Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 8 ως 14 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, μέσα στο επταήμερο συχνές εναλλαγές θα έχει η διάθεση σου και η ψυχολογία σου. Ίσως να δείξεις ενδιαφέρον και να πλησιάσεις ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις, ωστόσο λίγο αργότερα με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να αλλάξεις γνώμη. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη στο κλείσιμο της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να στραφείς σε καινούργια γνωριμία, ένα συγκεκριμένο άτομο θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή μάλλον δεν θα ξεκινήσει ισορροπημένα η εβδομάδα σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό η αισιοδοξία και η ευδιαθεσία που θα έχεις θα σε βοηθήσουν θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου συνθήκες κατάλληλες για εξομολογήσεις και ανανεωτικές προτάσεις. Προσοχή προς το κλείσιμο του εξαήμερο, το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό αντιδραστική θα κάνει τη στάση σου, νευρική θα είναι η συμπεριφορά σου, ενδεχομένως όλα να σου φταίνε και τίποτα να μην μπορείς να αποδεχτείς.
Επανασύνδεση. Δεν θα πέσεις στην παγίδα της ανυπομονησίας ή του άγχους, δεν θα βιαστείς να προσεγγίσεις το πρώην ταίρι σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η αυτοσυγκράτηση σου θα σου δώσει την ευκαιρία και τον χρόνο να σκεφτείς με την ησυχία σου και να αποφασίσεις αν το πρώην ταίρι σου αξίζει το ενδιαφέρον σου ή όχι.
Νέα γνωριμία. Όμορφο και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα εμφανιστεί σε προσωπικό σου χώρο. Θα σε εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση, επιφυλακτική θα είναι η στάση σου τη στιγμή που θα συνομιλήσετε. Αυτό το άτομο στην πορεία θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σχέσης.
Σχέση- γάμος. Συγκρατημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, τα λόγια σου θα απορρέουν κατόπιν σκέψης, δεν θα χάσεις την ψυχραιμία σου. Επικίνδυνο θα είναι το θέμα που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ναι μεν το έδαφος θα είναι πρόσφορο για εντάσεις, ωστόσο εσύ με την τακτική σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την κατάσταση γλυτώνοντας τη σχέση σου από τον εκτροχιασμό.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Στην περίπτωση που ήδη έχεις γνωρίσει κάποιο πρόσωπο και είστε μεταξύ σας στην αρχή των επαφών σας, με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα πρόσεξε να μην παγιδευτείς από τα ίδια σου τα λόγια και δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις, καλό θα είναι η συμπεριφορά σου να μην ανατρέψει την εξέλιξη. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα είσαι επιρρεπής στους ενθουσιασμούς, φεύγουν οι ανυπόστατες φοβίες και οι αρνητικές θεωρίες. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να τρέξεις τα γεγονότα, κινήσου με σύνεση.

Σε σχέση. Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή μην συμβούν τα πάνω κάτω στον εσωτερικό σου κόσμο, ίσως να εμφανίσεις πεισματικές διαθέσεις και τάσεις εγωκεντρισμού. Προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου, πάρε με το μαλακό αυτό που θα σου ζητηθεί από το ταίρι σου, οι συγκρούσεις θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και τις αντιδραστικές εξάρσεις, κινήσου μεθοδικά.
Επανασύνδεση. Ένα πρόσωπο θα σε βοηθήσει φίλε μου Ταύρε. Λόγια που θα ακούσει το πρώην ταίρι σου από κοινό φιλικό σας άτομο, θα του αλλάξουν τα μυαλά. Ίσως να μην βρει το θάρρος να σου ζητήσει συγγνώμη, ίσως να μην τολμήσει να παραδεχτεί πως δεν θέλει να σε χάσει, σίγουρα πάντως θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί μαζί σου.
 Νέα γνωριμία. Πρόσωπο-έκπληξη θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντήσεις το άτομο που θα ανοίξει την πόρτα του μέλλοντος. Θα σου προσφέρει δυνατότητα δεσμού που θα ξεπεράσει σε διάρκεια το παρόν και θα φτάσει μέχρι το μακρινό μέλλον. Προμηνύεται γνωριμία μακροχρόνιας πορείας!
