Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 5 ως 11/8


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και στην πορεία την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη τονώνεσαι ψυχολογικά, θα έχεις αισιόδοξη διάθεση για προσεγγίσεις. Είναι πολύ πιθανό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να κερδίσει το ενδιαφέρον του και να κινηθείς με τρόπο ασυνήθιστο. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα εύστοχος θα είναι ο τρόπος που θα ανοιχτείς και θα πλησιάσεις. Θα έχεις επιτυχίες, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα αφήσεις τις ευκαιρίες να σου ξεφύγουν.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ειρηνικό κλίμα θα διατηρήσεις μέσα στη σχέση σου ίσως να υπάρξει και μια γενική ρομαντική διάθεση, θα συνεννοηθείς και θα μιλήσεις ήρεμα με το ταίρι σου. Ταιριαστές θα είναι οι επιθυμίες σας, με τη είσοδο του Ερμή στον Λέοντα οι προτάσεις που θα κάνεις δεν θα απορριφτούν. Αρκετά δραστήρια θα είναι η εβδομάδα σου θα καταφέρεις να ανανεώσεις τις επαφές και τις συνθήκες.
Επανασύνδεση. Οι εξελίξεις θέλουν προσοχή, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά το θέμα της επανένωσης. Αν πράξεις παρορμητικά ενδεχομένως η επανασύνδεση να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δε αγαπάς πραγματικά ή αν δεν σε ενδιαφέρει η σοβαρή δεσμευτική εξέλιξη, τότε πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση που ουσιαστικά δεν σε ικανοποιεί.
Νέα γνωριμία. Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, θα ξεχάσεις το παρελθόν, θα αδιαφορήσεις για το μέλλον και το μοναδικό πράγμα που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους μακριά από σκέψεις και προβληματισμούς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει να ζήσεις το απελευθερωμένο και το διαφορετικό.
Σχέση- Γάμος. Περίεργη θα είναι η στάση σου, συνεπώς περίεργη και η εβδομάδα σου. Μπερδεμένες αντιφατικές ανάγκες, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και κατά πόσο έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις αυτά που αναζητάς.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι.  Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με ένα πρώην ταίρι σου ή με πρόσωπο που οι επαφές σας ακόμα δεν έχουν πάρει προσωπική έκταση.  Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να βγεις μπροστά από τα γεγονότα, θα είναι λάθος αν αδρανήσεις ή αν αφήσεις τις αναστολές να σε ακινητοποιήσουν.
Σε σχέση. Προσπάθησε να τονώσεις και να αναδομήσεις τη σχέση σου, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη πρόσφορο θα κάνει το κλίμα για αποδοχή και για ανανεωτικές αλλαγές. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βγεις από τις ψευδαισθήσεις, ορθολογισμός θα σε διακρίνει. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα φέρει συνεννόηση και εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου . Αν δραστηριοποιηθείς η εβδομάδα σου θα είναι ουσιαστική.
Επανασύνδεση. Η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα είναι έντονη ίσως και εκρηκτική, ωστόσο δεν θα παρατείνει τον χωρισμό σας. Ναι μεν οι απόψεις σας θα αντικρουστούν, τα λόγια σας θα είναι αιχμηρά, όμως στο τέλος αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αμοιβαία σας έλξη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανένωση!
Νέα γνωριμία. Για σένα που έχεις τελειώσει με την προηγούμενη σου σχέση εδώ και καιρό, θα χτυπήσει καμπανάκι και μάλιστα θα είναι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστο χώρο. Τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία, η οικειότητα ανάμεσα σας θα οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού!
Σχέση- γάμος. Εσύ και το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιθέσεις σας είναι αρκετές, ωστόσο στα δύσκολα αυτό που υπερισχύει είναι η χημεία σας. Στην παρούσα φάση θα αφήσετε στην άκρη εντάσεις και εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματα σας, επιπλέον θα πάρετε μια σοβαρή απόφαση που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ο μεταξύ σας οικείος διάλογος είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε έναρξη προσωπικών επαφών. Το κλίμα θα είναι πρόσφορο για έναρξη σχέσης, θα είναι σωστή η επιλογή σου να τρέξεις τα γεγονότα και να μην δημιουργήσεις καθυστερήσεις. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις, τα συμβάντα θα είναι ουσιαστικά θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα ξεγλιστρήσεις από τις αγχωτικές καταστάσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εκδρομές και ταξιδάκια, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ανανεωτικές αποδράσεις. Κάνε τις ανάλογες προτάσεις δεν θα βρεις αρνητικές αντιδράσεις, οι απαντήσεις που θα σου δώσει το ταίρι σου θα είναι θετικές.
