Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 15 ως 21/7


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωής, θα τερματίσεις τα παλιά και θα ανακτήσεις τις ψυχολογικές σου δυνάμεις. Η αντικειμενική σου σκέψη σωστή θα κάνει την κρίση σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις δε θα είναι επιπόλαιες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κλείνεις τα παλιά κεφάλαια και ανοίγεις καινούργια, θα φέρεις κοντά σου πρόσωπο που στην πορεία δεν θα σε απογοητεύσει, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς.
Σε σχέση. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να τερματίσεις τις αιωρούμενες ή αμφίρροπες καταστάσεις, θα συνειδητοποιήσεις και θα εστιάσεις στην σταθερότητα. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη το άγχος, θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να οριοθετήσεις την απαιτητικότητα σου. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο αποκαλυπτικές κουβέντες θα λύσουν παλιά ζητήματα.
Επανασύνδεση. Ίσως να νομίζεις πως το διέγραψες το παρελθόν αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο θα σου αποδείξει πως συνειδητά ή υποσυνείδητα τίποτα δεν έχεις σβήσει. Θα αναζωπυρωθεί παλιά σου αγάπη. Εντελώς τυχαία θα ανταμωθείς με πρόσωπο απ τα παλιά, θα διαπιστωθεί έλξη και κοινή επιθυμία για δεύτερη αρχή.
Νέα γνωριμία. Φάτσα κάρτα θα πέσεις επάνω σε ένα πρόσωπο που από την πρώτη ματιά θα καταλάβεις πως αυτό το άτομο δεν πρέπει να το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση, γοητευτικό στυλ και οικεία συμπεριφορά. Θα αργήσετε λίγο να πιάσετε την κουβέντα, αλλά απ τη στιγμή που θα την ξεκινήσετε θα τη συνεχίσετε για πολλά χρόνια. Προμηνύεται σταθερός δεσμός!
Σχέση- γάμος. Κάτι που προσμένεις εσύ και το ταίρι σου καταφθάνει με γοργό ρυθμό. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, ένα ευτυχισμένο γεγονός θα δώσει άνοιγμα στη μελλοντική σας πορεία. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση, ετοιμάσου ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αναλογιστείς και τελικά να προχωρήσεις μπροστά αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα προσεγγίσεις και θα πλησιάσεις με αισιόδοξη διάθεση. Δώσε ώθηση στα γεγονότα μην ανακόψεις την εξέλιξη, θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθεί άνοιγμα για σχέση. Κινήσου με αυθορμητισμό και με αυτοπεποίθηση απέφυγε τις αγχωτικές σκέψεις.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω θα βγει στην επιφάνεια το θέμα  δέσμευση, η μερική Σεληνιακή έκλειψη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις και προς ποια κατεύθυνση πρέπει να σπρώξεις τη σχέση σου. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει την αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα και εκδηλωτικά. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εσωτερικές ανησυχίες.
Επανασύνδεση. Ένα ευχάριστο και εντελώς απρόοπτο γεγονός θα προκύψει, αν το αξιοποιήσεις καταλλήλως τότε θα βρεθείς αγκαλιά με το πρώην ταίρι σου. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αισιοδοξία και με ειλικρίνεια τότε η επανένωση θα συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη.
 Νέα γνωριμία. Ελκυστικό θα σου φανεί το παρουσιαστικό που θα έχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από την αρχή που θα το προσέξεις θα θελήσεις σχέση μαζί του, θα δεις πως τελικά τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να λάβεις αυτό που ενδόμυχα θα επιθυμήσεις. Ακολούθα τα σημάδια και τα συμβάντα και δεν θα χάσεις.
Σχέση- Γάμος. Σε συμβουλεύω να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη, τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τρόπο που στο τέλος όλα θα σου βγουν σε καλό. Ότι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση δεν αποκλείεται να ακούσεις ανάλογη πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο τα επικοινωνιακά ανοίγματα και οι εκ βάθους συναισθηματικές κουβέντες που θα γίνουν θα αλλάξουν την οπτική σου σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Διαφοροποιούνται οι βλέψεις που έχεις γι αυτό το πρόσωπο, θα πάρεις αποφάσεις και θα προχωρήσεις τις επαφές σας με άλλη προοπτική. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την αισιόδοξη διάθεση σου, βγαίνεις από την αναβλητικότητα.
Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και οι ανανεωτικές προτάσεις. Οι διαθέσεις σου θα είναι χαλαρές, δεν αποκλείεται να θελήσεις να ταξιδέψεις με το ταίρι σου, ίσως να προτείνεις κάποια εκδρομή. Ανανεωτικό θα είναι το εξαήμερο σου θα καταφέρεις να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και τις πιεστικές καταστάσεις.
Επανασύνδεση. Ξαφνικό απρόσμενο τηλεφώνημα θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, θα συμβεί σε χρονική στιγμή που δεν θα το περιμένεις. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αιφνιδιάσουν, η μεταστροφή που θα διαπιστώσεις θα σε εκπλήξει σε βαθμό που δεν θα το πιστεύεις. Δείξε εμπιστοσύνη στις κουβέντες και στις υποσχέσεις που θα ειπωθούν, όλα θα πάνε μια χαρά!
Νέα γνωριμία. Αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα σου φέρει η νέα γνωριμία που θα κάνεις. Θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα νιώσεις πως έχετε πολλά κοινά στοιχεία, θα εντυπωσιαστείς από τα αισθήματα που θα σου δημιουργήσει. Μεταξύ σας θα υπάρξει οικειότητα, θα αισθανθείς πως αυτό το πρόσωπο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και δεν θα πέσεις έξω.
Σχέση – Γάμος. Ευχάριστο μαντάτο θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, έρχεται θετική απάντηση ή λύση ενός προβλήματος. Θα πάρεις τα πάνω σου, θα αναζωογονηθείς και τα αισθήματα χαράς που θα νιώσεις θα καταφέρεις να τα διοχετεύσεις και στο ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα περνάτε σε στάδιο ηρεμίας και συναισθηματικής ασφάλειας, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για σοβαρές προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου, στην περίπτωση που πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις άτομο που ήδη γνωρίζεις ή κάποιο πρώην ταίρι σου, δεν θα βρεις αρνητισμό ούτε απόρριψη. Θα δοθούν τα κατάλληλα ανοίγματα, αξιοποίησε τα με αμεσότητα, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχει θετική επίδραση οι διαθέσεις θα είναι συμφιλιωτικές. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς ακολούθα τη διαίσθηση σου.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα θελήσεις ουσιαστικά αποτελέσματα, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, θα βρεις τη σιγουριά και τη συναισθηματική υποστήριξη που αναζητάς. Με την μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη, αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αποδεχτείς. Μέσα στην εβδομάδα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.
Επανασύνδεση. Θα σου αποδειχτεί πως ο χωρισμός με το ταίρι σου ήταν ένα μεταβατικό στάδιο και μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα ολοκληρωθεί. Δηλαδή, τελειώνουν οι δοκιμασίες, τερματίζει ο θυμός και η απόσταση, κλείνει ο κακός κύκλος και τώρα ξεκινάτε έναν ολοκαίνουργιο. Θα γίνει επανασύνδεση, που αργά ή γρήγορα, θα καταλήξει σε δέσμευση.
Νέα γνωριμία. Τώρα έχεις πείρα πλέον ξέρεις να αναγνωρίζεις με ποιο άτομο και τι είδους προσωπικότητα μπορείς να τα βρεις και με ποιο όχι. Από την πρώτη στιγμή που θα κοιτάξεις και θα μιλήσεις με αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα νιώσεις πως μπορεί να γίνει σταθερό ταίρι για σένα και δεν θα πέσεις έξω.
Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα φτάσεις σε σημείο επίτευξης. Κάτι για το οποίο κοπίασες και προσπάθησες τώρα θα λάβεις την ανταμοιβή σου. Αν ποθείς δέσμευση δεν αποκλείεται να λάβεις πρόταση γάμου. Αν είσαι ήδη σε δεσμευτική σχέση, τότε κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό και ευχάριστο θα έρθει στη ζωή σου, θα νιώσεις χαρά ευτυχία και ολοκλήρωση.

