Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 | By: offisiall

Εβδομάδα 10 ως 16/6


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Θα σε ενθαρρύνει το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, ανανεώνεται το σκεπτικό σου, ξεχνάς οτιδήποτε παρελθοντικό σε απογοήτευσε και παίρνεις την απόφαση να κινηθείς με απελευθερωμένη στάση. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πολύ πιθανό κάτι που θα ξεκινήσει από μια φιλία να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κινηθείς άμεσα και αυθόρμητα, θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό αισιόδοξη ίσως και κάπως ανέμελη θα κάνει τη στάση σου, ωστόσο προσοχή στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και στις διφορούμενες επιθυμίες. Ενδεχομένως να μην μπορέσεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις, συνειδητά θα αποφύγεις την εσωτερική πίεση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη καλό θα είναι να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, τα λόγια σου θα πρέπει να είναι συγκρατημένα.
Επανασύνδεση. Αν την θέλεις την επανασύνδεση φίλε μου Κριέ τότε ετοιμάσου να χαρείς. Θα σου τηλεφωνήσει το πρώην ταίρι σου, το ραντεβού που θα έχετε στα μέσα της εβδομάδας θα είναι ευχάριστο, αποκαλυπτικά και εξομολογητικά λόγια θα αναθερμάνουν τα αισθήματα σας. Οι προτάσεις που θα ακούσεις θα είναι συνειδητοποιημένες, καταλήγετε σε επανένωση.
Νέα γνωριμία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει, θα το ερωτευτείς, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς. Η τύχη θα φέρει δίπλα σου πρόσωπο κατάλληλο για σταθερή σχέση. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείτε, αυτό το άτομο θα έχει τη δυνατότητα να γίνει το μόνιμο ερωτικό σου ταίρι.
Σχέση – Γάμος. Φεύγουν δυσκολίες και εμπόδια, ανοίγεται ο δρόμος της δέσμευσης και της επισημοποίησης. Θα ακούσεις πρόταση που θα σε ενθουσιάσει, τα λόγια που θα ειπωθούν θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν, καταφθάνει χαρά και ευτυχία.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, τα συμβάντα θα σε ενθαρρύνουν να προσεγγίσεις και να στοχεύσεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Προσπάθησε να ανανεώσεις την ψυχολογία σου και γενικότερα τη διάθεση σου θα προκύψει καινούργιο άνοιγμα. Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα θα σε βοηθήσουν να εκδηλωθείς, ανταπόκριση θα βρει η θερμή σου στάση, ουσιαστικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις πρακτική μορφή στις σκέψεις σου.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό καχύποπτη θα είναι η στάση σου, προσπάθησε με το ταίρι σου να βρεις συνεννόηση και να μην παγιδευτείς σε ζήλειες ή αμφιβολίες. Σκέψου αντικειμενικά και ρεαλιστικά, οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σου, αν βάλεις μπροστά τον ορθολογισμό και όχι την ανασφάλεια θα καταφέρεις να περάσεις όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου χωρίς εντάσεις και ανησυχίες.
Επανασύνδεση. Τερματίζει το στάδιο του χωρισμού, ανοίγεται πορεία ένωσης και μάλιστα με δεσμευτικές προδιαγραφές. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα επανασυνδεθείτε. Έρχονται νέες υποσχέσεις καινούργια σχέδια.
Νέα γνωριμία. Τυχαίο γεγονός θα σε φέρει αντικριστά με άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Ενδεχομένως στην αρχή να το δεις σαν μια περιστασιακή σχέση, πολύ γρήγορα όμως η αμοιβαία σας έλξη και τα αισθήματα που θα εκδηλωθούν θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο ήρθε για να ριζώσει μια και καλή στη ζωή σου. Θα ζήσεις χαρούμενα γεγονότα με ευτυχισμένη κατάληξη.