Επανασύνδεση. Δεν θα σου βγει σε κακό το καβγαδάκι που θα συμβεί ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας μια χαλαρή τυπική κουβέντα στην πορεία όμως θα προκύψει θέμα που θα φουντώσει τα πνεύματα. Θα υπάρξει κόντρα ένταση και διαφωνία που θα σου βγει σε καλό. Θα μάθεις τι θέλει, θα καταλάβεις τι νιώθει.
Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα σου στείλει η τύχη θα βάλει σε δοκιμασία την αντοχή της καρδιάς σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα εσωτερικά σου όρια, τώρα θα συνειδητοποιήσεις μέχρι που αντέχεις ή τολμάς να φτάσεις. Ίσως να πιάσεις πάτο, ίσως να πιάσεις κορυφή, το σίγουρο είναι πως μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου.
Σχέση- γάμος. Εντός των ημερών θα βγουν στη φόρα καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθούσες να τις κουκουλώσεις ή δεν είχες το απαιτούμενο σθένος να τις τερματίσεις. Αναστατωμένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, θα διαλυθούν τα σκοτεινά σημεία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Ανανέωσε το στυλ και την εμφάνιση σου, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου φέρει απρόοπτα συμβάντα που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα. Ένα πρόσωπο ίσως να σε ενθουσιάσει, ο Ερμής στον Λέοντα θα δώσει ώθηση στους διαλόγους. Δεν αποκλείεται να νιώσεις την επιθυμία να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις γι αυτό προσπάθησε να βγάλεις στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητας σου.
Σε σχέση. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βγεις από το στρες και το εσωτερικό άγχος. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό η διαίσθηση σου θα είναι απολύτως σωστή, θα έχεις την ικανότητα να κατανοήσεις, να αποσαφηνίσεις και να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία βγαίνεις από τους προβληματισμούς και τις αμφιταλαντεύσεις, οι επιθυμίες σου θα είναι κατασταλαγμένες. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και να υλοποιήσεις.
Επανασύνδεση. Είσαι στη χρονική στιγμή που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, τα γεγονότα θα τρέξουν με ταχύτητα πρέπει να αναλάβεις τα ηνία. Σε παροτρύνω να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, σε διαβεβαιώνω πως υπάρχει ακόμα έλξη μεταξύ σας, ζήτα επανασύνδεση και θα την έχεις.
Νέα γνωριμία. Το νου σου να μην πιαστείς στον ύπνο, η γνωριμία που θα προκύψει δεν πρέπει να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή, θα σου δώσει το σινιάλο να πλησιάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσεγγίσεις χωρίς ενδοιασμούς.
Σχέση – Γάμος. Φταις και εσύ για το καβγαδάκι που δημιουργήθηκε, αν βγάλεις την ουρά σου από έξω δεν θα κερδίσεις κάτι. Για να λυθεί η παρεξήγηση θα πρέπει να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης σου. Η ισορροπία θα επιτευχτεί με τη δική σου παρέμβαση γι αυτό καλό θα είναι να κινηθείς άμεσα, στην προκειμένη φάση απ σένα θα δοθεί η απαιτουμένη λύση.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Την ανάγκη σου για νέες αναζητήσεις θα τονώσει το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη. Δεν αποκλείεται να αποφάσεις να δώσεις το απαιτούμενο άνοιγμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε γυροφέρνει, θα τολμήσεις να προχωρήσεις μπροστά αφήνοντας πίσω σου παλιές απογοητευτικές ιστορίες. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σου οι προσεγγίσεις σου θα είναι άμεσες, θα έχουν δυνατότητα εξέλιξης.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη χαλαρή και ρομαντική θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σοβαρή και ώριμη θα κάνει τη συμπεριφορά σου, θα αποφύγεις τις διφορούμενες ή μπερδεμένες απαντήσεις, λύνονται τα μικρό προβληματάκια που ενδεχομένως να υπάρχουν μέσα στη σχέση σου. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα χαλαρώσεις με το ταίρι σου, θα υπάρξουν ρομαντικές στιγμές με αυθόρμητες υποσχέσεις.
