Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 | By: offisiall

Προβλέψεις Μαΐου


ΚΡΙΟΣ
Ο Μάϊος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σου δημιουργήσει σκέψεις που θα σου προκαλέσουν ανασφάλειες και μέσα σε αυτές τις ανασφάλειες συγκαταλέγονται και οι αισθηματικές. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου έως και τις 14/5 δίνοντας ευχάριστες στιγμές είτε με το σύντροφό σου είτε με κάποιον με τον οποίον φλερτάρεις αυτό το διάστημα. Οι νέες γνωριμίες και τα αισθηματικά ραντεβού είναι πάρα πολύ πιθανά ανεβάζοντας τη διάθεση σου.
Από τις 15/5 και έπειτα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου σε καλεί να εστιάσεις μόνο σε κάποιον με τον οποίο νιώθεις ασφάλεια. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανόν να παρασυρθείς και τελικά να ξεκινήσεις μία νέα σχέση λόγω παρόρμησης της στιγμής. Στα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 16/5 ο Άρης ο κυβερνήτης σου, περνά στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργώντας σου εσωστρέφεια. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι ανασφάλειες που θα νιώθεις κατά διαστήματα σε συνδυασμό με την εσωστρέφεια μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό, ο οποίος με τη σειρά του θα δημιουργήσει συγκρούσεις. Από τις 21/5 το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί μία νέα εξωστρεφή περίοδο μακριά από άγχη και υποθετικά σενάρια.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 δημιουργεί έντονα την ανάγκη να επικεντρωθείς σε αυτά που σε κάνουν και νιώθεις όμορφα, στο καλό φαγητό, σε ότι μπορείς να απολαύσεις και να νιώσεις ότι περνάς μοναδικά. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε σπατάλες, καθώς η τάση να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττά έξοδα που μετά θα το μετανιώσεις. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και καλό θα είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία καταπιεσμένη οργή και θυμό που μπορεί να κρύβεις μέσα σου γιατί διαφορετικά αυτό το ψυχικό δυναμικό θα εκτονωθεί σε πρόσωπα της οικογένειάς σου δημιουργώντας έντονα προβλήματα.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και σηματοδοτεί για εσένα την απαρχή μιας περιόδου έντονης κοινωνικότητας που κυρίως θέλεις να συναναστρέφεσαι με κοντινά σου πρόσωπα, αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους, αλλά παράλληλα επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο σε πιθανές εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές που θέλεις να κινηθείς. Μετακινήσεις μπαίνουν στο παιχνίδι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις και θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για εσένα. Σημαντικές είναι επίσης οι γνώσεις και ότι μπορεί να διευρύνει το συγκεκριμένο πεδίο.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι βασικό για εσένα να καλύψεις οικονομικά ζητήματα ή να επιδιώξεις να αυξήσεις τον προϋπολογισμό σου, καθώς αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να νιώθεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Γεγονός είναι ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, αφού υπάρχουν οι δυνατότητες να βάλεις γερά θεμέλια στις όποιες κινήσεις σου, πρόσεξε μόνο τις αντιπαράθεσης με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς οι υπερβολές θα φέρουν έντονες αντιδράσεις.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που σηματοδοτεί μία σημαντική εξέλιξη τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου και να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερα ασφαλές και σταθερό κλίμα στη σχέση σου. Ο ρομαντισμός δεν θα λείψει και αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα, καθώς το συναίσθημα μπορεί να σε καθοδηγήσει λανθασμένα γι’ αυτό αφέσου στη διαίσθηση και τη λογική.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 και σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς σημαντικά σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές δραστηριότητες που ενδιαφέρεσαι, σε ότι έχει σχέση με γνώση και σεμινάρια που πιθανά θέλεις να παρακολουθήσεις, σε ότι έχει να κάνει με κοινωνικές γνωριμίες που μπορεί να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες και να σου δώσουν νέες πληροφορίες. Σημαντικό είναι να μην μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με το κοντινό σου περιβάλλον λόγω της μεταβαλλόμενης διάθεσή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού κλείνει σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν αλλά και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Εάν καταφέρεις να αποφύγεις τον υποκειμενισμό, την ακαμψία και την καχυποψία που δείχνεις να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να κινηθείς σημαντικά προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και η δυνατότητα να δεις κρυφές σκέψεις των άλλων θα σε βοηθήσει στο να αποφύγεις πιθανά λάθη που θα σου κοστίσουν. Η ένταση σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να μετουσιωθεί σε πάθος, προσπάθησε να μην είσαι μόνο αδιάλλακτος.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Μάϊος προμηνύεται ιδιαίτερα καλός για εσένα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιό σου δείχνει πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φροντίζεις να τραβάς τα βλέμματα και να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Η Νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο ζώδιό σου στις 5/5 δείχνει πως θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σχετικό με τα αισθηματικά σου ζητήματα, ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Στις 6 και στις 15/5 αντίστοιχα στο ζώδιό σου παίρνουν ο Ερμής και η Αφροδίτη γεγονός που αυξάνει τη γοητεία σου, την επικοινωνιακή σου διάθεση και κατά συνέπεια τους θαυμαστές σου.