Σχέση – Γάμος. Κακώς αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι, άσε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, η δέσμευση που θέλεις θα έρθει και μάλιστα με σταθερά βήματα. Την χαρά που προσμένεις θα την πάρεις, η σχέση σου θα έχει μακροχρόνια πορεία, η επισημοποίηση θα γίνει και μάλιστα με τον κατάλληλο τρόπο.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό φιλική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα σου φέρουν ενθουσιασμό, γενικότερα θα έχεις τη διάθεση να γνωριστείς και να βάλεις καινούργια άτομα στη ζωή σου. Αν θέλεις να κάνεις νέα αρχή άρπαξε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σου, θα υπάρξει η δυνατότητα να ξεκινήσεις νέα σχέση, το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσεις να αποφασίσεις και να κινηθείς άμεσα.
Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, με το ταίρι σου θα θελήσεις να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια μικρή εκδρομούλα. Η θετική σου διάθεση και οι προτάσεις που θα ακουστούν θα αναζωογονήσουν τις συνθήκες του δεσμού σου, θα καταφέρεις εσύ και το ταίρι σου να τονωθείτε και να βγείτε από τις συνηθισμένες επιλογές.
Επανασύνδεση. Εντελώς απρόοπτα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ τα παλιά, θα εμφανιστεί μπροστά σου, τα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν. Οι εξηγήσεις και οι εξομολογήσεις που θα λάβεις θα αναστατώσουν τη σκέψη και την καρδιά σου. Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχεις πάρει την απόφαση να δώσεις σε αυτό το άτομο μια δεύτερη ευκαιρία.
Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, από την αρχή της συνομιλίας σας θα παρατηρηθεί μεταξύ σας έλξη και οικειότητα. Αυτό το άτομο θα σε πλησιάσει με στόχο να προχωρήσουν οι επαφές σας προσωπικό επίπεδο, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σταθερής σχέσης!
Σχέση - γάμος. Έρχονται προτάσεις δέσμευσης που θα δώσουν επίσημη όψη στον δεσμό σου. Κάτι που από καιρό προσμένεις θα γίνει πράξη, ανοίγεται δίοδος επιτυχίας. Καταφθάνουν ανοίγματα και ευνοϊκά συμβάντα που θα σε βοηθήσουν να πορευτείς με σταθερότητα ανασφάλεια και με αποφάσεις μελλοντικών προδιαγραφών.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό η διαίσθηση σου θα σε πείσει πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τρέφει θερμά αισθήματα για σένα, οι υποψίες σου δεν θα πέσουν έξω. Δώσε προσοχή στις καταστάσεις, διατήρησε τη θετική σου σκέψη, θα υπάρξει άνοιγμα για προσεγγίσεις. Πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα φρενάρεις τη πορεία των γεγονότων θα είσαι σε θέση να δώσεις τα κατάλληλα ανοίγματα. Είναι πολύ πιθανό η εβδομάδα σου να κλείσει με αποφάσεις και ουσιαστικές συναντήσεις.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σου, ισορροπία και αρμονία θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, θα τα βρεις με το ταίρι σου, δεκτικότητα θα σε χαρακτηρίζει. Κοινωνική θα είναι η στάση σου, σαν ζευγάρι θα βγείτε έξω με φίλους ίσως να καλέσετε κόσμο στον δικό σας χώρο. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αισιόδοξα και δυναμικά, βγαίνεις από τις άτοπες και αγχωτικές ανησυχίες.
Επανασύνδεση. Προσπάθησε να σταθεροποιηθείς στις επιθυμίες σου, στην παρούσα φάση αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να φέρει μπέρδεμα και όχι ξεκαθάρισμα. Τα λόγια σου θα είναι αντιφατικά, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι.
Νέα γνωριμία. Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, δεν αποκλείεται να παθιαστείς και να οδηγηθείς προς νέα ερωτική κατεύθυνση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα θελήσεις από την αρχή να το κερδίσεις, από την πρώτη σας συνομιλία θα νιώσεις δυνατή έλξη. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τις διαθέσεις και τους στόχους σου, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να χαράξεις νέα ερωτική πορεία.