Επανασύνδεση. Όσες φορές και να τσακωθείτε πάλι μαζί θα είστε. Τα γεγονότα θα πείσουν και τους δυο σας πως όσο μαλώνετε τόσο ζωντανεύει το πάθος μεταξύ σας. Εσύ και το πρώην ταίρι σου δεν θα να χωρίσετε. Πριν κλείσει η εβδομάδα τα πάνω κάτω θα φέρετε , θα καταλήξετε αγκαλιασμένοι και ξανά ερωτευμένοι.
Νέα γνωριμία. Να υπακούσεις το ένστικτο σου, να ακολουθήσεις τα αισθήματα σου, θα σου βγει σε καλό. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο με το προσεγμένο στυλ, από την αρχή θα νιώσεις πως αυτό το άτομο είναι φτιαγμένο για σένα και δεν θα πέσεις έξω. Θα ταιριάζετε, θα υπάρξει μεταξύ σας χημεία, θα τα βρείτε, θα αγαπηθείτε, θα τραβήξετε μακρύ δρόμο ένωσης και έλξης.
Σχέση- Γάμος. Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σου, το πολυαγαπημένο σου ταίρι δεν πρόκειται να σου κόψει τη φόρα. Μια χαρά θα τα πάτε, θα υπάρξουν μεταξύ σας δυνατές στιγμές όχι μόνο έλξης αλλά και αγάπης. Οι πράξεις σας θα σας αποδείξουν εμπράκτως που είστε κομμένοι και ραμμένοι ο ένας για τον άλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις και να προσεγγίσεις ίσως ένα πρώην ταίρι ή κάποιο πρόσωπο που από καιρό σε ενδιαφέρει. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα θα δώσει ώθηση στα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα υπάρξουν αφορμές που θα καλό θα είναι να μην τις αφήσεις αναξιοποίητες.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές για να αναζωογονήσεις τις επαφές με το ταίρι σου, θα υπάρξουν μεταξύ σας έντονες συναισθηματικές ίσως και ρομαντικές διαθέσεις.  Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία συγκαταβατικό θα κάνει το γενικό κλίμα, δεν θα υπάρξουν αρνητισμοί και πεισματικές αντιρρήσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη σκέψου το ενδεχόμενο μιας ανανεωτικής και χαλαρωτικής εκδρομής, προσπάθησε να βγεις από τα συνηθισμένα.
Επανασύνδεση. Εσύ θα αποφασίσεις φίλε μου Παρθένε, θέλεις επανένωση; Ή θέλεις οριστικό χωρισμό; Στα μέσα της εβδομάδας, από τυχαίο συμβάν θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου, αν δεν θέλεις να χάσεις αυτό το άτομο από τη ζωή σου, τότε δείξε τα αισθήματα σου, μη κρύψεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι.
Νέα γνωριμία. Η νέα γνωριμία θα συμβεί μόνο αν το θελήσεις εσύ. Θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σου ρίχνει στενές και επικεντρωμένες ματιές, αλλά για να φτάσει στο σημείο να σου μιλήσει θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να δώσεις το πράσινο φως. Στις αντιδράσεις σου θα στηριχτούν όλα, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσεις.
