Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 | By: offisiall

Αισθηματικές εξελίξεις για την άνοιξη


ΚΡΙΟΣ
Κριέ, αυτή την άνοιξη η επικοινωνία βρίσκεται στο επίκεντρο της σχέση σου και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να δραστηριοποιηθείς με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ή με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει για να περάσετε όμορφα. Εκμεταλλεύσου τις στιγμές που θα σου δώσουν χαρά, γιατί αυτό θα σε ισορροπήσει στη ζωή σου. Προσοχή δείξε το τέλος Απριλίου και αρχές Μαΐου, καθώς νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν πιθανά να φαίνονται ιδανικές όμως οι αυταπάτες δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα ότι δεν είναι αυτό που περιμένεις.
Από τα μέσα Μαΐου, όπου η Αφροδίτη στους Διδύμους αρχίζει την ανάδρομη πορεία της, περνάς σε μία εσωτερική διεργασία που αφορά την επικοινωνία στη σχέση και αν το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου αντιλαμβάνεται τον τρόπο που σκέφτεσαι και σε καλύπτει. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν που θα σε εξιτάρουν. Όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις κατά το διάστημα αυτό, καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρουν για ακόμη μία φορά.
ΤΑYΡΟΣ
Ταύρε, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 3 Απριλίου, είναι γεγονός ότι έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις με σθένος την κάλυψη των προσωπικών του αναγκών. Από τις 3 Απριλίου και μετά όπου η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους εντείνεται η ανάγκη για να απολαύσεις μικρά καθημερινά πράγματα και χαρές της ζωής που εκτιμάς ιδιαίτερα. Θέλεις να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια σε προσωπικό επίπεδο και αυτό καλείται να σου χαρίσει το πρόσωπο που επιλέγεις να έχεις δίπλα σου.
Αυτήν την άνοιξη δείξε προσοχή σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να πραγματοποιηθούν στο τέλος Απριλίου και στις αρχές Μαΐου, καθώς φαίνεται να έχουν τις προϋποθέσεις που εσύ επιθυμείς τα αισθηματικά σου, όμως στην πραγματικότητα το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα και με ρεαλιστικούς όρους ότι αυταπατάσαι. Από τα μέσα Μαΐου και μετά μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία για το κατά πόσο νιώθεις ασφαλής και σίγουρος στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή με πρόσωπο που τώρα έχει εισβάλει στη ζωή σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, πρωταγωνιστείς αυτήν την άνοιξη, καθώς από 3 Απριλίου και μετά η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνει με δυναμισμό στο προσκήνιο διεκδικώντας αυτά που θεωρείς ότι μπορούν να σε καλύψουν συναισθηματικά στην προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να καταλάβεις ότι πρέπει να δώσεις χώρο και στους γύρω σου και ιδιαίτερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να εκφράσει και τα δικά του θέλω. Διαφορετικά οι παρεξηγήσεις θα είναι εύκολο να προκύψουν και η ένταση θα κυριαρχήσει στη σχέση σου.
Τέλος Απριλίου και αρχές Μαΐου καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως το πιθανότερο είναι να μην σου δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Είναι αυτό που τελικά θα δημιουργήσει πληγές και απογοήτευση, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις να δώσεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν σου έχουν δείξει με τη συμπεριφορά τους ότι την αξίζουν. Από τα μέσα Μαΐου η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου και μπαίνεις σε μία εντονότερη αναζήτηση σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες και κατά πόσο τις αντιλαμβάνεται το ταίρι σου ή νέο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει εκδηλώνεται άμεσα σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, καθώς φαίνεται να επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου και στο ότι αυτό προσφέρει στη ζωή σου. Είναι γεγονός ότι την άνοιξη θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα προσπαθήσεις με τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα να απογειώσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, καθώς φαίνεται να διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου.
Είναι σημαντικό βέβαια να προσπαθήσεις να σκεφτείς με ρεαλισμό αν μπορούν τα πρόσωπα αυτά να καλύψουν τις προσωπικές σου ανάγκες και πάλι καθώς είναι επιβεβλημένο να μη βιαστείς σε αποφάσεις και συμπεριφορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Από τα μέσα Μαΐου η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί στο να σκεφτείς καλά αν αυτά που δίνεις στο ταίρι σου έχουν αντίκρισμα και αν η απόλυτη δοτικότητα σου εκτιμάται και δεν θεωρείται δεδομένη. Η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις στα αισθηματικά σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις.