Σχέση -  γάμος. Μια θα θέλεις εκείνο, μια θα θέλεις το εντελώς αντίθετο, κάπου θα χαθεί το μέτρο και ο έλεγχος. Πρόσεξε να μην μπερδέψεις το ταίρι σου και οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα. Σταθεροποίησε τα αισθήματα σου, δείξε αυτό που πραγματικά νιώθεις, αν υπάρχει κάτι μέσα στη σχέση σου που σε ενοχλεί διατύπωσε το ξεκάθαρα.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη είναι πολύ πιθανόν να λάβεις κάποιο κάλεσμα ή μια πρόταση για ραντεβού. Το πρόσωπο που θα έρθει σε επαφή μαζί σου θα σου ανοίξει δίοδο συστηματικών επαφών, θα είναι στο χέρι σου αν θα αφήσεις το περιθώριο να γίνει σχέση μεταξύ σας. Δώσε την ευκαιρία να προχωρήσουν οι συναντήσεις σας, θα έχεις τη δυνατότητα να βγεις από τη στασιμότητα. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να πάρεις τολμηρές αποφάσεις.
Σε σχέση. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και του Άρη με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου και θα τονώσουν την ανάγκη σου να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό ο αισθησιασμός σου θα σε βοηθήσει να φέρεις συναισθηματικά κοντά σου το ταίρι σου, αισθήματα έντονης έλξης θα εκδηλωθούν μεταξύ σας, πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι.
Επανασύνδεση. Με το πρώην ταίρι σου θα συναντηθείς, δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει κάποιο τρίτο φιλικό σας άτομο. Τα μεταξύ σας λόγια θα είναι αποκαλυπτικά και ειλικρινά, δε θα κρύψετε την επιθυμία σας για επανένωση. Η επανασύνδεση θα είναι άμεση, δείξε εμπιστοσύνη τα λόγια που θα ακούσεις.
Νέα γνωριμία. Γνώριμο πρόσωπο που από καιρό τρέφει θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για σένα θα κάνει το τολμηρό βήμα να σε πλησιάσει μέσα στη εβδομάδα. Αυτό το άτομο ήδη έχει κερδίσει την συμπάθεια και την καρδιά σου τώρα θα κερδίσει και το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Σε απρόοπτη στιγμή θα σου αποκαλυφθεί ερωτικά, θα σε ξαφνιάσουν οι εξομολογήσεις του.
Σχέση - γάμος. Θα βρεις τον τρόπο να λύσεις ένα πρόβλημα μέσα στη σχέση σου ή αν δεν πρόκειται για πρόβλημα αλλά για πρόταση, θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εκμαιεύσεις από το ταίρι σου θετική απάντηση. Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχημένη κατάληξη κάτι που το επιθυμείς από καιρό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη με ευχάριστη συνάντηση θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να γίνει σχέση μεταξύ σας και μάλιστα σταθερή. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα βοηθήσει στο να κινηθούν τα νήματα και να προχωρήσουν οι επαφές σας. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, ανοίγεται για σένα προοπτική σχέσης, αν ενδιαφέρεσαι η συμβουλή είναι να ανταποκριθείς χωρίς αναστολές.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τη Σελήνη εσύ και το ταίρι σου θα συζητήσετε με ηρεμία και συγκαταβατική διάθεση, θα εστιάσετε στις κοινές σας επιθυμίες. Ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες θα λύσουν τα προβλήματα, ο τρόπος επικοινωνίας θα είναι εποικοδομητικός. Με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλό θα είναι να βγεις από τις αγχωτικές σκέψεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον του δεσμού σου.
Επανασύνδεση. Πρώην ταίρι σου θα κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του, το παρουσιαστικό του καθώς και ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα ξανά ανάψει φλόγα μεταξύ σας. Αποκαλυπτικά λόγια και δελεαστικές προτάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις πως αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, δεν θα αντισταθείς στη μεταξύ σας έλξη.
Νέα γνωριμία. Καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσεις, από την πρώτη ματιά θα αισθανθείς ένα είδος ερωτικού ηλεκτρισμού, αυτό το γοητευτικό πρόσωπο θα καταφέρει να συνεπάρει τις αισθήσεις σου. Η δύναμη της έλξης θα σας φέρει σε αυθόρμητη συνομιλία, πολύ γρήγορα η κουβέντα σας θα κλείσει με πρόταση για ραντεβού.
