Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 | By: offisiall

Προβλέψεις από το σπίτι σου


Προβλέψεις μέσω τηλεφώνου άμεσα έχεις τις απαντήσεις από τον Αθανάσιο.
Μπορείς ακόμα να βγάλεις φωτογραφίες τον καφέ σου (όλοι ξέρουμε να γυρνάμε το φλιτζάνι)και να σου το πω μέσω τηλεφώνου.
6985602714 για πληροφορίες
Σε μια δύσκολη περίοδο του ανθρωπίνου γεν νους όλοι και όλες δοκιμαζομαστε σε ότι πιο σκληρό και άνισο και αποτρόπαιο μπορούσε να συμβεί.
Πάντα υπήρχε αυτή η απειλή με διάφορα πρόσωπα και πάντα ο άνθρωπος επιβίωνε εύκολα η δύσκολα.
Υπάρχουν πολλά γύρω μας που δεν κατανοούμε και που μας χτυπούν την πόρτα βίαια και απρόσμενα ,όμως με κατανόηση ηρεμία και προσπάθεια θα βρούμε την άκρη μας γιατί πρέπει να προσαρμοσουμε την ζωή μας κάτω από αυτές τις καταστάσεις που κακά τα ψέματα πάλι ο άνθρωπος τις δημιουργεί.
Να διατηρήσουμε το ηθικό μας να εκμεταλευτουμε την αναγκαστική κατάσταση για τόσο μεγάλη εσωστρέφεια και να γίνουμε δυνατότεροι και πιο έξυπνοι ,με υπομονη και ελπίδα. 
Κριός
Κριός α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας ή ακόμα μπορεί να γίνουν επαφές για μελλοντικές συνεργασίες και υπάρχει εξέλιξη. Προσοχή μόνο στην αρχή της εβδομάδας, όπου σας πιέζουν να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Το Φιλικό σας περιβάλλον θέλει ξεκαθάρισμα. Κριός β’ δεκαημέρου, αποφύγετε αυτές τις μέρες να εμπιστευτείτε τα μυστικά σας ή να πείτε την αλήθεια σας, καθώς μετέπειτα δεν θα υπάρχει στήριξη. Έντονη εξιδανίκευση, κρυφές συνομιλίες. Κριός γ’ δεκαημέρου, Με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους επέκτασης και υλοποίησης φιλοδοξιών, αποφεύγοντας όμως το παράνομο και τις μυστικές συμμαχίες. Ερωτικά σενάρια γράφεις στο μυαλό σου.

Ταύρος
Ταύρος α’ δεκαήμερου, Η Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει ανάσα σε οικονομικά ζητήματα ή ακόμα σας βοηθάει να ξεπεράσετε πιθανή αρνητική ψυχολογία μέσα από το διαδικτυακό «πήγαινε-έλα». Προσοχή μόνο στην αρχή της εβδομάδας, όπου μπορεί και να ξεσπάσουν μπόρες στον επαγγελματικό σας χώρο και να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα εξουσίας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, πιθανόν να συζητάτε, να κάνετε όνειρα και να οργανώνετε συμμαχίες με το φιλικό σας περιβάλλον, ωστόσο επικρατεί η αβεβαιότητα και η ασάφεια. Ταύρος γ’ δεκαημέρου Με τη σύνοδο Δια-Πλούτωνα στον Αιγόκερω οφείλετε να φτάσετε κοντά σε εκπλήρωση στόχων, κυρίως εάν οι δραστηριότητες σας συνδέονται με το εξωτερικό. Είναι σημαντικό να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.