Σχέση- Γάμος. Κάποιος θα σου δώσει μια πληροφορία που θα σε διαφωτίσει ή θα σου δώσει μια συμβουλή που θα λύσει το πρόβλημα. Άκου καλά το πρόσωπο που θα σου μιλήσει, με σιγουριά σου λέω πως κάτι παραπάνω θα ξέρει από σένα. Εσύ που αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή εντάσεις, μέσα στην εβδομάδα θα βρεις την άκρη του νήματος με τη βοήθεια ενός συγκεκριμένου ατόμου.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας θα συνομιλήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που όμως με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα ενδεχομένως να μην καταφέρεις να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς, θα είναι δύσκολο να φέρεις την κατάσταση στα δικά σου νερά. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου, οι αποφάσεις σου θα είναι δυναμικές. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη θα συντονίσεις τις κινήσεις σου, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τον σωστό τρόπο.

Σε σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα βρίσκεται στον Λέοντα, ενδέχεται να νιώσεις πως πιέζεσαι, κάπως εγωιστική θα είναι η στάση σου, απέφυγε την οξύθυμη συμπεριφορά. Επειδή θα είσαι επιρρεπής στις εξάρσεις και στις παρορμήσεις γι αυτό περιόρισε τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα ανανεωθείς, ωστόσο απέφυγε τις ακρότητες.
Επανασύνδεση. Μην την καθυστερείς την κίνηση φίλε μου Δίδυμε, η επανασύνδεση θα προκύψει από δική σου πρωτοβουλία και δραστηριοποίηση. Πάρε την απόφαση να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, όσο χρονοτριβείς τόσο θα περνά ο καιρός χωρίς αποτέλεσμα και ουσία.
Νέα γνωριμία. Από πάνω μέχρι κάτω θα σε κοιτάζει και έντονα θα σε παρατηρεί ένα καινούργιο πρόσωπο. Γοητευτική θα βρεις την εξωτερική του εμφάνιση, αν δεν κρατήσεις στάση αδιάφορη και αν βρεις τρόπο να δώσεις το πράσινο φως, τότε ετοιμάσου αυτή η καινούργια γνωριμία θα καταλήξει σε ραντεβού που θα φέρει έναρξη σχέσης.
Σχέση- Γάμος. Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου μην το τραβήξεις άλλο το σκοινί, οι καταστάσεις θα εξελιχτούν ανάλογα με το προς τα που εσύ θα τις κατευθύνεις. Με λίγα λόγια μέσα στην τωρινή εβδομάδα τα ηνία θα είναι στα χέρια σου, εσύ θα κρατάς τα γκέμια, όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα ίσως συναισθηματικά να γυρίσεις πίσω στο παρελθόν, θα έχεις τη διάθεση και τη δύναμη να δώσεις τέλος στη στασιμότητα ή στην αρνητική πορεία που πήρε η σχέση σου με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα τονώσει τις εσωτερικές σου διαθέσεις, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αλλάξεις τα δεδομένα και να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα με καινούργιες πλέον προοπτικές.

Σε σχέση. Πολλές συζητήσεις θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό και μετέπειτα στον Σκορπιό θα καταφέρεις να κατευθύνεις τις συνομιλίες που θα έχεις με το ταίρι σου, επικοινωνιακά εσύ θα κρατάς τα ηνία. Θα είσαι σε θέση να καθοδηγήσεις τις καταστάσεις, η στάση σου θα είναι μεθοδική και διπλωματική. Τερματίζουν οι τσακωμοί, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις να δώσεις έκταση στις διαφωνίες. Η εβδομάδα σου μπορεί να έχει εναλλαγές αλλά η εξέλιξη θα είναι δημιουργική.
Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις το θέμα της επανασύνδεσης. Ένα τυχαίο γεγονός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως θα είναι λάθος αν επανασυνδεθείς από ανασφάλεια και όχι επειδή το πρώην ταίρι σου αξίζει όντως τη δεύτερη ευκαιρία. Μέσα στην εβδομάδα θα αλλάξεις γνώμη, θα σκεφτείς και θα αποφάσεις σωστά.
Νέα γνωριμία. Θα καταφέρεις να εναντιωθείς στην φοβία σου για το αβέβαιο και το άγνωστο, θα βρεις τη τόλμη να κάνεις μια νέα αρχή και θα σου βγει σε καλό. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα βρει ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου, δείξε το ενδιαφέρον σου χωρίς ενδοιασμούς, οι επαφές που θα ξεκινήσετε θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.
