Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 22 ως 28/7


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον ερχομό του Ήλιου στον Λέοντα δυναμική και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, θα προβάλεις τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες αλλά και τις εντυπώσεις. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να λάβεις πρόταση για ραντεβού, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε πλησιάσει με ευγενικό τρόπο, οι βλέψεις που θα έχει για σένα θα είναι θερμές, δεν αποκλείεται να έχει στόχο τη σταθερή σχέση.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη για ένα συγκεκριμένο παρελθοντικό ζήτημα ίσως να μην δείξεις συγκατάβαση στο ταίρι σου, ενδεχομένως να έχεις απορριπτική προδιάθεση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα χρειαστείς οπωσδήποτε να αποφορτιστείς,  ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική τόνωση, προτάσεις αναζωογόνησης θα κάνεις στο ταίρι σου, οι απαντήσεις που θα λάβεις δεν θα είναι αρνητικές.
Επανασύνδεση. Η καλή σου τύχη θα βάλει το χεράκι της και θα στρώσει την κατάσταση, θα κόψει και ράψει συγκυρίες και γεγονότα, με αποτέλεσμα εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς να βρεθείτε αντικριστά ανταλλάσοντας λόγια αγάπης. Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, η έλξη και η αγάπη σας θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια.
Νέα γνωριμία. Τυχερά γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο χώρο που εκεί θα γνωρίσεις τη μεγαλύτερη σου αγάπη. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου θα αποτελέσει συντροφικό ταίρι μελλοντικής πορείας.
Σχέση- γάμος. Αυτό που θέλεις θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Μια μεγάλη σου ευχή θα υλοποιηθεί, θα χαρείς και θα ευτυχίσεις. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για θέμα δέσμευσης, αν περιμένεις κάποια απάντηση θα είναι θετική. Μέσα στην εβδομάδα ένα ευχάριστο συμβάν θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα νιώσεις την ανάγκη να το γνωστοποιήσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις σταθερό και βάσιμο έδαφος προκειμένου να περάσεις σε άμεσες προσεγγίσεις. Θα πλησιάσεις το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου ή που ήδη το έχει κερδίσει μόνο όταν νιώσεις τη σιγουριά πως θα βρεις την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα βρεις τις συνθήκες κατάλληλες για να περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου εφικτές και υλοποιήσιμες θα είναι οι επιθυμίες σου, γενικότερα η διάθεση σου θα είναι αρκετά προσγειωμένη. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου θα βρεις πρόσφορο έδαφος για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη προσοχή στον ανασφαλή τρόπο σκέψης που θα προκύψει κυρίως από αρνητικές αναμνήσεις, προσπάθησε να αφήσεις το παρελθόν να φύγει. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό σου.
Επανασύνδεση. Με δυναμικότητα και ευθύτητα θα αντιμετωπίσεις το πρώην ταίρι σου, η συναισθηματική σου τοποθέτηση θα βάλει καρδιές και αισθήματα στη σωστή τους θέση. Σε αυτή την παρτίδα νικητής θα είσαι εσύ, θα επιτύχεις την επανασύνδεση που θέλεις, με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο θα καταφέρεις να γίνουν δεκτοί οι όροι σου.
Νέα γνωριμία. Θα το κατακτήσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα πολιορκήσεις. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου και ευτυχώς θα αρπάξεις αμέσως την ευκαιρία να συνομιλήσετε. Με το σπαθί σου θα την κερδίσεις αυτή τη νέα γνωριμία, με τη γοητεία σου θα κερδίσεις την πρωταγωνιστική θέση στην καρδιά του.
