Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 19 ως 25/8


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους και με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη ζωτικότητα θα σε χαρακτηρίζει, βγαίνει στην επιφάνεια η τολμηρή ίσως και κατακτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση θα προσεγγίσεις, θα έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς και να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει, θα βρεις ελκυστική τη στάση του, θετική κατάληξη θα έχει η απόφαση σου να προχωρήσεις τις επαφές που θα προκύψουν.
Σε σχέση. Τονωτική και αισθησιακή θα είναι η εβδομάδα σου, με το ταίρι σου θα ζήσετε θερμές και έντονες στιγμές αμοιβαίας έλξης. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα υπάρξει πάθος, ένταση, ίσως να μην λείψουν και κάποιες ελαφριές σκηνές ζηλοτυπίας, ωστόσο θα βγουν σε καλό, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την μεταξύ σας έλξη. Ανανεωτικές προτάσεις θα ακουστούν, επικεντρώσου στις κοινές σας επιθυμίες.
Επανασύνδεση. Εσύ και το πρόσωπο που σκέπτεσαι αφήνετε πίσω σας τις κακές στιγμές, ανοίγεται για εσάς καινούργιος κύκλος αγάπης. Μέσα την τωρινή εβδομάδα θα συναντηθείτε και θα μιλήσετε,  οι συγκυρίες θα είναι τυχερές, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εστιάσετε στα πραγματικά σας αισθήματα, το αποτέλεσμα θα είναι ένωση μακράς διάρκειας.
Νέα γνωριμία. Με καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείς, θα ερωτευτείς, θα εμπιστευτείς και δεν πρόκειται να απογοητευτείς, αυτή η γνωριμία θα είναι καρμική. Με ελκυστικό τρόπο θα σε προσεγγίσει το πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, σε συμβουλεύω να φανερώσεις από την αρχή αυτό που θα νιώσεις, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει,  αυτό το άτομο θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι.
Σχέση –Γάμος. Καθοριστική θα είναι η εβδομάδα σου, έρχονται τυχερά συμβάντα να περιμένεις εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών, αυτό που θα σου προτείνει το πρόσωπο που αγαπάς θα τονώσει τη μεταξύ σας έλξη, θα ενδυναμώσει αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην Παρθένο και λίγο αργότερα να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις σχέση, οι διαθέσεις σου θα είναι δυναμικές. Βγαίνει στην επιφάνεια η αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητας σου, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για προσεγγίσεις και εκδηλώσεις.  Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σε απελευθερώσει, θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα ενθαρρυντικά ανοίγματα που θα προκύψουν. Οι συναντήσεις που θα έχεις θα καταφέρουν να σε τονώσουν συναισθηματικά, αποκτάς αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες σου θα πιάσουν τόπο.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία με αντικειμενική σκέψη θα αναλύσεις και θα πάρεις αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη του δεσμού σου. Η ειλικρίνεια σου σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό σου θα φέρει άμεσα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα καταλήξουν σε δεσμευτικές αποφάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο ξεκάθαρες κουβέντες και άμεσες προτάσεις θα δώσουν λύσεις, θα φέρουν άνοιγμα για δέσμευση ακόμα και για συγκατοίκηση.
Επανασύνδεση. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να εξηγήσεις και να συνειδητοποιήσεις. Συζήτηση ξεκαθαρίσματος θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, τώρα θα διαπιστώσεις αισθήματα και βλέψεις, θα καταλάβεις αν αυτό το άτομο το θέλεις πίσω στη ζωή σου από συνήθεια ή από πραγματική αγάπη.
Νέα γνωριμία. Την αποκάλυψη του θα κάνει άτομο που ως τώρα φοβούμενο να κινηθεί, φορούσε προσωπείο. Ίσως να νόμιζες πως το ενδιαφέρον που τρέφει για σένα ήταν μόνο φιλικό, τώρα τα λόγια που θα ακούσεις θα σε πείσουν πως έχει βλέψεις για σταθερό δεσμό. Στην δική σου επιλογή θα είναι η εξέλιξη των επαφών σας.
