Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 24 ως 30/6


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις νέες γνωριμίες, επιθυμία σου θα είναι να ανανεωθείς και να δημιουργήσεις επαφές με καινούργια άτομα. Ο ερχομός του Ερμή στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ελκυστική την εικόνα σου, στις προσεγγίσεις σου θα υπάρξει ανταπόκριση. Προσωπική συνομιλία θα έχεις με πρόσωπο που η αμοιβαία σας έλξη θα ανοίξει προοπτική σχέσης. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω επαφές και συναντήσεις.
Σε σχέση.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ανήσυχη θα είναι σκέψη σου, ίσως να γίνει κάπως ατίθαση ή αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά σου, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου. Απέφυγε τις κόντρες και τις εντάσεις, η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα θα τονώσει την ανάγκη σου να υπερισχύσεις στους διαλόγους σου και να περάσεις το δικό σου.  Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να σκεφτείς δίκαια και συγκαταβατικά.
Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και με την σιγουριά πως δεν θα αρνηθείς την πρόταση επανασύνδεσης που θα σου κάνει. Δεν θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, ετοιμάσου για λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων.
Νέα γνωριμία. Μη κάνεις το λάθος και φοβηθείς να ερωτευτείς ή να ονειρευτείς. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με την όμορφη εμφάνιση και το γοητευτικό του στυλ, θα έχει καλή καρδιά και θα την αφιερώσει εξ ολοκλήρου σε εσένα. Θα γνωριστείτε τυχαία, θα αγαπηθείτε αμοιβαία, η κατάληξη σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.
Σχέση- γάμος. Μήπως σε φανίζουν αμφιβολίες και καχύποπτες σκέψεις; Ότι αρνητικό και να σκέπτεσαι θα αποδειχτεί λάθος. Μην χαλάς τη διάθεση σου και μην κάνεις αρνητικές υποθέσεις. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα τονώσουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου , θα πειστείς πως αυτό το άτομο έχει μάτια μόνο για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό αποβάλεις τον ανασφαλή τρόπο σκέψης,  η αυτοπεποίθηση σου  θα σε ωθήσει στο να κινηθείς άμεσα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα θα προσέξεις πολύ καλά τον τρόπο που θα μιλήσεις προσπαθώντας να προσεγγίσεις, επιμελημένη θα είναι και η εξωτερική σου εμφάνιση, γενικότερα θα προσέξεις την εικόνα σου και θα καταφέρεις να βγάλεις προς τα έξω τη γοητεία σου. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σου ανοίξει ενδεχόμενο νέων γνωριμιών.
Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα εστιάσεις στην εξασφάλιση και στη μελλοντική πορεία. Αισθησιασμό και πάθος θα βγάλεις στο ταίρι σου, η στάση θα είναι εκδηλωτική και ιδιαιτέρως θερμή.  Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις την αντιδραστικότητα σου,  στις συζητήσεις που θα γίνουν θα βρεις συνεννόηση, θα εστιάσεις στις κοινές επιθυμίες που έχεις με ταίρι σου.
Επανασύνδεση. Ως δια μαγείας όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο. Κακώς απογοητεύεσαι, θα συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι μόνο θα γίνει επανασύνδεση, αλλά αυτή τη φορά η επανένωση σας θα στηριχτεί σε υποσχέσεις δέσμευσης.
Νέα γνωριμία. Επίκεντρο των γεγονότων θα είσαι εσύ, πρόσωπα και συγκυρίες θα οδηγήσουν σε καινούργια γνωριμία. Ένα όμορφο γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν συναισθηματικές που θα καταλήξουν σε σταθερό δεσμό.
