. Ίσως να νιώσεις πιεστική τη σχέση σου γι αυτό θα οδηγηθείς σε πράξεις ριζοσπαστικές. Σου δίνω τη συμβουλή να χαλιναγωγήσεις σκέψεις και αισθήματα, προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία.

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να τονωθείς και να δράσεις. Θα έχεις τη διάθεση να εκδηλωθείς και να προσεγγίσεις αναζητώντας νέες περιπέτειες, πολύ πιθανόν να πάρεις τη δυναμική απόφαση να διαγράψεις το απογοητευτικό παρελθόν. Η αισιοδοξία σου και η αυτοπεποίθηση σου θα σε ωθήσουν στο να προτείνεις και να κινηθείς με αμεσότητα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη  προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό και την ανυπομονησία.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να σε αιφνιδιάσουν κάποιες εξομολογητικές αποκαλύψεις, ωστόσο θα σε βοηθήσουν να βγεις από τις αμφισβητήσεις. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και κυρίως τις σκέψεις σου, στους εσωτερικούς σου προβληματισμούς εντόπισε τις αιτίες και προσπάθησε να βρεις λύσεις. Ενδεχομένως να γίνει κάπως κτητική η στάση σου, προσοχή στα πείσματα και στις σκηνές ζηλοτυπίας.
Επανασύνδεση. Καρμικά γεγονότα θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου.  Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, θα ανταμωθείτε, θα μιλήσετε, και θα συμφιλιωθείτε. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει επανασύνδεση, αυτή τη φορά θα συζητήσετε με ειλικρίνεια, θα θέσετε νέες και πιο σταθερές βάσεις.
Νέα γνωριμία. Ένα όμορφο γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν ερωτικές και μακροχρόνιες. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, καταφθάνει πρόσωπο με το οποίο θα αποκτήσεις σταθερό δεσμό.
Σχέση- γάμος. Κάτι που θέλετε πολύ εσύ και το ταίρι σου θα γίνει πραγματικότητα. Έρχεται ευτυχισμένο γεγονός που θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά.  Λύνεται πρόβλημα που έφραζε την πορεία σας, σε περίπτωση που επιθυμείς σοβαρή μόνιμη δέσμευση δεν αποκλείεται να ακουστεί ανάλογη πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ενθουσιαστείς και να αφήσεις ανοιχτή την πόρτα για προσεγγίσεις. Πολύ πιθανόν να σε ανανεώσει το άμεσο και θερμό ενδιαφέρον που θα σου δείξει πρόσωπο που πιθανότατα δεν θα σου είναι τελείως άγνωστο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως υπάρχει μεταξύ σας έλξη, καλό θα είναι να μην φρενάρεις την περαιτέρω εξέλιξη. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο ανοίγεται δίοδος για σταθερή σχέση.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα θελήσεις να εκδηλωθείς συναισθηματικά. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό προσοχή στις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, αν σκεφτείς αντικειμενικά με ορθολογισμό θα καταφέρεις να βρεις την εσωτερική σου σε ισορροπία, η διαίσθηση σου θα είναι έντονη και σωστή. Προσπάθησε να εστιάσεις στην αισιόδοξη όψη των καταστάσεων, άσε στην άκρη τις σκοτεινές σκέψεις.
Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις την κουβέντα να πει μόνη της εκεί που θέλει, αν προσπαθήσεις να κατευθύνεις τη συζήτηση με στόχο την οριστική κατάληξη, το αποτέλεσμα δε θα σε ικανοποιήσει. Για την ώρα πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει.
Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου τραβήξει την προσοχή, οι μεταξύ σας επαφές θα έχουν εξέλιξη, αλλά με πολύ αργό ρυθμό.  Στην πορεία θα εκδηλωθεί μεταξύ σας ερωτικό ενδιαφέρον, όμως όλα θα γίνουν σταδιακά γι αυτό προσπάθησε να οριοθετήσεις την ανυπομονησία σου. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.