ΛΕΩΝ
Λέοντα, θεωρείς ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσεις την προσωπική σου ζωή τον χώρο σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να αιφνιδιάσει το ταίρι σου και να δημιουργήσει εντάσεις. Γεγονός είναι όμως ότι εσύ δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξη με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, αλλά αυτό που θέλεις είναι να μπορείς να κινηθείς στο μέτρο του δυνατού πιο ελεύθερα και χωρίς να παραμελείς τη σχέση σου. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, προσοχή όμως θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα στο τέλος Απριλίου και αρχές Μαΐου καθώς δεν αποκλείεται να φαίνονται ιδανικοί σύντροφοι, όμως στην πραγματικότητα να αποκρύπτουν πράγματα ή τις πραγματικές τους προθέσεις.
Αυτήν την άνοιξη από τα μέσα Μαΐου και μετά όπου η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους σου δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσεις αν οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου είναι τελικά αυτοί που σε ικανοποιούν, αν μπορείτε να λειτουργήσετε σαν ομάδα, αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι ιδανικός φίλος και σύντροφος ανάλογα με τα δικά σου κριτήρια.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την σχέση σου και το πως αυτή την αντιλαμβάνεται το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον, καθώς αυτήν την άνοιξη θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αν θα πρέπει να περάσεις σε επόμενο στάδιο με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου ή όχι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι εκλογικεύεις τα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις με ρεαλιστικούς όρους να δεις πού πηγαίνει η σχέση σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.
Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σένα και να σε εντυπωσιάσουν. Προσοχή ιδιαίτερα στο τέλος Απριλίου και στις αρχές Μαΐου, καθώς οι νέες γνωριμίες μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως πιθανά να είναι απατηλά. Από τα μέσα Μαΐου που η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους μπαίνεις σε βαθύτερη περίσκεψη για το αν το ταίρι σου ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, κάτι που σε οδηγεί να παίρνεις μεγαλύτερες αποστάσεις από εκείνο.
ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, την άνοιξη είναι βέβαιο ότι θα ανθίσει την αισθηματική σου ζωή, καθώς ιδιαίτερα από τις 3 Απριλίου και μετά όπου η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό και δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Δεν αποκλείεται αν είσαι αδέσμευτος να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αισιοδοξία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο τέλος του Απριλίου και στις αρχές Μαΐου, καθώς νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν πιθανόν να φαίνονται ιδανικές και να υπόσχονται πολλά για το μέλλον, όμως τα πράγματα θα ανακαλύψεις αργά ή γρήγορα ότι δεν είναι όπως αρχικά είχες υποθέσει.
Από τα μέσα Μαΐου, όπου η Αφροδίτη αρχίζει την αναδρομή πορεία της, σου δίνεται η ευκαιρία να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία που θα βγάλει ιδιαίτερα θετικά συμπεράσματα για τη σχέση σου. Η πνευματικότητα, η επικοινωνία και η προσωπική κοσμοθεωρία του προσώπου που σε ενδιαφέρει έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στη διαδικασία να αντιληφθείς αν πραγματικά συγκλίνουν με αυτά που πιστεύεις ή όχι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι αυτή την άνοιξη σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου, καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να τραυματίσουν τη σχέση σου και να δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι γεγονός ότι θέλεις να γίνεις ένα με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές λόγω της έντονης καχυποψίας και της ζήλειας που σε διακατέχει. Να θυμάσαι ότι οι εντάσεις και τα ξεσπάσματα θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να το αποφύγεις.