Σχέση – Γάμος. Τα λάθη, οι εγωισμοί και οι παρορμητικές κινήσεις, θα δημιουργήσουν ένα πάθημα που θα σας γίνει μάθημα. Ίσως μέσα στην εβδομάδα να πάρεις μια ελαφριά σύγχυση αλλά θα αποδειχτεί ευεργετική. Τώρα εσύ και το ταίρι σου θα μάθετε τι πρέπει να αποφεύγετε, και μέχρι ποιο σημείο θα πρέπει να τεντώνετε το σκοινί.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Γεμάτη, τονωτική και ζωτική θα είναι η εβδομάδα σου. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα λείψουν τα συμβάντα και οι θετικές συγκυρίες. Απελευθερωμένες θα είναι διαθέσεις και οι αισθήσεις σου, θα φλερτάρεις και θα προσεγγίσεις με τρόπο ελκυστικό. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου ένα συγκεκριμένο άτομο, άνοιγμα θα υπάρξει για σταθερή σχέση.
Σε σχέση. Εκδηλωτική, αυθόρμητη και θερμή θα είναι η στάση σου, η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα κάνει τις εκδηλώσεις σου ζωηρές και απελευθερωμένες.   Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για εξομολογήσεις και για τονωτικές προτάσεις, άμεση και θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβεις από το ταίρι σου. Κάτι θα προσπαθήσεις να αλλάξεις και θα το καταφέρεις, ανανεώνονται οι συνθήκες της σχέσης σου.
Επανασύνδεση. Κράτα θερμά τα αισθήματα σου και αισιόδοξη τη σκέψη σου, θα τα ξαναβρείς με το παλιό σου ταίρι. Ένα τηλεφώνημα που θα σου κάνει και μια εξήγηση που θα σου δώσει θα ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείς και θα ξεκαθαρίσεις, θα γίνει μεταξύ σας μια ουσιαστική συζήτηση που θα τερματίσει τον αρνητισμό, λύνονται οι παρεξηγήσεις.
Νέα γνωριμία. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία και μάλιστα το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα παίξει ουσιαστικό ρολό στο υπόλοιπο της ζωής σου. Αυτό το γοητευτικό άτομο που θα σου συστήσουν θα το συμπαθήσεις, θα το ερωτευτείς, θα το αγαπήσεις. Μέσα στη εβδομάδα θα γνωρίσεις το ταίρι που θα μείνει στο πλάι σου για παρά πολλά χρόνια.
Σχέση- γάμος. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις και θα πιεστείς πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει και σε νοιάζεται. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμποδίζει τη δέσμευση σας θα καταφέρεις να δώσεις οριστική λύση. Από το τέλος της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο μελλοντικής εξέλιξης.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι.  Μέσα στην εβδομάδα ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις και να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Αν καταλήξεις πως τελικά θέλεις να επανασυνδεθείς με τον πρώην ταίρι σου τότε μην τρενάρεις άλλο την κατάσταση, κάνε το ανάλογο βήμα. Σε περίπτωση  που αναζητάς νέα γνωριμία η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα σου δώσει το κατάλληλη άνοιγμα, θα πρέπει να αποφύγεις την αδράνεια, πέρνα σε άμεσες πράξεις.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο προσοχή στην απαιτητικότητα σου, προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι χαλαρές και όχι πιεστικές. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους ενθουσιασμός και θετικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου,  ανάγκη σου θα είναι να τονώσεις τη σχέση σου και να απολαύσεις τις αισθησιακές στιγμές. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη προσοχή σε τάσεις ζήλειας και κτητικότητας.
Επανασύνδεση. Για μέσα στην τωρινή εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ενέργειες ή τις ριψοκίνδυνες προσεγγίσεις. Για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή, η επανασύνδεση θα γίνει στον σωστό χρόνο. Το τυχερό συμβάν που θα φέρει την επανένωση θα συμβεί στο επόμενο στάδιο. Προς το παρόν κράτα το ενδιαφέρον σου θερμό και άφησε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του.
Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ίσως στις πρώτες σας επαφές το ενδιαφέρον του για σένα να μην είναι ξεκάθαρο, ωστόσο μη βιαστείς να βγάλεις οριστικό συμπέρασμα. Στην πορεία θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, θα σημειωθεί απότομη μεταστροφή που θα δημιουργήσει άνοιγμα δεσμού.