Σχέση- γάμος. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην στάση που θα κρατήσεις στο ταίρι σου, επιμονές, εμμονές, και βιασύνες, θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Για να μη φέρεις αναποδιές και υπάρξουν απογοητεύσεις κρατά στάση χαλαρή, διπλωματική, όχι καταπιεστική. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις περί δεσμεύσεων.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσουν την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σου, παίρνεις την απόφαση να προχωρήσεις σε καινούργιες αναζητήσεις και προσεγγίσεις. Επικοινωνιακή, πρόσχαρη και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας.  Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να  προσεγγίσεις με τον σωστό τρόπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο αισθησιακή θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, με θερμό τρόπο θα εκδηλώσεις την έλξη σου. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις συναισθηματικά, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σου αλλά και η διορατικότητα σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις καταστάσεις υπό τον έλεγχο σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη η εβδομάδα σου θα κλείσει με προτάσεις χαλάρωσης και ψυχολογικής ανανέωσης.
Επανασύνδεση. Αναζωογόνηση και αισιοδοξία θα σου φέρουν τα τυχερά γεγονότα που έρχονται. Το πρώην ταίρι σου θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα επικοινωνήσει μαζί σου, ετοιμάσου θα λάβεις πρόταση συνάντησης. Στο ραντεβού που θα γίνει θα ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων που θα τηρηθούν.
Νέα γνωριμία. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία που θα έχει ευτυχισμένη κατάληξη. Να το ερωτευτείς άφοβα το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αγάπησε το ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις, τα αισθήματα σας θα είναι αμοιβαία και βάσιμα. Δώσε το περιθώριο για περεταίρω επαφές και συναντήσεις, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού μακροχρόνιας πορείας.
Σχέση- γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, θα ακουστούν δεσμευτικές προτάσεις. Αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, θα πειστείς πως αυτό το άτομο θέλει να σε κρατήσει σταθερά στη ζωή του. Αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας θα ανοίξει ενδεχόμενο επισημοποίησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα εστιάσεις στο συναισθηματικό βάθος, θα είσαι σε θέση να κινηθείς σκεπτόμενα προσπαθώντας να ψυχολογήσεις τις καταστάσεις. Παίρνεις αποφάσεις σχετικά με την πορεία των επαφών που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στην έναρξη σταθερής σχέσης. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς στις βλέψεις και στις επιθυμίες σου.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό δοτική και ανέμελη θα είναι η στάση σου, ωστόσο σε κάποια συγκεκριμένα θέματα ίσως να ταλαιπωρηθείς από διχασμούς ή τάσεις αναποφασιστικότητας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, θα καταφέρεις να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία και να κινηθείς με καθαρή σκέψη. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα έχεις την ικανότητα να πείσεις και να επηρεάσεις το ταίρι σου, όμως απέφυγε την κυριαρχική στάση.
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα απαιτούν δράση και αποφασιστικότητα, αν μιλήσεις στο πρώην ταίρι σου με ειλικρίνεια τότε θα καταφέρεις να ξανά κερδίσεις την καρδιά του. Βαλε σε λειτουργία τη διορατικότητα σου, την τόλμη και τον ερωτισμό σου, και θα δεις πως  οι πράξεις σου θα φέρουν αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει πλήρως.
Νέα γνωριμία.  Θα εντυπωσιαστείς από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα πέσεις στα δίχτυα της γοητείας που θα εκπέμπει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς απ τη μια στιγμή στην άλλη. Τα γεγονότα θα σας φέρουν σε προσωπικό διάλογο, αν κινηθείς με αυθορμητισμό τότε θα δημιουργηθεί προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία, αξιοποίησε τα συμβάντα.
Σχέση- γάμος. Στο χέρι σου θα είναι η πορεία του δεσμού σας, οι εξελίξεις θα περιμένουν τις δικές σου ενέργειες. Πάρε απόφαση να κινηθείς άμεσα και δημιουργικά, θα γίνει αυτό που θέλεις αρκεί να μιλήσεις με ειλικρίνεια, μη προσπαθήσεις να καμουφλάρεις τις προθέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι.  Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον  Άρη και η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό δεν θα σε αφήσουν να κλειστείς στον εαυτό σου ή στο σπίτι σου, οι διαθέσεις σου θα είναι κοινωνικές, οι ενέργειες σου απελευθερωμένες.  Με αμεσότητα θα προσεγγίσεις, ίσως να πλησιάσεις πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ενθουσιασμός θα σε διακατέχει, ασυνήθιστες και αυθόρμητες θα είναι οι προτάσεις σου.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη δυναμικές θα είναι οι εκδηλώσεις σου, ωστόσο προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Προσοχή στην Πανσέληνο του Σκορπιού, ο καχύποπτος τρόπος σκέψης σου ίσως να φέρει στο προσκήνιο παλιά ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, όμως προσπάθησε να αποφύγεις τις ανυπόμονες ή παρορμητικές ενέργειες.
