Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 16 ως 22/11

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αν ψυχολογικά ταλαιπωρήθηκες τις τελευταίες μέρες τώρα παίρνεις τα πάνω σου, αφήνεις στην άκρη την ψυχρή ρεαλιστική σκέψη. Θα επικοινωνήσεις με αυθορμητισμό και πρόσχαρη διάθεση, θα φλερτάρεις και θα δείξεις ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να δώσεις ταχύτητα στην εξέλιξη των γεγονότων, οι επαφές που θα προκύψουν θα τονώσουν την αισιοδοξία σου.

Σε σχέση. Χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, σε ατονία θα βρίσκεται η αντιδραστικότητα σου συνεπώς δεν θα υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σου. Η προσπάθεια σου να διατηρηθεί ισορροπημένο κλίμα θα πιάσει τόπο. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για διασκέδαση, ευχάριστες προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, θα βγείτε έξω θα συναναστραφείτε με κόσμο, δεκτικότητα θα υπάρχει σε κοινωνικό επίπεδο.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε ωθήσουν στο να ξανασκεφτείς πολύ καλά το θέμα της επανένωσης. Αν πράξεις παρορμητικά ενδεχομένως η επανασύνδεση να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δεν σε ενδιαφέρει η σοβαρή δεσμευτική εξέλιξη, τότε πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό.

Νέα γνωριμία. Θα ξεχάσεις το παρελθόν, θα αδιαφορήσεις για το μέλλον, αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους μακριά από σκέψεις και προβληματισμούς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα φέρει αναθεωρήσεις σε απόψεις και βλέψεις.

Σχέση- Γάμος. Περίεργη θα είναι η στάση σου, συνεπώς περίεργη και η εβδομάδα σου. Μπερδεμένες αντιφατικές ανάγκες, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και τι μπορείς να προσφέρεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα αναπτερώσουν το ηθικό σου οι επαφές που θα έχεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Καταφθάνουν συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις που είναι πολύ πιθανόν να καταλήξουν σε εκμυστηρεύσεις και αμοιβαίες εξομολογήσεις. Η μεταξύ σας έλξη θα πάρει θερμές διαστάσεις, προμηνύεται έναρξη σχέσης. Δώσε ώθηση στα γεγονότα η πορεία θα σε ικανοποιήσει, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να μιλήσεις απελευθερωμένα και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου.

Σε σχέση. Κατασταλαγμένες θα είναι οι επιθυμίες σου, φεύγει η αμφιταλάντευση και η συναισθηματική ανησυχία. Προσοχή να μην αφήσεις τις βλέψεις σου ή τις σκέψεις σου να σε αγχώσουν, βρες την εσωτερική σου ισορροπία. Δεν θα υπάρξουν εντάσεις, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς σφαιρικά και συγκαταβατικά. Έντονος αισθησιασμός θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα μιλήσετε για τα κοινά σας όνειρα.

Επανασύνδεση. Το έδαφος για επανασύνδεση έχει πλέον στρωθεί, το πρώην ταίρι σου έρχεται ανανεωμένο και με την σιγουριά πως δεν θα αρνηθείς την πρόταση που θα σου κάνει. Δεν θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, τώρα άλλαξαν τα δεδομένα, ετοιμάσου να ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων.

Νέα γνωριμία. Μη κάνεις το λάθος και φοβηθείς να ερωτευτείς ή να ονειρευτείς. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με την όμορφη εμφάνιση και το γοητευτικό του στυλ, θα έχει καλή καρδιά και θα την αφιερώσει εξ ολοκλήρου σε εσένα. Θα γνωριστείτε τυχαία, θα αγαπηθείτε αμοιβαία, η κατάληξη σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