Σχέση – Γάμος. Προσοχή στις αντιδράσεις σου θα υπάρξει κίνδυνος να αναποδογυρίσεις τα δεδομένα μέσα στη σχέση σου. Σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα θα πρέπει να κάνεις υπομονή, στο τωρινό εξαήμερο δεν θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες, για την ώρα προσπάθησε να μην πιέσεις τις καταστάσεις.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Αισιόδοξα και ενθαρρυντικά θα είναι τα συμβάντα για σένα που θέλεις κάνεις νέα γνωριμία, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο πρόσωπο. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη σου φέρνει τυχερά γεγονότα, θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για φλερτ και άμεσες εκδηλώσεις. Αν ήδη υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει δώσε ώθηση στις εξελίξεις, πέρνα σε άμεσες και ουσιαστικές προτάσεις.
Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία και την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, θερμές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, θα φανερώσετε κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις που θα ενδυναμώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο δεν αποκλείεται η κουβέντα σας να καταλήξει στο θέμα της δέσμευσης, ίσως να παρθούν ανάλογες αποφάσεις.
Επανασύνδεση.  Το πρόσωπο που σκέπτεσαι δεν σε έχει να βγάλει από τη καρδιά του και θα στο αποδείξει εμπράκτως, οι προτάσεις που θα λάβεις θα σε πείσουν πως  έλξη σας είναι αδύνατον να σας κρατήσει σε απόσταση. Θα μπει στην άκρη η λογική, θα υπερισχύσουν τα αισθήματα, στο τέλος του εξαημέρου η κατάληξη θα είναι άμεση επανένωση.
Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς. Εκ των πρότερων σου φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία γι αυτό μη δειλιάσεις να κινηθείς αυθόρμητα και άμεσα. Φιλοφρονήσεις και υπονοούμενα θα τονώσουν το ενδιαφέρον σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας ετοιμάσου για προσωπικό ραντεβού.
Σχέση- γάμος. Ηρεμία, συνεννόηση και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα η αγάπης σας θα σας ωθήσει στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσεις πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να καταφθάνουν στο ζώδιο σου θα έχεις επιτυχίες στον αισθηματικό σου τομέα, θα υπάρξουν προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή στην αυστηρή και σνομπ πλευρά του χαρακτήρα σου. Από πλευράς σου θα υπάρχει ένα είδος απορριπτικής διάθεσης, καλό θα είναι να αποφύγεις τον αρνητικό τρόπο σκέψης. Δώσε το περιθώριο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ενθουσιαστεί θα σου βγει σε καλό.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και λίγο αργότερα να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, πάθος αυστηρότητα και εμμονή θα έχει η στάση σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ρομαντικές και ευτυχισμένες στιγμές θα που ζήσεις με το ταίρι σου, βγες από τη ανασφάλεια και την επιφύλαξη. Η ανάγκη σου να είναι όλα τέλεια ίσως να κάνει τη στάση επικριτική και κάθετη, καλό θα είναι να εστιάσεις στην ουσία των αισθημάτων.
Επανασύνδεση. Ίσως να φέρουν εντάσεις τα λόγια που θα ανταλλάξεις με το πρώην ταίρι σου, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας κουβέντα ξεκαθαρίσματος, ενδεχομένως να ακουστούν αιχμηρά λόγια. Θα υπάρξει κόντρα και διαφωνία που όμως θα σας βγει σε καλό. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και επαναπροσδιορισμοί.
Νέα γνωριμία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα βάλει σε δοκιμασία την αντοχή της καρδιάς σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα εσωτερικά σου όρια, τώρα θα συνειδητοποιήσεις μέχρι που αντέχεις ή τολμάς να φτάσεις. Καταφθάνουν αναστατώσεις που τελικά θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά.
