Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 | By: offisiall

Νέα Σελήνη στον Ταύρο 3 – 5 Μαΐου


Ας μιλήσουμε για ομορφιά, ύλη και ασφάλεια. Ο Ταύρος είναι το πρώτο από τα ζώδια της Γης. Μέσα σε αυτό ζυμώνονται οι ποιότητες της ύλης της απόκτησης, της σταθερότητας, του έχω και του κατέχω, της σχέσης που καλλιεργούμε με το φυσικό μέρος του κόσμου, με τη γη και με το σώμα μας.
Μέσα από το ζώδιο του Ταύρου μαθαίνουμε να εκτιμούμε την αξία της εργασίας, του πλούτου, αλλά και ότι μας προσφέρει την δυνατότητα να είμαστε δημιουργικοί, καθώς και να νοιώθουμε ασφαλείς μέσα από αυτά που παράγουμε.
Η δημιουργικότητα, το κάθε έργο που παράγουμε, μας βοηθά να ενδυναμώσουμε μέσα μας τις ποιότητες της αυτοεκτίμησης και της αξιοπρέπειας που χρειαζόμαστε.
Επίσης μας βοηθά να ανακαλύψουμε και την άλλη πλευρά της αγάπης, αυτήν την πιο αισθησιακή, όπου το ερωτικό παιχνίδι διανθίζεται μέσα από την έκφραση του αισθησιασμού.
Ο κύκλος αυτός σου ανοίγει ευκαιρίες για να ανακαλύψεις το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σου. Αυτό που σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο.
Τι σημαίνει για εσένα δημιουργία; Τι είναι αυτό που μπορεί να απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της διάθεσης σου, που μπορείς να ασχολείσαι με αυτό επί ώρες και να σου δίνει ευχαρίστηση;
Αυτό σε καλεί να ακολουθήσεις ο κύκλος αυτός, και μέσα από την αξιοποίηση του, να νοιώσεις χαρούμενος και ζωντανός.
Ανακάλυψε αυτήν την πλευρά του εαυτού σου και της ζωής σου, γιατί αν δεν τροφοδοτήσεις την ύπαρξη σου, με αυτήν την ποιότητα, είναι πολύ πιθανό να περάσεις στην άλλη πλευρά του Ταύρου, που λέγεται φιλαργυρία, στασιμότητα, δογματισμός, απολυτότητα, βαρεμάρα και πλήξη.
Πως η Αφροδίτη επηρεάζει αυτή τη Νέα Σελήνη
Ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, σε αδυναμία, αλλά σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο.
Πρόκειται να συναντήσει τον Κρόνο, και να έρθει αντιμέτωπη με κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει.
Σε ότι αφορά την επαγγελματική ζωή, η όψη αυτή, απαιτεί έναν πολύ υψηλό δείκτη επαγγελματισμού για να εξυπηρετήσει με θετικό τρόπο τα όποια θέματα εξελίσσονται την περίοδο αυτή.
Τίποτα λιγότερο από το τέλειο δεν μπορεί να φέρει ένα αίσιο αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σου. Και ακόμα και αν υπάρχουν πράγματα που σε δυσκολεύουν ή σε βγάζουν έξω από τις συνήθειές σου, θα χρειαστεί να αναλάβεις την ευθύνη που σου αναλογεί και να τα επιλύσεις.
Ίσως ακόμα να βρεθείς και μπροστά σε θέματα του παρελθόντος που επανέρχονται, (επειδή ο Κρόνος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία), τα οποία θα χρειαστεί να επανεξετάσεις.
Σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων εδώ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Ο συνδυασμός των δύο πλανητών, μπορεί να δημιουργήσει εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα, που σε κάνουν να κρατάς αποστάσεις από τα πρόσωπα του περίγυρού σου, έχοντας έντονη την αίσθηση της μοναξιάς και της απομόνωσης.
Είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις απογοήτευση από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν εξελίσσονται ή δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.
Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου για τον χάρτη της Αθήνας είναι ο Κρόνος που βρίσκεται σε μια όχι και τόσο καλή φάση, ανάδρομος και σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό.
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν περιορισμοί σε Κρόνια θέματα, δηλαδή να εμφανιστούν όρια και πλαίσια, που σε αποτρέπουν από το να κινηθείς όπως θα ήθελες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επίπεδο χώρας. Θα λέγαμε πως είναι μια εποχή επανεξέτασης των λαθών των ασυνείδητων ενεργειών που έχουν δημιουργήσει μη επιθυμητά αποτελέσματα στη ζωή μας.