Σχέση- γάμος. Ξεδιαλύνονται οι αμφιβολίες, ότι αρνητικό και να σκέπτεσαι θα αποδειχτεί λάθος. Μην χαλάς τη διάθεση σου και μην παγιδεύεσαι στην καχυποψία. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα  φέρουν εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως αυτό το άτομο έχει αληθινά αισθήματα για σένα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η εβδομάδα σου με αλλαγές, συναισθηματικές μετατοπίσεις, και ανάγκη για νέες αναζητήσεις. Αυτό που θα θελήσεις θα είναι να ξενοιάσεις και να επικοινωνήσεις αυθόρμητα χωρίς φοβίες για παρεξηγήσεις και λάθος ερμηνεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ευχάριστη επικοινωνία που θα τονώσει τις διαθέσεις σου για συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές. Οι προσεγγίσεις σου θα είναι άμεσες θα έχουν δυνατότητα εξέλιξης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου συναισθηματικά θα ξεκινήσει ήρεμα ωστόσο στο κλείσιμο του επταήμερου ίσως να μην λείψουν οι ανατροπές. Από την μια θα έχεις ανέμελη διάθεση, θα ελίσσεσαι διαρκώς, από την άλλη όμως αντιδραστική συμπεριφορά θα σου προκαλέσει η εβδομάδα. Η στάση σου θα γίνει παρορμητική, εξάρσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, πρόσεξε να μην παραβιάσεις τα όρια, καλό θα είναι να κινηθείς μεθοδικά.

Επανασύνδεση. Απόμακρη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην δώσεις περιθώρια στο πρώην ταίρι σου να σε πλησιάσει, όμως αυτό θα βρει τρόπο να τρυπώσει στη ζωή σου. Κάτι θα σκηνοθετήσει, κάτι θα χειριστεί με ιδιαιτέρως δεξιοτεχνικό τρόπο και θα καταφέρει να προκαλέσει συνάντηση που η κατάληξη της θα είναι στο χέρι σου.

Νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να μη βαρεθείς να βγεις από το σπίτι σου. Άσε την αδράνεια, μην απορρίψεις καμία πρόταση και ετοιμάσου για δράση. Μέσα στην εβδομάδα σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, σε ανυποψίαστο χώρο, θα εμφανιστεί πρόσωπο της αρεσκείας σου. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις από την μοναχικότητα σου.

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση το ταίρι σου ενδέχεται να μπερδέψει την αποστασιοποίηση με την αδιαφορία. Ναι μεν καλά θα κάνεις και δεν θα έχεις καμία διάθεση για ανούσιες συζητήσεις και πολλά λόγια, ωστόσο αν δεν το πράξεις με το σωστό τρόπο, τότε το πρόσωπο που συνδέεσαι ενδεχομένως να πιστέψει πως έχασες το ενδιαφέρον σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας ίσως να σε βάλουν σε σκέψεις επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι έντονη και ξεκάθαρη, θα μπορέσεις να εξηγήσεις τις καταστάσεις με τον σωστό τρόπο, θα είσαι σε θέση να δικαιολογήσεις και να κρίνεις με επιείκεια. Οι εξελίξεις θα οριστούν από την τρόπο που θα κινηθείς, η σκέψη σου αυτή τη φορά δεν θα είναι απόλυτη. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για έναρξη ανανεωτικών επαφών.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σοβαρή και ώριμη θα κάνει τη στάση σου, θα αποφύγεις τις διφορούμενες ή αόριστες απαντήσεις, με το ταίρι σου θα μιλήσετε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια. Η ανάγκη σου για ισορροπία θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να προχωρήσεις τον δεσμό σου δημιουργικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως τα αισθήματα σας είναι αμοιβαία.

Επανασύνδεση. Αργό ρυθμό θα έχουν οι εξελίξεις, οι βιασύνες δεν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, στην παρούσα φάση προσπάθησε να αποφύγεις τις ανυπόμονες και πιεστικές κινήσεις. Η κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και ταίρι σου θα χρειαστεί χρόνο για να στρώσει, αυτό που πρέπει να κάνεις για την ώρα είναι να αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν από μονά τους χωρίς παρεμβάσεις.

