Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 9 ως 15/9


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα σου, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο με σωστό τρόπο θα χειριστείς τις καταστάσεις και τα νέα ενδεχόμενα. Η Αφροδίτη θα κάνει την εμφάνιση της στον Ζυγό θετική εξέλιξη θα έχουν οι συνομιλίες που θα έχεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ενισχύσει με δυναμισμό, θα είσαι σε θέση να προσεγγίσεις και να προχωρήσεις τις επαφές σου, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας αρχής με καινούργιο πρόσωπο.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα καταφέρεις να τονώσεις τις συνθήκες της σχέσης σου, εσύ και το ταίρι σου θα επικεντρωθείτε στις κοινές σας δραστηριότητες, θα περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ίσως να φέρει κάποιες εναλλαγές στον εσωτερικό σου κόσμο, ωστόσο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να διατηρήσεις τον εσωτερικό σου έλεγχο.
Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως μάταια προσπαθείς να διαγράψεις το παρελθόν σου. Μέσα στην εβδομάδα εντελώς τυχαία θα συναντηθείς με άτομο από τα παλιά, η διαπίστωση πως η έλξη σας εξακολουθεί να είναι δυνατή και αμοιβαία θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε ραντεβού θερμών εξελίξεων.
Νέα γνωριμία. Ότι πρέπει θα είναι για σένα το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ταιριαστό στα γούστα σου, ελκυστικό, με χιούμορ και ανοιχτόκαρδο χαρακτήρα. Θα σε ενθουσιάσει ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, αυτό το άτομο θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και τον πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου.
Σχέση- γάμος. Εσένα και το ταίρι σου η τύχη σας θέλει μαζί ενωμένους και δεσμευμένους. Ανοίγεται δρόμος για οριστική δέσμευση φεύγουν εμπόδια, τώρα θα είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε και να στρώσετε έδαφος για επίσημη κατάληξη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξει χαρμόσυνο γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κάνουν την εμφάνιση τους στο ζώδιο του Ζυγού δεν αποκλείεται η σκέψη σου να επικεντρωθεί στο πρώην ταίρι σου, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την επιθυμία για επανασύνδεση. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να γίνουν οι κατάλληλες επαφές, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, προχώρησε σε ειλικρινείς συζητήσεις καλό θα είναι να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό θα μπορέσεις να πάρεις γρήγορες και άμεσες αποφάσεις.
Σε σχέση. Προσοχή στο τετράγωνο του Άρη με τον Δία, η στάση σου θα είναι κάπως αντιδραστική ίσως και κτητική ή εξουσιαστική. Προσπάθησε να χειριστείς και να μιλήσεις στο ταίρι σου με ηρεμία και όχι με διάθεση πεισματική. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις συναισθηματικά, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις διαφωνίες και τους ανούσιους τσακωμούς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα αλλαγή.
Επανασύνδεση. Τα συμβάντα δεν θα σας αφήσουν χωρισμένους, εσύ και το ταίρι σου θα επανασυνδεθείτε. Εφόσον υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας ο εγωισμός θα μπει σε δεύτερη μοίρα, η πρώτη σας επαφή θα είναι ουσιαστική. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε συνομιλία, το τυπικό φιλί πολύ γρήγορα θα εξελιχτεί σε θερμό αγκάλιασμα.
Νέα γνωριμία. Στην αρχή θα το βρεις συμπαθητικό το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, καθώς θα περνά η ώρα όμως θα σημειωθούν αλλαγές. Η απλή συμπάθεια θα γίνει δυνατή έλξη, οι τυπικές κουβέντες θα μετατραπούν σε προσωπική συζήτηση. Πριν κλείσει η εβδομάδα σου θα συνειδητοποιήσεις πως ερωτεύτηκες και πως είσαι σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης!
Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία που θα αλλάξει το κατεστημένο σου. Τώρα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, τα δεδομένα θα έχουν πλέον καινούργια βάση και το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως τυχερό. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πράξη μια κρυμμένη σου επιθυμία. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, να ξέρεις πως θα καταφθάνει μεγάλη χαρά.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και την Πανσέληνο στους Ιχθείς χαλαρή θα γίνει η διάθεση σου, σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Στο θέμα της επανασύνδεσης αλλάζουν οι σκέψεις και οι προθέσεις σου, οι προσεγγίσεις σου θα είναι αυθόρμητες, ουσιαστικά θα ακολουθήσεις τη ροή των καταστάσεων χωρίς άγχος. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σου ανεβάσει τη διάθεση προσοχή στις παρορμητικές επιλογές.
Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα είναι ήρεμη και χαλαρή, με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό δεν θα θελήσεις κόντρες θα αποφύγεις τις εντάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανό να αδρανήσεις ή να κινηθείς κάπως παθητικά. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, ωστόσο για κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις θα χρειαστεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, οι καθυστερήσεις δεν θα σου βγουν σε καλό.
Επανασύνδεση. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι, και αναλόγως να κινηθείς. Το ταίρι σου θα βρίσκεται σε αναμονή, θα περιμένει τις αντιδράσεις σου και τις ενέργειες σου, συνεπώς εσύ θα πρέπει να αναλάβεις την πορεία των εξελίξεων. Μίλα ειλικρινά, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που θέλεις.
Νέα γνωριμία. Θα κυριαρχήσει στη ζωή σου το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αυτή η γνωριμία θα σε βοηθήσει να διαγράψεις και να ξεχάσει το παρελθόν σου. Ξεκινάς νέα αρχή με πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά και τα αισθήματα σου, η εμπιστοσύνη που θα δείξεις θα σου βγει σε καλό, δεν θα υπάρξει απογοητευτικό αποτέλεσμα.
Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που θελήσεις να εξουσιάσεις το ταίρι σου καλό θα είναι να το κάνεις με τρόπο διπλωματικό και μελετημένο. Έχεις την εξυπνάδα και την δυνατότητα να κατευθύνεις τις καταστάσεις, αν κινηθείς με μεθοδικό τρόπο θα φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, θα δοθεί η λύση που εσύ θα προτείνεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στους Ιχθείς δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό σου φέρνουν συνάντηση με δυνατότητα επανένωσης. Θα σου δοθεί το άνοιγμα να διαφοροποιήσεις τις αρνητικές καταστάσεις και να αλλάξεις την τροπή που πήρε η προηγούμενη σου σχέση, κινήσου αποφασιστικά.
Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Δία ενδεχομένως να γίνει κάπως ανήσυχη η στάση σου, ίσως να μην είσαι σε θέση να ισορροπήσεις και να αποφύγεις τις υπερβολές. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την ευάλωτη ή αγχωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, προσπάθησε να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Κινήσου χαλαρά και ανέμελα, απέφυγε τις αντιφάσεις και τις πιέσεις, ουσιαστικά θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στα γεγονότα.
Επανασύνδεση.  Στα μέσα της εβδομάδας θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις το θέμα της επανασύνδεσης στα χέρια σου, αν αναλάβεις πρωτοβουλίες θα καταφέρεις να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. Σου δίνω τη συμβουλή να ζητήσεις συνάντηση και ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Αν επιθυμείς επανασύνδεση τότε βγες μπροστά και οδήγησε την κατάσταση στα δικά σου μέτρα και σταθμά.
Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα γοητευτεί απ’ την παρουσία σου, με τον τρόπο του θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας. Κράτα θετική στάση δείξε προσοχή και ενδιαφέρον, αν η προσέγγιση σου είναι άμεση και γρήγορη τότε να ξέρεις πως αυτή γνωριμία βήμα βήμα θα οδηγήσει σε έναρξη σταθερής σχέσης.
