Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 17 ως 23/6


ΚΡΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Η Πανσέληνος στον Τοξότη και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη θα σου φέρουν ανοίγματα για συναντήσεις και συνομιλίες, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα μιλήσεις. Στην περίπτωση που σου δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης η στάση σου ενδεχομένως να είναι αδιάλλακτη και κάθετη. Με τον Ποσειδώνα να επιστέφει σε ανάδρομη πορεία παρελθοντικές καταστάσεις θα βγουν στο προσκήνιο, οι εσωτερικός σου κόσμος ίσως να είναι μπερδεμένος.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά με σταθερότητα και συγκεκριμένες επιθυμίες. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη και την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή στις κουβέντες ή στις καταστάσεις που ξέρεις πως επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου, απέφυγε να δημιουργήσεις πεδίο αντιδράσεων. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να κινηθείς χαλαρά, θα ξεγλιστρήσεις από τις αγχωτικές υποθέσεις.
Επανασύνδεση. Η συνάντηση που θα σου ζητήσει το πρώην ταίρι σου θα τερματίσει τον χωρισμό σας, λήγει ο αρνητισμός. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλυπτικά λόγια θα καταφέρουν να τονώσουν τη μεταξύ σας έλξη, ανατρέπονται τα αρνητικά δεδομένα. Η επανασύνδεση σας θα είναι άμεση, δεν αποκλείεται και δεσμευτική.
Νέα γνωριμία. Θα ερωτευτείς, ετοιμάσου καταφθάνει σχέση αγάπης και συναισθηματικής ασφάλειας. Αντικριστά θα βρεθείς με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου. Η θερμή συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας θα πάρει ερωτική έκταση, αυτό το άτομο θα σε εντυπωσιάσει και θα σε αγαπήσει.
Σχέση – Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι παραμερίζετε κόντρες και εντάσεις, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας αγάπης και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, φεύγουν οι αμφιβολίες. Σε περίπτωση που ανοιχτεί κουβέντα δέσμευσης η πορεία της θα έχει θετική εξέλιξη, τώρα μπαίνουν σε τάξη σκέψεις και επιθυμίες.
ΤΑΥΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα κάνει δυναμική τη στάση σου, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σου, παίρνεις τα πάνω σου. Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ώθηση να προσεγγίσεις, επιτυχία θα βρουν οι προσπάθειες σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να καταφέρει να εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Ανοίγεται νέα προοπτική θα είναι στο χέρι σου αν θα την αξιοποιήσεις.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη κάθετη και απόλυτη θα είναι η στάση σου, προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί διαλλακτική διάθεση. Για να υπάρξει συνεννόηση και ισορροπία προσπάθησε να περιορίσεις το πείσμα και τον εγωκεντρισμό, καλό θα είναι στις συζητήσεις με το ταίρι σου η στάση σου να είναι χαλαρή. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία ίσως να χρειαστεί να μιλήσετε για ένα παρελθοντικό ανοιχτό ζήτημα.
Επανασύνδεση. Φίλε μου Ταύρε, προσοχή στις αντιθέσεις και στα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Το πρώην ταίρι σου θα σου τηλεφωνήσει, θα σου ζητήσει συνάντηση, αλλά μήπως τελικά δε θέλεις να επανασυνδεθείς; Ενδεχομένως οι απαντήσεις που θα δώσεις να μην είναι θετικές, αόριστη και διφορούμενη θα είναι η στάση σου, πρέπει να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις.
Νέα γνωριμία . Είναι πολύ πιθανόν να το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες. Θα σε πλησιάσει, θα σου δείξει ενδιαφέρον, όμως η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να φέρει μπερδέματα ή καθυστερήσεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία της νέας ερωτικής αρχής, προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρες βλέψεις.
Σχέση – Γάμος. Άστατη ίσως και κάπως εριστική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου δεν θα ξέρει πώς να σου συμπεριφερθεί. Θα έχεις την ανάγκη να εναντιωθείς στα δεδομένα, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες, όμως θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά την τακτική και την μέθοδο που θα εφαρμόσεις. Οι απότομες ή αλλοπρόσαλλες ενέργειες θα δημιουργήσουν δυσκολίες.
ΔΙΔΥΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα ενισχύσει τον ρεαλιστικό τρόπο σκέψης σου, θα βρεις τη διέξοδο που χρειάζεσαι για να τονωθεί η ψυχολογία σου. Με τον Κρόνο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα επανεξετάσεις τις καταστάσεις και κυρίως τα αποτελέσματα, ίσως να αλλάξεις αποφάσεις σχετικά με μια πρώην σχέση σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα νιώσεις την ανάγκη να διαφοροποιήσεις την πορεία των επαφών σου, κάποια πρόσωπα θα τα απομακρύνεις, κάποια άλλα θα τα φέρεις κοντά σου.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία προσοχή να μην ανοίξεις παλιές πληγές και δημιουργήσεις ανησυχίες για θέματα που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να ξανά συζητηθούν . Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία ίσως να μην σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο των αντιδράσεων σου, η στάση σου δεν θα είναι συγκαταβατική. Καλό θα είναι μέσα στην εβδομάδα να αποφύγεις τις εντάσεις και τα εγωιστικά κοντραρίσματα.
Επανασύνδεση. Ελπιδοφόρο θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις , η αισιοδοξία σου θα φτάσει στα ύψη, ανανεώνεσαι ψυχολογικά. Θα σου μιλήσει και θα σου ζητήσει συνάντηση το πρώην ταίρι σου, εξομολογητικά λόγια και προσωπικές εκμυστηρεύσεις θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο δε σε έχει ξεπεράσει, σε αγαπάει, σε εμπιστεύεται έχει στόχο να σε ξανακερδίσει.
Νέα γνωριμία. Εκ των προτέρων σου φανερώνω πως το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, δε θα σε απογοητεύσει, θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερό μέλλον. Ανοίγεται δρόμος μακροχρόνιας πορείας, είσαι στην χρονική στιγμή που θα έχεις την ευκαιρία να στρώσεις την ερωτική σου ζωή, να αποκτήσεις μόνιμο ταίρι.
Σχέση- γάμος. Ευχάριστα συμβάντα θα τονώσουν τη διάθεση σου, φεύγεις από την απαισιοδοξία περνάς σε στάδιο ψυχολογικής ανανέωσης. Θα σε εκπλήξει και θα σε ενθουσιάσει η πρόταση που θα λάβεις από το ταίρι σου, τερματίζουν ηττοπάθειες και αρνητικά σενάρια, έρχεται χαρά που θα ανοίξει πορεία δέσμευσης.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Με την Πανσέληνο στον Τοξότη και την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα έχει απέναντι σου ξεκάθαρες προθέσεις, ειλικρινά λόγια θα ακουστούν, σκέψου συνειδητοποιημένα και αποφάσισε πως θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς το γενικό κλίμα στις επαφές σου θα είναι ευνοϊκό για συναισθηματικό άνοιγμα και εξομολογήσεις, η διάθεση σου θα είναι θετική, η διαίσθηση σου δεν θα σε προδώσει.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με τον Κρόνο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ο οποίος μετά τις είκοσι του μήνα επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, θα υπάρξουν θετικές ανατροπές που θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κουβέντες γύρω από το θέμα της συγκατοίκησης ή γενικότερα της μελλοντικής πορείας του δεσμού σου. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή να μην κρύψεις αυτό που σκέπτεσαι ή αισθάνεσαι, μίλα ανοιχτά γι αυτά που πραγματικά επιθυμείς.
Επανασύνδεση. Καταφθάνει επανασύνδεση συνοδευόμενη με έντονες ερωτικές εκδηλώσεις. Το πρόσωπο που σκέπτεσαι κάνει τις ίδιες θετικές σκέψεις με εσένα, θα διαπιστώσεις πως θέλει την επανένωση τόσο όσο και εσύ. Θα λάβεις πρόταση συνάντησης, το ραντεβού σας θα κλείσει με ένωση άμεση και ιδιαιτέρως θερμή.