Σχέση –Γάμος. Με αποφασιστικότητα θα εκφράσεις παράπονα και επιθυμίες, με δυναμικό τρόπο θα διεκδικήσεις και δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα θα το υψώσεις το ανάστημα σου, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σου δημιουργούν ανασφάλειες.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Τολμηρές και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σου, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου ίσως να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις και να πολιορκήσεις πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή άτομο που στο παρελθόν είχατε σχέση. Γοητευτικό θα διατηρήσεις το στυλ σου, άνετος θα είναι ο τρόπος ομιλίας σου, δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού, δεν θα λείψουν οι άμεσες και αποκαλυπτικές εκδηλώσεις.

Σε σχέση. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου καθώς και η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό μάλλον δεν θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις, σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα έχεις σκαμπανεβάσματα και απότομες αλλαγές διαθέσεων. Η συνεννόηση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου θα είναι κάπως δύσκολη, ωστόσο με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στο βάθος του εσωτερικού σου κόσμου και να λύσεις τα συμπλέγματα σου.
Επανασύνδεση. Το πρόσωπο που σκέπτεσαι η μοίρα μάλλον δεν θέλει να το βγάλεις απ τη ζωή σου. Τσάμπα προσπαθείς να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι μόνο θα γίνει επανασύνδεση, αλλά αυτή τη φορά η επανένωση σας θα στηριχτεί σε υποσχέσεις δέσμευσης.
Νέα γνωριμία. Επίκεντρο των γεγονότων θα είσαι εσύ, πρόσωπα και συγκυρίες όλες θα κινηθούν γύρω από σένα με βασικό σκοπό να συναντήσεις το ταίρι σου. Ένα όμορφο γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν στενές και μακροχρόνιες.
Σχέση- γάμος. Κάτι ευχήθηκες μέσα από τα βάθη της ψυχής σου και θα γίνει πραγματικότητα. Εσύ και το ταίρι σου θα ζήσεις ένα ευτυχισμένο γεγονός που το περίμενες εδώ και πολύ καιρό. Σε περίπτωση που επιζητάς σοβαρή μόνιμη δέσμευση δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση γάμου. Η εβδομάδα σου θα πάει πολύ καλά, ετοιμάσου για χαρές!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα προσοχή να μην γίνει απορριπτική η διάθεση σου και σνομπάρεις ή απομακρύνεις πρόσωπο που θα έχει θερμές και ειλικρινείς βλέψεις για εσένα. Όποιες κι αν είναι οι αποφάσεις ή οι επιλογές σου θα πρέπει τα λόγια σου να είναι ευγενικά, απέφυγε τον καυστικό τρόπο αντίδρασης. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς κοινωνικά, θα σε φλερτάρουν και θα σε προσεγγίσουν, εσύ θα αποφασίσεις αν θα δώσεις έκταση ή όχι.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή ενδεχομένως να γίνει κάπως οξύθυμη ή εριστική η στάση σου, απέφυγε να φέρεις στο προσκήνιο παλιά άλυτα θέματα, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για σωστές λύσεις και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Καλό θα είναι να λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, δεν χρειάζεται να δώσεις έκταση σε ανούσιες υποθέσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει το ένστικτο και τη διαίσθηση σου, ωστόσο προσοχή στην καχυποψία.
Επανασύνδεση. Απρόοπτο συμβάν σε τελείως ανυποψίαστο χώρο θα σε φέρει σε συνάντηση με πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σου. Θα εντυπωσιαστείς από τις αλλαγές, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Ξεκινά για σένα δεύτερος ερωτικός γύρος με πρόσωπο που ο χωρισμός σας είχε στηριχτεί σε ανούσιο και ασήμαντο λόγο.
Νέα γνωριμία. Το άτομο που θα γνωρίσεις θα σε συναρπάσει. Δεν θα τη χάσεις την ευκαιρία, θα βρεις τρόπο να πιάσεις την κουβέντα, θα γίνουν οι συστάσεις, θα ανταλλάξετε στοιχεία και τηλέφωνα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα ενθουσιαστείς θα χαρείς και δεν θα απογοητευτείς. Θα βρεις το ταίρι σου, θα ξεφύγεις από αποτυχίες και αδιέξοδα.