Νέα γνωριμία. Με ένα συγκεκριμένο άτομο θα συνομιλήσεις, στην αρχή ίσως να μη σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ωστόσο καθώς θα εξελίσσονται οι επαφές σας θα διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο αξίζει να του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Το φιλικό σας ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε έλξη, όλα θα γίνουν βήμα βήμα.

Σχέση – Γάμος. Για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγεις τις ανατρεπτικές ή ριζοσπαστικές ενέργειες, αν βιαστείς θα πέσεις έξω. Για να μην γυρίσεις την κατάσταση εναντίον σου και από πάνω βρεθείς ξαφνικά κάτω, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιεστικές καταστάσεις, κράτα χαλαρή στάση. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να βγεις από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και διλλήματα, θα σκεφτείς ήρεμα και θα βρεις τη σωστή θέση για να τοποθετηθείς. Αν βιώνεις πρόσφατο χωρισμό δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, θα σκεφτείς με συγκαταβατικότητα και όχι με άρνηση ή αντίδραση. Αφήνεις την αναμονή, αναλαμβάνεις δράση, οι ενέργειες σου θα έχουν πρακτικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Έντονες θα είναι οι φαντασιώσεις και οι ονειροπολήσεις σου, διανοητικά ίσως να ξεφύγει κάπως η σκέψη σου κατά συνέπεια και οι βλέψεις σου. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις συναισθηματικά, δεν θα θελήσεις προβληματισμούς και σοβαρές έγνοιες. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, εκδηλώσου και δείξε στο ταίρι σου την αισθαντικότητα σου, πολύ πιθανόν να ακουστούν αμοιβαίες εξομολογήσεις.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα τα νήματα θα δουλέψουν υπέρ σου, τυχερές συγκυρίες θα σας φέρουν σε επαφή με το πρώην ταίρι σου. Μπροστά σου θα εμφανιστεί εκεί που δεν θα το περιμένεις. Θα ξαφνιαστείς, θα ταραχτείς και θα ενθουσιαστείς. Καταφθάνει ευχάριστη ανατροπή!

Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο προσώπου που θα σου συστήσουν, θα έχει ελκυστική γοητεία. Με τη στάση του θα βρει τον τρόπο να σε  μαγνητίσει, από τις πρώτες σας κουβέντες θα νιώσεις έλξη. Δεν θα σε απογοητεύσει, οι συναντήσεις που θα ξεκινήσουν θα πάνε παραπάνω από πολύ καλά, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Έντονο ενθουσιασμό θα σου φέρει αυτό που θα σου προτείνει το αγαπημένο σου ταίρι. Θα νιώσεις μεγάλη χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, τα γεγονότα θα σε πείσουν πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει αληθινά. Τα αισθήματα του έχουν βάθος, αξίζει να το κρατήσεις σταθερά κοντά σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα τολμήσεις τελικά να το προσεγγίσεις το συγκεκριμένο άτομο που από καιρό κυριαρχεί στις βλέψεις σου. Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σου, θα αλλάξεις συμπεριφορά, βγαίνεις από την αναστολή. Σωστή θα είναι η απόφαση σου να κάνεις το βήμα να αποκαλυφτείς, το αποτέλεσμα θα σε χαροποιήσει. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη διάθεση σου για δράση.

Σε σχέση. Χαλαρή και ρομαντική θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ηρεμία και εμπιστοσύνη. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σου, η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς την ουσία των καταστάσεων και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Διατήρησε τις ονειροπολήσεις σου σε προσγειωμένο επίπεδο, σκέψεις και επιθυμίες θα πρέπει να είναι πραγματοποιήσιμες.

Επανασύνδεση. Απρόοπτα γεγονότα ευχάριστης κατάληξης ανοίγουν δρόμο επανασύνδεσης. Ξεκαθαρίσματα και αποκαλυπτικά λόγια ανατρέπουν τα αρνητικά δεδομένα, ελεύθερα θα εκδηλώσετε την αγάπη σας, δεν θα σταθείτε σε εγωισμούς.