Νέα γνωριμία. Θα σε εντυπωσιάσει και θα το ερωτευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα βρεθεί μπροστά σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις ανεπιφύλακτα το περιθώριο να σε πλησιάσει. Αν κρατήσεις θερμή στάση δε θα απογοητευτείς, με αυτό το άτομο θα ζήσεις θερμά και έντονα αισθήματα έλξης , η μεταξύ σας ερωτική χημεία θα σας κρατήσει ενωμένους για πολλά χρόνια.
Σχέση- γάμος. Ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη. Το ταίρι σου θα σε προσεγγίσει με έλξη ερωτισμό και πάθος. Εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση ή δέσμευση τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό.
ΛΕΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Με την Πανσέληνο στον Τοξότη και την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω αναζήτηση και συνειδητοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ανάγκη σου θα είναι να καταλήξεις και να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Θετικά ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις πρόσωπο που έχεις στη σκέψη σου, δεν αποκλείεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε κάποιο πρώην ταίρι σου. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να αποκτήσεις σταθερές επαφές, θα δοθεί το κατάλληλο έναυσμα.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη απέφυγε τις εξάρσεις και τις υπερβολές, προσπάθησε να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις όμως θα πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο διεκδίκησης. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου, με αισθησιασμό θα πλησιάσεις το ταίρι σου, θα υπάρξει μεταξύ σας αμοιβαιότητα και κατανόηση.
Επανασύνδεση. Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου, τώρα εσύ θα κρατάς το τιμόνι των εξελίξεων. Θα είναι κατάλληλη η χρονική στιγμή να ζητήσεις συνάντηση, τα γεγονότα θα απαιτούν δραστικότητα. Στην προκειμένη φάση δεν πρέπει να αδρανήσεις, προχώρα σε οριστικό ξεκαθάρισμα, φανέρωσε με ειλικρίνεια τις βλέψεις και τα αισθήματα σου.
Νέα γνωριμία. Απρόοπτες συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με ένα ελκυστικό πρόσωπο που θα κεντρίσει την προσοχή σου. Αν κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου η κατάληξη θα είναι ενθαρρυντική, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σου φέρει έντονο ενθουσιασμός, δώσε ταχύτητα στα γεγονότα.
Σχέση- Γάμος. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κατευθύνεις τη σχέση σου παίρνοντας πρωτοβουλίες. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για το θέμα της δέσμευσης, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός, κινήσου αποφασιστικά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στον Τοξότη αποφασίζεις να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό υπάρχει στο συναισθηματικό σου πεδίο. Στοχευόμενες θα είναι οι ενέργειες σου, θα αναλάβεις δράση και θα σου βγει σε καλό, η κατάληξη θα σε ενθαρρύνει. Αν έχεις σταθερά αισθήματα γι αυτό το άτομο θα καταφέρεις να ανοίξεις δίοδο σχέσης. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να κινηθείς χωρίς άγχος, στηρίξου στη διαίσθηση σου θα είναι σωστή.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη η μεθοδική σου τακτική θα είναι αποτελεσματική, θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου και να επηρεάσεις την άποψη του σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε αυτό που θα προτείνεις θα πάρεις θετική απάντηση, θα χαρείς και θα νιώσεις ικανοποίηση. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στις κοινές σας δραστηριότητες.
Επανασύνδεση. Με συμφιλιωτικές διαθέσεις έρχεται το πρώην ταίρι σου, τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι συνειδητοποιημένα, τώρα θα αναγνωρίσει και θα παραδεχτεί τα λάθη του. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως ο χωρισμός έγινε από απερισκεψία και όχι από έλλειψη αισθημάτων. Δώσε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί, θα σου βγει σε καλό.
Νέα γνωριμία. Εσύ που είσαι σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, ετοιμάσου το καλό πράγμα μπορεί να άργησε αλλά τώρα έρχεται. Η εβδομάδα σου δεν θα λήξει άδοξα, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα σου ανοίξει δίοδο σταθερής ερωτικής σχέσης.
