Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 26/8 ως 1/9


ΚΡΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα υπάρξουν ξαφνιάσματα και εκπλήξεις που θα καταφέρουν να τονώσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα και την αδράνεια, απρόοπτες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σε ωθήσουν στη δράση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα θα είναι σωστή η απόφαση σου να εκδηλωθείς με αμεσότητα. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο κάτι νέο θα ξεκινήσει για σένα.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σου θα είναι οι χαλαρές και ανανεωτικές στιγμές, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να αναλάβεις την ροη της καθημερινών επαφών με το ταίρι σου και να κατευθύνεις τις επιθυμίες. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και αρκετά τονωτική, ο Ερμής στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά ίσως και κάπως διπλωματικά.
Επανασύνδεση. Η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα είναι έντονη ίσως και εκρηκτική, ωστόσο δεν θα παρατείνει τον χωρισμό σας. Ναι μεν οι απόψεις σας θα αντικρουστούν, τα λόγια σας θα είναι αιχμηρά, όμως στο τέλος αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αμοιβαία σας έλξη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανένωση!
Νέα γνωριμία. Για σένα που έχεις τελειώσει με την προηγούμενη σου σχέση εδώ και καιρό, θα χτυπήσει καμπανάκι και μάλιστα θα είναι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστο χώρο. Τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία, η οικειότητα ανάμεσα σας θα οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού!
Σχέση- γάμος. Εσύ και το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιθέσεις σας είναι αρκετές, ωστόσο στα δύσκολα αυτό που υπερισχύει είναι η χημεία σας. Στην παρούσα φάση θα αφήσετε στην άκρη εντάσεις και εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματα σας, επιπλέον θα πάρετε μια σοβαρή απόφαση που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.
ΤΑΥΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο εσύ που έχεις στη σκέψη σου την παλιά σου σχέση θα καταφέρεις να αναλύσεις τις καταστάσεις, θα βρεις τα λάθη, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις και να πάρεις νέες αποφάσεις. Οι συγκυρίες θα σου δώσουν το άνοιγμα της δεύτερης ευκαιρίας, αξιοποίησε τις αφορμές και τα προσχήματα, η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, θα βρεις το έδαφος πρόσφορο για δημιουργικές υποσχέσεις.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου, βγαίνεις από τις ανασφάλειες και την αδράνεια. Με την εμφάνιση του Ερμή στην Παρθένο λογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τον συναισθηματισμό σου. Αν θέλεις άμεσα ξεκαθαρίσματα η στάση σου θα πρέπει να είναι αποκαλυπτική, φανέρωσε στο ταίρι σου τις σκέψεις σου θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι.
Επανασύνδεση. Προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις και στις βιαστικές ή επιπόλαιες αποφάσεις. Η στάση σου θα είναι αυθόρμητη, ορμητική, ωστόσο οι δυναμικές σου κινήσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Αν θέλεις να περάσεις σε άμεσες προτάσεις καλό θα είναι πρώτα να συνειδητοποιήσεις τι είδους αισθήματα τρέφεις για το πρώην ταίρι σου.
Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει σε τέτοιο βαθμό, που ουσιαστικά θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις δυνάμεις. Θα αποκτήσεις ορμή και δυναμισμό, θα ερωτευτείς και θα βαδίσεις μπροστά, στόχος σου θα είναι να ζήσεις αυτή την καινούργια σχέση που θα προκύψει με πάθος και χωρίς αναστολές.
Σχέση – Γάμος. Επαναστατική θα είναι η διάθεση σου, εξάρσεις θα σημειωθούν από την πλευρά σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να αλλάξεις το κατεστημένο της σχέση σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι δυναμικές, τολμηρές ίσως και ακραίες.
ΔΙΔΥΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου, ωστόσο θα περιμένει από σένα το πράσινο φως για να μπορέσει να σε πλησιάσει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σου ανοίξει προοπτική νέας αρχής όμως για να μπορέσουν να κυλήσουν τα γεγονότα θα πρέπει να σπρώξεις με τον τρόπο σου την εξέλιξη.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, θα αποφύγεις τις ενοχλητικές καταστάσεις που σε δυσανασχετούν, ανάγκη σου θα είναι η διασκέδαση και η συναισθηματική ηρεμία. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο μεθοδικά θα σκεφτείς και θα ενεργήσεις προκειμένου να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα. Θα μπορέσεις να επηρεάσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τι συνθήκες που θέλεις.