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Στην περίπτωση που προσφάτως χώρισες, η μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω καθώς και ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο, θα σε ωθήσουν στο να ξανασκεφτείς τους λόγους και τις αιτίες, είναι πολύ πιθανό να φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις γνώμη και αποφάσεις. Δεν αποκλείεται στο θέμα της επανασύνδεσης όχι μόνο να κρατήσεις θετική στάση αλλά και να προβείς στις ανάλογες κινήσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα ενισχύσει την αισιοδοξία και το θάρρος σου, οι προσπάθειες σου δεν θα αποτύχουν.
Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε ωθήσει να περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες, να προτείνεις, και να διεκδικήσεις με άμεσο τρόπο. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις πράξεις και τα αποτελέσματα, θα καταλάβεις πως πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους θυμούς και τα εγωιστικά πείσματα. Είναι πολύ πιθανό να εστιάσεις πλέον στη σταθερότητα και στη διάρκεια του δεσμού σου.
Επανασύνδεση. Το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Θα τα βάλει κάτω με την ηρεμία του και την ησυχία του, θα τα σκεφτεί θα τα αποφασίσει και θα σου ζητήσει επανασύνδεση ώριμα και συνειδητοποιημένα.
Νέα γνωριμία. Το γοητευτικό παρουσιαστικό, η ελκυστική συμπεριφορά, το θερμό οικείο χαμόγελο, όλα αυτά θα σε κάνουν να το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι πικρό έζησες ως τώρα.
Σχέση – Γάμος. Αν η προηγούμενη σου εβδομάδα έκλεισε με καβγά, η τωρινή θα ξεκινήσει με συμφιλίωση. Θα εκπλαγείς από την ξαφνική συγγνώμη που θα σου ζητήσει το ταίρι σου, ένα συμβάν θα γίνει η αιτία για να καταλάβει σε ποιο σημείο έπραξε λάθος και πως πρέπει να ενεργήσει για να διορθώσει την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τα παλιά και να κάνεις μια νέα αρχή. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο καταφθάνουν αισιόδοξα ανοίγματα, θα ανανεωθείς και θα αφήσεις στην άκρη τις φοβικές σκέψεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αν αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί θα μπορέσεις να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωής.
Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα είναι δημιουργικές θα έχουν αντίχτυπο στην μελλοντική πορεία της σχέσης σου. Ορθολογισμός θα σε διακρίνει, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά,  σοβαρές θα είναι οι κουβέντες σου. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να βάλεις στην άκρη τις ανασφάλειες, πολύ καλά θα κάνεις και θα πιστέψεις πως η σχέση σου έχει μελλοντικές προδιαγραφές.
Επανασύνδεση. Εξοπλίσου με αυτοπεποίθηση και κάνε το τολμηρό βήμα να βγεις μπροστά από τα γεγονότα. Αν θέλεις επανασύνδεση διεκδικήσετε την και θα την έχεις. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ζήτα ανοιχτά και ξεκάθαρα ραντεβού, δεν θα πάρεις αρνητική απάντηση.
Νέα γνωριμία. Έντονο ενδιαφέρον θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο. Στην αρχή θα νιώσεις συμπάθεια, πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε έλξη. Το πρώτο βήμα θα πρέπει να γίνει από σένα, αν εσύ με δική σου πρωτοβουλία δεν ανοίξεις δίοδο επαφών τότε το τρένο θα σου φύγει. Προσέγγισε αυτό το πρόσωπο ευγενικά και διακριτικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σου.
Σχέση – Γάμος. Με τη διπλωματία σου και τη διορατικότητα σου θα καταφέρεις να ηρεμήσεις το ταίρι σου, θα το κάνεις να συμφωνήσει σε αυτό που θα προτείνεις. Σε περίπτωση που σας απασχολεί πρόβλημα ή διαφωνία, με δικές σου κινήσεις θα βρεις τη διέξοδο. Στο τέλος της εβδομάδας θα κλείσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα, περνάτε σε στάδιο αρμονίας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω υπομονή και μεθοδικότητα θα χρειαστούν κάποια πράγματα, για την ώρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς αναζητάς. Η σχέση που προσμένεις θα γίνει, θα έρθει το πρόσωπο που θα κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου, ωστόσο όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο, απέφυγε τις βιασύνες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αισιοδοξία σου.