Σχέση- γάμος. Αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσμένεις θα γίνει πραγματικότητα. Εσύ και το ταίρι σου θα συζητήσετε ευθέως , θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Σε περίπτωση που επιζητάς σοβαρή δέσμευση δεν αποκλείεται να ακουστεί ανάλογη πρόταση. Η εβδομάδα σου θα πάει πολύ καλά, ετοιμάσου για χαρές!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να μην καταφέρεις να τα βρεις με ένα πρώην ταίρι σου ή με άτομο που τον τελευταίο καιρό μπήκαν ουσιαστικά εμπόδια ανάμεσα σας. Με τον Ερμή στον Λέοντα και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου αλλάζεις πλεύση, δεν αποκλείεται ένα καινούργιο πρόσωπο να καταφέρει να σε συναρπάσει. Θα αναζητήσεις την περιπέτεια, θα ανοιχτεί δίοδος για επαφές και συναντήσεις, ωστόσο ίσως να μη νιώσεις την ανάγκη να κατασταλάξεις.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στην περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα ή κάποια δύσκολα θέματα μέσα στη σχέση σου ενδεχομένως να κρατήσεις στάση αδιάφορη, ουσιαστικά θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς ή να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα ενισχύσει την ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα προσπαθήσεις να βγεις από καταστάσεις που σε στρεσάρουν, ωστόσο κάποια ζητήματα αν δεν τα λύσεις δεν πρόκειται να λυθούν από μόνα τους.
Επανασύνδεση. Ένα συμβάν θα φέρει αναποδογύρισμα στο τρόπο σκέψης σου, θα επανεξετάσεις την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τώρα θα αναρωτηθείς, αξίζει όντως αυτό το άτομο; Ή μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από το παρελθόν; Αλλαγές θα υπάρξουν στους στόχους σου, η καρδιά σου αλλάζει κατεύθυνση.
Νέα γνωριμία. Δεν αποκλείεται να είναι ανεξέλεγκτη η έλξη που θα νιώσεις για το καινούργιο άτομο που θα αντικρίσεις. Εντελώς ξαφνικά θα εμφανιστεί μπροστά σου, επειδή το χτύπημα θα είναι κεραυνοβόλο γι αυτό προσοχή στις υπερβολές. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα αδιαφορήσεις για συνέπειες ή για ενδεχόμενες παγίδες.
Σχέση- Γάμος. Θα ταρακουνηθείς συναισθηματικά ωστόσο για να σε προλάβω, να ξέρεις πως τίποτα το ανεπανόρθωτο δεν επρόκειτο να συμβεί. Αυτά που θα ακούσεις και θα συνειδητοποιήσεις ίσως να κλονίσουν τα θεμέλια της σχέσης σου. Μην βιαστείς να απογοητευτείς ή να διαγράψεις, στο τέλος θα υπάρξει ξεκαθάρισμα που θα ανανεώσει την πορεία του δεσμού σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις εξιδανικεύσεις δεν θα είναι εμπιστεύσιμο το ένστικτο σου, απέφυγε τις ωραιοποιήσεις και τα βιαστικά πορίσματα. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους αισιοδοξείς, θα θελήσεις να ανανεωθείς, να ερωτευτείς και να δοκιμαστείς. Θα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ή σχέσεις που σε απογοήτευσαν, ωστόσο οι αλλαγές θα απαιτούν χρόνο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για ειλικρινείς συζητήσεις.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα σε συμβουλεύω να αποφύγεις τα πείσματα και την ισχυρογνωμοσύνη. Ίσως να γίνει κάπως κάθετος ο τρόπος σκέψης σου, αντιδράσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, δώσε προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τις διαφωνίες με το ταίρι σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να μιλήσεις με χαλαρότητα και συγκαταβατική διάθεση.
Επανασύνδεση. Αλλαγές θα προκύψουν στην καρδιά σου, αλλάζουν οι στόχοι σου. Ένα πρώην ταίρι σου θα κάνει την εμφάνιση του, έντονη θα είναι η επιθυμία σου να ολοκληρώσεις μαζί του αυτό που είχες αφήσει στη μέση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα έχετε ραντεβού που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα.
Νέα γνωριμία. Εσύ που ενδιαφέρεσαι μόνο για σοβαρή σταθερή σχέση και όχι για περιστασιακές αγάπες, θα υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα σχέση. Το πρόσωπο που θα σου συστήσουν ίσως να είναι κάπως διαφορετικό από τα γούστα σου ωστόσο θα σε κάνει τελικά να το ερωτευτείς.