Σχέση- γάμος. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα πάρεις την απόφαση να διεκδικήσεις. Αυτό που θέλεις, είτε πρόκειται για κάποια αλλαγή, είτε για θέμα δέσμευσης, θα γίνει, μόνο αν εσύ αναλάβεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες. Βαλε εσύ το νερό στο αυλάκι, στρώσε πρόσφορο έδαφος, και τα υπόλοιπα θα δεις πως θα ‘ρθουν από μόνα τους.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα αλλάξει το κλίμα στις διαθέσεις σου, παίρνεις τα πάνω σου, βγαίνεις από την απαισιόδοξη σκέψη. Μέσα στην εβδομάδα ζωτικές θα είναι οι επικοινωνιακές σου επαφές, με αυθορμητισμό  θα ανοιχτείς, σου δίνω τη συμβουλή να φλερτάρεις δείξε το ενδιαφέρον στα πρόσωπα που θα σου συστήσουν. Η εμφάνιση του Ερμή στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να  αποφασίσεις, οι  επιλογές που θα κάνεις θα είναι σωστές.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την Αφροδίτη χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, φεύγει η ατονία θα καταφέρεις να βγεις από τη ρουτίνα και την αδράνεια. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα σε βοηθήσει να διατηρηθεί ισορροπημένο κλίμα, οι συζητήσεις θα είναι ουσιαστικές.  Ο ερχομός του  Ερμή στον Λέοντα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία για χαλάρωση και διασκέδαση,  με το ταίρι σου θα βγείτε έξω, θα συναναστραφείτε και θα καταφέρετε να πέρασε τονωτικά.
Επανασύνδεση. Δημιουργική και εποικοδομητική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σε ήρεμους τόνους θα γίνουν οι συζητήσεις σας, αυτή τη φορά η κατάληξη σας θα είναι θετική. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαημέρου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικών προδιαγραφών.
Νέα γνωριμία. Θα σε αγαπήσει και θα σε εκτιμήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Με αυτό το άτομο από την αρχή θα νιώσεις ασφάλεια, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και δε θα πέσει έξω. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες, να δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς φοβίες, αυτό το άτομο θα γίνει σταθερό ταίρι μόνιμης και δεσμευτικής κατάληξης.
Σχέση- Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι περνάτε σε περίοδο αγάπης και συναισθηματικής ισορροπίας. Από κοινού θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με τον μέλλον του δεσμού σας, ό,τι σχεδιάσετε θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Σε περίπτωση που προσμένεις πρόταση επισημοποίησης δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει το μεγάλο βήμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και στη συνέχεια την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, συγκεκριμένες θα είναι οι προτιμήσεις σου και οι βλέψεις σου. Εσύ που προσφάτως χώρισες ίσως να πάρεις την απόφαση να κινηθείς με στόχο την επανασύνδεση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, καλά θα κάνεις και δεν θα καθυστερήσεις τις κινήσεις σου, βγαίνεις από τη στασιμότητα και την αναμονή.
Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου, προσοχή στις εμμονές και στις καχύποπτες εικασίες. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σου, εύκολα θα αντιλαμβάνεσαι και θα καταλαβαίνεις. Η στάση σου θα είναι αισθησιακή θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου με ιδιαιτέρως θερμές διαθέσεις. Προσπάθησε να κινηθείς ήρεμα και χαλαρά, απέφυγε τις ανατροπές. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να βγεις από τις ανήσυχες σκέψεις.
Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που ταλαιπωρήθηκες συναισθηματικά και ένιωσες αδικία ή έντονη απογοήτευση να ξέρεις πως τώρα όλα θα αλλάξουν . Μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σου, με δική του πρωτοβουλία θα γίνουν κινήσεις επανένωσης ή συμφιλίωσης. Η πρόταση που θα σου κάνει θα σου δώσει χαρά σου προτείνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείς.
Νέα γνωριμία. Θα βρεις επιτέλους το κατάλληλο άτομο για σένα, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ταιριαστό στο στυλ σου, στον χαρακτήρα σου και στις προτιμήσεις σου. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά και οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν. Θα γνωριστείς με ελκυστικό πρόσωπο που θα σου δώσει την δυνατότητα σταθερής σχέσης.