Σχέση- Γάμος. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι ο λόγος που το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσει πως αξίζει να σε κρατήσει κοντά του πάση θυσία. Θα σου κάνει πρόταση δέσμευσης, θα θελήσει να σε εξασφαλίσει δίπλα του και να ξέρεις πως ό,τι σου πει και ό,τι σου υποσχεθεί, θα στηρίζετε στην αγάπη και στην ειλικρίνεια.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου δεν θα αντέξεις τη μοναχικότητα ή τη στασιμότητα, ανάγκη σου θα είναι να δώσεις νόημα στην καθημερινότητα σου. Θα βρεθείς ανάμεσα σε φίλους και διαφόρων ειδών παρέες, θα κοινωνικοποιηθείς και θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις καινούργια γνωριμία, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει μεταξύ σας ευχάριστη συνομιλία θετικών προδιαγραφών.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα προσπάθησε να διατηρήσεις τη συναισθηματική ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό αλλοπρόσαλλη θα γίνει η στάση σου, μπερδεμένες θα είναι οι βλέψεις σου, μάλλον θα χαθεί η εσωτερική σου ισορροπία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Τοξότη κάτι ασυνήθιστο θα προσπαθήσεις να επιδιώξεις.
Επανασύνδεση. Το νου σου να μη χάσεις τη λογική σου, οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Στα μέσα της εβδομάδας ενδεχομένως να χάσεις την υπομονή σου, αν παρασυρθείς από την ανασφάλεια ή την παρορμητικότητα σου τότε θα φέρεις δυσκολίες και μπερδέματα που θα καθυστερήσουν την επανένωση σου.
Νέα γνωριμία. Θα σου πάρει τα μυαλά το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ενθουσιάσεις και θα ερωτευτείς σε βαθμό που να μην μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα αρχή, ωστόσο συνετό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές.
Σχέση- γάμος. Μήπως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από το ταίρι σου και γενικότερα από τη σχέση σου; Θέλεις να παραμείνεις σταθερά σε αυτόν τον δεσμό; Ή μήπως αναζητάς κάτι άλλο που να είναι πιο δυνατό και πιο συναρπαστικό; Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις απαντήσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα ίσως να θελήσεις να σταθμεύσεις συναισθηματικά σε ένα πρώην ταίρι σου ή σε πρόσωπο που η γνωριμία σας κρατά από τα παλιά. Οι συγκυρίες θα δώσουν ώθηση στις εξελίξεις, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα έχεις συναντήσεις και συνομιλίες που δεν θα πάρουν αρνητική τροπή. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θα επικεντρωθείς και θα εμβαθύνεις, στο χέρι σου θα είναι το ξεκίνημα σχέσης.

Σε σχέση. Με τον Ερμή στον Λέοντα να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου προσοχή στις ζήλιες, στις μυστικοπάθειες και στις κατασκοπίες, πρόσεξε να μην δημιουργήσεις αδιέξοδα ή ρήξεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθούν κάποιες ενέργειες ή καταστάσεις, δεν θα πρέπει να χαθεί η εμπιστοσύνη. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό απέφυγε την κτητικότητα και τις εξουσιαστικές αντιδράσεις, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα.
Επανασύνδεση. Είτε κάνεις εσύ την κίνηση της επανασύνδεσης είτε το πρώην ταίρι σου, η κατάληξη θα είναι θετική. Θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα βάλετε κάτω και τα υπέρ και τα κατά, θα αναλύσετε αιτίες, θα εξηγήσετε τα τι και τα πως, και η κατάληξη θα είναι ένωση. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.
Νέα γνωριμία. Σε συμβουλεύω να χαρείς και να ενθουσιαστείς χωρίς ανασφάλειες και επιφυλάξεις. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού από ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αυτή τη φορά τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά, η γνωριμία σας ευχάριστα θα ξεκινήσει, αισιόδοξα θα καταλήξει. Προμηνύεται σταθερή σχέση μακροχρόνιας πορείας.