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν ένα αισθηματικό σου ζήτημα ή θα σε φέρουν ξανά κοντά με το σύντροφό σου σε περίπτωση που το τελευταίο διάστημα υπήρξαν προβλήματα μεταξύ σας. Στις 18/5 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) θα δώσει το έναυσμα για αρκετές συζητήσεις σχετικές με το σύντροφό σου ή με αυτόν που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις το πείσμα σου να σε ωθήσει σε λάθος αποφάσεις οι οποίες δεν θα κλείσουν με τον σωστό τρόπο αισθηματικές εκκρεμότητες.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 15.05 απογειώνει τη γοητεία σου και είναι γεγονός ότι είσαι ο πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς λειτουργεί σαν μαγνήτης ο δυναμισμός και η έντονη προσωπικότητά σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να περιορίσεις πιθανές εγωιστικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου ή νέα γνωριμία και να έχεις τη διάθεση να ακούσεις και τις ανάγκες των άλλων, μην εγκλωβιστείς μόνο στις δικές σου. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς άμεσα σε ότι αφορά εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά και θέματα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν, έχοντας όμως τη διάθεση να ασχοληθείς με όλα παράλληλα μπορεί να σε οδηγήσει στο να βαρεθείς και να μην τα ολοκληρώσεις. Μεταβολές στη διάθεση είναι πιθανές.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να προκαλέσεις συζητήσεις ή να επιδιώξεις συμφωνίες για την αύξηση του προϋπολογισμού σου και παράλληλα να κλείσεις λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που μπορεί να σε ταλανίζουν ακόμα. Πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης κάνουν την εμφάνισή τους λόγω της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει και πιθανά δεν σε ικανοποιεί.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου σε όλους τους τομείς της ζωής σου, καθώς δεν θα διστάσεις να κινηθείς σε όποια κατεύθυνση σε ενδιαφέρει. Σημαντικές είναι για εσένα οι νέες συνεργασίες και πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να αλλάξουν το ρου της προσωπικής του ζωής, καλό είναι βέβαια να θυμάσαι ότι μπορεί να γίνει έντονα εγωιστής και υποκειμενικός και να μην βλέπεις τις ανάγκες και τα θέλω των γύρω σου. Γεγονός είναι ότι η περίοδο αυτή δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και όποιες κινήσεις ή δράσεις αποφασίσεις να ακολουθήσεις να είσαι βέβαιος ότι θα γίνουν κάτω από σταθερά θεμέλια που θα δώσουν διάρκεια.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά και για την εκδήλωση πιθανών συναισθημάτων που θα δημιουργήσουν στέρεο έδαφος στη σχέση σου. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι μπορεί να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, όμως αργά ή γρήγορα η πραγματικότητα θα έρθει στην επιφάνεια και ευτυχώς για εσένα δεν θα είναι με αρνητικές προεκτάσεις.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 δίνοντάς του την ευκαιρία να δρομολογήσεις σχέδια που αφορούν οικονομικά ζητήματα ή νέους πόρους εισοδήματος. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη διαχείριση των χρημάτων γιατί η τάση για υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει είτε σε σπατάλη είστε σε συντήρηση και καλό είναι να βρεις το μέτρο. Παράλληλα, κτητικότητα και αδιαλλαξία στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα, μπες σε μία διαδικασία διαλόγου με το σύντροφό σου και προσπάθησε να αντιληφθείς και τις δικές του επιθυμίες.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα σου με το Σκορπιό φέρνει κυρίαρχα το ζήτημα των διαπροσωπικών του σχέσεων στην επιφάνεια και είναι πιθανό να υπάρξει η ολοκλήρωση κύκλων σχέσεων ή καταστάσεων σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις εκ βαθέων συζητήσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν τριβές, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό και σε πιθανή νευρικότητα που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που η ένταση και ο ερωτισμός θα οδηγήσει σε νέα μονοπάτια ζωής.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάϊος βρίσκεται προ των πυλών και είναι ένας μήνας ο οποίος θα σου δημιουργήσει την τάση να αναπολήσεις ανθρώπους και έρωτες του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 5/5 μπορεί να ανοίξει ξανά το θέμα μιας πρώην σχέσης σου, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που θα το διαχειριστείς και να σκεφτείς αν μπορείς να δώσεις ξανά μία ευκαιρία.
Σε περίπτωση που είσαι εσύ αυτός που θέλεις να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο με το οποίο ήσουν μαζί κατά το παρελθόν, τότε όλες οι πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν για να το τολμήσεις. Στις 6/5 το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και λίγο αργότερα στις 15/5 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως θα υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες ή θα υπάρξει και ένας έρωτας ο οποίος θα ανθίσει μακριά από τα φώτα. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο». Συγκεκριμένα στις 21/5 που ο Ήλιος μαζί με τον Ερμή θα περάσει στο ζώδιό σου, τα πράγματα που έγιναν το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο για αυτό φρόντισε να είναι αυτά που θέλεις.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 απογειώνει το συναισθηματισμό και τη διάθεση για να συμπαρασταθείς και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε όποιο συνάνθρωπό σου έχει ανάγκη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ρομαντισμός διέπει τη σχέση σου και αυτό βοηθά στο να ζήσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες γιατί η διάθεση να εξιδανικεύεις το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός στη σπατάλη στη συντήρηση και αυτό να δημιουργήσει ζητήματα με τους γύρω σου.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο για το επόμενο διάστημα, καθώς μπορείς να κινηθείς δημιουργικά, ενεργητικά και άκρως δυναμικά σε νέες συνεργασίες και προσωπική ζωή με θετικά αποτελέσματα για σένα. Υποστηρίζεις τις απόψεις σου και οι συνεργασίες μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανός υποκειμενισμός που μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα στις όποιες εξελίξεις.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά εκκρεμούσες καταστάσεις του παρελθόντος ή πιθανά συναισθηματικά ζητήματα που σε πληγώνουν, καθώς τώρα πια έχεις τη δυνατότητα να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να αφήσεις πίσω ότι σε ταλανίζει τόσο καιρό. Αυτό είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι εύκολο, όμως να είσαι σίγουρος ότι η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για να σταθείς όρθιος και να πιστέψεις πραγματικά σε κάτι καινούργιο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις υπερβολές και τις αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή γιατί θα σου κοστίσουν
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη Στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, καθώς εντείνει το ρομαντισμό, παράλληλα όμως σε αναγκάζει να δεις ρεαλιστικά και να ξεκαθαρίσει συναισθήματα μέσα σου, κάτι που θα βοηθήσει την παρούσα σχέση σου. Πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν, η ψυχολογία σου μπορεί να επιβαρυνθεί όμως είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις κοντά μαζί τους, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 και σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά νέες συνεργασίες και νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα σου είναι εντυπωσιακά και είναι αυτά που θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτες για πιθανούς νέους συνεργάτες καθώς δείχνεις να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε σταματήσει. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός, ο παρορμητισμός και η επιθετικότητα μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσουν, αυτό καλό είναι να μην το ξεχάσεις.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλεί να κλείσει ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα στην εργασία και κυρίως σε παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν συζητήσεις για ζητήματα εργασιακής φύσεως και αυτά να αποδώσουν τα μέγιστα σε ότι αφορά οικονομικές απολαβές, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ρεαλισμό και να αφήσεις τον υποκειμενισμό στην άκρη για να έχεις θετικές εξελίξεις. Σημαντικά ζητήματα μπορεί να λυθούν παρελθόντων καταστάσεων και σε συναισθηματικό επίπεδο που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για την ψυχολογία σου δίνοντας μία ώθηση προς τα μπρος που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Μάϊος ξεκινά με ελπιδοφόρα μηνύματα για εσένα και για την προσωπική σου ζωή καθώς θα υπάρξουν αρκετές πλανητικές μετακινήσεις σε ένα φιλικό για εσένα ζώδιο -το ζώδιο του Ταύρου- που δείχνει εξωστρέφεια, συναντήσεις αλλά και νέες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Ταύρο στις 5/5 μπορεί να δημιουργήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φίλο σου. Έπειτα η είσοδος του Ερμή στις 6/5 στο ίδιο ζώδιο αλλά και της Αφροδίτης λίγο αργότερα στις 15/5, θα φέρουν ευκαιρίες για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.
Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση αλλά και την εξωστρέφεια που θα έχει αυτή η περίοδος για εσένα, προκειμένου να αρχίσετε να συναντάτε πιο συχνά αγαπημένους σας ανθρώπους και να κάνετε και κάποιες επισκέψεις σε φιλικά σας πρόσωπα. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεις τη δυσαρέσκεια ή τα παράπονά σου καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 16/5, δείχνει πως δεν θα έχεις και τον καλύτερο τρόπο να δείξεις πως κάτι σε έχει ενοχλήσει. Οι συγκρούσεις με το σύντροφο σου είναι πιθανές για αυτό καλό θα ήταν να μην τραβήξεις καμία κατάσταση στα άκρα ακόμα και αν είσαι σίγουρος πως έχεις δίκιο. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους στις 21/5 μπορεί να σου αφαιρέσει λίγο από την επικοινωνιακή σου διάθεση, όμως αυτό ίσως είναι καλύτερο για να μπορέσεις να ασχοληθείς απερίσπαστος με τα αισθηματικά σου θέματα.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 σου δημιουργεί έντονα τη διάθεση για ελευθερία και ανεξαρτησία στο πεδίο των σχέσεων και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με το σύντροφό σου. Είναι προτιμότερο να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας ωθήσει να λειτουργείτε σαν ομάδα παρά να αποξενωθείς προκαλώντας ζητήματα. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η δυνατότητα να κινηθείς δραστικά σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα σου θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές νέες συνεργασίες, καθώς είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί τίποτα να σε σταματήσει.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας και μοναχικότητας, καθώς είναι μία περίοδος που μπαίνεις σε εσωτερική αναζήτηση και απολογισμό των προηγούμενων πεπραγμένων σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θλίψη. Σημαντικό είναι να είσαι συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και σε ζητήματα ρουτίνας γιατί το πιθανότερο είναι λόγω του ότι ο νους ταξιδεύει να προκληθούν προβλήματα που θα σε εκθέσουν.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί για εσένα την έναρξη μιας περιόδου όπου θα βάλεις νέους στόχους και φιλοδοξίες που είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ατόμων που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια, που μπορεί να συμμετέχεις σε συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν καθώς το να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε ομαδικό επίπεδο σε εκφράζει άμεσα. Είναι γεγονός ότι αυτό μπορεί να αποδώσει σταθερές συνεργασίες, σιγουριά και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή λόγω νέων προσώπων που μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σου δείχνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μαζί με το ταίρι σου τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να θέσετε νέους στόχους κάτι που θα λειτουργήσει άκρως σταθεροποιητικά στις σχέσεις σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κινηθείτε μαζί σε ζητήματα και καταστάσεις που σας ικανοποιούν. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα εξάψουν το ρομαντισμό και θα δημιουργήσουν ρεαλιστικές προϋποθέσεις για μελλοντική συνέχεια.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 και δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονη θλίψη και καταπιεσμένη οργή λόγω καταστάσεων και τραυμάτων του παρελθόντος, όμως δεν θα σου είναι εύκολο να την εκδηλώσεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κατήφεια. Σημαντικό είναι να ασχοληθείς με την τέχνη, με τον εσωτερισμό, με ότι σε φέρει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου για να μπορέσεις να εξισορροπήσεις τη διάθεσή σου και να μην εγκλωβιστείς στην απογοήτευση και σε πληγές που δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις, τις συλλογικές και δημιουργικές δράσεις στις οποίες κινητοποίησε, σε ότι αφορά φιλοδοξίες και όνειρα που μπορεί να έχεις. Οι συζητήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, καθώς του δίνεται η ευκαιρία λόγω έντονης διαίσθησης να δρομολογήσεις την καλύτερη δυνατή συνέχεια για εσένα και αυτό να προσδώσει είτε σημαντικές συνεργασίες είτε σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που θα λειτουργήσουν άκρως μεταμορφωτικά σε σένα. Προσπάθησε να αποφύγεις τον υποκειμενισμό και πιθανή αλαζονεία που θα φέρει αντιδράσεις.
ΛΕΩΝ
Ο Μάϊος σε βρίσκει με στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο στις 5/5 θα δώσει το έναυσμα για αυτό. Κάπου ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα προκύψουν και αισθηματικές καθώς ο χρόνος που θα περνάς εντός του επαγγελματικού σου χώρου θα είναι αρκετός και θα γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν ερωτικά ειδύλλια μέσα σε αυτόν. Στις 15/5 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο -τον Ταύρο- δείχνει πως θα καταλάβεις ότι το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.
Δείξε ιδιαίτερη προσοχή αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου και σε περίπτωση που δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου τότε να ξέρεις πως αυτό το διάστημα θα είναι πολύ καλό πέρα από τα επαγγελματικά σας ζητήματα και για τη σχέση σας. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε ωθήσει να κινηθείς παρασκηνιακά προκειμένου να καταφέρεις κάτι που θέλεις σε επίπεδο σχέσεων. Πρόσεξε καθώς αυτές οι παρασκηνιακές ενέργειες στο τέλος μπορεί να σε εκθέσουν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 18/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, κάτι που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα καταφέρεις.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 σου δίνει τη δυνατότητα να λάμψεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς σε απασχολεί κυρίαρχα η καριέρα σου και είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στην πολυπόθητη εξέλιξη. Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σου που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και καλείσαι να διαχειριστείς συναισθήματα έντονου θυμού και καταπιεσμένης οργής που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου και έρχονται στην επιφάνεια λόγω καταστάσεων των παρελθόντων του παρελθόντος. Είναι σημαντική η ενασχόληση με την τέχνη, καθώς είναι αυτή που θα μπορέσει να σε βοηθήσει στο να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σχέσεις και παρέες, σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, σε ότι έχει να κάνει με συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Οι ιδέες σου είναι επαναστατικές και πρωτοποριακές, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα αλαζονικός και εριστικός με όποιους δεν συμφωνούν μαζί σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να επηρεάσεις με τα λεγόμενά σου μεγάλο αριθμό ατόμων καθώς μπορείς να τεκμηριώσεις ότι υποστηρίζεις.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ανταποκριθείς σε πιθανές νέες ευκαιρίες και προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται να έχεις σημαντικές νέες προτάσεις που μπορεί να δίνουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σου εξέλιξη ή να υπάρξει θετική προοπτική στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου που θα σε βοηθήσει στο να ανελιχθείς και να αναγνωριστεί η προσωπική σου αξία. Όλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι ότι θα γίνουν με κόπο από την πλευρά σου και με την ανάληψη ευθυνών που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει τους γύρω σου στο να αντιληφθούν και να παραδεχθούν αυτά που προσφέρεις.