Η Νέα Σελήνη με τον Άρη σε αντίθεση με Δία
Παράλληλα έχουμε και την αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει πολλών ειδών αναφλέξεις, λόγω υπερβολικής ταχύτητας…
Και αυτό μπορεί να είναι κυριολεκτικό, ένεκα του ντουέτου Δίδυμοι – Τοξότης. Μπορεί να αφορά και την μετακίνηση, στην οποία καλό είναι να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, μια και τα ατυχήματα δεν θα λείψουν, αλλά και τον τρόπο έκφρασης ή χειρισμών των καταστάσεων.
Είναι πολύ εύκολο τα πράγματα να ξεφύγουν, να βγουν έξω από τον έλεγχο σου, ωστόσο ότι γίνεται τώρα μπορεί να έχει την μορφή πυροτεχνήματος, δηλαδή να μην έχει μεγάλη διάρκεια.
Συνοψίζοντας είναι μια Νέα Σελήνη που μπορεί να δώσει την έναρξη νέων δημιουργικών κύκλων ή και την αναθέρμανση παλαιότερων θεμάτων που επανέρχονται στο προσκήνιο. Ωστόσο, δεν είναι μια εποχή που μπορεί να δώσει την ολοκλήρωση των πραγμάτων που υπάρχουν σε εξέλιξη.
Από τη Νέα Σελήνη επηρεάζονται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα χρειαστεί να είναι πολύ προσεκτικοί στις επιλογές τους, και να αξιοποιήσουν καλύτερα τις προκλήσεις της περιόδου αυτής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα και να δίνουν χρόνο στις αποφάσεις τους.
Η Νέα Σελήνη είναι ευνοϊκή για τους Παρθένους και τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μια και τώρα μπορεί να βρεθούν μπροστά σε ευκαιρίες προσωπικές ή επαγγελματικές

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς οικονομικά. Από τις 5 Μαΐου και για τις επόμενες 28 ημέρες, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για την εξέλιξη των οικονομικών σου υποθέσεων. Μία νέα οικονομική συμφωνία, κάποιο έξτρα έσοδο ή θετική έκβαση σε μία οικονομική σου υπόθεση θα σε βοηθήσουν να ανασάνεις και να ξεπεράσεις το άγχος που αισθανόσουν τον τελευταίο καιρό. Γενικά είναι ένα καλό διάστημα για να νιώσεις και πάλι ασφάλεια και σταθερότητα.
ΤΑΥΡΟΣ
Στο ζώδιό σου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα και αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο για την έκβαση των προσωπικών σου υποθέσεων. Ένας νέος κύκλος ανοίγει στη ζωή σου και πλέον όλα γύρω σου, σου φαίνονται πιο ελπιδοφόρα. Χαρά, δύναμη, αισιοδοξία και ανανέωση είναι μερικά από τα δώρα που σου χαρίζει απλόχερα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Η θετική εξέλιξη σε ένα προσωπικό σου ζήτημα θα σε γεμίσει ικανοποίηση. Η περίοδος είναι πολύ θετική για υποθέσεις που αφορούν χρήματα και αισθήματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Περίοδος ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης, σκέψης, περισυλλογής και ανάκτησης δυνάμεων θα μπορούσε να χαρακτηριστούν οι μέρες από τις 5 Μαΐου. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον σου. Μπορεί αυτό το διάστημα να απομακρυνθείς για λίγο από το κοινωνικό σου περιβάλλον, προκειμένου να σκεφτείς σοβαρά τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου. Θα θέσεις νέους στόχους και θα βάλεις πρόγραμμα προκειμένου να τους πετύχεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νέα σχέδια, καινούριες γνωριμίες, προτάσεις, προσκλήσεις και νέοι στόχοι είναι μέσα στο αστρολογικό πλάνο. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σου δίνει ελπίδα και αισιοδοξία. Αυτή την περίοδο θα καταλάβεις ότι στο πλάι σου υπάρχουν πραγματικοί φίλοι που σε νοιάζονται και σε εκτιμούν. Θα δεχθείς υποστήριξη από ένα κοντινό σου άτομο και θα κάνεις όνειρα και σχέδια για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Η δημιουργικότητά σου αλλά και η κοινωνική σου διάθεση θα βρίσκονται στην αποκορύφωσή τους.