Σχέση- γάμος. Αν διαφώνησες ή τσακώθηκες θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, αν έκανες κάποια πρόταση θα λάβεις θετική απάντηση. Κάτι που περιμένεις θα γίνει πράξη, τα γεγονότα θα σου φέρουν χαρά ευτυχία και εμπιστοσύνη. Σε περίπτωση που αναζητάς δέσμευση, πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνουν συζητήσεις θετικής κατάληξης.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δυναμική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου, επιθυμία σου θα είναι να φλερτάρεις, να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις. Τις διαθέσεις σου θα τις ενισχύσει ακόμα περισσότερο η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό, η εμφάνιση σου θα είναι ελκυστική, το στυλ σου θα είναι επιμελημένο. Δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον πιθανό θα είναι να σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα βρίσκεται στον Λέοντα μάλλον δεν θα τα πας πολύ καλά με το ταίρι σου, προσοχή στα λάθη στις εντάσεις και στους παρατραβηγμένους εγωισμούς. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα ηρεμήσει τα πνεύματα, θα βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας. Στο τελείωμα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου έντονη θα είναι η ανάγκη σου να διασκεδάσεις, θα κινηθείς ανέμελα ίσως και κάπως ανεξάρτητα.
Επανασύνδεση. Θα τη βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία, μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει το συμβάν που θα σου δώσει ελπίδα επανασύνδεσης. Πρώτα θα συμβεί ένα τυχαίο γεγονός, μετά θα ακολουθήσει τηλεφώνημα η κατάληξη του οποίου θα είναι ένα βραδινό και πολύ ευχάριστο ραντεβού. Εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε και πάλι αγκαλιασμένοι, ξεκινά δεύτερος γύρος αγάπης.
Νέα γνωριμία. Ένα τυχερό συμβάν θα κάνει την εμφάνιση του και θα αφορά γεγονός νέας γνωριμίας. Όμορφο παρουσιαστικό, γοητευτικό στυλ, αυτό το άτομο από την πρώτη στιγμή θα το εμπιστευτείς και θα το αγαπήσεις. Το ένστικτο σου θα σου λέει να το ακολουθήσεις πιστά, πολύ καλά θα κάνεις και θα ακούσεις τη φωνή της διαίσθησης σου.
Σχέση – Γάμος. Αίσιο τέλος θα έχει μια συγκεκριμένη σου υπόθεση που την προηγούμενη εβδομάδα σου δημιούργησε άγχος και απαισιοδοξία. Ευχάριστη πληροφορία θα λάβεις μέσα στο εξαήμερο, θα ηρεμήσεις, θα σου φύγει το ψυχολογικό βάρος, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο σταθερότητας και συναισθηματικής ηρεμίας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσεις και θα προσεγγίσεις, θα πρέπει να απουσιάζει η υπερβολή. Σε συνδυασμό με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να φλερτάρεις, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις τι είδους πρόσωπα θα προσεγγίσεις, οι επιλογές σου δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαιες. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα πρέπει να αποφασίσεις προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών που θα προκύψουν.

Σε σχέση. Στην αρχή της εβδομάδας με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα θα θελήσεις να υπερισχύσεις ίσως και να επιβληθείς, δεν θα πρέπει να κινηθείς εγωκεντρικά και άτσαλα. Αν θέλεις να υψώσεις το ανάστημα σου, να κατευθύνεις και να απαιτήσεις, θα πρέπει να το κάνεις με τον σωστό τρόπο χωρίς υπερβολές. Απέφυγε τον εριστικό και προκλητικό τρόπο ομιλίας, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις τη μέση οδό που θα φέρει συνεννόηση.
Επανασύνδεση. Το βάρος του χωρισμού θα φύγει από πάνω σου, έρχεται επανασύνδεση, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωση σας θα είναι μόνιμη και θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, θα δοθεί μεταξύ σας μια πολύ σοβαρή υπόσχεση που θα καταλήξει σε επίσημη δέσμευση.
Νέα γνωριμία. Αισιοδοξία θα φέρει στην καρδιά σου ένα συγκεκριμένο άτομο που θα το συμπαθήσεις και δεν θα το βγάζεις από τη σκέψη σου. Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις θα είναι τυχερή και θα γεμίσει την καθημερινότητα σου, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα σου. Θα αποκτήσεις σταθερό ταίρι μελλοντικών προδιαγραφών.
 Σχέση- Γάμος. Στα μέσα της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε κουβέντες περί δεσμεύσεων, οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Ξεκαθαρίσματα εξομολογήσεις και ειλικρινά λόγια θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη. σελίδας.)