Σχέση- γάμος. Εντός των ημερών θα βγουν στη φόρα καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθούσες να τις κουκουλώσεις ή δεν είχες το απαιτούμενο σθένος να τις τερματίσεις. Αναστατωμένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους επικοινωνιακά ανοίγματα και άμεσες προσεγγίσεις θα σε ενθαρρύνουν, θα τονώσουν τη διάθεση σου για νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη ανοίγει ο δρόμος για επαφές στενού τύπου, ίσως να ακούσεις πρόταση για ραντεβού, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν. Θα υπάρξει η δυνατότητα νέας αρχής, η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο γρήγορα θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις.
Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να γίνει κάπως κυκλοθυμική και αντιφατική η στάση σου, από τη μια με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα υπάρχει ο κίνδυνος να εστιάσεις σε αυτά που δεν σου αρέσουν, από την άλλη όμως, με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη θα παθιαστείς, ίσως να ζηλέψεις το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά της προσωπικότητας σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, προσπάθησε η στάση σου να έχει μεθοδικότητα.
Επανασύνδεση. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες , σου δίνω τη συμβουλή να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σκέπτεσαι, η επανασύνδεση θα προκύψει από δικές σου κινήσεις. Μη τρως χρόνο αναμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο σου, οι εξελίξεις περιμένουν εσένα, προχώρα σε αιφνιδιαστικές ενέργειες.
Νέα γνωριμία. Κάποιος θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σου, από το αεράτο στυλ σου και τη γοητεία που θα εκπέμπεις. Αν δώσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει, θα δεις πως αυτό το άτομο θα προσκολληθεί σε σένα άνευ αναστολών. Οι συγκυρίες θα είναι θετικές, αξιοποίησε το άνοιγμα, προμηνύεται έναρξη σχέσης.
Σχέση- Γάμος. Προχώρα στις διεκδικήσεις σου, σου δίνω τη συμβουλή να μην καθυστερήσεις άλλο τις κινήσεις σου. Αν θέλεις αλλαγές ή αν προσμένεις δέσμευση τότε διατυπώσετε τις προτάσεις σου, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο ευχάριστη συνομιλία και συνάντηση θα έχεις με πρόσωπο που από καιρό σε ενδιαφέρει, η μεταξύ σας εξέλιξη θα σου ανοίξει δυνατότητα σχέσης. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους προσοχή να μην μπερδευτείς συναισθηματικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Προσπάθησε να οριοθετήσεις την περιέργεια σου, επικεντρώσου στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες σου.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία σωστή θα είναι η κρίση σου και η αντίληψη σου, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για λύσεις και διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη η στάση σου θα είναι αισθησιακή, παθιασμένη, ίσως να είναι κάπως εκρηκτική. Τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα και θα ποικίλουν, με δυναμικό τρόπο θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως να κάνει κυκλοθυμικές τις αντιδράσεις σου.
Επανασύνδεση. Με οξυδέρκεια και διπλωματία θα πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, σε συνδυασμό με τη γοητεία σου θα καταφέρεις να οδηγήσεις την υπόθεση σε κατάληξη επανασύνδεσης. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σου δοθεί η κατάλληλη αφορμή να προχωρήσεις τις κινήσεις που σκέπτεσαι, το πρώην ταίρι σου δεν θα αντισταθεί στην ελκυστική σου προσέγγιση.
Νέα γνωριμία. Θα το κερδίσεις το γοητευτικό πρόσωπο που θα σε κοιτάζει με καρτερικότητα. Εσείς οι δυο πολύ γρήγορα θα ανοίξετε μεταξύ σας προσωπική συζήτηση, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές. Αυτή η νέα γνωριμία θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα γίνει πρωταγωνιστής στη ζωή σου.