Σχέση- γάμος. Τώρα θα ισορροπήσεις και θα ηρεμήσεις, θα τα βρεις με το πρόσωπο που αγαπάς, θα καταλήξετε σε απόφαση που θα έχει μελλοντικό αντίχτυπο. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα ανοιχτεί μεταξύ σας κουβέντα σχετικά με το μέλλον σας, το ταίρι σου θα αναγνωρίσει όλα όσα πρόσφερες, θα λάβεις πρόταση που θα σε ικανοποιήσει και θα σε δικαιώσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και  λίγο αργότερα την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, δυνατότητα ξεκαθαρίσματος θα σου δοθεί με ένα πρώην ταίρι σου, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι. Καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις μπερδεμένες ιστορίες, μην αφήσεις ανοιχτά κεφάλαια, πάρε άμεσες αποφάσεις. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Λέοντα θα καταφέρεις να κατευθύνεις τα γεγονότα αρκεί να μιλήσεις ξεκάθαρα αποφεύγοντας τα μισόλογα.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι αντιδράσεις θα είναι ήρεμες, θα φανερώσετε τα αισθήματα σας. Η σκέψη σου και η γενική σου διάθεση θα είναι θετική, στην επικοινωνία με το ταίρι σου δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς και να βρεις λύσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου προτάσεις για ταξιδάκια ή για διήμερα απόδρασης θα έχουν θετική εξέλιξη.
Επανασύνδεση. Θα βρεις τον σωστό τρόπο να συνδυάσεις γοητεία και εξυπνάδα και θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το πρώην ταίρι σου. Λίγο οι διπλωματικές εξηγήσεις που θα δώσεις, λίγο η εντυπωσιακή σου εμφάνιση θα βρεις τρόπο να λιώσεις τον πάγο και να επαναφέρεις τάξη και ισορροπία στις επαφές σας. Το νου σου στις υποσχέσεις που θα δώσεις, ό,τι πεις θα αναγκαστείς να το τηρήσεις.
Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το όμορφο πρόσωπο με την ελκυστική προσωπικότητα. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε τυπική συνομιλία, η μεταξύ σας συμπάθεια και οικειότητα θα οδηγήσει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο. Το ένα θα φέρει το άλλο και μέσα στο πενταήμερο θα γίνει ραντεβού που σε διαβεβαιώνω πως θα έχει κατάληξη σχέσης.
Σχέση- γάμος. Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε καινούργιο στάδιο. Ένα συμβάν θα σας βγάλει απ ανασφάλειες και επιφυλάξεις, τώρα δυνατοί και ενωμένοι θα καταρρίψετε εμπόδια. Η συναισθηματική σας συμμαχία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, κάτι που επιθυμείτε από κοινού, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη και την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα δραστήρια θα είναι η εβδομάδα σου. Θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, γενικότερα θα δοθεί άνοιγμα για έντονη επικοινωνία. Προσπάθησε να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις από τις συνηθισμένες σου προτιμήσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες. Είναι πολύ πιθανό να σε ενθουσιάσει μια απρόσμενη συνάντηση, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Σκορπιό ίσως να βγει στην επιφάνεια η πεισματική και καχύποπτη πλευρά του χαρακτήρα σου, προσπάθησε να αποφύγεις την εσωστρέφεια. Αν έχεις υποψίες μίλησε με το ταίρι σου, θα διαπιστώσεις πως δεν θα υπάρχει λόγος ανησυχίας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη και την εμφάνιση του Ερμή στον Λέοντα θα νιώσεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να τονώσεις τη διάθεση σου. Άφησε τον εαυτό σου να μιλήσει και να εκδηλωθεί αυθόρμητα, βγες από τις αγχωτικές σκέψεις.
Επανασύνδεση. Θα φωτιστεί όλο σου το ‘είναι’ τη στιγμή που θα αντικρίσεις μπροστά σου το πρώην ταίρι σου. Από την αρχή που θα ξεκινήσει η συζήτηση σας τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά θερμά και ξεκάθαρα. Στην συνάντηση σας θα ανοίξετε τις καρδιές σας, η αγάπη που υπάρχει μετά σας δεν θα σας αφήσει χωρισμένους.
Νέα γνωριμία. Ηλιοφάνεια θα φέρει στη ζωή σου η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις. Από τυχαίο γεγονός θα ανοίξεις συνομιλία με γοητευτικό πρόσωπο, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις άνοιγμα για περεταίρω επαφές. Με αυτό το άτομο η γνωριμία σας θα έχει μεγάλη πορεία και ευτυχισμένο τέλος.