Σχέση- γάμος.  Ο μονός τρόπος για να μπει φρένο στις εντάσεις ή στις διαφωνίες είναι να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Κάνε το βήμα να ανοίξεις μια αναλυτική συζήτηση, κατεύθυνε την κουβέντα εκεί που εσύ θέλεις και θα δεις πως όσο πιο ξεκάθαρα μιλήσεις για τις επιθυμίες σου τόσο πιο γρήγορα θα επέλθει μεταξύ σας ισορροπία και συνεννόηση.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα κυρίως στην περίπτωση που επιθυμείς επανασύνδεση. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα συμβάλει θετικά, θα βρεις τις συνθήκες κατάλληλες για εξομολογήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό ο δυναμισμός σου θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές ενέργειες, κάνε τις προτάσεις σου οι απαντήσεις που θα λάβεις δεν θα σε απογοητεύσουν.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στους Ιχθείς προσοχή στις ψυχολογικές εναλλαγές και στις μπερδεμένες σκέψεις. Οι διαθέσεις σου ενδεχομένως να μην είναι σταθερές, ωστόσο η εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς στο ταίρι σου και να μιλήσεις για τις ανασφάλειες σου. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς αναζητάς, σταθεροποιήσου συναισθηματικά, καλό θα είναι να συντονίσεις τις ενέργειες σου.
Επανασύνδεση. Προκειμένου να ξεφύγεις από την ένταση και να μην φορτίσεις κι άλλο την ψυχολογία σου θα επιλέξεις να αποσυρθείς από το προσκήνιο. Θα κλείσεις τηλέφωνα, ίσως να κλείσεις και την πόρτα της καρδιάς σου, για την ώρα πάνω από όλα θα βάλεις τη ψυχική σου ηρεμία και την εσωτερική σου ισορροπία.
Νέα γνωριμία. Ο εσωτερικός σου κόσμος θα χρειαστεί μια παύση, αν ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος θα σου είναι δύσκολο να μεταβείς από την μια σχέση απευθείας στην άλλη. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς συναισθηματικά και όχι να βγεις στο κυνήγι ή στην αναζήτηση νέας γνωριμίας.
Σχέση – Γάμος. Ένα ψυχικό διάλλειμα θα χρειαστείς προκειμένου να ηρεμήσεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Το ταίρι σου θα κατανοήσει τις ανάγκες σου, θα σου δώσει τον χρόνο και τον χώρο που χρειάζεσαι, η τοποθέτηση του θα είναι αποστασιοποιημένη. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ομαλά χωρίς γκρίνιες και κυρίως χωρίς εντάσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Κοινωνική θα είναι η εβδομάδα σου, η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου φέρει προτάσεις, θα είσαι σε θέση να δώσεις θετικές απαντήσεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη με ευχάριστα πρόσωπα θα συνομιλήσεις, δεν θα λείψουν οι συμπάθειες και οι φιλοφρονήσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα σου φέρει άνοιγμα για περεταίρω εξέλιξη, στο χέρι σου θα είναι να προχωρήσεις σε επαφές στενού τύπου.
Σε σχέση. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ίσως να σου δημιουργήσει ανησυχίες ή φοβίες, θα πρέπει να προσπαθήσεις να βγάλεις από τη σκέψη σου τις αγχωτικές εκδοχές και τις αρνητικές εικασίες σχετικά με τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σου. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό και της Σελήνης στον Κριό θα καταφέρεις να επικεντρωθείς στα θετικά, η στάση σου θα γίνει αισιόδοξη και αρκετά δυναμική, ουσιαστικά θα αποβάλλεις την εσωτερική πίεση.
Επανασύνδεση. Σου δίνω τη συμβουλή να μην στηριχτείς στις πληροφορίες που θα λάβεις, θα είναι ελλιπείς, θα υπάρχουν ανακρίβειες. Καλό είναι αυτά που θα μάθεις να μην επηρεάσουν τις αποφάσεις σου γύρω από το θέμα της επανασύνδεσης. Πράξε βάσει αποδειγμένων αισθημάτων, μην εμπιστευτείς όλα όσα θα σου μεταβιβάσουν.
Νέα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βάλεις στο στόχαστρο σου, όμως το αν σου ταιριάζει ή όχι καλό θα είναι να μην το στηρίξεις στην πρώτη εικόνα. Θα υπάρξουν επαφές μεταξύ σας, στην πορεία των γεγονότων θα σου αποκαλύπτονται στοιχεία που θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις από την αρχική σου εντύπωση.
