Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 | By: offisiall

Λίγα λόγια για Δεκέμβριο


Ιδιαίτερα έντονος αστρολογικά είναι ο τελευταίος μήνας της δεκαετίας που διανύουμε, ο τελευταίος μήνας του 2019. Από τις αρχές του ο Δεκέμβριος σηματοδοτεί σημαντικές αστρολογικές μετακινήσεις καθώς στις 03.12 ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω, ζώδιο πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη, και επικεντρώνει τον τρόπο και τη διάθεση να διευρύνουμε και να αναπτυχθούμε σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή και τη δημόσια εικόνα του μας. Ιδιαίτερα έντονη θα γίνει η επιρροή του σε ότι τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
Στις 09.12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας τη διάθεση για κέφι, ξεφάντωμα και συζητήσεις πνευματικής φύσεως που μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερα θετική ατμόσφαιρα σε όποια παρέα ήταν βρεθούμε. Τα ταξίδια στην ύπαιθρο ή στο εξωτερικό θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο διάστημα, προσοχή όμως γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει αμέλεια ή αφέλεια σε καθημερινά ζητήματα και αυτό να οδηγήσει σε λάθη.
Στις 12.12 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν ιδιαίτερα το κοντινό μας περιβάλλον ή εμπορικά θέματα και συμφωνίες που πιθανά δραστηριοποιούμαστε. Ιδιαίτερα έντονη θα γίνει για τα ζώδια του 3ου δεκαημέρου του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).
Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας την ανάγκη να βρεθούμε με παρέες και να διασκεδάσουμε μέσω αυτών. Η έντονη επαναστατική διάθεση και η ανεξαρτησία χαρακτηρίζει και την προσωπική μας ζωή. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διεκδικήσουμε τα όριά μας αποδεχόμενοι και τα όρια του συντρόφου μας η του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει.
Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω κάνοντας στροφή σε ότι αφορά την καριέρα και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν και αυξάνονται κατακόρυφα. Ήρθε όμως η στιγμή να διεκδικήσουμε την αποδοχή και την εξέλιξη από το επαγγελματικό περιβάλλον λόγω της προσφοράς και της εργατικότητας, της μεθοδικότητας και της υπευθυνότητας που μας διακρίνει.
Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26.12 μας δίνει την δυνατότητα να διαχειριστούμε ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν την επαγγελματική ζωή και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Πιθανό είναι να έρθουν και πάλι σημαντικές ευκαιρίες που μπορούν να μας οδηγήσουν στο να αναγνωρίσουμε και να προβληθούμε σε ότι αφορά την καριέρα μας, ευκαιρίες που έρχονται για να μας αιφνιδιάσουν και να μας ωθήσουν στο να πάρουμε το ρίσκο. Προσοχή μόνο γιατί η αμετροέπεια και η έπαρση μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα και αιφνιδιαστικά γεγονότα να έρθουν για να αποδομήσουν κάθε μας προσπάθεια με εκκωφαντικό τρόπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email