Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 6 ως 12/5


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στον Ταύρο σταθεροποιούνται οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις ευκαιρίες που μπορούν να σου προσφέρουν μια μόνιμη σχέση και όχι ανούσιες περιστασιακές επαφές. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο οι συγκυρίες θα είναι θετικές για έναρξη σχέσης. Για εσένα που βιώνεις πρόσφατο χωρισμό και θέλεις να επανορθώσεις ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, θα προκύψουν ευχάριστα ξεκαθαρίσματα.
Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο και τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα αναζητήσεις χαλάρωση και ανέμελες στιγμές, με το ταίρι σου θα περάσεις ήρεμα μέσα σε κλίμα πρόσχαρο και αισθησιακό. Επιθυμία σου θα είναι η ισορροπία και η σταθερότητα, δεν θα θελήσεις ανούσιες εντάσεις και κόντρες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο με αμοιβαία εμπιστοσύνη εσύ και το ταίρι σου θα προγραμματίσετε και θα σχεδιάσετε το μέλλον σας.
Επανασύνδεση: Φίλε μου Κριέ, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα αποφύγεις τις κινήσεις επανασύνδεσης, θα χρειαστείς χρόνο για να σκεφτείς. Αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι η ηρεμία σου, δε θα θελήσεις προβληματισμούς. Βασική σου επιθυμία θα είναι να ξεκουράσεις από τις εντάσεις και τα συναισθηματικά διλήμματα.
Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, καλό θα είναι να μην κρατήσεις την καρδιά σου κλειστή. Σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις περιθώριο περαιτέρω επαφών, οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.
Σχέση – Γάμος: Κάπως απόμακρη θα είναι η στάση σου προς το ταίρι σου. Θα αναζητήσεις την ψυχική σου γαληνή, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανόν να απομονωθείς στον εσωτερικό σου κόσμο. Κάνε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη, ωστόσο προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες, μην αποφύγεις συζητήσεις που είναι αναγκαίες για τη λύση προβλημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό του Ερμή στο ζώδιο σου θα έχεις το άνοιγμα να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις, έντονος αισθησιασμός θα σε διακατέχει, ωστόσο κάποιες εσωτερικές αναστολές ίσως να επιβραδύνουν τις κινήσεις σου. Ενδεχομένως να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπο από το παρελθόν, θα είναι σωστή χρονική στιγμή για άμεσες κινήσεις. Τόλμησε να κάνεις το βήμα να εκδηλωθείς και να δείξεις αυτό που αισθάνεσαι, η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει.
Σε σχέση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα επικεντρωθείς στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, θα προσπαθήσεις να συζητήσεις ανοικτά για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια και θα το καταφέρεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία μίλα ευθέως για τις επιθυμίες και τις βλέψεις σου, πέρνα σε άμεσες προτάσεις δεν θα απορριφτούν από το ταίρι σου.
Επανασύνδεση: Προσπάθησε να αποφύγεις την εσωτερική πίεση, προσοχή στις αγχωμένες σκέψεις και στις βεβιασμένες ενέργειες. Ύστερα από λόγια που θα κάνεις με το πρώην ταίρι σου, θα διαπιστώσεις πως ακόμα υπάρχει μεταξύ σας έλξη και ενδιαφέρον, θα καταλάβεις πως δεν πρέπει να σκέπτεσαι απαισιόδοξα.
Νέα γνωριμία: Αλλάζουν τα ερωτικά σου δεδομένα, έρχεται χαρά και αισιοδοξία, μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητά σου. Θα γνωριστείς με άτομο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε σχέση, σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις την προσπάθεια να απεγκλωβιστείς από φοβίες και άτοπους αρνητισμούς.