Επανασύνδεση. Φεύγει το εμπόδιο ή ο λόγος που σε κρατά χώρια με το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τα τυχαία γεγονότα θα λύσουν τους κόμπους, δεν θα υφίστανται πλέον η αιτία που σας οδήγησε στον χωρισμό. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, θα κερδίσεις αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.
Νέα γνωριμία.  Καταφθάνει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει το έτερον ήμισυ σου. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δεν θα είναι καθόλου περιστατικό στη ζωή σου. Όντως η διαίσθηση σου θα βγει αληθινή, η γοητεία του θα σε εντυπωσιάσει, ο χαρακτήρας που θα έχει θα συμπληρώνει τον δικό σου.
Σχέση- γάμος. Αυτό που σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να εξελιχτείς, λήγει. Έρχεται χαρμόσυνο γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και τη στασιμότητα, εσύ και το ταίρι σου θα ξεκινήσετε πορεία μελλοντικής προοπτικής. Βάζετε μπρος καινούργια σχέδια, καινούργια όνειρα!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε ωθήσουν να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Ουσιαστικά αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου καθώς και οι προσδοκίες σου, τώρα αυτό που θα έχεις βασική ανάγκη είναι να βγεις από τις απογοητεύσεις και να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα, πάρε την απόφαση να προσεγγίσεις.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις αρνητικές σκέψεις, αισιοδοξία και ανάγκη για ανανέωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα έχεις τον τρόπο να κατευθύνεις τα γεγονότα. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς μεθοδικά και να βρεις λύσεις, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα και εξακριβώσεις.
Επανασύνδεση. Μπροστά σου θα εμφανιστεί το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Από τυχαίο συμβάν θα βρεθείς εσύ και το πρώην ταίρι σου την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο. Θα είναι μια τυχερή και δημιουργική αντάμωση, τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα και ειλικρινά. Με χαρά θα κλείσει η επαφή σας, η κατάληξη θα είναι γρήγορη επανασύνδεση.
Νέα γνωριμία. Ενδέχεται να μην είναι εντελώς ολοκαίνουργιο το πρόσωπο που θα σου ζητήσει ραντεβού. Ίσως κάπου κάποτε να είχατε συναντηθεί, πάντως τώρα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις επαφές σας. Αμοιβαία θα είναι η έλξη σας, κοινή η επιθυμία σας για σχέση, από το δεύτερο κιόλας ραντεβού θα καταλήξετε σε έναρξη σταθερού δεσμού.
Σχέση – Γάμος. Μέσα στο εξαήμερο θα δοθεί αφορμή που θα ανοίξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δίοδο δεσμευτικών υποσχέσεων.  Κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει που θα βγάλει από τον δρόμο σας τα εμπόδια και θα αρχίσετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα επισημοποίησης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά και έντονη αισιοδοξία, τώρα θα δημιουργηθεί βάση για νέα μελλοντικά όνειρα.
ΛΕΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου φέρνουν ανοίγματα, θα προκύψει νέα γνωριμία που θα είναι στο χέρι σου η εξέλιξη της. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να συνομιλήσεις ευγενικά, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σου, η επιμελημένη σου παρουσία και το προσεγμένο σου στυλ θα κερδίσουν θετικά σχόλια. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να τονώσεις την προσωπική σου ζωή, οι συγκυρίες θα δουλέψουν υπέρ σου.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό αλλάζεις τρόπο σκέψης, θα αποφύγεις τις καχύποπτες σκέψεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, χαλαρώνεις και εστιάζεις στο πως μπορείς να περάσεις ανανεωτικά με το ταίρι σου.
Επανασύνδεση.  Καταφθάνουν αισιόδοξα ανοίγματα, τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να τερματίσεις ό,τι αρνητικό συνέβηκε ως τώρα ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συμβάν που θα σε πείσει πως με αυτό το άτομο γνωριστήκατε για να διανύσετε μαζί πορεία μακροχρόνιας αγάπης.
Νέα γνωριμία. Τώρα θα διαγράψεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται καινούργιο κεφαλαίο στη ζωή σου. Τα τυχαία συμβάντα και οι περίεργες συγκυρίες που θα προκύψουν μέσα στο εξαήμερο, θα σε οδηγήσουν μπροστά σε ένα γοητευτικό πρόσωπο που βήμα βήμα θα γίνει το σταθερό σου ταίρι. Αυτή η γνωριμία θα πάρει δεσμευτικές και μόνιμες διαστάσεις.