Σχέση- γάμος. Μη πάρεις και πολύ φορά και αρχίσεις τις κατηγορίες και την αυστηρή κριτική γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Ο σκοταδισμός και η προκατάληψη με την οποία θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις, λίγο αργότερα θα σε κάνουν να παραδεχτείς πως είχες άδικο.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς ίσως να γίνει κάπως ανασταλτικός ο τρόπος σκέψης σου, προσπάθησε να εισχωρήσεις στο βάθος του εσωτερικού σου κόσμου θα είναι ο μόνος τρόπος για να βγεις από τα συμπλέγματα που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα έχουν θετική επίδραση θα σε ωθήσουν και θα σε βγάλουν από την αδράνεια. Γοητευτικό θα διατηρήσεις το στυλ σου, κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, άνετος και ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις.
Σε σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσουν να χειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία, με ευστροφία αλλά και με συναισθηματική κατανόηση. Δυνατή θα είναι η διαίσθηση σου, η αντίληψη σου θα είναι σωστή θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να δώσεις λύσεις στην περίπτωση που υπάρχουν προβληματάκια ή θέματα που πρέπει να ταχτοποιηθούν.
Επανασύνδεση. Έρχονται συνειδητοποιήσεις βαθιές και ιδιαιτέρως εποικοδομητικές. Τα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου ή όχι. Τώρα θα είσαι σε θέση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, θα εξαλείψεις φοβίες και ανασφάλειες.
Νέα γνωριμία. Εντός του εξαημέρου θα σου αποκαλυφθεί πρόσωπο που μέχρι τώρα σου άφηνε να καταλάβεις πως το ενδιαφέρον του είναι μόνο φιλικό. Από καιρό τρέφει αισθήματα για σένα και πλέον θα πάρει την απόφαση να σου εκδηλωθεί ξεκάθαρα. Προσοχή να μην αιφνιδιαστείς, η έκπληξη θα είναι μεγάλη.
Σχέση –Γάμος. Οι ανασφάλειες που δηλητηριάζουν τα αισθήματα σου είναι όντως αληθινές; Στην παρούσα φάση θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σου αποδείξουν πως οι φοβίες σου είναι ανυπόστατες. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, σε αγαπάει, σε εκτιμάει , είναι λάθος να διατηρείς αμφιβολίες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας με τον Άρη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο δυναμική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις με τον σωστό τρόπο. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα καταφθάνουν στον Ζυγό έντονη θα είναι η ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις νέες γνωριμίες. Κινήσου ανέμελα βγες από τις αγχωμένες σκέψεις, θα έχεις προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να συνομιλήσεις με καινούργιο πρόσωπο.
Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή στα συμπεράσματα και στις επιλογές σου, απέφυγε τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες. Προσοχή στις ανταγωνιστικές σου διαθέσεις ίσως να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς στο ταίρι σου. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στη συντροφικότητα, προσπάθησε να εκδηλώσεις τα θετικά σου συναισθήματα.
Επανασύνδεση. Διατήρησε την αισιοδοξία σου, θα την κάνει την κίνηση το ταίρι που άδοξα σου έφυγε. Θα τα ξαναβρείτε, μέσα στην εβδομάδα το μήνυμα ή το τηλεφώνημα που θα σου κάνει θα έχει κατάληξη ένα πολύ θερμό ραντεβού. Από την αρχή που θα ειδωθείτε θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας με συμφιλιωτική διάθεση.
Νέα γνωριμία. Είναι καιρός να βρεις το ταίρι σου. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες, την μοναχικότητα ή την ελευθερία σου την χάρηκες, τώρα ήρθε η ώρα να ενθουσιαστείς ίσως και να ερωτευτείς. Παραπάνω από ελκυστικό θα το βρεις το πρόσωπο που σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείτε, θα σε γοητεύσει ο τρόπος που θα σου μιλήσει.