Σχέση – Γάμος. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, αν τσακώθηκες η ένταση θα τερματίσει με καινούργιες υποσχέσεις αγάπης, η κόντρα και τα νεύρα θα μετατραπούν σε έλξη ίσως και πάθος. Από τη μια στιγμή στην άλλη θα φουντώσουν και πάλι οι ερωτικές σας αισθήσεις, εσείς οι δυο αγαπιέστε, υπάρχει χημεία μεταξύ σας, και θα αποδειχτεί εμπράκτως.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανό να λάβεις κίνηση προσέγγισης από κάποιο πρώην ταίρι σου. Από την άλλη πλευρά με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό ελκυστική θα είναι η παρουσία σου, προσιτή η στάση σου, δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία. Προσπάθησε να αποφύγεις τον διχασμό, για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σκέψου αντικειμενικά, στην περίπτωση που μπερδευτείς καλό θα είναι να μη βιαστείς να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα θελήσεις επαφές ανέμελες και πρόσχαρες χωρίς εντάσεις και κόντρες. Ενθουσιώδης θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, θα στραφείς με το ταίρι σου σε φιλικές παρέες, γενικότερα ανάγκη σου θα είναι η χαλάρωση και η διασκέδαση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρεις αποφάσεις προσπαθήσεις να σκεφτείς με ορθολογισμό.
Επανασύνδεση. Αλλαγές θα υπάρξουν τόσο στις επιθυμίες σου όσο και στα αισθήματα σου. Στο τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου τα νέα που θα ακούσεις θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, φεύγει ο θυμός και η ένταση. Στην συνάντηση σας θα γίνουν ξεκάθαρα λόγια, θα ειπωθούν αλήθειες, τώρα θα δεις με διαφορετικό μάτι το ζήτημα της επανασύνδεσης.
Νέα γνωριμία. Από ερωτικό κεραυνό θα χτυπηθεί η καρδιά σου, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς σε βαθμό που θα διαγράψεις μονομιάς το παρελθόν σας. Πριν κλείσει η εβδομάδα εσύ και το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα ανοίξετε πορεία σχέσης που δεν θα είναι εφήμερη, θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.
Σχέση – Γάμος. Σε νέο στάδιο περνά η σχέση σου, τερματίζουν οι αμφιβολίες, μπαίνουν γερές βάσεις. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για σοβαρές αποφάσεις, τώρα μπαίνουν σε τάξη αισθήματα και επιθυμίες. Εσύ που έχεις απογοητευτεί θα δώσεις τέλος στις αρνητικές καταστάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Αν πήρες την απόφαση να διαγράψεις τα παλιά και αναζητάς καινούργια γνωριμία, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου κάνε το βήμα να φλερτάρεις. Στην περίπτωση που κάποιο πρόσωπο κερδίσει το ενδιαφέρον σου πέρνα σε άμεσες προσεγγίσεις θα βρεις ανταπόκριση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, προσπάθησε να θα εκφραστείς ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις, το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα καταφέρεις να ανανεώσεις τους στόχους σου και να αλλάξεις την οπτική σου.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου εσύ που θέλεις να καταφέρεις κάτι συγκεκριμένο ή να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά θα μπορέσεις να κινηθείς μελετημένα με στρατηγική σκέψη. Στην περίπτωση που θέλεις να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις θα βρεις το κλίμα ευνοϊκό, προχώρησε τις ενέργειες σου. Εσύ που είσαι στο ξεκίνημα της σχέσης σου θα βρεις πρόσφορο το έδαφος για άμεσα ξεκαθαρίσματα.
Επανασύνδεση. Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, ενθαρρυντικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Η κουβέντα που θα γίνει μεταξύ σας θα είναι ουσιαστική, τώρα θα σταματήσεις να αμφισβητείς την αγάπη που νιώθει για σένα. Υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, στο κλείσιμο της εβδομάδας καταλήγετε σε θερμή επανένωση.
Νέα γνωριμία. Αναζωογονητική θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, θα χαρείς, θα ενθουσιαστείς, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τα παλιά. Ανανεώνεται η ψυχολογία σου, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου ανοίξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης, η πορεία σας θα έχει μακροχρόνια εξέλιξη.