Σχέση – Γάμος. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά, αισιοδοξία και συναισθηματική ικανοποίηση. Τερματίζουν οι εντάσεις και οι εγωισμοί, με το ταίρι σου θα μιλήσετε σε συναισθηματική βάση, θα εξωτερικεύσετε σκέψεις και επιθυμίες, καταφθάνει ισορροπία και αγαλλίαση. Να την δεχτείς την πρόταση που θα σου κάνει θα καταφέρει να ανανεώσει την έλξη σας.
ΖΥΓΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το τι είδος σχέση θέλεις στη ζωή σου. Θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα όσα συνέβηκαν, να συγκρίνεις και να καταλήξεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο καθώς και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξεις τα δεδομένα. Θα είσαι σε θέση να αποβάλεις τις ανασταλτικές σκέψεις, αξιοποιήσετε τις συγκυρίες, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη απέφυγε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, πρόσεξε να μην δημιουργήσεις εντάσεις, στις διαφωνίες που θα έχεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτηση σου. Στην περίπτωση που προσπαθήσεις να επιβληθείς, θα βρεις αντιδράσεις. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία η στάση σου ενδεχομένως να γίνει κυκλοθυμική, προσπάθησε να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες.
Επανασύνδεση. Θα τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί η αφορμή που ως κατάληξη θα έχει την επανασύνδεση. Τυχαίος λόγος θα σας φέρει σε τηλεφωνική επικοινωνία, στη συνάντηση σας θα γίνει ουσιαστική συζήτηση που θα τερματίσει τον αρνητισμό, βιάσετε σε τάξη αισθήματα και μελλοντικές βλέψεις.
Νέα γνωριμία. Καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, θα σε ενθουσιάσει η νέα γνωριμία που θα προκύψει, ελπιδοφόρα θα είναι τα γεγονότα. Με ευγενικό τρόπο θα σου μιλήσει το άτομο που θα σου συστήσουν, θα το συμπαθήσεις, είναι πολύ πιθανόν το ερωτευτείς. Μέσα στη εβδομάδα θα γνωρίσεις το ταίρι που θα μείνει στο πλάι σου για πολλά χρόνια.
Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που σε πήραν από κάτω οι απαισιόδοξες σκέψεις να ξέρεις πως μέσα στην εβδομάδα θα ορθοποδήσεις , θα την βρεις την άκρη, η κατάληξη θα είναι αισιόδοξη. Θα καταφέρεις να εντοπίσεις που είναι το πραγματικό πρόβλημα και ποια η οριστική λύση. Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο ισορροπίας συνεννόησης και εμπιστοσύνης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Με την Πανσέληνο στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία δεν αποκλείεται η σκέψη σου να σταθμεύσει στο πρώην ταίρι σου. Θα εμβαθύνεις στα αισθήματα σου, στην περίπτωση που νιώσεις την ανάγκη να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία η τύχη θα σε ευνοήσει, τα συμβάντα θα δώσουν άνοιγμα για επανασύνδεση. Σκέψου με ορθολογισμό και πράξε με αμεσότητα θα καταφέρεις να βγεις από τις αβέβαιες καταστάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στις σωστές πράξεις.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Η εβδομάδα σου θα είναι δημιουργική θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στις διαθέσεις σου όσο και στην εξέλιξη του δεσμού σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για υποσχέσεις ή αποφάσεις. Αν σε ενδιαφέρει η προοπτική της συγκατοίκησης η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για προτάσεις και συζητήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο προσπάθησε να αποφύγεις την ανυπομονησία κινήσου μεθοδικά.
Επανασύνδεση. Ευνοϊκά γεγονότα θα φέρουν κατάληξη επανένωσης, μέσα την εβδομάδα θα έχεις συνομιλία και συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Η μεταξύ σας έλξη είναι δυνατή και θα το καταλάβεις από τα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσεις. Οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα τηρηθούν, θα χαρείς και θα ενθουσιαστείς.
Νέα γνωριμία. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα ανανεώσει την ψυχολογία σου. Βγαίνεις από την στασιμότητα και την απογοήτευση, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης. Το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις θα το ερωτευτείς, το ενδιαφέρον που θα σου δείξει θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια, δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου.