Σχέση – Γάμος. Αποκαλυπτική θα είναι η εβδομάδα σου. Εσύ και το ταίρι σου μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις, θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας συνδέει, θα εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας παγώνει. Απ δω και πέρα θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε τις μεταξύ σας καταστάσεις, τώρα θα διαφοροποιηθούν οι μελλοντικές σας βλέψεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό και τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Επικοινωνιακά ανοίγματα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για προσωπικές συνομιλίες, μίλησε ελεύθερα, προσέγγισε με οικειότητα. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους πολύ καλά θα κάνεις και θα βγεις από τις  αναστολές και τις επιφυλάξεις, θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές για έναρξη σχέσης.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις για ζητήματα που χρειάζονται λύσεις ή εξηγήσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να κατευθύνεις το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι πειστικά, θα καταφέρεις να καλύψεις τα συναισθηματικά κενά. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, θα μπορέσεις να συζητήσεις με ηρεμία και συγκαταβατική διάθεση.
Επανασύνδεση. Φίλε μου Λέοντα, πρέπει να σκεφτείς και να αποφασίσεις, το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι; Ή μήπως κουράστηκες με τα παλιά και θέλεις οπωσδήποτε τα καινούργια; Ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, θα λάβεις πρόταση για επανένωση και η απάντηση σου θα πρέπει να είναι άμεση. Μπες στο βάθος της καρδιάς σου και βρες επειγόντως την απάντηση.
Νέα γνωριμία. Έρχονται χτυποκάρδια έντασης και ενθουσιασμού. Είχες καιρό να αντικρίσεις πρόσωπο τις αρεσκείας σου; Τώρα όχι απλά θα εντυπωσιαστείς, αλλά δεν αποκλείεται να νιώσεις πως βρήκες επιτέλους το πρόσωπο των ονείρων σου. Θα ερωτευτείς, θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις και θα επιτύχεις, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.
Σχέση- Γάμος. Εσύ που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση ίσως να νιώσεις που σε πνίγει η ρουτίνα, προσοχή στις εξάρσεις και στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα. Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που αγαπάς, προσπάθησε να έχεις απέναντι του ξεκάθαρη στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα και τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή εσύ που βιώνεις πρόσφατο χωρισμό θετικές σκέψεις θα κάνεις για το θέμα της επανασύνδεσης. Τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά θα υπάρξει επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου, φανερές θα είναι οι διαθέσεις για επανένωση.  Αναθεωρείς και βγαίνεις από τον αρνητισμό, θα έχεις τη δυνατότητα  να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κινήσου συγκαταβατικά.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλύτερα απέφυγε τις  κουβέντες ή τις αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου, προσπάθησε να εστιάσεις στο παρόν χωρίς να ανησυχείς για το μέλλον.  Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, προσπάθησε σαν ζευγάρι με το ταίρι σου να κοινωνικοποιηθείτε και να εστιάσετε στη διασκέδαση σας.
Επανασύνδεση. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα προκύψει το συμβάν που θα σε φέρει πολύ κοντά με το πρώην ταίρι σου. Εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως και να μην το ελπίζεις, θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Από τυχαίο περιστατικό εσύ και το πρόσωπο που σκέπτεσαι θα βρεθείτε σε συνομιλία τετ α τετ δίνοντας εξηγήσεις και υποσχέσεις.
Νέα γνωριμία. Απρόοπτη θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, σε περίπτωση που θεωρήσεις πως δε θα προχωρήσει η κατάσταση θα διαψευστείς. Άσε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς να φέρεις εμπόδια. Στο ραντεβού που θα σου προτείνει θα περάσεις πολύ καλά, θα ενθουσιαστείς, κατά πάσα πιθανότητα θα ερωτευτείς!