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σου δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η διαίσθησή σου είναι έντονη, παράλληλα όμως και η λογική σου και αυτό θα σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις επιλογές. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς η επισημοποίηση της σχέσης σου είναι πολύ πιθανή.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε ότι αφορά ομαδικές δράσεις που συμμετέχεις, καθώς η επιθυμία σου είναι έντονη να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε ότι αφορά το κοινό καλό, τον κοινό στόχο. Οι φίλοι είναι καταλυτικοί για εσένα, καθώς επιθυμείς να βρίσκεσαι μαζί τους να μοιράζεσαι σκέψεις και απόψεις, να κινητοποιείστε μαζί για στόχους και φιλοδοξίες που μπορείτε να πετύχετε. Πρόσεχε μόνο γιατί η τάση να αποστασιοποιηθείς και να ψυχρανθείς με τους γύρω σου μπορεί να επηρεάσει και τη σχέση σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σου εφιστά την προσοχή σε ότι αφορά οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να υπάρξουν και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δρομολογήσεις λύσεις και να υπάρχουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν στην οριστικοποίηση κάποιων θεμάτων που είναι ήδη αργά για σένα. Πιθανές είναι οι αντιδράσεις και οι αντιπαραθέσεις σε λεκτικό επίπεδο, σημείωσε όμως ότι η διαίσθηση και η διάθεση για να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου θα εκτιμηθεί τόσο από την οικογένεια όσο και από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Μάϊος βρίσκεται προ των πυλών και έχει αρκετές πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες είναι ευνοϊκές προς εσένα. Στις 6/5 το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος γεμάτη με συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσες να δεις και ερωτικά. Οι συζητήσεις κοινωνικού και φιλοσοφικού περιεχομένου θα έχουν την τιμητική τους και είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιον ο οποίος θα σε εντυπωσιάσει με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του. Στις 15/5 περνάει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο υποδηλώνοντας πως θα ξεκινήσουν να έρχονται πολύ ευχάριστες στιγμές για τα αισθηματικά σου ζητήματα.
Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον το οποίο μπορεί να ξεκινήσει σε μία κοινωνική υποχρέωση στην οποία θα παρευρεθείς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η εξωστρέφεια σου θα παρακινήσει και το σύντροφό σου στην ίδια διάθεση και αυτό θα αναζωογονήσει τη σχέση σας. Στις 16/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να αποκαλύψει το ενδιαφέρον ενός φιλικού σου προσώπου για εσένα, κάτι που πρέπει να ζυγίσεις πολύ προσεκτικά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Εκμεταλλεύσου το διάστημα έως τις 21/5 του καθώς μετά η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα στρέψει την προσοχή σου σε άλλου είδους ζητήματα, όπως είναι τα επαγγελματικά.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 εκτοξεύει τη θετική σου διάθεση και είναι γεγονός ότι βλέπεις τα πάντα με αισιοδοξία, διάθεση για να ζήσεις τη ζωή σου την κάθε στιγμή και κυρίως να βιώσεις έντονα το ερωτικό παιχνίδι, καθώς για σένα είναι μία περιπέτεια. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στην ύπαιθρο ή ακόμα και στο εξωτερικό με το ταίρι σου, καθώς είναι αυτό που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά συλλογικές προσπάθειες τις οποίες συμμετέχεις, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη για εσένα να λειτουργήσεις μέσα σε μία ομάδα αφού μπορείς να προσφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και η επαγγελματική σου ζωή ανεβάζει ρυθμούς, καθώς αυξάνονται πιθανές υποχρεώσεις και ευθύνες λόγω του ότι αναγνωρίζεται η υπευθυνότητα, η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που σε διετή. Σημαντικές είναι οι συζητήσεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να δείξεις τα σχέδια σου στους ανωτέρους σου και να τους κατακτήσεις με τη λογική και ρεαλιστική σου σκέψη. Θυμήσου μόνο ότι η αδιαλλαξία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να την αποφύγεις.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σου, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα για νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά νομικά ζητήματα, σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, επαφές για το εξωτερικό και πιθανά ταξίδια που μπορεί να πραγματοποιήσεις και σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό του περιβάλλον του μπορεί να είχαν διαταραχθεί. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι καλείσαι να κάνεις αυτό το νέο ξεκίνημα κάτω υπό την προϋπόθεση του να θέσεις γερά θεμέλια και βάσεις γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις με θετικό πρόσημο για σένα.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και εντείνει το ρομαντισμό, παράλληλα όμως και τη δυνατότητα να νιώσεις ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή. Έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ιδανική ατμόσφαιρα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου που θα την προάγει με θετικά βήματα προς το μέλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες για τον αδέσμευτο να εντείνουν την τρυφερότητα, τη διάθεση για σταθερότητα και μακροχρόνια πορεία αλλάζοντας τη ροή της προσωπικής σου ζωής.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 και είναι ξεκάθαρο ότι η καθημερινότητά σου σε επαγγελματικό επίπεδο είναι έντονη, καθώς επιφορτίζεσαι με ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, όμως θα πρέπει να καταλάβεις ότι παράλληλα σου δίνουν τη δυνατότητα να δείξεις τις δυνατότητές σου, το πόσο εργατικός είσαι, τη μεθοδικότητα και το πώς ο υπεύθυνος είσαι σε ότι αφορά την ανάληψη καθηκόντων. Αυτό δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για την προσωπική σου εξέλιξη, μόνο που θα πρέπει να περιορίσεις πιθανή αδιαλλαξία και διάθεση που θα οδηγήσει στο να κοντραριστείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βάλεις εμπόδια σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν κυρίως το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, πιθανές εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν, ότι αφορά το εξωτερικό και επαφές που θέλεις να έχεις με πρόσωπα σε αυτό. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι στις συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν θα πρέπει να δείξεις τη διάθεση για να είσαι ειλικρινής και να μιλήσεις έκφραση στα βαθύτερα συναισθήματά σου γιατί αυτό θα αποδώσει τα μέγιστα σε όποια κατάσταση και αν υπάρξει παρά να μπεις σε μία διαδικασία συγκρούσεις και αντιπαραθέσεων που το μόνο που μπορεί να θέλεις είναι να επιβληθεί στους άλλους.
ΖΥΓΟΣ
Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης κατέφθασε και μαζί του φέρνει μία σειρά πλανητικών μετακινήσεων οι οποίες σε καλούν να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 αλλά και η είσοδος του Ερμή στις 6/5 και της Αφροδίτης στις 15/5 στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως ίσως να έρθουν στο προσκήνιο αισθηματικές υποθέσεις οι οποίες θεωρούσες πως είχαν τελειώσει. Ειδικότερα η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και κτητικές τάσεις.
Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις βρει το σύντροφό σου καθώς είναι πιθανόν να αρχίσεις να τον πιέζεις ακόμα και αν δεν έχεις τέτοια πρόθεση. Στις 16/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου δημιουργεί εύκολα εκνευρισμό ο οποίος δεν θα προέρχεται από τα αισθηματικά ζητήματα αλλά σε αυτά θα διοχετεύεται. Η Πανσέληνος στις 18/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορεί να εντείνει λίγο τη συναισθηματική υπερχείλιση, όμως στις 21/5 το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων θα φροντίσει να σταθεροποιήσει και τη διάθεσή σου αλλά και τα αισθηματικά σου ζητήματα.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικό και ερωτικό επίπεδο, καθώς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους σου δίνει την κατάλληλη διαίσθηση για να κινηθείς, σε ότι αφορά όμως την ερωτική σου ζωή μπορεί να κυριαρχήσει η ζήλια και η καχυποψία και οι εκρήξεις να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και εντείνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς αναλαμβάνεις περισσότερα πράγματα από ότι πιθανά να έχεις χρόνο να ανταπεξέλθεις, όμως έχεις τη δυνατότητα λόγω του σωστού προγραμματισμού και της εργατικότητας σου να μπορέσεις να τα καταφέρει. Θα να αποφύγεις πιθανές κόντρες με τους ανωτέρους σου.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και είναι γεγονός ότι η αισιοδοξία γίνεται εντονότερη από ποτέ, καθώς το κέφι και η παιδικότητα εκτοξεύονται και η ανάγκη να ασχοληθεί με πράγματα πολύ διαφορετικά από ότι η καθημερινότητά σου δημιουργούν καλύτερη διάθεση. Σπουδές και σεμινάρια για τα πνευματικά του ενδιαφέροντα έρχονται στο προσκήνιο, όπως παράλληλα και πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που πιθανά να έχεις καιρό να δεις. Διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι καθίστανται άκρως σημαντικά.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί στο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομιές και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν, παράλληλα όμως σε συναισθηματικό επίπεδο σε καλεί στο να ανοίξεις την ψυχή σου στο σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη πιθανές καχυποψίες και ζήλια που μπορεί να δημιουργεί προβλήματα. Γεγονός είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να βάλεις γερές βάσεις τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και στη συναισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις χρησιμοποιώντας ως καλύτερο όπλο τη διαίσθησή σου.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορούν να σου δώσουν σταθερά αποτελέσματα, κυρίως σε σχέση με οικογενειακά πρόσωπα και πιθανές συναλλαγές που μπορεί να έχεις με αυτά, παράλληλα όμως εντείνουν την ασφάλεια και το ρομαντισμό στην ερωτική σου ζωή και σε βοηθούν να αφήσεις στην άκρη πιθανές ανασφάλειες και φόβους που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου οδηγώντας σε στο να ασχοληθείς κυρίως σε ότι αφορά τα πνευματικά του ενδιαφέροντα, καθώς δεν θα διστάσεις να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σπουδών και σεμιναρίων σε σχέση με φιλοσοφικά ζητήματα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Έντονη μπορεί να είναι η δραστηριότητα και σε ταξίδια κυρίως σε ότι αφορά την ύπαιθρο αλλά και το εξωτερικό, καθώς έχεις την ευκαιρία τώρα να επισκεφθείς χώρες και τόπους με διαφορετική κουλτούρα που πάντα μπορεί να ήθελες.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επικεντρώνει την προσοχή σου στο να κλείσεις ζητήματα που κυρίως αφορούν λογαριασμούς, εκκρεμότητες οικονομικές και ότι αφορά συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Σημαντικό είναι να μπεις σε μία διαδικασία ειλικρινούς διαλόγου με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται γιατί αυτή θα είναι η οδός που θα οδηγήσει στην καλύτερη για εσένα δυνατή λύση. Οι εκ βαθέων συζητήσεις με το ταίρι σου μόνο θετικές προεκτάσεις θα έχουν στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις που θα λειτουργήσουν με τα μορφωτικά για εσένα και τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Μάϊος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του στο προσκήνιο και μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι αισθηματικές. Είτε έχεις βρει το σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος αυτό το μήνα καλείσαι να δώσεις προσοχή στο έτερον ήμισυ ή σε αυτόν που θα ήθελες να γίνει το έτερον σου ήμισυ και σίγουρα θα ανταμειφθείς. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 θα βοηθήσει μία νέα σχέση να ξεκινήσει και θα μετατρέψει ένα απλό φλερτ σε ένα νέο έρωτα.
Στις 6 και στις 15/5 το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης αντίστοιχα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά παρέα με το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος παρέα με κάποιο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου. Από τις 16/5 και έπειτα η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να μην είναι βοηθητική για όλους, όμως για εσένα θα είναι πολύ καλή καθώς βρίσκεται σε φιλικό ζώδιο του νερού. Οι ερωτικές περιπέτειες θα έχουν την τιμητική τους και αν μη τι άλλο θα σου χαρίσουν έντονες συγκινήσεις. Στις 18/5 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου Ταύρου-Σκορπιού θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να κάνεις τις επιλογές σου. Σκέψου και αποφάσισε με σύνεση.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 εντείνει τη γοητεία και την ανάγκη να φλερτάρεις, να αρέσεις και να έρθεις σε άμεση επαφή με νέες γνωριμίες που θα δρομολογήσουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Ο σύντροφος παίζει καθοριστικό ρόλο γι’ αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να τον ικανοποιήσεις, πρόσεξε μόνο για τη διάθεσή σου για ισορροπία στη σχέση μπορεί να σου κοστίσει την καταπίεση των αναγκών σου και αυτό αργά ή γρήγορα να έρθει στην επιφάνεια. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και οι επιθυμίες σου επικεντρώνονται κυρίως σε ότι αφορά τα πνευματικά του ενδιαφέροντα και τη διάθεση να ταξιδέψεις πνευματικά και κυριολεκτικά, κάτι που θα σε οδηγήσει πιθανά στο να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του εξωτερικού ή γιατί όχι ακόμα και να επισκεφτείς χώρες που θέλεις πραγματικά αναγνώριση στην κουλτούρα τους.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την εσωστρέφεια την ανάγκη για να παρατηρήσεις και όχι να εκφράζεσαι και πιθανές ανασφάλειες και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια που σε κάνουν εγκρατή με τους γύρω σου και δεν σε αφήνουν να ανοίξεις τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού σου. Το επιχειρείν, οικονομικές συναλλαγές με δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς και κληρονομικά ζητήματα πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο, η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη για το καλό είναι να την εμπιστευτείς και να την αφήσεις να σε καθοδηγήσει.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί σημαντικά νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συνεργασίες που θα δρομολογηθούν και θα είναι άκρως επωφελείς για εσένα, καθώς δείχνεις ότι είσαι διατεθειμένος να εργαστείς σκληρά για αυτές και να βάλεις γερά θεμέλια για την επιτυχία του. Η προσωπική σου ζωή παίρνει άλλη τροπή, καθώς η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις, ενώ πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες για τον αδέσμευτο που θα δώσουν άλλη τροπή στον έρωτα και θα δημιουργήσουν συνθήκες σταθερής και ασφαλούς βάσεις.