Σχέση- γάμος. Λήγει το στάδιο της αναμονής, καταφθάνει γεγονός που εσύ και το ταίρι σου το περιμένατε καρτερικά και με αγωνία. Μια κοινή σας επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, θα χαρείτε, θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Έρχονται αισιόδοξα και ελπιδοφόρα συμβάντα, τώρα βάζετε μπρος για καινούργια σχέδια.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Δυναμική και επικοινωνιακή θα είναι η εβδομάδα σου, με τον Ερμή και την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα δώσεις μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα μιλήσεις καθώς και στη γενική κοινωνική σου εικόνα. Θα αφήσεις περιθώριο προσέγγισης, με θετική διάθεση θα χειριστείς τα καινούργια πρόσωπα και τις νέες γνωριμίες. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα πορευτούν ανάλογα με τη στάση σου, δώσε το άνοιγμα για νέα αρχή, τα συμβάντα θα είναι τυχερά.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στο ζώδιο σου, αντικειμενική και ορθολογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις το ταίρι σου. Αν περιμένεις απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να τερματίσεις ένα παλιό αρνητικό κεφάλαιο, θα βρεθεί η απαιτουμένη λύση, βγαίνεις απ την ανασφάλεια.
Επανασύνδεση. Με επιμονή και πρακτικό μυαλό θα φτάσεις στον στόχο σου, αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί. Αν έχεις σταθερά και δυνατά αισθήματα πέρνα σε υποσχέσεις, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε εμπιστευτεί, θα κάνει το βήμα να περάσει σε εξομολογήσεις.
Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την ελκυστική σου παρουσία. Διακριτικές θα είναι οι κινήσεις του, αν δώσεις το πράσινο φως τότε θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Εσείς οι δύο θα πιάσετε την κουβέντα μόνο αν υπάρξει από σένα το κατάλληλο νεύμα ή σινιάλο, επειδή θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον δώσε το ανάλογο περιθώριο προσέγγισης.
Σχέση – Γάμος. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα συγκαταβατικό θα είναι το ταίρι σου, οι εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την δική σου στάση. Αν  και εσύ με την σειρά σου φερθείς συγκαταβατικά και πρόθυμα τότε θα προκύψει η απαιτουμένη ηρεμία και ισορροπία, πέρνα σε άμεσες προτάσεις θα λάβεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
ΖΥΓΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις και άμεσες κινήσεις, ίσως να σκεφτείς και το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την παρορμητικότητα σου και γενικότερα τον εσωτερικό σου κόσμο, θα μπορέσεις να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο λήγει το μεταβατικό στάδιο, θα μπορέσεις να καταλήξεις και να προχωρήσεις σε άλλο επίπεδο.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ευχάριστες και τονωτικές προτάσεις θα κάνεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη, ωστόσο θα χρειαστεί να κινηθείς μεθοδικά προκειμένου να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα βάλει σε λειτουργία την οξυδέρκεια και την διπλωματία σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις.
Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ανέλπιστο τηλεφώνημα θα σε ξαφνιάσει.  Η ειλικρίνεια με την οποία θα σου μιλήσει θα του δώσει το εισιτήριο της επανασύνδεσης, εσείς οι δυο θα τα ξανά βρείτε, θα είναι σοφή η κοινή σας απόφαση να αποφύγετε τα ίδια λάθη.
Νέα γνωριμία. Αν αναζητάς καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα έχει εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Θα την πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ότι θα το υπολογίζεις. Αυτό το πρόσωπο θα σε γοητεύσει και δε θα σε απογοητεύσει, άσε τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει όλα θα πάνε μια χαρά!
Σχέση- Γάμος. Μήπως περιμένεις κάποια απάντηση; Έρχονται ξαφνικά και θετικά μαντάτα, αυτό που ελπίζεις θα γίνει πράξη, θα πάρεις μεγάλη χαρά. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί άνοιγμα θα καταφέρεις να δραπετεύσεις από την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Ανοίγει η καρδιά σου, απάλλασσε από ψυχολογικό βάρος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φλερτάρεις, θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό και η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου αλλά και τη γοητεία σου, κινήσου με αποφασιστικότητα, θα είσαι σε θέση να κερδίσεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βάλεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη, θα ξέρεις πλέον τι θέλεις και με ποιον μεθοδικό τρόπο θα πρέπει να ενεργήσεις.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα χαλαρή και αισθησιακή θα είναι η στάση σου. Δεν θα λείψουν οι θερμές συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια, αυτά που θα ακουστούν θα τονώσουν την έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά, βγαίνεις απ την καχυποψία και την αμφισβήτηση.
Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η αφορμή που θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις την ευκαιρία να σου ξεφύγει. Πάρε την απόφαση να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβεις δεν θα είναι αρνητικές.
Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή και το βλέμμα του επάνω σου,  οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, στο χέρι σου θα είναι η καινούργια γνωριμία. Γοητευτική θα βρεις την εξωτερική του εμφάνιση, αν δεν κρατήσεις στάση αδιάφορη και αν βρεις τρόπο να δώσεις το πράσινο φως, τότε ετοιμάσου αυτή η καινούργια γνωριμία θα καταλήξει σε ραντεβού που θα φέρει έναρξη σχέσης.
Σχέση- Γάμος. Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου στείλε σήμα ανακωχής, οι καταστάσεις θα εξελιχτούν ανάλογα με το προς τα που εσύ θα τις κατευθύνεις. Με λίγα λόγια μέσα στην τωρινή εβδομάδα τα ηνία θα είναι στα χέρια σου, εσύ θα κρατάς τα γκέμια, όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Δυναμικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις με τρόπο άμεσο, προσιτή θα είναι η στάση σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις, η ελκυστικότητα σου θα ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι πολύ πιθανόν να προκύψει γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να γίνει σχέση. Αν σε ενδιαφέρει η προοπτική του σταθερού δεσμού τότε προχώρα τις ενέργειες σου χωρίς ενδοιασμούς.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η απόδραση από τη ρουτίνα. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ανέμελα, θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου, θα δημιουργήσεις συνθήκες ιδιαιτέρως θερμές. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο θα καταφέρεις να μιλήσεις ήρεμα και ισορροπημένα με το ταίρι σου, κυρία επιδίωξη σου θα είναι η σταθερότητα.
Επανασύνδεση. Καταφθάνουν συμβάντα σμίξης, πέφτει ο τοίχος που σας χώριζε με το ταίρι σου. Αν η απόσταση σας οφείλεται σε παρεξήγηση ή σε ηθικούς φραγμούς ή σε κάποιον άδικο λόγο, τώρα η τύχη θα σταθεί στο πλάι σου. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης θα  ανοίξουν δρόμο επανασύνδεσης.
Νέα γνωριμία. Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, ετοιμάσου καταφθάνει γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σχέση ζωής.  Σε απρόσμενη στιγμή, σε τυχαίο χώρο, αντικριστά θα βρεθείς με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα σε ξαφνιάσει η θερμή πρόταση για ραντεβού που θα σου ζητήσει. Σε διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα θα είναι δεσμός μακροχρόνιας πορείας.
Σχέση –Γάμος. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση ετοιμάσου έρχονται δεσμεύσεις. Θα  λάβεις αυτό που προσμένεις, η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα ανοίξει δίοδο μελλοντικής εξέλιξης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, θα πάρεις τα πάνω σου, μια ενδόμυχη σου επιθυμία μπαίνει σε τροχιά πραγματοποίησης, τώρα όλα ολοκληρώνονται.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό και η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα ανατρεπτική θα κάνουν τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις άμεση δράση. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις το παρουσιαστικό σου ελκυστικό, η γοητεία σου σε συνδυασμό με την στάση σου θα δημιουργήσει ανοίγματα προσέγγισης, θα είσαι σε θέση να κατακτήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοιχτή θα είναι η προοπτική της καινούργιας αρχής.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση του Ερμή στην Παρθένο φεύγουν τα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και οι μπερδεμένες επιθυμίες. Θα αναλύσεις θα εξηγήσεις και θα αποφασίσεις, ο τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη σχέση σου σε ισορροπημένο επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να φέρει ανοίγματα για επισημοποιήσεις ή δεσμευτικές αποφάσεις, με το ταίρι σου θα ανοίξετε συζητήσεις βάσιμες και ουσιαστικές.
Επανασύνδεση. Φίλε μου Αιγόκερε, το νου σου η κρίση σου δε θα είναι σωστή, θα την επισκιάζουν λανθασμένα συμπεράσματα. Θα αποδειχτεί λάθος αν νομίζεις πως η αδιαφορία θα κάνει το πρώην ταίρι σου να λυγίσει. Στην προκειμένη φάση η αντίληψη σου θα παρουσιάζει κενά, κάποιες καταστάσεις θα τις ερμηνεύσεις πατώντας σε διαστρεβλωμένα παραδείγματα.
Νέα γνωριμία.  Θα σε εξιτάρει η ομορφιά που θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αλλά σίγουρα θα αξίζει να αφεθείς ψυχή και σώματι;  Σου δίνω τη συμβουλή να ερευνήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις, μη δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο φαινομενικό, ίσως αυτό που θα βλέπεις να είναι καμουφλαρισμένο και όχι απολύτως πραγματικό.