ΛΕΩΝ
Χαρούμενες είναι οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, για σένα φίλε Λέοντα. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σου χαρίζει εύνοια στον τομέα της εργασίας και σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την εργασία σου, να κάνεις νέα πλάνα και να λειτουργήσεις δραστικά, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις και θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της καριέρας σου, που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές κλίμα στα επαγγελματικά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου, θα σου χαρίσει δημιουργικότητα, κέφι και αισιοδοξία. Θα δεις κάποια πράγματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, θα επιδιώξεις την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου. Είναι ένα διάστημα που θα έχεις φρέσκες ιδέες και θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου, προκειμένου να αποκτήσεις δύναμη, ασφάλεια και σταθερότητα. Ευνοείσαι σε ταξίδια, επικοινωνίες, σπουδές και διαπραγματεύσεις.
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σε ευνοεί στην διευθέτηση οικονομικών-νομικών-κληρονομικών υποχρεώσεων. Είναι ένα διάστημα που θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου και θα υπάρξει θετική έκβαση σε ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με χρήματα που προέρχονται από τρίτους (π.χ. τράπεζες, οικογένεια). Παράλληλα μία περίοδος που ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός σου θα χτυπήσουν κόκκινο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ μας Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου (ακριβώς απέναντι από το δικό σου ζώδιο) σε ευνοεί σημαντικά. Είναι ένα διάστημα που θα δεχθείς εύνοια στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Είναι ένα θετικό διάστημα για να αποκαταστήσεις το κλίμα σε μία σταθερή σου σχέση ή συνεργασία, είτε για να τολμήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, γνωριμίες ή σχέσεις, που θα μπορούν να αντέξουν στο χρόνο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία απαιτητική περίοδος ξεκινά για σένα, φίλε Τοξότη, η οποία όμως θα σε ανταμείψει στο έπακρο! Είναι ένα διάστημα που θα γίνουν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, θα αναλάβεις επιπλέον εργασίες και ο φόρτος στη δουλειά θα είναι αρκετά πιεστικός. Θα αγωνιστείς, θα κουραστείς, όμως να ξέρεις ότι θα είναι μόνο για το καλό σου, γιατί εντέλει θα καταφέρεις να πετύχεις την επαγγελματική σταθερότητα που είναι πλέον πολύ σημαντική στην δύσκολη εποχή που διανύουμε. Παράλληλα αυτές τις ημέρες θα κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου (π.χ. στην κόμμωσή σου), που θα σε ανανεώσει σημαντικά!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα πολύ χαρούμενο και απολαυστικό διάστημα για τον ερωτικό τομέα ξεκινά για σένα, φίλε Αιγόκερε! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σου μεταδίδει λάμψη, γοητεία και αισθησιασμό. Αυτές τις μέρες θα λάβεις αισθηματική επιβεβαίωση, θα έρθεις πιο κοντά με τον ερωτικό σου σύντροφο και θα κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, ή αν είσαι χωρίς ταίρι, θα κάνεις μία νέα αισθηματική γνωριμία, με καλές προοπτικές. Θα δεχθείς συναισθηματικές αλλά και υλικές απολαβές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, ένας αέρας ανανέωσης και χαράς στο σπίτι και στην οικογένειά σου, θα κάνει τις ημέρες ιδιαίτερα ευχάριστες και αγαπητές. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε ευνοεί στην σύσφιγξη των οικογενειακών σου σχέσεων, παράλληλα όμως σε βοηθά να επιτύχεις την υλική και οικονομική σταθερότητα. Αυτές τις μέρες μπορεί να ανανεώσεις το χώρο του σπιτιού σου, να αλλάξεις διακόσμηση ή ακόμα και να πραγματοποιήσεις μία μετακόμιση. Θα νιώσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι, που σε αγαπούν και σε νοιάζονται πραγματικά.
ΙΧΘΕΙΣ
Για τους Ιχθείς, επικοινωνίες, ταξιδάκια, κέρδη μέσα από επαφές αλλά και προσκλήσεις, προτάσεις και εξόδους για διασκέδαση είναι μερικά από τα δώρα της Νέας Σελήνης από το ζώδιο του Ταύρου. Είναι ένα ευχάριστο διάστημα, κατά το οποίο θα απολαύσεις την κοινωνική δικτύωση, την διασκέδαση και την ανεμελιά. Παράλληλα, μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου νέες συμφωνίες, υπογραφή εγγράφων και καλύτερους όρους σε προσωπικές σου υποθέσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email