Δίδυμος
Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας και ο Άρης στον Υδροχόο δίνει κοινωνικοποίηση, εξωστρέφεια και μαγνητισμό. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας υιοθετώντας ένα πρόγραμμα για να μην πλήττετε. Προσοχή μόνο στην αρχή της εβδομάδας μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε ..χαμένες, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Ερωτικοί διάλογοι, Νέες επαφές. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να μην περπατάτε στα σύννεφα , ακόμα και εάν η περίοδος, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο υπόσχεται αρκετά. Άνθρακας θα βγει ο θησαυρός. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, Με τη σύνοδο Δια-Πλούτωνα είστε σε κρίσιμη φάση, ή περνάτε φάση αρκετά δύσκολη, ή είστε σε άνοδο. Δεν υπάρχει ισορροπία. Οι επιθυμίες σας οδηγούν σε υπερβολές.

Kαρκίνος
Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους σας προκαλεί να κάνετε κινήσεις μακριά από τα φώτα, στο παρασκήνιο και βάζετε σε κίνδυνο την προσωπική σας ζωή. Βέβαια η ψυχολογία σας βελτιώνεται και νιώθετε πιο ανάλαφροι. Προσοχή μόνο στη αρχή της εβδομάδας μην ξεπεράσετε τα όρια και αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες συνέπειες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ερωτικά μηνύματα αλλά και μπερδέματα αναμένονται το επόμενο διάστημα , όμως δεν είναι κακό να ονειρεύεστε ή να ζείτε στον δικό σας κόσμο. Σας βοηθάει να αντέχετε τη κατάσταση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, Με τη σύνοδο Δία,Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα γίνουν αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή και αυτό θα επηρεάσει αρκετά την μετέπειτα πορεία σας. Εναρμονιστείτε με τις εξελίξεις, ζήστε την αλήθεια σας.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους, βοηθάει στην διαδικτύωση σας και αναζητάτε νέα ενδιαφέροντα, αλλά και θα σας γίνουν προτάσεις για νέες φιλίες. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας μόνο καθώς αρνείστε να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας και πιθανές εντάσεις με κοντινά πρόσωπα οδηγούν σε ρήξη. Λέοντα β’ δεκαημέρου, έντονα φαντασιώνεστε το άτομο που σας έχει κάνει το κλικ και βέβαια το διάστημα είναι αρκετά ερωτικό και ουσιαστικά αντικρίζετε κατάματα τις επιθυμίες σας. Όνειρα και εξιδανίκευση. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Με τη σύνοδο Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα εργαστείτε γύρω από τον εαυτό σας, θα κάνετε όλες τις απαραίτητες διεργασίες, ώστε να στρώσετε το εργασιακό σας κομμάτι. Ασχοληθείτε και με την φυσική σας κατάσταση.

Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας, θα γίνουν προτάσεις, όπου πρέπει να εκμεταλλευτείτε ωστόσο να είστε συγκρατημένοι και αποφύγετε τις σπατάλες. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας, όπου θέματα που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση μπορεί να σας απασχολήσουν. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η συναισθηματική σας ζωή παραμένει να είναι ένα μυστήριο, πιθανόν άλυτο και προσπαθείτε να συνειδητοποιήσετε την προσωπική σας αλήθεια. Προσοχή πιθανόν εμπλέκεστε σε παράνομη κατάσταση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, Με τη σύνοδο Δία-Πλούτωνα βγαίνετε σε αχαρτογράφητα νερά , που σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει ..ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Υπερβολική εκδήλωση ερωτικής επιθυμίας. Αποφύγετε πράξεις κερδοσκοπίας.
Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους σας επηρεάζει θετικά, θέλετε να επεκταθείτε σε άλλες καταστάσεις, να δοκιμαστείτε κάτω από διαφορετικές συνθήκες και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα σπάσετε τα δεσμά σας. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας να πείτε ναι σε προτάσεις που αφορούν μια νέα συνεργασία ή πιθανή επισημοποίηση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, νέες προτάσεις θα προκύψουν για την εξέλιξη της εργασιακής σας κατάστασης όπου και πρέπει , όσο μπορείτε να διακρίνετε την ευκαιρία από την ουτοπία. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα ταρακουνήσουν αρκετά τον ψυχολογικό σας κόσμο, όπου συναισθήματα ανασφάλειας θα έρθουν στην επιφάνεια, όμως σας δίνετε η ευκαιρία να ανακαλύψετε τις δυνάμεις σας. Ερωτικά είστε στην κόψη του ξυραφιού.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα τονώσει την σεξουαλικότητα σας, ασχολείστε περισσότερο αυτό το διάστημα (μια που υπάρχει χρόνος) με τη λίμπιντο σας και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα καθώς και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. βελτίωση όρων γύρω από δάνεια, οφειλές. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας, ασχοληθείτε ουσιαστικά με θέματα ακίνητης περιουσίας και την οικογένεια σας. Σκορπιός β δεκαημέρου, ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσάς και είστε από τους ευνοημένους, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και δεχτείτε τις εξομολογήσεις που θα γίνουν. Απελευθερωθείτε στο παρόν. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω ο θησαυρός είναι το μυαλό σας, η σκέψη σας και έτσι θα δείτε θαύματα να γίνονται γύρω από την επαγγελματική σας εξέλιξη. Βέβαια πιθανόν εμμονές συνεχίζονται για γνωριμίες που έχουν αναταράξει τη ζωή σας.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους απέναντι σας βελτιώνει τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή τα πρόσωπα που συνδέεστε συναισθηματικά και θα πάρετε χαρές. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας να ασχοληθείτε με την αναζήτηση νέων οικονομικών πόρων , υπάρχουν ευκαιρίες που αξίζει να αρπάξετε και για το καλό σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, πιθανόν οικογενειακά προβλήματα επιλύονται δια μαγείας ή είστε μαγεμένοι, γοητευμένοι από μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο. Γενικά υπερβολές και φαντασίωση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω νιώθετε πως ξαναγεννηθήκατε, καθώς μπορείτε να υλοποιήσετε, να φτιάξετε την πραγματικότητα σας όπως την είχατε φανταστεί. όμως παραμείνετε πιστοί στις ιδέες σας.

Αιγόκερως
Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευεργετεί τον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν και να εργάζεστε από το σπίτι σας και γενικά η καθημερινότητα σας έχει μπει σε πιο αργούς ρυθμούς. Ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας, όπου πιθανόν να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα και να νιώσετε υπερβολική πίεση. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ευχάριστα μηνύματα λαμβάνετε από φίλους, γνωστούς και γενικά νιώθετε πιο δοτικοί και ανοιχτοί με το περιβάλλον σας. Ρομαντισμός, τρυφερότητα , εκφράστε τα συναισθήματά σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στο δεκαήμερο σας είτε περνάτε φάση αναγνώρισης είτε είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Υδροχόος
Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί την ερωτική σας ζωή, το φλερτ και θα αλλάξει τόσο η ψυχολογία σας που θα νιώσετε πάλι παιδί. Ευνοούνται σχέσεις με νεώτερα άτομα. Προσοχή μόνο στην αρχή της εβδομάδας όπου πιθανόν να ζήσετε καθυστερήσεις, αργοπορίες και να έχετε μικροατυχήματα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, μιλάτε για οικονομικά θέματα αυτές τις μέρες, πιθανόν να λάβετε και κάποια ενίσχυση, όμως αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες σκέψεις και σπατάλες. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω οφείλετε να αρχίσετε τις ψυχολογικές ανασκαφές και φυσικά να ανακαλύψετε τον κρυμμένο θησαυρό και να προχωρήσετε σε αληθινά ξεκαθαρίσματα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει οικογενειακή γαλήνη, έρχεστε πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε και περνάτε στιγμές υπερβολικής χαλάρωσης. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, μαγεμένοι είστε αυτήν την περίοδο και θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας .. αυτές τις μέρες να το ξέρετε γίνετε θεραπεία μέσα σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα οι φίλοι σας είναι το στήριγμα σας και η δύναμη σας να υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας. Ενωθείτε με ομοϊδεάτες και ακολουθήστε κάποιο κοινό σκοπό/στόχο. Ερωτικά μπερδεμένοι και αναστατωμένοι.