Σχέση- γάμος. Θα βρεις τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά σου. Από την μια τα έξυπνα επιχειρήματα σου, από την άλλη η γοητεία σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς. Διατύπωσε τις προτάσεις σου, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που έχεις ανάγκη, με σιγουριά σου λέω πως η απάντηση θα είναι ‘ναι’.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, ανοίγετε προοπτική νέας γνωριμίας, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι ενέργειες επανένωσης από πρώην ταίρι.  Μέσα στην εβδομάδα τα τηλεφωνήματα και οι συναντήσεις θα έχουν έντονη και θετική εξέλιξη. Σε ραντεβού που θα γίνει θα ενθουσιαστείς, η κατάληξη θα είναι απρόσμενα ευχάριστη. Ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα, θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς αναλόγως.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους προσοχή να μην γίνει άστατη η στάση σου.  Η εβδομάδα σου ναι μεν θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, ωστόσο δεν θα είναι χαλαρή ή παθητικά ειρηνική. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες, θα εκδηλωθεί με ένταση η έλξη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως να αναγκαστείς να συζητήσεις και να αναλύσεις κάποιες καταστάσεις γύρω από θέματα αμφιβολιών.
Επανασύνδεση. Κίνηση ετοιμάζει το πρώην ταίρι σου, είναι πολύ πιθανόν να βάλει ενδιάμεσο πρόσωπο για να στρώσει το έδαφος.  Αν ακόμα θέλεις να τα ξαναβρείτε τότε κρατά θετική στάση , αν δείξεις συγκατάβαση και ενδιαφέρον θα γίνει επανασύνδεση που θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.
Νέα γνωριμία . Το ελκυστικό πρόσωπο που θα του τραβήξεις την προσοχή δεν θα αφήσει την ευκαιρία να χαθεί, θα βρει τρόπο να σε πλησιάσει και μάλιστα ευγενικά και διακριτικά. Προσωπική κουβέντα θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα την ακούσεις την πρόταση  για ραντεβού, στο χέρι σου θα είναι το ξεκίνημα σταθερής σχέσης.
Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που αναζητάς διέξοδο ή λύση να ξέρεις πως έρχονται απρόοπτα και τυχερά συμβάντα, θα την βρεις την άκρη, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πρόβλημα που φέρνει εντάσεις ή ανασφάλειες.  Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν θα φέρεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στα δικά σου μέτρα και σταθμά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι.  Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες και επιλογές. Στις νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να γίνει κάπως αυστηρή η στάση σου, ενδεχομένως να θελήσεις να συναναστραφείς ή να εκδηλωθείς μόνο στα πρόσωπα που εκπληρώνουν τις προδιαγραφές σου. Ουσιαστικά θα εστιάσεις σε αυτό που θεωρείς πως σου ταιριάζει και μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους άνετη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη δεν αποκλείεται να ακουστούν αμοιβαίες εξομολογήσεις. Η έλξη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα τονώσει τις αισθήσεις σας, ιδιαιτέρως θερμές στιγμές θα βιώσετε. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο η συζήτηση θα πάει στο μέλλον της σχέσης σας, θα νιώσετε την ανάγκη να κατοχυρώσετε αυτό που έχετε.
Επανασύνδεση. Βγαίνεις από την απογοήτευση και τον αρνητισμό, θα γίνει μια ουσιαστική συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, τώρα θα τολμήσετε να τα παραδεχτείτε, θα μιλήσει με ειλικρίνεια, θα αναγνωρίσετε σφάλματα και θα καταλήξετε σε θερμή επανένωση.
Νέα γνωριμία. Μοιραία θα αποδεχτεί η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα τολμήσω να πω πως θα είναι τυχερή και καθοριστική για το μέλλον σου. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από τα παλιά και αναζητάς τη δύναμη για να ξεχάσεις πίκρες και απογοητεύσεις, τώρα θα γνωριστείς με το κατάλληλο πρόσωπο. Θα σου ανοίξει πορεία νέα σχέσης, διαγράφεις μονομιάς το παρελθόν σου.
Σχέση- γάμος. Τερματίζουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις τώρα θα πειστείς πως το ταίρι σου σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα, δε θα έχεις κανέναν λόγο να σκέπτεσαι με τρόπο καχύποπτο. Με αφορμή ένα τυχαίο και ευχάριστο γεγονός θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι.  Μέσα στην τωρινή εβδομάδα με τον Ερμή να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να  λάβεις πρόταση για επανασύνδεση. Η λογική σκέψη θα οδηγήσει σε αναθεωρήσεις, θα υπάρξει άνοιγμα δεύτερης ευκαιρίας με πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρχαν και υπάρχουν έντονα αισθήματα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα δώσει την ώθηση για δυναμικές προσεγγίσεις, θα ακουστούν εξομολογήσεις, πάρε τις αποφάσεις σου και προσπάθησε να κινηθείς με αμεσότητα.
Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους δεν αποκλείεται να νιώσεις πως ήρθε η ώρα για τονωτικές πράξεις και προτάσεις. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη η στάση σου θα είναι αποφασιστική και δυναμική, ίσως να υπάρξουν αντιδραστικά πείσματα, ωστόσο η έλξη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι πιο δυνατή από την ανάγκη για υπεροχή.  Δεν θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις και εξομολογήσεις, το κλίμα θα είναι ιδιαιτέρως αισθησιακό.
Επανασύνδεση. Κράτα αισιόδοξη τη διάθεση σου τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, θα ξανά ερωτευτείς το πρώην ταίρι σου. Με θερμές και ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σε πλησιάσει, αυτά που θα ακούσεις σε συμβουλεύω να τα πιστέψεις. Στα μέσα της εβδομάδας μπαίνει τέλος στον χωρισμό, το ραντεβού που θα προκύψει θα κλείσει με οριστική επανένωση.
Νέα γνωριμία. Ευπαρουσίαστο και ελκυστικό θα είναι πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα. Οικείος και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα σε πλησιάσει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βγεις ραντεβού με άτομο που θα σου ανοίξει προοπτική σταθερής σχέσης.
Σχέση – Γάμος. Ειρηνικοί και αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη να  περιμένεις θερμές προτάσεις. Σε περίπτωση που προσμένεις κάποια απάντηση σχετικά με την μελλοντική πορεία του δεσμού σου τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι θετικά, θα χαρείς, θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και ισορροπία.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη είναι πολύ πιθανόν να πάρεις τελικά την απόφαση να βγεις ραντεβού με πρόσωπο  που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας ένα ιδιαιτέρως θερμό κλίμα. Φεύγουν οι δισταγμοί και οι αμφιβολίες, θα τολμήσεις να ρισκάρεις και θα σου βγει σε καλό.  Η χρονική στιγμή θα είναι ιδανική για να προχωρήσεις μπροστά και να χαράξεις  νέα πορεία. Σε απελευθερωμένες ενέργειες θα σε ωθήσει ο δυναμισμός σου, καλό θα είναι να μην φρενάρεις τις ενέργειες σου.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο θα υπάρξουν θέματα προς συζήτηση με το ταίρι σου, οι σκοπός θα είναι να βελτιωθεί η συνύπαρξη σας και γενικότερα να προχωρήσει η σχέση σας σε ένα πιο σοβαρό και βάσιμο επίπεδο. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα λείψουν και κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις, ίσως να ακουστούν έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις που θα σε βοηθήσουν να πιστέψεις στην μεταξύ σας αγάπη.
Επανασύνδεση. Το συναισθηματικό μπέρδεμα που προκάλεσε το πρώην ταίρι σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς. Αρχές της εβδομάδας θα έχετε επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις,  ωστόσο η αδυναμία ξεκαθαρίσματος θα σε αναγκάσει να απομονωθείς για να σκεφτείς ήσυχα και ανεπηρέαστα.
Νέα γνωριμία. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα περάσει από μπροστά σου, κατά πάσα πιθανότητα θα αδιαφορήσεις. Η στάση σου θα είναι κάπως απρόσιτη, δεν θα αφήσεις περιθώριο επαφών, όμως οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν από μόνες τους άνοιγμα επικοινωνίας. Εσείς οι δύο θα ξανασυναντηθείτε, ένας συγκριμένος λόγος θα αποτελέσει αιτία επαφών.
Σχέση- Γάμος. Το ταίρι σου θα πέσει έξω αν προσπαθήσει να σου ανοίξει αναλυτικές συζητήσεις σοβαρών ή δεσμευτικών θεμάτων, η στάση σου θα είναι απόμακρη έως και τελείως αδιάφορη. Πριν απομονωθείς δώσε τις απαιτούμενες εξηγήσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις απορίες ή συναισθηματικά κενά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email