Νέα γνωριμία. Αντικριστά θα πέσεις με όμορφο γοητευτικό πρόσωπο, ταιριαστό στο χαρακτήρα σου. Η θερμή συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας θα πάρει αμέσως έκταση, αυτό το άτομο θα σε αγαπήσει και θα το ερωτευτείς.

Σχέση – Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι παραμερίζετε κόντρες και εντάσεις, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας αγάπης και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείς, θα ανανεωθείς, μια ενδόμυχη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Σε περίπτωση που αναζητάς λύση προβλήματος έρχεται αισιόδοξο γεγονός που θα τερματίσει φραγμούς και εμπόδια. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Από τη μια η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις στο διαφορετικό, από την άλλη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς, θα τολμήσεις να προχωρήσεις μπροστά αφήνοντας πίσω σου παλιές απογοητεύσεις. Αν κινηθείς μέσα στα όρια του εφικτού και του προσγειωμένου και δεν αφήσεις τον ρομαντισμό σου να σε οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις, τότε όλα θα πάνε μια χαρά, θα καταφέρεις να αναζωογονηθείς.

Σε σχέση. Ήρεμος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, εκδηλωτική στάση θα κρατήσεις στο ταίρι σου καταφθάνουν ρομαντικές στιγμές με αυθόρμητες υποσχέσεις. Συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να απολαύσεις με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο τη σύνδεση και την αμοιβαιότητα με το ταίρι σου. Σε περίπτωση που στην προηγούμενη περίοδο υπήρχαν εντάσεις τώρα θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας.

Επανασύνδεση. Αστάθεια θα είναι το χαρακτηριστικό σου, μάλλον δεν θα ξέρεις τι θέλεις. Από τη μια θα προσμένεις επανασύνδεση, από την άλλη θα έχεις το μυαλό σου σε ένα καινούργιο πρόσωπο, προσοχή να μην μπερδέψεις ακόμα πιο πολύ τα ήδη μπερδεμένα. Μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις αλλάξει κάνα δυο φορές γνώμη, η συμβουλή μου είναι να αποφύγεις τις αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Δεν θα κοντοσταθείς στο κάλεσμα που θα λάβεις από ένα καινούργιο ελκυστικό πρόσωπο. Από την πρώτη στιγμή θα το δεις με θερμό μάτι, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Ανοίγεται νέο ξεκίνημα με πρόσωπο που το στυλ του θα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό.

Σχέση- Γάμος. Θα υπάρξουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά όλα θα είναι περαστικά και επιφανειακά. Η νευρικότητα που θα έχεις θα κάνει κάπως αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σου, ωστόσο θα βρεις τρόπο να ισώσεις την κατάσταση. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητα σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα δώσει βάθος και έκταση στα συναισθήματα σου, ναι μεν θα εστιάσεις σε αυτό που θα αισθανθείς ωστόσο θα είσαι σε θέση να υπολογίσεις και τη λογική. Με χαλαρότητα θα προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπο που την προηγούμενη περίοδο δεν τα πήγατε και πολύ καλά. Τώρα αλλάζουν οι διαθέσεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επαναπροσδιορισμούς και νέες υποσχέσεις.

Σε σχέση. Στις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα κρατήσεις χαλαρή στάση, ίσως να μην ασχοληθείς και πολύ με το μέλλον προτίμηση σου θα είναι να εστιάσεις στο παρόν. Απαλλάσσεσαι από τις καχύποπτες σκέψεις, θα επικεντρωθείς στη θετική τροπή που πήρε η εξέλιξη. Θα εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου και δεν θα πέσεις έξω, οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τις βάσεις του δεσμού σου.

Επανασύνδεση. Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δεν θα προκύψει από τηλεφώνημα αλλά απ' μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ιδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, προμηνύεται θερμή εβδομάδα.