Σχέση- γάμος. Μπροστά στα μάτια σου είναι η λύση του προβλήματος και αν δεν την βλέπεις τόσο καιρό, τώρα θα τη δεις. Το ίδιο σου το ταίρι θα σου ανοίξει τα μάτια,  θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις που είναι το πρόβλημα, ποιος είναι ο κόμπος που φρακάρει την εξέλιξη σας, και με ποιον τρόπο θα προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσπάθησε να ισορροπήσεις τον ψυχικό σου κόσμο και από την άλλη πλευρά θα πρέπει να εξισορροπήσεις τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων αποφεύγοντας τις ωραιοποιήσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς προσγειωμένα,  ανάγκη σου θα είναι η σταθερότητα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή άνοιγμα θα υπάρξει για να προσεγγίσεις, βγάλε στην επιφάνεια την οικεία πλευρά του χαρακτήρα σου.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό ζωηρή θα είναι η διάθεση σου,  ανανεωτικές προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου θα αποφύγεις τα συνηθισμένα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα ανέμελη θα είναι η στάση σου θα θελήσεις να απαλλαγείς από αγχωτικές καταστάσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σου, με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το μέλλον σας, ωστόσο το πλαίσιο των συζητήσεων σας θα είναι χαλαρό.
Επανασύνδεση. Αισιόδοξη και χαρούμενη θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σε ήρεμους τόνους θα γίνουν οι συζητήσεις σας, αυτή τη φορά η κατάληξη σας θα είναι θετική. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαημέρου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικών προδιαγραφών.
Νέα γνωριμία. Θα σε αγαπήσει και θα σε εκτιμήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την αρχή θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και δε θα πέσει έξω. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες, να δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς φοβίες, αυτό το άτομο θα γίνει σταθερό ερωτικό ταίρι μόνιμης και δεσμευτικής κατάληξης.
Σχέση- Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι περνάτε σε περίοδο αγάπης και συναισθηματικής ισορροπίας. Από κοινού θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με τον μέλλον του δεσμού σας, ό,τι σχεδιάσετε θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε. Σε περίπτωση που προσμένεις πρόταση επισημοποίησης δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει το μεγάλο βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι.  Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να σε διαψεύσει η διαίσθηση σου, θα πρέπει να προσέξεις τα συμπεράσματα και τις εικασίες σου. Ενδεχομένως να είναι επηρεασμένες οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου από παρελθοντικές καταστάσεις.  Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ή σπασμωδικές προσεγγίσεις, δώσε χρόνο στα γεγονότα.  Προσοχή στην εσωτερική σύγχυση δεν θα είναι σωστός οδηγός για αποφάσεις και επιλογές.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό θα αντιδράσεις αρνητικά σε συνθήκες καταπίεσης, σε συνδυασμό με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα θα πάρεις ανατρεπτικές αποφάσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα πρέπει να αποφύγεις την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ενδεχομένως η διάθεση σου να έχει αντιφάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να συνεννοηθείς με το ταίρι σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις συναισθηματικά.
Επανασύνδεση. Συνάντηση και συνομιλία θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, τα συμβάντα και οι συγκυρίες αυτή τη φορά θα δουλέψουν υπέρ σου. Σε προσωπική σας συζήτηση θα σου φανερώσει ξεκάθαρα τι νιώθει και τι σκέπτεται για σένα . Εκδηλώσου χωρίς καμουφλαρίσματα , υπάρχει αμοιβαία αγάπη που δεν πρέπει να τη χαραμίσετε.
Νέα γνωριμία. Θα την κάνεις την νέα γνωριμία μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Μια πρόσκληση θα λάβεις, κάπου θα σε καλέσουν, μέσα σε κόσμο θα βρεθείς, και θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Στα μέσα του εξαημέρου θα υπάρξει τυχερό άνοιγμα που θα έχει κατάληξη σταθερής σχέσης.