Προσοχή δείξε σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου στο τέλος του Απριλίου και στις αρχές του Μαΐου, καθώς φαίνεται να απογειώνουν το πάθος όμως να μην έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου. Από τα μέσα του Μάη όπου η Αφροδίτη στους Διδύμους αρχίζει την ανάδρομη πορεία της εντείνεται η καχυποψία και η κυκλοθυμία και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία έντονα συναισθήματα και συγκρουσιακές διαθέσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, με την Αφροδίτη να βρίσκεται για το μεγαλύτερο μέρος της άνοιξης στο πολικό σου ζώδιο -τους Διδύμους- αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς μπορείς να φέρεις ισορροπίες και να νιώσεις την απόλυτη συντροφικότητα. Γεγονός είναι ότι αυτή σου η διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει το να συμβιβαστείς με καταστάσεις λόγω της ανασφάλειας που σου προκαλεί η μοναξιά, αυτό είναι όμως κάτι που δεν πρέπει να συμβεί.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις ο αδέσμευτος σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν στο τέλος του Απριλίου και στις αρχές Μαΐου, καθώς φαίνεται να προκύπτουν νέες γνωριμίες που μπορεί να σε εκτοξεύσουν στα ουράνια, όμως στην πραγματικότητα δεν θα είναι πιθανά ειλικρινείς μαζί σου ή δεν θα δείχνουν ξεκάθαρα τα κίνητρα τους. Από τα μέσα Μαΐου και μετά, όπου η Αφροδίτης αρχίζει την αναδρομή πορεία της στους Διδύμους, σου δίνεται η ευκαιρία για βαθύτερη περισυλλογή και σκέψη σε σχέση με την προσωπική σου ζωή και τις απαιτήσεις που έχεις από τον άνθρωπο που θέλεις να βρίσκεται δίπλα σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν και πάλι μία θέση στη ζωή σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, είναι γεγονός ότι την άνοιξη θα ασχοληθείς πολύ με λεπτομέρειες και την καθημερινή ρουτίνα της σχέσης σου που μπορεί να σε απασχολεί έντονα. Μέχρι τις αρχές Απριλίου έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου ή με νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου. Η εξαιρετική σου διάθεση και η χαρά που εκπέμπεις στους γύρω σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή δίνοντάς σου την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικά συναισθήματα.
Από τις 3 Απριλίου και μετά με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους φαίνεται να ασχολείσαι με μικρά και καθημερινά που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου. Είναι προτιμότερο να μην κολλάς σε πράγματα μπορεί να διορθωθούν, καθώς είναι αυτά που θα κουράσουν στη σχέση σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στα τέλος του Απριλίου και στις αρχές Μαΐου, καθώς μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του, όμως είναι αμφίβολη η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες προθέσεις του.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, όλα είναι έντονα για σένα αυτήν την άνοιξη, καθώς με την Αφροδίτη να κυριαρχεί από το ζώδιο των Διδύμων η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα με το ταίρι σου, καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις συναισθήματα και να δημιουργήσεις όμορφες στιγμές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές υπερβολές, γιατί θέλεις την προσοχή σε απόλυτο βαθμό και αυτό τελικά μπορεί να είναι ενοχλητικό για τον άνθρωπο που βρίσκεται πλάι σου.
Ιδιαίτερα προσοχή θα πρέπει να δείξει σε νέες γνωριμίες τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου, καθώς δεν αποκλείεται να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό τελικά να έχει κόστος συναισθηματικό και ψυχολογικό. Από τα μέσα Μαΐου και μετά όπου η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο τι πραγματικά συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο και στο κατά πόσο το πρόσωπο που βρίσκεται στη ζωή σου είναι το ιδανικό για εσένα. Δεν αποκλείονται επιστροφές του παρελθόντος που έρχονται και πάλι να απογειώσουν τα συναισθήματα και να βάλουν φωτιά στην προσωπική σου ζωή.
ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, οι ευαισθησίες σου εκτοξεύονται αυτή την άνοιξη, καθώς από τις 3 Απριλίου και μετά όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους εντείνεται η ανάγκη για τρυφερότητα, ασφάλεια και σταθερότητα στην προσωπική ζωή. Πιθανόν είναι να επιδιώκεις να βρίσκεσαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στον προσωπικό σου χώρο απολαμβάνοντας στιγμές για δύο που σε γεμίζουν χαρά. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν κρύβεται, όμως δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε κυκλοθυμία που τελικά θα κουράσει το ταίρι σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου.
Σε ότι αφορά νέες γνωριμίες προς το τέλος Απριλίου και τις αρχές Μαΐου είναι επιβεβλημένο να κρατήσεις μικρό καλάθι, καθώς φαίνεται να δημιουργούν πρωτόγνωρα συναισθήματα, όμως αμφισβητείται η ειλικρίνεια και η ξεκάθαρη στάση τους. Μην επιτρέψεις στις αυταπάτες να σε καθοδηγήσουν. Από τα μέσα Μαΐου η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε κάνει να σκεφτείς αν το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου είναι το ιδανικό για να δημιουργήσεις την σχέση που ονειρεύεσαι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email