Σχέση- Γάμος. Με το μεθοδικό σου πείσμα και την οργανωμένη σου επιμονή θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Θα στο πει το ναι που επιθυμείς , θα βρεις τρόπο να καθοδηγήσεις την κατάσταση και θα γίνει τελικά αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείς να επιτύχεις.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα θα έχεις ανοίγματα και νέες ευκαιρίες. Σε παροτρύνω να φλερτάρεις  και να ανοιχτείς, θα υπάρξουν συγκυρίες που δε θα πρέπει να τις αφήσεις να σε προσπεράσουν. Θα είναι εύκολο για σένα να ανοίξεις κουβέντα με το γοητευτικό πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, δείξε εμπιστοσύνη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο. Ανανεώνεσαι συναισθηματικά, πάρε την απόφαση να προσεγγίσεις και να αλλάξεις τα δεδομένα.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη ίσως να μπερδευτεί λίγο η σκέψη σου, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις και ποια ακριβώς είναι τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Ενδεχομένως να γίνει κάπως αλλοπρόσαλλη η στάση σου, ωστόσο με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα θα χαλαρώσεις και θα βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες.  Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ξεκαθαρίσματα ίσως και με κάποιες νέες αποφάσεις.
Επανασύνδεση. Φαεινή ιδέα ή αφορμή θα σε οδηγήσει στη σωστή προσέγγιση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου φανερωθεί ο τρόπος για να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου. Απρόοπτο συμβάν θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς.
Νέα γνωριμία. Σε παροτρύνω να το ακολουθήσεις πιστά το καινούργιο πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί. Τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, θα σου φέρουν ευτυχισμένη κατάληξη. Η γνωριμία που θα κάνεις δεν θα είναι καθόλου ανούσια ή περαστική, αντιθέτως θα είναι ουσιαστική, θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα σου αναλογεί.
Σχέση – Γάμος. Αυτό που θα συμβεί το περιμένεις πολύ καιρό τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, θα εκπλαγείτε. Ανακτάτε δυνάμεις επανέρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, ευχάριστο γεγονός θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, ξεκινάτε νέα σχέδια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Η είσοδο της Σελήνης στον Κριό και ο ερχομός του Ήλιου στον Λέοντα θα σου ενισχύσουν την ανάγκη για νέες γνωριμίες, θα θελήσεις να τονώσεις την προσωπική σου ζωή και να τη βγάλεις από τη στασιμότητα Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά να βρεις το άτομο που θα γίνει το συναισθηματικό σου λιμάνι. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή που θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, δεν θα πρέπει να φέρεις στη μνήμη σου απογοητευτικά γεγονότα του παρελθόντος, επικεντρώσου στο μέλλον.
Σε σχέση. Με της είσοδο της Σελήνης στον Κριό απέφυγε τις παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις. Ανάγκη σου θα είναι να βγεις οπωσδήποτε από καταστάσεις που νιώθεις πως σε πιέζουν, ωστόσο οι πράξεις σου θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι σπασμωδικές. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να βγεις από το άγχος, και να εκδηλώσεις στο ταίρι σου τα αισθήματα σου.
Επανασύνδεση. Μη βιάζεσαι φίλε μου Καρκίνε άσε την ανυπομονησία στην άκρη, με το ζόρι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Ο χωρισμός δεν γίνεται να λήξει με πιέσεις, το καθετί θέλει τον τρόπο του και κυρίως τον χρόνο του. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό τότε θα έχεις τα ακριβώς ανάποδα αποτελέσματα. Δείξε αδιαφορία, άσε τον χρόνο να κυλήσει όλα θα ‘ρθουν στην ώρα τους.
Νέα γνωριμία. Θα καθυστερήσει η νέα γνωριμία, στην προκειμένη φάση ακόμα και να βρεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, οι ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν στο επόμενο στάδιο. Η συμβουλή μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθεί γιατί το άγχος θα σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, θα κάνεις πράξεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις.