Σε σχέση. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω η σταθερότητα της σχέσης σου θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και προσγειωμένη σκέψη, οι επιπόλαιες ενέργειες ή κουβέντες ίσως να βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών με το ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς προσοχή στις τάσεις φυγής είτε από μια συγκεκριμένη κατάσταση, είτε γενικά από την πραγματικότητα. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο από πλευράς σου θα υπάρξουν συναισθηματικές εναλλαγές και έντονες κυκλοθυμίες.
Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις τον σωστό τρόπο για να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Θα το μελετήσεις πολύ καλά το θέμα και επειδή θα δοθεί η αφορμή, θα την αρπάξεις αμέσως χωρίς καθυστερήσεις. Ο οξυδερκής και μεθοδικός σου τρόπος θα επαναφέρει στη ζωή σου το πρόσωπο που αγαπάς, θα είναι σοφή η απόφαση σου να αποφύγεις τα παλιά λάθη.
Νέα γνωριμία. Το καινούργιο πρόσωπο που θέλεις να σε συναρπάσει θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου. Σε ξαφνική στιγμή θα αντιληφτείς πως έχει εστιάσει την προσοχή του σε εσένα. Θα την πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ότι θα το υπολογίζεις.
Σχέση- Γάμος. Μήπως μπλέχτηκες και δεν μπορείς να ξεμπλεχτείς; Μήπως δημιουργήθηκε ζήτημα που σε παγίδευσε; Θα την βρεις την άκρη, το άνοιγμα θα δοθεί σε στιγμή που δεν θα το περιμένεις, θα καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω επικεντρώνεσαι στις επιθυμίες σου, ίσως να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αναστατώνεσαι συναισθηματικά και αισιοδοξείς, φεύγουν οι αναστολές, δε θα τρενάρεις άλλο κινήσεις προσέγγισης.  Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς θα υπάρξουν συναντήσεις και χαλαροί διάλογοι, στο χέρι σου θα είναι να δώσεις στις επαφές την έκταση που εσύ επιθυμείς.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο  θα επιχειρήσεις να ανανεώσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου και θα το καταφέρεις. Θα βγει στην επιφάνεια η ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα έχει ευνοϊκή επίδραση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο απέφυγε τις πιέσεις, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα. Η εμφάνιση της Σελήνης σους Ιχθείς δυνατή θα κάνει τη διαίσθηση σου, θα καταλάβεις που και ποτέ πρέπει να βάλεις φρένο.
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σε επανασυνδέσουν με το πρώην ταίρι σου. Ένα απρόοπτο συμβάν θα αποτελέσει αφετηρία επαφών που θα γίνουν συχνές και καθημερνές. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και η πρώτη σας συνομιλία θα φέρει οριστική κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.
Νέα γνωριμία. Από μια φιλική πρόταση θα ξεκινήσουν όλα. Θα βρεθείς σε καινούργιο χώρο και μέσα σε γνωστό φιλικό κύκλο θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα γίνει τελικά το ταίρι σου. Από την αρχή θα φανερωθεί μεταξύ σας οικειότητα και έλξη , τηλεφωνήματα και προσωπικές συναντήσεις θα έχουν κατάληξη μοιραίας σχέσης!