Ο ιός εξαπλώνεται ασυμπτωματικά
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τον έχεις ήδη κολλήσει και να τον μεταδίδεις χωρίς να το ξέρεις. Για να περιορίσουμε αυτήν την εκθετική εξάπλωση, παρακαλώ μείωσε στο ελάχιστο μεγάλες συναθροίσεις, ταξίδια, χειραψίες, αλλά και την επαφή με το πρόσωπό σου.
Χωρίς μέτρα θα μετρούσαμε εκατομμύρια θανάτους
Οι κύριοι λόγοι που οι αριθμοί παγκοσμίως έχουν μείνει χαμηλά, ειδικά στην Κίνα, έχει να κάνει με την επιστήμη, τον εντοπισμό, την αναγνώριση, τα πειράματα, τον βαθμό ετοιμότητας και τα δρακόντεια μέτρα. Χωρίς όλα αυτά, θα μετρούσαμε εκατομμύρια θανάτους, μόνο σε κινεζικό έδαφος, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Μην γελάς με τον ιό
Πρώτον γιατί ο ρυθμός εξάπλωσης του είναι πολύ χειρότερος από τη γρίπη. Δεύτερον, η θνητότητα είναι πολύ χειρότερη από τη γρίπη. Τρίτον, η έμφυτη ανοσία μας είναι σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο απ’ ό,τι έναντι της γρίπης. Τέταρτον, σε αντίθεση με τη γρίπη, δεν υπάρχουν εμβόλια. Πέμπτον, η ασυμπτωματική του εξάπλωση συνεπάγεται με το ότι δεν μπορούμε να τον περιορίσουμε, ζητώντας από τον κόσμο να μείνει σπίτι. Μικρές διαφορές στην εξάπλωση μπορούν να μετατρέψουν τους 10.000 θανάτους σε 50 εκατομμύρια, γι’ αυτό μην υποτιμάς την κατάσταση.
Μην φοράς μάσκα
Συγκεντρώνει τα μικρόβια που στη συνέχεια απλώνονται στο πρόσωπό σου, στο σπίτι σου, αλλά και στους αγαπημένους σου, όταν θα τη βγάλεις. Αν έχεις αρρωστήσει και υπάρχει «ανάγκη» να βγεις έξω, ναι, φόρεσε μάσκα για να προστατεύσεις τους άλλους. Αλλά, αν δεν έχεις αρρωστήσει, αυτές οι μάσκες θα σε αρρωστήσουν κι επίσης θα λείψουν σημαντικά από τα κοντινά νοσοκομεία και τους θεράποντες γιατρούς/νοσηλευτές. Γι΄αυτό παρακαλώ μην τις συσσωρεύεις.
Αν είσαι άρρωστος μείνε σπίτι
Αν είσαι πραγματικά άρρωστος με μέτρια συμπτώματα γρίπης, μείνε σπίτι αντί να πας στο νοσοκομείο, για να αφήσεις χώρο για πιο σοβαρές περιπτώσεις. Πιθανότατα θα έχεις γρίπη, αλλά ακόμα κι αν είναι ο κορονοϊός δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε εμβόλιο, ούτε κάποια ειδική φροντίδα που μπορεί να παρέχει το νοσοκομείο σε περιπτώσεις μέτριου κινδύνου. Γι΄αυτό άφησε τα κρεβάτια ελεύθερα για εκείνους που χρειάζονται οξυγόνο και συσκευές αναπνοής.