Σχέση –Γάμος. Τερματίζουν οι τσακωμοί με το ταίρι σου, τώρα ήρθε η ώρα της ισορροπίας και της ευτυχίας. Λύνεται το ζήτημα που σας δημιουργούσε κόντρες και εκνευρισμούς, στα μέσα της εβδομάδας θα βγει στο φως μια αλήθεια, θα πειστείτε πως αυτό που υπάρχει μεταξύ σας είναι πραγματική αγάπη που δεν πρέπει να την δηλητηριάζετε άνευ λόγου και αιτίας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη ουσιαστικά και τονωτικά θα είναι τα συμβάντα μέσα στην εβδομάδα. Προτάσεις θα λάβεις, με κόσμο θα βρεθείς, θα υπάρξουν συστάσεις και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς και να φανερώσεις τις προτιμήσεις σου, θα βρεις ανταπόκριση οι αντιδράσεις θα είναι θετικές.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη συγκαταβατική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές ίσως και ρομαντικές εκδηλώσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία αφήνεις στην άκρη την αντίδραση και τις αρνητικές εικασίες,  θα εστιάσεις στην ουσία των αισθημάτων και στην κατοχύρωση της σχέσης σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα ενθουσιαστείς, θα ξεφύγεις από τις μονότονες επιλογές, διασκεδαστικά θα περάσεις με το ταίρι σου.
Επανασύνδεση. Αν τη θέλεις την επανασύνδεση τότε ετοιμάσου ο τροχός θα γυρίσει υπέρ σου. Τα γεγονότα θα εξελιχτούν με τέτοιον τρόπο που θα σημειωθεί αναποδογύρισμα στη σκέψη του πρώην σου συντρόφου. Μην εκπλαγείς αν η αδιαφορία που έδειχνε μετατραπεί σε έντονο πόθο.
Νέα γνωριμία. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου άτομο ικανό να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και να σε οδηγήσει στη σταθερή σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαράξεις καινούργια πορεία, μείνε σε ετοιμότητα έρχονται τυχερά συμβάντα!
Σχέση- Γάμος. Ανοίγει ο δρόμος για δέσμευση, λύνεται πρόβλημα που καθυστερούσε τα σχέδια σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα πάρει τέτοιου είδους εξέλιξη που πλέον εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αυτή τη φορά ό,τι προγραμματίσετε θα υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα εστιάσεις σε αυτό που θα αισθανθείς, ίσως να παραμελήσεις τη λογική ή τη ρεαλιστική σκέψη. Ρομαντισμός θα σε διακατέχει, προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επαναπροσδιορισμούς και νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου, το προαίσθημα σου δεν θα πέσει έξω.
Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, θα εκτιμήσει αυτά που προσφέρεις και θα ανταποδώσει με ιδιαιτέρως θερμές ενέργειες. Βασικό σου μέλημα θα είναι η συναισθηματική ισορροπία και κυρίως η εμπιστοσύνη, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να βγεις από τις ανασφάλειες. Ανανεωτικά γεγονότα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να νιώσεις σιγουριά για τα αισθήματα που τρέφει το ταίρι σου.
Επανασύνδεση. Μη βιάζεσαι φίλε μου Ιχθύ, θα είναι λάθος αν παρασυρθείς από το άγχος ή τις ανασφάλειες. Ο χωρισμός σου θα λήξει, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά, οι βιασύνες και οι πιέσεις θα φέρουν καθυστερήσεις και δυσκολίες. Για την ώρα δείξε ψυχραιμία , άσε τον χρόνο να κυλήσει, όλα θα ‘ρθουν στην ώρα τους.
Νέα γνωριμία . Θα καθυστερήσει η νέα γνωριμία, στην προκειμένη φάση ακόμα και να βρεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, οι ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν στο επόμενο στάδιο. Η συμβουλή μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθεί γιατί το άγχος θα σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις βεβιασμένες αποφάσεις.
Σχέση – Γάμος. Σε μια πρόταση ή επιθυμία σου θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις την απαισιοδοξία να σε πάρει από κάτω. Οι δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές, αν δείξεις καλλιεργημένη υπομονή και χαλαρή επιμονή τότε θα δεις πως σταδιακά όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email