Σχέση – Γάμος. Δύσκολη θα είναι η εβδομάδα σου θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις την απαισιοδοξία να σε πάρει από κάτω. Οι δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές, αν δείξεις καλλιεργημένη υπομονή και ψυχραιμία τότε θα δεις πως σταδιακά όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου και στο κλείσιμο του εξαημέρου με τον ερχομό της Αφροδίτης επίσης στο ζώδιο σου, βάζεις στην άκρη τις απογοητεύσεις σκέψεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα προσεγγίσεις με αυτοπεποίθηση. Έρχονται συμβάντα και γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα ή να κάνεις μια νέα αρχή με άτομο που ήδη γνωρίζεις.  Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, οι εξελίξεις θα καθοδηγηθούν από τις δυναμικές αποφάσεις και προσεγγίσεις σου.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη ίσως να εμφανίσεις την ανάγκη για αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξει η οπτική σου αντίληψη. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου  θα είναι εύκολο για σένα να φανερώσεις στο ταίρι σου τα αισθήματα σου, οι μεταξύ σας εκδηλώσεις θα είναι ιδιαιτέρως θερμές. Φεύγουν οι ανασφάλειες και οι προβληματισμοί, δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σου.
Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ένα πολύ περίεργο συμβάν που θα αναποδογυρίσει τη σκέψη σου και κυρίως την καρδιά σου. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις ριζικά στόχους και βλέψεις, ίσως να σταματήσεις να επιθυμείς πλέον το πρώην ταίρι σου.
Νέα γνωριμία. Με ιδιαιτέρως θερμό μάτι θα δεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Θα ερωτοχτυπηθείς θα ξεχάσεις παρελθόν αλλά και παρόν. Θα τα αφήσεις όλα πίσω σου και θα ξεκινήσεις νέα αρχή με ολοκαίνουργιο πρόσωπο, θα είσαι σε θέση να ρισκάρεις και δεν θα χάσεις.
Σχέση – Γάμος. Ορεξάτη θα είναι η διάθεση σου, χαρούμενη και αισιόδοξη η στάση σου, θα προσεγγίσεις τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική. Με ενθουσιασμό θα αντιμετωπίσεις τα απρόοπτα, ναι μεν η στάση σου θα είναι παρορμητική, ωστόσο συνειδητά θα καταφέρεις να αποφύγεις τις ακρότητες. Έλξη και αισθησιασμό θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου, η συμπεριφορά σου θα είναι απρόβλεπτη αλλά θετική.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει τη διάθεση σου για δραστηριοποίηση και για αλλαγές. Κάνε την προσπάθεια να εκδηλωθείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δώσε το άνοιγμα να προχωρήσουν οι επαφές σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο ίσως να υπάρξουν αναστολές, θα αναζητήσεις έδαφος  σταθερό και σίγουρο, ωστόσο οι συνθήκες δεν θα σε απογοητεύσουν. Με τη είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα ανανεώνεσαι, θα καταφέρεις να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ταύρο δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις  δέσμευσης, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη ίσως να σε αποκαρδιώσει εξαιτίας το ότι θα φέρει αρνητικές μνήμες στη σκέψη σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή και να ξέρεις πως θα βρεις τις  συνθήκες ευνοϊκές γι αυτό μη φρενάρεις τις ενέργειες σου. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, προσπάθησε να κινηθείς άμεσα χωρίς άγχος.
Επανασύνδεση. Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δεν θα προκύψει από τηλεφώνημα αλλά απ μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ειδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, το συμβάν θα το θωρήσετε σημάδι της μοίρας.
Νέα γνωριμία. Ξέρεις να κερδίζεις με την ομιλία σου και την επικοινωνιακή σου μέθοδο γι αυτό η προσέγγιση σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του, και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!
Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό φεύγει η αναποφασιστικότητα καθώς και τα συναισθηματικά διλλήματα, τώρα θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις, να δραστηριοποιηθείς και να βγεις από την αναμονή. Θα νιώσεις τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να κυνηγήσεις τα συμβάντα, καινούργια πρόσωπα θα εμφανιστούν στον δρόμο σου. Βγάλε στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου μη κάνεις πίσω στις προσεγγίσεις σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σου ανοίξει νέα ενδεχόμενα, κινήσου με αυθορμητισμό και ανέμελη διάθεση.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους η ανάγκη σου για ανανέωση θα σε βοηθήσει να εκτοπίσεις τους αρνητισμούς, θα θελήσεις σαν ζευγάρι να δοκιμαστείτε σε νέες καταστάσεις. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα παίρνεις την απόφαση να τονώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου, θα εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου δεν θα φοβηθείς να δείξεις την έλξη και την αγάπη σου.