Σχέση- Γάμος. Για εσένα που επιθυμείς δέσμευση ετοιμάσου έρχεται ευχάριστο άνοιγμα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σου, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα ανοίξουν πορεία μονιμότητας. Θα ακουστεί πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η στάση σου θα είναι επικοινωνιακή, με τον Ερμή να καταφθάνει στον Ζυγό θα συνομιλήσεις, θα βρεθείς ανάμεσα σε παρέες, καινούργια άτομα θα γνωρίσεις. Οι συναναστροφές σου θα έχουν δημιουργική κατάληξη θα είσαι σε θέση να δώσεις περεταίρω εξέλιξη στις επαφές που θα προκύψουν. Σε συνδυασμό με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και της Σελήνης στον Κριό ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αποκτήσεις καινούργιο ταίρι, ουσιαστικά η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από τις δικές σου αποφάσεις.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο ίσως να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις δεσμευτικές κουβέντες ή υποσχέσεις, ανάγκη σου θα είναι να βγεις από την πίεση και το προκαθορισμένο αποτέλεσμα. Προσοχή στην είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς ανασφάλειες και κυκλοθυμίες ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ίσως να βγάλει στην επιφάνεια τις εσωτερικές σου αδυναμίες.
Επανασύνδεση. Το νου σου να μην χάσεις την λογική σου, οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Στα μέσα της εβδομάδας ενδεχομένως να χάσεις την υπομονή σου, αν παρασυρθείς από την ανασφάλεια ή την παρορμητικότητα σου τότε θα φέρεις δυσκολίες και μπερδέματα που θα καθυστερήσουν την επανένωση σου.
Νέα γνωριμία. Θα σου πάρει τα μυαλά το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ενθουσιάσεις και θα ερωτευτείς σε βαθμό που να μην μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα αρχή, ωστόσο συνετό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές.
Σχέση- γάμος. Μήπως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από το ταίρι σου και γενικότερα από τη σχέση σου; Θέλεις να παραμείνεις σε σταθερά σε αυτόν τον δεσμό; Ή μήπως αναζητάς κάτι άλλο που να είναι πιο δυνατό και πιο συναρπαστικό; Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις απαντήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επανασύνδεση ή για νέα γνωριμία. Ουσιαστικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις τη ζωή σου, αξιοποίησε τα ανοίγματα, αυτό που θα χρειαστεί θα είναι να αποφασίσεις αν θέλεις να αναδομήσεις την παλιά σου σχέση ή αν θα κινηθείς προς μια νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο.
Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή σε τάσεις υπερβολής και κτητικότητας, δεν αποκλείεται να δεις κάπως ανταγωνιστικά το ταίρι σου, ίσως να μην λείψουν από πλευράς σου οι εγωκεντρικές ενέργειες. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα καταφέρει να σε επηρεάσει θα υπάρξουν στο σκεπτικό σου αναθεωρήσεις, αν προσπαθήσεις να επανορθώσεις ή να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις θα το καταφέρεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να κινηθείς αυθόρμητα θα είσαι σε θέση να εκδηλωθείς και να προτείνεις.
Επανασύνδεση. Στη συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα αποδειχτεί πως ταιριάζετε και αγαπιέστε μεταξύ σας γι’ αυτό και δε θα αφήσετε τους θυμούς ή τους εγωισμούς να σας κρατήσουν χώρια. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, δεν θα έχει σημασία απ’ ποιον θα γίνει το πρώτο βήμα, σημασία θα έχει αποκλειστικά και μόνο η κατάληξη.
Νέα γνωριμία. Θα σου χαμογελάσει η τύχη και από εκεί και πέρα η γοητεία σου θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Ξαφνικά και απρόοπτα θα δεις μπροστά σου το πρόσωπο που αμέσως θα το ερωτευτείς. Κεραυνοβόλο θα είναι το χτύπημα, η έλξη δεν θα σου αφήσει περιθώρια σκέψης. Εσείς οι δύο πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού θερμής και άμεσης κατάληξης.
