Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 | By: offisiall

Εβδομάδα 3 ως 9/6


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους ενθαρρυντικά θα είναι τα συμβάντα για σένα που προσμένεις την αλλαγή αναζητώντας ένα νέο ταίρι. Ανανεώνεσαι και προσεγγίζεις, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να κινηθείς συνετά, θα αποφύγεις τις υπερβολές και τις παρορμητικές επιλογές. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα προκύψει συνάντηση με πρόσωπο που θα σου δώσει άνοιγμα για σταθερές επαφές.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φεύγουν οι αμφιβολίες και οι καχύποπτες σκέψεις, θα εστιάσεις αποκλειστικά και μόνο σε αυτά που γίνονται και λέγονται, και όχι στις προσωπικές σου εικασίες. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους εσύ και το ταίρι σου σας ζευγάρι ανανεώνεστε, θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα, κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας.
Επανασύνδεση. Αν κάνεις το βήμα να επανασυνδεθείς σε συμβουλεύω η απόφαση σου να είναι συνειδητοποιημένη και όχι παρορμητική. Σε περίπτωση που τα αισθήματα σου για το πρώην ταίρι σου είναι μπερδεμένα ή αδύναμα τότε σκέψου πολύ καλά πριν δράσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.
Νέα γνωριμία. Στόχος σου θα είναι το νέο ερωτικό ξεκίνημα και η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σου. Με αποφασιστικό τρόπο θα διαγράψεις τα παλιά, κλείνεις την πόρτα στο παρελθόν και ταυτόχρονα ξεκινάς καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, οι εξελίξεις θα σε ανανεώσουν.
Σχέση - Γάμος. Μπερδεμένος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, η στάση σου θα είναι αλλοπρόσαλλη, μάλλον δεν θα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και αναζητάς. Σε περίπτωση που νιώθεις πιεστικές τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου καλό θα είναι να κάνεις την προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου και με το ταίρι σου τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι επιβάλλεται να αλλάξει.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους εσύ που θέλεις να ανανεωθείς και να ερωτευτείς αξιοποιείσαι τα συμβάντα. Αν πληγώθηκες ή απογοητεύτηκες στο παρελθόν πέρνα σε αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Δε θα λείψουν οι ανανεωτικές προτάσεις αλλά και γνωριμίες, προσπάθησε να κινηθείς απελευθερωμένα θα σου βγει σε καλό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που πιθανότατα θα σου συστήσουν θα έχει τη δυνατότητα να σε αναζωογονήσει, κράτα ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου.
Σε σχέση Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ίσως να διαφοροποιήσεις τις προτεραιότητες σου, θα εστιάσεις στο πως μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου ανέμελα, ερωτικά και διασκεδαστικά. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα βελτιώνεις τα δεδομένα της σχέσης σου, θα καταφέρεις να τονώσεις αισθήματα και βλέψεις. Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο ξεκινάς τα ήδη προγραμματισμένα σχέδια, συνειδητά θα αποφύγεις τις καθυστερήσεις.
Επανασύνδεση. Συγκρατημένη θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις ανυπόμονες και βιαστικές κινήσεις, θα είσαι σε θέση να ελέγξεις και να κουμαντάρεις την παρορμητικότητα σου. Το πρώην ταίρι σου ενδεχομένως να στα πει κάπως μπερδεμένα, δε θα σε πείσουν οι αόριστες υποσχέσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα.
Νέα γνωριμία. Παρά το ότι θα σε εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο θα συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου, θα επιλέξεις το επίγειο έδαφος και όχι τα ουράνια συννεφάκια. Τα γεγονότα θα είναι θετικά, θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε, η θερμή σας κουβέντα θα ανοίξει προοπτική προσωπικής συνάντησης.