Επανασύνδεση. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό κάποιες καταστάσεις δεν είχαν την αναμενόμενη εξέλιξη, ενδεχομένως να ταλαιπωρήθηκες συναισθηματικά, τώρα όμως θα αποζημιωθείς. Μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί το πρόσωπο που διατηρείς στην καρδιά σου, η πρόταση που θα σου κάνει θα σου δώσει χαρά.
Νέα γνωριμία. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, θα νιώσεις πως επιτέλους βρήκες το κατάλληλο άτομο για να το ερωτευτείς και να το αγαπήσεις. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά και οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν. Θα γνωριστείς με ελκυστικό πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερής σχέσης .
Σχέση- γάμος. Τώρα θα ισορροπήσεις και θα ηρεμήσεις, θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα καταλήξετε σε απόφαση που θα έχει μελλοντικό αντίχτυπο. Λύνεται μια διαφωνία που αποτελούσε αιτία στασιμότητας, πριν κλείσει η εβδομάδα θα ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία δέσμευσης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στο Κριό και τον ερχομό του Ήλιου στον Λέοντα δεν υπάρχει περίπτωση να αδρανήσεις και να κλειστείς στο καβούκι σου. Πολύ καλά θα κάνεις και θα προσεγγίσεις, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρουν. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα οι συγκυρίες θα φέρουν απρόοπτες συναντήσεις και γνωριμίες. Τολμηρή θα είναι η διάθεση σου, σωστή θα αποδειχτεί η απόφαση σου να ενθαρρύνεις το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει με τρόπο ξεκάθαρο και ιδιαιτέρως ελκυστικό.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη παρελθοντικά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, προσοχή στις διαθέσεις σου, αν υπάρχουν παλιά ανοιχτά ζητήματα με το ταίρι σου προσπάθησε να τα κλείσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να φανερώσεις με αμεσότητα σκέψεις και επιθυμίες, τα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα και οι ειλικρινείς κουβέντες θα τονώσουν τα αισθήματα και την έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.
Επανασύνδεση. Κάτι σε μπερδεύει φίλε μου Σκορπιέ, κάτι σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα κατά συνέπεια και σε λάθος εκτιμήσεις. Ίσως να είναι οι ανασφάλειες σου, ίσως να είναι η ανυπομονησία σου, πάντως υπάρχει ένα δικό σου προσωπικό θέμα που δεν σε αφήνει να καταλάβεις πως σκέπτεται το πρώην ταίρι σου και τι αναμένει από σένα.
Νέα γνωριμία. Θα συνομιλήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, όμως δεν θα είσαι σε θέση να καταλάβεις αν θέλει σχέση ή αν επιθυμεί μόνο χαλαρές επιφανειακές επαφές. Επειδή για την ώρα το τοπίο θα είναι θολό, η ορατότητα σου περιορισμένη, γι αυτό πάρε χαλαρά την κατάσταση, μείνε για την ώρα στη θέση του παρατηρητή.
Σχέση – Γάμος. Κάτι θα παρεξηγήσεις γι αυτό δεν θα μπορείς να εξηγήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει. Μέσα στην εβδομάδα κάποια πράγματα θα τα νιώσεις μπερδεμένα, θα τα θεωρήσεις ανεξήγητα.  Η εκδοχή ότι χάνετε ο έλεγχος θα είναι τελείως λανθασμένη, για την ώρα απέφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα ενεργήσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Εσύ που προσφάτως χώρισες και επιθυμείς να επανασυνδεθείς κάνε το βήμα να δώσεις τέλος στην απόσταση, θα καταφέρεις να τα βρεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα αν αποφασίσεις να προσεγγίσεις άτομο παλιό ή καινούργιο θα έχεις θετική κατάληξη.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη ίσως με το ταίρι σου να συζητήσεις για παρελθοντικά θέματα, καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να καμουφλάρεις ή να συγκαλύψεις. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Λέοντα θα τονώσει τα αισθήματα, θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα βρει άμεση ικανοποίηση.