Σχέση – Γάμος: Τώρα θα απαλλαγείς από συναισθηματικό βάρος, μέσα στην εβδομάδα με το ταίρι σου θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς και να ηρεμήσεις ψυχολογικά. Θα ακουστούν ειλικρινή λόγια και ουσιαστικές υποσχέσεις, πίστεψε σε αυτά που θα ακούσεις, δε θα υπάρξει υποκρισία.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ανοίγεσαι σε κοινωνικό επίπεδο, θα βρεθείς σε φιλικές παρέες, αυθόρμητη και οικεία θα είναι η στάση σου. Πολύ πιθανόν με δική σου κίνηση να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για προσωπικές επαφές με ένα καινούργιο πρόσωπο. Δυναμικές και αυθόρμητες θα είναι οι ενέργειες σου, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Ο τρόπος προσέγγισης σου θα είναι ελκυστικός, δείξε την απαιτούμενη σοβαρότητα, προσπάθησε να αποφύγεις τις επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην εξέλιξη της σχέσης σου, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης. Βγες από την εσωτερική πίεση, μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, υπό έλεγχο θα βρίσκονται οι αντιδράσεις, συζήτησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια.
Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση θα πάρεις χαρά, περνάς σε στάδιο συμφιλίωσης και επανένωσης. Σε συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα ικανοποιηθείς απ’ τα λόγια που θα ακούσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, θα ξεκινήσετε τη σχέση σας επάνω σε καινούργιες πλέον βάσεις.
Νέα γνωριμία: Το καινούργιο πρόσωπο που θα συναντήσεις, θα έχει τα προσόντα να γίνει σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Αυτό το άτομο θα ταιριάζει στο χαρακτήρα σου, θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου, εσείς οι δυο θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε, ο δεσμός που θα γίνει, θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.
Σχέση – Γάμος: Οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου έπιασαν τόπο, τώρα θα απολαύσεις τα κερδισμένα, θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς στο έπακρο. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό για το οποίο αγωνίστηκες, καταφθάνει γεγονός χαράς και ευτυχίας. Ενδέχεται να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης, ακόμα και γάμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Ταύρο και την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τις απογοητευτικές σκέψεις, από τις ανασφάλειες και τις συναισθηματικές εξαρτήσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως να σε προσκολλήσει στο παρελθόν, η σκέψη σου και το ενδιαφέρον σου ενδεχομένως να εστιάσει σε κάποιο πρώην ταίρι σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα καταφέρεις να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, θα προκύψουν ευχάριστες δημιουργικές επαφές.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, να βγεις από το άγχος και τις περίπλοκες σκέψεις. Ξενοιάζεις και απελευθερώνεσαι, θα βγεις έξω με το ταίρι σου θα περάσετε σαν ζευγάρι ευχάριστα και διασκεδαστικά. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου σε κάποια συγκεκριμένα θέματα μελλοντικής εξέλιξης απέφυγε να χειριστείς τις καταστάσεις με πείσμα, κινήσου με χαλαρή διάθεση.
Επανασύνδεση: Καταφθάνει το πρώην ερωτικό σου ταίρι ξαφνικά και απρόσμενα. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε συνάντηση, θα εξηγήσεις, θα ξεκαθαρίσεις, και θα φέρεις την ισορροπία που επιθυμείς. Τα αμοιβαία σας αισθήματα θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, η επανασύνδεσή σας θα είναι άμεση.
Νέα γνωριμία: Μεθοδική θα είναι η τακτική, που θα πολιορκήσεις το καινούργιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Θα προβάλεις την προσωπικότητά σου με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό, θα προσεγγίσεις ευγενικά και διακριτικά, συνεπώς το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις κατακτήσει ήδη την καρδιά του ατόμου, που θα σε εξιτάρει.
Σχέση – Γάμος: Λήγουν τα καβγαδάκια και οι εντάσεις, θα σε εντυπωσιάσει η αλλαγή στη στάση του προσώπου που αγαπάς. Η εβδομάδα σου θα είναι ήρεμη, ερωτική και δημιουργική, οι προτάσεις που θα ακούσεις θα καταφέρουν να ανανεώσουν τη μεταξύ σας έλξη. Παίρνετε από κοινού σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης.

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για διασκέδαση και ανέμελη επικοινωνία, θα βρεθείς σε φιλικές παρέες, ζωτικότητα θα σε διακρίνει. Πολύ πιθανόν για την ώρα τουλάχιστον να εστιάσεις στο πως μπορείς να ζήσεις ένα ευχάριστο παρόν ίσως να μην ασχοληθείς με το μέλλον. Θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει καινούργια γνωριμία. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να προβάλεις την προσωπικότητα σου.
Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο συναισθηματική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, έκταση θα δοθεί στις εξομολογήσεις που πιθανότατα θα προκύψουν. Η ανάγκη σου για σταθερότητα θα βοηθήσει να διατηρήσεις ήρεμο και ισορροπημένο το μεταξύ σας κλίμα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα συμβάλει στο να υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση, οι επιθυμίες σας θα είναι κοινές.
Επανασύνδεση: Σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις στην άκρη τα πείσματα και να αναλάβεις άμεση δράση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεσαι, στο χέρι σου θα είναι η επανασύνδεση. Η έλξη μεταξύ σας είναι δυνατή και θα αποδειχτεί αυτό, μην αφήσεις τον εγωισμό να σε ρίξει στην αδράνεια.
Νέα γνωριμία: Η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα σε βάλει σε σκέψεις, θα προκύψει ερωτικός πειρασμός. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, αξιοποίησε τα συμβάντα, προμηνύεται καινούργιος ερωτικός δεσμός. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι αποφασιστικές και άμεσες.
Σχέση – Γάμος: Βγάλε στην επιφάνεια τον θερμό ερωτισμό σου, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από καταστάσεις που πνίγουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Ευχάριστη και θερμή θα είναι η εβδομάδα σου, σου δίνω τη συμβουλή να εστιάσεις στα σημεία που σας ενώνουν. Πέρνα σε δυναμικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβεις δεν θα είναι αρνητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο δεν θα βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ωστόσο καλό θα είναι να μην αδρανήσεις. Θα καταφέρεις να σκεφτείς ρεαλιστικά και πρακτικά, ανάγκη σου θα είναι το συναισθηματικό στήριγμα και σταθερή σχέση γι αυτό θα επικεντρωθείς μόνο στα πρόσωπα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και νιώθεις πως έχετε κοινές επιθυμίες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα υπάρξει προοπτική για έναρξη σοβαρής σχέσης.
Σε σχέση. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο με το ταίρι σου οι συζητήσεις που θα ανοιχτούν θα έχουν θετική κατάληξη. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Καρκίνο και στο κλείσιμο του επταήμερου στο ζώδιο σου, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αποφάσεις δεσμευτικές που θα σχετίζονται με το μέλλον της σχέσης σου. Ανάγκη σου θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση, θα καταφέρεις να δώσεις μελλοντική εξέλιξη στον δεσμό σου, περνάς σε στάδιο ισορροπίας και συναισθηματικής ασφάλειας.
Επανασύνδεση: Υπάρχουν αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, αν κρατήσεις θετική στάση δεν θα απογοητευτείς. Το τηλεφώνημα και η πρόταση συνάντησης που θα σου κάνει θα στοχεύουν στην επανασύνδεση. Θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να διατηρείτε αποστάσεις, με πράξεις θα σου αποδείξει πως τρέφει αληθινή αγάπη για σένα.
Νέα γνωριμία: Ευγενικό και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, από την αρχή θα νιώσεις έλξη, που θα αποδειχτεί αμοιβαία. Η διαίσθησή σου θα σου πει να το εμπιστευτείς και να δώσεις άνοιγμα για περαιτέρω επαφές. Σου δίνω τη συμβουλή να ακούσεις τη φωνή της καρδιάς σου, θα σου βγει σε καλό.
Σχέση – Γάμος: Φεύγουν οι αμφιβολίες, τερματίζουν οι αμφισβητήσεις, θα βρεις την ψυχολογική σου ισορροπία. Η συζήτηση που θα ανοίξεις εσύ και το ταίρι σου, θα κλείσει με μια πολύ σοβαρή πρόταση, που δεν θα αφορά μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις, έρχονται δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους ανοίγεσαι κοινωνικά, θα έχεις επαφές και συναναστροφές, θα υπάρξουν ευχάριστες ανέμελες συζητήσεις, θα καταφέρεις να ανανεωθείς. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, η εικόνα σου θα είναι ελκυστική, κάνε το βήμα να προσεγγίσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία δοτική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες. Το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα σου ανοίξει δίοδο προσωπικών επαφών.