Σχέση – Γάμος. Προβλήματα και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, τώρα καθαρίζει το τοπίο. Ισορροπία και συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ζήσε χωρίς άγχος τις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν. Είναι πολύ πιθανό στο κλείσιμο της εβδομάδας να ακούσεις ευχάριστη πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι.  Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στα λάθος συμπεράσματα, δεν αποκλείεται η εξέλιξη κάποιων συγκεκριμένων γεγονότων να σε μπερδέψει. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό και μετέπειτα στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με αισιοδοξία, θετική θα είναι η στάση σου σε προσεγγίσεις και σε προτάσεις. Η απελευθερωμένη σου διάθεση θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς, θα φανερώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι ενέργειες σου θα είναι άμεσες δεν θα βάλεις φρένο στις αυθόρμητες εκδηλώσεις.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο και τον Ερμή να εμφανίζεται στον Λέοντα ίσως να πάρεις την απόφαση να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον του δεσμού σου, μίλησε με ειλικρίνεια ωστόσο απέφυγε τις πιέσεις. Αποφασιστικότητα θα σε διακρίνει όμως καλό θα είναι να κινηθείς με χαλαρότητα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να εξηγήσεις, και να βγεις από τις αμφιβολίες ή τις καχύποπτες σκέψεις.
Επανασύνδεση. Φίλε μου Τοξότη, αν το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι βάλε σε λειτουργία τον δυναμισμό σου, κάνε το βήμα να αναθεωρήσεις για κάποιες μελλοντικές σου απαιτήσεις και προχώρα σε προτάσεις επανένωσης. Οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι θετικές, καλό θα είναι να μην χαραμίσεις επιπλέον χρόνο.
Νέα γνωριμία. Προμηνύεται νέα γνωριμία, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην οικειότητα και στη γοητεία που θα εκπέμπεις. Θα σου πιάσει αμέσως την κουβέντα, θα σου ανοίξει προσωπική συζήτηση, στο χέρι σου θα είναι αν θα καταλήξετε σε σταθερό δεσμό.
Σχέση –Γάμος. Οι εξελίξεις θα περιμένουν τις ενέργειες σου, συναισθηματικές συζητήσεις θα γίνουν με το ταίρι σου, θα σου ανοίξουν δίοδο για αποφάσεις δέσμευσης. Αν θέλεις γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα τότε κινήσου δραστικά, μην αφήσεις αναξιοποίητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα και τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους θα βρεις πρόσφορο το έδαφος για επικοινωνιακή ανταπόκριση, θα είναι ευνοϊκή χρονική στιγμή για να προσεγγίσεις ή για να δώσεις θετικές απαντήσεις στην περίπτωση που σε πλησιάσει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα θα ανοιχτεί δίοδο επικοινωνίας, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Κράτα ακμαία την αισιοδοξία σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέα αρχή, πάρε πρωτοβουλίες, απέφυγε τις καθυστερήσεις.
Σε σχέση. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις αντιδράσεις σου, δεν θα πρέπει να κινηθείς οξύθυμα ούτε όμως και αδιάφορα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο δεν θα σε βοηθήσει  χειριστείς τις υποθέσεις με ταχύτητα και αμεσότητα, ίσως να αποστασιοποιηθείς. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα υπάρξει το άνοιγμα για συναισθηματικές συζητήσεις, καλό θα είναι να μην αγνοήσεις αυτά που θα σου πει το ταίρι σου.
Επανασύνδεση. Σε συμβουλεύω να αφήσεις στην άκρη τα αρνητικά σενάρια, τα γεγονότα θα σε ενώσουν με το πρόσωπο που σκέπτεσαι, ανοίγεται ευκαιρία δεύτερης αρχής. Εσένα και το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Θα τα πείτε, θα τα συζητήσετε, στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε.
Νέα γνωριμία. Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, πολύ καλά θα κάνεις και θα ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα σου δείξει. Αυτό το άτομο θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα έχει προσεγμένη εμφάνιση και ευγενική συμπεριφορά. Σου φανερώνω πως θα έχει τα προσόντα να γίνει το άλλο σου μισό, θα βρεις επιτέλους το ταίρι σου!