Επανασύνδεση. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αναμονής ή της απόστασης, περνάς σε στάδιο συμφιλίωσης και επανένωσης. Τώρα και εσύ και το πρώην ταίρι σου διδαχτήκατε από τα λάθη σας, ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, θα ξεκινήσετε τη σχέση σας και πάλι από την αρχή.
Νέα γνωριμία. Κάνεις δεν ξεφεύγει από το πεπρωμένο του. Της μοίρας γραφτό σου θα είναι το πρόσωπο που θα συναντήσεις, θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να καταφέρετε να γνωριστείτε. Οποίες κι αν είναι οι συνθήκες της γνωριμίας σας ένα πράγμα να ξέρεις, εσείς οι δυο θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε, ο δεσμός που θα γίνει θα φτάσει στο μακρινό μέλλον .
Σχέση – Γάμος. Οι κόποι σου και οι προσπάθειες σου έπιασαν τόπο, τώρα θα απολαύσεις τα κερδισμένα, θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς στο έπακρο. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό για το οποίο αγωνίστηκες, καταφθάνει γεγονός χαράς και ευτυχίας. Ενδέχεται να αφορά πρόταση γάμου ή ίσως να πρόκειται για ζήτημα πολύ πιο ευτυχές και σοβαρό.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σου, θα είσαι σε θέση να πλησιάσεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου ή που ήδη έχει κερδίσει την καρδιά σου. Πέρνα σε αποκαλυπτικές προσεγγίσεις,  πρότεινε ραντεβού δεν θα λάβεις αποκαρδιωτικές απαντήσεις. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Λέοντα  θα δώσει ώθηση στις καταστάσεις, ανοίγεται για σένα προοπτική νέας σχέσης μη φρενάρεις τις κινήσεις σου.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό και μετέπειτα στους Διδύμους προσπάθησε να έχεις προσγειωμένες και συνετές επιθυμίες, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και τις έντονες ζωηρότητες. Γενικότερα η διάθεση σου θα είναι ανατρεπτική, ωστόσο για το οτιδήποτε επιχειρήσεις να αλλάξεις μέσα στη σχέση σου θα πρέπει να προετοιμάσεις το ταίρι σου, και όχι να το αιφνιδιάσεις κάνοντας παρορμητικές ενέργειες. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Λέοντα  θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις και να βγεις από το προμελετημένο.
Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να κάνεις το τέλος αρχή. Θα είσαι σε θέση να παραδεχτείς τα λάθη σου, να διατυπώσεις τα λάθη που έκανε το πρώην ταίρι σου, και να περάσεις σε δυναμική επανόρθωση. Μέσα στην εβδομάδα η αποφασιστικότητα σου και η ισχυρή σου θέληση θα ανατρέψουν την αρνητική κατάληξη, ο χωρισμός θα γίνει επανένωση.
Νέα γνωριμία. Θα τολμήσεις να ξεκινήσεις νέα σχέση και θα σου βγει σε καλό. Ενθουσιασμό θα νιώσεις με τις φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα ρισκάρεις να εμπιστευτείς τα λόγια που θα ακούσεις και δεν θα απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα, σε διαβεβαιώνω πως όλα θα πάνε καλά!
Σχέση- γάμος. Θα έχεις τη θέληση να φέρεις τα πάνω κάτω και τη δύναμη να ανατρέψεις τα γεγονότα. Επιθυμείς αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και θα καταφέρεις να αποτινάξεις αναστολές που φράζουν την ψυχική σου ικανοποίηση. Σήμερα θα αποδείξεις στο ταίρι σου πως λανθασμένα νομίζει πως μπορεί να σε περιορίσει ή να καθοδηγήσει τις επιθυμίες σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και τον ερχομό του Ήλιου στον Λέοντα ζωηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σου, είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που ήδη έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να παραδειγματιστείς από τα παλιά και να μην πέσεις στα ίδια λάθη, η στάση σου θα είναι μεθοδική. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σου δώσει τη δύναμη να βγεις από τις αρνητικές σκέψεις.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, θετική απάντηση θα δώσεις στο ταίρι σου σε ζήτημα που αφόρα μια παρελθοντική κατάσταση. Με τον ερχομό της  Αφροδίτης στον Λέοντα αισθησιακές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, φανερή θα είναι η μεταξύ σας έλξη δεν θα έχετε κανέναν λόγο να μην την εκδηλώσετε.