Αντιμετώπισε κάθε επιφάνεια σαν να είναι μολυσμένη
Πλύνε συχνά τα χέρια σου. Άγγιξε όσο λιγότερο μπορείς το πρόσωπό σου. Αντικατάστησε τις χειραψίες με χαιρετισμούς με τον αγκώνα. Αντιμετώπισε το κινητό σου σαν να είναι μόνιμα μολυσμένο. Να το απολυμαίνεις με ειδικά μαντηλάκια και να το κρατάς μακριά από το κρεβάτι σου. Σπρώξε τις πόρτες με τα πόδια σου, ή κρατώντας οποιοδήποτε απολυμαντικό μέσο, ή το πίσω μέρος του χεριού σου. Συνέχισε να «πνίγεις» τα παιδιά σου με φιλιά (έτσι κι αλλιώς μοιράζεστε όλα τα μικρόβια του σπιτιού), αλλά κράτησε μακριά τα εξωτερικά μικρόβια. Κάποια από αυτά γίνουν προοδευτικά ουδέτερα και μπορεί η γρίπη της επόμενης χρονιάς να μην είναι τόσο σοβαρή με καλύτερη υγιεινή στο σπίτι.
Μείωσε την έκθεσή σου στο ελάχιστο
Μειώνουμε στο ελάχιστο την έκθεσή μας, δίνοντας την ευκαιρία στο σύστημα υγείας να ασχοληθεί με έναν χαμηλότερο δείκτη σοβαρών κρουσμάτων. Ναι, είσαι υγιής και δε θα αρρωστήσεις. Ναι, επίσης, μπορεί και όλοι όσοι ξέρετε να εκτεθούν στον ιό. Όλα έχουν να κάνουν με τον ρυθμό των μολύνσεων. Αν τον επιβραδύνουμε, τότε τα νοσοκομεία μας δε θα μπουκώσουν και ο βαθμός θνησιμότητας θα είναι πολύ χαμηλότερος.
Ο ζεστός καιρός θα βοηθήσει
Σταδιακά, ελπίζουμε ότι ο ζεστός καιρός θα σταματήσει την εξάπλωση του ιού. Θα παίρνουμε περισσότερο αέρα, θα περνάμε περισσότερο χρόνο έξω. Περισσότερος ήλιος. Ελπίζουμε ότι μέχρι την επόμενη «σεζόν του κορονοϊού», θα έχουμε ανοσία, ίσως το εμβόλιο και τελικά θα γίνει «ακόμα μία γρίπη». Όμως, οι αμέσως επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες. Γι’ αυτό ας τις αντιμετωπίσουμε σαν πανδημία, ακριβώς για να μην γίνει πανδημία.
Πέρνα χρόνο με τους αγαπημένους σου
Είναι υπέροχο να χρησιμοποιήσεις την περίσταση για να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου. Προσωπικά, ακύρωσα 4 εκδηλώσεις μόνο την περασμένη εβδομάδα (το πάρτι γενεθλίων μου, ένα κοινό session με άλλα 5 εργαστήρια, μια ομιλία στο ελληνικό προξενείο κι ένα συνέδριο στην Ευρώπη). Δεν μετανιώνω, θα περάσω περισσότερο χρόνο με τους φοιτητές μου, την οικογένειά μου, τους στενούς μας φίλους, μαθαίνοντας, ενημερώνοντας (όπως σε αυτό το post) και δουλεύοντας πάνω σε σημαντικές εργασίες και υποτροφίες. Μια αυτό-επιβολή ταξιδιωτικής αργίας θα είναι στην πραγματικότητα θαυμάσια, και θα εστιάσει ξανά την προσοχή μας στα σημαντικά πράγματα.
Εμπιστεύσου τους ειδικούς
Περισσότερο απ’ όλα, υποστήριξε τις βασικές αρχές της επιστήμης, εμπιστεύσου τις συμβουλές των ειδικών κι εκτίμησε τη φοβερή πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και του εντοπισμού των ασθενειών. Θα αντικρίζαμε δεκάδες εκατομμύρια θανάτους αν δεν υπήρχε αυτή η πρόοδος και θα αναρωτιόμασταν γιατί οι θεοί είναι τόσο θυμωμένοι (μπορούμε ακόμα να αναρωτιόμαστε, αλλά τουλάχιστον να κάνουμε κάτι γι’ αυτό).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email