Σχέση - Γάμος. Εξομολογήσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα ανανεώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, είναι πολύ πιθανόν μέσα στην τωρινή εβδομάδα να πάρετε αποφάσεις δέσμευσης. Η εξέλιξη θα σου ανοίξει σταθερό μέλλον, καταφθάνει πρόταση που θα σε οδηγήσει στη μονιμότητα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου σκεπτόμενη και επιφυλακτική θα είναι η στάση σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα εμβαθύνεις στα αισθήματα και στα γεγονότα. Θα σε επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, η διάθεση σου θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, ίσως να έρθουν στη μνήμη σου γεγονότα προηγούμενων σχέσεων. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να σκεφτείς αισιόδοξα και να ανοίξεις δίοδο προσεγγίσεων. Κράτα θετική τη διάθεση σου, απέφυγε την ανυπομονησία.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου και να κατοχυρώσεις το ταίρι που έχεις δίπλα σου. Η σταθερότητα των αισθημάτων σου θα σε βοηθήσει να περάσεις σε ουσιαστικές προτάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τις συνθήκες της σχέσης σου, με το ταίρι σου θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, οι εξελίξεις θα τερματίσουν τη στασιμότητα, μέσα στην εβδομάδα ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης. Εσύ και το πρόσωπο που σκέπτεσαι θα μιλήσετε και θα συναντηθείτε. Η τύχη είναι με το μέρος σου, πέρνα σε άμεσες προτάσεις, θα λάβεις θετικές απαντήσεις.
Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε ενθουσιάσει, η γνωριμία σας θα είναι τυχερή και μοιραία. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις με αυτό το νέο πρόσωπο σε σταθερή σχέση, εκδηλώσου χωρίς αναστολές δε θα απογοητευτείς. Προμηνύεται δεσμός μεγάλης διάρκειας!
Σχέση – Γάμος. Καταφθάνει άνοιγμα δέσμευσης, κλείνει το εμπόδιο που σου δημιουργούσε ανασφάλειες, αισιοδοξείς και δραστηριοποίησε. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα τυχερά συμβάντα θα αλλάξουν την πορεία του δεσμού σου. Εσύ και το ταίρι σου παίρνετε από κοινού αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν το μέλλον σας, στρώνεται το έδαφος για επισημοποιήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου και με τον Κρόνο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα κινηθείς δυναμικά, αυτή τη φορά δεν θα αφήσεις τις αναστολές και τις επιφυλάξεις να σου δημιουργήσουν φραγμούς. Θετική επίδραση θα έχει επάνω σου ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, αλλάζεις τρόπο σκέψης, αισιοδοξείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά. Θα συνομιλήσεις με καινούργια άτομα, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις το άνοιγμα να προχωρήσουν οι επαφές. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι γνωριμίες που θα προκύψουν, κινήσου με αποφασιστικότητα.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου ορθολογισμός και σοβαρότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ανάγκη σου θα είναι η σταθερότητα ίσως και η δέσμευση, βάσιμες θα είναι οι κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου γύρω από το θέμα της μελλοντικής εξέλιξης. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη απέφυγε τον επιτακτικό τρόπο έκφρασης, αν θέλεις να επιβληθείς στο ταίρι σου θα πρέπει ο χειρισμός σου να είναι μεθοδικός ίσως και διπλωματικός.
Επανασύνδεση. Καλό θα είναι να μην προσκολληθείς στις εκδοχές σου, η αντίληψη σου θα είναι σκοτεινή. Στην προκειμένη φάση απόφυγε τις θεωρίες, πάρε τα γεγονότα έτσι όπως έρχονται. Θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα έρθει στο επόμενο στάδιο. Για την ώρα προσπάθησε να κρατήσεις τις σκέψεις σου σε ρεαλιστικό επίπεδο.
Νέα γνωριμία. Μπερδεμένες θα σου φανούν οι βλέψεις που θα έχει το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, η στάση του θα σου δημιουργήσει απορίες. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείς από τις προσωπικές σου εικασίες. Σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν, μη βιαστείς να μαντέψεις ή να ξεκαθαρίσεις.