Νέα γνωριμία. Τολμηροί θα είναι η στάση σου, η προσέγγιση σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του, και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες, προτίμηση θα δείξεις σε άτομα που ο χαρακτήρας τους θα είναι πρόσχαρος, ανέμελος και απελευθερωμένος από ταμπού. Στόχος σου θα είναι να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να κινηθείς ξέγνοιαστα, βασικό σου μέλημα θα είναι η συναισθηματική σου τόνωση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς και να προσεγγίσεις, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις και να μιλήσεις με τρόπο που θα κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βάλεις στόχο να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου, θα νιώσεις την ανάγκη να τονώσεις τη σχέση σου, να βγεις από τα καθέκαστα και τα προμελετημένα. Θα βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, θα εκτιμήσει τις προσπάθειες σου και θα ανταποδώσει στη θετικότητα σου. Ζωηρή θα είναι η στάση σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις ανατροπές.

Επανασύνδεση. Διατήρησε ακμαία την αισιοδοξία σου, το τηλεφώνημα που περιμένεις θα γίνει. Θα σε πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, πολύ καλά θα κάνεις και θα δεχτείς το ραντεβού που θα σου προτείνει. Τα θερμά λόγια που θα ακούσεις θα σε ξαφνιάσουν, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμή ένωση που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.

Νέα γνωριμία. Θα σου αλλάξει την ψυχολογία η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή σου και το μέλλον σου με αισιοδοξία και ελπίδα. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις από την δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.

Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ουσιαστικά θα γίνει κάτι που επιθυμείς από καιρό. Μια απάντηση ή ένα ευχάριστο μαντάτο θα σου ανοίξουν τον δρόμο της δέσμευσης, μέσα στην εβδομάδα θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις που όλες θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σου εξέλιξη. Ετοιμάσου έρχεται γεγονός ευτυχίας! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Καινούργιους στόχους θα βάλεις, αμεσότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Αν επιθυμείς επανασύνδεση οι αναθεωρήσεις που θα προκύψουν θα έχουν θετική κατάληξη, πλησίασε το πρώην ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαία συγκατάβαση. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά προσπάθησε να αποφύγεις τον επιφανειακό τρόπο σκέψης.

Σε σχέση. Η συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου θα αναθερμάνει τα μεταξύ σας αισθήματα, με υποσχέσεις θα κλείσει η κουβέντα σας για μελλοντικά ζητήματα. Προσοχή στους παρορμητικούς ενθουσιασμούς, προσπάθησε να εστιάσεις στη σταθεροποίηση και στην ισορροπία. Ανανεωτικές προτάσεις θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τους έντονους προβληματισμούς.

Επανασύνδεση.  Θα σου δοθεί το έναυσμα να ψάξεις καλά μέσα στο βάθος της καρδιάς σου για να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Τώρα θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που νιώθεις για το πρώην ταίρι σου είναι αγάπη ή συνήθεια, είναι έλξη ή συμβιβασμός, θα σκεφτείς παρά πολύ καλά και θα αποφασίσεις αν όντως θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι.

Νέα γνωριμία. Το γνωρίζεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, όμως όχι σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα νιώσεις ενθουσιασμό. Ίσως να αναρωτηθείς πως είναι δυνατόν να είχες αυτό το άτομο μπροστά σου τόσο καιρό και να μην είχες πάρει χαμπάρι την μεταξύ σας έλξη.

Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξεις με το ταίρι σου αποκαλυπτική κουβέντα, θα συνειδητοποιήσεις πως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που δεν τις αντιλήφθηκες ποτέ. Θα εμφανιστούν κρυμμένες ανησυχίες, συμπλεγματικά αισθήματα ίσως και ενδόμυχοι πόθοι, που θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με τελείως διαφορετικές βλέψεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με αναζητήσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, θα κινηθείς με αυτοπεποίθηση και διάθεση ανανέωσης, ανάγκη σου θα είναι να βιώσεις την περιπέτεια ίσως και τη νέα ερωτική αρχή. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου δώσουν την κατάλληλη ώθηση, η στάση σου θα είναι εκδηλωτική, θα προσεγγίσεις και θα καταφέρεις να ανοίξεις δίοδο επαφών με πρόσωπο που θα βρει τον τρόπο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Ναι μεν θα χαλαρώσεις και θα βγεις από τις αρνητικές σκέψεις, ωστόσο απέφυγε τις εύκολες και βιαστικές υποσχέσεις. Θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις το κατεστημένο του δεσμού σου όμως θα είσαι επιρρεπής στους ενθουσιασμούς και στις εξιδανικεύσεις, προσοχή στα παχιά λόγια. Η εβδομάδα θα σου φέρει συναισθηματική αναστάτωση, επαναστατική θα γίνει η διάθεση σου.

Επανασύνδεση. Φίλε μου Υδροχόε, τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να δράσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να τηλεφωνήσεις και να ζητήσεις συνάντηση, σε αναμονή βρίσκεται το πρώην ταίρι σου και περιμένει το κάλεσμα σου. Όσο πιο άμεσα δραστηριοποιηθείς τόσο πιο γρήγορα θα επανασυνδεθείς.

Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί το εντυπωσιακό πρόσωπο από την δουλειά που θα σου κλέψει την καρδιά, αλλά δεν πρέπει να αδρανήσεις. Δώσε το περιθώριο να σε φλερτάρει, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου. Αν κρατήσεις απρόσιτο ύφος, ενδεχομένως το τρένο να σου φύγει. Απελευθέρωσε τον αισθησιασμό και την οικειότητα σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις και να μαγνητίσεις.

Σχέση- γάμος. Για να σταματήσει η κόντρα και η ένταση θα πρέπει να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου, μη περιμένεις όλα να συμβούν εκ θαύματος. Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου κινητοποιήσου δραστικά, κάνε εσύ το πρώτο βήμα να  ισορροπήσεις την κατάσταση, σε διαβεβαιώνω πως θα σου βγει σε καλό. 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρώνεις, θα είσαι σε θέση να διοχετεύσεις τον αισθησιασμό σου, σε ψυχολογικό επίπεδο θα αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις. Οι συγκυρίες θα είναι ευχάριστες θα σου δώσουν την ευκαιρία να φλερτάρεις, απελευθέρωσε τον αυθορμητισμό σου, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και στα προσόντα σου. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διάθεση σου για κοινωνικές επαφές, για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες, πέρνα σε αποφασιστικές ενέργειες.

Σε σχέση. Φεύγουν οι μετεωρισμοί, σταθεροποιούνται οι επιθυμίες σου, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Συγκαταβατική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, αφήνεις την καχυποψία και τις αρνητικές εικασίες, θα εστιάσεις στο συναίσθημα. Σε θέματα που απαιτείται πλέον ξεκαθάρισμα ή πρέπει να δοθούν υποσχέσεις η κατάληξη θα είναι θετική και δημιουργική.

Επανασύνδεση. Καινούργιο ξεκίνημα θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, θα υπάρξουν συνομιλήσεις που θα ανατρέψουν το κατεστημένο. Άγνωστες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα αναθεωρήσεις, θα τοποθετήσεις σχέσεις και αισθήματα επάνω σε μια νέα και εντελώς διαφορετική βάση.

Νέα γνωριμία. Αυτό δεν θα είναι μια απλή περαστική γνωριμία, θα πρόκειται για μοιραίο γεγονός. Όλα θα κινηθούν με στόχο εσύ και ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο να μιλήσετε, να ερωτευτείτε, και να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό μελλοντικών προδιαγραφών.

Σχέση- γάμος. Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η δεσμευτική σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Τυχερά ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που από καιρό αναμένεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης ή  επισημοποίησης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email