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό κλίμα στην προσωπική σου ζωή που παράλληλα δίνει σταθερότητα και όχι ψευδαισθήσεις, δίνει ασφάλεια και όχι αυταπάτες. Σημαντικό είναι να ακούσεις τη διαίσθησή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα στις συνεργασίες σου γιατί αυτή θα σε καθοδηγήσει μαζί με τη λογική σε άκρως θετικές αποφάσεις.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 και αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στην ερωτική σου ζωή, καθώς το πάθος και έντονη επιθυμία να συγχωνευτείς με το σύντροφό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κυριαρχικές και εξουσιαστικές τάσεις και αυτό να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις. Μπορείς να κινηθείς σημαντικά σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, επενδύσεις, κληρονομιές και το επιχειρείν, καθώς βρίσκεσαι στο καλύτερο για σένα πεδίο και μπορείς να αντιληφθείς άμεσα τις ευκαιρίες που θα σου αποφέρουν πολλά κέρδη.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον Άξονα του με τον Ταύρο επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Σου δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείς τι ζητά το ταίρι σου από σένα παράλληλα όμως είναι γεγονός ότι θα προβάλει στις συναισθηματικές σου ανάγκες και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Αν δείξεις την κατάλληλη διάθεση για ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα είναι μοναδικά και η επικοινωνία στις σχέσεις σου θα λάβει άλλη τροπή. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε επίπεδο συνεργασιών, καθώς διαισθητικά μπορείς να οδηγηθείς στην καλύτερη για εσένα επιλογή.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Μάϊος είναι ένας μηνάς ο οποίος μπορεί κατά διαστήματα να γίνεται απαιτητικός ως προς εσένα λόγω εργασιακών ζητημάτων και υποχρεώσεων της καθημερινότητας, όμως δεν θα λείψουν οι ευχάριστες στιγμές και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 6/5 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 15/5 δείχνει πως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεσαι σε καθημερινή βάση. Αυτή η εξέλιξη δεν θα αποτελέσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, όμως θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως έχεις πολλά περισσότερα κοινά από αυτά που πίστευες με κάποιο πρόσωπο που μέχρι τώρα βρίσκεται ιδιαίτερα κοντά σου.
Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου καλό θα ήταν να βρεις τρόπο να ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα που ευχαριστεί και τους δυο, καθώς είναι πιθανό να σας απορροφήσουν η εργασιακή ρουτίνα και οι υποχρεώσεις καθημερινότητας. Στις 16/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου υπόσχεται έντονες συγκινήσεις ιδιαίτερα εντός κρεβατοκάμαρας είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι δεσμευμένος/η. Πρόσεξε όμως καθώς μαζί με αυτές θα προκύψουν και κτητικά συναισθήματα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν. Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τι θέλεις από μια σχέση και να κάνεις τη σωστή επιλογή με βάση τα θέλω σου.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πώς μπορείς να προσφέρεις μέσα σε εργασιακό επίπεδο καθώς αυτό είναι που σε ευχαριστεί κυρίως. Προσπάθησε μόνο να μην επικεντρωθείς στην τελειομανία και στην επιθετικότητα γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με το σώμα σου και δεν αποκλείεται να μπει σε διαδικασία να ξοδέψεις χρήματα για προϊόντα περιποίησής του. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα από ποτέ, καθώς η ανάγκη να γίνεις ένα με το σύντροφό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις λόγω ζήλιας και να ασφαλειών.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και αυτό που είναι κυρίαρχο για εσένα είναι οι προσωπικές σου και επαγγελματικές Σχέσεις, γι’ αυτό και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να επιφέρεις ισορροπίες και να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Ο ενδόμυχος φόβος της μοναξιάς είναι έντονος, καλά θα κάνεις όμως να εκφράσεις και αυτά που πραγματικά επιθυμείς σκέφτεσαι διαφορετικά αργά η γρήγορα όλα αυτά που καταπιέζεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα προκαλέσουν εντάσεις τόσο με το ταίρι σου όσο και με τους συνεργάτες σου.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να δώσει σημαντικές νέες ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο, καθώς καλείσαι να επικεντρωθείς σε προτάσεις ή πιθανές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα εργασίας σου λόγω του γεγονότος ότι αναγνωρίζεται η προσφορά και η εργατικότητά σου. Οι οικονομικές απολαβές που δεν αποκλείεται να αυξηθούν λόγω των εξελίξεων που μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά σου. Σημαντικό κεφάλαιο για σένα είναι και η καθημερινότητα και δεν αποκλείεται να επιλέξεις ένα νέο προγραμματισμό που θα σου επιτρέπει να δράσεις σε λογικά πλαίσια. Νέες διατροφικές συνήθειες δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθώς στρέφεσαι στο να φροντίσεις τον οργανισμό και το σώμα σου και αυτό μπορεί να σε βάλει σε πρόγραμμα διατροφής οι ασκήσεις.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις στο εργασιακό πεδίο που μπορεί να γίνουν με ιδανικό τρόπο, καθώς δεν λείπει ούτε λογική ούτε το συναίσθημα. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που θα δημιουργήσουν τα εχέγγυα για σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή, παράλληλα όμως δεν θα λείπει ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κάτι σημαντικό για εσένα.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 και είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες, καθώς η ένταση ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εγωισμός και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε σύγκρουση με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Καλά θα κάνεις να δραστηριοποιηθείς για όποιες νέες συνεργασίες ενδιαφέρουν, παράλληλα όμως δεν θα διευκολύνει στο να επικεντρωθείς σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι. Δείξε δυναμισμό και ενεργητικότητα σε ότι αφορά τον έρωτα και διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλεί να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν μέχρι τώρα εργασιακά και καθημερινά θέματα που πιθανά να έχουν προκύψει και να σε προβληματίζουν. Γεγονός ότι μπορεί να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο εις βάρος σου, θα πρέπει όμως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου να επιδιώξεις να μην αντιπαρατεθείς σε συζητήσεις με συναδέλφους που δεν θα βοηθήσουν σε τίποτα και να δείξεις το δυναμισμό να ξεπεράσεις οποίες παγίδες σου έχουν στηθεί για να καταφέρεις τον απώτερο σκοπό σου να σταθεροποιηθείς στη δουλειά σου και να ανταμειφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας για εσένα ξεκινά και θα φροντίσει να κάνεις ένα διάλειμμα από σκέψεις και αυτά που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα και να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου ζητήματα. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ταύρου. Η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στις 5/5 στον Ταύρο θα φέρει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να φέρει και ένα νέο έρωτα. Εκμεταλλεύσου τις θετικές όψεις που θα έχει σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου και θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση σας.