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα καθώς και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό παρορμητική θα κάνουν τη στάση σου. Οι ενέργειες σου ίσως να είναι ασυγκράτητες και κάπως ασυνήθιστες, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο και τα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα ξεκινήσεις επαφές με πρόσωπο που θα θελήσεις να είσαι μαζί του για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Σε σχέση. Με τον Ερμή στον Λέοντα να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ορμητικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ναι μεν θα βγεις από την αδράνεια, ωστόσο ζωηρές θα είναι αντιδράσεις σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εισχωρήσεις συναισθηματικά σε καταστάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλειες. Με τη Σελήνη να καταφθάνει στον Τοξότη θα βρεις τη διέξοδο που αναζητάς, θα βγάλεις από τη σκέψη σου τις αγχωτικές ή αρνητικές εκδοχές σχετικά με την πορεία του δεσμού σου.
Επανασύνδεση. Αποστασιοποιημένη θα είναι η συμπεριφορά σου, ίσως να μην απαντήσεις σε τηλεφώνημα που θα λάβεις, ενδεχομένως να μην αφήσεις περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας τουλάχιστον για μέσα στο εξαήμερο. Για την ώρα θα θελήσεις να ηρεμήσεις, να τα βρεις με το εαυτό σου, να διατηρήσεις τον έλεγχο των αντιδράσεων σου.
Νέα γνωριμία. Παρά το ότι η στάση σου θα είναι απόμακρη ίσως και αρκετά αδιάφορη, ωστόσο ένα πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει συναισθηματικά κι αν βρει πρόσφορο έδαφος θα προχωρήσει σε προτάσεις. Δείξε ενδιαφέρον στην άμεση ή έμμεση εξομολόγηση που θα σου κάνει, αυτό το άτομο τρέφει για σένα θερμά και ειλικρινά αισθήματα.
Σχέση – Γάμος. Τσάμπα θα προσπαθήσει το ταίρι σου να σε τσιτώσει, εσύ με αποφασιστικότητα θα αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να προξενήσει εντάσεις ή καβγάδες. Στόχος σου θα είναι να κρατήσεις την ψυχολογία σου σε ισορροπημένο επίπεδο, βασική σου επιθυμία θα είναι να κάνεις ένα διάλλειμα από προβληματισμούς και έγνοιες.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να προκύψει ξεκίνημα σχέσης που ουσιαστικά θα γίνει από επανασύνδεση. Τηλεφώνημα θα έχεις από πρόσωπο που διατηρεί θερμά τα αισθήματα σου για σένα, η μεταξύ σας σχέση θα πάρει άλλη τροπή, θετική και μάλιστα μελλοντικών προδιαγραφών. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, θα καταφέρεις να αλλάξεις ριζικά τα παλιά αρνητικά αποτελέσματα.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα απέφυγε την ισχυρογνωμοσύνη στις συζητήσεις και στις επαφές που θα έχεις με το ταίρι σου. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό πεισματικές θα είναι οι διαθέσεις σου, στόχος σου θα είναι να επιβληθείς ίσως και να εξουσιάσεις με έναν έμμεσο τρόπο. Η στάση σου θα είναι ανατρεπτική, προσοχή να μην υποπέσεις σε ενέργειες που θα βλάψουν την σταθερή πορεία του δεσμού σου.
Επανασύνδεση. Το γεγονός που θα σε φέρει πολύ κοντά με το πρώην ταίρι σου θα συμβεί μέσα στην τωρινή εβδομάδα και μάλιστα σε απρόσμενη χρονική στιγμή. Εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως και να μην το ελπίζεις, θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Από τυχαίο συμβάν εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε σε συντομία τετ α τετ δίνοντας σοβαρές υποσχέσεις.
Νέα γνωριμία. Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείς, σε περίπτωση που θεωρήσεις πως δε θα προχωρήσει η κατάσταση θα διαψευστείς. Θα σου προτείνει ραντεβού, σου δίνω τη συμβουλή να το δεχτείς. Η προσωπική σας συνάντηση θα εξελιχτεί ομαλά, θα περάσεις πολύ καλά, θα ενθουσιαστείς, δεν αποκλείεται και να ερωτευτείς!
Σχέση- γάμος. Μπροστά στα μάτια σου είναι η λύση του προβλήματος και αν δεν την βλέπεις τόσο καιρό, τώρα θα τη δεις. Το ίδιο σου το ταίρι θα σου ανοίξει τα μάτια, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις που είναι το πρόβλημα, ποιος είναι ο κόμπος που φρακάρει την εξέλιξη σας, και με ποιον τρόπο θα απαλλαγείτε απ αυτόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email