Σχέση  -  γάμος. Αναλυτική συζήτηση θα γίνει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα. Με αφορμή ένα τυχαίο και ευχάριστο γεγονός θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη, ενδυναμώνονται οι μεταξύ σας συναισθηματικοί δεσμοί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Απρόοπτα συμβάντα θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θα αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να ερωτευτεί και να προχωρήσει σε νέο ξεκίνημα. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας που θα σου φέρει έντονο ενθουσιασμό, δεν αποκλείεται να γίνει έναρξη σχέσης. Θα ανανεωθείς, πολύ καλά θα κάνεις και θα τολμήσεις να προχωρήσεις διαγράφοντας τις παρελθοντικές αποτυχίες , η τύχη θα είναι με το μέρος σου.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό συνεννόηση θα υπάρξει στις επαφές σου, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι ευχάριστη χωρίς εκνευρισμούς και διάθεση για κόντρες . Συναισθηματικές θα είναι οι μεταξύ σας συζητήσεις, θα μιλήσετε ανοιχτά γι αυτά που αισθάνεστε δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να περάσεις ανανεωτικά, θα αποφύγεις τις αγχωτικές σκέψεις.
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως οι εξελίξεις περιμένουν τις δικές σου αποφάσεις. Το πρώην ταίρι σου θέλει να είναι μαζί σου, θα στο πει καθαρά, το θέμα είναι εσύ τι θέλεις και τι έχεις σκοπό να κάνεις. Στα μέσα της εβδομάδας, κατόπιν μιας ευχάριστης συνάντησης, θα πάρεις απόφαση να επανασυνδεθείς.
Νέα γνωριμία. Αν επιθυμείς καινούργια ερωτική σχέση τότε αξιοποίησε την γοητεία σου και άρπαξε την ευκαιρία που θα εμφανιστεί. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας. Σε χώρο που κινείσαι συχνά θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από το στυλ και την προσωπικότητα σου, σε συμβουλεύω να μην κρατήσεις αδιάφορη στάση.
Σχέση -  γάμος. Από τη στιγμή που αγαπάς το ταίρι σου και το θέλεις σταθερά δίπλα σου δε έχεις κανέναν λόγο να αναλώνεσαι σε ανούσιες κόντρες. Προμηνύεται μια θερμή και ερωτική εβδομάδα αρκεί να πάρεις την απόφαση να εστιάσεις στη μεταξύ σας ερωτική έλξη. Ανοίγεται προοπτική επισημοποιήσεων, σκέψου καλά και προχώρα άφοβα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη καλοδιάθετη θετική και προσιτή θα είναι η στάση σου, πολύ καλά θα πάει η συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, δεν αποκλείεται να αφορά κάποιο πρώην ταίρι. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά και στοχευμένα, θα σε ωθήσει σε άμεσες πράξεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ακουστούν εξομολογήσεις, θα υπάρξουν άμεσες εκδηλώσεις, η εξέλιξη θα σε ενθαρρύνει.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα έχεις θετικές εξελίξεις, με το ταίρι σου λύνετε ένα αρνητικό ζήτημα και βρίσκετε την ισορροπία σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα καταφέρεις να σκεφτείς αισιόδοξα, βγαίνεις από την ανασφάλεια και τη συναισθηματική αστάθεια. Επικεντρώσου στο πως μπορείς με το ταίρι σου να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστα, θα υπάρξει διάθεση για κοινές δραστηριότητες.
Επανασύνδεση. Φίλε μου Αιγόκερε, η επανασύνδεση θα συμβεί πιο γρήγορα από ότι το υπολογίζεις και μάλιστα το θετικό αναποδογύρισμα που θα προκύψει θα σου φανεί ανεξήγητο. Με έναν μαγικό τρόπο θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση , αυτή η θαυματουργή κατάληξη θα προκληθεί από τα αισθήματα που τώρα θα αντιληφτείς την έκταση και το βάθος τους.
Νέα γνωριμία. Θα καταφέρει να σου την αλλάξει τη ζωή το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την επομένη μέρα της γνωριμίας σας θα αποκτήσει νόημα η καθημερινότητα σου, θα βρεις ενδιαφέρον και λόγο για να ξεκινήσεις καινούργια όνειρα. Δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την ζωή σου.