Σε σχέση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για σοβαρές και βάσιμες συζητήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα μπορέσεις να πορευτείς με σταθερά βήματα.  Ευχάριστες θα είναι οι επαφές με το ταίρι σου, προσπάθησε να να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς.
Επανασύνδεση: Μπερδεμένη θα είναι η καρδιά σου, θολός ο τρόπος σκέψης σου, μάλλον θα υπάρξουν διλήμματα σχετικά με το αν θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τηλεφώνημα, θα σου γίνει πρόταση για συνάντηση, η απόφαση για επανένωση θα είναι καθαρά δική σου. Σκέψου καλά πριν δώσεις τελεσίδικες απαντήσεις.
Νέα γνωριμία: Θα καταφέρει να ανανεώσει τις διαθέσεις σου το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία και στην ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα. Τα γεγονότα θα σου δώσουν άνοιγμα για καινούργια ερωτική σχέση, ωστόσο απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις.
Σχέση – Γάμος: Θα τις προκαλέσεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Το ταίρι σου θα έχει την υπομονή και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις με ηρεμία, πρόσεξε να μην καταχραστείς τη συγκαταβατική στάση που θα σου δείξει. Προσπάθησε να ρεγουλάρεις τις εξάρσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο και τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους θα προσεγγίσεις με τρόπο μεθοδικό και ελκυστικό, αισθησιακή θα είναι η αύρα που θα αποπνέεις. Η στάση σου και γενικότερα η ανάγκη σου να βρεις ένα καινούργιο ταίρι θα σου ανοίξουν την προοπτική της νέας γνωριμίας, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες, στις προσεγγίσεις σου δεν θα λάβεις απόρριψη. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πάρεις την απόφαση να βγεις από την αδράνεια, δώσε ώθηση στα γεγονότα που θα προκύψουν.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο προσοχή στις ανασφάλειες και στις απογοητευτικές σκέψεις. Ενδεχομένως να προσκολληθείς στο ταίρι σου με τάσεις κτητικότητας, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις σκηνές ζήλειας. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις στα θετικά στοιχεία και να κινηθείς ισορροπημένα.
Επανασύνδεση: Έρχονται αισιόδοξες εξελίξεις, μέσα στην εβδομάδα θα κάνει κίνηση το πρώην ταίρι σου, να περιμένεις καθοριστικό τηλεφώνημα. Θα σε εκπλήξει η αλλαγή στη σκέψη του, η στάση του θα είναι άμεση και ξεκάθαρη. Πριν κλείσει η εβδομάδα, θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού, θα ακούσεις λόγια που θα θερμάνουν την καρδιά σου, η συνάντηση τερματίζει με επανένωση.
Νέα γνωριμία: Θα σε εντυπωσιάσει το πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Θα κάνει την εμφάνισή του μια γοητευτική παρουσία, αμέσως θα νιώσεις πως με αυτό το άτομο θα την πας μακριά τη βαλίτσα. Η οικειότητα και η αμοιβαία σας έλξη θα έχουν ως κατάληξη το προσωπικό ραντεβού σας. Αυτή η γνωριμία θα αποδειχτεί μοιραία, οι δυο σας θα είστε για πολλά χρόνια μαζί.
Σχέση – Γάμος: Κάτι που ζήτησες από το ταίρι σου ή κάτι που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό, θα το λάβεις, καταφθάνει γεγονός-έκπληξη. Η σχέση σου περνά σε δεσμευτικό επίπεδο, αλλάζουν τα δεδομένα της ερωτικής σου καθημερινότητας, βρίσκει η ζωή σου το σωστό δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο ίσως να γίνει κάπως επιφυλακτική η στάση σου στο θέμα της προσέγγισης, ωστόσο με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους αφήνεις στην άκρη τις αναστολές, δε θα τρενάρεις άλλο την κατάσταση, φεύγει η διστακτικότητα. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θα επιμεληθείς την εμφάνιση του, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη ενός συγκεκριμένου προσώπου που ενδεχομένως από καιρό να γνωρίζεις έστω και φυσιογνωμικά.