Επανασύνδεση. Το αν θα προκύψει επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός θα εξαρτηθεί από την βάση στην οποία στηριζόταν ως τώρα η παλιά σου σχέση. Τα αισθήματα σας ήταν αληθινά; Η μήπως επιφανειακά και ψεύτικα; Τώρα θα συνειδητοποιήσεις αν το άτομο που προσμένεις νιώθει αληθινή αγάπη για σένα ή αν αυτό που νιώθεις είναι απλά και μόνο μια ψευδαίσθηση.
Νέα γνωριμία. Σημαδιακή θα είναι η νέα γνωριμία στη ζωή σου. Θα μπει στην καθημερινότητα σου πρόσωπο που θα βρει τρόπο να αφήσει τη σφραγίδα του στην καρδιά σου. Με αυτό το άτομο θα νιώσεις αισθήματα και θα ζήσεις καταστάσεις που δεν θα σβηστούν από τη μνήμη σου. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα και οι εξελίξεις δεν θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σου.
Σχέση- γάμος. Σεισμική δόνηση σου έρχεται, το θέμα είναι που θα βρεις να πιαστείς για να στηριχτείς. Ένα γεγονός θα σε βγάλει εκτός πορείας όχι όμως και εκτός σχέσης. Ναι μεν θα ταρακουνηθείς, θα δοκιμαστούν τα θεμέλια του δεσμού σου, ωστόσο τίποτα δεν πρόκειται να ισοπεδωθεί. Τώρα θα αποκαλυφθούν τα συναισθηματικά όρια, θα συνειδητοποιήσετε την έκταση της αγάπης σας.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και μετέπειτα στους Διδύμους  ζωτικότητα θα έχουν οι διαθέσεις σου, τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να βγεις έξω και να διασκεδάσεις με φίλους. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα δεν αποκλείεται πρόσωπο που θα σου συστήσουν να καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Διατήρησε επιμελημένο και γοητευτικό το παρουσιαστικό σου, προμηνύεται καινούργια γνωριμία με πρόσωπο που δεν θα κρύψει την προτίμηση του για σένα.
Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη ίσως να αναγκαστείς να ξανασκεφτείς παλιά ζητήματα και να αλλάξεις τις απαντήσεις που στο παρελθόν είχες δώσει στο ταίρι σου, ουσιαστικά έρχονται επαναπροσδιορισμοί. Ο ερχομός του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σε αναστατώσει συναισθηματικά, ζωηρές και ανήσυχες θα γίνουν οι διαθέσεις σου. Έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι ενέργειες σας θα είναι αρκετά απελευθερωμένες.
Επανασύνδεση. Θα σε ξαφνιάσει το τηλεφώνημα που θα λάβεις από το πρόσωπο που προσμένεις. Λήγει το μεταβατικό στάδιο, με τη συνάντηση που θα προκύψει μεταξύ σας ουσιαστικά θα τερματίσει ο χωρισμός και η απόσταση, θα γίνει ξεκίνημα δεύτερης αρχής. Η υπόσχεση που θα λάβεις θα είναι ειλικρινής και θα τηρηθεί.
Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα σου συστήσουν, σου δίνω τη συμβουλή να μην περιορίσεις την έκταση που θα πάρουν τα αισθήματα σου. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς και δεν θα απογοητευτείς. Θα φέρει τύχη και χαρά στη ζωή σου, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία , η σχέση που θα γίνει θα έχει μακροχρόνια διάρκεια.
Σχέση- γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, κάτι που θα σου προτείνει θα σε ενθουσιάσει, θα νιώσεις πως ανοίγεται ένας καινούργιος ορίζοντας στη ζωή σου. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου κρατάει χρόνια δεν αποκλείεται η πρόταση που θα ακούσεις να αφορά επισημοποίηση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email