Σχέση –Γάμος. Την απόλυτη ένωση θα ζήσεις εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, τα συμβάντα δεν θα φέρουν καμία κακοτυχία, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ευχάριστα, θα ακουστούν αμοιβαίες υποσχέσεις. Περνάς σε περίοδο εμπιστοσύνης, αγάπης και δυνατής έλξης.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Γνωριμίες και συνομιλίες θα έχεις μέσα στην εβδομάδα, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό κοινωνική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να φλερτάρεις και να εκδηλωθείς, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα λάβεις την ανταπόκριση που περιμένεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό οριοθέτησε την παρορμητικότητα σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις επιπόλαιες επιλογές, κινήσου σκεπτόμενα και μεθοδικά.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου ανάγκη σου θα είναι η τόνωση ωστόσο προσοχή στα ξεσπάσματα και στις εξάρσεις, θα σου είναι δύσκολο να χειριστείς καταστάσεις που σε δυσανασχετούν. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στο πως μπορείς να διασκεδάσεις με το ταίρι σου. Θα αποφύγεις τις εντάσεις η στάση σου θα γίνει συγκαταβατική, βγαίνεις από την εγωιστική αντίδραση.
Επανασύνδεση. Η συνομιλία που θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε ή τσακωθήκατε θα γεφυρώσει τις καρδιές σας, θα συμφιλιωθείτε, θα επανασυνδεθείτε και θα ξεκινήσετε νέα πορεία επάνω σε νέες βάσεις. Η επανένωση σας θα δώσει διαφορετική μορφή στη σχέση σας και στις επαφές σας, θα σε ξαφνιάσουν οι δεσμευτικές υποσχέσεις που θα ακούσεις.
Νέα γνωριμία. Από φιλικό σου άτομο θα ανοιχτεί προοπτική νέας γνωριμίας, το πρόσωπο που θα σου συστήσει θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Πολλά κοινά στοιχεία θα έχετε εσείς οι δυο, τα βασικότερα θα είναι γοητεία ειλικρίνεια και διάθεση για σταθερή σχέση. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσεις.
Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που νιώθεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου αδιέξοδες, άκουσε αυτό που θα σου προτείνει το ταίρι σου, θα είναι η λύση. Θα σου κάνει πρόταση σοβαρή και έξυπνη που αν την δεχτείς θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα και την ρουτίνα, θα αποκτήσει η ζωή σας ουσιαστικό νόημα. Μην απορρίψεις αν πρώτα δε σκεφτείς πολύ καλά.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον ερχομό τους στον Ζυγό θα έχεις το άνοιγμα να επικοινωνήσεις και να φλερτάρεις. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία και γενικότερα στη συμπεριφορά σου, ναι μεν θα υπάρχει έντονος αισθησιασμός, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εσωτερικές αναστολές. Οργάνωσε τις κινήσεις σου, προσπάθησε να αποφύγεις την αναβολή, οι περιστάσεις θα απαιτούν αποφασιστικότητα.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα επικεντρωθείς στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, συγκαταβατική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, ωστόσο προσοχή στον ανασφαλή τρόπο σκέψης, απέφυγε τις αρνητικές εικασίες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, αν νιώσεις την ανάγκη να περάσεις σε άμεσες προτάσεις κάντο χωρίς χρονοτριβές.
Επανασύνδεση. Αν τη θέλεις την επανασύνδεση τότε ετοιμάσου καταφθάνει τηλεφώνημα έκπληξη. Τα γεγονότα θα εξελιχτούν με τέτοιον τρόπο που θα σημειωθεί αναποδογύρισμα στη σκέψη του πρώην συντρόφου σου. Μην εκπλαγείς αν η αδιαφορία που έδειχνε μετατραπεί σε έντονο πόθο.
Νέα γνωριμία. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου άτομο ικανό να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και να σε οδηγήσει κατευθείαν στη σταθερή σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαράξεις καινούργια πορεία, μείνε σε ετοιμότητα έρχονται τυχερά συμβάντα.
Σχέση- Γάμος. Ανοίγει ο δρόμος για δέσμευση, λύνεται πρόβλημα που καθυστερούσε τα σχέδια σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα πάρει τέτοιου είδους εξέλιξη που πλέον εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αυτή τη φορά ότι προγραμματίσετε θα υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email