Σε σχέση. Με τον ερχομό του Ερμή στον Ταύρο οι σκέψεις και οι προσδοκίες σου θα είναι ρεαλιστικές, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να εκδηλώσεις μια τάση προς την απαισιοδοξία. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, σκέψου πολύ καλά τις συνέπειες των πράξεων σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να πάρεις ώριμες και συνειδητές αποφάσεις.
Επανασύνδεση: Φίλε μου Τοξότη, το νου σου, η κρίση σου δε θα είναι σωστή, θα την επισκιάζουν λανθασμένα συμπεράσματα. Θα αποδειχτεί λάθος αν νομίζεις πως η αδιαφορία θα κάνει το πρώην ταίρι σου να λυγίσει. Στην προκειμένη φάση, η αντίληψή σου θα παρουσιάζει κενά, κάποιες καταστάσεις θα τις ερμηνεύσεις πατώντας σε διαστρεβλωμένα παραδείγματα.
Νέα γνωριμία: Θα σε εξιτάρει η ομορφιά που θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αλλά σίγουρα θα αξίζει να αφεθείς ψυχή και σώματι; Σου δίνω τη συμβουλή να ερευνήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις, μη δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο φαινομενικό, ίσως αυτό που θα βλέπεις να είναι καμουφλαρισμένο και όχι απολύτως πραγματικό.
Σχέση – Γάμος: Σκοτεινό και θολό θα είναι το τοπίο μέσα στη σχέση σου, για την ώρα δε θα μπορέσεις να εξηγήσεις τα τυχόν ανεξήγητα. Μη στηριχτείς σε υποψίες, μη πράξεις βάσει υποθέσεων, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τις απτές αποδείξεις. Άσε το χρόνο να κυλήσει, απόφυγε συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο αλλάζουν οι σκέψεις σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου, τα γεγονότα θα φέρουν άνοιγμα για ουσιαστικές συζητήσεις, ανάγκη σου θα είναι η εξήγηση και η κατάληξη. Θα εστιάσεις στην πρακτική πλευρά της υπόθεσης, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σκεπτόμενες. Προσπάθησε να εμβαθύνεις στα συναισθήματα και στις καταστάσεις, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης.
Σε σχέση. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κινηθείς με σύνεση και σταθερά συναισθήματα, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις θα γίνουν αποδεκτές από το ταίρι σου. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για κινήσεις σοβαρές και δημιουργικές, εσύ που θέλεις να συγκατοικήσεις μίλησε με ειλικρίνεια για τις βλέψεις σου. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, το κλίμα θα είναι κατάλληλο για υποσχέσεις.
Επανασύνδεση: Εσύ και το πρώην ταίρι σου περνάτε σε νέα φάση, έρχεται επανένωση. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συμβάν που θα σας ενώσει, θα διαπιστώσεις πως η τύχη σας θέλει μαζί, εσείς οι δυο γνωριστήκατε για να διανύσετε μαζί πορεία μακροχρόνιας αγάπης.
Νέα γνωριμία: Δε θα αργήσει να συμβεί καινούργια γνωριμία στη ζωή σου, τα τυχαία συμβάντα και οι περίεργες συγκυρίες που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα, θα σε οδηγήσουν βήμα-βήμα στο σωστό σημείο, τη σωστή χρονική στιγμή. Τυχαία θα πιάσεις κουβέντα με πρόσωπο που θα το ερωτευτείς και θα σου δείξει την έλξη του. Αυτό το άτομο στο χέρι σου θα είναι να γίνει το σταθερό σου ταίρι.
Σχέση – Γάμος: Λήγει το στάδιο της αναμονής, καταφθάνει γεγονός που εσύ και το ταίρι σου το περιμένατε καρτερικά και με αγωνιά. Μια κοινή σας επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, θα χαρείτε, θα νιώσετε ευτυχισμένοι, βάζετε μπρος για καινούργια σχέδια και όνειρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Θα σε δραστηριοποιήσει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, κοινωνική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σου, οι προτάσεις που θα λάβεις θα σε βοηθήσουν να συναναστραφείς και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Εσύ που θέλεις να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή κινήσου απελευθερωμένα και αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσει να δώσεις ώθηση στις επαφές σου με ένα συγκεκριμένο καινούργιο άτομο.