Σχέση – Γάμος. Συγκαταβατική και ειρηνική θα είναι η στάση που θα κρατήσεις απέναντι στο ταίρι σου, θα επιδιώξεις ισορροπία και θα την πετύχεις. Η σοβαρή και ειλικρινής τοποθέτηση σου θα φέρει αλλαγές στις συνθήκες της σχέσης σου, με αναλυτικές συζητήσεις τακτοποιείτε ζητήματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά, πολύ καλά θα κάνεις και θα αρπάξεις τις ευκαιρίες. Ανάγκη σου θα είναι να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και να προσεγγίσεις. Εσύ που θέλεις καινούργια γνωριμία οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, θα συστηθείς και θα γνωριστείς. Δώσε έκταση στις προσεγγίσεις που θα υπάρξουν, η κατάληξη δεν θα σε απογοητεύσει. Ο τρόπος ομιλίας σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις συμπάθειες, προχώρα άφοβα τις προσωπικές σου επαφές.
Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις ποικιλία και ανανέωση, ανάγκη σου θα είναι να βγεις από τη ρουτίνα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερχομός του Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσουν με το ταίρι σου να ξεκαθαρίσεις τις μπερδεμένες καταστάσεις, θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου τονώνεσαι, αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σου.
Επανασύνδεση. Θα βρεις τον τρόπο να κατευθύνεις τις εξελίξεις, τα συμβάντα θα σου δώσουν το άνοιγμα που αν το αξιοποιήσεις τότε η επανασύνδεση θα είναι ζήτημα ωρών. Πέρνα σε άμεσες προτάσεις, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι θετικές, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε εμπιστευτεί θα σου δώσει την δεύτερη ευκαιρία που αναζητάς.
Νέα γνωριμία. Ακμαίο θα είναι το ηθικό σου, έντονη η αυτοπεποίθηση σου, αεράτο το στυλ σου, θα βάλεις στόχο να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δεν θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.
Σχέση – Γάμος. Από την μια η δυναμικότητα σου από την άλλη η γοητεία σου θα καταφέρεις να φτάσεις στον σκοπό σου. Αν θέλεις δέσμευση ή επισημοποίηση θα την κερδίσεις, θα γίνει αυτό που επιθυμείς, θα έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς, θα φτάσεις στο επιθυμητό σημείο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βγεις από τη στασιμότητα και οι συγκυρίες θα είναι υποστηριχτικές ως προς τις επιθυμίες σου. Σε υποθέσεις με παρελθοντικά πρόσωπα και σχέσεις τα ανοίγματα θα σου δώσουν την ευκαιρία να διορθώσεις και να αλλάξεις τις λάθος αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να βάλεις στόχο να διαφοροποιήσεις το πλαίσιο της προσωπικής σου ζωής, με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους δεν αποκλείεται να προχωρήσεις με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει.
Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα βγάλει στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς με σύνεση και αντικειμενικότητα, σε κάποια θέματα θα καταλάβεις πως δεν έχει νόημα να ανησυχείς και να διατηρείς αμφιβολίες. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους αυτό που θα προτείνεις θα γίνει αποδεκτό απ το ταίρι σου.
Επανασύνδεση. Ένα τυχαίο συμβάν θα σου ανοίξει δίοδο προσέγγισης, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πλησιάσεις το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου, δεν πρέπει να αδρανήσεις, αυτή τη φορά οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες σου.
Νέα γνωριμία. Σε παροτρύνω να το πλησιάσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου , η προσέγγιση σου δεν θα καταλήξει στο κενό. Θα σου δοθεί το τυχερό άνοιγμα που θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, μην αφήσεις τα γεγονότα να σε προσπεράσουν.