Σχέση – Γάμος. Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Δεν αποκλείεται να ακουστεί δεσμευτική πρόταση, το σίγουρο είναι πως φεύγουν τα εμπόδια , εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω ίσως να νιώσεις την ανάγκη να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή, να βγεις από την αβεβαιότητα και τις διακυμάνσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξει η στάση σου, το ενδιαφέρον σου ενδεχομένως να στραφεί σε άτομα με προδιαγραφές. Θα έχεις τη δυνατότητα να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα και να αλλάξεις συναισθηματική κατεύθυνση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο προσοχή στις παρελθοντικές αναδρομές.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο απελευθερωμένη και ζωτική θα είναι η στάση σου. Σε κάποιες περιπτώσεις που υπάρχει πίεση θα αλλάξεις τακτική και συμπεριφορά, είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσεις να ανατρέψεις τις καταστάσεις, ωστόσο οι πράξεις σου δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς σκέψου ρεαλιστικά, μην παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία που θα νιώσεις.
Επανασύνδεση. Σε συνάντηση θα βρεθείς εσύ και το πρώην ταίρι σου, ωστόσο το αν θα γίνει επανένωση ή όχι θα εξαρτηθεί από τα κατά πόσο θα είστε διατεθειμένοι να παραδεχτείτε τα λάθη και να εντοπίσετε τις αιτίες. Αν απ την πλευρά σου κρατήσεις στάση πεισματική ή εγωιστική, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.
Νέα γνωριμία. Κρίσιμη θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, πάνω σε αυτήν θα στηριχτούν πολλά. Αν θέλεις να στρώσεις τη ζωή σου και να βγεις από την αβεβαιότητα τότε καλό θα είναι να μην απορρίψεις αν πρώτα δεν σκεφτείς σοβαρά τα ενδεχόμενα. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που αν την προσπεράσεις ενδεχομένως λίγο αργότερα να το μετανιώσεις.
Σχέση – Γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις μια εκρηκτική συζήτηση με το ταίρι σου, τα λόγια που θα ακούσεις θα σας δώσουν το έναυσμα να κρίνεις το παρελθόν, να αξιολογήσεις το παρόν και να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με θέματα μελλοντικά. Ίσως να αγχωθείς και να προβληματιστείς, ωστόσο οι αλλαγές που θα προκύψουν θα οδηγήσουν τον δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα σε βάλει σε σκέψεις, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μέσα στην εβδομάδα θα γυρίζει η σκέψη σου στα παλιά και ειδικότερα στην τελευταία σου σχέση, θα κάνεις συγκρίσεις θα εξισορροπήσεις και θα πάρεις αποφάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τη είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς χαλαρώνεις συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις και ξέρεις που ενδιαφέρεται για σένα.
Σε σχέση. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει στο να συνειδητοποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είδους αισθήματα διατηρείς για το ταίρι σου, θα καταφέρεις να κατασταλάξεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της σχέση σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αλλά και ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο θα κάνουν ευνοϊκό το κλίμα για εξομολογήσεις, θα μιλήσετε για τα λάθη σας, θα βγείτε από τις αμφιβολίες.
Επανασύνδεση. Χαρά θα σου φέρει το τηλεφώνημα που θα λάβεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις κίνηση από το πρόσωπο που προσμένεις. Θα γίνει επανασύνδεση, τα αισθήματα σας είναι πολύ δυνατά για να επιτρέψουν στις ανούσιες εγωιστικές παρεξηγήσεις να φέρουν οριστικό χωρισμό. Εσείς οι δυο θα βρεθείτε ενωμένοι ξεκινώντας και πάλι από την αρχή.
Νέα γνωριμία. Τώρα οι μοναχικές σου στιγμές θα γίνουν παρελθόν, έρχεται ταίρι στη ζωή σου. Ίσως να γνωριστείτε τυχαία από μόνοι σας, ίσως να σας συστήσουν, πάντως το πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και απρόσμενα, θα εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου, θα γίνει το πρόσωπο που θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε μαζί.
Σχέση - γάμος. Προμηνύεται δέσμευση! Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση θα πάρεις μεγάλη χαρά. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία, η αισιοδοξία σου θα φτάσει στα ύψη. Διαλύονται σκοτεινές σκέψεις και απαισιόδοξες εικασίες, μπαίνει η προσωπική σου ζωή σε νέα τροχιά. Τώρα θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η καθημερινότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη του Αιγόκερου θα σε αποτρέψει από τις περιστασιακές και ανούσιες σχέσεις, ουσιαστικά θα στοχεύσεις στη σταθερότητα, στην διάρκεια, και όχι στην περιπέτεια που θα έχει γρήγορη ημερομηνία λήξης.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσουν σε προσεγγίσεις όμως αυτή τη φόρα θα έχεις στόχο και σκοπό. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο ίσως να κάνει την εμφάνιση του παλιό γνώριμο άτομο.