Σε σχέση. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο θα καταφέρεις να σκεφτείς με ορθολογισμό ωστόσο τις ριζικές αποφάσεις ή αλλαγές πιθανότατα για την ώρα να τις αφήσεις στην άκρη. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία ο τρόπος που θα χειριστείς το ταίρι σου θα είναι ώριμος και άμεσος, οι προτάσεις σου θα είναι δημιουργικές. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις εντάσεις και τα πείσματα, η διπλωματική σου στάση θα φέρει ισορροπία και συνεννόηση.
Επανασύνδεση: Θα κυριαρχήσουν οι ηγετικές σου τάσεις, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα δώσεις τέλος στην αναμονή και τη στασιμότητα. Μέσα στην εβδομάδα θα πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, θα επιδιώξεις τελικό ξεκαθάρισμα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα σε απαλλάξει από ψυχολογικό βάρος.
Νέα γνωριμία: Καθόλου δε θα κοντοσταθείς, θα βρεις τρόπο να γνωριστείς με το πρόσωπο, που θα σου φανεί ιδιαιτέρως ελκυστικό. Επιβλητικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, δυναμισμό θα φανερώνουν οι κινήσεις σου, θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις σε σημείο που η εβδομάδα σου θα κλείσει με ραντεβού.
Σχέση – Γάμος: Διεκδίκησε τις αλλαγές που επιθυμείς, ωστόσο προσοχή στις εξουσιαστικές σου τάσεις. Πάρε με το μαλακό το ταίρι σου, ψυχολόγησε λίγο την κατάσταση, σε συμβουλεύω να προτιμήσεις τον διπλωματικό τρόπο αντιμετώπισης. Για να αποφευχθούν εντάσεις και αψιμαχίες, προσπάθησε να κινηθείς στρατηγικά, με οξυδέρκεια και μέθοδο.

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο θα σκεφτείς σοβαρά, ενδεχομένως και να προβληματιστείς για το μέλλον σου. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο απέφυγε τις αγχωμένες σκέψεις, προσοχή στο συναίσθημα της αβεβαιότητας που ενδεχομένως να σε κυριεύει. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα καταφέρει να τονώσει την ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση, θετικές απαντήσεις θα δώσεις στις προσκλήσεις και στα καλέσματα. Προσέγγισε και εκδηλώσου, δώσε άνοιγμα στις καινούργιες γνωριμίες.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα δείξεις κατανόηση στο ταίρι σου, αν έκανε κάτι που σε απογοήτευσε θα είσαι σε θέση να συγχωρέσεις και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα στρώσει το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις, επικεντρώσου στη σταθερότητα και την ισορροπία θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη την μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για σχέδια και προγραμματισμούς.
Επανασύνδεση: Σε ξαφνική και απρόοπτη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου, δε θα πιστεύεις σε αυτά που θα ακούς. Μετανιωμένο θα επιστρέψει το πρώην ταίρι σου, αλλαγμένη θα δεις τη στάση του, θα σου δημιουργηθούν περίεργες απορίες. Να τα εμπιστευτείς τα λόγια που θα σου πει, όποια υπόσχεση σου δώσει, θα την τηρήσει.
Νέα γνωριμία: Γοητευτικό και λαμπερό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα είσαι σε θέση να μαγνητίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου δείξει θερμό ενδιαφέρον, θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει με την ευγενική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις γνωριμία μελλοντικών και δεσμευτικών προδιαγραφών.
Σχέση – Γάμος: Αυτή τη φορά, η απάντηση που θα πάρεις από το ταίρι σου θα είναι θετική, θα νιώσεις μεγάλη χαρά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα ενθουσιαστείς και θα ικανοποιηθείς, ο δεσμός σας και η αγάπη σας μπαίνουν πλέον σε νέα τροχιά, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν επισημοποιήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email