Στις 15/5 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει μία ερωτική χροιά σε αρκετές από τις συναντήσεις που θα έχεις και το φλερτ θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο ενθουσιασμός που θα δεις κάποιες από τις νέες γνωριμίες γιατί δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα σχετικά με αυτές. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τον τρόπο που επιλέγεις να εκφράσεις τα παράπονα, τα θέλω σου ακόμα και τα συναισθήματά σου, γιατί στις 16/5 είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό που θα επηρεάσει και τα αισθηματικά σου ζητήματα.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 εκτοξεύει την παιδικότητα και την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα, γι’ αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να λάμψεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου κάτι που θα φέρει πολλές νέες κατακτήσεις. Η διασκέδαση, το θέατρο, η τέχνη είναι αυτό που ανακουφίζει την ψυχή σου και θα επιδιώξεις να τα έχεις στον προγραμματισμό σου. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς η νευρικότητα πιθανό να ανέβει κατακόρυφα και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις, αλλά και ανταγωνιστικές διαθέσεις τόσο με το σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες του.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητα, καθώς καλείσαι να επικεντρωθείς στο να προσφέρει στη δουλειά σου λόγω αγγαρειών και υποχρεώσεων που προκύπτουν. Σημαντικό είναι να αφήσεις το άγχος και την επιθετικότητα στην άκρη για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μην υπάρχουν συγκρούσεις με τον συνάδελφό σου περιβάλλον.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή σε ερωτικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με το σύντροφό σου που θα προσδώσουν έντονη σταθερότητα και διάρκεια στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για νέες κατακτήσεις που μέσα από τις οποίες μπορεί να υπάρξει καθοριστικό πρόσωπο στη ζωή σου έχοντας τη δυνατότητα να δώσεις γερές βάσεις σε μία νέα σχέση. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε δημιουργικό επίπεδο, καθώς μπορείς τώρα να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καλλιτεχνικές ανησυχίες που έχεις δουλεύοντας σκληρά και να λαμβάνονται σημαντικές ευθύνες που θα δώσουν μόνο θετικές εξελίξεις.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες σε ερωτικό επίπεδο για να εκφράσεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σας, παράλληλα δίνοντας με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου τα εχέγγυα για σταθερή και μακροχρόνια πορεία. Δημιουργικά ζητήματα μπορεί να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς υπάρχει και το καλλιτεχνικό υπόβαθρο και η διάθεση για προσπάθεια που θα αποδώσει τα μέγιστα.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 και αυξάνονται κατακόρυφα οι απαιτήσεις σε καθημερινό επίπεδο, καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις στην δουλειά μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, γκρίνια και επικριτικότητα και αυτό να εκτονώνεται στο συναδελφικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να διατηρήσεις ψυχραιμία και να βάλεις στην καθημερινότητα άσκηση ή κάποιο άθλημα που σε ενδιαφέρει γιατί θα είναι ο κατάλληλος τρόπος εκτόνωσης αυτού του έντονου ψυχικού δυναμικού. Γεγονός είναι ότι αν καταφέρεις να ισορροπήσεις πιθανή νευρικότητα είναι βέβαιο ότι με τη διάθεση και την εργατικότητα που σε διακρίνει θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε ότι κι αν προκύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς διακρίνεσαι αυτή την περίοδο για την τελειομανία σου.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και πιθανές ομαδικές δράσεις που μπορεί να συμμετέχεις, σε ότι αφορά φιλοδοξίες και σχέδια που μπορεί να έχεις και πως θέλεις να προωθηθούν. Είναι ξεκάθαρο ότι σου δίνεται η δυνατότητα ανάκλησης σημαντικούς κύκλους σχέσεων ή καταστάσεων και να προχωρήσεις παρακάτω με θετικό πρόσημο, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου και την διάθεση να μιλήσεις άκρως ειλικρινά και να αφήσεις στην άκρη πιθανό υποκειμενισμό και εξουσιαστικά παιχνίδια που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τον τελευταίο μήνα της άνοιξης εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν στον αισθηματικό σου τομέα. Η πολυαστρία που θα υπάρξει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως η εσωστρέφεια σου θα είναι αυξημένη και θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να προσεγγίσεις κάποιον που σου αρέσει. Η Νέα Σελήνη η οποία γίνεται στις 5/5 στον Ταύρο μπορεί να φέρει συζητήσεις για να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου ή εάν ζείτε ήδη μαζί να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι. Στις 15/5 η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο δείχνει πως οι συζητήσεις μπορούν να σε φέρουν κοντά με κάποιον που επιθυμείς όμως και εσύ θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε αυτές καθώς θα έχεις την τάση να κρατάς σε απόσταση ακόμα και κάποιον που σε ενδιαφέρει.
Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να βρεις τρόπο να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου καθώς η εσωστρέφεια σου μπορεί να παρερμηνευθεί ως αδιαφορία. Στις 18/5 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις αποφάσεις που είχες πάρει κατά το προηγούμενο διάστημα για αυτό προσπάθησε να είναι οι σωστές. Από τις 21/5 και έπειτα η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να υπάρξει ένας νέος έρωτας ή μία γνωριμία που θα σε συναρπάσει.