Σε σχέση.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου ίσως να κάνει κάπως πεισματική τη στάση σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις κόντρες υπεροχής. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να κινηθείς με διάθεση ξέγνοιαστη αισθησιακή και συγκαταβατική, στις επαφές με το ταίρι σου θα υπάρξει ηρεμία και ισορροπία.
Επανασύνδεση. Μην την τρενάρεις άλλο την κατάσταση το γοργόν και χάριν έχει, κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που σε έχει πιάσει ο εγωισμός και δεν θέλεις να δείξεις αδυναμία, τότε τουλάχιστον μίλα με ζεστή διάθεση στο τηλεφώνημα που θα σου κάνει, θα υπάρξει ιδιαιτέρως θερμή κατάληξη.
Νέα γνωριμία. Θα το εξιτάρεις το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα τσακώσεις να σε παρατηρεί. Θα το ιντριγκάρεις τόσο πολύ, που θα έρθει από μόνο του και θα σου ανοίξει κουβέντα. Στο χέρι σου θα είναι η συνομιλία σας να καταλήξει, το ίδιο βράδυ σε ραντεβού για δύο. Ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης, σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αποφασιστικότητα και ταχύτητα.
Σχέση- γάμος. Δεν θα σου αντισταθεί το ταίρι σου, θερμή ανταπόκριση θα λάβεις στις τολμηρές και αισθησιακές σου προτάσεις. Θα ξεχαστούν οι τσακωμοί, θα ξεχαστούν και τα καβγαδάκια, αρκεί να κάνεις το βήμα να απεγκλωβιστείς από τον αρνητισμό. Οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις πράξεις σου.

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ξεκλειδώσουν τις διαθέσεις σου. Θα κινηθείς αισιόδοξα, θα τονωθείς με τις φιλοφρονήσεις που θα ακούσεις από ένα συγκεκριμένο άτομο. Στο κλείσιμο της εβδομάδας  με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου σε σκέψεις θα μπεις, κάτι θα σε αγχώσει, προσοχή να μην αναλωθείς ψυχολογικά και συναισθηματικά σε αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων.
Σε σχέση. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο ζωτική και ουσιαστική όψη στη σχέση σου. Ίσως να πάρεις την απόφαση να τερματίσεις μια αρνητική κατάσταση, δεν αποκλείεται να γίνει κάπως ανατρεπτική η διάθεση σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τη είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να αναζωογονήσεις τη σχέση σου.
Επανασύνδεση. Θα σε αγχώσει το θέμα της επανασύνδεσης, προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις και στις βεβιασμένες ενέργειες. Κάτι που θα δεις ή που θα υποθέσεις θα ανάψει φιτίλι στην καρδιά σου, καλό θα είναι πρώτα να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις και ύστερα να προβείς σε ανάλογες προτάσεις.
Νέα γνωριμία. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σου. Θα γνωριστείς με άτομο που από την αρχή που θα το εντοπίσεις θα εξιτάρει τις αισθήσεις σου, θα ανάψει φλόγα, όμως δεν θα πρέπει να φερθείς επιπόλαια. Ξεκαθάρισε μέσα σου αν θέλεις σοβαρή σχέση ή αν επιθυμείς μόνο περιστασιακές ερωτικές επαφές.
Σχέση – Γάμος. Κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η εβδομάδα σου, δεν θα είσαι σε θέση να ανεχτείς, δύσκολα θα αποδεχτείς. Από την μια θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την ρουτίνα, να εναντιωθείς στην στασιμότητα, από την άλλη θα σε τρομάξουν οι απότομες αλλαγές, δεν θα δώσεις θετική απάντηση στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email