Σχέση- γάμος. Προσοχή στο τι θα υποθέσεις, η κρίση σου θα είναι θολή. Θα υπάρχει κίνδυνος να συνδυάσεις τα γεγονότα με έναν αρνητικό τρόπο σκέψης, κάποια πράγματα δεν θα είναι έτσι ακριβώς όπως θα νομίζεις. Άκου με προσοχή τι θα σου πει το ταίρι σου, δώσε βάση στα γεγονότα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου, παίρνεις την απόφαση να αφήσεις τις χρονοτριβές και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν τα κατάλληλα ανοίγματα, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα χάσεις χρόνο, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές. Αν ζητήσεις συνάντηση θα πάρεις θετική απάντηση, η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα βοηθήσει στο να υπάρξει συγκατάβαση και ανάγκη για επανένωση.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου και τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία η στάση σου ίσως να μην είναι ισορροπημένη, ενδεχομένως η σκέψη σου να γυρίσει πίσω σε παλιά αρνητικά γεγονότα. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία αλλάζει το σκεπτικό σου, προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις. Αν διακατέχεσαι από ανησυχίες ή αμφιβολίες μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου , μη κρύψεις ή καμουφλάρεις αυτό που αισθάνεσαι.
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα βγάλουν στην επιφάνεια την έλξη και την αγάπη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Τώρα μπαίνει στην άκρη ο εγωισμός, στο ραντεβού που θα έχετε οι εκδηλώσεις σας θα είναι ειλικρινείς, θα μιλήσετε με αλήθειες. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα επανασυνδεθείτε πάνω σε νέες βάσεις.
Νέα γνωριμία. Σταθερό ερωτικό ταίρι θα γίνει το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις τον εαυτό σου να το ερωτευτεί. Τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία, αυτή η γνωριμία θα αποδειχτεί μοιραία. Καταφθάνει σχέση μακροχρόνιας αγάπης που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.
Σχέση- Γάμος. Συγκαταβατικότητα, κατανόηση και αγάπη, θα σου διώξει το ταίρι σου. Η εβδομάδα σου θα είναι αρμονική και ισορροπημένη, θα υπάρξουν μεταξύ σας δυνατές στιγμές έλξης και αγάπης. Οι πράξεις σας θα σας αποδείξουν πως τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε σε ουσιαστικές δεσμεύσεις.
ΙΧΘΥΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στο ζώδιο σου θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ωστόσο με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία προσοχή να μην παρασυρθείς από τα κολακευτικά λόγια που θα ακούσεις και πέσεις σε λάθος εξιδανικεύσεις. Στην περίπτωση που ενθουσιαστείς ή ερωτευτείς δεν θα πρέπει να βιαστείς, δώσε χρόνο στα γεγονότα. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία ίσως τα πράγματα να μην είναι έτσι ακριβώς όπως θα προβάλλονται.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με την Πανσέληνο στον Τοξότη την εμφάνιση τους θα κάνουν εσωτερικές ανησυχίες, σκέψου αντικειμενικά θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις και να πάρεις αποφάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου ήρεμη συγκαταβατική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί και θα διατηρήσει τη μεταξύ σας ισορροπία. Η διαίσθηση σου θα είναι έντονη και σωστή, ωστόσο θα πρέπει να εστιάσεις στα πραγματικά γεγονότα και όχι στις εικασίες σου.
Επανασύνδεση. Θα συμβεί η επανασύνδεση που προσμένεις, τα συμβάντα θα σε βγάλουν από την αβεβαιότητα, η απαισιοδοξία σου λαμβάνει τέλος. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης και μάλιστα προετοιμάσου θα δοθούν μεταξύ σας σοβαρές υποσχέσεις που θα ανοίξουν προοπτική δέσμευσης.
Νέα γνωριμία. Θα σε πλησιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει θα είναι θερμός ευγενικός και διακριτικός. Θα εκτιμήσεις την συμπεριφορά που θα κρατήσει απέναντι σου, αυτό το άτομο στην πορεία των επαφών σας θα το αγαπήσεις και θα το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σοβαρής κατάληξης!
Σχέση – Γάμος. Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου και με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, αυτό που θα σου προτείνει και θα σου προσφέρει θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από δω και πέρα πορεία σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email