1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 σε ωθεί στο να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να υποδέχεσαι τα κοντινά σου άτομα και το σύντροφό σου για να περνάτε όμορφες στιγμές. Η διακόσμηση μπορεί να σε απασχολήσει, καλά θα κάνεις όμως να προσέξεις πιθανές σπατάλες που αργότερα μπορεί να μετανιώσει. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο, καθώς προστίθενται και άλλα πράγματα στον προγραμματισμό ή αγγαρείες στη δουλειά μπορεί να σε περιορίσουν και αυτό να σε οδηγήσει στο να έχεις άγχος πιθανά με εκτόνωση στους γύρω σου.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους δίνοντάς σου ψυχολογική ανάσα, καθώς ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου, νιώθεις χαρούμενος, εκφράζεσαι με ένταση και η παιδικότητα πού εκδηλώνεις τραβά τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι για τη διάθεση για πομπώδεις εκφράσεις και η αμετροέπεια μπορεί να σου στοιχίσει σε σχέση με το ταίρι σου ή την παρέα σου. Λάμπεις και αυτό είναι αρκετό για να κατακτήσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, προσπάθησε να περιορίσεις εγωισμό και υποκειμενισμό και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την οικογένεια και είναι γεγονός ότι έρχεσαι σε επαφή με τις ρίζες σου, καθώς η ανάγκη σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα είναι υπαρκτή. Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσουν τις κατάλληλες εξελίξεις για να ένα σημαντικό βήμα στη ζωή σας, όπως η δημιουργία της δικής σου οικογένειας, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από το πατρικό έδαφος και να μετακομίσεις αρχίζοντας τη δική σου προσωπική πορεία ζωής. Αυτή η διαδικασία μπορεί να μην είναι εύκολη, όμως είναι η πρέπουσα για να κλείσει ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε βαραίνουν.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και εντείνει το συναίσθημα, το ρομαντισμό, παράλληλα όμως δίνει τη σταθερότητα και τη σιγουριά που μπορεί να έχει στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό και έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά στιγμές για δύο με το σύντροφό σου θα απολαύσεις την ασφάλεια κυρίως που σου παρέχει. Οικονομικά ζητήματα με ακίνητη περιουσία μπορεί να προκύψουν η διαίσθηση και λογική θα είναι καθοριστικά χαρακτηριστικά στοιχεία για τις αποφάσεις που θα πάρεις.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 απογειώνει την ενεργητικότητα, το δυναμισμό και τη διάθεση να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, στη διασκέδαση, στις δημιουργικές δραστηριότητες στον έρωτα. Είναι σημαντικό για εσένα να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα πρέπει να με πιάσεις γιατί θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Γεγονός είναι πάντως ότι ελκύεις με τη λάμψη και τη γοητεία σου και αυτό μπορεί να φέρει πολλές νέες κατακτήσεις και πρόσωπα ενδιαφέροντα στη ζωή σου. Προσοχή ιδιαίτερα στην εγωκεντρική στάση που μπορεί να εκδηλώσει γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα που αφορούν την καριέρα και την οικογένεια έχοντας την ευκαιρία να κάνει σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, μόνο που δεν αποκλείονται οι εντάσεις αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις όποιες καταστάσεις προκύψουν και δεν δείξεις τη διάθεση για να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής στις συζητήσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξει στην αδιαλλαξία και σε πιθανά χειριστικά παιχνίδια που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα τόσο στην οικογένεια όσο και στον επαγγελματικό χώρο.
ΙΧΘΥΣ
Ο Μάιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσένα καθώς αρκετές από τις πλανητικές μετακινήσεις σε ευνοούν και φυσικά αυτή η εύνοια θα εξαπλωθεί και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις νέες γνωριμίες και για να έρθεις σε επαφή με κάποιον που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μέχρι τώρα υπήρξαν κάποια εμπόδια μεταξύ σας. Στις 15/5 είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση καθώς θα παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι γύρω σου θα αποτελέσουν δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και στο αντικείμενο του πόθου σου.
Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου αυτό το διάστημα είναι πάρα πολύ καλό για να τον πάρεις να βγείτε έξω και να ανανεώσετε με κάποιο τρόπο την κοινωνική σας ζωή. Στις 16/5 το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βάλει στην ενεργό δράση σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Πρόσεξε μην το παρακάνεις καθώς θα είσαι επιρρεπής στο φλερτ ακόμα και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να περάσεις καλά καθώς προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 21/5 το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου και ενδεχομένως να σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις.

1ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15.05 βοηθά να ανέβει κατακόρυφα το κέφι σου, καθώς έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο και να φλερτάρεις καθώς για σένα είναι καταλυτικό το να παίξεις ερωτικά. Πιθανά είναι τα κοντινά ταξιδάκια με το σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν σαν ανανεωτική πνοή στη σχέση σου. Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και εντείνεται η ορμή για τον έρωτα και για τη δημιουργικότητα, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι καλλιτεχνικό σε ενδιαφέρει, παράλληλα να κυνηγήσεις το αντικείμενο του πόθου σου και να περάσεις άκρως ερωτικές στιγμές.
Στις 21.05 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και στρέφεσαι στο ερωτικό σου περιβάλλον, καθώς η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου είναι κυρίαρχη. Οι συζητήσεις στην οικογένεια είναι σημαντικές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παράλληλα συζητήσεις και συμφωνίες για ακίνητη περιουσία, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις τη λογική και να μην μπει σε διαδικασίες που το συναίσθημα θα σε υπερνικήσει. Η κυκλοθυμία μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα, γι’ αυτό καλό είναι να τη διαχειριστείς.
2ο δεκαήμερο
Στις 05.05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σχέσεις με το στενό του περιβάλλον, σε ότι έχει να κάνει με εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές που έχεις, σε ότι αφορά γνώση και ταξίδια κοντινά που σε βοηθούν στο να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Είναι γεγονός ότι τα ανοίγματα που μπορεί να προκύψουν σε αυτό το σημείο της ζωής σου, είτε είναι σε σχέσεις είτε είναι σε καταστάσεις, θα είναι καταλυτικά, καθώς θα καταβάλεις την μέγιστη προσπάθεια που χρειάζεται για να διατηρηθούν και θα βάλεις γερά θεμέλια στο να οδηγηθούν σε θετική εξέλιξη και να πετύχεις τελικά τους στόχους σου.
Στις 30.05 και 31.05 η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα, ρομαντικά και τρυφερά με το ταίρι σου, παράλληλα όμως η αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας που σου δίνονται είναι κυρίαρχες. Γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν δημιουργούν την αίσθηση ότι ήρθαν για να μείνουν, καθώς το συναίσθημα μπορεί να εντείνεται, παράλληλα δεν χάνεις τη λογική και μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα ποιος θέλει τι από εσένα.
3οδεκαήμερο
Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι και τις 15.05 και καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τις σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς είναι γεγονός ότι μπορεί να έρθει στην επιφάνεια οργή και θυμός που κρύβεις μέσα σου καλά εδώ και χρόνια και αυτό να προκαλέσει συγκρούσεις με οικεία σου πρόσωπα δημιουργώντας έντονα προβλήματα. Πιθανές είναι οι κινήσεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, καλό είναι βέβαια να διαχειριστείς τη νευρικότητα για να μην προκληθούν αντιπαραθέσεις που θα δυσκολέψουν τις όποιες εξελίξεις.
Στις 18.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν, σε σχέση με ότι έχει να κάνει με τα πνευματικά του ενδιαφέροντα και σπουδαίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις και που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι άκρως εποικοδομητικές αν αφήσεις τον υποκειμενισμό και πιθανή νευρικότητα στην άκρη και δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος σε αυτά που έχεις να εκφράσεις και να πετύχεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email