Σχέση – Γάμος. Άσε στην άκρη τις εγωιστικές διαθέσεις, εστίασε στα αισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου και πέρνα στις προτάσεις που από καιρό σκέπτεσαι. Εσύ θα κρατάς τον έλεγχο της σχέσης σου, στην παρούσα φάση από εσένα θα εξαρτηθεί η πορεία των γεγονότων , οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι θετικές.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων τα συναισθήματα σου θα ποικίλουν, προσπάθησε να διατηρήσεις διαθέσεις και αντιδράσεις σε ισορροπημένο επίπεδο. Θα εκδηλωθείς και θα φανερώσεις τις προτιμήσεις σου, ωστόσο προσοχή θα είσαι επιρρεπής στους ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές επιλογές. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους σε συνάντηση που θα έχεις με πρόσωπο που καιρό σε ενδιαφέρει προσπάθησε να κινηθείς συνειδητοποιημένα, ισορρόπησε τον τρόπο σκέψης σου.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, πρόσεξε να μην μπερδέψεις το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα για να φέρεις θετικές εξελίξεις, το ταίρι σου θα σε εμπιστευτεί, θα λάβεις θετική ανταπόκριση στις εκδηλώσεις σου. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο θα καταφέρεις να κινηθείς συγκρατημένα και ώριμα, θα διατηρηθεί η ισορροπία του δεσμού σου.
Επανασύνδεση. Θαμπό θα είναι το τοπίο, μέσα στην τωρινή εβδομάδα ίσως να μην καταφέρεις να καταλάβεις ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις που έχει για σένα το πρώην ταίρι σου. Θα υπάρξει επικοινωνία μεταξύ σας, ωστόσο η κατάσταση δε θα είναι ξεκάθαρη, για την ώρα μην κατασταλάξεις άποψη, το τελικό αποτέλεσμα θα δοθεί στο επόμενο στάδιο.
Νέα γνωριμία. Ενδεχομένως να μην είναι ξεκάθαρα τα αισθήματα που θα νιώσεις για το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ναι μεν θα σου τραβήξει την προσοχή η εξωτερική εντυπωσιακή εμφάνιση που θα διαθέτει, ωστόσο την προσωπικότητα του ίσως να μην την αισθανθείς ταιριαστή με τη δική σου. Άφησε τα γεγονότα να τρέξουν χωρίς βιαστικά συμπεράσματα.
Σχέση – Γάμος. Το νου σου να μην παρεξηγήσεις λόγια και καταστάσεις , εστίασε σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που νομίζεις πως θα δεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να ζηλέψεις το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κάποιος υπαρκτός λόγος. Εσφαλμένα θα υποψιαστείς, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις εντάσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους ένα καινούργιο συναισθηματικό άνοιγμα θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει και να σε βγάλει από την επιφύλαξη. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, θα σε ωθήσουν στο να προσεγγίσεις και να εκδηλωθείς. Ομιλητική θα είναι η στάση σου, θα βρεις τρόπο να πιάσεις κουβέντα με το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Θα καταφέρεις να επιδράσεις θετικά στις καταστάσεις γιατί ουσιαστικά θα έχεις αποβάλει τον αρνητισμό και την τάση για απόρριψη.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους προσπάθησε να πάρεις τις αποφάσεις σου και να κινηθείς με συγκεκριμένες βλέψεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσουν να κλείσεις με επιτυχία τις ανοιχτές υποθέσεις της σχέσης σου. Θα υπάρξει συνεννόηση, θα ακουστούν ουσιαστικές υποσχέσεις που θα αφορούν στο μέλλον του δεσμού σου.
Επανασύνδεση. Θα σε ικανοποιήσουν οι υποσχέσεις που θα σου δώσει το πρώην ταίρι σου. Τα λόγια του από την αρχή θα είναι ξεκάθαρα, θα σου ζητήσει ευθέως συνάντηση και θα είναι για καλό σκοπό. Αποκαλυπτικά λόγια και θερμές εξομολογήσεις θα θερμάνουν τις καρδιές σας, θα γίνει ραντεβού που θα κλείσει με επανασύνδεση.
Νέα γνωριμία. Από την αρχή θα σου κινήσει το ενδιαφέρον το γοητευτικό πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσει μαζί σου. Η οικεία του στάση και ο θερμός τρόπος που θα σε φλερτάρει θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η απόφαση σου να ανταποκριθείς θα σου βγει σε καλό. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σου, θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε σε μακροχρόνιο δεσμό.