Σχέση- Γάμος. Ένα εντελώς απρόοπτο συμβάν θα είναι η αίτια που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με αποτέλεσμα όχι μόνο να βρείτε την χρυσή οδό αλλά και να καταλήξετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επίσημης δέσμευσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στην περίπτωση που σε πλησιάσει κάποιο πρώην ταίρι σου μη βιαστείς να καταλήξεις και να βγάλεις συμπεράσματα, προσπάθησε να σιγουρευτείς για το ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να κινηθείς αυθόρμητα με επικοινωνιακή άνεση, δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια νέα γνωριμία ή να σε ενθουσιάσει πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει με οικειότητα.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για υποσχέσεις και για αποφάσεις σχετικά με μελλοντικά θέματα.  Στις περιπτώσεις που υπάρχουν αμφιβολίες ή ανασφάλειες δώσε χρόνο στα γεγονότα. Η σκέψη σου θα πρέπει να είναι ερευνητική, μην αρκεστείς στις φαινομενικές ενδείξεις. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στο κάνεις στο ταίρι σου προτάσεις για να ανανεωθούν οι καθημερινές επαφές σας.
Επανασύνδεση. Θα δικαιωθεί η αναμονή και η υπομονή σου. Μπορεί να απογοητεύτηκες αλλά μη το βάζεις κάτω, το ταίρι σου θα γυρίσει. Με ένα τηλεφώνημα θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, το ραντεβού που θα έχετε θα κλείσει με επανασύνδεση, ξαναβρίσκεις την ηρεμία σου και τη μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία.
Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακή ομορφιά θα έχει το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Ίσως αρχικά να νιώσεις ένα είδος ανασφάλειας, να θεωρήσεις πως είναι αδύνατον να κερδίσεις ένα τέτοιο άτομο, αλλά θα κάνεις λάθος.  Ο αυθορμητισμός και η οικειότητα σου θα γίνουν πόλοι έλξης, εσείς οι δύο πολύ γρήγορα θα ανοίξετε κουβέντα που θα καταλήξει σε έναρξη σχέσης.
Σχέση- γάμος. Αισιόδοξο γεγονός θα ανανεώσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα, κάτι που θα μάθεις θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα νιώσεις πως τώρα μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά, επάνω σε νέες και δεσμευτικές βάσεις.

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Θα σε ενθουσιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή να μην παγιδευτείς στις εικασίες σου και ωραιοποιήσεις καταστάσεις που θέλουν εξακρίβωση και όχι επιφανειακή αντιμετώπιση. Με τον Ερμή στον Λέοντα θα έχεις την τόλμη να δώσεις έκταση στις επαφές που θα προκύψουν, θα υπάρξει άνοιγμα για ραντεβού. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα βγει στην επιφάνεια η ανέμελη και επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σου.
Σε σχέση. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό ίσως η στάση σου να γίνει κάπως  επαναστατική, θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Με τη Σελήνη να προχωρεί στον Ταύρο θα αναζητήσεις ηρεμία, θα εστιάσεις στα αισθήματα αποφεύγοντας τις αναστατώσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θετική θα είναι η στάση σου, θα κατανοήσεις το ταίρι σου, θα το βοηθήσεις να σου ανοιχτεί και να σου φανερώσει τις σκέψεις του.
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, από τυχαίο συμβάν θα ανταμωθείτε, αυτή η απρόοπτη συνάντηση θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα. Η έλξη που θα φανερωθεί θα είναι πολύ πιο δυνατή από το πείσμα, θα είναι σωστή η επιλογή σας να παρατήσετε τους εγωισμούς και να αφεθείτε στα αισθήματα σας.
Νέα γνωριμία. Τυχερή θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, θα υπάρξει μια σειρά από συγκυρίες προκειμένου να γνωριστείς με το πρόσωπο που αμέσως θα κλέψει την καρδιά σου. Από την πρώτη στιγμή θα αισθανθείς πως δεν πρόκειται για κάτι εφήμερο ή άνευ ουσίας. Θα γίνει δεσμός, αυτό το άτομο θα ριζώσει στη ζωή σου.
Σχέση - γάμος. Είσαι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλη σου ευχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί τυχερό γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα που ενδεχομένως να νιώθεις. Σε περίπτωση που αναμένεις δεσμεύσεις τα γεγονότα θα τρέξουν υπέρ σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email