Σχέση –Γάμος. Ο συνδυασμός των θετικών σου στοιχείων θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Η ορθή σου κρίση και η αποφασιστικότητα σου θα σε οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Θα το λάβεις αυτό που εδώ και καιρό ζητάς από το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα ακουστεί πρόταση που θα σου εξασφαλίσει παρόν και μέλλον
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό προσοχή στις συναισθηματικές εναλλαγές, προσπάθησε να προσανατολιστείς συναισθηματικά. Ενδεχομένως να μπερδευτείς και να αδυνατείς να λάβεις αποφάσεις, δώσε χρόνο στα γεγονότα απέφυγε την ανυπομονησία. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη η στάση σου θα γίνει ανατρεπτική, το ενδιαφέρον σου ίσως να στραφεί στις νέες γνωριμίες, καλό θα είναι να κινηθείς με ξεκάθαρες βλέψεις.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό διπλωματική θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις αποφάσεις και τις τελεσίδικες απαντήσεις . Θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, θα εστιάσεις στη διασκέδαση σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη ίσως να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου ενδέχεται να παρεξηγήσεις κάποιες καταστάσεις.
Επανασύνδεση. Δυναμικότητα θα διακρίνει τις ενέργειες σου, η ψυχική σου δύναμη θα σε βοηθήσει να βγεις από τις συναισθηματικές παγίδες μέσα στις οποίες εγκλωβίστηκες. Αυτή τη φορά δεν θα αφήσεις το πρώην ταίρι σου να παίξει με τα αισθήματα σου, το ξεκαθάρισμα που θα απαιτήσεις θα κλείσει με οριστική κατάληξη που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.
Νέα γνωριμία. Με τολμηρή διάθεση θα ανταποκριθείς στο φλερτ που θα σου κάνει ένα συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει αποκτήσεις καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή. Καταφθάνει νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν σου.
Σχέση – Γάμος. Αφήνεις στην άκρη απαισιοδοξίες και ηττοπάθειες, με τον δυναμισμό σου θα καταφέρεις να οδηγήσεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στη σωστή κατεύθυνση. Οι πρωτοβουλίες σου θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα, θα τερματίσεις μια διαφωνία ή ένα αρνητικό ζήτημα που σας δημιουργούσε δυσκολίες και εντάσεις.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις κοντά με φιλικούς κύκλους. Κινήσου και εκδηλώσου με αυθορμητισμό, συμπεριφέρσου με άνεση βγάλε στην επιφάνεια την οικειότητα που σε χαρακτηρίζει. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι δώσε το περιθώριο να σε πλησιάσουν, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για νέες γνωριμίες. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα υπάρξουν ανανεωτικά γεγονότα, προσπάθησε να κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς άγχος και φοβίες.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θετική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα σου δείξει ενδιαφέρον και κατανόηση, δεν θα υπάρξει διάθεση για εντάσεις. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει την ανάγκη σου να περάσεις ανέμελα χωρίς έγνοιες και προβληματισμούς. Θετικές θα είναι οι αντιδράσεις σου, με το ταίρι σου ίσως να μιλήσετε για κάποιο ταξιδάκι.
Επανασύνδεση. Μέσω εσωτερικής αναζήτησης θα καταφέρεις να εντοπίσεις τι θέλεις και πως μπορείς να αποκτήσεις αυτό που έχεις μέγιστη ανάγκη. Θα απομονωθείς, θα έρθεις σε προσωπική επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε θέματα που σου προκαλούν άγχος και ανασφάλεια.
Νέα γνωριμία. Ίσως να μην αναζητήσεις τη νέα σχέση με προσωπικές σου κινήσεις, ωστόσο το καινούργιο πρόσωπο θα σου έρθει τελικά στο πιάτο. Γοητευτικό άτομο θα σε πλησιάσει με φιλικό τρόπο, αν δεν κρατήσεις στάση απρόσιτη ή αδιάφορη, τότε θα υπάρξει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η γνωριμία να γίνει σχέση μακροχρόνιας διάρκειας.
Σχέση – Γάμος. Κάποια στιγμή στα μέσα της εβδομάδας θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, να αποτραβηχτείς μέσα στον δικό σου εσωτερικό κόσμο προκειμένου να βρεις την ηρεμία σου. Μη κάνεις το λάθος και κρατήσεις μπερδεμένη στάση, μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου, θα δεις πως θα σου φερθεί με κατανόηση, θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email