Σχέση- Γάμος. Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί η σχέση σου σε δέσμευση, μέσα στην εβδομάδα θα ακούσεις πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε κάνουν να νιώσεις εμπιστοσύνη, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων επικοινωνιακά ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις το άγχος και την εσωτερική πίεση. Προσοχή σε τάσεις αναποφασιστικότητας, περιόρισε τις αντιφατικές σκέψεις, ίσως να αργήσεις να δώσεις θετική απάντηση στο πρόσωπο που απρόσμενα θα σου εκδηλωθεί. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους σε περίπτωση που διχαστεί η καρδιά σου δε θα πρέπει να οδηγηθείς σε παρορμητικές επιλογές.
Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα οι διαθέσεις σου καθώς και οι σκέψεις σου ενδεχομένως να έχουν εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, ίσως να αδυνατείς να κατασταλάξεις, ωστόσο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο θα θελήσεις να αποκαλύψεις και να διαπιστώσεις, τα ξεκαθαρίσματα θα είναι άμεσα και ευχάριστα. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, η σχέση σου θα πορευτεί ισορροπημένα.
Επανασύνδεση. Ο ερωτισμός και η έντονη έλξη θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου. Τίποτα δεν χάθηκε μεταξύ σας , τα αισθήματα σας είναι δυνατά δεν θα σας αφήσουν να συνεχίσετε χώρια. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης, θα υπάρξουν θερμές και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα ενισχύσουν την αγάπη σας.
Νέα γνωριμία. Κατά πάσα πιθανότητα θα σε ερωτευτεί το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, έντονη η γοητεία σου, σε διαβεβαιώνω πως οι εντυπώσεις που θα αφήσεις θα είναι οι καλύτερες. Η πρόσχαρη και εκδηλωτική του συμπεριφορά θα κερδίσουν την καρδιά σου. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου θα κάνεις ολοκαίνουρια ερωτική γνωριμία!
Σχέση – Γάμος. Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά και ερωτικά θα πορευτεί η εβδομάδα σου, με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από δω και πέρα πορεία σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανανεώνεις το σκεπτικό και τις διαθέσεις σου, αισιοδοξείς. Στην περίπτωση που ήδη υπάρχει άτομο στην καρδιά σου θα είσαι σε θέση να περάσεις σε ενεργή δράση, προχώρα σε τηλεφωνήματα και άμεσες προτάσεις. Εσύ που δεν έχεις στον ορίζοντα κάποιο άτομο, με την Αφροδίτη στους Διδύμους ανατρεπτικές θα είναι οι σκέψεις σου, θα αφήσεις το περιθώριο για νέες γνωριμίες. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα σε οδηγήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, πολύ καλά θα κάνεις και θα ρισκάρεις, οι εξελίξεις θα είναι ενθαρρυντικές.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα χαλαρώσει η στάση σου, θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από προσκολλήσεις και εμμονές. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις συναίσθημα με λογική. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους θα αναζητήσεις ανανέωση και αισθησιακή αφύπνιση, θα βρεις τρόπο να τονώσεις τη σχέση σου.
Επανασύνδεση. Αναζωογόνησε και ανανεώνεσαι , το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου θα αποτελέσει αφετηρία νέας αρχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε, όμορφα λόγια και αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αγάπη σας, αφήνετε στην άκρη τους εγωισμούς και τις ανούσιες κόντρες.
Νέα γνωριμία. Από ένα τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε χώρο που εντελώς απρόοπτα θα προκύψει καινούργια γνωριμία. Από την αρχή τις συνομιλίας σας θα νιώσεις ενθουσιασμό , το γοητευτικό πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει θα κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά σου. Οι επαφές σας θα γίνουν συστηματικές, αυτό το πρόσωπο δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη σου αγάπη.