Σχέση- γάμος. Σκοτεινό και θολό θα είναι το τοπίο μέσα στη σχέση σου, για την ώρα δε θα μπορέσεις να εξηγήσεις τα τυχόν ανεξήγητα. Μη στηριχτείς σε υποψίες, μη πράξεις βάσει υποθέσεων, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τις απτές αποδείξεις. Άσε τον χρόνο να κυλήσει, απέφυγε συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ενθουσιασμό θα νιώσεις σε συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τα μεταξύ σας λόγια θα είναι ενθαρρυντικά, παίρνεις τα πάνω σου και ανανεώνεσαι. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα αισιοδοξία και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα νιώσεις πως είσαι στον σωστό δρόμο, στο χέρι σου θα είναι η έναρξη σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα οι συγκυρίες θα σου δώσουν άνοιγμα που προσμένεις εδώ και αρκετό καιρό.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα ενισχύσει την αντικειμενική σου κρίση, θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις συναίσθημα με λογική. Υπό τον έλεγχο σου θα βρίσκονται οι σκέψεις και οι ενέργειες σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Σοβαρές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, αυτά που θα υποσχεθείτε θα τηρηθούν και από τις δυο πλευρές.
Επανασύνδεση. Ετοιμάσου να προϋπαντήσεις το πρώην ταίρι σου,  έρχεται με βλέψεις δεσμευτικής επανασύνδεσης. Θα την ακούσεις την πρόταση για επανένωση, σε περίπτωση που ξαφνιαστείς και μπερδευτείς άκου τη διαίσθηση σου, θα είναι ο σωστός οδηγός. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, απρόοπτες, και με ελπιδοφόρα πορεία.
Νέα γνωριμία. Θα σου αποκαλυφθεί πρόσωπο που από καιρό σε θαυμάζει, σε εκτιμά, και διατηρεί για σένα ιδιαιτέρως θερμά αισθήματα. Το γνωρίζεις φυσιογνωμικά αυτό το άτομο και δεν σου είναι καθόλου αδιάφορο. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα, το ραντεβού που θα προκύψει μεταξύ σας κλείσει με τους καλυτέρους οιωνούς!
Σχέση- γάμος. Τώρα θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε δύσκολα ζητήματα που από καιρό ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τη σχέση σου σε ένα πιο βάσιμο ίσως και πιο επίσημο στάδιο. Σε περίπτωση που μέσα στην εβδομάδα νιώσεις την επιθυμία να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου προχώρα σε ανάλογα βήματα, δε θα πάρεις αρνητική απάντηση.
ΙΧΘΥΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει η επανασύνδεση, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στην Παρθένο, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να περάσεις σε ανάλογες προσεγγίσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα βοηθήσει στο να γίνει μια νέα αρχή με υποσχέσεις και ξεκαθαρίσματα, τα γεγονότα θα σου δώσουν την αφορμή να τερματίσεις την απόσταση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις το άνοιγμα για να μπορέσεις να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό αποκτάς αισιοδοξία και δυναμισμό, βγαίνεις από τους μετεωρισμούς και τις συναισθηματικές αλλαγές. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα βγάλει στην επιφάνεια την παιδικότητα σου καθώς και την ανάγκη σου για ανέμελες καταστάσεις, θα καταφέρεις να κινηθείς με χαλαρότητα. Με τον Ερμή στην Παρθένο θα έχεις την ευκαιρία με το ταίρι σου να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα.
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σε ωθήσουν στο να επανεξετάσεις το θέμα της επανασύνδεσης. Ένα τυχαίο γεγονός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως θα είναι λάθος αν επανασυνδεθείς από ανασφάλεια και όχι επειδή η πρώην σχέση σου αξίζει όντως τη δεύτερη ευκαιρία. Μέσα στην εβδομάδα θα αλλάξεις γνώμη, θα σκεφτείς και θα αποφάσεις σωστά.
Νέα γνωριμία. Θα καταφέρεις να εναντιωθείς στην φοβία σου για το αβέβαιο και το άγνωστο, θα βρεις τη τόλμη να κάνεις μια νέα αρχή και θα σου βγει σε καλό. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα βρει ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου, δείξε το ενδιαφέρον σου χωρίς ενδοιασμούς, οι επαφές που θα ξεκινήσετε θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.
Σχέση –Γάμος. Με αποφασιστικότητα θα εκφράσεις παράπονα και επιθυμίες, με δυναμικό τρόπο θα διεκδικήσεις και δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα τα αποκαλυπτικά γεγονότα θα σου δώσουν ώθηση, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σου δημιουργούν ανασφάλειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email