Επανασύνδεση. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα σε εκπλήξουν και θα σε ενθουσιάσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τηλεφώνημα και συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, η ειλικρίνεια και η έλξη σας θα σας ενώσουν, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Με αμοιβαία συγκατάβαση και ωριμότητα περνάτε σε δεύτερη ερωτική αρχή.
Νέα γνωριμία. Θα σε  εντυπωσιάσει το καινούργιο όμορφο και ευγενικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αμέσως θα κλέψει την καρδιά σου, θα δείξει ειλικρίνεια ως προς τις προθέσεις του, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς. Πριν κλείσει η εβδομάδα το προσωπικό ραντεβού που θα γίνει μεταξύ σας ουσιαστικά θα ανοίξει πορεία μακροχρόνιου δεσμού!
Σχέση – Γάμος. Ένα επίπεδο πιο πάνω θα ανέβει η σχέση σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ριζικές και δεσμευτικές αποφάσεις. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για επισημοποίηση ή για συγκατοίκηση. Αφήνετε πίσω σας ανασφάλειες και φοβίες, προχωρείτε δυναμικά με κοινή την επιθυμία να σταθεροποιηθείτε και να δεσμευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι.  Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη στις προσεγγίσεις σου αφήνεις τα κομπιάσματα και τους δισταγμούς, αμεσότητα θα σε χαρακτηρίζει. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ο τρόπος που θα μιλήσεις θα είναι θερμός και αποκαλυπτικός, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσεις σε προσωπικές συζητήσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη αποφασίζεις να τρέξεις τα γεγονότα, ενθουσιασμός θα σε διακατέχει , προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα.
Σε σχέση. Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο,  η ανάγκη σου για κατοχύρωση και δέσμευση θα σε ωθήσει σε ειλικρινείς συζητήσεις στις οποίες θα δοθούν βάσιμες υποσχέσεις. Θα βρεις συναισθηματική ισορροπία και αμοιβαιότητα, εμπιστέψου και δείξε πρακτικά τα αισθήματα σου. Η εσωτερική σου ηρεμία θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με μελλοντικά θέματα, δεν αποκλείεται να μιλήσεις με το ταίρι σου για το θέμα της συγκατοίκησης.
Επανασύνδεση.  Φως στην καρδιά σου θα φέρει η συνάντηση που θα έχεις με το πρόσωπο που σκέπτεσαι.  Τα αποκαλυπτικά λόγια που θα γίνουν μεταξύ σας θα φέρουν επανένωση. Απρόοπτες εξομολογήσεις θα αναθερμάνουν την αγάπη σας, η έλξη σας είναι δυνατή δεν πρόκειται να σας άφησε χωρισμένους. Ξεκινάτε δεύτερη ερωτική αρχή με νέες υποσχέσεις.
Νέα γνωριμία. Εντελώς τυχαία θα συνομιλήσεις με ένα καινούργιο άτομο που σε συμβουλεύω να μην το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση,  ευγενική και οικεία συμπεριφορά, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Από την αρχή που θα  ξεκινήσετε την κουβέντα σας θα φανερωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον, κατάληξη θα είναι ο σταθερός δεσμός.
Σχέση- γάμος. Ένα απρόοπτο συμβάν θα λύσει πρόβλημα που ταλαιπωρεί εσένα και το ταίρι σου. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, κλείνουν εμπόδια και δυσκολίες. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση, ετοιμάσου ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση, αποκτάς ασφάλεια και σταθερή μελλοντική πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη καθώς και η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τη διάθεση σου, οι προσεγγίσεις σου θα είναι αυθόρμητες και αρκετά δυναμικές. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε ωθήσει να ψάξεις τον συναισθηματικό σου κόσμο, θα καταφέρεις να καταλάβεις από ποια πρόσωπα ή σχέσεις θα πρέπει να απομακρυνθείς.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε νέα αρχή, αξιοποίησε τη νέα γνωριμία που θα προκύψει.
Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ήρεμα, φεύγουν οι διαθέσεις κόντρας, ειρηνικό θα είναι το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να καταφθάνει στον Ταύρο θα χαλαρώσεις συναισθηματικά, θα καταφέρεις να βγεις από τις πιεστικές σκέψεις και το άγχος.  Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα σε ωθήσει σε συζητήσεις σοβαρές που θα ορίσουν την πορεία του δεσμού σου, οτιδήποτε ειπωθεί θα είναι βάσιμο.
Επανασύνδεση. Θερμά αισθήματα τρέφει για σένα το πρώην ερωτικό σου ταίρι και θα στο αποκαλύψει. Σε συνάντηση που θα σου ζητήσει θα σου φανερώσει τι ακριβώς νιώθει και τι σκέπτεται. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε βγάλουν από αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, θα πειστείς πως το πρόσωπο που αγαπάς σε αγαπάει, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψεις τις προσπάθειες του για επανασύνδεση.
Νέα γνωριμία.  Γοητευτικό και εμφανίσιμο θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ίσως στην αρχή να μην μπορέσεις να διακρίνεις το ερωτικό του ενδιαφέρον, ωστόσο στην πορεία των επαφών σας θα βρει τρόπο να σου εκδηλώσει τους ερωτικούς σκοπούς του. Αξιοποίησε αυτή την καινούργια πρόκληση, όλα θα πάνε πολύ καλά δε θα υπάρξει περίπτωση να απογοητευτείς. Η διαίσθηση σου θα είναι θετική και δε θα σε ξεγελάσει.
Σχέση – Γάμος. Το αγαπημένο σου ταίρι έχει σοβαρές βλέψεις, βρίσκεται με δημιουργική πρόταση στα χείλη. Θα σου αποκαλύψει τις επιθυμίες και τα σχέδια που κάνει για εσάς, μην εκπλαγείς αν σου ζητήσει επισημοποίηση. Ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά, θα σταθεροποιηθούν τα μεταξύ σας αισθήματα, ανοίγεται μελλοντική προοπτική.

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σου, θα θελήσεις να βρεθείς με φίλους, θα συστηθείς με καινούργια πρόσωπα. Άνεση  και αυθορμητισμό θα έχουν οι προσεγγίσεις σου, η στάση σου θα είναι ιδιαιτέρως δεκτική και προσιτή. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε φέρει συναισθηματικά πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει η δυνατότητα να ξεκινήσετε συστηματικές και σταθερές επαφές.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη να καταφθάνει στον Ζυγό και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο θα εστιάσεις στην ειλικρίνεια, στην αγάπη και στην κατοχύρωση. Θα θελήσεις να προχωρήσει η σχέση σου σε δεσμευτικό στάδιο, η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο θα σε ωθήσει σε ανάλογες πράξεις. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα υπάρξει εσωτερική συναισθηματική ένταση, προσοχή στις ανασφάλειες και σε τάσεις κτητικότητας. Μην αφήσεις τους εσωτερικούς σου φόβους να σε κυριεύσουν, προσπάθησε να εμβαθύνεις στα ψυχολογικά σου συμπλέγματα.
Επανασύνδεση. Οι εντάσεις θα ξεκινήσουν από το τηλεφώνημα και θα κορυφωθούν στη συνάντηση σας, ωστόσο τίποτα το αρνητικό δεν επρόκειτο να προκύψει. Εκρηκτική θα είναι η συνομιλία με το πρώην ταίρι σου, θα υπάρξουν εξάρσεις και εκτονώσεις που όμως θα καταλήξουν σε επανένωση και όχι σε οριστικό χωρισμό.
Νέα γνωριμία. Θα σε βάλει σε σκέψεις το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε αναστατώσει, δεν αποκλείεται να πάρεις απόφαση να διαγράψεις οριστικά το παρελθόν. Στο χέρι σου θα είναι αν θα χαράξεις καινούργια ερωτική πορεία ή αν θα γυρίσεις πίσω τα παλιά.
Σχέση- γάμος. Ενδεχομένως να είναι κάπως διαφορετικές οι επιθυμίες που έχεις εσύ και το ταίρι σου,  θα υπάρξουν αντιθέσεις που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε κάποια αιχμηρά ζητήματα. Θα τα πείτε έξω από τα δόντια, τολμηρά και αποκαλυπτικά θα είναι τα λόγια σας, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email