Σχέση – Γάμος. Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Αυτό που θα ακούσεις από το ταίρι σου θα σε ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να υπάρξει δεσμευτικό γεγονός, περνάς σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα πρέπει να αποφασίσεις πώς θα χειριστείς τα νέα δεδομένα, δυναμισμός θα υπάρξει στις διαθέσεις σου, δεν θα αφήσεις τις νέα ενδεχόμενα να σε προσπεράσουν. Αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπο που ενδεχομένως να υπάρχει αρκετό καιρό στο στόχαστρο σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα και ο ερχομός της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματα σου, θα βρεις την προσδοκώμενη ανταπόκριση.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου και στον τρόπο σκέψης σου. Με διπλωματικό τρόπο θα αποφύγεις τους προβληματισμούς ίσως και τις άμεσες λύσεις. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα κοφτερή θα κάνει την αντίληψη σου θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Με τον Ερμή στον Καρκίνο ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βγάλουν από τις εντάσεις και τις διαφωνίες, θα καταφέρεις να κινηθείς με σύνεση και αυτοσυγκράτηση.
Επανασύνδεση. Όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση, μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Σε περίπτωση που ο χωρισμός σου ήταν άδικος τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν. Το πρώην ταίρι σου μετάνιωσε και θα στο δείξει με άμεσες πράξεις, θα κάνει το βήμα να τα ξαναβρείτε, θα σου δώσει δεσμευτικές υποσχέσεις που ουσιαστικά θα αποδεικνύουν την αγάπη που τρέφει για σένα.
Νέα γνωριμία. Ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος με τον οποίο θα σε φλερτάρει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Καταφθάνει γνωριμία που θα σε ανανεώσει ψυχολογικά, δείξε εμπιστοσύνη, ανοίγεται προοπτική σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.
Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που υπάρχουν τσακωμοί και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου τώρα θα δοθεί λύση. Αναιρούνται τα πικρά λόγια, συγγνώμη θα ειπωθεί μεταξύ σας. Τερματίζουν οι εγωιστικές ή παρατραβηγμένες αντιδράσεις, και οι δυο σας παίρνετε πίσω άδικες και αρνητικές κουβέντες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανανεώνεις τις διαθέσεις σου, οι σκέψεις σου θα είναι αισιόδοξες. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα τολμήσεις να ανοιχτείς στα καινούργια πρόσωπα, θα δώσεις ώθηση στις εξελίξεις. Με ενθουσιασμό θα αξιοποιήσεις τα ενθαρρυντικά ανοίγματα που θα προκύψουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να τονώσεις τη διάθεση σου, η κοινωνική και αυθόρμητη σου στάση θα σε φέρει κοντά με καινούργια πρόσωπα.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα βγει στην επιφάνεια η ζωτική και αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα σε ενθουσιάσει μια απρόσμενη πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, οι απαντήσεις σου θα είναι θετικές. Θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τόσο εσένα όσο και τη σχέση σου. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους οι εκδηλώσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα καταφέρουν να σας τονώσουν συναισθηματικά.
Επανασύνδεση. Ένα ανέλπιστο συμβάν θα σε ενώσει με το πρώην ταίρι σου, καταφθάνει επανασύνδεση και μάλιστα σε στιγμή που δεν θα την περιμένεις. Η πρώτη σας επαφή θα είναι ουσιαστική, θα ακούσεις αποκαλυπτικά λόγια που δεν θα τα πιστεύεις. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε, η κουβέντα σας θα είναι καθοριστική, θα ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις.
Νέα γνωριμία. Αμέσως θα το συμπαθήσεις το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, πολύ γρήγορα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σου. Οι αμήχανες και τυπικές κουβέντες θα μετατραπούν σε προσωπική συζήτηση. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως ερωτεύτηκες και πως είσαι σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης!
Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία που θα αλλάξει το ερωτικό σου κατεστημένο. Τώρα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, τα δεδομένα θα έχουν πλέον καινούργια βάση. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πράξη μια κρυμμένη σου επιθυμία. Θα πάρεις μεγάλη χαρά, έρχονται δεσμεύσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα ενεργήσεις με αυθόρμητο τρόπο, τα συμβάντα θα σε φέρουν σε προσωπική συνομιλία με ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν αποκλείεται να το γνωρίζεις από το παρελθόν. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους στην περίπτωση που προκύψει κάποια νέα γνωριμία προσοχή στα συναισθηματικά σταυροδρόμια και στους εσωτερικούς διχασμούς. Αν μπερδευτεί η καρδιά σου προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποφύγεις την πίεση, δώσε χρόνο στα γεγονότα και σιγά σιγά όλα θα ξεκαθαριστούν.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα κινηθείς ανέμελα, θα εστιάσεις στις ανανεωτικές στιγμές που θα ζήσεις με το ταίρι σου. Η ανάγκη σου για τόνωση και αλλαγή δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, θα ακουστούν προτάσεις που θα βγάλουν τη σχέση σου από τη ρουτίνα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει σε έναν ώριμο τρόπο αντιμετώπισης, στα μικρό προβληματάκια θα υπάρξει άμεσο ξεκαθάρισμα.
Επανασύνδεση. Πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί μπροστά σου σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή. Αυτή η τυχαία συνάντηση καθώς και τα ιδιαιτέρως θερμά λόγια που θα ακούσεις, θα σε αιφνιδιάσουν, θα σε αναστατώσουν, στη δεύτερη επαφή σας που θα είναι ραντεβού, θα μπεις σε σκέψεις επανένωσης.
Νέα γνωριμία. Γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που για έναν συγκεκριμένο λόγο θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου. Ίσως να πιστέψεις πως η συνομιλία σας θα μείνει μόνο στα απλά τυπικά λόγια, ωστόσο τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν. Εσείς οι δυο πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε ραντεβού που θα έχει κατάληξη δεσμού.
Σχέση - γάμος. Απαλλάσσεσαι από πρόβλημα ή ζήτημα που σε έριχνε ψυχολογικά, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα συμβεί γεγονός που θα καταρρίψει εμπόδια και ταυτοχρόνως θα δοθεί άνοιγμα συγκατοίκησης ή δέσμευσης. Τερματίζουν αμφιβολίες ή αμφισβητήσεις, τώρα θα πειστείς και θα εμπιστευτείς.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους βγαίνεις από τις αγχωμένες σκέψεις, σφαιρική και αισιόδοξη θα είναι η αντίληψη σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε προσεγγίσει, πιθανότατα να γνωρίζεστε από καιρό μέσα σε φιλικό ή κάποιο οικείο περιβάλλον. Θα σου εκδηλώσει αυτό που αισθάνεται για σένα, ο τρόπος του θα είναι αυθόρμητος δεν θα σου προκαλέσει άγχος. Θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι ειλικρινά.
Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους διαφοροποιείται το σκεπτικό σου, ουσιαστικά θα αλλάξει η οπτική γωνία από την οποία αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις, η στάση σου θα είναι χαλαρή, θα νιώσεις την ανάγκη για ανανέωση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο ισορροπία και εμπιστοσύνη θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, και εσύ και το ταίρι σου θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα ξεκαθαρίσετε και θα προχωρήσετε τα κοινά σας σχέδια.
Επανασύνδεση. Λήγει η αναμονή σου, τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, τώρα εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς επανασυνδέεστε και περνάτε σε καινούργιο στάδιο. Στη συνάντηση που θα προκύψει μεταξύ σας θα συνεννοηθείτε, θα ξεκαθαρίσετε αισθήματα και συμβάντα, κατάληξη θα είναι το ξεκίνημα δεύτερης αρχής.
Νέα γνωριμία. Καρμικό και μοιραίο θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα σου συστήσουν, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς τα γεγονότα και κυρίως τα λόγια που θα ακούσεις. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς, θα το αγαπήσεις και θα σε αγαπήσει στον ίδιο βαθμό. Τυχερές θα είναι οι συμπτώσεις, ανοίγεται προοπτική καρμικού έρωτα, μακροχρόνιας αγάπης.
Σχέση - γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, δεσμευτική θα είναι η πρόταση που θα σου κάνει, ανοίγεται μελλοντικός ορίζοντας. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου κρατάει χρόνια δεν αποκλείεται η πρόταση που θα ακούσεις να αφορά επισημοποίηση, ίσως να γίνει αρραβώνας ή γάμος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email